Арената в Beacon
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON----------------------------------
Страница 11 от 28
Страница 11 от 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Re: Арената в Beacon
Annie: Обърна се към Кобра. Хъх?
Viper: Гледаше към Кобра. Използва змии? Това дали е случайност?
Viper: Гледаше към Кобра. Използва змии? Това дали е случайност?
Човек да е отгледан от дракон..това говори колко безполезен си, малкия. - Кобра
Ядоса се. Хъх..?! Ръката му се запали. Да не би да си просиш боя, змийчо? - Тай
О, ела ми! Обожавам да поставям нахоканите хлапета където им е мястото! - Кобра
Щеше да замахне към него, но се спря преди дори да е замахнал. Тш...не смей да говориш лошо за драконите.. - Тай
Аз съм драконов убиец, хлапе. Създаден съм да трепя тези същества. - Кобра
Настръхна. Има още драконови убийци...? - Тай
Ядоса се. Хъх..?! Ръката му се запали. Да не би да си просиш боя, змийчо? - Тай
О, ела ми! Обожавам да поставям нахоканите хлапета където им е мястото! - Кобра
Щеше да замахне към него, но се спря преди дори да е замахнал. Тш...не смей да говориш лошо за драконите.. - Тай
Аз съм драконов убиец, хлапе. Създаден съм да трепя тези същества. - Кобра
Настръхна. Има още драконови убийци...? - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Annie: Тай, успокой се. Не показвай силите си пред другите. Възможно е някои да не са гледали двубоя ти.
Едва ли..тук са най - силните..сигурен съм, че са ме наблюдавали. - Тай
Така е. Видях слабият ти огън. Личи си, че дракон те е учил. - Кобра
Как смееш да говориш за тях така..?! Ти също си драконов убиец и знаеш какво е да си отгледан от дракон! - Тай
Засмя се. Пхах! Помисли пак, хлапе! Не съм отгледан от дракон! - Кобра
Лъжеш..няма как да си драконов убиец без да те е научил дракон на тази магия! Никъде другаде не пише за нея! - Тай
Явно наистина си просто едно малко безмосъчно и наивно драконче, а..? - Кобра
Така е. Видях слабият ти огън. Личи си, че дракон те е учил. - Кобра
Как смееш да говориш за тях така..?! Ти също си драконов убиец и знаеш какво е да си отгледан от дракон! - Тай
Засмя се. Пхах! Помисли пак, хлапе! Не съм отгледан от дракон! - Кобра
Лъжеш..няма как да си драконов убиец без да те е научил дракон на тази магия! Никъде другаде не пише за нея! - Тай
Явно наистина си просто едно малко безмосъчно и наивно драконче, а..? - Кобра
BGDodpul- Administrator
Засмя се. Така е! Но твоят е различен, йо. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Може би си прав. Усмихна се. Моят огън е наследство от майка ми. Само той ми остана като спомен за нея.
В стаята имаше голям телевизор. По едно време той се пусна и показаха Арената, след това Коментарката започна да поздравява зрителите.
Hisoka: Изглежда скоро ще започнем.
В стаята имаше голям телевизор. По едно време той се пусна и показаха Арената, след това Коментарката започна да поздравява зрителите.
Hisoka: Изглежда скоро ще започнем.
Усмихна ѝ се. Прегърна я през рамо. Майка ти би била горда с теб, йо. Само почакай да я надминеш, ще бъде велико. Аз първи ще го видя! - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Това доста я зарадва. Благодаря ти, Тай. Дано наистина е така... Е, да видим кои ще са следващите. Надъха се. Беше готова за битка.
Коментарката: След като поздрави зрителите, започна да обяснява правилата както всяка събота прави. Днеска, както знаете, ще има само S-ранк битки. Нямате търпение? Знам! Аз също! Е нека обясним отново правилата на двубоите. Понеже битките, които ще видите са толкова гръмоности и смъртоности, екипът ни се е погрижил да създаде правила, с които да намалил броя на умрелите. Правилно ме чухте. Тук често умират хора . Та правилата са следните: Печели този, който пръв събере 10 точки! А как се събитат те, ще питате вие. Ами много просто, ще кажа аз. При пряк удър на противника получавате една точка от съдията. Ако от удъра опонентът ви бива повален на земята, получавате две точки. Разбира се, ако той не е в състояние да се изправи след това, печелите!
Коментарката: След като поздрави зрителите, започна да обяснява правилата както всяка събота прави. Днеска, както знаете, ще има само S-ранк битки. Нямате търпение? Знам! Аз също! Е нека обясним отново правилата на двубоите. Понеже битките, които ще видите са толкова гръмоности и смъртоности, екипът ни се е погрижил да създаде правила, с които да намалил броя на умрелите. Правилно ме чухте. Тук често умират хора . Та правилата са следните: Печели този, който пръв събере 10 точки! А как се събитат те, ще питате вие. Ами много просто, ще кажа аз. При пряк удър на противника получавате една точка от съдията. Ако от удъра опонентът ви бива повален на земята, получавате две точки. Разбира се, ако той не е в състояние да се изправи след това, печелите!
Вярвай ми! Аз имам усет към такива неща. В бъдеще ще си неописуемо силна, йо. Аз вярвам в теб! Усмихна се широко. Гпупчо. Чукна я по челото леко. - Тай
Гледаше към телевизора. - Зоро
Гледаше към телевизора. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Annie: Гледаше към Тай. Усмихна му се, изчервявайки се и погледна встрани.
Hisoka: Ех, ако ги нямаше тези правила... Пак се облиза. Нямаше търпение да се бие.
Коментарката: След приключването с обясняването на правилата беше напът да обяви първите участници. И първите борци за деня саа...: Anniiiiiiiie и Кобраааа!!!
Annie: Хъх? Още сега? Нямам против. Бутна леко Тай. Време е да ходя, Тай. Пожелай ми късмет .
Hisoka: Ех, ако ги нямаше тези правила... Пак се облиза. Нямаше търпение да се бие.
Коментарката: След приключването с обясняването на правилата беше напът да обяви първите участници. И първите борци за деня саа...: Anniiiiiiiie и Кобраааа!!!
Annie: Хъх? Още сега? Нямам против. Бутна леко Тай. Време е да ходя, Тай. Пожелай ми късмет .
Нах, няма да ти трябва късмет. Ще спечелиш с чисти знания и умения, йо. Прокара си ръцете през косата ѝ, като я допря до себе си плътно. Само да си посмяла да изгубиш. Ще ти се разсърдя. - Тай
Хех. Усмихна се подло, като се запъти към арената. Явно гадженцето ще го отнесе. Жалко..исках да съм срещу хлапака да му натрия носа. - Кобра
Хех. Усмихна се подло, като се запъти към арената. Явно гадженцето ще го отнесе. Жалко..исках да съм срещу хлапака да му натрия носа. - Кобра
BGDodpul- Administrator
Изчерви се целият. Кимна. Разбрано! - Тай
Излезе на арената. Кубелиос. - Кобра
Излезе от робата му, като се уви около гърба му и си надвеси главата над едното му рамо. Беше двойно по - голяма от нормална кобра. - змията/Кубелиос
Излезе на арената. Кубелиос. - Кобра
Излезе от робата му, като се уви около гърба му и си надвеси главата над едното му рамо. Беше двойно по - голяма от нормална кобра. - змията/Кубелиос
BGDodpul- Administrator
Annie: Застана пред него на арената. Видя му змията. Срещу това ли ще трябва да се бия? Ужас... Зае бойна позиция.
Коментарката: Започна обратно броене, след което обяви началото на двубоя. STAAART!!!!
Коментарката: Започна обратно броене, след което обяви началото на двубоя. STAAART!!!!
Отиде на мястото си да гледа. - Тай
Хех, наясно си как работи точковата система, нали? Жалко, че ще се биеш срещу опонент, който дори няма да можеш да доближиш, малката! Ударите ти по Кубелиос няма да се броят, хехе.. - Кобра
Изсъска, като от нищото се уголеми, ставайки двойно по - голяма от сегашните си размери. Поникнаха ѝ криле, като започна да лети из въздуха. По едно време се спря и се втренчи в Annie. - Кубелиос
Погледна към змията. Човече..това ще е трудно.. - Тай
Хех, наясно си как работи точковата система, нали? Жалко, че ще се биеш срещу опонент, който дори няма да можеш да доближиш, малката! Ударите ти по Кубелиос няма да се броят, хехе.. - Кобра
Изсъска, като от нищото се уголеми, ставайки двойно по - голяма от сегашните си размери. Поникнаха ѝ криле, като започна да лети из въздуха. По едно време се спря и се втренчи в Annie. - Кубелиос
Погледна към змията. Човече..това ще е трудно.. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Беше леко ветровито. Беше облякла специалното си наметала и вятъра го духаше назад. Сложи си качулката. Китките и бяха увити в бинтове. Съсредоточи се изцяло върху противника. Значи гиганска змия. Ще трябва да мина през нея... Извади меча си и започна да ходи бавно към него. Беше готова да се затича с пълна скорост всеки момент.
Покажи на онова глупаво хлапе в публиката истински рев! - Кобра
Изсъска, като почна да бълва струя отрова към нея. Имаше разрушителна сила, като можеше да строши и от най - коравите скали с лекота. - Кубелиос
Стисна юмрук. Това е нищо.. Давай Annie..! - Тай
Изсъска, като почна да бълва струя отрова към нея. Имаше разрушителна сила, като можеше да строши и от най - коравите скали с лекота. - Кубелиос
Стисна юмрук. Това е нищо.. Давай Annie..! - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Струята отрова летеше към нея с разрушителна сила. Хъх?! Това е опасно! Заби меча си в земята и се хвана за него за да не бъде изблъсната. Прикри се от отровата с имунизираното и наметало.
Спря струята си, като се втурна след нея. Дашна с изключително голяма скорост въпреки размерите си, като отвори уста да я захапе. - Кубелиос
BGDodpul- Administrator
Annie: Изправи се, рязко запали меча си в буйни пламъци и замахна отдолу нагоре. Кубелиос можеше да я захапи, но за целта щеше да се забучи на меча, а острието щеше да стигне до мозъка му.
Разбра какво се опитва да направи, като рязко промени траекторията си преди да бъде уцелена и започна да се върти около Annie все едно души човек. Въртеше се около себе си, като почна да се стеснява. Целеше да я смачка между тялото си щом я достигне, а то много бързо се стесняваше заради огромната скорост, с която се върти. - Кубелиос
BGDodpul- Administrator
Annie: Осъзна какво се случва. Тя концентрира енергия в краката си и отприщи пламъци от тях, скачайки нагоре. Това и помогна да се отблъсне по-нависоко достигайки височина от почти 10 метра. Щеше да се приземи на няколко метра от Кубелиос, който се въртеше в кръг. По време на падането и. Извади 6 игли, запали ги и ги метна към незащитения Кобра.
Посрещна я с главата си докато скачаше във въздуха, като се опита да я захапе точно в мига в който щеше да метне иглите. - Кубелиос
Беше готов да отскочи назад от атаката ѝ. - Кобра
Беше готов да отскочи назад от атаката ѝ. - Кобра
BGDodpul- Administrator
Annie: Веднага след като метна иглите, опъна дясната си ръка към идващия Кубелиос и отприщи огнени пламъци към змията. Щеше да отрищва пламъци няколко секунди преди да трябва да си почини за кратко. Flamethrower ще те държи настрана, глупава змия!
Страница 11 от 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON----------------------------------
Страница 11 от 28
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите