Арената в Beacon
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON----------------------------------
Страница 3 от 28
Страница 3 от 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Re: Арената в Beacon
Мошенник..как знаеш как работи механизма ми..? - Франки
Нека обясня! Когато идвахте насам видях как слагаш в твоят фризер, както ти го наричаш, тези 6 бутилки кола...досетих се, че си киборг и че това е твоето гориво. Това ми набави достатъчно време да ти продам нещо различно от безалкохолно, а именно..Извади една бутилка сок. Моят сок! Не е трудно да направиш нещо различно от кола да прилича на безалкохоно, нали се досещаш? - ???/Тонпа
Това е мамене..!! - Тай
Подхилкваше се. Не е мамене ако той се върже преди мача. Не знам как изкарах такъв късмет, че да се падна срещу теб, просто исках да те накарам да отпаднеш! - Тонпа
Това е лошо.. - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Annie: Беше бясна. Изправи се и започна да вика към дебелото момче. Измамник! Подлец! Нямаш ли срам?!
Погледна към нея. Никак даже. Всичко е позволено извън арената, нали се досещаш? - Тонпа
Не можеше да се движи. Трябваше му минимум 1 бутилка кола. Да изгубя по подобен начин.. - Франки
Дръж се Франки..ще намеря кола..! Ядоса се. Тръгна да тича нанякъде. - Тай
Хайде хайде, няма ли да се изправиш? Имаме мач да правим, приятел! - Тонпа
Не можеше да се движи. Трябваше му минимум 1 бутилка кола. Да изгубя по подобен начин.. - Франки
Дръж се Франки..ще намеря кола..! Ядоса се. Тръгна да тича нанякъде. - Тай
Хайде хайде, няма ли да се изправиш? Имаме мач да правим, приятел! - Тонпа
BGDodpul- Administrator
Коментаторката: Учудена. Изглежда има проблем при Франки. Той не може да се изправи даже!! Дали противникът му не го е хипнотизирал?! Съмнявам се! Някой да извика лекарката!
Лекаркатата: Отива при Франки. Какво има момче, какъв е проблема?
Лекаркатата: Отива при Франки. Какво има момче, какъв е проблема?
Този е измамник..продаде ми фалшива кола..а на мен ми трябва кола, за да функционира тялото ми..! - Франки
Да да, по - бързо, дисквалифицирайте го, очевидно не може да продължи. - Тонпа
Тоя ме кефи! - Griffon
Наблюдаваше внимателно. Как ще се измъкнеш от такава ситуация сега, киборге..? - V
Сети се, че Франки винаги носи по един преносим хладилник с 6 бутилки. Намери му го, тъй като го беше оставил до мястото си. Намерих ги..! - Тай
Да да, по - бързо, дисквалифицирайте го, очевидно не може да продължи. - Тонпа
Тоя ме кефи! - Griffon
Наблюдаваше внимателно. Как ще се измъкнеш от такава ситуация сега, киборге..? - V
Сети се, че Франки винаги носи по един преносим хладилник с 6 бутилки. Намери му го, тъй като го беше оставил до мястото си. Намерих ги..! - Тай
BGDodpul- Administrator
Лекарката: Ти си киборг? Съжелявам, но не мога да ти помогна. Ще трябва да те дисквалифицирам :/ .
Annie: Погледна към Тай. Какво е това?
Annie: Погледна към Тай. Какво е това?
Колата на Франки..! ЛЕКАРКЕ!!!!! Провикна се, като метна мини хладилника на Франки към лекарката. Това е нужното му гориво! - Тай
Тай..? - Франки
Ей, това не е позволено! Нямаш право да се намесваш по време на битката! Дисквалифицирайте киборга, това е нечестно! - Тонпа
Единственият, който мами тук си ти! - Тай
Тай..? - Франки
Ей, това не е позволено! Нямаш право да се намесваш по време на битката! Дисквалифицирайте киборга, това е нечестно! - Тонпа
Единственият, който мами тук си ти! - Тай
BGDodpul- Administrator
Коментаторката: Изглежда ставаме свидетели на измама, но кой е жертвата тук?! Някой ще ми каже лии?!!
Лекарката: Хвана хладилника с помощта на "пипалата си" и зареди Франки с колите. Сега добре ли си?!
Коментаторката: Боя се, че щом Франки не може да се изправи, ще трябва да го дисквалифицирам.
Лекарката: Хвана хладилника с помощта на "пипалата си" и зареди Франки с колите. Сега добре ли си?!
Коментаторката: Боя се, че щом Франки не може да се изправи, ще трябва да го дисквалифицирам.
Очите му присветнаха, като механизмите му заработиха. Успешно се изправи. СУУУУУУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!!! Толкова силно извика, че му се чу гласът и в околнността. - Франки
По дяволите...как може да си носиш резервни, проклетник..?!? - Тонпа
Зарадва се. Той може да се бие! - Тай
По дяволите...как може да си носиш резервни, проклетник..?!? - Тонпа
Зарадва се. Той може да се бие! - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Отдъхна си и седна отново. Така става като мамиш. Размажи го Франки!
Лекарката: Ясно всичко е наред вече. Даде знак на коментаторката и напусна арената.
Коментаторката: Ооо..изглежда, че Франки се съжеви! Добре тогава, нека мачът между Франки и Тонпа да започнеее... СЕГА!!
Лекарката: Ясно всичко е наред вече. Даде знак на коментаторката и напусна арената.
Коментаторката: Ооо..изглежда, че Франки се съжеви! Добре тогава, нека мачът между Франки и Тонпа да започнеее... СЕГА!!
Приближи се бавно до Тонпа. Да си призная, почти успя..Усмихна се. Юмрукът му се отвори един вид, като излезе негова подобрена железна версия. Едната му кола от шестте беше консумирана - Франки
Вървеше назад. Ей ей, виж..можем да бъдем приятели, нали? Не е нужно да- - Тонпа
Замахна към него. Strong..HAMMER!!! Удари го в корема. - Франки
Изхвърча и се заби чак на края на стената, разбивайки част от нея, като беше нокаутиран. - Тонпа
Уау... - Тай
Вдигна си ръката високо. - Франки
BGDodpul- Administrator
Annie: Даааа, точно така Франки! Радваше се необикновено много, но тва се дължеше, защото поредният измамник си получи заслуженото.
Коментаторката: Лоооол!! Какъв зашеметяващ удар! Определно изглеждаше болезнено! Дали това е края на мача или Тонпа ще може да се изправи?! Предстои ни да разберем!
Коментаторката: Лоооол!! Какъв зашеметяващ удар! Определно изглеждаше болезнено! Дали това е края на мача или Тонпа ще може да се изправи?! Предстои ни да разберем!
KO. Дори не беше в съзнание. - Тонпа
В края на краищата си получи заслуженото, хех. Смъкна си очилата. Аз печеля! - Франки
Подскачаше от радост. Супер си Франки!!!! - Тай
Усмихна се. - Санджи
В края на краищата си получи заслуженото, хех. Смъкна си очилата. Аз печеля! - Франки
Подскачаше от радост. Супер си Франки!!!! - Тай
Усмихна се. - Санджи
BGDodpul- Administrator
Annie: Браво Франкиии! Отново се провикна.
Коментаторката: Разбра, че Тонпа е в безсъзнание. Изглежда, че си имаме победитееееел!! Иии това е първата победа за новака Франкии!! До къде ли ще стигне той?!! Скоро ще разберем! Моля лекарката да се погриже за Тонпа, че положението му не изглежда никък добрее! Франки може да се върне на скамейката!
Коментаторката: Разбра, че Тонпа е в безсъзнание. Изглежда, че си имаме победитееееел!! Иии това е първата победа за новака Франкии!! До къде ли ще стигне той?!! Скоро ще разберем! Моля лекарката да се погриже за Тонпа, че положението му не изглежда никък добрее! Франки може да се върне на скамейката!
Върна се при останалите. - Франки
Знаех си, че ще успееш, йо! Един удар беше достатъчен! - Тай
Трябва да благодаря на теб, Тай. Ако не беше намерил колата ми, щях да отпадна. Но, в края на краищата се справих. Успех и на вас! - Франки
Погледна към Annie развълнувано. - Тай
Знаех си, че ще успееш, йо! Един удар беше достатъчен! - Тай
Трябва да благодаря на теб, Тай. Ако не беше намерил колата ми, щях да отпадна. Но, в края на краищата се справих. Успех и на вас! - Франки
Погледна към Annie развълнувано. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Браво Франки! Добре му даде да се разбере на тоз измамник. Поздрави Франки. Е, кой е сега наред? Нямаше търпение да разбере. Притесняваше се само ако трябва да се изправи срещу приятел, но и това няма да я спре.
Коментаторката: След кратка пауза бе на път да обяви и следващите участници. Такааа, готови ли сте за следващия мач?!! Следващите участници саааа...:
Коментаторката: След кратка пауза бе на път да обяви и следващите участници. Такааа, готови ли сте за следващия мач?!! Следващите участници саааа...:
Благодаря ти..късмет в надпреварата! - Франки
Чакаше с нетърпение. Аз, аз, аз, аз! - Тай
Чакаше с нетърпение. Аз, аз, аз, аз! - Тай
BGDodpul- Administrator
Коментаторката: Следващите участници саааа...: Annieee и Лизаааaа!!!!
Annie: Хъх?! Значи е време и за мен. Беше доволна, че не се падна срещу някой от приятелите си. Изправи се.
Annie: Хъх?! Значи е време и за мен. Беше доволна, че не се падна срещу някой от приятелите си. Изправи се.
Погледна към нея. Изправи се с нея, като си сложи ръката на рамото ѝ. Усмихна ѝ се. Спечели, йо. - Тай
Чу името си. Запъти се към арената. Хората край нея я гледаха с ококорени очи заради провокативния ѝ вид. - Лиза
Чу името си. Запъти се към арената. Хората край нея я гледаха с ококорени очи заради провокативния ѝ вид. - Лиза
BGDodpul- Administrator
Annie: Кимна към Тай и се запъти към арената. Противникът и беше също жена, полугола и надарена и това леко засрамваше Annie. Предопреди я: Няма да се сдържам. Нека дадем всичко от себе си ^^ .
Кимна. Да започваме! Застана в бойна позиция. - Лиза
BGDodpul- Administrator
Annie: Извади меча си и се приготви за битка.
Коментаторката: След отброяване обяви началото на мача. STAAART!!!
Annie: Първо трябва да разбера способностите и. Изглежда като някакъв магьостни. Затича се към нея, готова да замахне с меча си.
Коментаторката: След отброяване обяви началото на мача. STAAART!!!
Annie: Първо трябва да разбера способностите и. Изглежда като някакъв магьостни. Затича се към нея, готова да замахне с меча си.
Тръгна да се движи назад. Water Trap! В краката на Annie постави нещо като мина, като ако стъпи на нея ще изригне мигновен воден гейзер под нея. - Лиза
BGDodpul- Administrator
Annie: Забеляза мината, но вече беше късно. Настъпа я и бе изтреляна нагоре от гейзера. Покри се с наметалото си, което отблъсква всякакви течности (не беше просто водноустойчиво) и тръгна да се приземява. Водна мина? Да не би да е това което си мисля? Притесни се, че ако се бие срещу воден тип магьостник няма да може да използва огнените си сили.
Annie..!! Стана от мястото си. - Тай
Усмихна се самодоволно. Протегна ръка. Water Gun! Гледаше траекторията, по която тя пада. Отприщи малка водна струя към посоката, в която тя пада, но с голямо водно налягане. - Лиза
Усмихна се самодоволно. Протегна ръка. Water Gun! Гледаше траекторията, по която тя пада. Отприщи малка водна струя към посоката, в която тя пада, но с голямо водно налягане. - Лиза
BGDodpul- Administrator
Страница 3 от 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON----------------------------------
Страница 3 от 28
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите