Арената в Beacon
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON----------------------------------
Страница 16 от 28
Страница 16 от 28 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28
Re: Арената в Beacon
Хисока: Боксьор? Моля те забавлявай ме. Стоеше на едно място.
Коментарката: Започна обратно отброяване.
Коментарката: Започна обратно отброяване.
Ще се постарая..ти също дай всичко от себе си, магьоснико. - Едуард
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Хисока: Магьосник? Засмя се за кратко. Май добре си ме проучил. Точно така аз съм магьостник и настъпи време за моето шоу.
Коментарката: След обратно отброяване обяви началото на двубоя. STAAART!!!
Коментарката: След обратно отброяване обяви началото на двубоя. STAAART!!!
Дашна към него. Air Bullet! Замахна с дясната си ръка докато дашва, създавайки толкова голямо въздушно налягане, че го запрати като въздушен куршум към Хисока. - Едуард
BGDodpul- Administrator
Имаш набито око! Замахна и с другата си ръка, като направи същото умение, но този път му идваше от другата страна. Беше по - бърз. - Едуард
BGDodpul- Administrator
Учуди се. Доближи близо до Хисока, като замахна да го удари с юмрук. Той също концентрира аура в ръката си. - Едуард
BGDodpul- Administrator
Хисока: Усмихна му се. След като Едуард се доближи, Хисока извади и метна едно нормално тесте карти пред него и почнаха бавно да падат на земята. Щеше да поеме пряк удър в лицето, защото не внимаваше.
Използва Ren, като веднага след това Hatsu да превърне аурата си във вятър, който да издуха картите надалеч. Удари успешно Хисока, като заради металните му гаунтлети ударът боли много повече от обикновено. Почна да го млати с последователни удари. - Едуард
BGDodpul- Administrator
Хисока: Поемаше всички удари, като беше концентрирал 75% от аурата си в лицето и останалата по цялото тяло(Ryu). Подари това не поемаше никакви щети, но реши да не го показва за да не обезкуражи опонента си. Изведнъж от ръката му се показаха четири карти: асо-пика, асо-купа, асо-спатия и асо-каро.
Реши да си довърши серията от атаки с подсилен ъперкът с Ryu, с който да го изстреля нагоре във въздуха. - Едуард
BGDodpul- Administrator
Хисока: Бива изтрелян нагоре във въздуха, изпускайки картите. Беше на 5 метра от Едуард. Изправи се и се изтупа. Това беше добра серия от крушета. Облиза се. Какво ще кажеш да поиграем на една игра. Посочи с пръст земята между тях. Там бяха подредени, с лицето нагоре четерите асаци. Избери си една и я запомни. След това ще ги разбъркам пред теб и ти ще трябва да познаеш къде се намира твоята карта. Ако успееш, ще ти позволя да ми нанесеш още 100 удара. Но ако загубиш ще поемеш един от своите крушета.
Коментарката: Това беше чист удар, е може би серия от удари, плус събаряне на противника. Две точки за Едуард!! Но какво се случва? Някакви фокуси ли ще гледаме?
Коментарката: Това беше чист удар, е може би серия от удари, плус събаряне на противника. Две точки за Едуард!! Но какво се случва? Някакви фокуси ли ще гледаме?
Последната промяна е направена от -bAzikA- на Съб Апр 20, 2019 10:17 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Хъх? Не очаквах, че наистина ще правиш фокуси..хубаво тогава, но дано си държиш на думата! 100 удара ще са предостатъчни да те победя, а ако излъжеш, ще изглеждаш нелепо. Избра асо-пика.. - Едуард
BGDodpul- Administrator
Хисока: Хм.. Усмихна се и се облиза. Не очаквах да ми играеш по свирката. Е добре тогава. Това прави нещата още по-интересни. Гледай внимателно картите млади войне. От нищото четерите карти почнаха да се местят като първо се обърнаха с гръб нагоре за да не се виждат каквки са. Започнаха да си сменят местата за да объркат Едуард, но процесът беше толкова бавен че трябва да си бавноразвиващ за да не можеш да си проследиш картата.
Следеше си картата. - Едуард
Ей пич, тоя само се опитва да те разсее! Не му се връзвай! - Тай
Ей пич, тоя само се опитва да те разсее! Не му се връзвай! - Тай
BGDodpul- Administrator
Хисока: Погледна Тай и се облиза. Ахх..само ако се бях паднал срещу теб. Щях да мога да те пречупя. Тези мисли му доставяха удоволствие. Погледна към Едуард и спря да разбърква картите. Е, коя е твоята карти? Беше тази най-ляво.
Тоя ме гледа странно..да не би да е шматка в главата? - Тай
Избра си лявата. Тази!- Едуард
Избра си лявата. Тази!- Едуард
BGDodpul- Administrator
Хисока: Усмихна се. Е да видим тогава.. Бавно обърна картата. Беше асо-купа. След това обърна другите карти. Всички бяха асо-купи.
Пхах, не съм очаквал да спечеля и без това, но ми беше интересно. Очаквах по - сложен номер! Замахна рязко към него. - Едуард
BGDodpul- Administrator
Хисока: Блокира с една ръка. Е къде е твоята карта тогава? Ако я намериш ще се предам. Все още бяха на земята онези карти, които в началото изпусна.
Ще пропусна! Предпочитам да спечеля като те набия! Подсили другият си юмрук с Ren, като замахна с всичка сила към черния му дроб. - Едуард
BGDodpul- Administrator
Хисока: Отдръпна от пътя на атаката. Една карта прилетя пред очите му. Беше асо-пика.
Опита се да отреагира, но не беше достатъчно бърз. Не успя да избегне. F. - Едуард
BGDodpul- Administrator
Хисока: Картата го уцели и избухна. Експлозията не нарани Едуарт, но беше покрит с някакво желе.
Страница 16 от 28 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON----------------------------------
Страница 16 от 28
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите