Chronostasis's room
2 posters
Страница 3 от 6
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Chronostasis's room
С едната си ръка я прегърна. Наистина си мислеше, че ще умре. Йо...Засмя се леко, като изкашля кръв. Копелето ме хвана неподготвен...съжалявам.. - Тай
Преждевремнно, Chronostasis се появи пред Shun. Робата му се вееше от вятъра, а той гледаше все така студено към Shun. - Chronostasis
Стисна юмрук. В момента емоциите и гневът му почнаха да го обвземат, но той се бореше срещу тях, защото знаеше, че са му слабост ако почне да се бие без да мисли. - Shun
Мразиш ли ме...? След всичко това, което направих? - Chronostasis
Преждевремнно, Chronostasis се появи пред Shun. Робата му се вееше от вятъра, а той гледаше все така студено към Shun. - Chronostasis
Стисна юмрук. В момента емоциите и гневът му почнаха да го обвземат, но той се бореше срещу тях, защото знаеше, че са му слабост ако почне да се бие без да мисли. - Shun
Мразиш ли ме...? След всичко това, което направих? - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Annie: Не говори, глупчо! В много лошо състояние си! Превърза го целия, като спря загубата му на кръв. След това се изправи и погледна към Chrono. Как по дяволите той успя да направи това...? Не е за вярване.. Възможно ли е това, което си мисля да е така..? В такъв случай, ни е спукана работата.
Пак падна на едно коляно. Видно не беше в добро състояние. - Тай
Annie...Извади истинският си меч. Заостри поглед. Стабилизирай Тай...аз ще го задържа. - Shun
Чакам този момент от много време, Yoshihara Shun... - Chronostasis
Annie...Извади истинският си меч. Заостри поглед. Стабилизирай Тай...аз ще го задържа. - Shun
Чакам този момент от много време, Yoshihara Shun... - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
Annie: Това правя, но ще се справиш ли сам?! След като чу отговора си, тя отиди да се грижи за Тай. Докосна го за челото и в отчаянието си, тя се опита нещо, което до сега не е правила. Започна да прави опити за прехвърляне на своята жизнена енергия към друг човек. Това имаше за цел Тай да си регенерира раните много по-бързо. Annie беше супер разтревожена и тъжна, от което тя черпеше допълнителни сили зареди силните ѝ емоции. Тай, ще се оправиш...! Само се дръж...!
Усмихна ѝ се. Започна да се стабилизира бързо. Прегръщаше я, за да може по - бързо да приема жизнената ѝ енергия. Благодаря ти..знаеш как да се грижиш за капитана.. - Тай
Хари...Започна бавно да изважда меча си. В момента гледаше Chronostasis право в очите. Беше готов за битка на живот и смърт с него. Дръпна нещо като ръчка, която беше на меча му и по него започна да тече огромно количество демонична енергия. Все пак беше убиец на демони в своя свят и знаеше как да манипулира тази енергия. Захвана го здраво и погледния предишният си най - добър приятел. Човекът, с когото беше споделил едни от най - хубавите му мигове в живота в момента стоеше пред него като враг. Кажи ми...защо трябваше да се стига до тук...? Заради мен ли е...? - Shun
Погледна го все така студено. Между ръцете му се появиха ножове. Истината е, че бих ти простил. Стига да можеше да върнеш всичко обратно. А това е невъзможно. За това..лично сега ще те накарам да си платиш за всичко сторено...YOSHIHARA SHUUUN!!!! Затича се към него. - Chronostasis
(5:46)
Също се затича към него. Веднага отскочи към Chrono. - Shun
По пътя докато бягаше започна да мята ножки със своят Ен по тях. - Chronostasis
Избягваше ги, като гледаше да стои далеч от Ен-а и му се получаваше. Беше много ловък и лесно ги избягваше. Щом се доближи до него, енергията се насъбра върху мечът му и одължи острието с около 3 метра. Замахна хоризонтално към него. - Shun
С лекота избегна, след което прескочи Shun и заби 2 ножки с Ен от двете му страни, които щяха да го имобилизират изцяло. - Chronostasis
Направи нещо като backtep, след което се извъртя и направи 2 посичания под формата на Х към Chrono. - Shun
Използва ZA WARUDO, с което увеличи En-a си до 30 метра радиус. По този начин хвана Shun на място. Тази форма обаче можеше да я поддържа за малко, за това метна общо 40 ножа от всичките му страни. След това отново пусна времето. - Chronostasis
Дойде му неочаквано, като цялото му тяло се обви в сини кибер кристали, които го предпазиха. Ножовете изпопадаха около него, като той погледна към Chronostasis. - Shun
Въртеше нож около пръста си. Знаеше, че тази битка между тях двамата можеше да продължава вечно ако не се развихри и самият той. Хех, не е зле...явно ще ми трябва повече, за да те нараня. - Chronostasis
Хари...Започна бавно да изважда меча си. В момента гледаше Chronostasis право в очите. Беше готов за битка на живот и смърт с него. Дръпна нещо като ръчка, която беше на меча му и по него започна да тече огромно количество демонична енергия. Все пак беше убиец на демони в своя свят и знаеше как да манипулира тази енергия. Захвана го здраво и погледния предишният си най - добър приятел. Човекът, с когото беше споделил едни от най - хубавите му мигове в живота в момента стоеше пред него като враг. Кажи ми...защо трябваше да се стига до тук...? Заради мен ли е...? - Shun
Погледна го все така студено. Между ръцете му се появиха ножове. Истината е, че бих ти простил. Стига да можеше да върнеш всичко обратно. А това е невъзможно. За това..лично сега ще те накарам да си платиш за всичко сторено...YOSHIHARA SHUUUN!!!! Затича се към него. - Chronostasis
(5:46)
Също се затича към него. Веднага отскочи към Chrono. - Shun
По пътя докато бягаше започна да мята ножки със своят Ен по тях. - Chronostasis
Избягваше ги, като гледаше да стои далеч от Ен-а и му се получаваше. Беше много ловък и лесно ги избягваше. Щом се доближи до него, енергията се насъбра върху мечът му и одължи острието с около 3 метра. Замахна хоризонтално към него. - Shun
С лекота избегна, след което прескочи Shun и заби 2 ножки с Ен от двете му страни, които щяха да го имобилизират изцяло. - Chronostasis
Направи нещо като backtep, след което се извъртя и направи 2 посичания под формата на Х към Chrono. - Shun
Използва ZA WARUDO, с което увеличи En-a си до 30 метра радиус. По този начин хвана Shun на място. Тази форма обаче можеше да я поддържа за малко, за това метна общо 40 ножа от всичките му страни. След това отново пусна времето. - Chronostasis
Дойде му неочаквано, като цялото му тяло се обви в сини кибер кристали, които го предпазиха. Ножовете изпопадаха около него, като той погледна към Chronostasis. - Shun
Въртеше нож около пръста си. Знаеше, че тази битка между тях двамата можеше да продължава вечно ако не се развихри и самият той. Хех, не е зле...явно ще ми трябва повече, за да те нараня. - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
Annie: Тай вече можеше да се изправи на крака, зареди успешния опит на Annie да прехвърли част от жизнената си енергия в него. Тя се изправи и погледна към Chrono. Не е за вярване, но се оказа възможно. Той може да спира времето в много по-голяма площ от два метра, може би към 30-40? Ако това е така, неговият En е по-голям дори и от този на Historia. Не познавам човек с по-голям развит En. Как е възможно въобще да контрираме това. Напъваше се да измисли начин да помогне на Shun, но беше далеч от постигането.
Застана до Shun заедно с Annie. Йо...Shun, какъв е планът..? Този тип може да те убие за части от секундата ако не си внимателен.. - Тай
Знам..Гледаше към Chronostasis. Обаче има начин да го победим. - Shun
И какъв е той? - Тай
Трябва да се доближа максимално до него и да изтръгна артефакт от него...взема ли го, битката ни е в кърпа вързана. - Shun
Знам..Гледаше към Chronostasis. Обаче има начин да го победим. - Shun
И какъв е той? - Тай
Трябва да се доближа максимално до него и да изтръгна артефакт от него...взема ли го, битката ни е в кърпа вързана. - Shun
BGDodpul- Administrator
Annie: Артефакт? Разбрано! Запали ръцете си и концентрира огнена енергия в краката си. Ще ви създам отвор, вие действайте! Изтреля се към Chrono, като бе готова за бързи и резки движения, с цел да избегнат ножове. Също така бе готова да се преобрази на пламъци, в случай че усети опастност.
