Тайното скривалище на Shadow Step

2 posters

Страница 10 от 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Тайното скривалище на Shadow Step - Page 10 Empty Re: Тайното скривалище на Shadow Step

Писане by Emoran Нед Ное 29, 2020 2:04 pm

Мамка му, тръгнала е след тях под носа ни.. - Варис
Ви? Но защо би го направила..? Тя може да се бие нали? - Бела
Не сме я виждали все още на какво е способна, но щом Акира я е поканил в гилдията, значи няма да останем разочаровани - Акаме
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Брой мнения : 2776

Върнете се в началото Go down

Тайното скривалище на Shadow Step - Page 10 Empty Re: Тайното скривалище на Shadow Step

Писане by BGDodpul Нед Ное 29, 2020 2:12 pm

Има ли значение? Ако ви обича, ще се върне. Жаден съм за битка...дано някой силен се появи изневиделица, за да го разчленя и да покажа на Акисе, че в сравнение с мен е нищожество. - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by Emoran Нед Ное 29, 2020 2:19 pm

Покажи малко съчувствие, Акисе в момента не е в състояние да те гледа как се перчиш. За разлика от теб той е просто човек / :) / Каза строго Виджил - Виджил
Все още не разбирам, защо ги пускаме току така без някой който да ги пази. Аз и Виджил сме перфектните за тази работа. Ако е изморен от миналата битка, ще отида аз Обърна се към Варис Варис, вирни джета на Ерик - Дейвид
Ъм.. - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Ное 29, 2020 2:23 pm

Хъх? Погледна намръщено към Виджил. Аз също съм бил човек. Но познай какво..Усмихна му се подло. За разлика от него, аз имам силата да загърбя човечността си и да се превърна в божество. Ако той можеше да премине границата на човешките лимити, може би щеше да може да се мери с моят потенциал. - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Ное 29, 2020 2:35 pm

Искаш ли да ти покажа кой бог може да се мери с твоя потенциал, че да мъкнеш..? Силуетът на Smoke се извиси над Виджил - Виджил
Ще спрете ли с вашите религиозни войни, имаме проблем..Дроните му заснемаха на екрана му Анубис и Тай - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Ное 29, 2020 2:39 pm

Хехехех! Най - накрая! С удоволствие ще те убия! - Fu'Jin
Успокойте се, не е времето за това! - Rai'Jin
Ъгх..Погледна към екрана. Не може да бъде...! Това да не би да е..?! - Flash
Хмм? Още едно божество? Хохохо... - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Дек 06, 2020 12:11 am

Добре, нещата вече загрубяха. Отново водим война на два фронта..За жалост не мога да следя всичко. Тай успя да накара Кайто да се покаже, което ме навежда на мисълта, че да..Точно това си мислех Каза го точно щом видя как фалшивото тяло на Акаме изчезва - Варис
Значи това, това.. - Сиел
Да, това не е майка ти Сиел. Това е просто част от нейната сила, която са се опитали да я използват в нещо. Вече казахме, че това са експерименти на Джестър да си играе с живота и смъртта. Явно макар и тънка, той все още не може напълно да прескочи тази граница - Варис
Той трябва да си плати..! Не може така да се подиграва с нейните сили! - Акаме
Колкото и да опитват, за сега явно не са достатъчно опитни в това което се опитват да постигнат. Не знаеш защо и как. Ако искаха да я върнат и да се бие за тях, можеха да го направят. Малко некромансърство не би било трудно за Джестър. Но не, те целят нещо друго..И все пак, никой не може да пресъздаде силите на Акаме Асара толкова бързо и лесно. Тя самата е била ненадмината, а за да го направиш трябва поне да я достигнеш... - Варис
Отдъхна се Слава Богу, почивай си мамо. Дано душата ти не бъде безпокоена.. - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Дек 06, 2020 12:15 am

Той също наблюдаваше, като беше фиксирал погледа си на Кайто. Гледаше ядосано към него. Съгласен съм с Акаме. Този се подигра освен с легендарна личност, така и с бог. По тялото му плъзнаха няколко светкавици, защото беше леко ядосан. Свърза се с Тай миг преди да се беше метнал на Кайто, като останалите можеха да ги чуят. Тай! Използвай всичко, на което те научих да накажеш този негодник! - Rai'Jin
Разбрано, сенсей! Ще използвам всичко, което научих от теб, Сиел и Широ! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Дек 06, 2020 12:22 am

Това е шансът ни да научим какво се случва зад проклятието на маските им..Кайто е нов и сигурно не знае как да се пази. Акира и Тай трябва да намерят ключа към тяхното безсмъртие за да не се налага да правим жертви Сето се за това което направиха Акисе, Фу'Джин и Сетсуно, като се ядоса и удари пулта - Варис
Ще се справят. Ние от гилдията вярваме в Акира, че ще успее, а Тай научи много от Сиел и Широ. Вярвам, че двамата ще отмъстят за Анубис и Акаме. Акаме не издържа на напрежението. Да види своя идол как се бие с приятеля ѝ беше тежко за нея като се изпусна Давайте момчета! - Акаме
Зарадва се щом видя Акаме Yosh! С вас сме и ви пазим гърбовете! - Широ
Стисна юмрук Внимавайте..Макар и самонадеян, Кайто притежава силите на клоуна. Не бива да го подценявате каквото и ще да става.. - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Дек 06, 2020 12:44 am

Заостри поглед. Колкото и да искам тези негодници да си изпатят, това ще доведе може би до края на света. Но не мога да се сдържа..искам да ги видя да страдат. Кайто, ако имаш момент за отмъщение, то той е сега. - Overhaul
Отиде до малката Атсуки, която гледаше постоянно Акисе и го чакаше да се събуди. Ей, лапе. Напомняш ми на племенничката ми. - Fu'Jin
Погледна го изплашено. В момента просто искаше някой да ѝ поправи играчката на плюшеният Акисе. - Атсуки
Взе ѝ я грубо от ръката. Дай ми този боклук...Огледа я, като се ядоса. Със сигурност аз бих изглеждал по - готино...Въпреки това, той използва своите кървави сили и чрез тях възстанови плюшената ѝ играчка и ѝ я метна обратно в ръцете. Дръж... - Fu'Jin
Първоначално се стресна, но се зарадва като видя , че той ѝ поправи играчката и му се усмихна. Б-Благодаря...в..Ви.. - Атсуки
Усмихна му се. Не е в твой стил. Какво става, да не би светлината да се пробужда в теб? - Rai'Jin
Колкото и да не искаше да го признае, брат му беше прав. Fu'Jin непрестанно прави опити да държи тази светлина навътре в себе си, за да черпи сили от тъмнината си. Какво ми става...защо не разкъсах тази играчка? Трябваше да я накарам да страда...ъргх! Имаше ядосано изражение. Показвам слабост..! - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Дек 06, 2020 12:52 am

Дейвид, как е Райт..? - Варис
Ще се оправи, състоянието му е по-добро от това на останалите заради лечебните свойства на тялото му - Дейвид
Супер..Обърна се към Атсуки Хей, не се притеснявай Отиде до нея като приклекна Веднага щом Райт се съвземе ще им помогне да отворят очи Усмихна ѝ се Всичко ще бъде наред - Варис
Да вършиш добри дела не означава че показваш слабост, Фу'Джин. Точно обратното. Погледни ме. Кръвта на Сатаната тече във вените ми, но аз я използвам като дар да се боря със злото. Това по никакъв начин не ме прави слаб, въпреки, че силите ми са изпълнени със зло - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Дек 06, 2020 12:58 am

Кимна плахо към Варис. Р-радвам се...Погледна към играчката си. Усмихна се. Ти си моят герой. Прегърна я, като започна да си играе с нея. - Атсуки
Намръщи му се. Знаеше, че има истина в думите му, но отказваше да я приеме. Какво разбира този негодник...Няма начин да върша добрини. Ако заради подобни глупави чувства някой ден умра, няма да си простя подобно нещо. - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Дек 10, 2020 12:10 am

Под ред на действията
Атрей и Неро..? Никога не съм чувал за тях, но мрежата е пълва с митове и легенди..Как? - Варис
Явно Джестър има силата да променя миналото...Това е толкова плашещо, той може да ни накара да изчезнем по всяко време - Сахир
Но не го прави, болният му мозък не му позволява просто..Всичко е една скапана игра.. - Сиел
И за Кайто също е игра, в момента си играе с тях и ги кара да му вършат мръсната работа - Варис
Аз ви казвам, този е тотално изперкал..! - Блейк
-----------------------------------------------------------------
Знаех си, че трябваше да те убият когато можеха Чисаки! Току що сам каза на разговора си с Кайто, че ти изобщо не ни мислиш доброто. Ще ни забиеш нож в гърба по всяко време и не мисля да го толерирам това! - Блейк
Блейк, това беше повече от ясно. Въпреки това, трябва да се успокоиш.. - Виджил
Но, Браян! - Блейк
Браян е прав..Нищо няма да постигнеш. Чисаки е най-малкия ни проблем в момента. Джестър контролира богове, хора, минало..Какво ли още не предполагам. Целият ни фоку трябва да се фокусира посочи екрана там - Дейвид
-----------------------------------------------------------------
Ето я и нея, силата му дадена от клоуна..! - Варис
Нещата не изглеждат добре за брат ми и Тай. Трябва да им помогнем! - Сиел
Този дори го цитира, това е толкова извратено по дяволите..! Пратете ме да им помогна, един боен медик ще им бъде от полза - Блейк
Аз ще манипулирам болкит им, няма да изпитат нищо. Нека отида аз. Аз също трябва да отмъстя за Райт - Дейвид
Мисля, че аз ще съм най-удачният избор. Мога да ги изолирам от опасност. Варис, помисли. МИСЛИ! - Виджил
Гледаше ги притеснено и напрегнато Аз...Ами...Такова... - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Дек 10, 2020 12:17 am

Намръщи се на Блейк. Заради мен, приятелите ти са живи, глупако....ако аз умра, умират всичките ви надежди от това да се измъкнете живи. Наистина сте болни ако не можете да мислите рационално.. - Overhaul
АХАХАХАХАХАХ! ТОЗИ ИЗВРАТЕНЯК МИ ХАРЕСВА! ПРАТЕТЕ МЕ МЕН ДА ГО РАЗЧЛЕНЯ! - Fu'Jin
Въздиша. Ох, боже... - Rai'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Дек 10, 2020 11:39 am

Блейк, моля те престани. Ако трябва злото да се слее с доброто за да премахне даде заплаха, така да бъде. Смятай щом нямахме друг избор какво е положението.. - Варис
Гр..Стисна юмрук, като отиде да седне Не му вярвам просто.. - Блейк
Разбирам те напълно, за жалост. Ела с мен да поговорим - Варис
Тъмно седнах.. - Блейк
Хайде, ела с мен отвън - Варис
Ако ти излезеш кой ще действа тука? Видя как вратата се трясна Ще полудея.. - Виджил
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Дек 10, 2020 5:41 pm

Извади си от бронята полу-изгоряла снимка от сватбата му с жена си. Гледаше я натъжено. - Flash
Ууу, кое е това яко пиче? - Fu'Jin
Женена е за мен, негодник.. - Flash
Пхах, спокойно, моята жена отдавна е умряла! Не смятам да си намирам друга! Засмя се. - Fu'Jin
Наистина? Съжалявам да го чуя, братко.. - Rai'Jin
Ооо, млъквай. Не ми липсва..много. - Fu'Jin
Не я знам къде е и какво прави, но...се надявам да е добре. Не мога да си простя, че трябваше да я видя как плаче.. - Flash
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пет Дек 11, 2020 10:25 am

Варис, точно сега ли намери да излезе. Трябва да пратим някой и то незабавно. Нещата започнаха да ескалират.. - Виджил
Усещам..Усещам нещо..Нещо голямо. С тази енергия Кайто започна да заприличва на баща ми..Катаната му се появи сама, като започна да се тресе на кръста му. Сиел я хвана и се опита да я задържи, но се мъчеше Спокойно дявол да те вземе! - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пет Дек 11, 2020 10:31 am

Погледна към Rai'Jin. Бих желал аз да отида, но тук си им нужен ти, негодник. Само ти можеш да се телепортираш там мигновено. - Fu'Jin
Аз..? - Rai'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Дек 12, 2020 11:34 pm

Можеш да телепортираш хората? Директно ни прати там да му счупим главата на тоя..! - Дейвид
Дейвид, това е много лоша идея. Именно за това пращаме по малко хора за да не може клоуна да прати повече. В случая не го интересува и не губи нищо, но ако му се играе на игра, нека поне за това да му следваме правилата. Така имаме по-голям шанс - Виджил
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Дек 12, 2020 11:37 pm

В-вече не мога...мога само себе си. Единственият начин да телепортирам когото и да било освен себе си е чрез огромно количество енергия...боя се, че в момента съм просто една антика от миналото. Когато бях в разцвета на силите си го правех постоянно.. - Rai'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Дек 20, 2020 3:05 am

Как точно работи умението ти, Рай'Джин? Ако ми дадеш малко повече информация мисля, че ще успея да го променя - Варис
К-Какво да направиш..? Да го промениш ли? Погледна го странно като след това се обърна към Сиел - Дейвид
Не гледай мен, аз ги ям уменията.. - Сиел
Въздъхна Ще го обясня пак. Ако знам някое умение как работи, аз мога да го променя. За разлика от сестра ми аз не ги саботирам, аз ги променям в моя полза или заключвам, което в случая не е нужно Обърна се към екрана Силите ти са отвратителни Чисаки, не е за вярване как Тай и Акира не смеят да направят каквото и да е срещу него. За капак на всичко изглежда всякаш не могат и да го наранят Обърна се към Чисаки Изумително..Варис е един истински хейтър на технологията, колкото и иронично да звучи. От друга страна е огромен почитател на умения, които нямат нищо общо с технологията. Затова и е толкова вълдушевен, когато гледа някой наистина силен да се бие - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Дек 20, 2020 5:05 pm

Мога да трансформирам човешкото тяло на светкавица и да я запратя в небето, след което да я накарам да падне където пожелая. Това е единственият начин да телепортирам когото и да било освен себе си, но използвам голямо количество енергия за това. - Rai'Jin
Вместо да се учудваш от това какво може човек сам да постигне, най - добре намери начин да им помогнеш. - Overhaul
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Дек 23, 2020 12:43 am

Ако Акира и Тай не могат да се справят, значи едва ли някой от тука може. А аз не искам да пращаме Сиел все още. Сигурен съм, че ще ни потрябва, но не и точно сега Обърна се към екрана, като продължи да гледа Рай'Джин-сан. Ако нещо стане ще се наложи да "програмирам" умението ти за телепортация..С други думи това ще е нашият backup план за действие, ако Тай и Акира пострадат. Макар и Вероника да е там, всичко може да се обърка - Варис
С течението на битката, се стигна до моменът в който Акира, Тай и Вероника нанесоха атаката си в/у Кайто и клонингите на Акира под негов контрол Не съм се и съмнявал в брат ми. Покажи им на какво е способно нашето семейство Кай! Майка ни също гледа! - Сиел
Удари си юмрука в дланта щом видя какво направи Тай на Кайто Точно така..! - Виджил
Стисна юмрук Покажете му истинска болка! - Дейвид

Тогава се стигна и до момента в който след атаката им започнаха да се появяват шиповете О не..Това е лошо! Обърна се към Рай'Джин като пред него се появи холограмна клавиатура Рай'Джин-сан, задействай телепортиращото си умен- Беше прекъснат от експлозията. За миг се стресна и не изкаше да се обърне от страх да не се е случило нещо с приятелите му - Варис
Хъх..? Някой ни идва на помощ или на мен така ми се струва..? - Виджил
[3:21 - 3:52]
Щом чу гласът му, Варис пророни сълзи и се обърна с усмивка към екрана ДЖЕЙКЪБ! - Варис
Чу гласът му още от отвънка, като Блейк едвам не разби вратата и изкрещя заедно с Варис ДЖЕЙКЪБ! - Блейк
Ай, какво му се случи че така се изкефи Почеса се зад врата от вхора на стаята като се засмя леко - Сахир
Водачът..Както си държеше юмрука си изпука кокалчетата Детето бунтар..Джейкъб..! - Виджил
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Дек 23, 2020 12:53 am

Около тялото му се насъбраха огромно количество светкавици, като всеки момент беше готов да се появи на бойното поле. По дяволите, момчета, дръжте се..! В този момент обаче се появи и Джейкъб, като спря светкавиците по тялото си. Хъх? Подкрепление...? Кой е това? - Rai'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Дек 23, 2020 1:27 am

Джейкъб..Нашият лидер. Лидерът на бунтарите. ТОЙ Е ЖИВ! Варис се хвана за главата, не можеше да задържи сълзите си от щастие. Той отново видя светлината към бъдещето на Адрон и това на Бунтарите Джейкъб е жив...!!! - Варис
Но как така..? Всички видяхме как Драконит го разчлени със своята атака. Какво по дяволите се случва..? - Виджил
Има ли значение!? ТОЙ Е ЖИВ! - За Блейк, Джейкъб беше като брат. Уважаваше го страшно много. Винаги е тренирал с него, прекарал е половината си мисии с него и никога не го е оставял. - Блейк
Сигурен съм, че има логично обясние за всичко..Господи, радвам се, че не сме го изгубили.. - Сиел
Джейкъб а? Не бях чувал това има много отдавна Усмихна се Това момче е чудо. Единствения бунтар който никога не го беше страх да се опълчи на нашия специален отряд. Евала му правя за това - Сахир

Точно тогава, веднага след цялото това осъзнаване, те чуха и историята на Джейкъб. Макар и да си зададоха купчина въпроси, как по дяволите е станало това, самите факти за съществуването на такъв проект ги разтресе всичките освен Варис Джейкъб, значи това вече не е тайна а? - Варис
ЧАКАЙ ТИ СИ ЗНАЕЛ!? ВАРИС ШЕГУВАШ ЛИ СЕ С МЕН!? Нали сме екип..Никога не сме имали тайни помежду ни! За Блейк доверието беше най-важно и точно в момента тази история наистина го нарани - Блейк
"Всички велики бойци живяли някога." Човече.. - Сиел
Това, това..Беше в шок Родителите ми са били от ордена на майка ми, те..вие..ЗНАЕЛИ СТЕ ВСИЧКО ЗА НАС ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ДА НИ СРЕЩНЕТЕ! - Акаме
Акаме! - Широ
КАКВО!? Това не е нормално! Що за доверие е това, погледни до какви тайни имат достъп. От години се опитвам да разбера какво се случило с ордена и накрая какво!? Отскочи като се приземи върху Варис, опирайки дагера си в гърлото му. Беше го подпряла на пулта Копеле мръсно, вие хакерите сте истинска напаст! Не може да ви се има доверие, как по дяволите Акира те сложи да командваш!? - Акаме
Ой, ой, ой! Намеси се помежду им - Блейк
Успокой се! Тръгна да ги разделя - Широ
Акаме, разбирам те напълно..! - Варис
Какво по дяволите разбираш! Знаел си защо семейството ми е било изкормено. От както работим в екип, от както Сай сформира тази организация за борба с клоуна те пирах многократно Flashback-ове Молих те да намериш информация за семейстовот ми и ти какво!? КРИЕЛ СИ ВСИЧКО ОТ МЕН! Знаеш колко е важно това за мен нали!? МАМКА МУ ГИЛДИЯТА ВИ ПОМОГНА СРЕЩУ САЙ И ТИ ТАКА ЛИ МИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАШ! Ледът в сърцето ѝ се беше превърнал в омраза и гняв. Истиснки гняв. Гняв който се обърна в тъга. Акаме падна на колене Защо...Защо..!!!??? - Акаме
Гледаше я с презрение Съжалявам Акаме.. - Варис
НЕ НЕ СЪЖАЛЯВАШ! - Акаме
Акаме! - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 10 от 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите