Палубата на кораба 'Асенчо'
2 posters
AntiSocialClub :: Места :: --------------------------------Из океана-----------------------------------
Страница 13 от 17
Страница 13 от 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: Палубата на кораба 'Асенчо'
Sai: Хмм, любипитно ми е да видя как двамата новобранци се справят. Забеляза, че Polnareff съжалява, че го е ранил толкоз лошо и се чувства гадно за това. Но преди това..няма за какво да се притесняваш. Усмихна се самоуверено, като прибра меча си в ножницата. Представи си отново как раните му зарастват и Shingi отново успя да го излекува за няколко минутки. Сега е твой ред. Polnareff нямаше много рани, причинени от Sai и това накара Sai още повече да го уважава. Дори след всичко, което опита, Polnareff пак се оказа победителят. Той насочи меча си към и излекува раните му набързо.
Отдъхна си. Радвам се, че ще можеш да продължиш да се биеш! Дано да не се налага..Запъти се заедно със Sai към горната палуба. - Polnareff
Преждевременно, битката м/у Рохан и Chazz е била доста еднопосочна. Умението на Рохан освен да превръща спомените на хората в книга, която може да прелиства му позволява да направи въздуха своето платно. Това значи, че може да рисува върху въздуха и каквото нарисува да го създаде. Това му дава огромно предимство срещу Chazz, защото неговите духове са еднотипни - някои са огнени, други са тъмни и т.н. Рохан винаги рисува техните противоположности - ако Chazz призове Reiha, огнен дух, то Rohan ще направи водна атака. По този начин успява да надвие всеки един ход на Chazz.
Стоеше на едно коляно, като дишаше тежко. Имаше рани по тялото, като от устата му излизаше малко кръв. Избърса си я. Този тип..просто е късметлия, че се бие срещу моите способности..! Всъщност е пълен слабак, просто сега има късмет..! Изправи се бавно, като се държеше за рамото. - Chazz
Какво става, Chazz? Нима се предаваш пред великия Kishibe Rohan? Така и така не те питах, коя ти е любимата моя манга? - Rohan
Млъквай, смотльо..не чета манга.. - Chazz
Преждевременно, битката м/у Рохан и Chazz е била доста еднопосочна. Умението на Рохан освен да превръща спомените на хората в книга, която може да прелиства му позволява да направи въздуха своето платно. Това значи, че може да рисува върху въздуха и каквото нарисува да го създаде. Това му дава огромно предимство срещу Chazz, защото неговите духове са еднотипни - някои са огнени, други са тъмни и т.н. Рохан винаги рисува техните противоположности - ако Chazz призове Reiha, огнен дух, то Rohan ще направи водна атака. По този начин успява да надвие всеки един ход на Chazz.
Стоеше на едно коляно, като дишаше тежко. Имаше рани по тялото, като от устата му излизаше малко кръв. Избърса си я. Този тип..просто е късметлия, че се бие срещу моите способности..! Всъщност е пълен слабак, просто сега има късмет..! Изправи се бавно, като се държеше за рамото. - Chazz
Какво става, Chazz? Нима се предаваш пред великия Kishibe Rohan? Така и така не те питах, коя ти е любимата моя манга? - Rohan
Млъквай, смотльо..не чета манга.. - Chazz
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Чернокосото момче: Спря да усеща това притеснително чувство от долната палуба. Хмм, изглежда този глупак се е кротнал. Поне няма да има нужда да се притеснявам и за него. Пред погледа му стоеше Giorno. Личеше си, че той беше объркан от това, че вижда своя собствен Stand до врага си. Това, което тепърва трябва да научи Giorno е, дали наистина това е неговия Golden Experience.
Опита се да изкара собственият си Станд пред себе си. Когато успееше, щеше още повече да се обърка. - Giorno
Много жалко за теб, момче..Замахна с химикала си веднъж, като около Chazz се образуваха две вериги, които му оковаха ръцете за палубата. - Rohan
Веригите бяха достатъчни да го задържат. Мамка му..! Сега не мога да си използвам ръцете...! - Chazz
Отиде до него, като му докосна челото. Така му превърна спомените в книга, която можеше да разлиства. Оо, я да видим сега...Chazz Princeton, известен още като отрепката на семейство Princeton, което държи един от най - известните икономически брандове Princeton Inc...я да видим тук..Прелистваше и го разглеждаше. Като малък прекарва детството си на изолиран остров и за него се е грижила баба Санда..хм, не ми звучиш като някой главен герой. Там открива, че може да говори с духове.. - Rohan
Ядосваше се. Само да те погна...!! - Chazz
Прелистваше още. Хоо, това е интересно! Ти всъщност си им полу-брат! Майка ти е друга жена на баща ти. Higashikata Hato! Дори има подробно описание..знаеш ли как е изглеждала..? - Rohan
М-моля...?! Тези думи ,които Rohan произнесе му бяха сякаш чужди. Той не ги вярваше, защото не знаеше дали са истина. Това са глупости...няма как да имам друга майка...! - Chazz
Набързо му я скицира и му показа как изглежда истинската му майка от информацията, която беше намерил. Виж я колко е тъжна. Така е описана. - Rohan
ЕЙ, СПРИ ДА СЕ ШЕГУВАШ С МЕН..!!! Почна да се съпротивлява на веригите, но беше безполезно. - Chazz
Провикна се щом стигна до тях. Rohan...! Спри! - Polnareff
Хо...? Обърна се. Polnareff... - Rohan
Много жалко за теб, момче..Замахна с химикала си веднъж, като около Chazz се образуваха две вериги, които му оковаха ръцете за палубата. - Rohan
Веригите бяха достатъчни да го задържат. Мамка му..! Сега не мога да си използвам ръцете...! - Chazz
Отиде до него, като му докосна челото. Така му превърна спомените в книга, която можеше да разлиства. Оо, я да видим сега...Chazz Princeton, известен още като отрепката на семейство Princeton, което държи един от най - известните икономически брандове Princeton Inc...я да видим тук..Прелистваше и го разглеждаше. Като малък прекарва детството си на изолиран остров и за него се е грижила баба Санда..хм, не ми звучиш като някой главен герой. Там открива, че може да говори с духове.. - Rohan
Ядосваше се. Само да те погна...!! - Chazz
Прелистваше още. Хоо, това е интересно! Ти всъщност си им полу-брат! Майка ти е друга жена на баща ти. Higashikata Hato! Дори има подробно описание..знаеш ли как е изглеждала..? - Rohan
М-моля...?! Тези думи ,които Rohan произнесе му бяха сякаш чужди. Той не ги вярваше, защото не знаеше дали са истина. Това са глупости...няма как да имам друга майка...! - Chazz
Набързо му я скицира и му показа как изглежда истинската му майка от информацията, която беше намерил. Виж я колко е тъжна. Така е описана. - Rohan
ЕЙ, СПРИ ДА СЕ ШЕГУВАШ С МЕН..!!! Почна да се съпротивлява на веригите, но беше безполезно. - Chazz
Провикна се щом стигна до тях. Rohan...! Спри! - Polnareff
Хо...? Обърна се. Polnareff... - Rohan
BGDodpul- Administrator
Sai: Стоеше точно до Polnareff и си сложи ръката на рамото, след което му каза тихо. Давай, ти можеш! Знам, че ще го убедиш.
Чернокосото момче: Giorno си призова Stand-а и сега имаше два Goled Experience-а на палубата. Усмихна се, като започна бавно да се приближава към Gioron, заедно със Stand-а си. Изглеждаше подобно на това, но момчето не беше гневен, а спокоен и сериозен.
Чернокосото момче: Giorno си призова Stand-а и сега имаше два Goled Experience-а на палубата. Усмихна се, като започна бавно да се приближава към Gioron, заедно със Stand-а си. Изглеждаше подобно на това, но момчето не беше гневен, а спокоен и сериозен.
Намръщи му се. Отговори ми....!! Също започна да го приближава. Защо ти също притежаваш Gold Experience..?! Нима твоят станд може да приема чужди форми..? А дали може и да използва неговите умения..? Ако може, ще бъда принуден да се бия срещу себе си..! - Giorno
Rohan...нека спрем! Тези момчета тук се бият за истинска кауза, а не са като нас..! Погледна към Chazz. По думите на братя Princeton, това е момчето, което би трябвало да е убило сестра ми. Видя, че стандът на Rohan е налице. Преди да продължи да се опитва да го убеди да се присъеди към вече новите си съотборници, Polnareff попита Rohan друг въпрос. Rohan...в биографията на това момче споменава ли се убийство? - Polnareff
Поклати глава. Ни най - малко. Явно си бил излъган, Polnareff. - Rohan
Стисна юмрук. Проклети да са братя Princeton...!!! А аз щях да посегна на живота на това момче ако..Погледна Сай. Той не ме беше спрял..ама че съм жалък..! Както и да е...Погледна към Rohan. Тези момчета тук се бият за истинка кауза, както казах..срещу терористична организация! Хайде да им помогнем...! Може там също да намерим отговори..! - Polnareff
Успокой се, Polnareff..има ли значение дали е бил той? Явно братята го искат мъртъв щом ни пращат нас двамата. А те знаят повече за Kiyoshi...Намръщи се леко. Kiyoshi беше негов приятел от миналото, който изчезна безследно и всички го смятат за мъртъв. Rohan обаче знае, че той е все някъде там. Жалко, че тези двама братя имат толкова голяма власт..не мога нищо да им направя с моят Heaven's Door без да го отнеса..а славата ми ми е нужна ако искам да се развивам като манга художник..за това съжалявам, хлапе и Polnareff, но..Погледна към Polnareff. Няма как да стане. Не и докато не получа отговори...! До него се появи неговият станд Heaven's Door. - Rohan
Застана в бойна позиция. Проклятие, Rohan е по - твърдоглав от мен..! Явно ще стане по трудният начин..Silver Chariot! До него се появи и неговият станд. Приятел си ми, но ако това е твоето решение, няма да ти позволя да ги нараниш! - Polnareff
Rohan...нека спрем! Тези момчета тук се бият за истинска кауза, а не са като нас..! Погледна към Chazz. По думите на братя Princeton, това е момчето, което би трябвало да е убило сестра ми. Видя, че стандът на Rohan е налице. Преди да продължи да се опитва да го убеди да се присъеди към вече новите си съотборници, Polnareff попита Rohan друг въпрос. Rohan...в биографията на това момче споменава ли се убийство? - Polnareff
Поклати глава. Ни най - малко. Явно си бил излъган, Polnareff. - Rohan
Стисна юмрук. Проклети да са братя Princeton...!!! А аз щях да посегна на живота на това момче ако..Погледна Сай. Той не ме беше спрял..ама че съм жалък..! Както и да е...Погледна към Rohan. Тези момчета тук се бият за истинка кауза, както казах..срещу терористична организация! Хайде да им помогнем...! Може там също да намерим отговори..! - Polnareff
Успокой се, Polnareff..има ли значение дали е бил той? Явно братята го искат мъртъв щом ни пращат нас двамата. А те знаят повече за Kiyoshi...Намръщи се леко. Kiyoshi беше негов приятел от миналото, който изчезна безследно и всички го смятат за мъртъв. Rohan обаче знае, че той е все някъде там. Жалко, че тези двама братя имат толкова голяма власт..не мога нищо да им направя с моят Heaven's Door без да го отнеса..а славата ми ми е нужна ако искам да се развивам като манга художник..за това съжалявам, хлапе и Polnareff, но..Погледна към Polnareff. Няма как да стане. Не и докато не получа отговори...! До него се появи неговият станд Heaven's Door. - Rohan
Застана в бойна позиция. Проклятие, Rohan е по - твърдоглав от мен..! Явно ще стане по трудният начин..Silver Chariot! До него се появи и неговият станд. Приятел си ми, но ако това е твоето решение, няма да ти позволя да ги нараниш! - Polnareff
BGDodpul- Administrator
Sai: Въздъхна, като премести ръката си от рамото на Polnareff към ножницата си, активирайки я. Поне опита..., но ако не става по-лесния начин, ще трябва да пробваме по трудния! Беше готов да се бие с Rohan, щом се налага.
Чернокосото момче: С всяка крачка самоувереността му се увеличаваше и това можеше да го усети Giorno. Не се ли страхуваш, момче? Не знаеш пред какво се изправяш, но все пак продължаваш да ходиш срещу мен. Не спираше да прави крачки към Giorno, докато говори.
Чернокосото момче: С всяка крачка самоувереността му се увеличаваше и това можеше да го усети Giorno. Не се ли страхуваш, момче? Не знаеш пред какво се изправяш, но все пак продължаваш да ходиш срещу мен. Не спираше да прави крачки към Giorno, докато говори.
Вървеше самоуверено към момчето. Така е, не знам срещу какво се изправям..но съм длъжен да покажа, че останалите могат да разчитат на мен във всяка една ситуация! - Giorno
Ink Cutter! Започна да замахва във въздуха с химикала си , като създаваше черни вълни от мастило към тях двамата, които обаче действаха като бръсначи. Преждевременно Heaven's Door се опита да се доближи до Polnareff и да го докосне. - Rohan
Silver Chariot започна да разрязва тези черни вълни с хоризонтални и диагонални замаси, но това остави Polnareff беззащитен. Той беше принуден да бяга. Мамка му, не мога да нараня станда му без моят..! - Polnareff
Продължаваше. Какво става, Polnareff..?! Затрудняваш ли се? - Rohan
Ъгх...знам какво да направя..! Ей, оджама жълт..! Излез веднага..! - Chazz
Излезе от джоба му като духче. :O! Шефье, ти ме повика! Знаех си, че ме обичаш! - жълтия
Млъквай, смотльо..слушай сега...тайно извади от тестето ми Sticky Fingers и го сложи в ръката ми.. - Chazz
Тъй вярно, шефье! Жълтурко направи точно това. Той набързо намери картата и я пъхна между пръстите на Chazz. - жълтия
Усмихна се широко и самонадеяно. Дори и най - безполезните твари като вас могат да свършат нещо щом аз ги командвам..Sticky Fingers!!! От нищото, пред Chazz се появи Sticky Fingers, който създаде хоризонтален цип на двете вериги, който щом разтвори ги преряза. Това освободи Chazz. - Sticky Fingers
Изправи се, като се изтупа. - Chazz
Учуди се. Кога успя..?! Прочетох, че ползва духове, но те са затворени в карти..! Как успя да призове дух без да си движи ръцете...? - Rohan
Ink Cutter! Започна да замахва във въздуха с химикала си , като създаваше черни вълни от мастило към тях двамата, които обаче действаха като бръсначи. Преждевременно Heaven's Door се опита да се доближи до Polnareff и да го докосне. - Rohan
Silver Chariot започна да разрязва тези черни вълни с хоризонтални и диагонални замаси, но това остави Polnareff беззащитен. Той беше принуден да бяга. Мамка му, не мога да нараня станда му без моят..! - Polnareff
Продължаваше. Какво става, Polnareff..?! Затрудняваш ли се? - Rohan
Ъгх...знам какво да направя..! Ей, оджама жълт..! Излез веднага..! - Chazz
Излезе от джоба му като духче. :O! Шефье, ти ме повика! Знаех си, че ме обичаш! - жълтия
Усмихна се широко и самонадеяно. Дори и най - безполезните твари като вас могат да свършат нещо щом аз ги командвам..Sticky Fingers!!! От нищото, пред Chazz се появи Sticky Fingers, който създаде хоризонтален цип на двете вериги, който щом разтвори ги преряза. Това освободи Chazz. - Sticky Fingers
Изправи се, като се изтупа. - Chazz
Учуди се. Кога успя..?! Прочетох, че ползва духове, но те са затворени в карти..! Как успя да призове дух без да си движи ръцете...? - Rohan
BGDodpul- Administrator
Sai: Мина пред Polnareff и блокира последните черни вълни с изкарания си меч. Polnareff, ти върви! Аз ще те прикривам! Гледаше обедително към Polnareff. Сега е момента да ми се довериш, Polnareff! Всеки човек има слабости. Използвай времето, което си прекарал с него, за да разбереш слабостите му. Sai осъзнаваше, че Polnareff има най-голям шанс да победи Rohan, тъй като той знае най-много за него.
Чернокосото момче: Двамата продължаваха да ходят един срещу друг, бавно и търпеливо. Момчето беше готов всеки момент да нападне с Stand-а си и когато се приближит достатъчно той щеше да го направи. Хмм, така да бъде. Нека видим колко ще можеш да издържиш срещу собствения си Stand.
(0:00)
Момчето започна да прави това, в което е най-добре и го правеше още от началото на битката. Да играе роля и да се преструва на друг. И сега той не беше себе си, а се държи като актьор. В този момент, той добиваше информация за характера на Giorno, за да разбере слабостите му. Отделно смята да го обърка като го накара да вижда Stand-а си, като друг Golden Experience. Но това беше фалшива реалност, която само Giorno вижда, когато е направил очен контакт с момчето или Stand-а му. Ведната, щом момчето нападна, Giorno ще може да усети, че не се бие срещу огледална версия на Stand-а си, но е доста подобно на това.
(0:19)
Чернокосото момче: MUDAA!!! Muda, muda, muda!!! Започва да прави punch barrage към Giorno.
Чернокосото момче: Двамата продължаваха да ходят един срещу друг, бавно и търпеливо. Момчето беше готов всеки момент да нападне с Stand-а си и когато се приближит достатъчно той щеше да го направи. Хмм, така да бъде. Нека видим колко ще можеш да издържиш срещу собствения си Stand.
(0:00)
Момчето започна да прави това, в което е най-добре и го правеше още от началото на битката. Да играе роля и да се преструва на друг. И сега той не беше себе си, а се държи като актьор. В този момент, той добиваше информация за характера на Giorno, за да разбере слабостите му. Отделно смята да го обърка като го накара да вижда Stand-а си, като друг Golden Experience. Но това беше фалшива реалност, която само Giorno вижда, когато е направил очен контакт с момчето или Stand-а му. Ведната, щом момчето нападна, Giorno ще може да усети, че не се бие срещу огледална версия на Stand-а си, но е доста подобно на това.
(0:19)
Чернокосото момче: MUDAA!!! Muda, muda, muda!!! Започва да прави punch barrage към Giorno.
Запази самообладание, като по юмруците на неговият станд поникнаха заострени напред клони. Искаше да ги ползва като brass knuckles с/у вражеският Gold Experience. Muda muda muda muda muda!!!! Той също започна да отвръща на ударите с удари. - Giorno
Кимна. Разчитам на теб! Затича се към Rohan. Rohan!!! Всичко това трябва да приключи! По - добро бъдеще ни очаква ако се съюзим с тях! - Polnareff
Теб може би, но не и мен! Heaven's Door! Rohan много добре знаеше, че някой ден може да се обърне срещу тези, на които се е доверил веднъж. За това той криеше таен коз, който до сега не беше ползвал докато Polnareff е наблизо. Той извади една скица от манга, на която беше написал, че който я види, ще бъде уцелен от умението на Rohan от разстояние. Точно това и стана. Той показа манга страницата на Polnareff и изневиделица вече можеше да пише и преглежда неговите спомени. Усмихна се. Погнах те. - Rohan
Не успя да реагира навреме, като се учуди. Невъзможно! Трябва му конкакт, за да активира умението си..нима има нещо, за което не знам..? Silver Chariot!! Неговият станд нападна с бесни замаси. - Polnareff
Набързо написа в/у Polnareff от разстояние "НЕ МОЖЕ ДА НАПАДА КИШИБЕ РОХАН". Когато Рохан напише нещо в/у някого, то действа временно, от 5 до макс 30 секунди. В този случай обаче беше 30 секунди, което обаче изразходва мастило от Rohan. Сега той не можеше да рисува чак толкова бързо във въздуха, но това не му и трябваше. Хех, погнах те, Polnareff.. - Rohan
Кимна. Разчитам на теб! Затича се към Rohan. Rohan!!! Всичко това трябва да приключи! По - добро бъдеще ни очаква ако се съюзим с тях! - Polnareff
Теб може би, но не и мен! Heaven's Door! Rohan много добре знаеше, че някой ден може да се обърне срещу тези, на които се е доверил веднъж. За това той криеше таен коз, който до сега не беше ползвал докато Polnareff е наблизо. Той извади една скица от манга, на която беше написал, че който я види, ще бъде уцелен от умението на Rohan от разстояние. Точно това и стана. Той показа манга страницата на Polnareff и изневиделица вече можеше да пише и преглежда неговите спомени. Усмихна се. Погнах те. - Rohan
Не успя да реагира навреме, като се учуди. Невъзможно! Трябва му конкакт, за да активира умението си..нима има нещо, за което не знам..? Silver Chariot!! Неговият станд нападна с бесни замаси. - Polnareff
Набързо написа в/у Polnareff от разстояние "НЕ МОЖЕ ДА НАПАДА КИШИБЕ РОХАН". Когато Рохан напише нещо в/у някого, то действа временно, от 5 до макс 30 секунди. В този случай обаче беше 30 секунди, което обаче изразходва мастило от Rohan. Сега той не можеше да рисува чак толкова бързо във въздуха, но това не му и трябваше. Хех, погнах те, Polnareff.. - Rohan
BGDodpul- Administrator
Sai: Polnareff!! Притича до Polnareff, като не му беше ясно какво му бе направил Rohan. Този Rohan...изглежда има някакво необикновенно умение. Трябва бързо да разбера какво е то. ХЪХ?!! Като дигна Polnareff, видя, че лицето му е отворено като книга и първото нещо, което прочете, беше "НЕ МОЖЕ ДА НАПАДА КИШИБЕ РОХАН". Тогава Sai онемя. Нима това е възможно..? Нима съществува толкова силна способност..?! Погледна строго към Rohan. Това може да се окаже най-силния противник, срещу когото се изправям. Да разбирам, че ти се казваш Кишибе Рохан? Изправи се и заходи към него, като мечът му не беше още прибран в ножницата си, тоест умението от миналото му изваждане или е израходвано или все още действа. Препоръчвам ти да оправиш това, което направи на Polnareff, за да не съжаляваш после. Той ти направи добро предложение. При нас ще си добре, ще е бориш срещу истинското зло и няма да имаш нужда да работиш за хора като Valentine. Имаше източник на информация, че той работи за Valentine. Погледна сериозно към Rohan и го попита последен въпрос, преди да реши какво да прави: да атакува или не. Rohan, Каква същност е твоята цел, тук?!
Завъртя химикала си няколко пъти, след което разтвори друга манга и почна да пише върху нея. Хмф, когато потитат главен герой за неговите мотиви, той в повечето пъти отговаря. Така да бъде! Погледна към Сай. Тук съм за отговори. Мисията ми е просто да заловя онова хлапе ето там, за да мога да разбера какво се е случило със стар мой приятел. А този, който ме изпрати има тази информация. - Rohan
Започна бавно да върви към Rohan. Ей, Кишибе Рохан..или както и да се казваш...Беше видимо много бесен. Не знам що за измет трябва да си, за да се обърнеш срещу свой съотборник и без дори да се поколебаеш да го нападнеш..но нека ти кажа, че ако толкова много искаше мен, то ти щеше по най - бързият начин да се разправиш с мен..хех, не че щеше да успееш, но..Погледна го строго. Аз, Chazz Princeton, няма да ти позволя да нараниш когото и да било на този кораб! Нито този смешко със изправената коса, нито моят глупав приятел Сай със смешната прическа, нито GioGio! В момента Chazz говореше искрено. На него всъщност му беше приятно да е на подобно пътешествие с подобни хора, но заради характера си го изразяваше по различен начин. Усмихна се самонадеяно. Знаеш ли на какво ме научиха тримата глупаци..? Вероятно знаеш и за тях щом знаеш за истинската ми майка ако изобщо е вярно.. - Chazz
Да ядем банана с обелката? - жълтия
Да плюем в джобовете на богатите? - зеления
Да ядем по 6 пъти на ден? - черния
Засмя се леко. Да, всичко това, но...Посочи Rohan. Винаги когато си мисля, че съм намерил най - големият загубеняк, още по - голям се крие зад ъгъла! - Chazz
Погледна намръщено Chazz. Ах ти, малък... - Rohan
Започна бавно да върви към Rohan. Ей, Кишибе Рохан..или както и да се казваш...Беше видимо много бесен. Не знам що за измет трябва да си, за да се обърнеш срещу свой съотборник и без дори да се поколебаеш да го нападнеш..но нека ти кажа, че ако толкова много искаше мен, то ти щеше по най - бързият начин да се разправиш с мен..хех, не че щеше да успееш, но..Погледна го строго. Аз, Chazz Princeton, няма да ти позволя да нараниш когото и да било на този кораб! Нито този смешко със изправената коса, нито моят глупав приятел Сай със смешната прическа, нито GioGio! В момента Chazz говореше искрено. На него всъщност му беше приятно да е на подобно пътешествие с подобни хора, но заради характера си го изразяваше по различен начин. Усмихна се самонадеяно. Знаеш ли на какво ме научиха тримата глупаци..? Вероятно знаеш и за тях щом знаеш за истинската ми майка ако изобщо е вярно.. - Chazz
Да ядем банана с обелката? - жълтия
Да плюем в джобовете на богатите? - зеления
Да ядем по 6 пъти на ден? - черния
Засмя се леко. Да, всичко това, но...Посочи Rohan. Винаги когато си мисля, че съм намерил най - големият загубеняк, още по - голям се крие зад ъгъла! - Chazz
Погледна намръщено Chazz. Ах ти, малък... - Rohan
BGDodpul- Administrator
Sai: Усмихна се. Добре казано, Chazz. Е, Rohan, имаш две възможности да постъпиш в тази ситуация. Едната е да се съ
зиш с нас и заедно да се изправим пред източника ти на информация, а другата е, да се изправиш срещу нас, сам. Лично ти препоръчвамда избереш втората възможност, защото нямам никакви намерения да се сдържам срещу противник с толкова мощно умение.
зиш с нас и заедно да се изправим пред източника ти на информация, а другата е, да се изправиш срещу нас, сам. Лично ти препоръчвамда избереш втората възможност, защото нямам никакви намерения да се сдържам срещу противник с толкова мощно умение.
Хмм..Присви очи, като поогледа ситуацията. Polnareff е временно отстранен, но с моето умение ще мога да го задържа изцяло докато се разправя с тези загубеняци тук..от друга страна, нямам информация за това момче с катаната..но няма да е трудно да взема такава, само трябва да го накарам да погледне страницата и всичко е свършено..Усмихна се самонадеяно. Едно от любимите ми неща е да казвам "не" на тези, което се мислят за силни. За това ела ми, хлапе..! - Rohan
Погледна към Сай. Какво ще правим..? Ти ли го поемаш или и двамата..? - Chazz
Погледна към Сай. Какво ще правим..? Ти ли го поемаш или и двамата..? - Chazz
BGDodpul- Administrator
Sai: Хм, така да бъде. Погледна с усмивка към Chazz. Ами, ако можеш да ми помогнеш, разбира се, че ще се задарадвам, хех . След като си направи шега с Chazz, той отново погледна към Rohan и изражението му стана сериозно и концентрирано. Сам направи своя избор, за това по-добре да не съжаляваш за това! Въпреки това, аз ще променя твоят начин на мислене и ще ти вкарам малко разум. Sai не знаеше колко опитен е Rohan и как точно работи умението му, но това, което знаеше е, че противник с такива чудовищни способности не трябва да бъде подценявам. Sai щеше да се бие супер внимателно и щеше да използва 100% от силите си (без специалните си очи) от самото начало. Да те видим, Rohan!! Той опъна меча си напред към Rohan и няколко секунди след това, зад гърба му ще се появат засилени черни вълни. Това са същите черни вълни от мастило, които Sai блокира по-рано. Волята, която той бе предал на меча си този път, бе да поеми контрол над всичко, което блокира с меча си. Sai щеше да го атакува в гръб с вълните му, а след това ще прибере меча си в ножницата, за да получи ново умение.
Последната промяна е направена от -bAzikA- на Нед Дек 29, 2019 12:33 am; мнението е било променяно общо 1 път
Не е зле..Хмф, Heaven's Door! Накара своят станд да започне да рисува във въздуха заедно със самият него. Беше позиционирал станда си зад Chazz и Сай. И двамата създадоха нещо струя вятър, но една срещу друга. Въздушното налягане беше толкова мощно, че можеше да ги изблъска и двамата. Идеята му беше да ги смачка между двете струи вятър. - Rohan
Агх! Ще изхвърча..! На ръката му се появи цип, който му позволи да я удължи. Изстреля ръката си встрани тъй като вятъра идваше отпред и отзад, затова встрани налягането е много по - малко. Това позволи на Chazz да се хване за мачтата и да се издърпа от капана на Rohan. - Chazz
Умно, не се опита да се бори срещу вятъра, а реши да отиде встрани от него! А сега ти какво ще направиш...? Погледна към Сай. - Rohan
Сай!! - Chazz
Агх! Ще изхвърча..! На ръката му се появи цип, който му позволи да я удължи. Изстреля ръката си встрани тъй като вятъра идваше отпред и отзад, затова встрани налягането е много по - малко. Това позволи на Chazz да се хване за мачтата и да се издърпа от капана на Rohan. - Chazz
Умно, не се опита да се бори срещу вятъра, а реши да отиде встрани от него! А сега ти какво ще направиш...? Погледна към Сай. - Rohan
Сай!! - Chazz
BGDodpul- Administrator
Sai: Разбра, какво планира Rohan и му се усмихна, но без да губи концентриран поглед върху врага. Причината за усмивката е, че той бе осъзнал нещо: Хах.., сега като се замисля, нашите способности не се различават толкова много. Интересно ми е да видя до къде се простира твоя потенциал! От въздушното течение вълните от мастило, зад Rohan, биват издухани без да го наранят. Sai прибра меча си в ножницата си, предавайки му отново волята си. Този път той си представи колкто тежък би могал да биде един танк. Концентрира се върху това за момент. Въпреки, че атаката на Rohan идваше към него вече, Sai остана спокоен, за да активира успешно умението на меча си Shingi. Спокойствието и концентрацията са ключови в неговия fighting style, за това той е наблягал на това по време на безкрайните си тренировки. Когато сметна, че е готов, той извади меча си и той започна да кипи от аура, която правеше меча 10 пъти по-тежък от обикновенно. Аурата бързо примина и към тялото на Sai, започвайки и той да става все по-тежък и тежък, поради което той устояше на големия вятър. Щетите, които поемаше се намаляха все повече и повече с тежестта, която получаваше, като даже подът, под него, започна да се пропуква от тежестта на тялото му.
Учуди се. Удивително...точно като един главен герой е..това прави мен злодея..? В никакъв случай! Аз съм главният герой тук! Сега като си тежък си и много бавен, нали..? Това е перфектната ситуация за моето умение..! Heaven's Door, погни го! - Rohan
Heaven's Door веднага прелетя и се насочи към Сай в опит да му докосне челото. Това щеше да активира коварното умение на Rohan върху него ако успее. Тук обаче се намеси The Chazz. Изведнъж, под Сай се разтвори цип, като той пропадна не на долната палуба, а в нещо като червеева дупка. Другият край на дупката беше точно до Chazz, той беше свързал две точки от реалността чрез цип, създавайки портал все едно излязал от Portal 2. Така въпреки че Сай падна надолу, той излезе нагоре до Chazz.
Усмихна се самонадеяно. Моят Sticky Fingers има много трикове, за които не знаеш, Сай. - Chazz
Heaven's Door веднага прелетя и се насочи към Сай в опит да му докосне челото. Това щеше да активира коварното умение на Rohan върху него ако успее. Тук обаче се намеси The Chazz. Изведнъж, под Сай се разтвори цип, като той пропадна не на долната палуба, а в нещо като червеева дупка. Другият край на дупката беше точно до Chazz, той беше свързал две точки от реалността чрез цип, създавайки портал все едно излязал от Portal 2. Така въпреки че Сай падна надолу, той излезе нагоре до Chazz.
Усмихна се самонадеяно. Моят Sticky Fingers има много трикове, за които не знаеш, Сай. - Chazz
BGDodpul- Administrator
Sai: Веднага щом излезе от портатал, той плъзна супер тежкия си меч обратно в ножницата си и възвърна нормалното тегло на меча и на себе си. Застана точно до Chazz. Не планирах точно така нещата, но и това проработи. Благодаря, Chazz. Изглежда съм имал грешно впечатление за теб ^^ . А сега, нека вкараме малко разум в главата на този манга писател! Sai се приготви отново да извади меча си от ножницата си, активирайки друго умение.
Усмихна се, като кимна. Доставяше му удоволствие да се бие рамо до рамо със Сай. Така да бъде, само гледай да не изоставаш, смотльо. Скивай сега..Извади две карти. Комбинирайки две души, аз мога да създам изцяло нов дух, който да има черти от тези два, които съм слял. Слушай сега, Кишибе Рохан...! Едната ми карта е добре познатият ти Sticky Fingers...от него ще взема бързината му..Изведнъж, от картата на Chazz излезе нещо като синя топчица, над която пишеше SPEED. Това показваше, че душата на този дух се характеризира с неговата скорост и това е най - добрият му атрибут ако не броим специалните им умения. А тази тук...е дух, който се отличава с неговите удари, Diamond Breaker! От другата му карта излезе този път зелена топчица, над която пишеше POWER. Изведнъж, тези две топки се сляха, образувайки изцяло нов дух, който се появи до Chazz. В ръката му също се сформира и неговата карта. Добре дошъл...CRAZY DIAMOND!! - Chazz
Невероятно, успя да създадеш нов дух..и двамата ме изумявате все повече...поемете това..! Рохан замахна няколко пъти, като над него се образуваха дракони-змии, но с много по - малки размери. Бяха големи около метър и половина, а дълги 5 метра. Запрати ги към Chazz и Сай. - Rohan
Моят Crazy Diamond може да замахва дори по - бързо от куршуми...DORARARARARARARARARARA!!! - Chazz
Чрез новият си дух, Chazz започна да отбива летящите дракони и да ги пръска на мастило щом ги доближаваха.
BGDodpul- Administrator
Sai: Sai си представи въздушни вълни, остри като бръснач, подобно на тези от мастило на Rohan. Извади рязко меча си и започна да замахва към драконите, изтрелсвайки въздушни вълни, създадени от аурата му. Те разрязваха драконите-змии. Тъй като го правеше супер бързо той успя да изстреля и няколко вълни и към Rohan.
Музиката продължаваше...
Усмихна се самонадеяно. Толкова сте глупави..не усетихте, че целях да унищожите тези дракони! Мастилото, от което бяха направени драконите изведнъж започна да се насочва към Chazz и Сай едновременно. Беш все едно жива течност се опитва да достигне до тях, а щом това станеше, Rohan щеше да може да използва куп други умения, свързани с мастилото му. Той беше написал в/у драконите си "Щом бъде унищожен да се пръсне на мастило и да покрие най - близкият до него човек." Точно това и щеше да стане ако.. - Rohan
(1:13)
Изведнъж, от нищото мастилото вместо да започне да се катери по тях, започна да се сформира в изцяло ново нещо. Това също придаде изненадано изражение на Рохан.
Сигурно си мислиш какво се случва..? Моят Crazy Diamond може изцяло да преструктурира нещата, които унищожи! За разлика от Overhaul, Crazy Diamond можеше да използва своето умение само на нещата, които той самият унищожи, за това беше много по - труден да се използва. Но в този случай Chazz създаде буквално копия от мастило и ги насочи обратно към Rohan. - Chazz
Тш, Heaven's Door..!! Започна да замахва с химикала си и да ги разсича хоризонтално, като дори неговият станд правеше същото. Сега беше шансът и на двамата за атака. - Rohan
Дръж го докато е притиснат да се отбранява, смотльо! - Chazz
Усмихна се самонадеяно. Толкова сте глупави..не усетихте, че целях да унищожите тези дракони! Мастилото, от което бяха направени драконите изведнъж започна да се насочва към Chazz и Сай едновременно. Беш все едно жива течност се опитва да достигне до тях, а щом това станеше, Rohan щеше да може да използва куп други умения, свързани с мастилото му. Той беше написал в/у драконите си "Щом бъде унищожен да се пръсне на мастило и да покрие най - близкият до него човек." Точно това и щеше да стане ако.. - Rohan
(1:13)
Изведнъж, от нищото мастилото вместо да започне да се катери по тях, започна да се сформира в изцяло ново нещо. Това също придаде изненадано изражение на Рохан.
Сигурно си мислиш какво се случва..? Моят Crazy Diamond може изцяло да преструктурира нещата, които унищожи! За разлика от Overhaul, Crazy Diamond можеше да използва своето умение само на нещата, които той самият унищожи, за това беше много по - труден да се използва. Но в този случай Chazz създаде буквално копия от мастило и ги насочи обратно към Rohan. - Chazz
Тш, Heaven's Door..!! Започна да замахва с химикала си и да ги разсича хоризонтално, като дори неговият станд правеше същото. Сега беше шансът и на двамата за атака. - Rohan
Дръж го докато е притиснат да се отбранява, смотльо! - Chazz
BGDodpul- Administrator
Sai: Следеше внимателно какво прави Chazz и се изумяваше от способностите му. Той също се радваше да се бие редом с него, като по този начин и ще научи повече за своя нов съюзник и член на NEMESIS. Почакай, мисля, че мога да направя тази ситуация, още повече в наша полза. Прибра меча си в ножницата си, за да го изкара отново с ново умение. Мечът отново кипеше от аура, чийто източник бе самия Sai, но аурата му не би се изхабила толкова бързо. Sai замахна няколко пъти и отприщи отново въздушни вълни, но този път към новосъздадените копия. Въздушните вълни се вляха в самите копия, придавайки им способността, която Sai придаде на меча си - всичко, което докосне се превръща в експлозив. Ако Rohan успее на време да посече всяко копие, нямада бъде наранен от експлозиите, но това ще му ограничи погледа, давайки време на Sai и Chazz да направят своя следващ ход. Да вървим, Chazz! Погледна към Polnareff. Не се притеснявай, приятелю. Няма да се откажа, докато не променя мнението на Rohan.
Рохан едвам се справи с атаката, но с ограничения поглед не знаеше какво се случва. По дяволите, изгубих ги..! - Rohan
Тичай напред, Сай...! Стисна зъби. Хъх, дано да се досетиш какво искам да направя..Crazy Diamond!! Той запрати напред своят дух заедно със Сай. Бяха горе-долу на едно ниво, но изведнъж неговият станд се забави. Последва бясна DORARARARARARARARARA към земята, която я преструктурира на рампа. Това щеше да позволи на Сай да отскочи от нея и да нападне Рохан отвисоко. Давай...!!!! Crazy Diamond стоеше на края на рампата и щеше да boost-не още повече Сай когато отскочи. - Chazz
Чак в последния момент видя през техният план. Разбрах какво сте намислили..но мамка му, нямам време...! Той тръгна да рисува нещо във въздуха, но уви беше прекалено късно. - Rohan
BGDodpul- Administrator
Sai: Да го направим! Концентрира се да приключи тази битка, а вътре в себе си беше някак си щастлив от факта, че толкова добре си партнираше с новобранеца. В главата си, той си представи как тялото му е леко като перце и е супер подвижно. След това придади волята си на Shingi и го извади наполовина, пресъздавайки мислите си. За нула време качи върха на рампата и беше boost-нат от Crazy Diamond, дори повече отколкото Chazz целеше, поради олекотеното му тяло. Във въздуха, сякаш времето се забави, а Sai се замисли за някои неща: Днес създадох добри връзки. Визираше Polnareff и Chazz. Rohan..., надявам се и ти да станеш една от тях. За това просто спри да мислиш само за себе си, а погледни нещата от страни! Прибра меча си, за да го изкара наново с нова способност. Този път, Sai си представи супер тежък чук, като на Тор, от които се отприщват светкавици. Рязко извади меча си и в този миг, той започна супер бързо да набира скорост към Rohan, поради смяната на тежеста на меча му от лек кат перце, до тежък като наковалня. Чак в този момент се разсеяха експлозиите, а Rohan имаше супер малко време за реагиране, благодарение на бързата и отборна работа на Chazz и Sai. Всеки момент Sai щеше да се сгромоляса върху Rohan с мисълта, че ако оцелее ще го излекува след това. Разбира се тази атака би убила на място нормален човек, но още в началото Sai си каза, че няма да се сдържа срещу Rohan, поради простата причина, че е признал способностите му.
Страница 13 от 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
AntiSocialClub :: Места :: --------------------------------Из океана-----------------------------------
Страница 13 от 17
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите