Арената в Beacon
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON----------------------------------
Страница 25 от 28
Страница 25 от 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Re: Арената в Beacon
Не, всичките ги е страх, особено тези които търгуват. Никой не смее да се противопостави на Сай и хората му - Ерик
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Annie: Този Сай, толкова ли е опасен?
Коментарката: Обяви началото на следващия двубой.
Хистория: Разговаряше с Тай в лекарската кабинка. Може би си прав.. Тай ти си добро момче. Напомняш ми на малкия ми брат.
Коментарката: Обяви началото на следващия двубой.
Хистория: Разговаряше с Тай в лекарската кабинка. Може би си прав.. Тай ти си добро момче. Напомняш ми на малкия ми брат.
Наистина? Зарадва се. Никога не съм имал брат! Как е, забавно ли е? Карате ли се често? - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Хистория: Не се търпим. Засмя се. Той е най-глупавия брат, който можеше да ми се падне, създал ми е толкова много неприятности...., но въпреки това го обичам.
Усмихна се. Радвам се. Де да можех и аз да изпитам това чувство, йо..винаги съм искал брат или сестра! Къде е той? - Тай
BGDodpul- Administrator
Хистория: Последния път като се видяхме беше преди около месец. Пак ми искаше пари назаем..., но нещо го тревожеше. Каза че отива в някакво място на име Адрон. Чудя се в какво ли се е забъркал пак.
Хм, защо не отидем да го потърсим? Ела с нас! - Тай
BGDodpul- Administrator
Хистория: Не е добра идея да го търсите. Ще се забъркате в неприятности. Така работи при него. Той е магнит за неприятности. Що се отнася за мен, мечтата ми си остава същата - да стигна до Heaven Arena-та и да стана шампион. Една загуба няма да сме спре да постигна целта си. Напротив даже съм ти благодарна. Навярно в бъдеще ще ме очакват много загуби и трябва да свикна да се уча от тях.
Надявам се наистина да сбъднеш мечтата ти! Защо не се присъединиш към нас тогава, йо? - Тай
BGDodpul- Administrator
Хистория: Учуди се. Тай, ти наистина си глупак. Нужно е време и постоянство да изпълня мечтата си! Не може просто така да се присъединя към вас! Трябва да върна честа на фамилия Reiss! Рязко млъкна като каза фамилията си. Не искаше да казва толкова много. Тя е една от оцелелите от фамилията Reiss. В миналото са ги преследвали и избивали. Причината била страхът към тях, защото те били способни да контролират и манипулират хората чрез наследствените си умения.
Ееее...жалко, щеше наистина да е забавно! Все пак, може някой ден съдбата отново да ни срещне, йо! - Тай
BGDodpul- Administrator
Сай е опасен, но неговите хора са тези които му вършат мръсната работа Стисна юмрук И тези които заловиха нашия приятел - Ерик
Emoran- Administrator
Хистория: И ако се случи, аз ще те победя този път! Засмя се.
Лекарката: Превърза ги и им инжиктира лекуваш серум, с който щяха да оздравеят за нула време. Тай вече можеше да се изправи на крака. Лекарката бе учудена колко бързо се възстанови.
Annie: Погледна Ерик в очите. Не се притеснявай. Ще спасим твоя приятел.
Лекарката: Превърза ги и им инжиктира лекуваш серум, с който щяха да оздравеят за нула време. Тай вече можеше да се изправи на крака. Лекарката бе учудена колко бързо се възстанови.
Annie: Погледна Ерик в очите. Не се притеснявай. Ще спасим твоя приятел.
Е, до нови срещи йо. Следващият път ще съм по - силен! Изправи се, като се върна при останалите. - Тай
BGDodpul- Administrator
Дано Погледна към Тай Бързо се оправи.. - Ерик
Emoran- Administrator
Ти пък кой си? - Тай
BGDodpul- Administrator
Обясни му на 2 на 3 ситуацията - Ерик
Emoran- Administrator
Ааааха...Спогледа се с останалите. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Тай, съгласен ли си да им помогнем? Можеш да срещнеш още по-силни противници.
Предполагам съм съгласен..знам какво е приятел да е в беда, йо. Със сигурност ще го измъкнем. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Добре тогава, веднага щом се оправиш, тръгваме! Зарадва се, че отново има на кого да помогне. Спомни си за приказките, които маика и и четеше навремето. В тях винаги имаше по един герой, който се бише с лошите.
Не не, още сега тръгваме. И без това сигурно има да пътуваме, Синтия ще ме доизлекува на кораба. - Тай
BGDodpul- Administrator
Няма нужда Написа нещо на ръката си като над тях се стабилизира на едно място изтребител Мисля, че с това ще стигнем по-бързо. Пък и на него имам информацията за противниците ни - Ерик
Emoran- Administrator
Еееех..? Надявах се да пътувам с кораба ни, но щом ще стигнем по - бързо, нямам проблеми. - Тай
BGDodpul- Administrator
От самолета се спусна светлина която започна да ги издърпва нагоре към него Спокойно, щом приключим там ще се върнем за кораба ти..Това е най-малкият проблем - Ерик
Emoran- Administrator
Страница 25 от 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON----------------------------------
Страница 25 от 28
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите