Nemoto's Room
2 posters
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Nemoto's Room
Стаята на Немото беше сякаш пуста - в нея имаше гъста мъгла, като единственото нещо, което се виждаше беше маса с два стола от срещуположните ѝ страни. Не се знаеше колко всъщност е голяма стаята, но нямаше никаква светлина, нито топлина в нея.
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Re: Nemoto's Room
Влезе вътре като се огледа. Пуста стая..Това не ми харесва..Синтия бъди нащрек - Сахир
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Кимна. Нищо не виждам... - Синтия
Докато почнаха да навлизат навътре, пред тях се появи силуетът на Немото. Робата му се вееше, което беше странно, защото нямаше никакъв вятър в стаята. Той седна на единият от столовете.
Докато почнаха да навлизат навътре, пред тях се появи силуетът на Немото. Робата му се вееше, което беше странно, защото нямаше никакъв вятър в стаята. Той седна на единият от столовете.
BGDodpul- Administrator
Ето те..Спокойно седна и той Знаеш защо сме тук нали ? - Сахир
Emoran- Administrator
Поклати глава. Въпросите не ги задавате вие. - Немото
BGDodpul- Administrator
Ще си правя каквото си искам - Сахир
Emoran- Administrator
Кой ти дава заповеди? - Немото
BGDodpul- Administrator
Умението му беше активно постоянно, карайки Сахир да говори само истината. Извън тази мисия, на която си в момента. - Немото
BGDodpul- Administrator
Под влиянието на умението му си - Мира
Знам, не ми пречи. Няма какво толкова да изкопчи - Сахир
Сайкито. Не мога ли вече да ти сложа белезници ? - Сахир
Знам, не ми пречи. Няма какво толкова да изкопчи - Сахир
Сайкито. Не мога ли вече да ти сложа белезници ? - Сахир
Emoran- Administrator
Къде се намира в момента? - Nemoto
BGDodpul- Administrator
Мира, знаеш какво да направиш Гласът му стана двоен с този на Мира В офиса си - Сахир
Emoran- Administrator
Благодаря. Това ми трябваше да знам. Презареди си пистолета, като го протегна настрани. - Nemoto
BGDodpul- Administrator
Протегна пистолета си направо към него щом го направи. Очите му присветнаха като направи така, че Немото да не може да излъже. Сега е мой ред..Защо ми задаваш тези въпроси ? - Сахир
Emoran- Administrator
Встрани от тях почна да се сформира фигурата на Сай. Беше направил така, че пистолета му да опира челото му. Много е просто. Информацията, която ти ми даваш ще ми е нужна, за да убия и теб, и приятелите ти. - Nemoto
BGDodpul- Administrator
Много добре знам, че не са истински...Не знам дали си запознат, но нещото в мен ми позволява да различа илюзия от реалност Не предприе каквото и да е - Сахир
Emoran- Administrator
Време е да те науча, че срещу мен няма да можеш да разчиташ на това твое свойство. Очите му присветнаха. Изведнъж, Синтия се сгромоляса на земята. Фигурата на Сай обаче изчезна.- Nemoto
Беше жива, но заспала. - Синтия
Беше жива, но заспала. - Синтия
BGDodpul- Administrator
Погледна към нея и после към него Какво направи..? - Сахир
Emoran- Administrator
В момента животът на това момиче е заложен на кантар. В съня си тя води битка на живот и смърт срещу...Погледна го в очите. Сетсуно Тоуя. - Nemoto
На ръката ѝ се появи рана от посичане. - Синтия
На ръката ѝ се появи рана от посичане. - Синтия
BGDodpul- Administrator
Не го знам кой е този, но ако ти ще играеш нечестно, така да бъде..Простреля го - Сахир
Emoran- Administrator
Куршумът беше срязан на две, като се раздели и мина точно между него самия. Сформира се от мъгла до Nemoto, като очите му бяха изцяло червени. Това беше просто илюзия, но заради умението на Nemoto да пренаписва реалността, той можеше да направи всяка реалност илюзия и обратното, подобно на Сахир. - Сетсуно
Напът си да разбереш. Какво ще направиш сега? Насочи си пистолета към него. - Nemoto
Напът си да разбереш. Какво ще направиш сега? Насочи си пистолета към него. - Nemoto
BGDodpul- Administrator
Това което се иска от мен..Да ви унищожа и двамата щом се налага..Очите му светнаха като силуетът на Мира се появи над него Welcome to my reality Пистолетът на Немото започна да се угъва Wahum Alealam: Aintiqal ( Illusion World Transmission ) Докато го казваше, Сетсуно изчезна заедно с Мира поставяйки ги двамата да се бият в илюзионен свят който е копие на истинския. Така Сетсуно не можеше да нарани Синтия тъй като илюзии свързани с него и Мира не работеха. Сахир не можеше да изпозлва своите ултимативни умения, но си струваше. Сега сме само аз, ти и нашите си трикове изрод.. - Сахир
Образува се пред Сетсуно в паралелен свят от илюзията на Сахир Аз съм твоят опонент мечоносецо.. Телата им бяха свързани. Нейното с това на Сахир и това на Сетсуно с това на Немото. Така щетите които тя и Сетсуно си нанасят ще отиват и се споделят с постовете си в реалния свят - Мира
Образува се пред Сетсуно в паралелен свят от илюзията на Сахир Аз съм твоят опонент мечоносецо.. Телата им бяха свързани. Нейното с това на Сахир и това на Сетсуно с това на Немото. Така щетите които тя и Сетсуно си нанасят ще отиват и се споделят с постовете си в реалния свят - Мира
Emoran- Administrator
Хехехех...направи огромна грешка. Около Сахир започнаха да се появяват копия на Немото, всички насочили пистолети към него. Те бяха илюзии, но Немото можеше да превърне куршумите им в реалност. Те започнаха да стрелят по Сахир. - Nemoto
Значи онзи изрод Немото ме е съживил..? Огледа се. Не...това е различно..Погледна към Мира. Ей, ти! Кажи ми къде се намирам! - Сетсуно
Значи онзи изрод Немото ме е съживил..? Огледа се. Не...това е различно..Погледна към Мира. Ей, ти! Кажи ми къде се намирам! - Сетсуно
BGDodpul- Administrator
Alibi Defence Обградиха го Алиби клонинги които поеха куршумите и след като го направиха всеки се телепортира и намушка по един от клонингите. Така ги обезвреди всичките, а докато това става Сахир се изправи и метна стола по Немото от близо - Сахир
Обясни му какво се случва Сега малко или много можеш да се контролираш. Немото щеше да те командва против волята ти ако не беше моето момче да ни отдели. Ще умреш в битка мечоносецо.. - Мира
Обясни му какво се случва Сега малко или много можеш да се контролираш. Немото щеше да те командва против волята ти ако не беше моето момче да ни отдели. Ще умреш в битка мечоносецо.. - Мира
Emoran- Administrator
Направи кълбо встрани и избегна. Reality bind! Земята около Сахир сякаш се надигна и се уви около него все едно пода беше от гума и можеше да се разтяга. Започна да се стеснява около него. - Немото
Аз съм вече мъртъв....от както Overhaul се промени вече не се чувствах жив и без това..! Около него започна да се насъбира мъгла. - Сетсуно
Аз съм вече мъртъв....от както Overhaul се промени вече не се чувствах жив и без това..! Около него започна да се насъбира мъгла. - Сетсуно
BGDodpul- Administrator
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 1 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите