Meeting Room
3 posters
Страница 14 от 25
Страница 14 от 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Re: Meeting Room
Ей, Бела, не се притеснявай от Акира, йо! Засмя се. След като аз се върна ще го натупам ако се държи лошо! Чу ли, старчеее? - Тай
Въздиша. Ти внимавай някой да не набие теб, малчо. - Селестия
Слушам, како! ^^" - Тай
Въздиша. Ти внимавай някой да не набие теб, малчо. - Селестия
Слушам, како! ^^" - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Погледна я Ясно..? - Акира
Да, разбира се. Да вървим - Бела
После Сай бил чудовище.. - Виджил
Да, разбира се. Да вървим - Бела
После Сай бил чудовище.. - Виджил
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Кимна, като тръгна. Хайде. - Селестия
Йо, Акира, лесно е да се правиш на страшен пред тези от гилдията ти. - Тай
(Селестия, Бела)
Meeting Room > > > > Goro's Room)
Йо, Акира, лесно е да се правиш на страшен пред тези от гилдията ти. - Тай
(Селестия, Бела)
Meeting Room > > > > Goro's Room)
Последната промяна е направена от BGDodpul на Сря Яну 15, 2020 10:40 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
BGDodpul- Administrator
Тръгна след нея Братко, помогни ми.. - Бела
Трябва ли да те разхвърлям из стаята, че да се научиш кога да не се месиш там където не трябва ? - Акира
Вие двамата никога ли не млъквате..? В момента имаме по-големи проблеми Визираше ранените и най вече Акисе който още беше в кома - Сиел
Сиел..Ръката му беше над главата на Акисе Той не диша..! - Рафаел
Трябва ли да те разхвърлям из стаята, че да се научиш кога да не се месиш там където не трябва ? - Акира
Вие двамата никога ли не млъквате..? В момента имаме по-големи проблеми Визираше ранените и най вече Акисе който още беше в кома - Сиел
Сиел..Ръката му беше над главата на Акисе Той не диша..! - Рафаел
Emoran- Administrator
Само се пробвай, старче! - Тай
Тихо докрачи до Акисе, като клекна до него. Макар че беше зверски изтощена, тя започна да му придава лечебна енергия с цел да възстанови цялостния му организъм. - Синтия
Тихо докрачи до Акисе, като клекна до него. Макар че беше зверски изтощена, тя започна да му придава лечебна енергия с цел да възстанови цялостния му организъм. - Синтия
BGDodpul- Administrator
Погледна го като се обърна към него докато очите му станаха червени Искаш ли..? - Акира
Точно сега ли ще го правят ? Имаме по-сериозна работа.. - Варис
Погледна отегчено Свиквай..Погледна към Синтия Ще се оправи ли..? - Сиел
Гърдите на Акисе започнаха да се движат, но тук стана още по-зле. Синтия го беше върнала от кома, но от време на време Акисе получаваше странни импулси от болка които надигаха тялото му. С тях и той издаваше звукa "Ъгх". Всякаш сънуваше болезнен кошмар
Точно сега ли ще го правят ? Имаме по-сериозна работа.. - Варис
Погледна отегчено Свиквай..Погледна към Синтия Ще се оправи ли..? - Сиел
Гърдите на Акисе започнаха да се движат, но тук стана още по-зле. Синтия го беше върнала от кома, но от време на време Акисе получаваше странни импулси от болка които надигаха тялото му. С тях и той издаваше звукa "Ъгх". Всякаш сънуваше болезнен кошмар
Emoran- Administrator
С удоволствие бих ти сритал задника, но маскирания човек на екрана би искал точно това, за това днес си късметлия, Акира! Нацупи му се. - Тай
Не знам...състоянието му леко се подобри, но не знам дали ще мога да го събудя все още..но със сигурност няма да може да ни помогне занапред.. - Синтия
Оставаме без едно от най - силните ни оръжия срещу Чисаки... - Санджи
Погледна притеснено към останалите. Не знам още кои от вас ще стигнат до края живи...но, моля ви...не искам никой повече да губи живота си.. - Kyoko
Не знам...състоянието му леко се подобри, но не знам дали ще мога да го събудя все още..но със сигурност няма да може да ни помогне занапред.. - Синтия
Оставаме без едно от най - силните ни оръжия срещу Чисаки... - Санджи
Погледна притеснено към останалите. Не знам още кои от вас ще стигнат до края живи...но, моля ви...не искам никой повече да губи живота си.. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Само да приключи всичко това..Погледна встрани тъй като състоянието на Акисе му привлече вниманието Знаех си, че ще се оправи от тази кома..Сега обаче не съм сигурен на къде отиват нещата.. - Акира
Аз ще ви кажа, Акира Изкашля се Искам да поема контрол над гилдията ти - Варис
Акира, Сиел, Акаме, Широ, Рафаел, Ароу, Виджил и дори Shadow се появи като силует над Акира и гледаше тъпо заедно с останалите. Всичко живо беше някво "Wait...Wait...NANI !?