Хей, аз също ще помагам! Затича се след нея, като създаде експлозии на краката си да я настигне. Хихи! - Тай
Извади 8 ножа общо, като започна да отстъпва назад и да ги забива пред себе си. Така се надяваше те да стъпят в тях и да ги спре на едно място. - Chronostasis
Не ме баламосвай, ГЛУПАКО!!! Насочи ръце надолу, като взриви огромна част от улицата пред тях. Така ножките на Chronostasis пропаднаха надолу и не хванаха нито един от двамата. - Тай
Този път започна да мята ножове към тях двамата с огромна скорост. Един от ножовете му застана на едно място във въздуха, като чрез него променяше траекторията на някои от ножовете. По този начин ги обстрелваше ту отпред, ту отгоре. - Chronostasis
Протегна ръце пред себе си, създавайки огромна експлозия, която да изчисти всички ножове пред тях двамата. Тя създаде голяма ударна вълна, която за малко да изблъска Chrono, но само му развя робата и го накара да застане на едно място да не изхвърчи. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: След като Тай разчисти пътя на Annie, тя продължи да лети към Chrono и преди да го стигне, концентрира пламъците си на ръцете в оръжие - превърна ги в два меча, които Annie хвана и замахна на Х към Chrono. Докато замахваше, тя цялата се превърна на огнени пламъци, имунизирайки се от физически атаки и засилвайки замаха на мечовете.
Тш! Щеше да отскочи назад, но видя, че Тай щеше да го нападне в гръб. Явно го беше стигнал с огромната си мобилност чрез експлозиите. В такъв случай..ZA WARUDO!! Разшири своят En до 30 метра радиус, спирайки времето изцяло край себе си за 2 секунди. Това му беше достатъчно да отстъпи. Time will move once again...Деактивира умението си. - Chronostasis
Изневиделица изкочи зад него. Пипнах те..! - Shun
Обърна се изненадан. Ти кога..?! - Chronostasis
Дронът ми все още е във въздуха и те вижда, Хари!! Протегна ръка, като тя буквално мина през сърцето на Chronostasis. Artefact Extraction!!!! Дръпна рязко, като това предизвика огромни болки на Chronostasis. Изрита го, а в ръцете му започна да се сформира артефакт. - Shun
Изневиделица изкочи зад него. Пипнах те..! - Shun
Обърна се изненадан. Ти кога..?! - Chronostasis
Дронът ми все още е във въздуха и те вижда, Хари!! Протегна ръка, като тя буквално мина през сърцето на Chronostasis. Artefact Extraction!!!! Дръпна рязко, като това предизвика огромни болки на Chronostasis. Изрита го, а в ръцете му започна да се сформира артефакт. - Shun
Последната промяна е направена от BGDodpul на Вто Окт 29, 2019 10:42 am; мнението е било променяно общо 1 път
BGDodpul- Administrator
Annie: Отново си сформира тялото и погледна към Shun и Chrono. Добра работа, Shun! Метна двата си меча към Chrono и след това скочи към Shun и Тай.
Тъй като падаше не можеше да ги избегне, но в последния момент успя да използва Into the Future и да запрати огънят в бъдещето, където вече е изгорял изцяло и е останала само пепел от него. Падна на земята, като се държеше за сърцето. Кх...проклето копеле такова...Бавно се изправи. - Chronostasis
Артефактът, който се сформира беше ръкавица с часовник на нея. Всичко свърши, Хари! Когато изтръгна артефакт от опонента ми, почти сигурно е, че ще спечеля..Посочи го. Предай се! - Shun
Започна да се смее. Мислиш, че това ще промени нещо ли? Защото и аз имам таен коз.. - Chronostasis
Артефактът, който се сформира беше ръкавица с часовник на нея. Всичко свърши, Хари! Когато изтръгна артефакт от опонента ми, почти сигурно е, че ще спечеля..Посочи го. Предай се! - Shun
Започна да се смее. Мислиш, че това ще промени нещо ли? Защото и аз имам таен коз.. - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
Annie: Ах по дяволите мечовете не проработиха! Приземи се до Shun и му каза. Изглежда Хари няма намерение да се предаде. Готов ли си за предстоящото? Може да се наложи да го убием.
Това го решавам само аз..Погледна към Chronostasis. - Shun
Елате ми..копелета..! - Chronostasis
Дашна към него. Извади меча си отново. - Shun
Създаде един Nen клонинг зад Shun. Knife Barrage! Започна да мята с огромна скорост ножове с En към Shun. Клонингът му започна да прави същото и заприлича на нещо като това. - Chronostasis
Ръкавицата му присветна, като стрелките на часовника в нея започнаха да се въртят бясно. По този начин той използва умение, подoбно на Into the Future, само че Shun запрати състоянието им няколко секунди назад - още преди Chrono да ги е метнал. Така неговият клонинг изчезна, а ножовете му се прибраха там, където ги държеше. - Shun
Какво по..?! Невъзможно! - Chronostasis
Беше се доближил максимално до него. Всичко свърши! Удари го директно, като го изстреля на няколко метра нагоре във въздуха и му направи това комбо. След което отново го изстреля във въздуха, този път към Annie и Тай. - Shun
Кх..! Беше поел бая щети. Shun, глупако!!! Тези двамата не могат да се справят с времевите ми умения като теб...ZA WAAARUDOOO!!! Спря времето край себе си. Хехех...мога да държа времето спряно за цели 5 секунди.. - Chronostasis
Ръкавицата му се задейства отново, този път от самосебе си. Тя придаде на всички от аурата на Shun, която щеше да им позволи да се движат за 3 секунди в спрялото време. Това беше неговото Hatsu, специално тренирано от него за времевите умения на Chronostasis. - Shun
Елате ми..копелета..! - Chronostasis
Дашна към него. Извади меча си отново. - Shun
Създаде един Nen клонинг зад Shun. Knife Barrage! Започна да мята с огромна скорост ножове с En към Shun. Клонингът му започна да прави същото и заприлича на нещо като това. - Chronostasis
Ръкавицата му присветна, като стрелките на часовника в нея започнаха да се въртят бясно. По този начин той използва умение, подoбно на Into the Future, само че Shun запрати състоянието им няколко секунди назад - още преди Chrono да ги е метнал. Така неговият клонинг изчезна, а ножовете му се прибраха там, където ги държеше. - Shun
Какво по..?! Невъзможно! - Chronostasis
Беше се доближил максимално до него. Всичко свърши! Удари го директно, като го изстреля на няколко метра нагоре във въздуха и му направи това комбо. След което отново го изстреля във въздуха, този път към Annie и Тай. - Shun
Кх..! Беше поел бая щети. Shun, глупако!!! Тези двамата не могат да се справят с времевите ми умения като теб...ZA WAAARUDOOO!!! Спря времето край себе си. Хехех...мога да държа времето спряно за цели 5 секунди.. - Chronostasis
Ръкавицата му се задейства отново, този път от самосебе си. Тя придаде на всички от аурата на Shun, която щеше да им позволи да се движат за 3 секунди в спрялото време. Това беше неговото Hatsu, специално тренирано от него за времевите умения на Chronostasis. - Shun
BGDodpul- Administrator
Annie: Времето спря, но Annie успя да помръдне. Хвана Тай за ръка и скочи, заедно с него встрани, дистанцирайки се от Chrono.
Учуди се. Невъзможно...как по дяволите се движите докато се намирате в моят En?!? - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
Annie: Приземи се, заедно с Тай на десет метра от Chrono. Държаха се за ръка по този начин. Ръката на Тай е толкова топла и нежна. Чувствам се защитена. Докато той е на моя страна, няма нещо, което да не мога да постигна. Готова съм на всичко, за да запазя тази връзка. Главната цел на Annie бе да не губи повече връзки в живота си, което до сега беше трудна задача за нея. В това се състоеше и мотивацията ѝ тя да развие силите си до сегашното си ниво. Нейната мисъл е, че ако стане достатъчно силна, няма да ѝ се наложи да загуби още някого, а ще може да го защити.
Annie: Тай... Погледна го като му се усмихна. ...да го направим заедно...! Очакваше отговор от Тай, след което щеше да отприщи своя Ren в най-бурната му форма и да придаде половината на Тай. Това щеше да boost-не силите и на двамата многобройно. Изглеждаха така. Annie целеше да нападне Chrono, заедно с Тай на пълна скорост и мощност.
Annie: Тай... Погледна го като му се усмихна. ...да го направим заедно...! Очакваше отговор от Тай, след което щеше да отприщи своя Ren в най-бурната му форма и да придаде половината на Тай. Това щеше да boost-не силите и на двамата многобройно. Изглеждаха така. Annie целеше да нападне Chrono, заедно с Тай на пълна скорост и мощност.
Погледна я, като видя огъня в нейните очи и душа. Чувстваше се по същия начин, като ѝ се усмихна дружелюбно и кимна. Разбира се! Все пак ти си първият официален член на екипажът ми, йо! Погледна към Chrono. Мисля, че все още имам малко количество останало...Тялото му се запали, като по него потече и светкавица. Lightning Flame Dragon Mode! Метна един бърз поглед към Annie. Ти водиш, йо, хихи! - Тай
Гледаше ги с презрение през маската. В момента беше бесен и щеше да си го изкара на тях двамата. Не гледате голямата картина...Overhaul ще промени света в едно по - добро място, а този злодей заедно с вас тук ви е промил мозъците...ТШ! МАЙНАТА МУ ВЕЧЕ! НЕ МИ ПУКА КАКВИ ЗАПОВЕДИ ИМАМ, ПРОСТО ЩЕ ВИ УБИЯ ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ!! - Chronostasis
Гледаше ги с презрение през маската. В момента беше бесен и щеше да си го изкара на тях двамата. Не гледате голямата картина...Overhaul ще промени света в едно по - добро място, а този злодей заедно с вас тук ви е промил мозъците...ТШ! МАЙНАТА МУ ВЕЧЕ! НЕ МИ ПУКА КАКВИ ЗАПОВЕДИ ИМАМ, ПРОСТО ЩЕ ВИ УБИЯ ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ!! - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
Annie: От нежен и любовен поглед, насочен към Тай, Annie рязко промени изражението си, след като погледна строго и ядосано към Chrono. В момента, който Тай избухва в пламъци, примесени със светкавици, заедно с Ren-а на Annie, Annie отприщи от цялото си тяло своите огнени пламъци, които оголеми още повече с вятърната си енергия. В началото на пламъците, нюансът беше леко синкав, а температурата невероятно голяма. След този awakening, Annie каза на Chrono:
(0:00)
Chrono...намираш се в голяма грешка... НЕ SHUN Е ЗЛОДЕЯТ ТУК !!! ТОВА СИ ТИ, CHRONО !!! ВРЕМЕ Е ДА СИ ПЛАТИШ ЗА ВСИЧКОТО НЕЩАСТИЕ, КОЕТО СИ ПРИЧИНИЛ НА ХОРАТА !!! Започна да крещи още по-силно, като се приготви за атака. НЕ НИ ПОДЦЕНЯВАЙ !!!!! Обърна се към Тай. Хайде! Да му покажем, darling! Заедно с Тай, се изтреляха като куршум към Chrono. Планът на Annie бе, за да победи Chrono, заедно с Тай, преди това трябва да се раздели с него. Това ще рече, точно преди да го нападнат направо, двамата да се отблъснат на двете противоположни страни и с невероятно скорост да атакуват Chrono от двете му страни без да той да очаква.
(0:00)
Chrono...намираш се в голяма грешка... НЕ SHUN Е ЗЛОДЕЯТ ТУК !!! ТОВА СИ ТИ, CHRONО !!! ВРЕМЕ Е ДА СИ ПЛАТИШ ЗА ВСИЧКОТО НЕЩАСТИЕ, КОЕТО СИ ПРИЧИНИЛ НА ХОРАТА !!! Започна да крещи още по-силно, като се приготви за атака. НЕ НИ ПОДЦЕНЯВАЙ !!!!! Обърна се към Тай. Хайде! Да му покажем, darling! Заедно с Тай, се изтреляха като куршум към Chrono. Планът на Annie бе, за да победи Chrono, заедно с Тай, преди това трябва да се раздели с него. Това ще рече, точно преди да го нападнат направо, двамата да се отблъснат на двете противоположни страни и с невероятно скорост да атакуват Chrono от двете му страни без да той да очаква.
Стана му доста неловко от думите на Annie. Вътре в себе си той знаеше, че неговият най - добър приятел всъщност не е виновен за това, което е преживял, а виновникът е Shun. - Shun
Разбра планът ѝ тъй като вече се познава от дълго време с нея и знае начинът ѝ на мислене. Изчерви се. Разбира се, скъпа! - Тай
Флиртовете си ги запазете за когато УМРЕТЕ! Дашна точно срещу тях. - Chronostasis
Три...две..ЕДНО! Изчака моментът, в който Chrono се доближи максимално до тях двамата. Както държеше ръката на Annie я протегна настрани и отприщи експлозия от дланта си, която ги изстреля и двамата в противоположни посоки. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: СЕГА!!! След отброението, което ставаше едновременно в съзнанията на Тай и Annie, те процедираха точно по план. Отблъснаха се, точно когато бяха най-близко до Chrono и за миг излязоха от порезрението му. Докато Chrono се осъзнае какво се случва и къде се намират те, Annie и Тай вече бяха направили своя финт и dash-наха с огромна скорост към Chrono от двете му страни. Annie щеше да замахне с юмрук с пълна мощ към противника, подобно на това.
Замахна към него заедно с Annie по абсолютно същия начин. Всичко свърши, Chrono..!!!! - Тай
През неговите очи всякаш виждаше всичко на бавен кадър. В този миг на него спря да му пука за абсолютно всичко и се зарече да убие и тримата на място. Започна бавно да протяга ръце. In a world where time is stopped...only I can rule...THE...WOR- Chronostasis
(1:13)
От нищото се изстреля с бесен даш към тях от въздуха в мига, в който видя движението на Chronostasis. Хари...В момента точно както Chronostasis той си спомняше всичко и за него също времето всякаш течеше на бавен кадър. Беше със затворени очи тъй като не искаше да вижда това, което щеше да се случи. За него това все още беше най - добрият му приятел от детството и фактът, че именно той самия беше съсипал живота му му избождаше сърцето отвътре. Въпреки всичко това обаче той знаеше, че в момента не трябва да мисли за него като на най - добър приятел, а като на враг. Съжалявам...Използва умението на ръкавицата на ръката си, за да върне времето на Chronostasis 2 секунди назад. Така му забави cast-а на умението. Поеми...Отвори очи, като от тях се стичаха сълзи на огромна тъга. НАШАТА ОБЕДИНЕНА СИЛА!! Замахна заедно с тях двамата от отгоре. - Shun
Учуди се. Shun..?!? Кога по дяволите усп- - Chronostasis
През неговите очи всякаш виждаше всичко на бавен кадър. В този миг на него спря да му пука за абсолютно всичко и се зарече да убие и тримата на място. Започна бавно да протяга ръце. In a world where time is stopped...only I can rule...THE...WOR- Chronostasis
(1:13)
От нищото се изстреля с бесен даш към тях от въздуха в мига, в който видя движението на Chronostasis. Хари...В момента точно както Chronostasis той си спомняше всичко и за него също времето всякаш течеше на бавен кадър. Беше със затворени очи тъй като не искаше да вижда това, което щеше да се случи. За него това все още беше най - добрият му приятел от детството и фактът, че именно той самия беше съсипал живота му му избождаше сърцето отвътре. Въпреки всичко това обаче той знаеше, че в момента не трябва да мисли за него като на най - добър приятел, а като на враг. Съжалявам...Използва умението на ръкавицата на ръката си, за да върне времето на Chronostasis 2 секунди назад. Така му забави cast-а на умението. Поеми...Отвори очи, като от тях се стичаха сълзи на огромна тъга. НАШАТА ОБЕДИНЕНА СИЛА!! Замахна заедно с тях двамата от отгоре. - Shun
Учуди се. Shun..?!? Кога по дяволите усп- - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
Annie: АААаааа!!!! Крещейки, в този миг Annie удари с невероятна силна Chronostasis, едновременно с Тай от другата страна и Shun от горе. Това би трябвало да остави големи поражения върху Chrono.
И тримата го удариха директно в главата, като от ударът се създаде мощна шокова вълна, която ги изблъска всичките в противоположни посоки, а Chrono го заби в земята. Цялата му роба беше разкъсана, маската му беше захвърлена настрани, а едното ѝ стъкло на socket-та за очи се беше пръснало. Целият беше в рани и лежеше на земята. Виждаше се лицето му - Chronostasis
ХАРИ!!! Веднага изтича до него след като се съзве. Хари...! Клекна до него. - Shun
Гледаше нагоре, като кръв се стичаше от тялото му. Не съм Хари, идиот такъв.. - Chronostasis
ХАРИ!!! Веднага изтича до него след като се съзве. Хари...! Клекна до него. - Shun
Гледаше нагоре, като кръв се стичаше от тялото му. Не съм Хари, идиот такъв.. - Chronostasis
BGDodpul- Administrator
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 3 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите