Индустриалната зона

3 posters

Страница 8 от 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Индустриалната зона - Page 8 Empty Re: Индустриалната зона

Писане by Emoran Нед Апр 18, 2021 11:56 pm

Забавихте се бая..Погледна по посока на Дейвид и Джейкъб Те също..! Страхувам се, че ще се наложи да ги отпишем - Блейк
Гхъх! Чудесна работа Флаш..! Бива изблъскан Сахир, помогни на Чисаки! Варис точно тогава превърна часовника си с влетящ дрон, с който да се довлече обратно до гърба на Азами след като беше изблъскан. След което той отново се превърна в часовник Не говори глупости Блейк. Тия двамата не можеш да ги отпишеш толкова лесно..! - Варис
Сахир се овладя във въздуха и се насочи към Чисаки, приземявайки се пред негоSahra Mukalima! "The Dessert Calls" беше умение, което създаде огромна пясъчна буря около чисаки, която да попречи на легионерите на виждат какво се случва вътре. Точно тогава, от бурята излязоха няколко миража на Сахир, които щяха да се сблъскат с легионерите. Той подаде ръка на Чисаки да се изправи Добре ли си..!? - Сахир

Wait, what..!? Объркан съм..! Джейкъб свали оръжията си, като си нормализира тялото и погледна към мъжа Ти ли си отговорен за това..? - Джейкъб
Не мисля, че съм те виждал някъде преди..Но така като гледам сме на една страна? На Bones щеше да му направи впечатление костната броня на Дейвид - Дейвид
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Брой мнения : 2776

Върнете се в началото Go down

Писане by BGDodpul Пон Апр 19, 2021 12:33 am

През това време, Fuzen като че ли видя всичко на бавен кадър когато гледаше как поне стотици фигурки , които той хвърли падаха от небето бавно, бавно. Той направи знак с ръка, като всяка една се раздели на две, и след това още на две, правейки ги поне 400. Усмихвайки се зловещо, той накара всички тези фигурки да станат в реални човешки размери, като буквално почнаха да валят хора като в онази AoT сцена. И подобно на Zeke, Fuzen щеше да превърне тези хора в чудовища..Днес аз ви освобождавам от човешките граници..бъдете свободни..!! БЪДЕТЕ СВРЪХОРА!! Fuzen изневиделица освободи огромно количество душевна енергия, която се разпръсна и премина през всеки човек, деформирайки го драстично. Той промени телата им по такъв начин, че човешката плът да бъде заменена от тъмна материя и да ги превърне в свои воини, които изглеждаха ето така. Ако Варис анализира който и да е от тях, той ще забележи, че те са изцяло от тъмна материя. Тези воини паднаха на земята и щяха да обградят всеки наоколо. Fuzen през това време с птицата си се насочи към сградата, в която се разби Сузи и щеше да я грабне заедно със себе си. Тези воини са от най - слабите ми създания, навярно няма да създадат много голям проблем..но със сигурност ще ги поизпотят. Да вървим, Азами! Fuzen сля адски много души и създаде свое копие, което да остане на негово място подобно на начина, по който Азами си разделяше тялото, но в този случай , Fuzen разделяше душата си и около нея сформираше наново тяло. Докато душевният му клонинг се връщаше към бойното поле, Fuzen потегли с птицата си нанякъде. - Fuzen

Приземи се успешно, но бива посрещнат от 10-ма легионери и още толкова тъмни воини, които го нападнаха едновременно. Тъмната материя на воините обаче беше много по - богата от тази на легионерите, като тези в този случай решиха да си направят гаунтлети и да подобрят драстично физическите си способности. Flash обгърна цялото си тяло със симбиотна материя и започна да се отбранява, но нямаше да му е лесно.
Мамка му...! - Flаsh

Сахир успешно щеще да плени легионерите в тази пясъчна буря, но те с комбинирата си мощ освободиха тъмна материя, която щеше да разгради бурята всеки момент. На тяхна помощ паднаха няколко тъмни воини, които започнаха да се сблъскат с легионерите. За чудо и приказ обаче, част от легионерите биват издухани в сини пламъци, което щеше да му привлече вниманието. Той се изправи, но не хвана ръката на Сахир, защото не харесваше да докосва хора. Да, добре съм...Погледна към източника на сините пламъци..и бързо се намръщи. - Overhaul

Не мисля, че това изказване е правилно. Хората винаги трябва да са на една страна едни с други..но в момента, в този свят, това няма как да стане..Погледна към Дейвид, като реши да се пошегува. С този тип поне си приличаме по нещо. Хубава броня. Но ѝ трябват малко повечко калции. Шегата настрана, това наистина е мое дело. Обърна се към мъртвите легионери, които вече бяха станали нормални хора, тъй като маските им бяха изчезнали. Но се боя, че направих грешното решение..посегнах на невинни в този случай. Дано цената да си е струвала..поне успях да ви защитя от външна намеса. Погледна след това и към Rider. Ти обаче..теб съм те виждал и преди. - Bones
Rider поклати глава, защото не знаеше за какво говори Bones. През това време, нещо привлече вниманието ѝ, като тъй като не можеше да говори, тя посочи с пръст към небето, от което падаха тъмните воини. Около Bones и останалите паднаха поне 50-ма от тях, а нова армада легионери се беше насочила към тях.

Meanwhile, около титана на Азами щяха да изпопадат най - много тъмни воини. Навярно Варис и Макима щяха да бъдат обградени отвсякъде с тази изненадваща атака , а изневиделица, още една армада легионери изкочи срещу тях, но този път, те имаха криле от тъмна материя и всички щяха да се насочат към Варис. Макима кръстоса ръце и щеше да направи нещо да го защити, но преди да направи каквото и да било...високо от въздуха падаше и един тъмен воин, който успешно се беше "слял" с тълпата. Той направи впечатление на Макима, защото беше изцяло различен от другите тъмни воини. Те бяха с броня, но този...той беше с дрехи. Изцяло тъмни при това. Дори Fuzen клонингът, който беше тук да контролира бойното поле от въздуха забеляза нещо нередно. И изневиделица, точно този тъмен воин, който се различаваше от тях реши да направи нещо драстично. Той падаше с най - голяма скорост от всички и се беше насочил право към Варис, като започна да се върти. А когато Варис погледне към него, той щеше да забележи една огромна усмивка и да чуе следните думи..:

Воинът:
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by -bAzikA- Пон Апр 19, 2021 1:05 am

Azami: Докато птицата отлиташе надалеч, Азами видя драконовото момче, което беше облечено по този начин. Веднага щом го видя се усминха още по-развълнувано. Изглежда нещата ще стават още по-интересни оттук нататак.

През това време, когато Чисаки погледне към източникът на тези сини пламъци, той щеше да види женска фирура. Момиче с дълга и сякаш ангелска бяла коса ходеше към него и когато се доближи достатъчно, Ovehaul намръщи погледа си. Той я позна. Това беше именно тя:

Тя:
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2828
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Писане by Emoran Пон Апр 19, 2021 9:39 am

Това не изглежда изглежда никак добре..! Погледна към легионерите като хвана Блейк за рамото Блейк, зашемети ги! - Варис
Блейк извади от бронежилетка си няколко мазуши гранати като ги метна по легионерите с цел да ги зашемети и те да изпопадат в краката му заради Мазуши ефекта Варис асистирай! - Блейк
Варис протегна ръката си с часовника към тях, като запрати синята енергия на Кайто към бомбите на Блейк. По този начин, той ги подобри с повече радиус. За тяхна жалост само едната половина бива уцелена заради огромният им брой Мамка му..Ако и на тези зрението им е споделено сме загубени без останалите! Тогава часовникът му извибрира заради изненадващо включване Хъх..? Точно тогава беше и героичната поява на Тай. След героичната постъпка, той погледна към Тай и му отговори с усмивка изпълнена с надежда. Вече сме квит братле..Точно тогава легионерите уцелени от бомбите на Блейк изпопадаха около тях трябва й като другата половина беше сразена от Тай и те нямаше как да им дадат зрение ако имаха споделено - Варис
Тай..ТАЙ? Йо niggah!? Варис какво се случва!? - Блейк
Варис се обърна към Блейк и Макима като надигна часовника си, докато Кьоко се опитваше да се свърже с него Нашите приятели са тук! Така отговори хем на Блейк, хем потвърди на Кьоко думите - Варис

Ани..Ти си приятелката на Тай нали..? По дяволите ние сме на една страна! Сахир беше готов да отвърне Бяхме на meeting-a срещу Джестър. Нима не помниш!? Чисаки в момента се прочиства по същия начин като нас..! - Сахир
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Апр 19, 2021 9:58 am

Annie: Помня те, не се притеснявай. Разбира се, не бих имала причина да се бия с теб, след като и двамата имаме обща цел - Джестър. Но клоунът не е единствената заплаха за приятелите ми. Този мъж... Погледна Overhaul намръщено. ...този мъж все още е заплаха за всички ни. Неговото място е в затвора. Ти добре знаеш това, все пак и ти участваше в побеждаването му. Тогава защо изглежда сякаш му помагаше? Какво имаш предвид под пречистване? Нима наистина можем да му се доверим? Annie трудно би изгубила доверието си на някой стар съюзник, но не е невъзможно. Тя не избърза да нападне и Сахир, като изкача да чуе отговора му. Annie и останалите новодошли няма как да знаят за случващото се тук, за това бе объркана.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Апр 19, 2021 10:41 am

Някъде надалеч от хълм се сформира от лимка добре познатият на всички The Magician. Той гледаше към града с протегнати ръце и се радваше. Ааах, какво прекрасно шоу се развива там долу! Не мислиш ли..? - The Magician
В този момент, от пространството се отвори цепнатина, от която излезе не кой да е, а самият президент на тази държава - Valentine. Той погледна към The Magician и пристъпи напред, оглеждайки града си и щетите, които беше поел от титана на Азами , The Legion и TG.
За съжаление, това шоу е напът да приключи след като аз се намеся. Мисля, че на моите хора не им тряват измислени спасители...трябва им онзи, в когото не са спирали да вярват от години насам. А именно..аз. - Valentine
Оооо, боя се, че не мога да ти позволя това, Valentine! Като малък постоянно обичах да гледам циркове по телевизията и се разплаквах винаги когато мама ми спираше канала! Сложи си маска с натъжено лице. Не искаш да се разплача отново, нали..? Смени я бързо на щастливо лице. Хайде, остани заедно с мен и да наблюдаваме! А ако нещо се обърка, винаги можеш да отидеш там и да развалиш забавата..а, идва един много ключов играч в това шоу, усещам го! Ааааах, нямам търпениееее...! - The Magician

Погледна в далечината и видя идващи легионери, като веднага се запъти натам. Хех, време е да се позабавлявам! - Тай
Чу гласът на Кьоко, като се усмихна коварно. Малка сестричке...минаха много години от както съм чувала гласа ти. - Макима
Тя също чу нейният глас през часовника на Варис. Не може да бъде..Макима...? - Кьоко

Погледна намръщено към Annie, като си личеше в погледа му колко раздразнен бе от нейните действия. Слушай ме, болен мозък...заради мен, купчина от приятелите ти в Addron оживяха нападение от пионка на този тъп клоун...в момента имаме общ враг..а моята помощ със сигурност ще ви е нужна ако искате да го сразите..съветвам те да направиш правилното решение и да ме освободиш... - Overhaul

Докато Annie и Overhaul още си бъбреха, зад тях се запъти армада от мотористи, като част от тях имаха тъмни мечове подобни на този на The Boss. На пътя им обаче веднага се разпръснаха купища отломки изневиделица като че ли от нищото. Един от легионерите усети идваща опасност и веднага погледна в свое дясно, като видя юмрук, който го повали от мотора му. Моторът му бе взет от някакво момче с червен шал и киберизирана ръка, която щом докосна мотора изневиделица го подобри, изпреварвайки всички останали мотористи и рязко се обърна срещу тях.

момчето:
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Апр 25, 2021 3:04 pm

Annie: Преди появата на мотористите и Shun, Annie погледна Чисаки със супер хладнокръвен и раздразнен поглед. Изведнъж от земята се появиха още вериги, които омотаха цялото му тяло. Сега той не можеше дори да мръдне ръцете си и потенциално да използва умението си. Тя се доближи до него с пламнали очи и му каза: Болният мозък си ти, щом си мислиш, че имам нужда от твоята помощ. Ако наистина си решил да ни помогнеш и да спечелиш доверието ми, то задължително ще трябва да минеш през ада. Повърхността на веригите се върна в огнена форма, нанасяйки малки, но болезнени изгаряния на Overhaul. Той лесно ще може да се излекува разбира се, но целта на Annie не беше да го рани, а да го стресне. След появата и на Шун, който се съгласи да се довери на Чисаки, на Annie не ѝ остана избор освен да направи същото, но не и преди да покаже на Overhaul, че не е същото момиче. След десетина секунди, Annie освободи Чисаки от оковите и насочи погледа си към Шун, който се разправяше с единия легионер. Хей Шун, не е нуждо да продължаваш да го удряш. Вече го уби. Един труп нищо няма да ти каже. Защо толкова много се ядосваш когато чуеш за Doomsday?
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Апр 25, 2021 5:53 pm

Overhaul с лекота излекува раните си след като изслуша гледната точка на Annie. До някъде, той знаеше, че недоверието им към него е нещо неизбежно, но и реши да не се опитва да ги накара да размислят. В този случай, той просто реши да игнорира ултиматума, който му беше поставен. - Overhaul
Погледна към легионера, като след думите на Annie, той спря да го удря и се изправи и погледна към нея сериозно. Doomsday е събитие, което вече веднъж се е случвало...денят на страшният съд. А заради това събитие, милиарди животи бяха изгубени. Друго не ви трябва да знаете. - Shun
Приземи се след известно време стремглаво при тях, като се усмихна радостно. Хей, най - добрият екип най - накрая се събра отново! Мина време от както действахме точно ние тримата, йо! Погледна учудено към Shun. Хей, Shun, изглеждаш унил, йо. Какво е станало..? - Тай

Гледаше ги от въздуха с усмивка на лице докато беше на птицата си. Хммм..явно ще трябва да извикам подкрепления...аз и Glitchtrap не сме достатъчни да се справим с тези вече. Не и когато броят им толкова много се увеличи...Той извади телефон, като го набра. След около 3 секунди, той чу глас от другата страна. - Fuzen
Той там ли е..? - ???
О, да...всички са тук. Чакаме те с нетърпение. Време е да покажеш, че като най - новото попълнение си тук да заслужиш мястото си..Затвори телефона. Сега...време е и третият лейтенант да се появи.. - Fuzen
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Апр 25, 2021 7:07 pm

Annie: Вероятно просто е уморен. Не сме ли всички? От една битка се пренесохме веднага към друга без почивка. Изглежда това е животът на хората със сила. Отговорността е огромна... Annie не целеше да се оплаче. Тя знаеше, че ако беше нормален човек щеше да води много по-лесен начин на живот, но тя не искаше това. Annie вече избра своя път и никога повече няма да съжалява за действията си. 

Azami: Изслуша разговора на Fuzen по телефона, след което го попита: Ново попълнение? Нещо интересно ли предстои, другарьо?
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Апр 25, 2021 7:40 pm

Удари си юмруците един в друг, като се усмихна широко. Ръцете му се възпламениха, като погледна към посоката, от която бяха дошли легионерите. Честно казано, аз съм готов за още бой, йо! - Тай
В мига, в който Тай каза тези думи, пространството пред него, Аnnie и Shun започна да се разтваря. Огромни мощни ветрове излезнаха от тази цепнатина в пространството, като от нея се усещаше едно много силно и мощно присъствие. Не след дълго, цепнатината се затвори, а малко преди това, от нея вече беше излязъл мъж, който гледаше стоеше на около 30 метра от триото и гледаше директно към очите им.

Мъжът:

Тай усети огромното присъствие и мощност, която този човек държеше в себе си. Това чувство...преди няколко часа изпитах абсолютно същото чувство, йо. Този човек навярно е силен колкото него...Застана в бойна позиция. Ей, ти! Кой по дяволите си ти?! - Тай
Shun обаче реагира по друг начин. Той погледна изцяло с омраза към този човек пред себе си тъй като усещаше нещо нередно. Нещо твърде нередно. Пазете се. Този е много по - силен от нормалните, които до сега учиствахме. Застана в бойна позиция. - Shun

Започна бавно да ръкопляска. Гласът му беше доста дълбок, а при всяко пляскане с ръце, от тях прескачаше малко количество тъмна материя. Наистина добро шоу спретнахте...не очаквах моят легион да се затрудни срещу вас. А уж планирах всичко...трябваше TRASH GANG да се разправят с вас, а в случай, че не успеят, да не можете дори да се довлачите до тук. Е, явно съм ви подценил...поздравления. Вие успешно спечелихте моят интерес. - The Boss

Хмхмхмхм...така е, партньоре. Седна върху птицата си. Нещо много интересно предстои да се случи. - Fuzen
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Апр 28, 2021 11:01 pm

Дълга история Тай..В момента сме на едно такова дереже, че предишните ни врагове стават наши съюзници заради нови злодеи.. - Сахир

Злодеи е много обидна дума Сахир..Те просто имат свои начини на виждане. В момента в техните си очи са герои - Варис

Ей ей, трябва да се връщаме при другите! Сигурно имат нужда от помощ! - Джейкъб
Веднъж да се съглася с бунтар..Да вървим..! - Дейвид
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Апр 28, 2021 11:31 pm

Гледаше право към The Boss с ококорени очи. Тай се опитваше да визуализира неговата аура и енергия около него, но виждаше само и единствено тъмнина, както и усещаше само това. Той не можеше да разбере какъв човек се крие под това облекло, защото той много добре прикриваше същността си. Ей, ей...Варис, кой по дяволите е този? - Тай
Хм, за мен ли питаш, Тай...? Хех, мисля, че е време да се представя. Напоследък свикнах с хората да се обръщат към мен с "шефе", бих те помолил и ти да ме наричаш така. - The Boss
Щ-що за лудост, йо..?! На никого няма да кажа шефе! Аз съм шефа тук, аз съм капитана! - Тай
Засмя се леко. Нямаше какво друго да очаквам от теб, Тай.. Както и да е. Тези хора, които ти и гаджето ти победихте са моите хора. Моят легион. - The Boss
Легион...? - Тай
Точно така. Наблюдавахме ви още от както за първи път стъпихте в този град на арената. - The Boss
Намръщи се, като застана до Тай. Тези хора, хлапе, са като мен..якуза. Ако не ти говори нещо, те се крият в сенките и рядко се показват насред хора. А когато са се сред тях си нямаш и на идея. - Overhaul
Човече...значи тези са като теб? - Тай
По - зле, хлапе. Тези са в пъти по - опасни от мен. Само че този там...Намръщи се още повече. "The Boss" не е прякор, който можеш да си поставиш сам на себе си, нещастник...това е името, което баща ми използваше. - Overhaul
Хмхмхм...Кай Чисаки...очаквах този отговор от теб..но не се заблуждавай. Баща ти няма нищо общо с този псевдоним. - The Boss
Какви ги дрънкаш...?!? - Overhaul
От светлината на една от уличните лампи се сформира наново единият от лейтенантите - Glitchtrap, но вместо с бойна екипировка, той беше облечен с нормалните си дрехи, държейки пистолет със заглушител. Отскочи върху лампата, като седна на нея и започна да си люлее краката като дете. Всички можеха да го видят, защото той се намираше точно до The Boss. И това не е всичко. Чисаки, баща ти всъщност няма нищо общо с Doomsday. Той беше просто първата ни пречка, която ние успешно елиминирахме. Знаеш, ти и онова момиче бяхте там. - Glitchtrap
Overhaul получи много гаден спомен - спомен, който го разгневи, но бързо се свести от тази своя ярост. В него, той, заедно с баща си се намираше в стая за разпит, като и двамата говореха с дядото на Кьоко , но Чисаки не можеше да си спомни поради някаква причина за какво. Единственото, което помни бе, че Кьоко беше завързана за стол в мазата, а дядо ѝ имаше бомба върху себе си, която след като избухна, уби баща му, който носеше псевдонимът "The Boss". Това обаче е единственото нещо, за което се сети.

Мисля, че си имаме по - важна работа в момента..! В този момент, Дейвид, Джейкъб, Rider и Bones бяха нападнати от 50-ма легионери и още толкова тъмни воини, като им идваха на рояци от всяка страна. Тъй като бяха четирима, всеки един от тях трябваше да защитава поне по един гръб освен своя и да поеме опоненти от една страна. - Bones
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пет Апр 30, 2021 3:03 pm

Тай, това е човекът отговорен за всичките атаки върху наща и не само наша организация до момента. А този шеф, който виждаш ги контролира всичките Погледна към Гличтрап Нищо чудно и на теб да ти е промил мозъка, колега..Някой с твоите възможности има светло бъдеще в Адрон. Варис беше наясно, че в Гличтрап има нещо гнило, затова и го нарече "някой". Въпреки това беше прав, такъв като него, който може да срине структурата на Адрон ще е може би втория най-високо платен там след Сай. Дори отряда му не взема толкова пари, колкото Гличтрап може да си осигури. Това обаче щеше да ядоса Гличтрап, защото го чува от човек, който той самия няма бъдеще. Варис е издирван в Адрон и ако не беше Джестър, отряда и бунтарите щяха да се бият все още. Гличтрап знаеше много добре за деянията на Варис. Знаеше, че може да разбие мрежата и да я погуби. Като отворена книга му е. Единственото което не знаеше за него беше детството му и името му За жалост тези твоя маска те е корумпирала - Варис

Дейвид обърна гръб на Боунс, а Джейкъб на Райдър
Тия ще оценят болката която причиняват..От тясната му ръка излезе верига, която нави около нея и хвана острата както нижка кост която беше на края и. Едва когато я изпитат! - Дейвид
Тия нямат край..! Превърна ръцете си в бластери Като зомбита са. Трябва да има някакъв друг начин! - Джейкъб

Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пет Апр 30, 2021 4:02 pm

"Някой"...? Хаха, добра шега, мой любим хакер. Но както виждаш, аз съм никой и нищо. Не съм "човек" вече. Моят мозък не е като вашият. Така че не мисля, че можеш да говориш за мен по този въпрос..Варис. Уверявам те, никой не е пробил моят мозък. Именно защото се научих да имам свободна воля правя това, което смятам за правилно, без да зачитам законите и моралите. Как го наричате вие...Artificial Inteligence? Мисля, че съм подобно нещо. Всъщност, нямам си и на идея. Не знам вече какво съм. Но стига толкова за мен...Насочи си пистолета към Варис, тъй като думите му го провокираха. Той не смяташе да го напада, по - скоро просто го посочи с него. За него, Варис всъщност беше единственият човек, който до някаква степен можеше да го разбере. Моето бъдеще вече е предопределено. Няма да го отдам за развитието на Адрон, нито каквото и да било друго освен Doomsday. Ще използвам знанията си и уменията си, за да унищожа цялата система от технологии, обладала този свят. Ще върнем всичко обратно на нулата и животът ще започне отначало. И тогава, ще се погрижа да огранича хората да не намират потенциалът на технологията..! С този свой идеал, той беше и най - различният от всички легионери. Doomsday представляваше точно обратното на това, което Glitchtrap говори. То представляваше освобождаване на хората от оковите им. А той целеше да ги ограничи до такава степен, че никога да не откриват технологията. Въпреки това, че беше различен обаче, The Boss не продума и дума докато той говореше. Тогава, най - накрая...Гласът му в този момент стана роботизиран, а маската му започна да се изменя непрестанно все едно се бъгваше. Тялото му дори започна да трепери , а от него излизаше електричество все едно става смущение в системата му. - Glitchtrap

Щ̵̻̲̙̙̫̘̦̿̋̃́͛̓̓͊͒͝ ̶̟̰̞̻͕̘̗̈́Е̶̮̂̅̊͂̀̽̈́̓͐̚͠͝ ̸̘̮͚̞͚͉͊͝ ̸̛̟̪͍̦̃̿͌̆̀͋͊́̓͠ ̶̦͐́С̷͙͖͔̹̰́̎̂̾̐̍̕͝͝ ̵̢̰͍̰̞̙͕̳̹̎̀͂̋͛̿̆̍̈́͝Ъ̷̡̼͚̖̟̮̮̰̹͐͌̀͝ ̵̡̤̰̳͙̦̋̎̎̃̇̎͘М̷͚͈͕̯̔͌̆̇̒̍̈̏̕͘͝ ̷̡͈̭͎̙̽͐͐̓͒͐͜ ̵͍͑̈́̾͂̋̓͝Ч̸̡̧͔̫͙̖̻̐̐̾̀̇̉͋̎̀̕͝ ̷̨̛͈̗̣͉͍̥͓͎͙̝́͛̍̌̂͊̕͜͠О̵̝̼̞̞̣̪̹̙͔͛ ̸̨̪͖̲͇͎̞̫͇̩͎̜̊̀̌̽В̵̢̗̍͋̄̕ ̴̨͍̺͙͉̱̺̝̉̓̑̊̀̕͝͠Е̸̡͈̎̒͆͋ ̷̡͚̗̭̗͚̪̘̠̈́̔̀̍̚̚̕͝К̸͈̣̘̘̭̙̒͋̑̈̋͛͝

Варис тогава разбра и каква беше ролята в цялата тази схема, и най - вече личните му мотиви - да бъде човек. Каквото и да беше той, не му харесваше. А Doomsday щеше да му даде възможност ту да унищожи това, което той не харесва, ту да се опита да бъде като останалите. Следващите му думи обаче щяха да накарат всички да обърнат поглед на към него, а към Варис.

А̸̳͇̗͍͉̝̗̳̮̿̏̇̀ӓ̶̢̹͓̪̠̲̬͎͈́̎͗а̸̤͍̑́͂͐̊̔̎͆͑̈́ͅͅх̷̰͊͂́̇̈̓͘,̵͕̔ ̶̡͖͖̣͎͂́͛̇͑̆̏̊̇͘н̷̢̤̭̹͖̖̤̻̳̜̂̌̒̈́͘͝ͅо̸̧̨̛̰̖̞̭̝̯͈̽̿̈́̓̑͊́̀̊̕ ̸̧̨̛͔̳̜͍̱̞̦͉͚͂̈̅̚͜з̷̡̢͈̫̓̍̂̈̔͐̉̏̈́ͅа̴̨̡̛̥̬͓̝͓̙̣̭͖̂̈́͒ ̴̜̳͖̱̝̱̺̆̂͗̓е̵̧̢̞̖̗̫̙̦̜̄͜д̶̡̭̖̘̗̜̆̽̍̑̍̒͂͜н̵̰̹̱͈͍͉̝̫̗̫̓̀̑̈́́̽̏ӧ̵̛̰̘̳̘͓̻̰̜̰́͒̐̅̽͘͜͜ͅ ̵͇͐̋̐̃̈́̀͐̀̀͐̂н̴̛̦̫͕̤̗̙̞̞̖̯̓̀̒͑̌͒͌̃е̸̺̜̦̎̈̉̆̀̑̇̈͌͜͜͠͝щ̵̧̡̛̲̲̤̫̜̬͙̾̃̃͆̀͗̾̉̕͜ͅо̴͖̩̜̠͆̀͋̀̅́̚ ̴̡̮̞̤̭͎͖̗̮̩̹͂̏̕в̶̡͇̖̲͎̩̥̀̆̃͂͆͑́̔̽͋̚͜͜͝ͅи̸̳͖͍̰̙̮̔͠͠н̵͈̠̤͔̠́͋̾̂͛̈̂̋̈̾а̷̝̩͓͕̖̿г̶̢͖̯͍̳̯̮̈͌̉́̓̓͒͜и̴̰̞̹̜̪̻͈̌͒̆̿̊͊ ̷̬͔̯̠̟̝̬͍̺̇щ̸̰͔͓͊͋̽́е̷̨̞̺̭̲͍͑͋̒̋̇̾͠ ̵̨͍͕̲̰̱̮͍̣͈͈͉̓͒͆̈́̚͠с̸̬̝͕̲̹̼̣̘͆͜ͅъ̸̡͖̬̺́м̶̤̫̩͚͔̖͍̘̪̦̪͉͂̂̂̈́̚͝͝ ̶̝̖̥̦̬̩̯͕̪̯̍͂̀̂͗̓̾̑͝т̴̨̧̪͍̰͌͐̋͑͋͛̑̌̂̚͜ͅи̸̢̥͔́́̈́͘ ̷̢̤̠̞͖͔̟̠̬͎̓̂̽̓б̶̻̘̬͔̈̐̍͛̉̌̂͒̈̈̂͘л̵̗̗͓͇̺̱̭̙̩͊͋̎͋͒а̷̡̡̛̭̰̦̩̫̗͍͌̌̐̀̈̌г̶͚̤̥͎̔̔̀͑̃̈́͋́͒͛о̷̨̳͍̥̳̼̥̍̀͊̈́̓̆д̸̧̫͍͎̬̘̣̺͖̫̖͆͛̃̇̈̓̑̀̕̕а̶͖̓̊́̂̊̽̂̈́̕͘р̸̙̻̊̃е̴͔͋н̵̧̜͕̺̺̤̪̼̖͈͙̃̎̉̆̈́̌,̴̢̦͓͚̠͍̩͕͍̊͂ͅ ̴̡̼̮̠̏̍̑͊̈́͘В̴̨̡̛̼͎̳͕̫̘̂́̽͒͐̈́͂̏̍͝а̷̭͇̳̻̺͙̱̝͑̍̃̐̓͘͘̕р̵̘̼͍̜̮̼̱͔̘̹̥͈̄͊и̸͖̜̞̦̰͙̪̺̺͕͎̞͊͂̃с̵̢̨̤̺͍͕̈́̊̇́͊͆͋̏͑̕͝.̶̥̳̈́͂͋͌.̵̡͓͉̤̼͒́̓̈́̇.̷͉̼̜̻̗́̓͂̉̈́̔͂̆̈́͜ͅ

Т̷̛̙͔͚̫͔͕͖͔͕͎̖͎̽̂ӥ̶͍̣̤͇͔́ ̷̦͈̖̦͇̠͔͎̅̓̀͘͜с̵̨̢͖͐͊̍̾͒́̐̃͐и̸̨̛̲̲͈̞̾͗͐́͗̾͊͝͝ ̵̱̩͓͇̔͒̍̿̅͂̊̈́̚̕͜͝т̶̢̡̠̲̫̲̮̎̈́о̶̨̢͍̞̮̙͖̇͆̇̀̒̅з̷̛̦̙̩̝ͅи̷͙̟̼̌̀,̶̭͚̰̰͝ ̸̤̦̀͌̓̽̌͝к̶̛̛̹̬̮̰̼̪̰̜̠̤̉̾̈́͊̒̑̂͒̌ͅо̴̗̤̄̆͝й̸̻̥̲̩̰̟̅̑̈̊̋̔̔̉̽̕т̸̧̯̯̻͉̉͂͌̒̉̀͌̐͆͜ͅо̴̪͔̝̥̦̞̜͖̔̓̍̔̈́̀ ̶̛̦͔̯̼͇͖͐̑͐̔͘͠д̶̢̢̫͉͕͈̹̰͕̿̽̽̍͑ͅа̴̡̡̧͉͍̫͙̻̎̏д̴̡̢̳͔̪̼̗̟͍͍̞̒̓̀͊̆̈́ͅё̷̧̥̹̱̜̮͈̭̼͇́̏͗́̄̏̓̂̑̚͝͝ͅ ̴̖͚̓̏͂͂͘͝ж̸̛̤̲̹̞͙͊̇͛̀̒̀̌̐ӥ̷̛͕̬͔͚͙̩͎̥̋̐͂̓͒̓͘͝в̶̳̪̠̗̠̐́̌̃͘о̶̢͓̩̣̮̻̟͙̳͉̯̆̇̐́̀͗́͜͠т̸̨̙̰̙͓͎̙̹̩̞̔͛ ̴̪͍̲̫͔͍̘̆̆͒̍͑̕͘͝н̵̨̛̫͙̪̳̭̅͗͊̀͊̏̏̌͐͋а̷̨̩̱͇͊̇͗̉ ̶̦̿̋̾̈́͋̓́͘͝T̷̡̡̞̱̱̙̱̼̾̚ḫ̵̖̞̪̓̓̇̂͑̉̇̂̿́̒̕ę̵̢͕̰̠͕̱̝̼̱͖͈͊̎̽̑̈́͋̾̐̕͘͝ ̶̡̺̱̩̭̗̈́͂̉̉̇Ļ̷̟͍̠̣͔͍̰͂̉̎͘e̷̢̧̢̧̤̙͎̥̻̜̱̒̇̌̄̎̈́̔͊́͊͝g̷̘͓̦̼̔̏̾̄̎̈́͑͆̀̚͝͝ͅï̵̲̖̦͙̞͚̻̦̲̼̳̓̈̈͗̔̉ö̵̤̘̼͕̼̝̠̣̮̫́̆́̊͜ņ̴̧̛̠̭̏̀͑̉̓́̏̈͘̕̕.̵̡̡͎̯͍̲͋̓̎̄͠ ̶̛̰̭͙̒̈́

Т̷͈́͑̔͂̐̃͆̓͠ѝ̴̥͆̋͌̓̉͐̓̓̄ ̴̛͍̗̺̹̺̠̭̽͂̀̎͒̓̈́͗͝ͅͅс̸̙̮̉͘̚̕͝и̷̡̤͐͐͆̈́̈́͂͆̔ ̸̥̮̫̞̈́̉͌̚т̶̗̦̥̰̓̽̀̔̒̚͘͝о̵̢̧̞̺͓̯͛͆̈́з̶͈̮̽̇̄͂͝ѝ̶̙̑̊,̶̨̤͉̦͇̭̼͗͜͜ ̵͚̺̪̥͇̟̳͎͔͕͙̂͜к̴̠̆̔̌̓͛̂̄̔͊͛͋о̸̛̯̒́̅͗̄̓̈́͗̇́͠й̷̦̟̱̤͚̘̮̒̿͋͐̓̇ͅт̷̧̳̣̦͖̹̤̘͙̙̬̓̑͂̔̊̐̕͝͝о̶̧̝̤͈͕̿͛̇͐͌̔̕ ̷̛̖̮̳͚̝͋͋̑͝ӟ̵̣͈͍̗͎́̉̄̐̏̂̈͘͜͝͠а̵̢͖̱̲̥̭̍͝п̵̨̧͈̱͎͓̹̝̩̥̑̂̇̌̅͂̄о̶̞̙͔̦͓̣̟̰͕̌͂ч̴̧̛̦͔̱̼͚̙͎͓̀н̶͔̬͉͓͚̥͎̟̖̈͋͋̈́а̶̡̨̰͉͓̘̜̫̔̂͒̀̌̀̾͛̕ ̶̠͉͉̾̅в̶̧̗̞̪̫̥͖̟̞̲̰͉͗͒с̶̈́̈̀̅̍͜ӥ̵̢̛̦́͗̌̈́͘͝ч̷̼̩͈̤̩͋̈́к̷̢͕̬̻͓͖̘̈́͐̿̀͘о̶̪̮̲̘̰͖͈͆̓͛̋̋́̅̄̃͗̕ͅ.̸̪̦͈̭̼͚̪̩̌͛͂̒͛̑̂̚͘̚͜
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Май 01, 2021 11:00 am

Как..Какво..!? Погледна към Варис За какво говори този изпратения брато..? Блейк не можеше да повярва на това което чува. Този на който той вярва най-много и чувства за най-близък след Джейкъб и Ерик е Варис. Той е човекът който промени арсенала на бунтарите за да могат да оцеляват. За него Варис е гений и много добър приятел. Не вярва на подобни работи, обаче мисълта че Гличтрап е умел хакер като него, го притеснява да не би да знае нещо което той не знае за него Говори кибер измет! - Блейк

Чакай..Сериозно ли? Сахир беше другата крайност. Макар и в момента да има доверие на Варис, той винаги го е смятал за огромна пречка за развитието на наркотрафика в Адрон. За Сахир, преди обединеното на фракциите, Варис е бил по-добре мъртъв. Макар и Ментира да е била на страната на С.О.С, тя винаги ги е предупреждавала за възможностите на Варис. Много от сделките им били съсипвани именно заради него. Саботирани системи на кораби, самолети и дори подводници довело до загуба на дрога за милиарди. Нищо чудно да имаш нещо общо с тях, Варис..Все пак, твоя цел беше да съсипеш управлението на градове като Адрон и Бийкън, които са по-напред в развитието си от други като Сахракаш, Кагедома и Сайкацу. Много се надявам този да блъфира. За твое добро! - Сахир

Присви очи след всичките погледни обърнати към него и след всичко което чу по свой адрес. Той погледна сериозно към Гличтрап и с голямо съмнение и напрежение в гласа си изрече: Какво знаеш, колета..? - Варис

Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Май 01, 2021 11:26 am

------------------------------------- TREACHERY -------------------------------------------------------------

Ахах...:
Bleach OST - treachery-

(0:52)

В този момент, маската му стана нормална и спря да се бъгва, като тялото му спря да излъчва електричество и да трепери. Той изцяло нормализира състоянието си и вече гласът му стана нормален. Кхъм...Нека ви разкажа една история...история, която се случи не много отдавна. Преди появата на Варис в нашият живот, ние живяхме измежду вас. Криехме се. Правехме се, че ни няма. Появявахме се на много редки случаи измежду хората. И пак, никой не ни откри. Но почнахме да се изчерпваме...хора като представителите на всички якуза семейства в този град започнаха да ни намират...докато един съдбовен ден, The Prodigy не ни предложи да станем част от този огромен клан, наречен Кагамине. Или както той му вика...Осемте Смъртни Прегрешения. Ние станахме част от тях преди не повече от 30-40 години. Работихме заедно с цел да разширим притежанията на този клан , но ние в техните очи бяхме просто вандали...никой не толерираше легиона по начин, по който ние искахме..с уважение. За това..просто ги накарахме. Ние...по - скоро аз, създадох това, което на тях им липсваше...дом. Пространство, в което те и само те да комуникират, без да има кой да ги проследи. И за това, най - голям пръст в цялата тази схема..Завъртя си пистолета няколко пъти, като посочваше всеки един от тях с него. Това продължи с минути преди да каже следващите си думи, като най - накрая се спря на Варис. ...има именно Варис. Той създаде онова пространство, в което ние се чувствахме всемогъщи. Най - накрая можехме да покажем на тези глупави якуза семейства, че легионът има нещо повече от тях...досещаш се, нали Варис...? "Dark Web" пространството, което ти създаде....използвахме го от както научих за това и го показах на останалите от легиона. Сделки, заплахи, измъчвания...правили сме всичко това и все още никой не може да го докаже. Защо...? Хехехех...защото твоето творение, Варис, ни даде онази капка уважение, която ни липсваше...глупавите мафиоти ни завидяха. От тогава, The Legion e на почетно място в йерархията, защото ние им показахме онова пространство, в което те се чувстваха недостижими. И наистина бяха...от тогава, за няколко години, The Prodigy издигна кланът Кагамине на върха на хранителната верига и стана най - многобройната якуза организация в целият свят. Дори вторите, които държаха първото място толкова много време, бяха малобройни в сравнение с обединените сили на легионът и мафията...и за всичко това, Варис...си виновен именно ти. Ако не беше създал това чудо, може би това нямаше да стане. Може би легионът отдавна щеше да е умрял. - Glitchtrap

Йо...Погледна леко натъжено към Варис. Ей, ей...този си го измисли, нали, Варис...? Нямам си и на идея какво говори, защото не разбирам от технология, но...предполагам говори пълни глупости, нали...? Опитва се да те изкара злодей...е-ей Сахир! Той лъже, нали..?! Можеш да усетиш когато някой лъже..! Кажи ми, че си го измисля, йо...! Варис е наш приятел...!! - Тай

Поклати глава. Не си измислям...нали така, шефе...? Погледна към The Boss. - Glitchtrap

Кимна. Много правилно. Благодарение на Варис, легионът е това, което е днес. - The Boss
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Май 01, 2021 12:10 pm

Той...Той говори истината Тай... Казвайки тези думи, светещите детективски очи на Варис бяха изпълнени с гняв. Пред него стоеше човекът заради когото Дроните - жителите на Адрон бяха толкова обединени в протестите си. Заради него е започнал хаосът, който преди беше подчинен на страха. ТИ СИ ПРИЧИНАТА ЗА ПАДЕНИЕТО НА С.О.С ВАРИС И ТИ СИ ВИНОВЕН ЗА ПОЯВАТА НА ТИЯ МАСКИРАНИ ПСИХАРИ! Защо не си седеше пред компютъра като добро момче ами трябваше да се месиш в технологичното развитие на света!? ЗАЩО!? ОТГОВОРИ МИ, ВАРИС!? - Сахир

Варис беше съкрушен, но не го показваше, защото той очакваше един ден тази информация да излезе наяве. Никога не е бил готов обаче светът му да се обърне срещу него Тай.. Създадох кибер пространството в което хората да изразяват мнението си анонимно. Всичко с мисълта да могат да имат самочувствието да се изправят срещу магията в Адрон позната като С.О.С. За мое най-голямо съжаление обаче, тази пъстра идея backfire-а като най-големия стимулатор за изнасилване, нарко-трафик, рекет, транзит и какво ли още не..И като сега разбирате и разбирам..За развитието на техния Legion Аз загърбих своите идеали да не подчинявам хората на технологията само и само да имат самочувствие и въпреки това пак всичко се е прецакало. А колкото за останалите градове..Няма какво да коментирам - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Май 01, 2021 12:21 pm

За съжаление на останалите, това, което Glitchtrap изрече наистина се оказа истина. В този момент, всички погледи отидоха върху Варис..и разбира се, нямаше нито един, който да е радостен измежду тях.
Намръщи се. Значи на теб дължа голяма част от плана си също, така ли...? Хъх...как нещата се обръщат... - Overhaul
Гласът ѝ се чу през предавателя на Варис. Варис, чух всичко...не се оставяй на тези думи да те обезкуражат! Миналото си остава минало, трябва да работим заедно, за да го поправим..! - Кьоко
Усмихна се коварно. Ох, сестро...колко много грешиш...някои неща са непоправими.. - Макима
Хей всички, успокойте се! Осъзнавате ли срещу кого посочвате пръст..!? Да...Погледна леко натъжен надолу. Прави сте...Варис е направил нещо много лошо...но ако сека се обърнем срещу него, това ще свърши зле за всички ни..! Не виждате ли, че врагът ни е друг..?! Посочи The Boss. - Тай

Един друг човек измежду тях обаче беше най - ядосан от чутото. Дори гневът, който Сахир изпита беше малък в сравнение с неговият. И това, разбира се, беше Shun - човекът, който най - много мразеше идеята за Doomsday. И сега, след като чу всичко това, естествената му реакция беше само и единствено гняв. Той погледна разярено към Варис..но не продума нищо. Shun знаеше, че само с поглед ще може да изрази това, което чувства. А то беше омраза...една много, много силна и породена от гняв омраза. Той стисна юмрук, като просто подмина Варис и се обърна към The Boss.

Хмхм...мисля, че сега е мой ред да говоря. Вече чухте една част от истината, но...готови ли сте да чуете и другата..? Тази история...има продължение. Погледна към Shun. - The Boss
Гледаше го с ядосания си поглед, като всеки момент щеше да го нападне ако някой не го спре. Какво искаш да кажеш с това, негодник...? - Shun
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пон Май 10, 2021 6:48 pm

Варис беше в много странно положение. Един от мозъците на операциите от коалицията срещу клоуна вече не е толкова чист, за колкото бе мислех. Хвана едната си ръка за китката, като наведе глава и след минутка размисъл се изправи и каза: Преди да продължиш..шефе..Искам да те питам нещо. - Варис
Затваряй си глупавата уста копеленце..! - Сахир
Цялото ви плъзване на бял свят като хлебарки се дължи на мен. Не мислиш ли, че ще по-добре..Ако работим заедно..? - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пон Май 10, 2021 6:59 pm

Какво...? Изненада се от това, което чу. - Glitchtrap
Учуди се. М-моля...? Йо, Варис..! Този там е отговорен за всичко, което се случва тук, нали..?! Ти сам го каза...! Изключено е да работим заедно..! - Тай
Протегна ръка встрани, като почна да сформира оръжие. Чух достатъчно... - Shun
Погледна към Варис. Планът ни вече е в действие. Ако смяташ, че ще те спася от собствените ти другари да не те разкъсат на парчета, жестоко се лъжеш...хех, но все пак искам да чуя защо ми предлагаш да работим заедно. Може и да се съглася. - The Boss
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пон Май 10, 2021 11:48 pm

Протегна ръце встрани Una mattina..Затвори очи като се усмихна и погледна нагоре mi son svegliato.. Погледна към шефаO bella ciao, bella ciao..Завъртя пръстена на часовника си като лампите около тях из града започнаха да се чупят bella ciao ciao ciao! - Варис
Йо, what the fuck? Тоя съвсем се побърка! Посегна да хване Варис за рамото тъй като беше до него, но изведнъж, Мазуши бомбите по него му се задействаха и той бива изблъскан от експлозцията от титана на Азами и падна на земята - Блейк
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Май 11, 2021 12:03 am

Стоеше неподвижно, като гледаше към Варис. - The Boss
Отскочи от лампата на земята. Шефе, да се заема ли? - Glitchtrap
Не, все още недей. - The Boss
Блейк...!!! Отскочи право към титана на Азами, като със светкавичен даш щеше да хване Блейк и да се върне обратно все едно беше The Flash. Какво по дяволите стана, йо..?! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пет Май 14, 2021 10:30 am

Варис игнорира на Тай въпроса като се изправи срещу боса. Той слезе от титана като се слайдна по гърба му, като се приземи и погледна към него За колкото и непобедим да се мислиш, има сила която се равнява на тази на Jester. В момента сестра ми бива издирвана от него, не самото защото знае нещо което ни трябва, но и защото е способна да саботира уменията му и да го направи една глупава черупка с амбиции и известен костюм. Протегна ръка към него като от часовника си активира енергията на Кайто за демонстрация С тази богата енергия на един от хората му, много скоро ще мога да направя нещо дори по-силно от това..! Комбинация от моя Lock и нейния Sabotage... DELETE. Ще мога да затрия всичко което се изправи на пътя ти за да изпълним Doomsday! Все пак..Ако аз съм бил причината хората ти да излязат на бял свят, защо не се погрижа за тях отново..? Варис не звучеше нормално, всички се чудеха защо по дяволите ги говореше тия глупости - Варис

Той...Той лъже...! Какво си намислил Варис..? Може би само Макима и Сахир си имаха няква представа за блъфа на Варис. Ти си предател..Мръсен предател! Погледна към Макима - Сахир

Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пет Май 14, 2021 10:59 am

Погледна с леко отегчен поглед към Сахир, като поклати глава. Добър опит, но..Няма смисъл...Погледна към Glitchtrap след това. Не и докато той е там. - Макима
Изслуша внимателно какво Варис имаше за казване и със спокоен тон му отговори: Слушай, Варис....има едно нещо, което не разбирам. Твоето желание за изпълнението на Doomsday. Въобще знаеш ли това какво би причинило? Няма да крия от вас, че Doomsday е егоистичен план. В него от вашата гледна точка няма да намерите нищо добро. Но не всичко в този свят трябва да бъде справедливо. Цял живот, вие имахте право да преследвате и изпълнявате вашите цели. Да защитавате света от злодеите по пътя ви. Сега дойде и нашият ред. За едно грешиш тук, Варис. Да, ти ни помогна да излезем на свобода, но не вземай цялата заслуга за себе си. Ти си една малка част от нашата поява на външния свят. Това твое умение, за което говориш, звучи наистина прекрасно и би ни било от полза. Но за съжаление, няма да приема твоята оферта. Погледна към Glitchtraр. Покажи му записа. - The Boss
Маската на Glitchtrap присветна, като започна да проектира холограмен екран на нея, в който ясно се виждаше запис от камерите в сградата на Макима, която сключваше договор с Варис и компания. Легионерите много добре бяха изслушали техният разговор и знаеха за всяка една подробност. След записа, маската му се оправи, като той си я намести. Добър опит, Варис. Ако не бях тук, можеше и да се получи. Щом дочух, че моят любим хакер е в града, нямаше как да не го проследя. - Glitchtraр
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Май 22, 2021 11:43 am

Така като гледам твоите хора са да ми фенове..Погледна към Гличтрап Каква по дяволите е идеята ти спрямо мен..? Хайде тъпако, имахме сделка..Къде по дяволите се губиш..? - Варис

Сахир, Варис очаква някого - Мира
Очаква ли, чакай мислите ли му прочете..? - Сахир
Вероятно знае, че ще го направя. Знае всичко за отряда ти. Не знам кой е, но му се довери. Има нещо на ум как да ни избави от тук..! - Мира
Грр..Дано си права, Мира.. Обърна се към Макима като поклати глава и вдигна рамене все едно я пита какво да правят. Явно му няма доверие на Варис - Сахир
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 8 от 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Върнете се в началото