Скривалището на TRASH GANG

3 posters

Страница 13 от 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Go down

Скривалището на TRASH GANG - Page 13 Empty Re: Скривалището на TRASH GANG

Писане by BGDodpul Пон Май 10, 2021 9:56 pm

Беше учудена от рязкото развитие на Annie. Уау...жалко, че нямат предавателите ми в ушите си, не успях да им дам тъй като бяха отвлечени...но ако имаха, със сигурност щях да поздравя Роуз. - Кьоко

Благодарение на Annie, атаката на Х1 премина през него и това позволи на Тай отново да се запъти към него. Чрез експлозии от крайниците си, той се маневрираше във въздуха право към него. Тогава, Тай му сподели за неговата собствена представа за Ада, която беше леко наивна и детска, какъвто бе и самият той. Знам, че е мястото, където лошите хора отиват след смъртта! Това ми е казвал моят баща, Игнийл! Затова, ако ми е отредено да отида там, ще се постарая да завлека колкото се може повече злодеи заедно с мен! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Върнете се в началото Go down

Писане by -bAzikA- Пон Май 10, 2021 10:05 pm

X1: Място за лошите хора? Хаха, колко наивно! Кой въобще има правото да определя дали един човек е лош или не?! В мойте представи, Тай ти си злодеят, защото заставаш на пътя на мечтата ми. За това, просто изчезни! X1 забеляза, че с това темпо Тай щеше да го достигне, а веднага след и приятелката му. Леко започна да се притеснява за развитието на битката. Той не беше напълно сигурен, че ще може да се справи и с двамата наведнъж. Те наистина бяха неземно мощни, когато се бият заедно. X1 все повече се обеждаваше, че няма друг избор, освен да предприеме крайни мерки. Миг преди Тай да го достигне, той замахна с ръка и изпрати тонове клони, които избутаха Тай и Annie назад от него. Изглеждаше подобно на тази сцена. След това веднага започна да ги обстрелва с още жълъди, подобно на следващата сцена в клипа.

Annie: Изненада се, но веднага реагира и се обърна към врага. Сега, когато имаше разстояние между тях, двамата можеха да dodge-нат куршумите, без Annie да използва умението си и да се изтощава. Тя веднага се запъти бегом към X1. Както вече беше решила - нямаше да му остави дори миг да се отдъхне и да излекува раните си.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2828
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Писане by BGDodpul Пон Май 10, 2021 10:09 pm

Няма да изчезна...! Твоята мечта ще съсипе мечтите на всички останали...! Ако толкова много искаш този свят, живей си сам в него и не ни завличай!!!! Тай бива изблъскан от масивната атака на Х1 в този момент заедно с Annie, но имаше достатънчо празно пространство край себе си да избягва жълъдите и да се доближава малко по малко към Х1.Хех, иска да ме държи на разстояние, този негодник..! Няма да му се получи! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Май 10, 2021 10:27 pm

Annie: Да го сразим с един удар, Тай. Така няма да може да се регенерира повече! Сега или никога! Двамата бягаха по път, създаден от обемни клони, излизащи от гигантския дъб, като почти достигнаха до X1. Тя тъкмо си помисли, че вече няма на къде да бяга, когато X1 отново успя да ги хване неподготвени.

X1: Секунда преди двамата да го достигнат, той погледна надолу към тях и каза със спокоен тон: Reverse.

Изведнъж клоните под краката им изчезна и двамата започнаха да падат. Само X1 остана във въздуха, като стоеше изправен върху левитиращо се кълбо от почва. Изглеждаше подобно на тази сцена.

X1: Освен, че мога да увеличавам скоростта на разтежа на едно дърво по един милион пъти, то аз съм способен и на обратния процес. X1 демонстрира едно от tricky уменията си. Наричаше се reverse, като то не се отнасяше само за разстенията, но и за всички умения на X1. Включително това, с което той съживи Annie. Именно това бе причината до сега, той да знае, че може да спечели битката когато си поиска стига да стигне до тази крайност. В кълбото почва под него имаше жълъд, от който порастна с невероятна скорост два корени, който се насочиха към Annie и Тай, за пробият през телата им. Те разтяха толкова бързо, колкото самото гигатско дърво до сега. 

Annie: Виждайки опасността, тя разбра, че трябва веднага да dodge-не идващите корени. Тя се позиционира по този начин, като щеше да отприщи експлозия от стъпалата си, заедно с Тай, за да се изстрелят рязко в различни посоки, избягвайки вражеската атака. Тай!!!!!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Май 10, 2021 10:57 pm

Какво по..!? Изневиделица, цялата растителност под тях двамата изчезна, карайки ги рязко да почнат да падат надолу. Сега разбрах защо е толкова спокоен дори когато не ни уцелваше..! Хех! Не е зле, Х1! На лицето му се появи хипер широка усмивка, като с нея погледна към Х1 все едно му казваше , че се забавлява адски много, дори и от тази битка да зависиха хипер много животи. Когато почна да пада, той погледна рязко към Ани и за негово щастие, тя имаше същата идея. И двамата се отласнаха един от друг чрез експлозии, като това ги изстреля дори още по - силно. Тай обаче в този момент затвори за миг очи и се сети за един много важен урок от Игнийл, още от първите му дни, в които се учеше на Fire Dragon Slayer магия.. - Тай

Спомен:

Fairy Tail OST: Raienryuu no Hoeru

DRAGON KING!!!!

След този спомен, Тай рязко запали тялото си и отвори очи, които вече бяха станали драконови, а той самият беше разгорещен на макс. В този момент, той най - накрая научи как да бъде едно със своят огън, а отговорът е бил пред очите му..трябвало е да спре да мисли как и да го почувства. Точно така...както се доверих днес на Annie, така трябва да се доверя и на собствените си сили...все пак, аз съм следващият драконов крал! След експлозията, Тай като че ли от нищото промени траекторията си без да използва експлозиите си и по този начин запази енергия от експлозията на Annie, която го изстреля и дори я увеличи, тъй като се запъти право към Х1 без да спира. Това, което всъщност стана бе, че огънят по тялото му му послужи като средство за левитация , с което Тай се маневрираше из въздуха подобно на Super Flight. Щом се доближи до Х1, Тай се завъртя около оста и започна да отделя огън от всяка част на тялото си.

Dragon Slayer Secret Art!

Flame Dragon King's Exploding Flame Edge!!!!

Тай отприщи един много огромен вортекс от огън право пред Х1, като покри цялото пространство във въздуха с огън с тази огромна атака. Приличаше на това, но една идея по - бързо и по - мощно. Самият вортекс експлодираше постоянно и щеше да нанесе големи щети на Х1 ако успешно го уцели.
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Май 10, 2021 11:30 pm

Higurashi no Naku Koro ni Opening Full

X1: Annie и Тай успешно избегнаха атаката му, като Тай беше на миг разтояние от това да стоварите мощната си атака върху X1. Това със сигурност щеше да изгори маската му. Какво говоря, това можеше дори да го убие, ако не внимава. Но за съжаление, X1 имаше перфектният отговор на тази атака. Той погледна хладнокръвно към Тай и сякаш аурата му леко се промени. В този момент намеренията му се промениха. X1 реши да не проявява повече милост. Със спокоен тон той каза следното, миг преди да бъде ударен. Switch. Веднага след това опустошителната атака достигна лицето на X1 и той пое всички щети. Но докато Тай продължаваше да напира, той щеше да осъзнае нещо странно. X1 дори не беше мръднал и сантиметър. Когато погледне внимателно към него, той ще осъзнае, че това пред него не е истинския X1, а негов клонинг. Тогава той откъм Annie, Тай чу следните думи на X1, който вероятно щяха да го вцепенят. Време е да разбереш какво представлява истинската болка, Тай. Болката от загубата на любим човек. Болката от загубата на смисъла в живота. Болката, която всеки "боклук" изпитва. Добре дошъл в Ада, Тай... Чу се супер силно в ушите на Тай пронизване. Когато той погледне надолу към Annie щеше да види как X1 падаше заедно с нея, като юмрукът му преминаваше през корема на Annie. Дъжт от кръв започна да пада, заедно с тях. Навярно в този момент Тай наистина би се почувства все едно е в Ада. Но как X1 постигна това? Много просто. Той използва същото умение, с което по-рано хвана Тай неподготвен. Той размени себе си с Limbo клонинг. А самият Limbo клонинг бе призован от енергията на X1, която се намираше в Annie. Тя представляваше миниатюрно семе, запечатано скрито в тялото на Annie, което съдържаше малка част от аурата на X1. Той беше вкарал това семе, докато е лекуваше. Всъщност всеки член от организацията му имаше по едно такова семе в тялото си и по този начин той можеше да контролриа сам самичък тази група от хладнокръвни убийци. Синтия също имаше същото семе, тъй като преди битката, той го беше поставил в нея. Докато атакта на Тай бе изцяло спряна от Limbo клонинга, истинският X1 се появи до Annie и активира своето вече познато умение : Reverse. Само за един миг, той върна 50% от раните ѝ, който беше излекувал, като това създаде шок и прати Annie в безсъзнание за кратко време. В следващият момент, X1 проби стомаха на Annie с юмрук, като беше толкова бърз, че дори духът на Сара не можеше да реагира на време. Той погледна с кървавият си поглед към Тай и каза с хладнокръвно тон: ...Съжалявам, че се стигна дотук, Тай, но ти не ми остави друг избор. Предупредих те, че ще има последствията от действията ти. Сега разбираш ли...? ...Разбираш ли какво е истинска болка...?! Как се чустваш, Тай? Отговори ми?!!! X1 извади грубо ръката си от Annie и с другата си веднага замахна към нея, като създаде силен въздушен вихър, който я изстреля към земята, където щеше болезнено да се сгромоляса. Заедно с вятъра, X1 прати и воден гейзър, който предотврати намесата на Сара. Сега дори тя да се намеси и да преобрази тялото на Annie в пламъци, това само ще я нарани поече. X1 погледна към падащата Annie с надменен поглед. Вън си от играта, Annie. Ще се видим в другия свят...

Annie: Едвам се върна в съзнание, като отвори очите си наполовина и насочи последен треперещ поглед към Тай, казвайки му да отмъсни за нея.

Дмитрий: ANNNIIIIEE!!!!!!!!!! Дмитрий веднага реагира и се позиционира там, където щеше да падне Annie, за да я хване. Щеше да успее, но животът на момичето ще остане в голяма опасност. Задължително ще трябва да ѝ се окаже лечение, колкото да я задържат жива. 

През това време X1 дори няма да позволи на Тай да се доближи до нея. Той най-накрая стана сериозен. А какво остава аз Тай? Дали ще изпадне в отчаяние и ще приеме загубата си. Или ще отприщи гнева си върху този злодей, който му причини цялата тази болка. Горкият Тай ... няма си и на идея, че UGLY MF едвам сега започна да му показва що е болката...
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Май 10, 2021 11:57 pm

RWBY: Red Like Roses (Orchestral Cover)

(0:00 - 1:19)
О не...! Изтича веднага след Дмитрий, като щеше да поеме Ани заедно с него. По дяволите..Погледна разтревожено към Тай. Сега си сам....последната надежда...си ти, хлапе! Ние ще ѝ помогнем..! - Кьоко

Погледна с изтощен поглед към останалите, тъй като усети все едно смущение и това я накара рязко да отвори очи, макар и изморена. Annie..тя има нужда от мен... В този момент, тя едвам едвам протегна ръка към Annie, която вече щеше да се намира в обятията на Киригири и Дмитрий и щеше да запрати към нея поток от жизнена енергия. - Синтия

Тай си помисли, че успешно улучи Х1 с огромната си атака, като дори той самият беше изблъскан от собствената ѝ мощ. Приземявайки се обаче, той уви видя, че това беше далеч от истината...подобно на самият Тай, Х1 използва много tricky умение, което хвана не само него, но и Annie неподготвена, след което я прониза. Тази гледка накара Тай отново да изпита ужас. АNNIEEEEEEEEEEEEEEE!!!! В този момент, сърцето му започна да бушува и да се къса на парчета. Не..не не не не не не не НЕ!!! Щом се приземи, Тай се хвана за сърцето тъй като усети наистина една огромна болка. Той видя, че Дмитрий щеше да хване Annie, и едвам едвам се спря да не се изстреля към нея, защото малкото му останал разум видя, че Х1 щеше да го спре. В този момент, той го погледна с една огромна омраза в очите си. Едвам едвам се сдържаше в момента. Значи това е болката ти, а...? Разбирам...ти наистина си нищо повече от един БОКЛУК...!!! Х1...ти току що направи най - големият грях...болката да изгубиш любим човек...да..прав си...това е наистина огромна болка..и навярно, по - голяма от нея няма...но ти много добре явно знаеш това, нали...? Тогава, защо посегна на Genos..?! Той също споделя твоята болка, нали..?!? Все пак беше "боклук". Това е твоята болка, която толкова много искаше да ми покажеш...Застана в бойна позиция, като тялото му трепереше. Емоционалната болка му беше най - голямата слабост. Един истински силен човек би задържал тази болка в себе си...и точно това аз ще направя...тази болка не трябва да се споделя с никого, трябва цял живот да се бориш с нея...а не да я споделяш с останалите...! А ти точно това целиш да направиш...и вече го направи...милионите животи, които отне, йо...показа на хората своята болка..! А защо...?!? Не всеки е силен да продължи напред след като я изпита...но на теб..това не ти пука, нали...? Ти просто искаш всички да бъдат като теб, защото ТИ си страдал...СЕГА ТИ МИ КАЖИ КАК СЕ ЧУВСТВАШ, Х1!!!! Тай в този момент наистина разкри своите искрени чувства след като изпита болката на боклуците. Тази болка беше огромна, но той...успешно я пое, макар и това да беше началото. Но Тай знаеше, че не всеки ще може да я поеме. И това най - много го караше да се ядосва от тероризмът , който беше видял. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Май 11, 2021 12:45 am

RWBY OST - All Things Must Die

X1: Гледаше право към Тай и му отговори: Така е, Тай. Аз съм един Боклук. Но скоро и ти ще бъдеш. Най-накрая ще можеш да разбереш причината за действията ми. Изгубиш ли Annie, ти ще изгубиш щастието си. Знам, че си влюбен, Тай. Отнемането на живота ѝ е равносилно на отнемането на смисъла на живота ти. Това е твоята слабост. Това е причината, поради която не можеш да ме победиш. Фактът, че винаги съм държал животът ѝ в ръцете е моят ключ към победата ми. Съжалявам, Тай, но вие двамата доста ме изненадахте. Заедно успявахте да смогнете с моето темпо и дори можех да загубя от вас. Не мога да си позволя това, за това трябваше да играя мръсно. Досущ като един боклук... Но нямах избор. Какво ли щеше да стане ако наистина бях загубил от вас. Животът на всичките членове от TG са в мой ръце. Надеждата им, че един ден отново ще мога да ги изкарам от празнотата и да ги направя щастливи, е на мойте рамене. Аз също съм натоварен с голяма отговорност на раменете си. Що се отнася до Genos, той предаде организацията ни. Предаде чувствата на всеки един от нас. Получи си заслуженото. Но защо си толкова загрижен за него? Защо продължаваш да тъжиш за този прогнил свят, Тай? Не виждаш ли, че нищо не можеш да промениш? Няма как да ме победиш! Единствено можеш да ме гледаш как създавам този нов свят. Ще се върна назад времето и ще поправя всички грешки, които обществото е допуснало и зареди които съществуват тези т.н. хора-боклуци, които няма как повече да усетят що е щастие. Няма да е лесно и най-веротно ще се проваля първия път. Но ще продължа да опитвам. Ще се връщам колкото е нужно пъти, докато не го създам - един перфект свят. Свят, където няма победители и победени. Свят, където няма щастливи и тъжни. Свят, където няма богати и бедни. Свят, където всички сме равни. Перфектният свят. Тай, дори няма смисъл да водиш тази битка, която водиш в момента. Ако просто се откажеш от това да ме спреш ще си спестиш много болка. Просто се откажи! Целият този труд, който вложа ще ти се стори само за един миг. Дори няма да помниш нищо от този свят, където си длъжен да поемаш цялата болка на екипажа си, защото не искаш да ги гледаш повече как страдат. Ти и всички останали ще се събудите в нов свят. В перфектният свят, който аз вече съм построил независимо колкото време ми е отнело. Ще можеш да пътуваш и да пийнеш един ром с екипажа си, без да повече да се притесняваш за болката им, защото тя просто няма да я има. Ще си освободен от тези окови. Ще можеш също така и да се насладиш на любовта си с Annie, без да сънуваш кошмари всяка вечер, как я губиш.
X1 затвори очи като въздъхна. Той видя, че Синтия започна да лекува Annie и навярно скоро щеше да се намеси. Преди това, той отново отвори очи и насочи сериозен поглед към Тай. Надяваше се да го убеди в това да се откаже. X1 за последно се опитваше да си спести това, което се канеше да направи на Тай, а именно да му покаже истинската болка.
X1:  Тай може би ще ти е трудно да го повярваш, но ние доста си приличаме. Но едновременно с това толкова и се различваме. Пътят, по който вървиш ми е познат. Едно време и аз не можах да търпя да гледам как другарите ми страдаха. За това реших, че трябва да поема цялата си болка за себе си. Този вариант ми изглеждаше по-лек, отколкото да седя безучастно. Но някои неща се промениха. Когато станах лидер на тази терористична организация, аз презирах всеки един член тук. Навярно си мислих да ги избия всичките. Но когато чух историите им и усетих мъката им, то аз осъзнах, че може би не се различавам толкова от тях, колкото си мислих. Може би и аз съм толкова боклук, колкото и те. Не грешах. Започвах да чувствам състрадание към тези хора, както и те за мен. Това не можеше да продължи така. Нямаше да допусна същата грешка, която ти правиш сега - да поема цялата болка за себе си. Истината е, че това е само временно решение на проблема, Тай. След смъртта ни, близките ни ще продължат да тъгуват, че и дори повече. Сигурен ли си, че искаш да им причиниш всичко това? Не...! Това не е истинско решение на проблема. Това трябва да се направи е друго. Единственото, което остава е само едно - да се отстрани проблема. Звучи невъзможно, когато проблемът е самият свят, нали? За толкова голяма цел са нужни големи жертви. Сега разбираш ли защо погубих всички тези хора в Beacon? Добре осъзнавам, че всички те загубиха живота си, само защото ми беше неубходим един фрагмент от един камък. Знам, че звучи налудничаво, но всичко това е за добра кауза. Всяка една жертва е една малка крачка към мечтания свят. Всъщност аз вече не ги смятам тези хора за мъртви. След като постигна целта си, те ще се събудят, без нищо да помнят, в един нов перфектен свят и знаеш ли какво? Те ще бъдат благодарни. Ще ми бъдат благодарни, за това че съм ги убил с цел построяването на този свят. Думите на X1 започнаха да звучат толкова налудничави, че вероятно това би вбесило Тай. Нима това е наистина причината, която трябва да оправдае смъртта на толкова много хора - сляп оптимизъм на един голям мечтател? Къде е въобще доказателството, че е въмозжно такъв свят да съществува? Нима е възможно да съществуват само победители, без да има победени? Има ли въобще такова нещо? Пълни глупости! А дали наистина са? Ами какво, ако наистина съществува такъв свят? В този случай X1 няма ли да бъде месията, който ще ни заведе в този рай? 
(Идеята на X1 наистина звучеше доста комунистическа, но въпросът остава дали Тай е способен да повярва, че този път е правилния и дали въобще възнамерява да повярва на думите на X1? От неговият отговор може би зависи съдбата на света.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Май 11, 2021 1:30 pm

Хвана се за главата, като думите му го разгневиха супер много. Тай не посаняше да слуша за това как някой може да си помисли дори за миг, че убийството е нещо, което може да се отсъди като правилно решение. За Тай, то никога не беше правилното решение, а най - отчаяното действие, което някой може да направи когато не му остава нищо друго. Ей, ей...никой няма да ти е благодарен, йо. От къде си толкова сигурен, че тези хора ще ти благодарят..? Ти изобщо можеш ли да гарантираш, че твоят свят ще е перфектен, а...? Ще ти отговоря на едно нещо...защо толкова ме е грижа за този свят..? Защото онези като Синтия, онези като баща ми, всички те са отдали целият си живот да изградят това, което е край нас в момента...а именно природата, йо! Този свят е моят дом и такъв ще си остане! Ще продължа да поемам цялата болка на екипажа ми и никога няма да се замислям за това, йо. Защото аз сам си избрах този път още когато казах на Шанкс, че ще стана пират! Защо си толкова сигурен, че не мога да те спра..?! Напротив...! Аз сам избирам пътя, по който да вървя, няма да ми бъде пренаписан от някакъв безнадежден мечтател като теб...!!! Няма да живея в твоят перфектен свят, защото тогава ще изгубя всичкият смисъл от своя живот..! Живот, пълен с приключения няма как да съществува в перфектният ти свят! А и...след моята смърт, близките ми ще бъдат щастливи, йо. Знаеш ли защо? Защото моят дух ще остане жив в техните съзнания! И резултатът от моите действия все още ще бъде виден! Аз САМ ще реша кога да умра..и това, със сигурност, няма да бъде днес! Не и след вторият шанс, който получих! Приличаме си, Х1, не грешиш..не грешиш, и че се различаваме, йо. Но за разлика от теб, аз никога не бих споделил моята болка с останалите. Но с теб, с удоволствие ще го направя...! Всички хора, които погуби...аз видях резултатът от твоите действия! В лагерите на Beacon, които Синтия създаде, за да приюти всички, които бяха оцелели и изгубили своите близки...видях отчаянието в очите им! МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ЩЕ СА ТИ БЛАГОДАРНИ ЗА ТОВА, КОЕТО СИ НАПРАВИЛ?!? ТЕЗИ, КОИТО ОЦЕЛЯХА ОТ ТВОИТЕ ЕГОИСТИЧНИ ДЕЙСТВИЯ, Х1?!?!?!? НЕ МЕ БАЛАМОСВАЙ...!!! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Май 11, 2021 2:31 pm

Higurashi no Naku Koro ni Gou OST - Main Theme

X1: Започна едно по едно да отговаря на думите на Тай без дори капка съмнение, че греши: Питаш ме как въобще мога да гарантирам, че такъв свят съществува? Е, не мога. Никога не съм можел. Но силно вярвам в това, че ще успея. Защо ли? Защото притежавам качества, които ти нямаш все още, Тай. Болката ме дарила със сила, а тя с власт. А в момента, в който постигнах и безсмъртие, аз осъзнах, че вече няма какво да ме спре. Дори времето вече не е пречка за мен. За това имаш думата ми, че ще отдам колкото труд и време е нужно, за да успея. Дори и след хиляда провала, аз няма да се откажа. Обещавам... Но не очаквам това обещание въобще да значи нещо за теб. Не все още. Защото дори да кажем, че ми повярваш, че съм способен да създам този свят, ти пак не би ми позволил да го направя. И защо ли? Защото все още имаш за какво да живееш в този свят. За нищо на света не искаш да загубиш всичко, което си постигнал до сега. Не искаш да загубиш връзките, които си създал до сега. Готов си дори да преминеш през Ада за тях. И е разбираемо. Но същото време доста егоистично. Дори и за момент не желаеш да поглед от моята перспектива. Липсата ти на емпатия ме принуждава да извършва ужасни неща, Тай. Но ти все още си мислиш, че си прав. Доста арогантно спрямо нас, не мислиш ли? Какво право въобще имаш ти да ме съдиш?! Да съдиш действията на мен и хората ми!? Питам те?!! Не знаеш нищо за нас! Не знаеш за болката, която изпитваме! Не знаеш за животите ни, изпълнен само с празнота и нищо повече!  Не знаеш нищо и продължаваш да критикуваш! Не си усетил какво е да си на наше място и си сляп за думите ми!

...

X1 си пое дъх, тъй като викаше до сега.

...

X1: Разбира се... Не знаеш нищо за нас... Очевидно е, че няма как да приемеш действията ми... Няма как да очаквам да ме разбереш... Не още... За това, Тай, е време да се запознаеш с нас...! Да опознаеш истински чувствата ни и да навлезеш в мрачния свят, в който живеем...! Време е да станеш един от нас ... 

...един...
...Боклук...!

Бели светкавици присвякнаха както никога до сега от тялото му и той зае бойна поза. Погледът му беше на човек, който е готов да унищожи света. 

X1: Ще ти покажа какво представлява истинската болка! След като я почувстваш и тя стане част от теб, то тогава отново ще чуя мислите ти! Щом толкова упорито искаш да видиш Ада, то аз ще те заведа там! ДА ВЪРВИМ!!!

Дмитрий:  Проследи погледа на X1 към Синтия и усети ужасно предчувствие. Когато погледна към момичето той го видя - още един Limbo клонинг се беше появил до Синтия, която с последни сили се опитваше да спаси Annie. ТААЙ!!! СПАСИ СИНТИЯ!!! Той все още държеше Annie в ръце и беше прекалено далеч да се намеси.

Всъщност никой не можеше да се намеси. Никой не можеше да се противопостави на X1. Той смени мястото си с Limbo клонинга до Синтия и отряза ръцете ѝ, с които лекуваше Annie. Направи го с китката си, подобно на атаките на Killua от HxH. Кръв се разтече навсякъде. Чак, когато Тай успя да реагира, той щеше да забележи, че X1 се подготвя и за второ движение. Този път се целеше към врата на момичето. Но X1 се разколеба и това даде една секунда за реакция преди смъртната присъда. Причината за колебанията му не бяха ясни.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Май 11, 2021 2:39 pm

Emma's Sorrow

..! Не успява да избегне атаката на Х1, тъй като в момента беше много немощна, като започна да пада назад. Докато падаше назад, тя с тъжен поглед погледна към Х1 и сълзи паднаха от очите ѝ, защото усети предателство. Нейната дружелюбна натура много трудно приемаше подобни неща, но въпреки всичко, тя му се усмихна. Разбирам..те.. Синтия не беше способна да изпита омраза, каквото и да става, за това тя не се сърдеше на Х1 и просто реши да не се съпротивлява, като затвори очи и навярно щеше да умре ако не ѝ се помогне. - Синтия

Синтия...!!!! Гррр!!!!! Секундата колебание, което Х1 изпита даде на Тай нужното време със светкавичен даш да се дашне пред нея и да посрещне Х1, като отново застана пред него и го гледаше в очите. Ако посегнеш на моите хора, обещавам ти, ще те унищожа, каквото и да ми коства, маскиран злодей!!!! Това е между мен и теб!! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Май 11, 2021 2:51 pm

UNDEAD CORPORATION - The Empress (scream off version)

X1: Да, Тай. Това е само между теб и мен. За това не е нужно да има други хора в залата, нали така? X1 целеше да избие всеки в залата, за да може да покаже на Тай какво е истинската болка. Веднъж почувства ли я, отчаяние ще изпълне сърцето на Тай. След този момент, X1 очакваше, че Тай ще се присъедини към него, вместо да продължава да бунтува, тъй като няма да има за какво да бунтува вече. Продължаваме...! X1 погледна към Дмитрий и направи очен контакт с него. Това вцепени от страх дори човека с перфектен контрол над емоциите си. А Тай ясно предчувства това, което щеше да се случи и отчаянието бързо започна да навлиза в него. X1 направи следващия си ход. Подобно на Синтия, тялото на Suzuya(Дмитрий) също имаше семе в тялото си. От него се отдели енергията на X1, която призова Limbo клонинг зад Дмитрий и в следващия миг X1 размени местата си с него.

Дмитрий: Чу се силен шум на пронизване, подобно както при Annie. В следващия миг всеки щеше да забележи, че ръката на X1 преминаваше през стомаха на Дмитрий. Време за реагиране нямаше. Дмитрий изкашля кръв и с треперещи очи каза: Н-не е възможно..! Т-ти и аз имаме еднакви умения..! К-как си успял да станеш толкова силен..?

X1: Усмихна му, макар че не се пролича зад маската. Значи си забелязал? Е щом това са последните ти думи ще отговоря на въпроса ти... X1 изкара ръката си от Дмитрий и го остави да падне. Тялото на Annie също се беше сгромолясало на земята до него. В следващия коментар той щеше да обясни на Дмитрий, защо е по-силен от него.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Май 11, 2021 2:57 pm

Дмитрий..!!! Тъй като тя беше до него, Кьоко бързо реагира и насочи пистолета си от почти никакво разстояние към Х1 и щеше да се опита да го простреля през сърцето. Мамка му, не реагирах достатъчно бързо! - Кьоко

СПРИИИ!!! Отново се дашна към Х1, опитвайки се да го догони. Гневът му се покачваше малко по малко, с всяко изминало действие на Х1. Не..ги..докосвай, изчадие!!!! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Май 11, 2021 3:14 pm

X1: Кьоко наистина можеше да оцеле X1 от такова разстояние, но токато тя събираше решителност и се съвзимаше от шока, нов Limbo клонинг застана до нея и X1 направи същото - размени местата си с него. По този начин той се телепортира и до нея, избивайки пистолета от ръцете ѝ и я хвана за ръменете. В следващият миг, той сблъска подсиленото си чело с това на Кьоко и буквално ѝ счупи черепа. X1 беше enchancer като Тай и нямаше да бъде наранен от действията си, но Кьоко със сигурност влезна в несвяст и животът ѝ започна да гасне. Той я метна към земята и се обърна отново към Дмитрий, за да му отговори. Причината на твоята слабост е самозаблуждението ти. Използвайки Coplete Body Control ти си мислиш, че използваш пълният потенциал на човешкото тяло - нещо, което на което само малцина са способни. Проблемът ти е, че слагаш лимит на себе си и не се опитваш да извлечеш повече сила от себе си. Човекът е limitless. Вместо да се ограничавам като теб, аз винаги гледам да надграждам. Ако обикновеният човек използва само 10% от мозъка и тялото си, то ти използваш не повече от 40-50%. Но аз мога да достигна безкрай. Това представлява безграничието на човека. Единственият ни лимит представлява крехкото ни човешко тяло. Навярко ако използваш над 100% от силите си, то ще започне да се разпада. Но съществува един човек, който е способен дори да прескочи това препятствие. Думата лимит е непонятна за него. Но въпреки това съм впечатлен от теб, момче. Нужно е много време, изпълнено със сурови тренировки и отдаденост, за да се постигне нивото, на което си. А ти дори си се научил как да прехвърляш умението си на другите. Все пак именно зареди теб, Тай в момента може да види мойте невидими клонинги, нали? Но това, че реши да пуснеш корени в това тяло ти изигра лоша шега. Това тяло е маркирано. Животът на Suzuya и на всеки друг член е в мойте ръце. Но той би се радвал да загине, ако смъртта му допринесе за мечтата ни. След речта си към Дмитрий, той дигна погледа си към Тай и видя ядосаното му изражение. X1 знаеше, че пое риск, като причинява това на Тай, защото болката винаги ражда сила. А  Тай навярно е способен да стане достатъчно силен, че да победи X1. Но дори и така, X1 не се притесняваше, защото знаеше, че не е сам. Той очакваше появата на най-важният член съвсем скоро.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Май 11, 2021 3:25 pm

Не успя да избегне атаката му, като се сгромоляса на земята и ако не ѝ беше оказана помощ, може би щеше да загине. - Кьоко

Киригири...! Хвана се за главата. Спри...казах ти да СПРЕШ!!!!! От тялото му почна бурно да излиза огън, като гневът му започна най - накрая да се манифестира в огън - Тай ставаше все по - разгорещен и с всеки изминал миг, огънят му ставаше по - буен. Х1!!!!!! Тай щеше да се озове пред Х1 всеки миг и да замахне право към главата му с всичка сила. Толкова ядосан беше, че ударът му щеше да е много подсилен заради огънят на емоцията. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Май 11, 2021 3:28 pm

X1: Не можеше веднага да се смени с друг клонинг. Това умение си имаше cooldown и за това той трябваше да блокира атаката на Тай. Тя беше толкова мощна, че X1 реши да постави двата си лакътя, за да я блокира. Бели светкавици присветнаха от ръцете му, а след блокадата, силна удърна вълна се създаде. Той погледна право в разгневените очи на Тай и го попита на висок тон: Мразиш ли ме?!!! Презираш ли ме?!!! Започваш ли вече да разбираш поне малко какво е болката?!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Май 11, 2021 3:33 pm

МЛЪКНИ!!! Тай не отговори на въпроса му, но го гледаше доста разгневено. Тай непрестанно напираше към Х1, а той дори видя как от устата на Тай се завихри огън. Fire Dragon's ROAR!!! От толкова близко разстояние, Тай отприщи за нулево време своят рев, отприщвайки една огромна огнена струя, която ако уцели Х1 ще го забие чак до другият край на стаята. А времето му за реакция щеше да е минимално тъй като той се намираше точно до Тай. Ако го уцели, Тай ще продължи да бълва огън в неговата посока и сигурно щеше да пробие стената, в която ще го забие. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Май 11, 2021 3:40 pm

X1: Тъй като беше разделил енергията си на няколко части (в Limbo клонингите му) той нямаше как да устои на натиска на Тай. За това просто реши да се измъкне. Той dash-на встрани, оставяйки още един клонинг зад себе си, който да поеме атаката на Тай. След това се концентрира върху Ерик и Ароу. Вече беше позиционирал един от клонингите си до тях и мислеше да ги one-тапне и тях в следващия коментар. Още не съм приключил, Тай. Има все още пречки в залата. X1 възнамеряваше да играе мръсно докато не погуби всеки другар на Тай в помещението. Ако след това битката продължи, то тогава X1 ще си върне клонингите в себе си, за да може да се бие истински срещу Тай. Това ще представлява сблъсъка между две чудовища - 100% UGLY MF срещу RAGE TY.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Май 11, 2021 3:44 pm

Да..НЕ..СИ..ПОСМЯЛ!!!!!! Тай удари земята под себе си, като концетрира огън под нея в огромни количества. Той можеше да го освобождава много по - рязко тъй като бе ядосан, като така под Х1 и дори неговите клонинги щеше да изригне огромен огнен гейзер. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Чет Май 13, 2021 10:17 pm

Hollywood Undead - Day Of The Dead

Тай активира умението си, но не последваха огнени гейзери. Наместо това изпод развалините започна със скоростно темпо да излизат изпарения, които бързо обвиха по-голямата част от залата. Беше гъста пара, която попречи на видимостта на Тай. Той не можеше да види нищо. Ерик и Ароу бяха в другия край на залата, тоест X1 няма как да ги достигне толкова бързо, нали? На драконовото момче не му остана друго освен да се надява, че атаката му е хванала врага. Но докато чака отговор, той усети нещо необичайно. Ако погледне към краката си, той щеше да види, че вода се образува около тях. Скоро стъпалата му подгизнаха от тази вода с мистериозен източник. И след още малко време, когато изпаренията се разсеяха, Тай започна да си връща видимостта. Първото нещо, което видя пред себе си бе Limbo клонинг. Цели три. Бяха застанали плътно до него, подобно на този арт, че дори по-плътно. Всъщност те пречеха на Тай да мръдне от мястото си, като той нямаше как да ги мръдне, тъй като бяха имунизирани от физически атаки. Той ще ги усети просто като непробиваеми стени, които са го обградили и са го хванали за рамената, за да не може и да скочи. Навярно единственият изход бе земята, от която сякаш излизаше все повече вода и вода. Какво се беше случило с гейзерите на Тай не беше ясно. Но колкото повече той не можеше да установи положението на X1, толкова по-лошо предчувствие щееш да му идва. Чак когато изпаренията из цялата зала се разсеят, той ще може да го види. Стоеше все така недосегаем до два трупа. Това бяха Ерик и Ароу. Тай дори не можа да разбере кога ги е убил. Нищо не беше чул, нито видял. Истинско бедствие. В този момент Тай понесе тежки поражения. Болката в сърцето му навярно се е доближила до тази на X1. Но дали действията на врага са били напразни само времето ще покаже. X1 гледаше със сериозен поглед към Тай и искаше да види реакцията му. Желае да види дали след всичко, на което стана свидетел, той ще забази бойния си дух или ще бъде пречупен изцяло. X1 се надяваше на втория вариант, за да си спаси усилия и да не се налага да цапа ръцете си и с на Тай кръвта.

X1: Сега, разбра ли поне малко какво представлява болката. Истинската болка. Тази, която обезсмисля живота ти. Но дори и така ти не се притеснявай. Престани да се бориш и се предай. Ще бъдеш прероден в един нов по-добър свят. Ще се събудиш до близките си, които тук са просто трупове. Нима ще изоставиш тази възможност? Ще продължиш да живееш в този свят, без да видиш повече тези хора. Без повече да усетиш любовтна на Annie? Не е неубходимо да стъпваш в този Ад. Предай се и след миг всичко ще свърши. Един миг за теб, цяла вечност за мен. Но това е съдбата ми... X1 погледна натъжено нагоре. Отнех толкова много щастие на този живот. Време е да поема отговорността...
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Чет Май 13, 2021 10:54 pm

----------------------------------------- D E S P A I R --------------------------------------------------------

Yuji's Rage Theme (HQ Cover)

Първоначално, Тай се учуди след като последваха изпаренията. Учуди се, че не успя да улучи атаката си, като се опита да види през изпаренията със засиленото си зрение, но виждаше само изчезващият силует на Х1. Така той не можеше да му види истинската локация, но имаше идея къде се намира. Мамка му...! Опита се да го нападне, но не успя. Видя, че бива блокиран от лимбо клонингите и не може да мине през тях. Не...нямам време...! Ъгх...мамка му...!!! В този момент, Тай се паникьоса. Той не успя да избяга от капана на време и след миг, той видя , че Ерик и Ароу бяха убити от него. Не...В този момент, очите на Тай се изпълниха с огромни количества despair. Той падна на земята на 4 крайници, като пророни сълзи и гледаше сякаш с празен поглед към земята. Празен, защото малко по малко, смисълът на живота му изчезваше. Тай живееше не за себе си, а за другите. Искаше да види техните мечти преди своята да бъде изпълнена. И когато това бива отнето от него, той изпитва единствено тъга....или и нещо друго? Разбира се - Г Н Я В. Тай бавно започна да се изправя, като вече погледът му беше не на Hope, a на Despair. Точно така, Х1...тази болка обезсмиля живота ми...Погледна към него със спокоен поглед. Но знаеш ли какво? Няма да се предам. Ще продължа да живея в този свят. Ще изпълня техните мечти с моите ръце. Това е моята съдба...да поема тази болка до края на живота си. Това е Тай Фулбастър..ти вече отсъди моята присъда. Сега е мой ред, йо...Мислиш, че ще се откажа когато ми отнемеш всичко..? Не...имам вече само една единствена цел щом изгубих всичко останало.... - Тай

Тай си пое дълбок дъх.

....

И се отдаде на гнева си.

...ДА ТЕ УБИЯ!!!!!!

Hunter x Hunter OST - Theme of Kage & RASETSU [HD]

(3:08)

Подобно на тази сцена, Тай заяви единственото нещо, което му беше в ума в момента - желанието да убие своят враг. Това е нещо, което той използва в най - краен случай, но точно в този конкретен случай, за него Х1 премина всякакви граници. Тялото на Тай в този момент се запали бясно в черен огън. Да, черен. Щом Тай се отдава изцяло на гнева си, всичките му негативни емоции вземат превес над останалите му, които изпълват огъня му с този цветущ оранжев цвят. Цялата му тъмнина излиза навън и се слива с чувствата му, правейки огънят му черен. Щом тялото му се разпали изцяло, огънят му се пръсна навсякъде, като гореше толкова буйно, че единственото нещо по тялото на Тай, което беше видимо, бяха очите му, пълни с despair. Той бавно ги отвори, подобно на тази сцена и изкрещя:

ЩЕ ИЗПИТАШ БОЛКАТА НА ВСИЧКИ, КОИТО СИ УБИЛ...

Х1!!!!!!!!!!!!

Изкрещявайки тези думи, Тай, подобно на Annie, превърна изцяло тялото си в огън и премина през лимбо клонингите с бесен даш, като за миг щеше да се узове пред Х1. В Rage Mode, цялото тяло на Тай ставаше от черен огън и той можеше да контролира всяка една част от тялото си и да я снабдява с допълнителни количества огън. По този начин, той замахна право към Х1 с дясната си ръка, която покри с толкова много огън, че я уголеми почти тройно, подобно на атаките на Six Tails Kyuubi Naruto. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Чет Май 13, 2021 11:31 pm

gmtn. vs. kozato (fw. LUZE) & gmtn. (witch's slave) - squartatrice vs. disperagioia

X1: Наблюдаваше как отчанието на Тай не го пречупваше, а напротив - доставяше му тонове допълнително енергия. Това леко го притесни, но не беше толкова изненадан. Той направи облок, който изгуби. Добрата страна на X1, която искаше да пречупи Тай, без да се бие истински с него, се оказа вредна за него, тъй като зареди нея, Тай сега е десетки пъти по-мощен. Та тези черни пламъци бяха по-зловещи дори и от брат му Шото, с когото X1 сравняваше Тай. По сила и техника е спорно да се каже кой е по-силен, но по решителност X1 беше категоричен - Тай бе ненадминат. Именно това го направи най-силният противник, срещу когото X1 се е изправял до сега. Преди Тай да го нападне с чудовищна сила, той каза с нервен, но и гневен тон на Тай: Хм, значи избра Ада? Тази сила... Тези пламъци... Наистина ли си готов да стигнеш толкова надалеч, за ме победиш?! Защо? Защо, подявилите, момче?!! АЗ СЪМ МЕСИЯТА НА ТОЗИ СВЯТ! ПОГУБИШ ЛИ МЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СТРАДА! Пое си въздух, а очите му придобиха мрачна сянка. Тай.... разочарован съм. Отчаянието, което те накарах да изпиташ трябваше да те вразуми, а не да те превърне в берсерк. Честно, не желаех да се бия с теб. Причината е може би, защото виждам миналото си в образа ти. Виждах същите грешки, които допусах като млад... но това вече не е от значение. Аз имам отговорности. Сам избрах този път и сам ще си ги поема. Болката на всички е запазена за мен, а не за теб, пирате..! И щом това е твоето решение, то тогава аз нямам друг избор... Бели светкавици протекога по дясната му ръка, а след това по лявата. Изглеждаше подобно на тази сцена. След това той започна бавно да крачи към пристигащия с опустошителната атака Тай и се приготви за сблъсък. Limbo клонингите се опитваха да го догонят. Тяхната цел бе да се върнат обратно при истинския, за да му позволят да се бие на 100%. Complete Body Control: 70%... Ела ми!!! X1 постави отново двата си лакътя, за да блокира атаката на Тай. Той беше подсилил ръцете си максималко, като отделно от това пусна корени от краката си, с които целеше да се задържи на едно място след големия сблъсък. Подът на цялата зала беше покрит с 5-10 сантиметра вода, която X1 беше извлякъл от почвата в предишния коментар. С нея той изпари гейзерите на Тай, от което се създаде цялата пара по-рано. Тъй като X1 очевидно има известен контрол над елементите, той дигна водна стена пред лакътите си, която да омекоти удара на Тай поне малко преди да го посрещне с голи ръце.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Чет Май 13, 2021 11:40 pm

(3:25)
ТИ...НЕ СИ МЕСИЯ..!!!!!! ТИ СИ ЗЛОДЕЙ!!!!!!!!!! ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ НАМИРАМЕ В ТВОЯТ СВЯТ, Х1...ДОКАТО СИ ТУК, ТИ СИ ЗЛОДЕЙ! И КАТО ТАКЪВ ЩЕ УМРЕШ Тай гневно се разкрещя към Х1 докато го нападаше с всичка сила. Юмрукът му посрещна водната стена и премина през нея и единствено леко щеше да охлади бесните му огньове преди да се изпари. Но това не продължи за дълго, защото Тай изкрещя бясно и дори създаде вихър с вика си, който развя дрехите на Х1 и разпали още повече собствените си пламъци. Ударът му щеше да уцели директно Х1, който се беше подсилил и навярно щеше да удържи на атаката на Тай, но корените, които държаха краката му щяха да се скъсат и той да бъде изблъскан назад, но вероятно щеше да остане прав. В този момент, Тай се спря на място и си пое дъх, като за точно секунда изстреля 3 огромни последователни струи огън право към Х1. Всяка следваща беше двойно по - голяма от предходната и по - опустошителна. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Май 14, 2021 12:02 am

X1: Издържа с 70% от силите си цели няколко секунди, преди корените му да се разкъсат. Преди това той погледна отблизо право в очите на Тай със сериозен и намръщен поглед и го попита: Нима смяташ, че това, което правиш е правилно?! Осъзнаваш ли въобще, че ако аз умра, умира и надеждата за този свят?! Нима си съгласен всяка жертва да бъде напразна?! Дори тази на приятелите ти?! Осъзнай се, момче! А ако не можеш да проумееш дори това, то лично ще се заема да ти вкарам разум с тези две крушета. От опустошителните пламъците на Тай, дрехите на X1 изгоряха до кръста, с изключение на маската му, разбира се. 

X1:

(0:00-0:30)
Той излетя назад, но един от клонингите му го достигна и го спря на място, преди да се влее в него. Тай видя този клонинг как минава пред очите му и миг по-късно осъзна, че се намира в хватка. Останалите два Limbo клонинга хванаха Тай в подобна хвадка. Атаките на Тай вече бяха изстреляни към X1, когато той се затича към него. От рано, по ръцете му се бяха образували корени, които 3 пъти достигнаха земята, взимайки стоманени отломки със себе си и връщайки се обратно към ръката. По този 3 пъти те обвиха ръцете му в стоманена защита, която с всеки блок се счупваше. След като блокира и трите атаки на Тай, едновременно докато бяха към него, той реши, че е време за контра атака.
X1: 80%...! Още два клонинга до 100. Белите светкавици по тялото му се появиха отново, като този път бяха по-ярки и от преди. Той приклекна и в следващия миг се изстреля към обездвижения Тай. На точно (0:30), той го достигна атакува корема му с тази атака.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Май 14, 2021 2:15 pm

(музиката продължаваше)
Ти...не определяш МОЕТО бъдеще...!!!! И не чертаеш моят път...ЗАТОВА, ИЗЧЕЗНИ!!! Тай бива изблъскан назад с огромна сила от Х1, но се овладява във въздуха и дори се приземява успешно, макар и с доста щети. Изневиделица, той започна да генерира свръх много огньове, като ги концентрира в устата си. Този път, вместо 3 огромни струи, той щеше да отприщи само 1, която обаче щеше да е голяма колкото предните 3 взети в една и да уцели и покрие почти цялото бойно поле пред него, правейки я много трудна за избягване. Със сигурност щеше да нанесе щети на цялата сграда. Изглеждаше ето така, като дори огънят му промени цвета си на още по - черен докато биваше отприщван заради бурните негативни емоции на Тай. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 13 от 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Върнете се в началото