Сградата на гилдията "Shadow Step"
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 5 от 17
Страница 5 от 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: Сградата на гилдията "Shadow Step"
Тай, той е вече друг човек.. - Акира
Ще му го върна тъпкано.. - Акисе
Погледна ги Ето тук Проектира някаква холограма на ръката си на която се показа изоставена фабрика - Ерик
От къде си сигурен? - Акира
Просто съм, проверете там - Ерик
Щом казваш.. - Акисе
Ще му го върна тъпкано.. - Акисе
Погледна ги Ето тук Проектира някаква холограма на ръката си на която се показа изоставена фабрика - Ерик
От къде си сигурен? - Акира
Просто съм, проверете там - Ерик
Щом казваш.. - Акисе
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Знам, че стария Джак е там, йо..ще го намеря. Погледна Акисе с леко недоверие. Да вървим..Остави Annie която държеше на дивана. Усмихна се леко, като се изправи. Ще се върна, йо. А ти си почивай до тогава. - Тай
Та, Сиел..имаш ли белези по тялото? - Shun
Та, Сиел..имаш ли белези по тялото? - Shun
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Знам къде се намира сградата, последвай ме Тръгна - Акисе
Хвана Тай за рамото преди да тръгне. Ако искаш Райт или Джак жив, внимавай с Акисе. Колкото ди играе, толкова може да му писне и да го остави на парчета - Акира
Не, нямам. Преди имах, но те отдавна се излекуваха - Сиел
Хвана Тай за рамото преди да тръгне. Ако искаш Райт или Джак жив, внимавай с Акисе. Колкото ди играе, толкова може да му писне и да го остави на парчета - Акира
Не, нямам. Преди имах, но те отдавна се излекуваха - Сиел
Emoran- Administrator
Кимна. Ще го имам в предвид..Тръгна след Акисе. - Тай
Това е добре. Защото виж..Zoom-на на ръката на извършителя, като се виждаше голям белег от изгаряне. Този има бая големи. - Shun
През това време се върна заедно с Блейк, носейки Дейвид на рамо. Хей.. - Зоро
Това е добре. Защото виж..Zoom-на на ръката на извършителя, като се виждаше голям белег от изгаряне. Този има бая големи. - Shun
През това време се върна заедно с Блейк, носейки Дейвид на рамо. Хей.. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Интересно..Явно някой иска да си играе с огъня - Сиел
Дойде и той Вижте какво ви носим.. - Блейк
Сега трудната част..Какво да го правим ? - Акира
Дойде и той Вижте какво ви носим.. - Блейк
Сега трудната част..Какво да го правим ? - Акира
Emoran- Administrator
И се е опарил здраво. - Shun
Да го разпитаме. - Санджи
Пусна го на земята. Отиде до Бела. Съжалявам.. - Зоро
Да го разпитаме. - Санджи
Пусна го на земята. Отиде до Бела. Съжалявам.. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Направи ми услуга и ми помогни да го намерим..Аз ще се погрижа за останалото - Сиел
Как се очаква да ни каже нещо, точно пък той ? - Акира
Лежеше като го погледна Аз съм тази която трябва да съжалява..Моята отрова можеше да те погуби заради уменията на този.. - Бела
Как се очаква да ни каже нещо, точно пък той ? - Акира
Лежеше като го погледна Аз съм тази която трябва да съжалява..Моята отрова можеше да те погуби заради уменията на този.. - Бела
Emoran- Administrator
Добре, но местопрестъплението вече е обградено с ченгета. Не знам дали ще мога да се доближа.. - Shun
Имаш право, тоя ще се кефи ако го измъчваме..имаме ли други варианти? - Санджи
Удари стената. Беше разтроен. Бях слаб..нямаше да се стига до това да ни спасяват задниците ако бях достатъчно силен.. - Зоро
Имаш право, тоя ще се кефи ако го измъчваме..имаме ли други варианти? - Санджи
Удари стената. Беше разтроен. Бях слаб..нямаше да се стига до това да ни спасяват задниците ако бях достатъчно силен.. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Мога да се опитам да ги разкарам от там.. - Сиел
Освен...Замисли се Да го разменим за Джейкъб ? - Акира
Не се обвинявай моля те - Бела
Гледаше нещо на ръката си Момчета и момичета...Положението се влушава. Започваме да губим от бунтарите си - Ерик
Как така !? - Блейк
Виджил и Сахир ги издирват и ги убиват, а тези които не искат да умрат им се подчиняват - Ерик
Освен...Замисли се Да го разменим за Джейкъб ? - Акира
Не се обвинявай моля те - Бела
Гледаше нещо на ръката си Момчета и момичета...Положението се влушава. Започваме да губим от бунтарите си - Ерик
Как така !? - Блейк
Виджил и Сахир ги издирват и ги убиват, а тези които не искат да умрат им се подчиняват - Ерик
Emoran- Administrator
Ако успееш, ще е добре. - Shun
Това няма ли да означава, че пак ще трябва да се бием срещу него? - Санджи
Унизително е..животът ти да зависи от други постоянно..писна ми да ме спасяват.. - Зоро
Т-това е лошо...н-не можем ли да спасим повечето от тях? ;-; - Синтия
Това няма ли да означава, че пак ще трябва да се бием срещу него? - Санджи
Унизително е..животът ти да зависи от други постоянно..писна ми да ме спасяват.. - Зоро
Т-това е лошо...н-не можем ли да спасим повечето от тях? ;-; - Синтия
BGDodpul- Administrator
Да вървим, би трябвало да се махнат щом ме видят и им кажа.. - Сиел
Защо Акисе уби цивилните..!? - Блейк
Осъзна се О ? Значи така а..? Заловили сте ме - Дейвид
Защо Акисе уби цивилните..!? - Блейк
Осъзна се О ? Значи така а..? Заловили сте ме - Дейвид
Emoran- Administrator
Разбрано..Излезе. - Shun
Тш..не ми харесва това.. - Санджи
Погледна към Дейвид. Очевидно. - Зоро
Тш..не ми харесва това.. - Санджи
Погледна към Дейвид. Очевидно. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Тръгна след него - Сиел
От това се опасявах..Акисе стана сериозен. Ако Тай не направи нещо скоро, Акисе ще го убие - Акира
Райт се бие ? Трябваше да се досетя, че след него съм аз..Е, хванахте ме. Не мога да избягам и да искам с толкова много хора тук - Дейвид
От това се опасявах..Акисе стана сериозен. Ако Тай не направи нещо скоро, Акисе ще го убие - Акира
Райт се бие ? Трябваше да се досетя, че след него съм аз..Е, хванахте ме. Не мога да избягам и да искам с толкова много хора тук - Дейвид
Emoran- Administrator
Криеше се зад дивана. - Синтия
Не виждам проблем да го убие, този е по - добре мъртъв от колкото жив. - Санджи
Не се тревожи, няма да останеш дълго тук. - Зоро
Не виждам проблем да го убие, този е по - добре мъртъв от колкото жив. - Санджи
Не се тревожи, няма да останеш дълго тук. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Annie: Събуди се и се изправи. Започна да се разтяга. Хъх..? Никъде не ме боли. Огледа тялото си за изгаряния, но нямаше. Болката я няма...чуствам се прекрасно.
Nick: Аааах!!! Ядоса се, че отново загуби и метна джойстика към конзолата. Глупава игра!
Yukimi: До сега гледаше как Nick играе и се смееше колко некадърен може да бъде. Забеляза, че Annie се се събудила и отиди до нея. Хей добре ли си? Спя цял ден.
Nick: Измърмори раздразнено. Най-накрая се събуди...
Annie: Запали ръцете си и започна да контролира огъня около тях. Гледаше ги внимателно и първоначално игнорира Yukimi, защото беше все още изненадана, че нищо и няма след битката със Сиел. Ъъ..опа, да извинявай, благодаря, че попита ^^ . А ти си?
Yukimi: Аз съм Yukimi, твой съюзник ^^. Здрависаха се.
Nick: Беше раздразнен зареди играта. Изправи се и тръгна към двете момичета.
Nick: Аааах!!! Ядоса се, че отново загуби и метна джойстика към конзолата. Глупава игра!
Yukimi: До сега гледаше как Nick играе и се смееше колко некадърен може да бъде. Забеляза, че Annie се се събудила и отиди до нея. Хей добре ли си? Спя цял ден.
Nick: Измърмори раздразнено. Най-накрая се събуди...
Annie: Запали ръцете си и започна да контролира огъня около тях. Гледаше ги внимателно и първоначално игнорира Yukimi, защото беше все още изненадана, че нищо и няма след битката със Сиел. Ъъ..опа, да извинявай, благодаря, че попита ^^ . А ти си?
Yukimi: Аз съм Yukimi, твой съюзник ^^. Здрависаха се.
Nick: Беше раздразнен зареди играта. Изправи се и тръгна към двете момичета.
Беше се прибрал заедно с Акисе. Погледна към Annie, като ѝ се усмихна, но не изцяло. Все още беше травмиран от ситуацията с Райт. Хей..добре си.. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Таай! Веднага като го чу се обърна към него. Щеше да го прегърне, но видя че не е в настроение и се спря. Аз съм добре, даже се чуствам невероятно. Ти как си? Какво се случи докато спях?
Ами..заловихме Джак успешно..Беше леко натъжен. Щеше ми се да бях успял да го върна, йо.. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Разбирам... Натъжи се леко. Ами тогава какв-
Nick: Прекъсна я. Anniiie! Бии се и с мен! Ще умра от скука!
Annie: Хъх?! С теб? Кой си ти?
Nick: Това няма значение, нека просто започнем.
Yukimi: Удари Nick с тъпото на меча си. Nick..! Забрави ли какво претърпя тя? Остави я да си почине.
Annie: Изсмя се като си сложи ръката на устата. Не, не се притеснявай, добре съм наистина . Даже имам чуството, че сега мога да направя всичко. Преливам със сила.
Nick: Прекъсна я. Anniiie! Бии се и с мен! Ще умра от скука!
Annie: Хъх?! С теб? Кой си ти?
Nick: Това няма значение, нека просто започнем.
Yukimi: Удари Nick с тъпото на меча си. Nick..! Забрави ли какво претърпя тя? Остави я да си почине.
Annie: Изсмя се като си сложи ръката на устата. Не, не се притеснявай, добре съм наистина . Даже имам чуството, че сега мога да направя всичко. Преливам със сила.
Погледна към Nick. Йо, ако толкова искаш, мога да те поема за няколко рунда, но нека да е след като заловим тези престъпници. Погледна към Annie. Усмихна ѝ се широко. Беше на сила, но се опитваше да го издокара все едно наистина е щастлив. Радвам се, че си добре, йо! Прегърна я. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Гушна го. И аз се радвам, че си добре, Тай.
Nick: Пфф... страхливец...
Annie: Искам да видя дали наистина е така или си въобразявам, че владея по-добре пламъците. Аз мисля да се поразходя наоколо да си отдъхна. Ще се върна скоро.
Nick: Пфф... страхливец...
Annie: Искам да видя дали наистина е така или си въобразявам, че владея по-добре пламъците. Аз мисля да се поразходя наоколо да си отдъхна. Ще се върна скоро.
Добре. Пази се, глупчо. Чукна я закачливо по челото с показалеца си. - Тай
BGDodpul- Administrator
Остави Райт до Дейвид като го закопча и него Двама са аут.. Остават още двама преди да стигнем до Сай.. - Акисе
Садистичното дуо е сразено, за жалост няма да изтръгнем нищо от тях.. - Акира
Отиде пред Дейвид тъй като Райт беше в безсъзнание Защо...? Защо причинявате толкова смърт и страдание..? - Бела
Не мисля, че ти си точната който трябва да ми зададе този въпрос, отровно момиче - Дейвид
С вашите познания можете да бъдете високо платени лекари. Защо изобщо се занимавате с тези неща? - Блейк
Преди да се появим, държавата беше корумпирана. Тя беше под властта на казинар. Млад мъж с широк бизнес. Манипулатор който след нашата поява си тръгна. Това беше прекрасната възможност да оправим нещата - Дейвид
Значи ми намекваш, че ние бунтарите само сме ви попречили и сме ви разрушили рая Тропна по масата Държава не се гради на черния пазар! - Ерик
Този казинар.. Просто така си е тръгнал? Усмихна се леко Тш.. Не на мен тия.. - Акира
Садистичното дуо е сразено, за жалост няма да изтръгнем нищо от тях.. - Акира
Отиде пред Дейвид тъй като Райт беше в безсъзнание Защо...? Защо причинявате толкова смърт и страдание..? - Бела
Не мисля, че ти си точната който трябва да ми зададе този въпрос, отровно момиче - Дейвид
С вашите познания можете да бъдете високо платени лекари. Защо изобщо се занимавате с тези неща? - Блейк
Преди да се появим, държавата беше корумпирана. Тя беше под властта на казинар. Млад мъж с широк бизнес. Манипулатор който след нашата поява си тръгна. Това беше прекрасната възможност да оправим нещата - Дейвид
Значи ми намекваш, че ние бунтарите само сме ви попречили и сме ви разрушили рая Тропна по масата Държава не се гради на черния пазар! - Ерик
Този казинар.. Просто така си е тръгнал? Усмихна се леко Тш.. Не на мен тия.. - Акира
Emoran- Administrator
Седна пред Райт. Джак..върни се, йо.. - Тай
BGDodpul- Administrator
Не ви интересува какво се е случило с него.. - Дейвид
Събуди се Where the fuck am I ? - Райт
Аа, значи вече не си толкова ненормален.. - Акисе
Всичко ме боли..Погледна до себе си като видя Дейвид Аха..Ясно - Райт
Въпрос на време да стигнем до Сай - Акира
Събуди се Where the fuck am I ? - Райт
Аа, значи вече не си толкова ненормален.. - Акисе
Всичко ме боли..Погледна до себе си като видя Дейвид Аха..Ясно - Райт
Въпрос на време да стигнем до Сай - Акира
Emoran- Administrator
Страница 5 от 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 5 от 17
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите