Chronostasis's room
2 posters
Страница 4 от 6
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Chronostasis's room
Annie: След като бе изблъскана от шоковата вълна, тя се приземи успешно с помощта на въздушната енергия, която владее. След това видя как Shun се доближава до него и тя веднага се затича към тях. Shun! По-добре не се доближавай до него! Не се знае дали няма друг скрит коз. Пък и му нямам доверие...
По - добре послушай приятелката ти...опасен съм. - Chronostasis
Започна да му лекува раните чрез дрон. Замълчи..няма да ти позволя да умреш.. - Shun
Изкашля кръв. Напълно добре съм си...удряте слабо. - Chronostasis
Хари...не трябваше да се стига до тук...защо се присъедини към Overhaul...? - Shun
Overhaul..Стисна юмрук. Той може да върне това, което ти унищожи, Shun...силата в дъщеря му ще може да възстанови светът ни... - Chronostasis
Моля...? На онова малко момиченце с рогчето на челото? - Тай
Тя съдържа сила, която може да затрие целият свят...само тези, които умеят да контролират времето могат да я държат стабилна...за това аз се грижех за нея. - Chronostasis
Ако това е била целта ти от самото начало...то позволи ми да ти покажа правият път..! Събера ли 10-те свещени артефакта, ще мога да изградя светът ни от материята, която заличих..! Заедно с твоите времеви умения, ще можем да се върнем у дома..! Подаде му ръка. - Shun
Погледна го. Shun... - Chronostasis
Усмихна му се дружелюбно. Е...? Приятели отново..? - Shun
Също му се усмихна приятелски, като му стисна ръката. Този път обаче го дръпна към себе си и го погледна с омраза. Трябваше да послушаш приятелите си...Тайно държеше едната си ръка зад гърба. В нея държеше от онези пистолети, които съдържат куршумите с кръвта на Eri. С един ловък замах допря спусъка до сърцето на Shun и го простреля. - Chronostasis
Не успя да реагира, като погледът му всякаш стана празен. Ха..ри...Падна на страни. - Shun
SHUUUUUUUUUUUN!!! Затича се към тях тъй като беше на разстояние. - Тай
Започна да му лекува раните чрез дрон. Замълчи..няма да ти позволя да умреш.. - Shun
Изкашля кръв. Напълно добре съм си...удряте слабо. - Chronostasis
Хари...не трябваше да се стига до тук...защо се присъедини към Overhaul...? - Shun
Overhaul..Стисна юмрук. Той може да върне това, което ти унищожи, Shun...силата в дъщеря му ще може да възстанови светът ни... - Chronostasis
Моля...? На онова малко момиченце с рогчето на челото? - Тай
Тя съдържа сила, която може да затрие целият свят...само тези, които умеят да контролират времето могат да я държат стабилна...за това аз се грижех за нея. - Chronostasis
Ако това е била целта ти от самото начало...то позволи ми да ти покажа правият път..! Събера ли 10-те свещени артефакта, ще мога да изградя светът ни от материята, която заличих..! Заедно с твоите времеви умения, ще можем да се върнем у дома..! Подаде му ръка. - Shun
Погледна го. Shun... - Chronostasis
Усмихна му се дружелюбно. Е...? Приятели отново..? - Shun
Също му се усмихна приятелски, като му стисна ръката. Този път обаче го дръпна към себе си и го погледна с омраза. Трябваше да послушаш приятелите си...Тайно държеше едната си ръка зад гърба. В нея държеше от онези пистолети, които съдържат куршумите с кръвта на Eri. С един ловък замах допря спусъка до сърцето на Shun и го простреля. - Chronostasis
Не успя да реагира, като погледът му всякаш стана празен. Ха..ри...Падна на страни. - Shun
SHUUUUUUUUUUUN!!! Затича се към тях тъй като беше на разстояние. - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Annie: О не..! Докато тичаше към тях, тя чуа изстрелa и спря на едно място. Осъзнаваше какво се случи и сякаш и нейният поглед стана празен. Не...не...не...! Това не може да се случва...!
Бавно се изправи. Хехехех..време е да останеш без никакви умения, приятелю... - Chronostasis
Всякакъв вид енергия напускаше тялото му, дори холограмите му спираха да работят. Усещаше си как животът излиза от него. - Shun
Как смееш, йо...?!?! Това не е ли твоят най - добър приятел?!???! Дашна към Chrono и отприщи експлозия към него. - Тай
Отскочи на една сграда. Приятели вече нямам. - Chronostasis
Всякакъв вид енергия напускаше тялото му, дори холограмите му спираха да работят. Усещаше си как животът излиза от него. - Shun
Как смееш, йо...?!?! Това не е ли твоят най - добър приятел?!???! Дашна към Chrono и отприщи експлозия към него. - Тай
Отскочи на една сграда. Приятели вече нямам. - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
Annie: Изстреля една огнена топка с радиус 25см към Chrono, за да го държи надалеч и отиди да помогне на Shun. Shun, не го прави! Знаеш, че ще се оправиш. Не ни напускай!
Избегна я с отскок назад, като погледна към тях. Безполезно е. В момента той с нищо не е по - различен от нормален човек.. - Chronostasis
Въпреки че беше жив, защото тези куршуми не са смъртоносни, той нямаше вече никаква енергия. Вътрешните му органи бяха поели обаче щети. - Shun
Въпреки че беше жив, защото тези куршуми не са смъртоносни, той нямаше вече никаква енергия. Вътрешните му органи бяха поели обаче щети. - Shun
BGDodpul- Administrator
Annie: В такъв случай.. Започна да дава от своята жизнена енергия на Shun, точно както при Тай. Надявам се това да проработи, Shun. Ти само се дръж.
Допря си ръката до нейната с цел да ѝ покаже, че е добре. Не се притеснявай...няма нужда от това..Погледна към нея, като ѝ се усмихна. Хари...направи една голяма грешка... - Shun
Какви ги дрънкаш...? В момента ти ставаш безполезен и няма да можеш да се оправиш никога... - Chronostasis
Може би...аз съм единственото изключение...От тялото му започна да излиза енергия. - Shun
Какви ги дрънкаш...? В момента ти ставаш безполезен и няма да можеш да се оправиш никога... - Chronostasis
Може би...аз съм единственото изключение...От тялото му започна да излиза енергия. - Shun
BGDodpul- Administrator
Annie: Изправи се. Беше някак си успокоена, след чутото от Shun. Shun, какво имаш предвид?
Усмихна ѝ се. Само гледай...Енергията, която излизаше от тялото му толкова много се увеличи, че вече стана на гейзер, който изригваше нагоре. Отделяха се купища количества енергия и даже имаше и леки вълни, които блъскаха назад всичко край него. Вече собственото му тяло дори не се виждаше. - Shun
Дашна към Annie, след което я прегърна и се застопори на земята с нея. Ей, добре ли си...? Погледна разтревожено към нея, след което и към Shun. Какво по дяволите се случва..? - Тай
Тш..! Гледаше с презрение. Прикри си лицето заради вятъра, който се образуваше. Тези куршуми връщат времето назад на съответния човек...още преди да е имал енергия! Защо по дяволите се случва това..? - Chronostasis
Дашна към Annie, след което я прегърна и се застопори на земята с нея. Ей, добре ли си...? Погледна разтревожено към нея, след което и към Shun. Какво по дяволите се случва..? - Тай
Тш..! Гледаше с презрение. Прикри си лицето заради вятъра, който се образуваше. Тези куршуми връщат времето назад на съответния човек...още преди да е имал енергия! Защо по дяволите се случва това..? - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
Цялата енергия, която се отделяше беше в следствие на връщането на времето на собственото му тяло назад. Преди, неговото тяло не беше това, което е днес. Chronostasis беше забравил тази малка подробност. Тази енергия вече се е отделяла в миналото отново - когато старата същност на Shun се сля с част от Chrono. Сега обаче всичко това се връщаше назад.
"Even the immortal will fall one day..but death can't reach those who live in the memories of others." Излезе от гейзера енергия, която се отделяше. Тази енергия беше всъщност следствието на сливането на Shun с едната половина на Chronostasis. Сега обаче като това го нямаше, от него остана истинската му същност. Happy to see me? Подпираше се на бастуна си. - V
Ядосваше се. Как можах да забравя..?! ПРОКЛЕТ ДА СИ, SHUN!!! - Chronostasis
Извади книгата си. "Fools are those who curse without thinking who is standing in front of them." - V
Във въздуха започна да настава хаос и да падат червени гръмотевици навсякъде. Чу се познат смях за някои. ХАХАХАХАХААААА! Летеше си из въздуха. Кацна обаче пред Annie и Тай. Пораснали сте, деца. ДАНО ВЕЧЕ НЕ СТЕ ДОСАДНИЦИ! На външен вид изглеждаше същия, обаче беше двойно по - голям на размери. - Griffon
BGDodpul- Administrator
Annie: Не можеше да повярва да очите си. Това.., наистила ли се случва. Griffon, това ти ли си ве глупаво птицо...? Хахаха, липсваше ми, макар и почти да бях забравила за теб !!!
Прегърна ги с крилете си. И вие ми липсвахте, идиоти такива! След като това свърши ще ви избода очите и на двамата, обещавам. - Griffon
Усмихна се широко. Майната ти, йо! Караш ме да се разчувствам! - Тай
Отиде до тях. Погледна ги и двамата. Радвам се да ви видя отново. - V
V! Удари му едно рамо. Нямам си и на идея какво се случи, но се радвам, че си тук! - Тай
После ще ви обясня. "Those who speak too much don't actually say anything that matters." - V
Усмихна се широко. Майната ти, йо! Караш ме да се разчувствам! - Тай
Отиде до тях. Погледна ги и двамата. Радвам се да ви видя отново. - V
V! Удари му едно рамо. Нямам си и на идея какво се случи, но се радвам, че си тук! - Тай
После ще ви обясня. "Those who speak too much don't actually say anything that matters." - V
BGDodpul- Administrator
Annie: Хей, V! Радвам се да ти видя, отново! Като гледам си взе същия . Човече, домъчня ми за теб, но предлагам да оставим говоренето за после. Изправени сме пред доста опасен противник. По-опасен, дори от колкото си представях. Погледна сериозно към Chrono.
Застана срещу тях. Вятърът продължаваше да вее робата му, а вече като беше без маска се виждаше ядосаното му изражение, пълно с презрение. Между пръстите му се появиха ножове. Този път ще се погрижа да ви убия... - Chronostasis
Летеше над тях. Ей, къв ви е плана срещу тоя? - Griffon
Летеше над тях. Ей, къв ви е плана срещу тоя? - Griffon
BGDodpul- Administrator
Annie: План? Засмя се за кратко. Ей, Griffoн, излагаш се се . Просто му пусти една мълния на главата и да се свършва. Макар и на шега, това звучи като добра идея. Дори и може да манипулирва времето, ако не може да го направи навреме преди да бъде ударен, то умението му се обезсмисля.
Пхах, толкова ли е слаб тоя? Засили се към Chronostasis, като се извиси над него. Поеми това, смотльо! Отприщи огромна червена светкавица към Chronostasis. - Griffon
Това, което никой не беше забелязал е, че във въздуха имаше една летяща ножка, която продължително разширяваше своят En. Всички бяха вътре в него, но времето не беше спряло. Този път умението беше друго.
Slower! Светкавицата на Griffon започна всякаш бавно да се насочва към Chronostasis без дори той да е помръднал или направил нещо. В момента той можеше да забавя времето в този En, в който те се намираха, а той беше една голяма част от бойното поле. Така с лекота избегна светкавицата. Faster! Метна три ножки към Griffon, като този път забърза времето, за което те щяха да стигнат до него и ги направи почти мигновен projectile. - Chronostasis
Успя чрез чист инстинкт да избегне две от тях, но последната го уцели в крилото. АУ! АУ! АУ! РАНЕН СЪМ! Приземи се принудително надолу. - Griffon
Това, което никой не беше забелязал е, че във въздуха имаше една летяща ножка, която продължително разширяваше своят En. Всички бяха вътре в него, но времето не беше спряло. Този път умението беше друго.
Slower! Светкавицата на Griffon започна всякаш бавно да се насочва към Chronostasis без дори той да е помръднал или направил нещо. В момента той можеше да забавя времето в този En, в който те се намираха, а той беше една голяма част от бойното поле. Така с лекота избегна светкавицата. Faster! Метна три ножки към Griffon, като този път забърза времето, за което те щяха да стигнат до него и ги направи почти мигновен projectile. - Chronostasis
Успя чрез чист инстинкт да избегне две от тях, но последната го уцели в крилото. АУ! АУ! АУ! РАНЕН СЪМ! Приземи се принудително надолу. - Griffon
BGDodpul- Administrator
Annie: Беше удивлена от бързите реакции на Chrono. Не мога да повярвам. Нима Chrono има по-добри рефлекси от мен???? :ОООООО Не само че, успя да навреме да активира своето умение, преди мигновенната светкавица да достигне до него, а ами и обхвана и нас в своето умение. Колко по-точно си успял да разшириш En-а толкова много си Хари? Сигурно си минал през хиляди тренировки, за да постигнеш такъв обхват. Но този път, чувстам, че е по-различно. Мога да се мърдам, макар и едвам. Този път не си спрял времето за кратко, а си го забавил. За тази способност вероятно, използваш по-малко енергия, което ми довежда до мисълта, че можеш да го задържиш за по-дълго. Веднага след пораженията на Griffon, тя се затича към него, за да го хване, преди да падне. Griffon!! По дяволите, отново подцених Chrono. Съжелявам Griffon. Не знаех, че е способен на това.
Успешно бива хванат. Тоя не бил толкова голям слабак, за колкото го изкара... - Griffon
Започна продължително да мята ножки към тях от отпред. Искаше да ги неутрализира на секундата тъй като те бяха забавени с 20%, а ножките му забързани с толкова. - Chronostasis
Мамка му, всякаш тялото ми тежи и съм по - бавен! Искаше да изтича пред Annie и Griffon да ги защити, но нямаше да успее на време. - Тай
От земята пред тях всякаш излезе огромна тъмна ръка, която пое ножките. Дори да се сформираше бавно, ножките не можеха да преминат през ръката дори когато не се беше сформирала изцяло. Бавно излезе едно познато за тях чудовище - Nightmare.
Затвори книгата си. "Time can be view differently by different people.." Don't you agree? - V
Тш..копеле. - Chronostasis
Започна продължително да мята ножки към тях от отпред. Искаше да ги неутрализира на секундата тъй като те бяха забавени с 20%, а ножките му забързани с толкова. - Chronostasis
Мамка му, всякаш тялото ми тежи и съм по - бавен! Искаше да изтича пред Annie и Griffon да ги защити, но нямаше да успее на време. - Тай
От земята пред тях всякаш излезе огромна тъмна ръка, която пое ножките. Дори да се сформираше бавно, ножките не можеха да преминат през ръката дори когато не се беше сформирала изцяло. Бавно излезе едно познато за тях чудовище - Nightmare.
Затвори книгата си. "Time can be view differently by different people.." Don't you agree? - V
Тш..копеле. - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
Annie: Хвана Griffon. Извинявай Griffon! За последен път подценявам този човек. Затича се към V и Тай и бе защитена от Nightmare, които блокира ножките на Chrono. Изглежда съм била права. Времето наоколо наистина е сякаш забавено. Не е като да не мога да се движа, но определено се усеща разликата. Да кажем, че е забавено към 20-25%. Да, точно така. Всичко, което направя, ще ми отнеме с 20% повече време. Това означава, че трябва да обмислям внимателно всеки мой ход и да организирам малкото ми време рационално. Тъкмо си отвори устата, за да каже на Тай и V, какво е анализирала до сега, но се спря. Нямам време за приказки, особено ако ще отнеме с 20% повече. Погледна към тях и се успокои. Пък и...те вече вероятно са го разбрали. Време е да покажем на Chrono, че дори и да сме по-бавни от обикновено, пак няма да разбере от къде му е дошло.
Споко, поне оживях! Пак започна да лети нагоре. - Griffon
Започна непрестанно да се движи в кръг около тях и да мята продължително ножки. Целеше общо по 3 ножки на хвърляне за всеки от тях, а с голямата скорост, която развиваше бяха адски трудно да се избегнат, защото идваха и от всички страни. - Chronostasis
Бива уцелен многократно докато не направи тялото си на стомана. Тш..! Въпреки че това го правя веднагически сега не се получи! - Тай
Nightmare се надвесе над V и го закриваше с тялото си. И V обаче пое щети.
Започна непрестанно да се движи в кръг около тях и да мята продължително ножки. Целеше общо по 3 ножки на хвърляне за всеки от тях, а с голямата скорост, която развиваше бяха адски трудно да се избегнат, защото идваха и от всички страни. - Chronostasis
Бива уцелен многократно докато не направи тялото си на стомана. Тш..! Въпреки че това го правя веднагически сега не се получи! - Тай
Nightmare се надвесе над V и го закриваше с тялото си. И V обаче пое щети.
BGDodpul- Administrator
Annie: Ножовете бяха прекалено бързи, а тя прекалено бавна. Активира умението си, което превръща тялото ѝ в пламъци още преди да бъде оцелена, но не успя да се защити от първите два ножа и те се забиха в двете и рамена. Тцч, боли..! (Умението на Annie, което сякаш я прави безсмъртна се различава до голяма степен от това на Yukimi. Annie трябва да се съсредоточи, за да активира такова сложно умение, което отнема около секунда, но зависи от обстоятелствата. Този път отне повече и пое щети. Ако беше Yukimi, нямаше да бъде ранена, защото умението ѝ е 24/7 активирано и това не може да бъде променено.) По дяволите! Едвам смогвам да трансформирам частта от тялото ми, която ще бъде намушката от ножовете му, в пламъци и да се защитя. Освен първите два ножа, които седяха забити в раменете ѝ, тя поемаше от време на време драскотини. За пръв път някой успява да контрира толкова добре умението на Annie. Трябва да го спра! Ако това продължи, нито аз, нито другите ще оцелеят. До сега главно се е притеснявала за другите и се опитвала само тях да спаси, а не себе си. Причината за това е, защото тя е самоуверена в своята защита, но сега вижда, че нещата не седят така. За пръв път си постави като главна цел да защити себе си. Ахх..!!! Майната ти!! Разбуди се, от очите и започнаха да излизат огнени изпарения. Опъна двете си ръце към Chrono, който тичаше в кръг около нея, и започна да изстрелва огнени кълба с радиус 25см, по 2 в секунда от всяка ръка. Бяха насочени към Chrono и към мястото, където той ще се предвижиди докато кълбата го достигнат. Има около една секунда реакция за всяко кълбо, като ако се ударят в твърда повърхност (сграда, до която е Chrono) ще се създаде експлозия, в която е възможно да влезе Chrono.
Hinjaku, hinjakuu! За времето, което отнемаше на топките да стигнат до него той вече беше отскочил във въздуха чрез предно салто. По този начин не се движеше по права линия и знаеше, че за времето, което ще отнеме на Annie да го track-не (проследи), той ще има предостатъчно време да избегне. По този начин нито една от топките не успя да го уцели, обаче докато се въртеше премина покрай сграда, което накара топките да избухнат. Това само леко го избута тъй като със скоростта, с която се движеше беше далеч от центъра на експлозиите. Добър опит, но не е достатъчно! - Chronostasis
Annie..! Тш..каквото и да направя е безполезно..този само ще го избегне..Погледна нагоре. Видя как птиците, които летяха над града летяха с огромна скорост поради някаква причина. Annie също можеше да ги забележи. Хъх...? Йо, защо тези птици се движат толкова бързо...? Това няма логика...умението му трябва да ни забавя, а не да ни забързва... - Тай
Annie..! Тш..каквото и да направя е безполезно..този само ще го избегне..Погледна нагоре. Видя как птиците, които летяха над града летяха с огромна скорост поради някаква причина. Annie също можеше да ги забележи. Хъх...? Йо, защо тези птици се движат толкова бързо...? Това няма логика...умението му трябва да ни забавя, а не да ни забързва... - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Пф., подобни атаки няма да проработят. Не трябва да губя времето, а да измислим друго нещо. Започна да се оглежда, анализирайки ситуацията. По дяволите изпускам нещо! Мисли! Мисли! ... Хъх?! Забеляза птиците отгоре, които преминаваха с умерена скорост. Разбирам! Птиците са извън обхвата на En-а, тоест те не са афектирани от умението на Chrono. Погледна към ножът, който Chrono беше метнал по-рано и летеше във въздуха. Изглежда от там, излиза En-а, в който се забавя времето. Концентрира аурата си. Да, точно така! Усещам го. Около 40 метра е. Това означава, че всичко извън този радиус ще се движи с нормална скоро-... Един комар ѝ кацна на ръката, от която течеше кръв и започна да смуче от нея. Той се движеше с нормална скорост. Почакай.., не изглежда този комар да е афектиран от умението. Какво означава това...? Докато разсъждаваше, ножките продължиха да идват към нея и тя се съсредоточи, за да се защити чрез специалното си умение. По дяволите! Не ми оставя време да мисля.
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 4 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите