Сградата на гилдията "Shadow Step"
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 13 от 17
Страница 13 от 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: Сградата на гилдията "Shadow Step"
Хъх ? Погледна към единия и после към другия Какво си намислил..? - Сиел
Просто гледам да намаля ранените след тази операция.. But okay, слушам те - Акира
Просто гледам да намаля ранените след тази операция.. But okay, слушам те - Акира
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Започнаха да бягат и двамата около демона, главно около краката му. И двамата Тай-овци използваха купища ледени нишки, които омотаваха краката му близо един до друг.
Разбирам...дано да оцелеете всички. Сега. Погледна към Annie. Ти ще ми трябваш жива до края, за това се постарай да не умираш. Показа ѝ снимка на Chronostasis. Този мъж...виждала си го преди, нали? - Kyoko
Разбирам...дано да оцелеете всички. Сега. Погледна към Annie. Ти ще ми трябваш жива до края, за това се постарай да не умираш. Показа ѝ снимка на Chronostasis. Този мъж...виждала си го преди, нали? - Kyoko
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Annie: Ъм, окей ще се опитам да оцеленя щом толкова държиш Погледна снимката и позна образа му. Хъх?! Да, спомням си го! Човекът, който спираше времето. Какво за него?
Заедно с гаджето ти, което го пребиват ще се разправяте с него, ако изобщо стигнете живи до там. Мисля, че ще ви е по - лесен след като вече сте виждали уменията му в действие. Но да знаете, той е дясната ръка на Chisaki. Няма да е никак лесно..Въздиша. Изведнъж нещо ѝ стана. Ръката ѝ почна да трепери. До този момент, тя криеше истинските си чувства от всички в стаята. Сега беше напът да ги разкрие. Човече..Погледна през прозореца. Колкото и да не ме харесвате, ще ви моля да слушате всяка моя дума..колкото ѝ глупави да ви звучат моите заръки, или малоумни..Стисна юмрук. Този човек..Overhaul...отне всичко, което имах..Колкото беше и студена, толкова беше и чувствителна. В този момент ѝ стана трудно да скрие емоциите си пред всички останали. Знам, че излагам животите ви на опасност...но вие сте единствената надежда на човечеството в момента..! Аз не съм като вас..аз съм просто детектив и сама не мога да се справя..затова...! - Kyoko
Усети, че е разтроена. Е-ей, добре ли си..? - Зоро
Усети, че е разтроена. Е-ей, добре ли си..? - Зоро
BGDodpul- Administrator
Annie: Да да.., спокойно. Ще се оправим на 100%. Опитваше се да убеди Kyoko да има повече вяра в съотборниците си. Всеки тук е минал през нещо в живота си, не само ти. Не сме вече деца, можем да се грижим за себе си. Способни сме да преценяваме рисковете и да мислим трезво, не се притеснявай. Започна да си маха бинтовете на ръцете и да се разтяга. Може да се чустваш виновна, че не можеш да се биеш в редом с нас, въпреки че искаш, но помни, че без твоята информация, тази мисия нямаше да е възможна. Изключително ни помагаш ^^
Погледна към нея, като ѝ се усмихна леко. Б-благодаря...Олекна ѝ малко. Съжалявам за одеве, че се държах грубо..Поклати леко глава. Но за това после..имаме работа да вършим.. - Kyoko
Появи се от портал от сини кибер-кристали. В ръката си държеше неговата любима книга. "A flower cannot blossom without care, water and sunlight.." Затвори я. С други думи, ще ви помогна, Annie. Погледна към нея. Мина време.. - Shun
Този пич защо говори несвързани неща? - Chazz
Въздиша. Дълга история..йо, Shun! - Зоро
Появи се от портал от сини кибер-кристали. В ръката си държеше неговата любима книга. "A flower cannot blossom without care, water and sunlight.." Затвори я. С други думи, ще ви помогна, Annie. Погледна към нея. Мина време.. - Shun
Този пич защо говори несвързани неща? - Chazz
Въздиша. Дълга история..йо, Shun! - Зоро
BGDodpul- Administrator
Annie: Направи знак с ръце, поздравявайки го. Изглежда съдбата пак ни събра тримата. Кат стана дума за Тай. Посочи към тренировачната площадка. Той е ето там. Ей сегичка ще дойде
Засмя се леко. Всички сте станали по - силни, изглежда..Усмихна се. Ще ми е интересно да видя на какво сте способни. Хари е труден опонент..освен да спира времето, той е научил и нови умения, но за тях нямам информация..тоест, щом се изправим срещу него, очаквайте напълно различна битка от това, което видяхте първия път.. - Shun
Мамка му... - Kyoko
Мамка му... - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Annie: Удари закачливо с юмрук по рамото. Е й? Ще се справим естествено
Усмихна се. Благодаря ви...Потече ѝ една сълза от окото, но побърза да я избърше. Смяташе, че показва слабост по този начин, но за един миг се чувстваше прекрасно, че за пръв път хората вярват в нея. Колегите ѝ често я оставят да работи сама, защото тя върши повечето работа и не оставя другите детективи да покажат своите умения. Времето наближава.. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Демонът беше от кръста нагоре като излизаше от пламъци сформирани зад Сиел. Щеше да завърже Сиел с нишките, а не демона. Сиел обаче забеляза това Fire Wall Протегна ръка встрани като създаде кръг от огнени стени около себе си които пречеха на нишките и щяха да ги заличат щом ги доближат - Сиел
Обърна се към хората му Знаете какво да правите, не се отпускайте за нищо на света - Акира
Всичко заедно Тъй вярно ! - членовете
Обърна се към хората му Знаете какво да правите, не се отпускайте за нищо на света - Акира
Всичко заедно Тъй вярно ! - членовете
Emoran- Administrator
Въпреки всичко това, двамата Тай-овци продължаваха да обикалят около демона. Те не успяха да завържат Сиел, но успяха да напълнят голяма част от бойното поле край него с тези фини нишки.
Има още някои членове, за които не съм ви казала, но..ми трябва малко почивка. Ще ви извикам отново по - късно..Седна на дивана, като си пое дълбок дъх. - Kyoko
Има още някои членове, за които не съм ви казала, но..ми трябва малко почивка. Ще ви извикам отново по - късно..Седна на дивана, като си пое дълбок дъх. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Заради огънят около него, нишките бяха извън вътрешноста на огнените стени. Тропна с крак като стените се пръснаха на сатанинска енергия която щеше да заличи всички нишки и клонингите на Тай. - Сиел
Well, с кой да се заемем първо ? - Акира
Well, с кой да се заемем първо ? - Акира
Emoran- Administrator
Ледените клонинги се пръснаха на лед преди да изчезнат, но изблъскаха всички нишки надалеч към димният облак, защото със самото им пръсване освободиха енергия. В мига, в който стените паднаха, димът около Тай се разсея. Видя се как беше целият в кръв и имаше стрела от червен лед в ръцете си. Беше изтанкил чукът на Сиел директно. Йо, Сиел...Насочи стрелата си към него. Благодаря ти, че си свали защитата. Усмихна се. Планът проработи! Сега няма как да отреагираш този истрел..! Опъна тетивата и я насочи към демона на Сиел. Ice..Devil Slayer's..Demolition..Ar..row..Отпусна ръцете си. Нямаше сила да изстреля стрелата. - Тай
Предполагам няма да имаме шанс да си изберем..ще ги ударим директно в скривалището им. Тъй като ще сме на тяхна територия, те ще изберат как да се бият. - Kyoko
Предполагам няма да имаме шанс да си изберем..ще ги ударим директно в скривалището им. Тъй като ще сме на тяхна територия, те ще изберат как да се бият. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Стоеше със скръстени ръце като го гледаше Е..? - Сиел
Ъх, окей. Банда, наредете се - Акира
Ъх, окей. Банда, наредете се - Акира
Emoran- Administrator
Падна на земята. Нямаше никаква енергия, а болката му дойде в повече. Удари земята с юмрук. Мамка му..Засмя се леко. Нищо..не е свършило..йо.. - Тай
Веднага ли ще тръгваме..? - Зоро
Веднага ли ще тръгваме..? - Зоро
BGDodpul- Administrator
Мисля, че ти току що приключи..Отиде до него като демонънт изчезна - Сиел
Предполагам да, тя решава - Акира
Предполагам да, тя решава - Акира
Emoran- Administrator
Усмихна се. Беше протегнал ръката си назад, като от пръстите му все още излизаха ледените нишки. Експлозията на клонингите, с която станаха на парчета ги беше запратила много назад към бойното поле, като през цялото време докато лежеше на земята ги контролираше. Запрати ги под земята чрез огромната дупка, която демонът на Сиел направи. За да стигне до нея обаче те трябваше да направят огромен кръг зад Тай и един вид да обиколят арената докато отново не отидат зад Сиел и да влязат в дупката. След това ги прокара под земята. Сега, земята под Сиел се проби, а ледените нишки му хванаха краката преди да стигне до Тай. - Тай
Трябва ми малко почивка..Хвана се за главата. Ще действаме след малко. - Kyoko
Трябва ми малко почивка..Хвана се за главата. Ще действаме след малко. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Ти явно наистина си решен да спечелиш тази битка а ? В ръката му се появи катаната Много добре, така да бъде - Сиел
Акаме, Акисе, Бела, Ароу и Рафаел се наредиха зад Акира
Мисля, че трябва да извикаме.. - Акира
Направо си влязоха Сай, Виджил и Джейкъб
Добре де, няма значение..Сай какво правиш тук ? - Акира
Искам да говоря нещо с вас - Сай
Акаме, Акисе, Бела, Ароу и Рафаел се наредиха зад Акира
Мисля, че трябва да извикаме.. - Акира
Направо си влязоха Сай, Виджил и Джейкъб
Добре де, няма значение..Сай какво правиш тук ? - Акира
Искам да говоря нещо с вас - Сай
Emoran- Administrator
Изправи се бавно. Йо, Акира...брат ти е силен..ако аз имах толкова силен брат, щях да се радвам, но съм единствено дете..въпреки всичко..Зае бойна позиция. Все още..съм на крака..! Накара нишките да се превърнат в ледени шипове, които ги заби в краката на Сиел. - Тай
Погледна към него съмнително. - Shun
Погледна към него съмнително. - Shun
BGDodpul- Administrator
Запали си тялото щом шиповете се забиха в краката му като изгори нишките. Извади си катаната от саята Brothers from the Underworld. Hear my call ! С изваждането ѝ, сатанински силуети заобиколиха Сиел. Това бяха принцовете на Ада - Сиел
Ъгх, ти още ли си жив ? - Акира
ДАВАЙ ТАЙ ! ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯ ! - Акисе
Млъвай, идиот.. - Акира
Оф тоя пак ли се бие..? Срещу Сиел ? Нещо не е в ред - Виджил
Сподели Сай, какво те мъчи ? - Акира
Както вече казах, работя за Jester..Не искам да споделям друго защото това ще постави в опасност хората ми. Но от друга страна, нищо не ми пречи да ви кажа, че той е причината за моята зла същност - Сай
Хм ? Погледна го учудено Как така ? - Акира
Ъгх, ти още ли си жив ? - Акира
ДАВАЙ ТАЙ ! ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯ ! - Акисе
Млъвай, идиот.. - Акира
Оф тоя пак ли се бие..? Срещу Сиел ? Нещо не е в ред - Виджил
Сподели Сай, какво те мъчи ? - Акира
Както вече казах, работя за Jester..Не искам да споделям друго защото това ще постави в опасност хората ми. Но от друга страна, нищо не ми пречи да ви кажа, че той е причината за моята зла същност - Сай
Хм ? Погледна го учудено Как така ? - Акира
Emoran- Administrator
Започна да трепери от страх. Демони, хъх..? В такъв случай...! Освободи цялата си демонична енергия, която имаше в тялото си. Тъй като нямаше много стамина в момента, тя не беше много, но заледи част от раните по тялото му и му даде много адреналин, който да му позволи да игнорира болката. Не ме интересува какво ще се случи с тялото ми от тук нататък..! Вече не мислеше трезвено. В ръката му се сформира меч от демонична енергия, която се превърна в демоничен лед. - Тай
Jester? Кой е това? - Санджи
Търсих информация в интернет, но не намерих.. - Shun
Jester? Кой е това? - Санджи
Търсих информация в интернет, но не намерих.. - Shun
BGDodpul- Administrator
Annie: Гледаше Сай предпазливо. Значи така изглежда на живо шефът на войниците, срещу които се бих преди 3 месеца. А сега уж ни е съюзник. Не изглежда чиста тази работа.
Yukimi: Jester? Като чу това име се заинтересува от него.
Yukimi: Jester? Като чу това име се заинтересува от него.
Тай, осъзнай се..Ако те убия сега няма да станеш крал на драконите.. - Сиел
Jester е мистериозна фигура която има неземен контрол над времето и пространството. Преди време, заинтересуван от моите способности в стрелбата ме дари със силата да ранявам всичко с куршумите си..За жалост обаче това ми провали психиката..Започнах да виждам смъртта на своите жертви като изкуство. Не мога да се излекувам от това..Гледаше с много отегчен/студен поглед. Пълната противоположност на това което е когато се бие - Сай
Чакай чакай..Замисли се, но не можа да навърже нищо Заеби, продължавай - Акира
Човече, това до някаква степен е много яко. Искам и аз да получа такива сили! - Акисе
Jester е мистериозна фигура която има неземен контрол над времето и пространството. Преди време, заинтересуван от моите способности в стрелбата ме дари със силата да ранявам всичко с куршумите си..За жалост обаче това ми провали психиката..Започнах да виждам смъртта на своите жертви като изкуство. Не мога да се излекувам от това..Гледаше с много отегчен/студен поглед. Пълната противоположност на това което е когато се бие - Сай
Чакай чакай..Замисли се, но не можа да навърже нищо Заеби, продължавай - Акира
Човече, това до някаква степен е много яко. Искам и аз да получа такива сили! - Акисе
Emoran- Administrator
Почна да се успокоява. Тъмната му страна от демоничните му сили обаче се опитваше да го накара да действа. Предполагам си прав...но пък ако загубя тук, Акира ще ми се подиграва още повече.. - Тай
Не бих казал, че е много яко. Видя до каква лудост може да стигне човек ако има подобни сили. - Зоро
Не бих казал, че е много яко. Видя до каква лудост може да стигне човек ако има подобни сили. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Страница 13 от 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 13 от 17
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите