Палубата на кораба 'Асенчо'

2 posters

Страница 14 от 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Палубата на кораба 'Асенчо' - Page 14 Empty Re: Палубата на кораба 'Асенчо'

Писане by BGDodpul Нед Дек 29, 2019 2:01 am

Както гледаше нагоре към небето, той разбра, че само за миг Сай ще се приземи до него и ще може да му нанесе фатален удар ако не направи нещо. Той нямаше никакво време за реакция, но му беше останал само 1 последен коз. Heaven's Door написа нещо на тила на Rohan, след което той веднага беше учелен от атаката на Сай. Това го накара да падне назад, изцяло победен, но все още жив. Дори беше останал в съзнание по някакво чудо. Дишаше тежко, целият в кръв. - Rohan
Пфю, добра работа, тапъко. Явно не си бил чак толкова смотан. Отиде до тях двамата. Гнилото в цялата ситуация беше, че умението на Rohan все още беше в действие. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5254

Върнете се в началото Go down

Писане by -bAzikA- Нед Дек 29, 2019 2:04 am

Sai: Не се е и съмняваше, че Rohan няма да умре от подобна атака. "Все пак той е невероятен" - мислише си той. Той прибра меча си и подаде ръка на Rohan, за да му помогне да се изправи. Следващата му мисъл бе, да го излекува.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2830
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Писане by BGDodpul Нед Дек 29, 2019 2:07 am

Rohan погледна Сай в очите, но вместо да му хване ръката, не предприе нищо. Хах...успях да го хвана в капан..Изведнъж, това, което Rohan написа върху себе си стана факт. Той беше написал "След като Кишибе Рохан бъде повален, този, който го е повалил ще погледне към манга страницата.". Не коя да е манга страница, а същата, с която Rohan можеше да използва умението си отдалеч. Това щеше да уцели Сай и да позволи на Rohan да се възползва от това. - Rohan
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Дек 29, 2019 2:12 am

Sai: Беше оцелен и прихванат от умението на Rohan. Сега той можеше да бъде отворен като книга. По дяволите! Спипа ме!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Дек 29, 2019 2:17 am

Сай..!! Видя какво Rohan направи на Сай, като веднага се затича към него да му помогне. - Chazz
Rohan бавно се изправи, като този път с един ловък замах направи вълна от мастило, която действаше като бръснач към краката на Chazz с цел да го спъне. Това и стана. Ах...не мога да повярвам, че сте толкова силни взети заедно...успяхте да ме избутате чак до тук..! Пристъпи към Сай, като почна да го разлиства и да му чете спомените. Сега, нека видя...какво толкова кара хората да искат да те следват щом успя да накараш дори Polnareff...!! През това време, Heaven's Door създаваше всякакви лечебни потребности, с които да оправи Rohan. - Rohan
Бива препънат. Ъгх..! Раната беше дълбока, като Chazz не можеше да се изправи. Ще трябва да се излекувам преди да мръдна...но така Сай ще...! - Chazz
Започна да се учудва що за характер имаше Сай от това, което чете. Не може да бъде..бил си ученик на някога бивш легендарен мечоносец..? И си от клана Аомине..ти наистина си нещо специално..виждам вече защо някой би те последвал.. - Rohan
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Дек 29, 2019 3:01 am

Сега, когато Sai е отворен като книга, Rohan може да надникне в него и да разбере всичко за него. Колкото по-напред четеше, толкова по-интересно ставаше. Rohan даже би могъл да сметне историята му като добър content за бъдеща манга. Още в началото на историята на Sai, Rohan ще прочете за агонията и омразата, която Sai е изпитвал през целия си живот към престъпниците. Най-омразните хора са тези с 'онез маски' - хората от TRASH GANG. Rohan ще види Sai като бездомено дете, скитник, захвърлено в калта. Единствения оцелял от прочутия клан Aomine, известни с приказно кразивите си сини очи беше просто едно бедно момче, без нищо специално в него. Но след тежка година скитане, точно на ръба на отчаянието, момчето било забелязано от Shirou Kotomine - един от легендарните меченосци. На пръв поглед, изглежда от него е наследил меча си Shingi, но не било толкова просто. Този свещен човек, изключително опитен мечоносец и собственик на легендарен меч с необикновенни умения се превърнал в ментор и родител на Sai. Това продължило дълги години, като през цялото време Sai го следвал навсякъде и се учил от него. Shirou разбира за огромното желание на Sai да си отмъсти и веднага му казва да се откаже. Но Sai никога е го сторил и продължил да го следва, дори без неговото желание. Shirou се съгласил да го тренира, но не и по нормален начин.

Shirou: Беше приклекнал до 11-годишния Sai, който лежеше и едвам си поемаше дъх след суровите тренировки, през които бе минал. Ако се откажеш още в началото, просто забрави за отмъщението си, камоли да затриеш цялото зло в света. За такива велики дела, ще трябва да вложиш безкрайно количество труд и болка. Нищо в този свят не идва на готово без отговорности, включително и специалните ти очи. Sai не можеше да стане от умора, защото по-рано бе загубил контрол над себе си, за дето бе активирал очите си неволево, след като пое много удари, при тренировката му с дървени мечове. Ако още веднъж загубиш контрол над себе си, не очаквай повече помощ от мен...

Sai премина през купища кръв, пот и сълзи, но в крайна сметка успя да спечели уважението на учителя си и той се съгласи да продължи обучението му. Така годините си минавали, а Sai почти всеки ден се изправяще срещу смъртта в лицето ѝ. Това, което ще изуми Rohan, докато чете исторяита му, е същност какъв сдрав друг има Sai. Той не само премина през най-суровите тренировки, които може да си представи, но и успя да запази себе си, въпреки гигантическата омраза, която потискаше през цялото време. Въпреки всичко, Sai си остана позитивен човек, който никога не би се отказал от мечтата си и е готов да работи дори по-здраво за осъществява ѝ. Една година преди Shirou да изчезне безследно, той прие под надзора си и друг човек - Esmeralda. Тя също бе останала без семейство, но и тя като Sai имаше цел, която задължително трябва да свърши на всяка цена. Тя беше жената, която възроди организацията, кяото се бори срещу терористите по света - NEMESIS и когато се запозна със Sai, го покани да се присъедини към нея. За него, това беше перфектна възможност, да намери хора със сходни цели, които да му помогнат с изчистването на света от TRASH GANG и другото зло, пръснато навсякъде. Преди Shirou да ги напусне и да изчезне, той използва едно от неговите необикновенни умения и успя да раздели меча Shingi на две части, давайки едната на Sai,а другата я задържа за себе си. По този начин Sai се превръща в скрития 8ми легендарен меченосец. В началото Sai изпитваше огромни трудности да контролира този меч, дори и да е наполовина силен. Никога не можеше да се синхронизира правилно с него и мечът постоянно го отхвърляше. Но благодарение на всичко, което бе научен от Shirou - никога да не се отказва и да се бори за целите си, дори с мисълта, че може да загине, Sai успява да придобие пълен контрол над меча и да стане невероятен боец и скъп приятел за Esmeralda...
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Дек 29, 2019 3:20 am

(1:28)

Докато Рохан четеше тази история, той малко по малко започна все повече да се възхищава на Сай. Неговите подвизи са били изцяло дело на силният му дух, а това много впечатли както Polnareff, така и Rohan. Той стисна много силно химикала си, защото в момента не знаеше какво да прави. Той не е лош човек по душа, напротив - голяма част от парите си той даряваше. Не е в негов стил изобщо даже да отнеме чужд живот, но знае, че това може би е единственият начин да намери нещо повече за своят приятел - Kiyoshi. Това момче...наистина е велико. Отдало е живота си да се бие за тези, които обича и да отмъсти за тях каквото и да му коства..наистина ще бъде грях да отнема живота му..но...!! Стисна зъби. Той реши да посегне на живота на Сай в много кратък интервал от време. Съжалявам...ти си наистина удивителен противник, Аомине Сай...! Но аз имам личен дълг, който трябва да изпълня...за това, прости ми...!! Посегна към Сай докато все още беше обездвижен, защото всеки момент ако Rohan не напишеше нещо върху него, което да го спре да се движи, Сай щеше отново да се размърда. - Rohan

Стана свидетел на това и усети удивлението на Rohan. В последният миг успя със собствената си ръка да го спре преди да посегне към Сай. Да...тоя смотльо е уважаван от много хора..Дишаше тежко. Съжалявам, но...няма да ти позволя....да го убиеш...!!! - Chazz
Намръщи се леко. Higashikata Chazz..може да си прав..но заради моят най - добър приятел съм готов на всичко...дори да лиша света от добър човек като него...!! Можеше да се усети болката, с която Rohan изрича тези думи. Той знаеше, че ако убие Сай, то той ще направи голяма услуга на Valentine. Но това в момента беше най - добрият избор за него. Отскочи назад. Простете ми, но аз, Kishibe Rohan, трябва да ви убия на всяка цена, колкото и да не искам...а колкото се отнася до теб, Chazz..аз знам, че също имаш човек, за когото те е грижа.. - Rohan
Погледна го с леко ядосано изражение. След последното му изречение дори не му направи впечатление, че се обърна към него с различна фамилия. От този момент нататък трябва да подбираш думите си внимателно...Chazz много добре знаеше за кого говореше Rohan. И му даде последен шанс да внимава какво говори, защото тази тема е много болна за него самия. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Дек 29, 2019 3:27 am

Sai: Започна да се свестява от шока от удара и погледна към Rohan, леко разочарован от себе си. Изглежда, нищо от това, което пробвахме не успя да разубеди Rohan. Но няма да се откажем точно сега! Близо сме до финалната права, Chazz! Да действаме! Използва връзката с меча си, за да го придърпа от земята, тъй като го беше изпуснал по-рано. Хвана го здраво и беше готов да го извади от ножницата си.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Дек 29, 2019 3:45 am

Музиката продължаваше..

Кимна. Така да бъде..! Знам как да го победя този..! Дори няма да му дам шанс да говори за нея..! Затича се към Rohan, като затвори очи. Това чудо по лицата ни се появява щом погледнем манга страницата, нали..?! Значи няма да гледам нищо! - Chazz
Погледна към битката, която се случваше докато той беше безпомощен. Явно Rohan беше решил точно него да изолира от битката, защото знаеше, че Polnareff знае твърде много за слабостите му. Точно така, момче! Не поглеждай страницата и всичко ще е наред..! Само че трябва да намериш как да го уцелиш и него.. - Polnareff
В момента Rohan нямаше достатъчно мастило, за да почне да рисува предмети във въздуха, нито пък за бръсначи. То му беше свършило изцяло, а отнема малко време докато се презареди отново. Нещо подобно като маг. енергия е за него. Ако бях главен герой, как бих постъпил в тази ситуация..а, сетих се..! Посочи Chazz. Ще се подиграя на прическата ти, Chazz-suke! Нарече го така, защото идваше от Tasuke (спасявам), а Chazz много мрази тази дума. Виж я каква е старомодна! Ти си мислиш, че е модерна, но всъщност не е! Не струва! Прилича на клони, в които има гнездо на пилета! - Rohan
Тези думи явно много засегнаха Chazz и той отвори очи, поглеждайки към манга страницата. Косата му беше едно от малкото неща, които като обидят го изхвърля извън релси. КАКВО КАЗА...ТОКУ ЩО?!? - Chazz
Ах, пипнах те! Heaven's Door! Показа му манга страницата, която използваше умението му от разстояние. Тук обаче Rohan прибърза да си мисли, че е победил. Той не беше сметнал до колко гневът..може да "заслепява". Знаех си, че ще се хванеш на този трик..и без това спечелих, какво мога да кажа за тази твоя приятелка Shi-zu-ka..така ѝ беше името, нали? Пишеше, че тя също като теб се чувства като отрепка..кой ли знае колко жалка може да бъ- От нищото, Rohan буквално беше фраснат в лицето през манга страницата със скорост от 96 km/h. Това беше именно колко е бърз замахът на Crazy Diamond, който успешно успя да намери лицето на Rohan. Х-хъх..?! Но аз...нали... - Rohan

(1:00)
Последва най - бясната DORARARARARARARARARARARARARARARARARARARARARARA, която Crazy Diamond можеше да направи. Хипер мощни удари пометоха Rohan, пращайки го направо в мачтата. Chazz не толерира никого, дори и да е добър човек с добри намерения, ако обиди Akira Kirai пред него. Това беше най - опасната му страна, защото спира да се сдържа срещу когото и да било щом това се случи. Силните му чувства към нея се превръщаха в гняв, а гневът - в сила. НИКОГА..НЕ ГОВОРИ ЛОШО ЗА НЕЯ ПРЕД МЕН, КОПЕЛЕ ТАКОВА!!! В момента Chazz беше извън нерви. Обидиха косата му, следователно и гордостта му, но обидиха някой по - важен за него дори от собственото си его...това, което се случи бе, че Chazz бе толкова ядосан, че гневът му го "заслепи", правейки умението на Rohan неефективно. - Chazz
Кх..не може да бъде...победата..беше в ръцете ми..как..? Падна по лице. Колко важен трябва да е този човек за теб...че да си толкова бесен... - Rohan
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Дек 30, 2019 9:21 pm

Sai: За пръв път виждаше тази стана на Chazz и беше толкова удивлен, че чак настръхна и от оплаха. Каква сила само! Но от къде черпи толкова много сила?!! Замисли се за секунда, какво точно се случи и се усмихна, сякаш осъзна нещо очевидно. Изглежда източникът на тази сила е точно връзката, която си е създал и страстта му да я защити. Огромното желание да предпазиш честта си и тази на близките ти е нещо, достойно за уважение. Махна ръката си от ножницата, защото нямаше нужда да изважда меча си повече. Започна да ходим към Polnareff, за да му помогне да се изправи. Chazz, Polnareff..., момчета, вие минахте всичките ми очаквания и разбихте всякакви граници на моето въображение. Вие сте страхотни! Радвам се, че ви срещнах.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Дек 30, 2019 9:43 pm

Протегна ръка, като му я хвана и се изправи. Благодаря ви...ако не бяхте вие ми беше спукана работата..оценявам го, Сай, Chazz! Той също беше радостен за срещата с новите си съюзници, но също толкова много се надяваше и Rohan да се почувства по същия начин.  - Polnareff
Довървя бавно до Rohan с ръце в джобовете. Беше готов да го пребие до смърт, но знаеше, че е приятел на Polnareff, който вече беше съюзник. Ако онзи смешния французин с изправената коса не беше споменал, че си важен негов приятел, щях да ти дам по - голям пердах и от тези на майка ти когато си бил малък..последен шанс, RoRo. Или идваш с нас, или те оставяме на първия самотен остров по пътя. - Chazz
Погледна към него. Раните му бяха много големи, като дишаше тежко, но все още се държеше в съзнание. Защо...защо го правиш..? Защо толкова искаш да се присъединя към вас..и толкова ли е важен нечий чужд живот за теб..?!? - Rohan

(0:50)
Обърна се към парапета, като се подпря на него и се загледа в далечината. Дрехата му се вееше от приятния бриз, който се носеше над океана. Подпря се на парапета, като сякаш зад хоризонта, той виждаше лицето на Akira Kirai и си припомняше стари моменти с нея. Наистина..не знам защо..когато я срещнах, тя беше пълната неудачничка, по - голяма дори и от вас, идиоти такива..и все още е такава. Но тя ме научи на много неща..Стисна юмрук. Започна да си спомня тренировките с нея, както и всички хубави изминали моменти. Но..но...!! Удари по парапета. Само покрай нея се чувствах истински щастлив..сякаш бях намерил човек, който ме разбира истински и знаеше кой същност е истинският Chazz от самото начало...този, който дори АЗ не знаех...! Няма как да знам, но...В момента Chazz много се разчувства, защото говореше искрено. От очите му се стекоха сълзи при мисълта, че беше оставил Shizuka да попадне в чуждите ръце. Заради мен, сега тя сигурно страда..аз съм единствената ѝ надежда за спасение..Погледна отново към Rohan. От очите му се стичаха сълзи. Глупако...сега разбираш ли...защо няма да позволя на НИКОГО...да я обижда пред мен..?!? - Chazz
(1:57)
Малко по малко започна да осъзнава от къде същност идва истинската сила на Chazz. Сега разбирам...хъх..явно великият Кишибе Рохан нямаше шанс от самото начало..с това момче си приличаме. Но аз оставих маловажни неща да заслепят моето полезрение.. - Rohan
Отново се обърна, като гледаше към хоризонта. Всичките му емоции в момента се насъбираха в него и излизаха бурно под формата на горчиви сълзи. В момента той показваше една много чувствителна своя страна - тази, която същност цени истинските си дружки и която толкова много се опитва да скрие. Може да е неудачница, смотанячка, тъпанарка и така нататък...но само аз мога да я наричам така..ще я спася каквото и да ми коства това, дори собственият ми мизерен живот, в който нищо не съм постигнал..!!! Shizuka....не си сама. Обещах ти, че винаги ще бъда до теб, дори и да сме на огромни разстояния както сега..но знай, че The Chazz ще се върне някой ден и ще накаже всички, които се осмелиха да те наранят...! Плачеше много здраво. Защо...защо бях слаб...и оставих да я заловят...защо...ЗАЩО?!?! Защо...не мога да защитя човек, когото обичам... - Chazz
(3:00)
Бавно доходи до Chazz, като постави ръка на рамото си. Погледна с него към хоризонта. Приятелю..обещавам ти..ще я спасим..ще накажем всеки, който се е осмелил да ѝ посегне..! Аз, ти..Сай...Погледна и към Rohan, като му показа с жест да дойде до тях. - Polnareff
Усмихна се леко, като отиде до тях. Polnareff..явно сме попаднали на правилното място.. - Rohan
Беше зает да плаче, като си прикриваше очите. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Дек 30, 2019 10:54 pm

Sai: След като помогн на Polnareff да се изправи, те търпеливо излушаха историята на Chazz и Shizuka и дълбоко се разчустваха, но сдържаха сълзи и се приготвиха да окуражат момчето. Докато слушаше Chazz, Sai осъзна, че за пръв път го вижда напълно искрен и още повече си увеличи доверито и уважението си към него. Заедно с Polnareff, двамата пристъпаха към него и му дадоха пълната си подкрепа. Sai постави ръката си на лявото му рамо, а Polnareff на дясното. Chazz, твоята мечта е и наша мечта... И нищо на света няма да ни попречи в осъществяването ѝ! Давам думата си! Погледна към Rohan. Е, какво е твоето решение? Готов ли си да се борим заедно, като екип, и да изпълнем мечтите си?!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Дек 30, 2019 11:04 pm

Кимна. Аз, великият Kishibe Rohan, с удоволствие ще ви помогна. Но знайте, че сега нещата ще бъдат още по - трудни щом научат за нашето предателство.. - Rohan
Благодаря ви..имам предвид...Изблъска ги и двамата. Не ме докосвайте, смотльовци такива! Тш..сякаш ми е нужна вашата помощ..The Chazz е достатъчно силен да се справи сам! Въпреки тези думи, той много оценяваше подкрепата, която получаваше от тях. Реши да отиде в за малко в самотна каюта колкото да се поуспокои от всичките тези емоции. Преди да отиде погледна към тях, като кимна в знак на благодарност. Хах..тъпанари такива.. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Дек 30, 2019 11:19 pm

Sai: Гледаше Chazz и му се радваше. Ее, изглежда просто такъв му е характера, хаха  smiling-face2 ...

(1:10)

Междувременно битката между мистериозното чернокосо момче и новака Giorno ставаше все по-буйна. В продължение на цели 10 секунди, двамата без да спрат, си разменяха купища юмруци, като не оцелваха лицата си, а си блъскаха атаките една в друга. Golden Experience-ът на Giorno беше създал със способностите си brass knuckles на ръцете си, за да надделее срещу чуждия Goled Experience. Но това, което ще забележи е, че врагът му бе направил същото движение, но ключовото тук беше, че врагът го бе направил с закъснение, давайки предимство на оригиналния Golden Experience. Това ще рече, че Giorno не се бие срещу огледална версия на Stand-а си, а срещу нещо като имитатор. За да победи тази битка, той трябва да осъзнае това и да се възползва от предимството си, като използва различни, нетипични за него, начини на битка, които все още момчето не е видял с очите си.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Дек 30, 2019 11:27 pm

(0:16)

След ожесточения сблъсък с чуждия Gold Experience, Giorno реши вместо да опитва да надделее да се отдалечи и да помисли малко. Той отскочи назад чак до мачтата, като се подпря на нея да си поеме дъх. През това време огледа станда на момчето. Той..наистина изглежда като Gold Experience. Дори успя да възпроизведе неговото умение. Само че..не усещам жизнена енергия от създадените от него brass knuckles, така че сякаш излиза, че той може да ме копира, а не да произвежда живот..но това, което забелязах е, че те се появиха чак след като аз ги създадох. Следователно неговият Gold Experience не може да създава живот освен ако аз не го направя първи..! Това трябва да е..! Жизнената енергия, която усещам е само от самия него, но не и от това, което създава противниковият Gold Experience!! - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Дек 30, 2019 11:34 pm

Това, което Giorno осъзна, бе ключово за разгадаването на мистерията зад способността на това загадачно момче. Но това е само една от много мистерии в силите му. Момчето стоеше назад и не смяташе да се намесва в битката лично. След кратката пауза, спря да бъде офензивен и започна търпеливо да чака Giorno да направи първата крачка. По този начин, момчето ще има достатъчно време да 'имитира' това, което вражеския Gold Experience прави.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Дек 30, 2019 11:37 pm

Заостри поглед. Беше решил да си прави експерименти докато не разбере изцяло умението на противника си. За да се получи една имитация добре, то първо трябва да бъде наблюдаван оригинала. Нека видим как ще действаш ако не можеш да видиш действията ми..! Приклекна, като създаде двуметрова трева по повърхността на кораба, достатъчно гъста да го скрие изцяло от полезрението на момчето. Затича се към него докато беше скрит, като щеше да замахне чак след като си смени позицията 3 пъти - първо щеше да се направи, че напада встрани, след това от противоположната страна, а накрая вече щеше да замахне отпред. Mudaaaaa...!! - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Дек 30, 2019 11:56 pm

Чернокосото момче: Като разбра какво планира Giorno се усмихна. Впечатляващо..! За миг ти разбра как да победиш Emerald. Надхвърляйки очакванията ми, Giorno, ти вече премина теста ми. Но моля те позволи ми да си поиграя още с тебе.
Личеше си, че момчето се е заинтересовало от новака Giorno. Типично е за момчето, да обръща внимание на враговете си, за да може да извлече информацията, която е нужда за неговите способности. Но този път беше различно. Причината за неговия интерес и любопитство не беше мисията му. Този път неговият интерес беше напълно искрен, предизвикан от интуицията на момчето.
Атаката на Giorno бе успешна, тъй като той ограничи погледа на фалшивия Gold Experience, както и на момчето отзад. А самият фалшив Stand същност беше Emerald, която бе променила реалността, която Giorno вижда и той виждаше собствения си Stand да се бие срещу него със подобни умение, но в действителност, през цялото време винаги неговия враг е бил Emerald. При удара на Giorno, Stand-ът на момчето, изглеждащ като Gold Experience, се разпадна на много части, а зад отломките се появи оригиналния Stand на мистериозното момче. Giorno сякаш счупи маската на Stand-а му и за миг той погледна различно лицето от това на познатата вече Emerald. За около една секунда той можеше да види тази фигура, на мястото на Emerald, но веднага след като се съвзе от удара, Stand-ът пак се преобрази като поредната заблуда - отново като Gold Experience.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Дек 31, 2019 12:04 am

Giorno остана изненадан в мига, в който зърна Emerald. Значи е истина..! Това трябва да е как изглежда неговият станд..! В момента той сякаш носи Gold Experience като костюм и се опитва да ме заблуди и да ме обърка..! Пипнах те..!! Докосвайки земята отново, Giorno накара два спираловидни клона да изникнат от двете страни на момчето и да се вкопчат един в друг с цел да го приклещят между себе си. След като го хвана ще мога вече да го ударя без проблем няколко пъти..! - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Дек 31, 2019 12:16 am

(0:15)

...Но в този момент корените около момчето, спряха точно преди да го заклещят. Корените започнаха да се друсат/треперят, сякаш една сила ги кара да атакува, а друга да се оттеглят. В крайна сметка те не успяха да заловят момчето и останаха замръзнали просто там.

Чернокосото момче: Усмихна се и погледна Giorno, сякаш се забавлява. Vibe-ът които се създаде между тях, бе все едно когато се пусне boss музиката. Защо ме гледаш така, момче? Нека потанцуваме още! Едва сега започвам! Giorno може да усети, че нещо голямо се бе променило, след като успя да удари вражеския Stand един път.

(0:48)
Изведнъж, в един миг, абсолютно всяка тревичка, пораснала на палубата, се изстреля нагоре и се преобрази на двуметрови кактуси, които до секунда щяха да се изсипят върху Giorno. При това, момчето започна да се смее, сякаш наистина се забавлява. Давай, италианецо!! Покажи ми какво още можеш!!! Искам да го видя! - твоя потенциал!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Дек 31, 2019 12:22 am

Това е лошо..!! Не можеше да разбере какво се случва в момента, но реши да покаже част от наследствените си природни сили. Зареди огромни количества жизнена енергия в ръцете си, като замахна с тях нагоре. Wooden Web!! Около себе си създаде сфера от дълбока дървена кора, от която започнаха да излизат клони нагоре в опит толкова много да се намали пространството във въздуха, че кактусите да започнат да засядат между клоните на получилата се дървена мрежа. Отстрани изглеждаше много красиво, сякаш огромно криво дърво разпростира клоните си във въздуха. Дишаше тежко, защото такова голямо дърво му отнемаше доста количества енергия. - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Дек 31, 2019 12:33 am

(1:04)

Докато Giorno дишаше тежко, първото нещо, което щеше да му направи впечатление, бе, че кактусите започнаха да се изпаряват. ~Сякаш не бяха те ключовото в изненадващата атака на момчето.
Чернокосото момче: Giorno бе загубил поглед върху него. Добре се справи с това, но моля те, прости ми ако любопитството ми е прекалено натрапващо...!

(2:35)
В този момент, Giorno веднага ще отдели поглед от странно изправяващите се кактуси над него, защото точно пред него се появи врага му.
Чернокосото момче: Без изобщо, Giorno да го очаква, той избяга разстоянието между двамата, за секудната, в която Giorno си разсея погледа от него. Момчето щеше да го удари с юмрук в корема, но ударът му нямаше да нанася щети, а по-скоро щеше да избута Giorno назад и да го зашемети за момент.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Дек 31, 2019 12:37 am

Кога успя..?! Не можеше да реагира на време на атаката на момчето, защото твърде бързо и неочаквано за него се доближи. Gold Exp- Успешно бива ударен и залитна леко назад, след което бива зашеметен. Не може да бъде..моят Gold Experience не би могъл да засилва скоростта..какво точно се случи..и защо не успях да го видя?! Сигурен съм, че погледнах нагоре за 1 секунда..! - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Дек 31, 2019 1:11 am

Чернокосото момче: Ударът поради някакви причина обездвижи Giorno за извесно време. След това, момчето се запъти спокойно към него, изричайки думите: Свърши добра работа, можеш да се прибереш обратно, Heaven's Door. В този момент Stand-ът, които наскоро се беше появил и текущом се намираше до момчето, се преобрази на същата онази фигура, която Giorno, по-рано бе зърнал за секунда, след първия му успешен удар. Малко преди това лицето на Giorno започна да се отваря като книга. Това щеше още повече да го изненада. Момчето застана пред него с лице, излъчващо признателност към своя противник. На сравнително висок тон, той изрече: Giorno Giovanna, нали така...? Знам, че ти и Chazz сте напът да се присъедините към организацията на име NEMESIS. Но преди да бъдете да се превърнете в новаците на NEMESIS, вие трябвахте да преминете през определен тест. Усмихна му се, но същото време показваше и уважение. Италианецо, твоите способности и опит бяха наистина впечатляващи, признавам си! Ти си повече от нужен на NEMESIS, но преди да влезеш при тях, преди да преминеш теста, остава само едно нещо. Трябва да бъдеш удобрен като личност. Уменията ти не са единственото нещо, което се гледа при този тест, италианецо. Сигурно се чудеш как знам всичко това? Е, доста е просто... Погледна сериозно в очите на Giorno, а истинския му Stand стоеше до него. Моето име е Dmitry Alexeev (Дмитрий Алексеев) и съм един от капитаните на NEMESIS. В този момент, аз, заедно с новият ти приятел Sai, съм твоят изпитващ. Тестът, през който премина, бях аз, тествайки твоите способности и потенциал. Остана само още едно нещо преди да преминеш теста и да бъдеш удобрен като член на NEMESIS. Щеше да се доближи до него и да започне да чете от лицето му, което можеше да бъде разлиствано като книга. Трябва да проверя твоите мотиви и искрени цели в живота, за да бъдеш потвърден... и наскоро се сдобих с перфектната способност да направя това. Дано разбираш какво ти говоря. В този случай няма да имаш възможността да излъжеш за каквото и да е. Това е последната стъпка, Giorno Giovanna! Ще го направиш ли или не?! Готов ли си, да ми разкриеш тайните си?! Оставам избора на теб...!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Дек 31, 2019 1:30 am

Щом Dmitry се разкри пред Giorno, на него един вид му олекна, че не трябва да се бие на живот и смърт както беше готов, защото беше сигурен, че ще умре. Това обаче не му попречи и да осъзнае в каква организация се забърква и колко всъщност е сериозна. Това му достави удоволствие, защото освен, че искаше да изпълни лични цели, той с огромна радост щеше да помогне и на NEMESIS и се чувстваше дори длъжен да го направи. След като обаче усети умението на Heaven's Door, той усети присъствието на Rohan, негов стар приятел от Morioh. Разбирам..значи всичко това е било един тест, а? Засмя се леко. Това е много тъжно, г-н изпитващ. Защото аз все още не съм приключил. Изведнъж, всички клони на кривото дърво започнаха да се изкривяват и да се насочват към Dmitry. Те просто започнаха да сочат в неговата посока, но само и единствено това. Искаш да научиш тайните ми? Позволи ми да ти ги покажа. Всички клони се превърнаха в дървени стрели, които бясно се изстреляха към Dmitry. В момента целеше да го накара да отстъпи и да не му позволи да пише нищо върху него самия, за да спре действието на Heaven's Door. Giorno много добре познаваше Rohan и знаеше как работи умението, за това не показа никаква изненада. - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 14 от 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Върнете се в началото