Аз ще ви кажа, Акира Изкашля се Искам да поема контрол над гилдията ти - Варис
Акира, Сиел, Акаме, Широ, Рафаел, Ароу, Виджил и дори Shadow се появи като силует над Акира и гледаше тъпо заедно с останалите. Всичко живо беше някво "Wait...Wait...NANI !?
Emoran- Administrator
Йо, с теб съм, брато! След като го видях как се държи с Бела, даже ще ти помогна да го натупаш! Засмя се. Чакай ама сериозно ли? - Тай
Въздиша. Обърна се към Варис. Виж. Не може просто да дойдеш тук и да стоварваш подобни новини от нищото. Погледна всички сериозно. Не приемайте като гаранция, че всички ще излезем живи от тук. - Kyoko
Погледна надолу. Хей, стига..всички ще излезем живи от тук, това е ясно.. - Тай
Въздиша. Обърна се към Варис. Виж. Не може просто да дойдеш тук и да стоварваш подобни новини от нищото. Погледна всички сериозно. Не приемайте като гаранция, че всички ще излезем живи от тук. - Kyoko
Погледна надолу. Хей, стига..всички ще излезем живи от тук, това е ясно.. - Тай
BGDodpul- Administrator
О не, нямате друг избор от това да излезете живи от тук. Защото ако не излезете, какво ще стане отвън ? Прощавайте, знаете че няма към кого да се обърна стане ли въпрос за подобно нападение срещу града. При положение, че единствените останалите в града са Сай и 3ма от хората му нормално да дойда до тук.. - Варис
Разбирам те..Оставили сме града ни с по-лек надзор и затова е имало нападение - Виджил
Виж, Варис нали ? Изкашля се Това няма как да стане. Ако искаш подкрепата ми, имаш я. Нямаме избор, това е наше задължение. Ако искаш някаква власт..и нея я имаш. Но пълният контрол е малко сложна работа не мислиш ли ? Знаеше какво ще каже Варис И не, нямам предвид да влезеш в системата на гилдията - Акира
Варис..Гледаше го с разбиране Видял си страха в очите нали..? - Рафаел
Хм..? - Варис
Видял си всъщност в какви тежки врема живеем, това тук не е по-различни от това отвън. Злото нарушава баланса на вселената и ние трябва да го оправим. Както и тук, така и отвън..Но не може да сме на две места едновременно точно в тази ситуация защото.. - Рафаел
Защото ако планът на адаша успее, няма да имаме с какво да защитаваме света от каквото и да било.. - Акира
Разбирам те..Оставили сме града ни с по-лек надзор и затова е имало нападение - Виджил
Виж, Варис нали ? Изкашля се Това няма как да стане. Ако искаш подкрепата ми, имаш я. Нямаме избор, това е наше задължение. Ако искаш някаква власт..и нея я имаш. Но пълният контрол е малко сложна работа не мислиш ли ? Знаеше какво ще каже Варис И не, нямам предвид да влезеш в системата на гилдията - Акира
Варис..Гледаше го с разбиране Видял си страха в очите нали..? - Рафаел
Хм..? - Варис
Видял си всъщност в какви тежки врема живеем, това тук не е по-различни от това отвън. Злото нарушава баланса на вселената и ние трябва да го оправим. Както и тук, така и отвън..Но не може да сме на две места едновременно точно в тази ситуация защото.. - Рафаел
Защото ако планът на адаша успее, няма да имаме с какво да защитаваме света от каквото и да било.. - Акира
Emoran- Administrator
Но от друга страна, едва ли може да се обърне само към нас към защита, йо...все трябва да има и други хора навън със сили като нашите, нали? - Тай
BGDodpul- Administrator
Всички други са или престъпници или хора без опит..Единствено екипажът ти, гилдията на Акира и отрядът на Сай дружествата които имат някаква способност да се справят с проблемите - Варис
Предлагам нещо..Огледа ги Дай Боже всички сме добре..Макар и събрание, защо не направим съвет ? - Акира
Предлагам нещо..Огледа ги Дай Боже всички сме добре..Макар и събрание, защо не направим съвет ? - Акира
Emoran- Administrator
Погледна към него. Съвет? Не ми трябват съвети от когото и да било, глупако! Достатъчно умен съм да се справям и с моите размишления! - Тай
BGDodpul- Administrator
This is where you are wrong kiddo... - Акира
Emoran- Administrator
Хъх?! Как ме нарече, старче?! Някой да ме хване, че ще го натупам тоя! Грррр! - Тай
Сериозно, от къде имаш толкова много енергия? Колко пъти те набиха и ти все още лаеш като куче! - Скарлет
Усмихна се широко. Никаква идея! - Тай
Сериозно, от къде имаш толкова много енергия? Колко пъти те набиха и ти все още лаеш като куче! - Скарлет
Усмихна се широко. Никаква идея! - Тай
BGDodpul- Administrator
Окей тоя го отписваме..Погледна към Чисаки Ой, изрод.. Погледни колко от мафиотите ти паднаха. Не мислиш ли, че половината ти фигури си отидоха и си близко до загубата - Акира
Защо да го караме да я чака, достатъчно дупки направи в бандата ни..Едвам се сдържам да не го изпепеля - Сиел
Защо да го караме да я чака, достатъчно дупки направи в бандата ни..Едвам се сдържам да не го изпепеля - Сиел
Emoran- Administrator
Да ти приличам на човек, който се притеснява? Всичко върви по план, Асара..в момента си мислите, че играете вашата игра, но всъщност всичко е в моите ръце от самото начало. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Леко се учуди като повдигна вежда за момент Нещо не те разбрах.. - Акира
Emoran- Administrator
Явно прихванах любопитството ти, а? Наистина ли си мислиш, че целта ми е да ви убия чрез мафиотите ми? Не съм човек, който обича да убива, честно казано.. - Overhaul
Това е долна лъжа, копеле! - Тай
Хоо, помисли пак, малкия. Ако убивах щях ли да бъда на чело на компания без никой да предприеме нещо? - Overhaul
Това е долна лъжа, копеле! - Тай
Хоо, помисли пак, малкия. Ако убивах щях ли да бъда на чело на компания без никой да предприеме нещо? - Overhaul
BGDodpul- Administrator
С подобни сили можеш да правиш каквото си поискаш честно казано..Без някой да смее да ти каже каквото и да е Погледна Варис - Акира
Какво..? Не мога да знам всичко.. - Варис
Казано по този начин се изкарваш, че си по-добър от нас докато в същото време тормозиш малко момиченце.. - Акира
Ти си психопат и затова сме тук.. - Акаме
Ще отговаряш пред Господ за действията си - Рафаел
Какво..? Не мога да знам всичко.. - Варис
Казано по този начин се изкарваш, че си по-добър от нас докато в същото време тормозиш малко момиченце.. - Акира
Ти си психопат и затова сме тук.. - Акаме
Ще отговаряш пред Господ за действията си - Рафаел
Emoran- Administrator
Започна да се смее. Всички сте болни, до крак сте болни...Мога да правя каквото си поискам с нея, все пак е мое дете. - Overhaul
Дали..? Човек като теб не би искал да има деца. - Kyoko
Няма как да бъдеш сигурна без да имаш доказателства. - Overhaul
Намерила съм достатъчно, за да го докажа..но истината я знаеш само ти, нали? - Kyoko
Пак ще ви го кажа.. единственият, който може да контролира силите на това чудовище Ери съм аз. Можете да ми благодарите, че светът все още същ- - Overhaul
Ядоса се хипер много от думите му. ЧИСАКИИИ!! - Тай
Погледна го ядосано. Не смей да ме прекъсваш плужек.. - Overhaul
Това момиче има най - топлата прегръдка на света...не смей да я наричаш чудовище пред мен...!!! - Тай
Дали..? Човек като теб не би искал да има деца. - Kyoko
Няма как да бъдеш сигурна без да имаш доказателства. - Overhaul
Намерила съм достатъчно, за да го докажа..но истината я знаеш само ти, нали? - Kyoko
Пак ще ви го кажа.. единственият, който може да контролира силите на това чудовище Ери съм аз. Можете да ми благодарите, че светът все още същ- - Overhaul
Ядоса се хипер много от думите му. ЧИСАКИИИ!! - Тай
Погледна го ядосано. Не смей да ме прекъсваш плужек.. - Overhaul
Това момиче има най - топлата прегръдка на света...не смей да я наричаш чудовище пред мен...!!! - Тай
BGDodpul- Administrator
Въздъхна Тай, искаш ли да знаеш защо с Бела бях толкова груб ? Защо ли питам, знам, че искаш.. - Акира
Потупа Акира по рамото Незабавно се свържи с мен щом излезете..Не ми харесва на къде отиват нещата - Варис
Разбирам тревогите ти..Затова и ще гледам да приключа с този клюн и неговата жажда за пари по-бързо - Акира
Кимна и си тръгна. За него беше лесно да намери входа и изхода заради методите му - Варис
Тай, помниш като ти казах защо Сахир притежава може би най-силният нинжа бог използван правилно ? Well, Бела също притежава един такъв. В древни времена, нинджите са използвали отрова при много от случаите си. Срещу Бела, едно малко невнимание може да накара отровата ѝ да попадне в тялото на противника ѝ и да приключи всичко - Акира
В гилдията или по-точно в тренировките там разбрахме, че Бела е също толкова крехка колкото и смъртоносна..Тя не държи на продължителните битки и това може да се окаже фатално за нея..Погледна към Акира Затова и каза, че не приема провали Върна се на Тай За да ѝ напомни на какво дередже е докато не се научи как да контролира силите си. Милата доста се старае да го направи имайки напредвид колко опасни са - Сиел
Разбираш ли, едно грешно вдишване и всичко приключва. Както за нея, така и за тези около нея.. - Акира
Потупа Акира по рамото Незабавно се свържи с мен щом излезете..Не ми харесва на къде отиват нещата - Варис
Разбирам тревогите ти..Затова и ще гледам да приключа с този клюн и неговата жажда за пари по-бързо - Акира
Кимна и си тръгна. За него беше лесно да намери входа и изхода заради методите му - Варис
Тай, помниш като ти казах защо Сахир притежава може би най-силният нинжа бог използван правилно ? Well, Бела също притежава един такъв. В древни времена, нинджите са използвали отрова при много от случаите си. Срещу Бела, едно малко невнимание може да накара отровата ѝ да попадне в тялото на противника ѝ и да приключи всичко - Акира
В гилдията или по-точно в тренировките там разбрахме, че Бела е също толкова крехка колкото и смъртоносна..Тя не държи на продължителните битки и това може да се окаже фатално за нея..Погледна към Акира Затова и каза, че не приема провали Върна се на Тай За да ѝ напомни на какво дередже е докато не се научи как да контролира силите си. Милата доста се старае да го направи имайки напредвид колко опасни са - Сиел
Разбираш ли, едно грешно вдишване и всичко приключва. Както за нея, така и за тези около нея.. - Акира
Emoran- Administrator
Разбирам... - Тай
Ей, Асара..забравих да те питам..Започна да върти един от куршумите си около пръстите си. Защо си мислиш, че толкова лесно успявате да се справите с моите подчинени? - Overhaul
Не е ли очевидно, глупако...? Защото нашата воля е много по - голяма от тяхната и защото сме по - силни! - Тай
Малките деца винаги са най - наивни..огледай се, Тай! - Overhaul
Тай се обърна, като видя всъщност голямата картинка пред себе си. Синтия беше заета да лекува Зоро и Акисе, които бяха в критични състояния. Санджи беше с поне 20 счупени кости по цялото тяло от битката му, а дори и самият Тай нямаше кой знае колко останала енергия. Ребека все още беше в стаята на Flash, a Chazz беше напуснал сградата отдавна. Shun дори да се размени с Chrono споделяше една stamina с него и също нямаше да се представи на сто процента.
С това темпо..кой си мислиш ще успее да се добере до мен в добро състояние, малкия...? - Overhaul
Стисна юмрук. Тш..не..наистина ли може и да не останем с достатъчно хора да се изправим срещу Overhaul...? Няма начин, нали...? Нали, Kyoko..? Тай погледна към единственият човек, чийто действия щяха да са решителни срещу тактиката на Overhaul и това беше Kyoko. В очите ѝ обаче той също видя страх, а от нея се очакваше да е непоколебима. - Тай
Тай...Погледна го. В очите ѝ се виждаше огромна мъка от емоционалното ѝ състояние. На този етап...може би ние сме тези, които са от губещата страна..не ме разбирай погрешно, но малко по малко мафиотите успяват да изтръгнат и последните ни сили.. - Kyoko
Нищо не е загубено още...! Може Акисе да не може да се бие, но Сиел е в бойна готовност за този клюнест тъпанар! Нали така Сиел? Можем още сега да го пратим срещу Overhaul! - Тай
Ей, Асара..забравих да те питам..Започна да върти един от куршумите си около пръстите си. Защо си мислиш, че толкова лесно успявате да се справите с моите подчинени? - Overhaul
Не е ли очевидно, глупако...? Защото нашата воля е много по - голяма от тяхната и защото сме по - силни! - Тай
Малките деца винаги са най - наивни..огледай се, Тай! - Overhaul
Тай се обърна, като видя всъщност голямата картинка пред себе си. Синтия беше заета да лекува Зоро и Акисе, които бяха в критични състояния. Санджи беше с поне 20 счупени кости по цялото тяло от битката му, а дори и самият Тай нямаше кой знае колко останала енергия. Ребека все още беше в стаята на Flash, a Chazz беше напуснал сградата отдавна. Shun дори да се размени с Chrono споделяше една stamina с него и също нямаше да се представи на сто процента.
С това темпо..кой си мислиш ще успее да се добере до мен в добро състояние, малкия...? - Overhaul
Стисна юмрук. Тш..не..наистина ли може и да не останем с достатъчно хора да се изправим срещу Overhaul...? Няма начин, нали...? Нали, Kyoko..? Тай погледна към единственият човек, чийто действия щяха да са решителни срещу тактиката на Overhaul и това беше Kyoko. В очите ѝ обаче той също видя страх, а от нея се очакваше да е непоколебима. - Тай
Тай...Погледна го. В очите ѝ се виждаше огромна мъка от емоционалното ѝ състояние. На този етап...може би ние сме тези, които са от губещата страна..не ме разбирай погрешно, но малко по малко мафиотите успяват да изтръгнат и последните ни сили.. - Kyoko
Нищо не е загубено още...! Може Акисе да не може да се бие, но Сиел е в бойна готовност за този клюнест тъпанар! Нали така Сиел? Можем още сега да го пратим срещу Overhaul! - Тай
BGDodpul- Administrator
[1:22]
Тай, не се знае Сиел в какво състояние ще е докато стигнем до него.. - Акира
Ще изсипя целия гняв на Ада върху опонентите си и няма да покажа милост ! - Сиел
Погледна към Чисаки Чисаки..Ще дадем и последните си пионки за да те сразим ! Имаме още козове и здрави хора както виждаш..Ако нещо стане с тях Сиел и аз ще представяме гилдията сами ако се наложи ! - Акира
Командире не виждаш ли..? Скърбеше за Акисе и Зоро. Невиждано е до сега Широ да скърби заради прокълнатия ѝ лед който я прави винаги студена от към чувства Без тях всичко е погубено.. - Широ
Това да не съм го чул повече ! Погледна към Виджил Виджил ! Забеляза го как се държи за ръката която преряза за да отпръщи гнева на Райт И ти ли..? - Акира
Поклати глава Асара, те са ни проучили от всякъде..Не виждаш ли картинката ? Защо ти и Кьоко изпращате хората си без да мислите какво всъщност се случава и очаквате всичко да е наред ? Кьоко прогледна наскоро, но ти... - Виджил
Emoran- Administrator
Връзките ми свършиха...нямам на кого повече да се обадя за помощ..Тай..нямаш си и на представа колко ужасно е да се налага да използвам вашите животи като оръжия.. - Kyoko
Стисна юмрук. Гневът също достигаше до него и бързо ставаше емоционален. Изведнъж обаче, сред всичките тези емоции, той веднага се сети за нещо важно, което може да улесни цялата ситуация. Погледна към Kyoko и Акира. Хей..Чисаки използва умението на малката Ери за да направи своите куршуми. Щом те връщат тялото в предишен техен стадии, защо не използваме силите на Ери да излекуваме всички, йо?! - Тай
В никакъв случай, Тай...дори и да успеем да я спасим, ако силите ѝ излезнат извън контрол, то е по - вероятно да убием всички тук вместо това да се случи. Сам видя с очите си на какво са способни тези куршуми.. - Kyoko
Стисна юмрук. Гневът също достигаше до него и бързо ставаше емоционален. Изведнъж обаче, сред всичките тези емоции, той веднага се сети за нещо важно, което може да улесни цялата ситуация. Погледна към Kyoko и Акира. Хей..Чисаки използва умението на малката Ери за да направи своите куршуми. Щом те връщат тялото в предишен техен стадии, защо не използваме силите на Ери да излекуваме всички, йо?! - Тай
В никакъв случай, Тай...дори и да успеем да я спасим, ако силите ѝ излезнат извън контрол, то е по - вероятно да убием всички тук вместо това да се случи. Сам видя с очите си на какво са способни тези куршуми.. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Страница 14 от 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Страница 14 от 25
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите