Тайното скривалище на Shadow Step

2 posters

Страница 6 от 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

Тайното скривалище на Shadow Step - Page 6 Empty Re: Тайното скривалище на Shadow Step

Писане by Emoran Чет Ное 12, 2020 6:48 pm

Усмихна се Не и този път Не и този път ли? Кога пък преди Сиел е бил в такава позиция. До сега не се бил с Тай. Land of Death: Burnout огънят около тях се завихри и започна да се издължава докато не ги затвори и двамата в огромна сфера от сини пламъци. Температурата вътре беше толкова висока, че стрелите се разтапяха и изоставаха още във въздуха. Платформите на Тай също, което го накара да почне да пада - Сиел
Тш..! Покри си лицето като се отдръпна още повече Сиел не мислиш ли, че прекаляваш? Тай може да умре..! - Широ
Един такъв, какъвто той иска да стане не би се страхувал от огъня какъвто и да е той..! С бебешки тренировки няма да стане..Покажи ми пламъка в сърцето си Тай! - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Брой мнения : 2776

Върнете се в началото Go down

Тайното скривалище на Shadow Step - Page 6 Empty Re: Тайното скривалище на Shadow Step

Писане by BGDodpul Чет Ное 12, 2020 6:56 pm

Сиел е прав! И сега ще разбере на какво е способен бъдещият крал на драконите! Усмихна се, като започна да пада на земята, а докато падаше, тялото му се наелектризира. Атаката не е винаги тази, която изглежда! Заради огромното количество лед, което Тай създаде, цялото бойно поле под тях се покри с вода. При приземяването си на земята, Тай мигновено щеше да наелектризира Сиел и да го парализира за малко. Веднага след това, той направи светкавичен даш към него. Докато тичаше, ръката му стана от стомана, като се запали два пъти. Тъй като Тай концентрираше целият си огън на едно място - ръката си, атаката му щеше да е още по - мощна. Blue Dragon Slayer Mode! Приготви се, Сиел...! Това ще боли! Хаааааа!! Ръката му пламна в мощни сини пламъци, като щом се приближи до Сиел, той замахна право към него, отрприщвайки толкова силна ударна вълна в процеса, че щеше да разпръсне огнената му сфера. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by Emoran Нед Ное 15, 2020 11:38 am

По същия начин по който разтопяваше леда и изпаряваше водата, той отдавна щеше да е изпарил водата по земята. Така Тай не можа да го парализира и Сиел можеше да реагира. Сиел обаче не забрави за нещо, като заостри поглед. Той протегна ръка напред. Demonic Ritual! В следващият момент, сферата се разпръсна и след това бива засмукана. Всички извън сферата тогава видяха как Тай си беше забил юмрука в ръката на огромен демон от сатанински пламъци ( подобно на това: https://www.youtube.com/watch?v=rYVw9T4ITL0&ab_channel=WolfNightray ) - Сиел
Сиел..кун..Защо си използвал демоните си..? - Широ
Присви очи към Тай Не съм, той ме принуди - Сиел
Не разбирам.. - Широ
Ако не го бях направил, атаката му щеше да разпръсне сферата му и вие отвънка да пострадате. Това ми отговори на няколко въпроса и също така ме накара да се притеснявам за нещо..Despawn-на демона зад себе си след като пусна Тай с него - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Ное 15, 2020 11:59 am

Атаката му бива спряна, като се отдръпна и погледна към Широ. Йо, Сиел е прав...съжалявам. Трябваше да помисля за това... - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Ное 15, 2020 12:10 pm

Емоциите ти са като батерия Тай, но също така са най-голямата ти пречка. Те пробуждат тъмнината в теб. За жалост тя е същата като тъмнината в Акира..Това нещо може сериозно да навреди на приятелите ти. Физически и психически. Оставиш ли я да те погълне, всичките ти връзки ще отидат по дяволите - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Ное 15, 2020 12:14 pm

Кимна. Ще внимавам! Няма да позволя точно аз да съм този, заради когото те умрат...няма да го понеса..! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Ное 15, 2020 12:19 pm

Въпрос..Окей тва не е истинското ти тяло. Интересно ми е дали работи като клонингите на Акира. Защото ако работи, това ще е един огромен плюс за тебе. Мога веднага да те взема под крилото си - Сиел
Как действат клонингите му? Погледна го заинтересовано - Широ
Тъмнината му прави точно копие на него самия, което да служи на оригинала. Когато те направят прогрес в нещо или научат нещо, щом се daspawn-нат, този прогрес се връща в оригинала. Схващате ли на къде бия? - Сиел
Ясно..Затова Акира поддържа форма без да прави нищо? Клонингите му тренират вместо него..? Тва е хипер нечестно спрямо нас - Широ
Въздъхна Вече разбираш защо всякаш вечер тренировачното поле на гилдията беше заето.. - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Ное 15, 2020 12:21 pm

Кимна. Mystogan направи това умение, за да мога да ви помагам докато се боря за живота си на другото място. Може да се каже, че съм си същия Тай! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Ное 15, 2020 12:23 pm

Ако наистина е така, значи всичко на което те научим в момента ще си остане за теб..? Обърках се тотално - Широ
Засмя се Да Широ, точно така трябва да звучи - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Ное 15, 2020 12:29 pm

Точно така, йо! Ще им дам на тези боклуци да се разберат с новите ми техники..! Особено на лидера им..няма да загубя втори път! Погледна към Сиел, като му се усмихна. Ще ти викам сенсей, Сиел! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Ное 17, 2020 12:42 am

Въздъхна Моля те, просто Сиел.. - Сиел
Научихме го на комбота, подсилване и контрол. Нещо да пропускаме? - Широ
Да, практика и не, контролът му е още слабост - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Ное 17, 2020 12:46 am

Йо, не мисля, че мога да усвоя това...част от характера ми е. Винаги действам така както се чувствам..възможно ли е изобщо да успея да се контролирам..? - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Ное 17, 2020 12:53 pm

Разбира се, че е възможно.. Ако бях нервак сигурно целият свят щеше да гори. За тази цел ще ни трябва неговата помощ Кимна като се загледа зад Тай Как си, по-добре ли си? - Сиел
Щом Тай се обърне, той види не кой да е, а Сахир, който си беше направил турски чай да пие Привет, виждам, че тренирате Каза той усмихвайки се - Сахир
Сахир, радвам се да те видя, че си си починал. Малко така изпусна забавата - Широ
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Ное 17, 2020 1:12 pm

Погледна към Сахир, като се усмихна и изтича до него развълнувано. Аладин! Радвам се да те видя, че си добре, йо! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Ное 17, 2020 1:15 pm

Засмя се Къде ми видя килимчето, че не спираш да ми викаш Аладин - Сахир
Сахир ще ти помогне с контрола, но да те предупредя. Няма да ти хареса - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Ное 17, 2020 1:16 pm

Ееех? Защо няма да ми хареса, йо? Ще ме измъчвате без да имам какво да направя..?! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Ное 17, 2020 1:22 pm

Извади си катаната, като застана е защитна позиция - Сиел
Хвана Тай за раменете, като го обърна срещу Сиел Гледай натам Очите му светнаха като постави Тай в две илюзии. Едната, в която виждаше как екипажът му и Ани биват убивани отново и отново и друга с която контролира мислите му да си мисли, че това пред него в реалност. Този, който ги убиваше беше Jester, но ако Тай го нападне ще нападне Сиел - Сахир
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Ное 17, 2020 1:28 pm

Х..ъ...х..? Очите му сякаш станаха празни, като падна на колене. За...що...? В момента Тай изпитваше неописуемо отчаяние, като огънят по тялото му започна да нараства малко по малко. Тай в момента не усещаше никаква болка, затова огънят му започна да достига неописуеми количества и да вилнее максимално. Ти...Надигна поглед към Jester, като погледът му беше изпълнен с омраза, тъга и гняв. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Ное 17, 2020 1:30 pm

Покри си устата Какво по дяволите го прихвана..!? Тай това е Сиел! - Широ
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Ное 17, 2020 1:35 pm

(3:08)
Тай в момента не чуваше никого и нищо, освен собственият си глас. Демоничните му сили се сляха с огнените му, като огънят му вече третираше всичко като демон и дракон едновременно, нанасяйки четворно повече щети на всичко край себе си. Огънят му беше син и вилнееше хипер мощно, но пламъкът му имаше и леки оттенъци на бяло, защото температурата му скачаше мощно с всяка изминала секунда. Като че ли за момент, Тай вече се беше отзовал пред Сиел и щеше да му нанесе атака с еквивалента на нормален Finishing Move. Той замахна с всичка сила към Сиел. Тъй като виждаше как абсолютно всички любими негови хора умират, Тай не се колебаеше да се бие с всичко наведнъж. Огънят му се беше активирал поне 3-4 пъти отгоре на нормалното. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Ное 17, 2020 1:41 pm

Премахна лимитите на огъня си като направи огнена експлозия пред себе си подробна на Дани, щом Тай се появи пред него. Сатанинските пламъци щяха да погълнат огъня по тялото на Тай ако бъде оцелен - Сиел
Погледна към Рай'Джин Какво му става..? Не ми казвай, че брат ти отново прави номера! - Широ
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Ное 17, 2020 1:45 pm

Усмихна се дяволито. Нищо не правя..но ми харесва на къде отиват нещата. Знаех си, че има нещо нередно в това хлапе...не е нещо, което прост човек може да направи. - Fu'Jin
Дръж се, малкия... - Rai'Jin
Тялото на Тай отприщваше постоянно повече и повече пламъци, карайки огньовете на Сиел да имат трудност да го погълнат. Макар и да бива уцелен, Тай не чувстваше никаква болка. Той щеше да премине през атаката на Сиел и да протегне ръката си към него в опит да го хване за лицето и да го забие в земята, разбивайки я. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Ное 17, 2020 1:54 pm

Щом Тай се протегна към него, Сиел му я хвана. Пламъците му ставаха все по мощни с всяка секунда в която Тай беше в тях. Те нарастнаха до толкова че щяха да застрашат другите - Сиел
Щом усети че нещата започват да ескалират, той ги snap out-на от този илюзионен environment. Това идксеа Тай от state-a му. Щом това стана, Тай можеше да види изгорения от пламъците си Сиел и Сахир как стояха на земята седнали и дишаха тежко. Сиел се измаряше и страдаше когато огъня му стане твърде голям, а Сахир от това че поддържа илюзията свързана с мислите и реализацията на Тай. Иначе тая с Джестър не му беше толкова тежка за него - Сахир
Сиел! Затича се към него да му заледява изгарянията - Широ
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Ное 17, 2020 1:56 pm

Щом се освести, всичко по него спря. Тай погледна разтревожено към останалите. Какво...стана, йо..? - Тай
Отдъхна си. За момент си мислих, че всичко щеше да приключи.. - Rai'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Ное 17, 2020 2:00 pm

Тай, постави всички ни в опасност, какво ти стана..!? - Широ
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 6 от 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите