Арената в Beacon

3 posters

Страница 23 от 28 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Next

Go down

Арената в Beacon - Page 23 Empty Re: Арената в Beacon

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 7:17 pm

Претъркули се встрани, като острието буквално бива забито до бузата му, създавайки му рана. Пфю, късметлия съм! Изправи се рязко, готов да контрира. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Върнете се в началото Go down

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 7:28 pm

Хистория: Очите и светеха ярко и от тях излизаха лилави светлинки (Като в KnB). След като заби острието си в земята, веднага щеше да ритне с крак Тай, изблъскайки го. Хистория нямаше проблем с приземяването - сякаш в последния момент засилката от падането и плавно се намали. Секунда след ритника Тай можеше да забележи как на 10 метра над него се създаваха от нищото шурикени, които се въртяха на място. Броят им беше 100 и продължаваха да се създават. След няколко секунди, когато броят им достигне 250 щяха да се изтрелят от място наведнъж към Тай. Хистория не можеше да създава обекти близо до нея, защото беше оформила En-а си да достига пространството над Тай.  
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2828
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 7:37 pm

Усмихна се. Използвай силата, която V ти даде, Тай. Дано знаеш как да я отключиш. - Shun
Бива изблъскан, но се задържа на земята, като беше приклекнал на един крак. Затвори очи. С шестото си чувство знаеше, че няма да му е лесно да избегне тази атака, но щеше да се постарае. Сегашната ми скорост не е достатъчна..ще трябва да стана по - бърз от всякога, йо..но как? Трепереше. Не знаеше как да процедира. - Тай
Тай...нима се притесняваш? - Игнийл
Стресна се. Игнийл! - Тай
Този дим, който изяде..не можеш да го използваш, нали? - Игнийл
Хъх..? Така като се замисля си прав..но защо? В битката ми в банката успях да го произведа след като го погълнах..това и смятах да направя сега! - Тай
Тай..не можеш да използваш 2 чужди източника заедно с огъня ти! В тялото ти вече има нещо друго, което е отговорът на ситуацията, в която се намираш. Спомни си. - Игнийл
Нещо..друго...Концентрира се. Да не би...? Отвори рязко очи. Усмихна се. Игнийл, разбрах го! Знам какво да направя! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 7:44 pm

Музиката продължаваше
Хистория: 250те шурикена се изтреляха към Тай едновременно. След това започна да се оформя нова вълна от шуринеки на същото място. Хистория започна да ходи към Тай и се усмихна. Сега осъзнаваш ли..разлика в между нас, е от Земята до Слънцето!!!! И след хиляда години няма да си способен да ме победиш! Опъна дясната си ръка към Тай и в този момент Тай усети как горницата му не можеше да бъде преместена, все едно е закована намясто. Хистория беше маркирал горницата му с ритника по-рано, позволявайки и да използва второто си умение - пълен контрол. Тя контролираше горницата му, така че да не мърда от място, пречейки на Тай да се движи. Оставаше няколко секунди до сблъсъка на шурикените.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 7:57 pm

Усети, че може да мърда тялото си, но дрехата му остана непокътната. От гърба му излезе леден шип, който да я разкъса, оставяйки горната част на тялото му изцяло открита. Щом има чужд източник на енергия в мен..значи има само едно място, на което да се намира! Имаше пълен контрол над магическата си енергия в тялото си, т.е можеше да я спира, както и да ѝ променя посоката, в която се движи. Принципно тя се движи с потока му на кръв, но в този случай направи така, че да спре магическата си енергия, която беше в сърцето му. Там се намираше онази светкавица, която Griffon създаде за Тай, но под формата на енергия. Тази енергия не можеше да влезе в потокът му на магическа енергия, защото през цялото му тяло вече минава такава енергия и няма празно място за светкавичната енергия. (за да може да използва чужд източник на магия в тялото си трябва да освободи място, а в този случай го прави като намаля магическата си енергия в съответен орган) Щом светкавичната енергия успешно влезе в потокът му от магическа енергия в тялото, тази енергия вече става едно с Тай, т.е може да я използва като собствена магия. Lightning Dragon mode..!!! От небето падна огромна светкавица по тялото му макар и да беше ясно небе. Светкавицата беше толкова мощна, че създаде вълна от енергия, която да разпръсне шурикените на бойното поле. Тази светкавица обаче не идваше от Тай, а е "повикана" от него, т.е можеше да изяде част от нея. Усмихна се към Хистория. Мисля, че току що изминах хиляда и една години, йо. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 8:07 pm

Музиката продължаваше
Хистория: Хах..да те видим тогава. 250те шурикени бяха изблъснати встрани. Създаде стена пред себе си за да блокира тези, летящи към нея. Реши да стане сериозна. Изглежда малките шурикени няма да свършат работа. Добре тогава... Клекна като сложи двете си ръце на земята. По този начин маркира целия под на ринга. Усмихна се. Отдавна не съм ползвала това...дано ме позабавляваш. Постепенно малки камъчета от ринга се отчупваха и почнаха да летят нагоре.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 8:10 pm

Направи задно салто, като във въздуха създаде малка ледена платформа на окол 3 метра, на която да стои. Беше приклекнал, готов да отскочи. Очите му станаха драконови, като през тялото му прескачаха искри. Хех...да използваш сила на заем и да я осъвършенстваш в твоя собствена...това ще е за теб, пиле! Току що се роди нов дракон..! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 8:16 pm

Хистория: 'Вдигаше' камъни от земята по този начин. За разлика от създадените обекти, тя можеше да контролира истинските обекти извън своят En. Тоест нямаше безопасно място на арената. Започна да 'мята' триметрови камъни към Тай. Очите на Хистория светеха ярко в лилаво, както никога до сега, защото използваше второто си умение на пълни обороти.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 8:21 pm

Flow! Усмихна се широко. Отскочи от платформата на бойното поле, като тялото му се покри със светкавици, които го забързаха. Започна да бяга двойно по - бързо от обигновено, като създаваше във въздуха ту ледени платформи, ту ледени клони, от които да отскача, за да затрудни максимално Хистория. Гледаше да бяга непредсказуемо. Движенията му бяха подобни на това, но тройно по - бързи от колкото в клипчето. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 8:30 pm

Хистория: Камъните се блъскаха в ледените платформи, точно след като Тай отскачаше от тях. Виждаше се разрухата из цялата арена.
Коментарката: Беше удивена. Бойно поле ли? По-скоро вулкан, който размятва отломки навсякъде. Хистория е наистина една на милион, но това момче... това момче може да се окаже достоен противник!!!
Annie: Беше удивена, но и притеснена. Стискаше ръце до сърцето си. Давай Тай, ще се справиш. Знам го!
Mercury: Какво за бога? Тази чудовищна сила е много далеч от нивото ми. Чуствам се късметлия, че не се паднах срещу нея. Горкото момче.
Хисока: Гледаше с мазна усмивка на лицето и се облиза.
???: Гледаше мача като до сега беше отегчена до смърт. Тази атака и грабна малко вниманието. Охоо това си струваше да го видя.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 8:35 pm

Вулкан..? Добре казано! Забеляза огромните дупки, които се бяха образували на полето. След един от отскоците си запрати огромна мълния с ръката си в една от дупките. Светкавицата се пренасочи и излезе от най - близката дупка до Хистория като струя нагоре към небето. Нямаше да я уцели, но целеше енергията, с която излиза от земята да я накара да загуби концентрация и да спре да вдига камъни, за да може да нападне. - Тай
Явно не си бил такава отрепка, за каквато те мислех..да използваш 2 магии за убиване на дракони..Усмихна се. Но тази жена е в пъти по - силна от всеки, който съм виждал до сега. - Кобра
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 8:44 pm

Музиката продължаваше
Хистория: По-голямата част от камъните не атакуваха директно Тай, а се издигаха нагоре и образуваха гигански метеорит. Близо до Хистория излезе светкавица, зашеметявайки я за момент. След това тя използва първото си умение и създаде защитна сфера около себе си. Беше с радиус 3 метра и стени, дебели 50см. Подът под нея също беше покрит с 'енергия'.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 8:47 pm

Lightning Dragon's..Отскочи рязко встрани от нея, като зареди ревът си. Тъй като беше погълнал светкавица, беше по - мощна струя. ROAR!!! Избълва огромна струя светкавици към нея. Беше по - голяма струя от огнената му. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 8:52 pm

Хистория: Светкавицата успя да пропука стената, но Хистория набързо я възстанови с първото си умение. Трябваше да бъде счупена наведнъж от още по-мощна атака. Това, обаче забави второто и умение - създаването на метеорита. Хах..никога няма да ме достигнеш. Победата ми е гарантирана!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 9:04 pm

Не и докато все още имам нещо да кажа по въпроса, йо..!! В главата му се появи образа на Annie. Погледна към нея в публиката, като се усмихна. Обещал съм на много важен човек да спечеля и нямам намерението да наруша това обещание! Отново обърна поглед към Хистория, като очите му станаха драконови. Дашна рязко към нея, като отскочи. В двете му ръце се появиха сфери от огън. When the flames in my left hand..come together with the flames in my right hand..they create a new flame! Flame Dragon's..Brilliant Flame!!! Създаде 2 пламъка, които ги стовари върху Хистория от двете ѝ страни, създавайки един общ пламък. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 9:58 pm

Хистория: Стената започна да се пука. Хистория концентрира цялата си енергия и започна да я възтановява, но силата на пламъка беше прекалено силна и след 10 секунди борба на издръжливост огънят разби стената и срази Хистория. В този момент всички камъни, заедно с наполовина готовия метеорит, започнаха да падат на земята.
Коментарката: Оооо шит, това не изглежда никък добре.
Annie: Тай...успя ли? От всички камъни не виждаше добре какво се случва, но имаше надежда че Тай е успял да спре Хистория.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 10:00 pm

Това не е добре..! Дишаше тежко. Протегна ръце нагоре. Концентрира огъня в дланите си, като отприщи огромна експлозия, която дори изгори дланите му. Искаше да намали размера на камъните възможно най - много, а ако успее и да ги унищожи. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 10:04 pm

Всички малки камъчета бяха изпепелени, но големият камът в центъра на арената успя да издържи на експлозията като само малка част от него бе изгорена. До половин минута щеше да падне на земята.
Коментарката: Каква неописуема експлозия само! Чак тука усетих горещината!
Annie: Видя какво се случва и се развика. ТАААЙ!! Махай се оттам! Бързо!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 10:12 pm

Не мога да се махна..а и ако се махна, тя ще пострада..Погледна към Хистория. Не искам тя да го отнася. Ще го спра! Тялото му се запали в светкавичен огън. Lightning Flame Dragon Mode! Активира и двете си магии за убиване на дракони едновременно, сливайки силата на светкавиците с огъня. Това оказваше огромно напрежение на тялото му. - Тай

Гледаше с удивление. Две драконови стихии едновременно..? Този тип...възнамерява да го спре? Изсмя се. Ти си луд!! Усети огромното количество на магическа енергия от Тай. - Кобра
Хааааа.....!!! Започна да завихря огън, смесен със светкавици около себе си. - Тай
Тай, сериозен ли си? - Игнийл
Разбира се..нали ти си ме учил, че ако мога да помагам на хората, да трябва да го направя, йо?! - Тай
Хехех...късмет, сине. - Игнийл
Завихряше все повече и повече светкавичен огън около себе си. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 10:16 pm

Annie: Тай, ти да не би да възнамеряваш да го направиш...
Метеоритът падаше.
???: Не е никък зле, момче.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 10:24 pm

Музиката продължаваше.
Той наистина... - Санджи
Отскочи чрез екплозия в краката си към метеорита. - Тай
Е глупак!! Бяха готови да помогнат ако случайно нещо се обърка. - Зоро и Shun
Dragon Slayer Secret Art..!!! Цялото му тяло се обгърна в светкавичен огън. Crimson Lotus...! Lightning Flame Dragon's Phoenix Blade..!!!! Светкавичният огън около него зае формата на копие, а върхът му беше юмрукът му. От цялата му ръка излизаха пламъци в струя надолу към арената. Беше най - силната му техника до сега, за това използва и неописуемо количество магическа енергия. Другата си ръка я беше протегнал надолу. Ако изобщо го разбия, ще има отломки...ще трябва и с тях да се справя някак ако искам момичето да не пострада..! Поеми това, проклет камък..!!!! ХАААА!!! Удари метеорита, запращайки от огъня си през всяка една пукнатина ако имаше такива. Целеше да го пръсне на малки парчета. Ръката му със сигурност щеше да се счупи. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 10:32 pm

Метеоритът бе пръснат на стотици малки парченца. Падаха из цялата арената. Можеха да ударят Хистория.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 10:38 pm

Извика от болка заради силата, с която удари тъй като беше достатъчна да му счупи всяка една кост в ръката. Chain..Light..ning!От протегнатата си предварително ръка отприщи светкавица, която уцели едно от парченцата и почна да отскача от парче на парче, унищожавайки ги едно по едно. Той тръгна да пада надолу, но с усмивка. Имаше изгаряния от собствения си огън. - Тай
Не разбирам...защо рискува толкова много живота си за някой непознат..? Това е пълна идиотщина! Можеше просто да си тръгнеш и да оставиш метеорита да я убие! Щеше да спечелиш без да ти има нищо!! Ти си луд!!! - Кобра
Дочу го. Така е, йо...но съм научен от баща ми, че хората са създадени да си помагат един на друг..Усмихна му се. Аз обичам да помагам. - Тай
Не разбираше. Гледаше с удивление. Да помогнеш на някого, когото виждаш за пръв път...това е нещо нечувано.. - Кобра
Сгромоляса се. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Апр 26, 2019 10:42 pm

Хистория: Съвзе се и погледна към Тай. Какво по дяв- Изкашля се. Опитваш се да ме спасиш..момче?
Annie: В момента на сгромолясане, извика към него. Таааай!!!
Коментарката: Изглежда нашото момче, победител е също така и герой. Усмихна се.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пет Апр 26, 2019 10:46 pm

Беше тежко ранен. Хех..разбира се, йо..Дишаше тежко. Беше щастлив. Баща ми..ме е учил да съм добър когато мога, независимо от ситуацията. И да бях загубил, нямаше да ме е грижа стига да беше оцеляла. Усмихна ѝ се. Беше чест да се бием. - Тай
Чувстваше се ужасно, че изпитва състрадание за Тай. Беше му за първи път. Убиец като него до сега не е изпитвал подобно чувство. - Кобра
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 23 от 28 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Next

Върнете се в началото