Тайното скривалище на Shadow Step
2 posters
AntiSocialClub :: Места :: ---------------------------------Sahrakash----------------------------------
Страница 5 от 14
Страница 5 от 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Тайното скривалище на Shadow Step
Бързо изгаси огънят си, защото му оказваше голямо натоварване. Това звучи наистина жестоко, но човече...измарящо е.. - Тай
В началото ще ти е трудно да поддържаш толкова големи количества енергия по тялото ти наведнъж. Но не се отказвай. Това е нещо, което няма лимит. Единственият лимит си го поставяш ти самият. Възможно е дори да достигнеш белите пламъци някой ден. - Rai'Jin
Значи сините не са най - горещите, йо? Но тези на Сиел са най - силните в целият свят! - Тай
Кимна. Няма нещо като "най - горещ" или "най - студен". В нашият свят, границите постоянно биват пречупвани именно от хора, които тестват собствените си лимити. - Rai'Jin
В началото ще ти е трудно да поддържаш толкова големи количества енергия по тялото ти наведнъж. Но не се отказвай. Това е нещо, което няма лимит. Единственият лимит си го поставяш ти самият. Възможно е дори да достигнеш белите пламъци някой ден. - Rai'Jin
Значи сините не са най - горещите, йо? Но тези на Сиел са най - силните в целият свят! - Тай
Кимна. Няма нещо като "най - горещ" или "най - студен". В нашият свят, границите постоянно биват пречупвани именно от хора, които тестват собствените си лимити. - Rai'Jin
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Не в целия свят Тай, в цялото подземие Усмихна му се Останал си с впечатлението, че пламъците ми са най-силните, защото Сатаната ги е създал. Но повярвай ми, ако нямаха умението да се хранят с всичко, щяха да са просто нормални пламъци. Такива като мен са просто късметлии, но зад този късмет се крие моето мрачно минало. Нали знаеш, получаваш едно, губиш друго. Бяха принуден да мина през същото натоварване, през което минаваш и ти в момента. Затова, не се отказвай. Имаш огромен потенциал - Сиел
Кимна Аз съм същата, ледът ми е прокълнат да отнеме живота ми. В замяна на това обаче, той може да бъде неразрушим. Защо ти го казваме ли? Не е за да се хвалим или нещо подобно Усмихна му се като си прибра катаната А за да ти помогнем да създадеш твоя версия върховите качества на елементите си. Да, не можеш да имаш сатанински пламъци или черни прокълнати ледове, но можеш да вземеш по нещо от тях. Хм, сигурно си объркан, затова нека ти го обясня. Замисли ли се, какво би направил ако активираш леда си 2 пъти? - Широ
Кимна Аз съм същата, ледът ми е прокълнат да отнеме живота ми. В замяна на това обаче, той може да бъде неразрушим. Защо ти го казваме ли? Не е за да се хвалим или нещо подобно Усмихна му се като си прибра катаната А за да ти помогнем да създадеш твоя версия върховите качества на елементите си. Да, не можеш да имаш сатанински пламъци или черни прокълнати ледове, но можеш да вземеш по нещо от тях. Хм, сигурно си объркан, затова нека ти го обясня. Замисли ли се, какво би направил ако активираш леда си 2 пъти? - Широ
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Сиел е прав, хлапе. Бил съм облъчен с над общо трилион волта преди да мога да достигна божественото ниво. - Rai'Jin
Погледна към ръцете си. Хммм...не знам, но ме е страх, йо..по време на турнира в Beacon използвах огромно количество лед и усетих как собствената ми енергия ме обвзема..от тогава не съм се опитвал да достигам подобно ниво заради демоничната енергия в мен. - Тай
Погледна към ръцете си. Хммм...не знам, но ме е страх, йо..по време на турнира в Beacon използвах огромно количество лед и усетих как собствената ми енергия ме обвзема..от тогава не съм се опитвал да достигам подобно ниво заради демоничната енергия в мен. - Тай
BGDodpul- Administrator
Добре, аз съм тук Извади си катаната Направи го. Искам да ти покажа нещо Докосна земята, като пред Тай се появи малък ледник Не спирай да го поправяш докато аз го разрязвам окей? Искам да ти покажа какво имам в предвид. Концентрирай цялата си енергия в това да възпроизвеждаш лед - Широ
Въздъхна Here it comes.. - Сиел
Въздъхна Here it comes.. - Сиел
Emoran- Administrator
Кимна. Ще се опитам! Затвори очи, като от него започна да излиза ледена и демонична енергия, която започна да заледява ледника отново и отново. Хаааа! Щеше да продължава да го заледява по време на посичанията на Широ. - Тай
BGDodpul- Administrator
В продължение на няколко минути, Широ не спираше да го посича на две. В началото изглеждаше като безсмислена тренировка за издръжливост под натиск на умения, но в крайна сметка се случи нещо интересно. Изведнъж след едно от посичанията, ледникът вместо на 2, се раздели на 3 - Широ
Emoran- Administrator
Спря, като я погледна. Дишаше тежко. Пфю, това беше изтощително...как го направи? - Тай
BGDodpul- Administrator
Не го направих аз, а ти - Широ
Emoran- Administrator
Аз? Йо, не разбирам..ти си тази, която го посече. - Тай
BGDodpul- Administrator
Хм Усмихна се Нека обясня. Когато тренираш за издръжливост и се мъчиш да поддържаш елементите си, енергията ти е нестабилна. Когато е нестабилна, тя бушува хем на ниски, хем на високи обороти. В случая, тя ескалира и успя да поправи ледника преди посичането ми да е преминало изцяло през него. Затова и паднаха две части - Широ
Когато контролираш тези ескалации на енергия в тялото си, тогава разбираш дали си напреднал или не - Сиел
Когато контролираш тези ескалации на енергия в тялото си, тогава разбираш дали си напреднал или не - Сиел
Emoran- Administrator
Разбирам..Усмихна се. Ще трябва да се науча да контролирам енергията в тялото си, никак не е лесно. - Тай
Но за теб ще бъде. Усещам от аурата ти, че си Enhancer. Това означава, че когато се подсилваш, собствената ти аура подпомага на уменията ти и прави потокът на енергия в тялото ти по - контролируем. За това би трябвало да се научиш на този контрол по - бързо от мен самия. Също така, ти си емоционален - не криеш истинските си чувства. Използвай и това в твое предимство. - Rai'Jin
Кимна. Ще се погрижа! Няма да ви разочеровам! - Тай
Време е да те науча на няколко нови техники. Първата ще ти помогне с това да свикнеш да натрупваш енергия. Нарича се Raio-Ken (King Rai's Fist). Активира светкавиците по тялото си два пъти, но контролираше тяхното напрежение, за да не излязат извън контрол. С това умение, аз регулирам потока на енергия през тялото си до такава степен, че да мога да се подсиля и да мога да го контролирам едновременно. Но мога и да го увелича. Raio-Ken times Three! Засили тройно количеството светкавици по тялото си, като по този начин утрои останалите си атрибути като скорост и сила. Ако го овладееш, можеш да го направиш и с останалите ти елементи. - Rai'Jin
Но за теб ще бъде. Усещам от аурата ти, че си Enhancer. Това означава, че когато се подсилваш, собствената ти аура подпомага на уменията ти и прави потокът на енергия в тялото ти по - контролируем. За това би трябвало да се научиш на този контрол по - бързо от мен самия. Също така, ти си емоционален - не криеш истинските си чувства. Използвай и това в твое предимство. - Rai'Jin
Кимна. Ще се погрижа! Няма да ви разочеровам! - Тай
Време е да те науча на няколко нови техники. Първата ще ти помогне с това да свикнеш да натрупваш енергия. Нарича се Raio-Ken (King Rai's Fist). Активира светкавиците по тялото си два пъти, но контролираше тяхното напрежение, за да не излязат извън контрол. С това умение, аз регулирам потока на енергия през тялото си до такава степен, че да мога да се подсиля и да мога да го контролирам едновременно. Но мога и да го увелича. Raio-Ken times Three! Засили тройно количеството светкавици по тялото си, като по този начин утрои останалите си атрибути като скорост и сила. Ако го овладееш, можеш да го направиш и с останалите ти елементи. - Rai'Jin
BGDodpul- Administrator
Вдигна пръст Нека не забравяме главната цел на тези тренировка. Трябва да научим Тай как се използва меч в комбинация с атрибут. В противен случай силите на Фу'Джин биха отишли по дяволите, с ние ненске искаме това - Сиел
Emoran- Administrator
Брат ми ще му помогне. Нали така? - Rai'Jin
Тш..Изправи се, като отиде при тях. Не си мисли, че го правя, защото искам, малкия. - Fu'Jin
Не е като да не знам, йо. Боравил съм с меч много пъти. - Тай
Млъквай, смотльо. В сравнение с мен си нищо. Трябва да се научиш да ползваш оръжия на по - добро ниво. - Fu'Jin
Тш..Изправи се, като отиде при тях. Не си мисли, че го правя, защото искам, малкия. - Fu'Jin
Не е като да не знам, йо. Боравил съм с меч много пъти. - Тай
Млъквай, смотльо. В сравнение с мен си нищо. Трябва да се научиш да ползваш оръжия на по - добро ниво. - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Докато не почнеш да режеш планини няма да излезеш от тук - Сиел
Извинявай...КАКВО!? - Широ
Шегувам се - Сиел
Извинявай...КАКВО!? - Широ
Шегувам се - Сиел
Emoran- Administrator
Това, което брат ми ти обясни..да можеш да активираш някоя стихия два пъти. Моите сили го могат също. Острието ми влиза в това число също. - Fu'Jin
Но как така, йо? - Тай
Призова си катаната, като му я подаде. Първо се научи да я използваш, малга сган. Умението ѝ е да манипулира кръвта по бойното поле. Не забравяй това. - Fu'Jin
Взе я. Ухаа..красива е. - Тай
Но как така, йо? - Тай
Призова си катаната, като му я подаде. Първо се научи да я използваш, малга сган. Умението ѝ е да манипулира кръвта по бойното поле. Не забравяй това. - Fu'Jin
Взе я. Ухаа..красива е. - Тай
BGDodpul- Administrator
Пристъпи напред, като си свали якето и го хвърли встрани. Преди да падне, то изгоря цялото и изчезна Тук ще се намеся аз Катаната му се появи, като я извади от саята карайки тялото му да пламне Наблюдавай внимателно какво правя. За целта, няма да използвам демоните на Ада. Само и единствено пламъците. Съвет от мен, острието е удължение на ръката ти. - Сиел
Emoran- Administrator
Какво трябва да значи това, йо..? - Тай
BGDodpul- Administrator
Хм Усмихна се Това трябва да разбереш Приклекна като протегна дясната си ръка с катаната встрани. Щом го направи, част от гората зад него пламна - Сиел
Emoran- Administrator
Затича се към Сиел. Покри катаната си с ледена енергия, като замахна хоризонтално и запрати ледена вълна към него. - Тай
BGDodpul- Administrator
Възпламени си катаната като замахна напред. Огънят му разтопи леда като със замаха си блокира атаката на Тай. Тай забеляза че пламъците на катаната му не са станали по-големи. Следователно щеше да стигне до извода, че Сиел подтиска умението на пламъците му и просто ги ползва като нормален син огън с по голяма температура. Замахът му всъщност накара целият огън зад него по дърветата да се извлече във въздуха и със замаха да се стовари върху Тай под формата на огнени топки. Макар и по слаба версия на огъня му, тази атака щеше да причини огромни щети на блокирания Тай - Сиел
Emoran- Administrator
Докато държеше катаната си, той я хвана по такъв начин, че да направи Ice Make знака. Ice Make: Rampart! На пътя на огнените топки се издигна огромна ледена стена, която щеше да набави на Тай достатъчно време да може да реагира, с което той отприщи експлозия от меча си. - Тай
BGDodpul- Administrator
Сиел пое щети от експлозиятa, като изхвърча назад. Той обаче се slide-на по земята, а през това време си беше забил катаната в нея. Така направи разрез, който се разшири. Не е зле, но какво ще направиш за това? Отскочи във въздуха с предно салто като замахна вертикално към Тай. От процепа излезе огнена вълна която използва движенията на Сиел да се насочва, като беше тръгнала директно към Тай и се водеше по Катаната на Сиел - Сиел
Emoran- Administrator
Ice Devil Slayer's White Bloom! Застана в тази позиция, като направи промушващо движение към Сиел. От катаната му излезе огромна струя ледена енергия, която заедно с промушващото движение се беше насочила към Сиел. Атаката му действаше и като посичане, като щеше да премине през вълната му и да я раздели на две. - Тай
BGDodpul- Administrator
Пламъците по тялото му се засилиха, образувайки аура която да го предпази от струята да не го заледи и значително да го предпази от много щети. Сиел беше блокирал атаката на Тай с катаната си, но струята му макар и разделена тя не се пръсна. Огънят попадна в двете страни на Тай Добре се справяш, какво ще направиш за това обаче? Тропна с крак като огънят се разшири и ги обгради и двама: https://static.wikia.nocookie.net/bokunoheroacademia/images/2/23/Dabi_traps_Endeavor_and_Hawks.png/revision/latest/scale-to-width-down/340?cb=20200212182325 Land of Death! - Сиел
Emoran- Administrator
Погледна нагоре, като отскочи и започна да скача навсякъде из въздуха, създавайки ледени платформи. Ice Devil Slayer's Arrow Rain! Създаде във въздуха стотици малки ледени стрели, които започнаха да падат надолу към земята и към Сиел. Щом те падаха на земята, те я заледяваха с по няколко слоя лед. - Тай
BGDodpul- Administrator
Страница 5 от 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
AntiSocialClub :: Места :: ---------------------------------Sahrakash----------------------------------
Страница 5 от 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите