Тайното скривалище на Shadow Step
2 posters
AntiSocialClub :: Места :: ---------------------------------Sahrakash----------------------------------
Страница 6 от 14
Страница 6 от 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Тайното скривалище на Shadow Step
Усмихна се Не и този път Не и този път ли? Кога пък преди Сиел е бил в такава позиция. До сега не се бил с Тай. Land of Death: Burnout огънят около тях се завихри и започна да се издължава докато не ги затвори и двамата в огромна сфера от сини пламъци. Температурата вътре беше толкова висока, че стрелите се разтапяха и изоставаха още във въздуха. Платформите на Тай също, което го накара да почне да пада - Сиел
Тш..! Покри си лицето като се отдръпна още повече Сиел не мислиш ли, че прекаляваш? Тай може да умре..! - Широ
Един такъв, какъвто той иска да стане не би се страхувал от огъня какъвто и да е той..! С бебешки тренировки няма да стане..Покажи ми пламъка в сърцето си Тай! - Сиел
Тш..! Покри си лицето като се отдръпна още повече Сиел не мислиш ли, че прекаляваш? Тай може да умре..! - Широ
Един такъв, какъвто той иска да стане не би се страхувал от огъня какъвто и да е той..! С бебешки тренировки няма да стане..Покажи ми пламъка в сърцето си Тай! - Сиел
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Сиел е прав! И сега ще разбере на какво е способен бъдещият крал на драконите! Усмихна се, като започна да пада на земята, а докато падаше, тялото му се наелектризира. Атаката не е винаги тази, която изглежда! Заради огромното количество лед, което Тай създаде, цялото бойно поле под тях се покри с вода. При приземяването си на земята, Тай мигновено щеше да наелектризира Сиел и да го парализира за малко. Веднага след това, той направи светкавичен даш към него. Докато тичаше, ръката му стана от стомана, като се запали два пъти. Тъй като Тай концентрираше целият си огън на едно място - ръката си, атаката му щеше да е още по - мощна. Blue Dragon Slayer Mode! Приготви се, Сиел...! Това ще боли! Хаааааа!! Ръката му пламна в мощни сини пламъци, като щом се приближи до Сиел, той замахна право към него, отрприщвайки толкова силна ударна вълна в процеса, че щеше да разпръсне огнената му сфера. - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
По същия начин по който разтопяваше леда и изпаряваше водата, той отдавна щеше да е изпарил водата по земята. Така Тай не можа да го парализира и Сиел можеше да реагира. Сиел обаче не забрави за нещо, като заостри поглед. Той протегна ръка напред. Demonic Ritual! В следващият момент, сферата се разпръсна и след това бива засмукана. Всички извън сферата тогава видяха как Тай си беше забил юмрука в ръката на огромен демон от сатанински пламъци ( подобно на това: https://www.youtube.com/watch?v=rYVw9T4ITL0&ab_channel=WolfNightray ) - Сиел
Сиел..кун..Защо си използвал демоните си..? - Широ
Присви очи към Тай Не съм, той ме принуди - Сиел
Не разбирам.. - Широ
Ако не го бях направил, атаката му щеше да разпръсне сферата му и вие отвънка да пострадате. Това ми отговори на няколко въпроса и също така ме накара да се притеснявам за нещо..Despawn-на демона зад себе си след като пусна Тай с него - Сиел
Сиел..кун..Защо си използвал демоните си..? - Широ
Присви очи към Тай Не съм, той ме принуди - Сиел
Не разбирам.. - Широ
Ако не го бях направил, атаката му щеше да разпръсне сферата му и вие отвънка да пострадате. Това ми отговори на няколко въпроса и също така ме накара да се притеснявам за нещо..Despawn-на демона зад себе си след като пусна Тай с него - Сиел
Emoran- Administrator
Атаката му бива спряна, като се отдръпна и погледна към Широ. Йо, Сиел е прав...съжалявам. Трябваше да помисля за това... - Тай
BGDodpul- Administrator
Емоциите ти са като батерия Тай, но също така са най-голямата ти пречка. Те пробуждат тъмнината в теб. За жалост тя е същата като тъмнината в Акира..Това нещо може сериозно да навреди на приятелите ти. Физически и психически. Оставиш ли я да те погълне, всичките ти връзки ще отидат по дяволите - Сиел
Emoran- Administrator
Кимна. Ще внимавам! Няма да позволя точно аз да съм този, заради когото те умрат...няма да го понеса..! - Тай
BGDodpul- Administrator
Въпрос..Окей тва не е истинското ти тяло. Интересно ми е дали работи като клонингите на Акира. Защото ако работи, това ще е един огромен плюс за тебе. Мога веднага да те взема под крилото си - Сиел
Как действат клонингите му? Погледна го заинтересовано - Широ
Тъмнината му прави точно копие на него самия, което да служи на оригинала. Когато те направят прогрес в нещо или научат нещо, щом се daspawn-нат, този прогрес се връща в оригинала. Схващате ли на къде бия? - Сиел
Ясно..Затова Акира поддържа форма без да прави нищо? Клонингите му тренират вместо него..? Тва е хипер нечестно спрямо нас - Широ
Въздъхна Вече разбираш защо всякаш вечер тренировачното поле на гилдията беше заето.. - Сиел
Как действат клонингите му? Погледна го заинтересовано - Широ
Тъмнината му прави точно копие на него самия, което да служи на оригинала. Когато те направят прогрес в нещо или научат нещо, щом се daspawn-нат, този прогрес се връща в оригинала. Схващате ли на къде бия? - Сиел
Ясно..Затова Акира поддържа форма без да прави нищо? Клонингите му тренират вместо него..? Тва е хипер нечестно спрямо нас - Широ
Въздъхна Вече разбираш защо всякаш вечер тренировачното поле на гилдията беше заето.. - Сиел
Emoran- Administrator
Кимна. Mystogan направи това умение, за да мога да ви помагам докато се боря за живота си на другото място. Може да се каже, че съм си същия Тай! - Тай
BGDodpul- Administrator
Ако наистина е така, значи всичко на което те научим в момента ще си остане за теб..? Обърках се тотално - Широ
Засмя се Да Широ, точно така трябва да звучи - Сиел
Засмя се Да Широ, точно така трябва да звучи - Сиел
Emoran- Administrator
Точно така, йо! Ще им дам на тези боклуци да се разберат с новите ми техники..! Особено на лидера им..няма да загубя втори път! Погледна към Сиел, като му се усмихна. Ще ти викам сенсей, Сиел! - Тай
BGDodpul- Administrator
Въздъхна Моля те, просто Сиел.. - Сиел
Научихме го на комбота, подсилване и контрол. Нещо да пропускаме? - Широ
Да, практика и не, контролът му е още слабост - Сиел
Научихме го на комбота, подсилване и контрол. Нещо да пропускаме? - Широ
Да, практика и не, контролът му е още слабост - Сиел
Emoran- Administrator
Йо, не мисля, че мога да усвоя това...част от характера ми е. Винаги действам така както се чувствам..възможно ли е изобщо да успея да се контролирам..? - Тай
BGDodpul- Administrator
Разбира се, че е възможно.. Ако бях нервак сигурно целият свят щеше да гори. За тази цел ще ни трябва неговата помощ Кимна като се загледа зад Тай Как си, по-добре ли си? - Сиел
Щом Тай се обърне, той види не кой да е, а Сахир, който си беше направил турски чай да пие Привет, виждам, че тренирате Каза той усмихвайки се - Сахир
Сахир, радвам се да те видя, че си си починал. Малко така изпусна забавата - Широ
Щом Тай се обърне, той види не кой да е, а Сахир, който си беше направил турски чай да пие Привет, виждам, че тренирате Каза той усмихвайки се - Сахир
Сахир, радвам се да те видя, че си си починал. Малко така изпусна забавата - Широ
Emoran- Administrator
Погледна към Сахир, като се усмихна и изтича до него развълнувано. Аладин! Радвам се да те видя, че си добре, йо! - Тай
BGDodpul- Administrator
Засмя се Къде ми видя килимчето, че не спираш да ми викаш Аладин - Сахир
Сахир ще ти помогне с контрола, но да те предупредя. Няма да ти хареса - Сиел
Сахир ще ти помогне с контрола, но да те предупредя. Няма да ти хареса - Сиел
Emoran- Administrator
Ееех? Защо няма да ми хареса, йо? Ще ме измъчвате без да имам какво да направя..?! - Тай
BGDodpul- Administrator
Извади си катаната, като застана е защитна позиция - Сиел
Хвана Тай за раменете, като го обърна срещу Сиел Гледай натам Очите му светнаха като постави Тай в две илюзии. Едната, в която виждаше как екипажът му и Ани биват убивани отново и отново и друга с която контролира мислите му да си мисли, че това пред него в реалност. Този, който ги убиваше беше Jester, но ако Тай го нападне ще нападне Сиел - Сахир
Хвана Тай за раменете, като го обърна срещу Сиел Гледай натам Очите му светнаха като постави Тай в две илюзии. Едната, в която виждаше как екипажът му и Ани биват убивани отново и отново и друга с която контролира мислите му да си мисли, че това пред него в реалност. Този, който ги убиваше беше Jester, но ако Тай го нападне ще нападне Сиел - Сахир
Emoran- Administrator
Х..ъ...х..? Очите му сякаш станаха празни, като падна на колене. За...що...? В момента Тай изпитваше неописуемо отчаяние, като огънят по тялото му започна да нараства малко по малко. Тай в момента не усещаше никаква болка, затова огънят му започна да достига неописуеми количества и да вилнее максимално. Ти...Надигна поглед към Jester, като погледът му беше изпълнен с омраза, тъга и гняв. - Тай
BGDodpul- Administrator
Покри си устата Какво по дяволите го прихвана..!? Тай това е Сиел! - Широ
Emoran- Administrator
(3:08)
Тай в момента не чуваше никого и нищо, освен собственият си глас. Демоничните му сили се сляха с огнените му, като огънят му вече третираше всичко като демон и дракон едновременно, нанасяйки четворно повече щети на всичко край себе си. Огънят му беше син и вилнееше хипер мощно, но пламъкът му имаше и леки оттенъци на бяло, защото температурата му скачаше мощно с всяка изминала секунда. Като че ли за момент, Тай вече се беше отзовал пред Сиел и щеше да му нанесе атака с еквивалента на нормален Finishing Move. Той замахна с всичка сила към Сиел. Тъй като виждаше как абсолютно всички любими негови хора умират, Тай не се колебаеше да се бие с всичко наведнъж. Огънят му се беше активирал поне 3-4 пъти отгоре на нормалното. - Тай
Тай в момента не чуваше никого и нищо, освен собственият си глас. Демоничните му сили се сляха с огнените му, като огънят му вече третираше всичко като демон и дракон едновременно, нанасяйки четворно повече щети на всичко край себе си. Огънят му беше син и вилнееше хипер мощно, но пламъкът му имаше и леки оттенъци на бяло, защото температурата му скачаше мощно с всяка изминала секунда. Като че ли за момент, Тай вече се беше отзовал пред Сиел и щеше да му нанесе атака с еквивалента на нормален Finishing Move. Той замахна с всичка сила към Сиел. Тъй като виждаше как абсолютно всички любими негови хора умират, Тай не се колебаеше да се бие с всичко наведнъж. Огънят му се беше активирал поне 3-4 пъти отгоре на нормалното. - Тай
BGDodpul- Administrator
Премахна лимитите на огъня си като направи огнена експлозия пред себе си подробна на Дани, щом Тай се появи пред него. Сатанинските пламъци щяха да погълнат огъня по тялото на Тай ако бъде оцелен - Сиел
Погледна към Рай'Джин Какво му става..? Не ми казвай, че брат ти отново прави номера! - Широ
Погледна към Рай'Джин Какво му става..? Не ми казвай, че брат ти отново прави номера! - Широ
Emoran- Administrator
Усмихна се дяволито. Нищо не правя..но ми харесва на къде отиват нещата. Знаех си, че има нещо нередно в това хлапе...не е нещо, което прост човек може да направи. - Fu'Jin
Дръж се, малкия... - Rai'Jin
Тялото на Тай отприщваше постоянно повече и повече пламъци, карайки огньовете на Сиел да имат трудност да го погълнат. Макар и да бива уцелен, Тай не чувстваше никаква болка. Той щеше да премине през атаката на Сиел и да протегне ръката си към него в опит да го хване за лицето и да го забие в земята, разбивайки я. - Тай
Дръж се, малкия... - Rai'Jin
Тялото на Тай отприщваше постоянно повече и повече пламъци, карайки огньовете на Сиел да имат трудност да го погълнат. Макар и да бива уцелен, Тай не чувстваше никаква болка. Той щеше да премине през атаката на Сиел и да протегне ръката си към него в опит да го хване за лицето и да го забие в земята, разбивайки я. - Тай
BGDodpul- Administrator
Щом Тай се протегна към него, Сиел му я хвана. Пламъците му ставаха все по мощни с всяка секунда в която Тай беше в тях. Те нарастнаха до толкова че щяха да застрашат другите - Сиел
Щом усети че нещата започват да ескалират, той ги snap out-на от този илюзионен environment. Това идксеа Тай от state-a му. Щом това стана, Тай можеше да види изгорения от пламъците си Сиел и Сахир как стояха на земята седнали и дишаха тежко. Сиел се измаряше и страдаше когато огъня му стане твърде голям, а Сахир от това че поддържа илюзията свързана с мислите и реализацията на Тай. Иначе тая с Джестър не му беше толкова тежка за него - Сахир
Сиел! Затича се към него да му заледява изгарянията - Широ
Щом усети че нещата започват да ескалират, той ги snap out-на от този илюзионен environment. Това идксеа Тай от state-a му. Щом това стана, Тай можеше да види изгорения от пламъците си Сиел и Сахир как стояха на земята седнали и дишаха тежко. Сиел се измаряше и страдаше когато огъня му стане твърде голям, а Сахир от това че поддържа илюзията свързана с мислите и реализацията на Тай. Иначе тая с Джестър не му беше толкова тежка за него - Сахир
Сиел! Затича се към него да му заледява изгарянията - Широ
Emoran- Administrator
Щом се освести, всичко по него спря. Тай погледна разтревожено към останалите. Какво...стана, йо..? - Тай
Отдъхна си. За момент си мислих, че всичко щеше да приключи.. - Rai'Jin
Отдъхна си. За момент си мислих, че всичко щеше да приключи.. - Rai'Jin
BGDodpul- Administrator
Тай, постави всички ни в опасност, какво ти стана..!? - Широ
Emoran- Administrator
Страница 6 от 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
AntiSocialClub :: Места :: ---------------------------------Sahrakash----------------------------------
Страница 6 от 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите