Сградата на гилдията "Shadow Step"

3 posters

Страница 14 от 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Сградата на гилдията "Shadow Step" - Page 14 Empty Re: Сградата на гилдията "Shadow Step"

Писане by Emoran Пет Сеп 13, 2019 6:46 pm

Въздъхна Не мисля, че е редно да те нападна в това твое състояние. Все пак дойде с мен за да се пробваш колко щети можеш да издържиш..Ако исках битка до сега да съм приключил с тебе - Сиел

За какво си тук Сай..? Едва ли си станал учител по история.. - Акира
Внимавай с приказките Асара..! - Виджил
Трябва ми вашата помощ..Те ще дойдат за мен. А аз не искам да бягам защото искам да разбера кой съм - Сай
Дори аз съм навит да му помогна Акира, замисли се. Може би наистина не е той виновен за това което направи - Джейкъб
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Брой мнения : 2776

Върнете се в началото Go down

Сградата на гилдията "Shadow Step" - Page 14 Empty Re: Сградата на гилдията "Shadow Step"

Писане by BGDodpul Пет Сеп 13, 2019 7:18 pm

Мога да издържа..още много, йо...! Хех..! Падна на едно коляно. Само гледай..само да си поема въздух..и можеш да ме удариш колкото силно искаш..не съм слабак, за какъвто ме смяташ, йо..! - Тай

Погледна към Сай. Ако ви трябва помощ, ние също ще помогнем. Тай сигурно ще е съгласен. - Shun
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by Emoran Съб Сеп 14, 2019 1:48 am

Ъх Тай..Около него всичко пламна Gates of Hell ! За него се появиха портите на Ада като се отвориха и от там излязоха множество такива огромни демони като неговия който беше зад него. Огромните 15 метрови демони ръшнаха към Тай да го разчленят - Сиел

Jester не търпи предатели..Тъй като не се водя по плана му се водя такъв..Срещу неговите хора дори войниците ми не могат да ми помогнат - Сай
Леко се учуди Смятай за какво говорим щом те не могат.. - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Сеп 14, 2019 1:52 am

Цялото му тяло трепереше. Беше изплашен до смърт, но въпреки всичко се усмихна широко и се засмя леко. Човече...нямам никакъв шанс...но поне няма да сведа глава..! Благодаря ти, Сиел..че ми показваш как изглежда смъртта лице в лице..! Приготви се да се защити, като вместо да бяга надалеч се запъти към тях. Тялото му отказваше, но волята му напираше да се бие. По пътя се спъна и се преби. - Тай

Изправи се
. Съжалявам, но трябва да ви прекъсна. - Kyoko
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Сеп 14, 2019 2:21 am

Тай..Въздъхна като очите му присветнаха Достатъчно Демоните му спряха като препарирани и направиха път на Сиел да мине и да отиде при Тай Защо трябва винаги да приемаш всичко толкова сериозно ? - Сиел

Погледна към нея Слушаме те - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Сеп 14, 2019 2:25 am

Опита се да се изправи. Не е ли очевидно, йо...? От едно хлапе се очаква да накара драконовата раса да го слуша..и да му вярва, йо..ако не мога да се изправя пред страха ми лице в лице, то кой по дяволите би ме взел на сериозно..?! - Тай

Кажи на хлапето и брат ти да приключват. Погледна през прозореца, като видя човек с бяла роба, който се скри в тъмна улица след като ѝ засече погледа. Ще тръгваме. И нито дума за това, което казахме тук или чухте от мен. - Kyoko
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Сеп 14, 2019 2:58 am

Щракна с пръсти като всичките му пламъци и демони изчезнаха. Прибра си катаната като и тя изчезна Твоята глупост и твоята лудост са двете неща заради които всичките те вземат на сериозно - Сиел
Guys, приключвайте вече..Имаме работа. И то двойна Погледна към Сай Вече.. - Акира
Благодаря ви, че ще ми ударите едно рамо - Сай
Все пак съдбата на света зависи от всички нас.. - Джейкъб
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Сеп 14, 2019 3:09 am

Изправи се, като залиташе на място. Хей, внимавай кого наричаш глупав, синия! Днес загубих, но някой ден, след като пребия Виджил и Акира, ти си следващ! Засмя се. Наистина ли мислиш така, йо? Звачи трябва да продължавам да бъда тъп и луд едновременно..хмм! - Тай

Кимна. Докато има злодеи там някъде, ние ще сме винаги тук в отговор. - Зоро
Уха, това е най - умното нещо, което си казвал сигурно. - Санджи
Много говориш за готвач.. - Зоро
Човече, писна ми да ви слушам споровете! The Chazz не е дошъл тук, за да не получава уважение! ИСКАМ УВАЖ- Chazz
И двамата го удариха. Млъкни най - после! - Санджи и Зоро
Въздиша. Yare Yare Daze.. - Kyoko
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Сеп 14, 2019 3:27 am

Облече си якето We have work to do..Запъти се към изхода - Акира
Акаме си взе катаната, Акисе си сложи ръкавиците, Сиел си намести и той якето, Джейкъб си премени ръцете в роботизирани, Бела и Виджил си сложиха маските, Ароу си нарами лъка и Широ си взе катаната
Виджил, ела с мен. Нямаме много време преди да ни нападнат - Сай
Виджил ще ни трябва в нашата операция.. - Акира
Тогава..Добре, Браян. Върви с тях - Сай
Шефе сигурен ли си ? - Виджил
Напълно, Сахир, Райт и Дейвид ще ме пазят ако нещо стане - Сай
Спокойно, имаш подкрепата на бунтарите. Варис ще е с теб - Джейкъб
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Съб Сеп 14, 2019 11:41 am

Mercury: Охоо, начи най после тръгваме. Погледна към по-младите. Пазете се деца.
Historia: Объра се към Nick. Дойде времето да видя колко добър трениьор съм била. Погледна към Mercury. Върни се жив.
Nick: Нервно се засмя. Р-разбира се..
Mercury: Усмихна ѝ се. Ти също Хиси ^^
Yukimi: Тръгна към изхода, но видя че Annie остана назад и се обърна. Хайде Annie. Той ще се оправи.
Annie: Гледаше битката на Тай със Сиел и колко беше ранен. Видя колко непробиваема е волята му и се зарадва. Дойде ѝ настроението и настигна Yukimi, тръгвайки към изхода. Беше си оставила бинтовете назад. Вече не ѝ трябваха. Тя добре знаеше, че вече пламъците ѝ са под пълен контрол и нямаше търпение да срита вражеските задници.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2828
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Писане by BGDodpul Съб Сеп 14, 2019 12:52 pm

Погледна към всички останали, като се усмихна на Annie да покаже, че е добре след боя, който яде. Държеше се за рамото. Банда, нека сритаме малко задн- Погледна към Виджил. Ех?! Ти кво правиш тука?! - Тай
Върза си кърпата на главата. Това показваше, че ще е сериозен още от началото. - Зоро
Пална си една цигара и си оправи вратовръзката. Да ги научим да маниери. - Санджи
Усмихна се. Щ-ще ви помагам с каквото мога, приятели.. - Синтия
"The one who laughs last doesn't always laugh the best.." Прибра книгата си. "But in this case, he will." - Shun
Изтупа си черното яке. Добре тогава, загубевяци такива...щом ще се отнасяте така с The Chazz, ще ви покажа на какво съм способен и ще съжалите, че ще се бъзикали с мен! - Chazz
Гледаше към Тай. Засмя се леко. Пораснал си много, делфинчо..Е, да вървим! - Ребека
Нямам търпение да започнем...хихи. - Селестия
Всички излязоха навън, готови за битка. Mystogan заби стаф-а в земята си и отвори портал за всеки по един, който водеше директно в скривалището на Overhaul.

02.12.2024

Сградата на гилдията "Shadow Step" >>> Meeting Room(Eight Precepts of Death)
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пон Май 18, 2020 12:39 am

06.12.2024

Градската област(Addron) > > > Сградата на гилдията "Shadow Step"

Не след дълго всички дойдоха до тук, като Акира ги приветства до огромната маса в хола който също беше голям - Акира
Разсъни се, като се огледа и забеляза, че Сиел носи Акисе на гръб Виджил пусни ме ! - Сай
Сай, ти си добре !? - Виджил
Пусни ме ти казах ! Скри се зад някаква стена до тях - Сай
Jester каза да не го доближаме до Акисе, но така и не разбрахме защо.. - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пон Май 18, 2020 12:54 am

Хей хей, Акисе е напълно наясно, че Сай е на наша страна. Не виждам никакъв проблем, йо. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пон Май 18, 2020 12:55 pm

Именно, че не разбираш. Той не трябва да знае, че съм тук Чу се как си презареди пистолета за всеки случай - Сай
Сай, мисля, че си пропуснал да ни кажеш нещо на meeting-а. Прав ли съм..? - Акира
За разлика от бунтарите които преживяваха загубата на своя лидер, Варис беше тук. Той трябва да е на "ти" с нещата за да се доближи до сестра си преди клоуна Сай, трябва да знаем всичко. Съдейки по реакцията ти е важно - Варис
За изненада на Кьоко, Киригая също беше седнал при тях. Просто никой не обръщаше внимание - Киригая
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пон Май 18, 2020 12:57 pm

Беше объркан. Ей, ей...нищо не разбирам. Сай да не мрази Акисе, че толкова да не иска да го вижда, йо..? - Тай
Кръстоса ръце, като застана пред Киригая и го погледна в очите все едно му се кара. Къде беше? Притеснихме се за теб. - Куоко
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пон Май 18, 2020 1:00 pm

Нещата са много по-различни от проста омраза Тай Въздъхна Не мисля, че мога да споделя. Jester все още може да е един от нас и не искам да рискувам да дам допълнителната информация - Сай
Бях на палубата заедно с Ерик тъй като не бяхме в състояние да се бием, Блейк дойде да го вземе. Беше тъжен и него питах защо. Реших просто да дойде тук, защото и знаех, че все ще намеря някого - Киригая
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пон Май 18, 2020 1:04 pm

Предполагам имаш право...но така не се ли съмняваш в нашите приятели, йо? Не ми се иска да вярва, че той би бил някой от тях.. - Тай
Присви очи, но след това просто въздъхна. Хъх..трябваше да се обадиш по - рано, че оставаш на палубата. Накара ни излишно да се тревожим. - Куоко
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пон Май 18, 2020 1:10 pm

Съжалявам, няма да се повтори - Киригая
Сай, говори.. - Акира
Ще се погрижа нищо да не ни нарани..! - Виджил
AAALLL RITE! We doin' some shit right now ! - Райт
Въздъхна, като се показа Преди това, моля дръжте Акисе настрана. Може да слуша, но да не може да прави нищо - Сай
Въздъхна Щом е толкова зле.. Остави Акисе на земята като го постави в сатанинска клетка - Сиел
Пусна димка в клетката която щеше да се активира щом Акисе се изправи и щеше да лимитира движенията му - Виджил
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пон Май 18, 2020 1:30 pm

Н-наистина ме объркваш, Сай..Акисе е наш приятел, не би наранил никого от нас, йо. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Май 18, 2020 11:09 pm

Annie, Mercury и Nick бяха в стаята заедно с другите. Единствено Mercury беше заинтересуван от страното поведение на Сай, докато Annie тъгуваше, а Nick просто не му пукаше особено за хората тук.
Mercury: Беше си кръстосал ръцете и разсъждаваше наум. Беше му интересно защо Сай се държи по тоя начин и се крие от Акисе. Хей, Сай. Когато Акисе се събуди той ще те нападне нали? Тай и други биха се учудили от това рязко твърдение. Все пак това говорят действията ти - караш Сиел да го затвори в клетка, а Виджил да го изолира при нужда. Какво друго обяснение може да има. Въпросът, тук, е защо Акисе би направил нещо подобно.

Annie: Като чу думите на Mercury, тя се свести малко. Хъх? Като се замисля, лично аз никога не съм виждал Акисе и Сай заедно. Погледна към Акира. Ами ти? Ти трябва да знаеш със сигурност, ако Акисе е имал нещо общо със Сай преди. Все пак сте от една гилдия.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Май 18, 2020 11:17 pm

Синтия стоеше отново в ъгъла на стаята и тихо плачеше, защото беше тъжна. Леорио кротуваше с наведена глава, Shun гледаше да се разсее малко и затова си четеше от книгата с поеми на V. Санджи беше до прозореца и пушеше цигара с цел да намали тъжните чувства максимално, а Скарлет стоеше седнала на дивана до Тай и Ани.

Всички рязко се обърнаха към Mercury и се учудиха от рязкото му твърдение.
Е-ей, брато, това са пълни глупости, нали Сай? Засмя се леко нервно. Имам предвид..не е логично..нали? Акисе не би направил нещо подобно. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Май 19, 2020 12:19 am

Изведнъж се чу познат глас. Познайте кой се беше събудил ЩЕ ТЕ ИЗКОРМЯ ИЗЧАДИЕ Опитваше се да се движи но изолация по него го държеше Грррррааа..! Беше като разбесняло се животно ТВОЯТА ИГРА НЯМА ДА ПОГУБИ ЖИВОТА ПО СВЕТА ! - Акисе
Насочи си пистолета към него Още една дума и всичко приключва за теб..! - Сай
Така като ме гледаш, мислиш ли, че знам какво се случва..? Гледаше тук към Акисе, ту към Сай Мисля, че.. - Акира
Мисля, че тази няма да я бъде Застана пред Акисе Акисе, какво има ? Успокой се..! - Широ
Гррр....Всякаш виждаше през Широ, а очите му от гняв чак всякаш червенееха - Акисе
Показалецът му с всяка една секунда се прибираше и щеше да дръпне спусъка още малко - Сай
ДОСТАТЪЧНО ! Тропна с крак, като запали всичко в хола без останалите, столовете на които са пода и огромната маса разбира се. - Сиел
Погледна към Сиел, но Акисе беше все така бесен Няма да го накараш да спре, не и докато не знае, че съм тук - Сай
КАКВО ТОЛКОВА ИМА МЕЖДУ ВАС ДВАМАТА !? - Сиел
Ами, нещата са такива че..Може да прозвучи малко странно - Сай
Сфомира се от пурпурна енергия на масата в клекнало положение. Надигна си главата бавно Аз ще обясня.. - Масару
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Май 19, 2020 12:28 am

Всички се стреснаха от внезапното поведение на Акисе, като някои от тях дори бяха готови да се отбраняват. Синтия дори щеше да припадне от страх ако не беше Shun до нея да я успокои.

Тай от своя страна се учуди най - много. Какво по дяволите..?! Акисе, всичко наред ли е? Погледна към Масару. Ти пък кой си..? - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Май 19, 2020 12:40 am

Акира и гилдията му, заедно с Райт и Виджил се изправиха на появатана Масару и щяха да регират веднага ако стане нещо. Неро също беше там ако стане нещо. През това време Сиел започна да успокоява пламъците си, но не беше спокоен и грам все още А ти си..? Беше готов да си извади катаната ГОВОРИ..! - Сиел
Не ме плашиш с това оръжие Сиел Асара, все пак аз съм човекът който го е направил..! - Масару
Хъх !? Това му дойде като гръм от ясно небе. Сиел никога не е знаел кой е направил катаната му, или поне до сега - Сиел
Нека ви обясня защо Акисе не понася Сай по същия начин по който не понасяше и Драконит Седна на масата Нямам много време, затова нека ви се представя Погледна към Сай Сайкито, извади си маската дадена ти от клоуна. Все още я имаш нали..? - Масару
От къде по дяволите знаеш за нея..!? В ръката му от същата пурпурна енергия се появи маската му с която Jester го е контролирал преди - Сай
Моля, свалете оръжията си. Половината вече съм ги направил аз и не можете да ме победите с тях - Масару
Какво имаш предвид под "половината"..? - Акира
Твоята катана, тази на брат ти както и на останалите притежатели на нинджа богове. На Неро водния меч, на Сай пистолетите и др.. - Масару
Имаш много да обясняваш..Вдигна си ръката и я смъкна плавно Свалете оръжията си, ако толкова знае и е отговорен за това което казва, до сега да ни е убил ако искаше..Казвай каквото имаш да казваш - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Май 19, 2020 11:46 am

Mercury: Гледаше към Масару и очакваше да чуе логично обяснение за всичко случващо се напоследък. Тц, защо всичко трябва да е толкова забъркано..?!

Nick: Сложи си ръка на брадичката. Хмм, тази ситуация започна малко да ми напомня на едно аниме, което гледах като малък. ИНТЕРЕСНО!!

Mercury: Скара се на Nick. Nick, замълчи! Това е сериозно.
Annie: Продължаваше да гледа към Акира. Хъх? Изглежда дори и ти не знаеш нищо по въпроса... Какво по дяволите се случва....? Защо се случва всичко това...?
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 14 от 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите