Тайното скривалище на Shadow Step

2 posters

Страница 9 от 14 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Go down

Тайното скривалище на Shadow Step - Page 9 Empty Re: Тайното скривалище на Shadow Step

Писане by BGDodpul Пон Ное 23, 2020 3:47 pm

Много просто. Брат ми съсипа живота на хората ми, затова се погрижих той също да изпита моята болка. - Fu'Jin
Оценявам помощта ти, но ако тръгнем след нея, аз може и да не се върна при вас. Дъщеря ми е най - ценното нещо за мен и щом я намеря, няма да я замеся във всичко това. - Rai'Jin
Страхливец.. - Fu'Jin

Ооооокей. Дано скоро пристигнем в такъв случай! Какво криеш, йо..? - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Върнете се в началото Go down

Тайното скривалище на Shadow Step - Page 9 Empty Re: Тайното скривалище на Shadow Step

Писане by Emoran Пон Ное 23, 2020 4:58 pm

Както решиш, аз просто предлагам помощ - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Брой мнения : 2776

Писане by BGDodpul Пон Ное 23, 2020 5:02 pm

Малката е добре, в това съм сигурен. Дано намери хора, на които да се довери както и те на нея. - Rai'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Ное 26, 2020 5:57 pm

Не мога да повярвам.. Насълзи се Мамо.. - Сиел
Акаме..!? Моят идол е жив..!? - Акаме
Значи това е майка ти, а Сиел..Усещам силата и от тук. Личи си, че е опитна.. - Широ
Личи си, че нещо не е наред Започна да пише нещо на компютъра - Варис
Сиел..добре ли си..? - Бела
Прикри си очите с ръка, като ги избърса Да.. Отговори подсмърчайки Всичко е наред Щом си избърса очите, той се взе в ръце и продължи да гледа - Сиел
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Ное 26, 2020 6:02 pm

Съжалявам да чуя, че това е майка ви..не очаквах точно Акаме Асара да видя на чуждата страна. - Rai'Jin
Пф, все тая...ако те не се справят, аз ще отида да се разправя с нея. - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пет Ное 27, 2020 8:05 pm

Няма за какво да съжаляваш, очакваше се този да ни покаже по какви начини може да ни нарани..Ще понеса всичко, но това е прекалено..! - Сиел
Варис, какво има..? - Блейк
Без съмнение това е легендарната Акаме..Обаче, интересно ми е как са успели да я върнат със силите, които са в Акаме - Варис
Объркана съм и аз.. - Акаме
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пет Ное 27, 2020 9:15 pm

Кой знае..вероятно имат нещо, за което не знаем. - Rai'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Ное 28, 2020 12:22 am

Точно това мисля да разбера Започна да пише Тъй като Джестър именно заради мен и сестра ми Ментира е изключил електричеството на града, ще се наложи да подходя по различен начин Докато пишеше, всички те видяха как Варис поема контрол над джета на Ерик. От него излязоха около 5 дрончета приличащи на очи, които полетяха из града. Дрончетата са изработени по дизайн на Ментира. С тях те щяха да виждат по-добре както се случва и да претърсват града - Варис
Варис, това е брутално..Започвам и аз да си мисля да ставам хакер - Блейк
Имаш много да учиш, не само програмиране, ами всичко как работи. Да си хакер, означава да си няколко професии на едно - Варис
Какво точно търсим..? - Сиел
Вижте това..Дроните анализираха обстановката и имаха уникалната програма да пресъздават видеозапис на случилото се в миналото, само като анализират обстановката. Разбира се, дейталите не са толкова добри поради ред причини, но идеята можеше да се схване. На екрана едно прозорче изскочи, на което под формата на 1воетапни моделирани герои за видео игра започнаха да се преиграват действията. Всички видяха как преди да избере и изпусне маската на Акаме Асара, той скри една зад себе си Видяхте ли това..? - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Ное 28, 2020 12:29 am

Уааау...Тъй като все пак е живял в миналото през огромна част от живота си, той не беше много на "ти" с новите технологии. - Rai'Jin
Да, и какво от това? - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Ное 28, 2020 12:36 am

Фокусниците винаги те карат да гледаш там където искат, за да могат да направят трика си като хората. Иначе всичко е очевидно..В случая, Акира и Тай не се бият само срещу Акаме Асара..Има още някой, но защо се крие..? - Варис
Някой друг казваш..? - Блейк
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Ное 28, 2020 12:47 am

Хмхмхмхм... - The Magician
Друг? Усмихна се кръвожадно. - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Ное 28, 2020 12:52 am

[ 07:31 ]
Обърна си главата встрани като погледна през рамо магьосника Прав ли съм..магьоснико..? - Варис
Разтрепери се Но, кой..Масару..? - Бела
Драконит..? - Широ
Саманта..? Не, няма как. Тя е в лагера на Синтия в момента..Но нищо не пречи да си я върне.. - Акаме
Кой..? - Бела
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Ное 28, 2020 12:54 am

Илюзионист като мен с лекота може да разбере когато нещо не е така, както изглежда. Може да се каже, че имаш право този път, Варис. - The Magician
Изправи се бавно. Кайто... - Overhaul
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Ное 28, 2020 12:59 am

[ Музиката продължаваше ]
Отвори очи малко повече Кайто..ли каза..? Присви ги Твоето фенче, кукловодът който влезе в бандата ти..? - Дейвид
Кайто без проблем издържа на атаките на Hawks, Дейвид и...Стисна юмрук Джейкъб.. - Варис
Този Кайто..Не мислех, че отново ще бъде пионка в нечия игра.. - Сиел
Не, той не го вижда по този начин. За него Джестър е единтвеният начин да се приближи до Погледна Чисаки тебе. Неговият единствен и истински идол. Уменията ви са доста сходни, а когато се комбинирахте бяхте една истинска заплаха дори за някой който идваше от подземното царство. Какво би му коствало на Джестър да го подсили малко. Ще му служи вярно и ще изпълни мечтата му да бъде на твоето място, нали така Чисаки..? - Варис
Това е много лошо, но защо по дяволите има нещо общо с Акаме Асара? - Бела
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Ное 28, 2020 1:03 am

Гледаше с все така отегчения си поглед. Кайто не може да приеме реалността - той беше само една пионка. А сега се опитва да се издигне до лидер без да е преминал през всичко, през което и аз. Ако е готов да бъде контролиран отново само и само да се чувства като лидер...то той наистина живее в заблуда. - Overhaul
Напълно съм съгласен с теб, шефе. - The Magician
Не съм ти шеф, предател... - Overhaul
Този говори като истински злодей...харесвам го! - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Ное 28, 2020 1:19 am

Кайто..Удари с юмрук по стената, като от нея излозоха няколко остри кости Този не изпита достатъчно болка миналия път, че да опозная болката която сдържа в себе си..! Варис! Прати ме при него. Искам да го опозная! - Дейвид
Wow wow wow Удари го по врата Успокой се, и ти ли започваш да изперкваш като Райт? - Сахир
Не, той говори напълно сериозно. Това е просто неговият начин да се изрази в подобна ситуация.. Обърна се отново към екраните Въпреки всичко, тази причина на Кайто да се присъедини към Джестър можем да я третираме като мотив. Въпреки всичко, ние не знаем какви са му истинските намерения. Освен ако преди да се присъедини към мафията ти не се е бил разровил. Информацията обаче за бадната ти Чисаки не беше от най-лесните за намиране. Трябва ти човек с опит за да се добереш до подобни данни.. - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Ное 28, 2020 1:24 am

Надигна рамене. Кой знае...но е очевидно, че той стои зад всичко това. Сигурен съм, че чрез него контролират телата на някои от мътртвите ви роднини и приятели. Едно тяло с лекота може да стане негова кукла. - Overhaul
Това е толкова...подло! - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Ное 28, 2020 1:27 am

Но ако беше така щеше да е просто тялото нали..? Уменията щяха да бъдат изгубени - Бела
Щракна с пръсти Ами да, бинго - Варис
Права съм нали? - Бела
Да, не..да. На половина. Ето за какво му е Кайто на Джестър, ама разбира се. Намерили са начин по който да върнат човека с някоя от маските на Масару, както виждаме в случая, но явно за да контролират мъртвец им е нужен човек като Кайто. Не знам защо, ако Джестър има пълен контрол над маскираните му трябва човек , но явно има нещо гнило освен тая схема..! Натисна едно копче Асара, чуваш ли ме..? Разбрахме какво се случва. Забави битката за да ти обясно..! - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Ное 28, 2020 1:36 am

След като им обясниха, Overhaul погледна към The Magician. Намръщи му се. Копеле...знаеше ли за това? - Overhaul
Един магьосник би ли разкрил триковете си пред всички, "шефе"? - The Magician
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Ное 28, 2020 1:44 am

Ах ти копеле Хвана магьосника за яката като го трясна в стената На чия страна си изобщо!? - Блейк
Блейк, успокой се..! Веднага.. - Варис
Всички загърбиха различията си, всички започнаха да мислят като отбор, а ти продължаваш да го играеш на двата фронта. Какво целиш..? Защо не ни даваш информацията такава каквато е, а овърташ всичко..? Защо го играеш втори Джестър!? - Блейк
Блейк..Гледаше уплашено - Бела
Предлагам на всички ви да охладите страстите..! - Широ
Идвайки от тебе тва звучи много странно - Акаме
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Ное 28, 2020 1:48 am

Засмя се, като ръката му започна да зарежда компресираща магия и я показа на Блейк. Ако не ме пуснеш, ще те затворя знаеш къде. Не искаш да се стига до там, нали? - The Magician
Погледна към Блейк. Пусни го. За твое добро е, войнико.. - Flash
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Ное 28, 2020 1:53 am

Моля..? Ама вие така ли ще го оставите? Обърна се отново към него Копеле мръсно! Замахна към него, но тогава ръката му започна да се разпада на пясък. Както тази, така и другата която го държеше Хъх? Ръцете ми..? Направи крачка-две назад Какво се случва, превръщат се в пясък..? - Блейк
В следващия момент, Блейк осъзна как просто беше пуснал магьосника, а Сахир го гледаше. Разпадащите му ръце са били просто плод на въображението му с което Сахир си играеше Не било трудно да го пуснеш, нали Блейк..? - Сахир
Илюзия..? Но защо? Той не е наред с главата! - Блейк
Точно в момента не ни трябват такива mental битки помежду ни. Успокой се, овладей се, почини си и се върни. Всички трябва да се дъжим колкото е възможно Подхвърли му с палец някви стотинки да отиде да си вземе кафе от машината отвън пред вратата - Сахир
Това и стана, с голямо недоверие на лице и нерви, Блейк реши да се вслуша в останалите и да излезе да си вземе глътка свеж въздух - Блейк
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Ное 28, 2020 1:58 am

Хмхмхмхм...Някой ден ще разбереш наистина какво целя. Но дали ще ти хареса...хех..Засмя се леко, като си свали ръката и изключи магията си. Добре, че беше ти преди да вкарам този младеж в лимка. - The Magician
Това настрана...според вас, на момчетата нужна ли им е допълнителна помощ? Акаме достатъчно вдигна летвите, но сега и този Кайто, за когото говорите... - Rai'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Ное 28, 2020 5:22 pm

Не ми се иска да рискуваме още животи, но в случая двама няма да се справят. Ще ми трябва някой, който ще може да се справи срещу непредвидимостта на Акаме и арсенала на Кайто..Щом ги огледа, забеляза, че един от тях липсва Чакайте, къде е новото момиче от гилдията..? - Варис
Вероника? Огледа се и разбра, че наистина я няма Ви! Ви, тук ли си..? - Широ
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Ное 28, 2020 5:29 pm

Огледа се. Хм? - Rai'Jin
Маааацееее! Пс пс пс пс пс! - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 9 от 14 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите