Сградата на гилдията "Shadow Step"
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 11 от 17
Страница 11 от 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Сградата на гилдията "Shadow Step"
Yeah yeah, whatever...малко бой няма да му се отрази зле. - Kyoko
Еееееех...добре? Няма да боли много, нали? ^^" - Тай
Не се бой, не съм луда, че да те пратя без подкрепление. Мистоган. - Kyoko
Кимна, като до него отново се отвори един портал. От него този път излезе Санджи, който с излизането си си оправи вратовръзката и пална една цигара. - Mystogan
Зарадва се. Санджи!! - Тай
Погледна към Санджи. Вежди...Усмихна се дяволито. Дано си тренирал много. - Зоро
Хех, не се бой. Ще се срещнеш с учителя ми след малко, кактус. Той ще ти каже колко съм тренирал. - Санджи
Искам да го видя, не да го чуя. - Зоро
И до там ще стигнем. - Санджи
Еееееех...добре? Няма да боли много, нали? ^^" - Тай
Не се бой, не съм луда, че да те пратя без подкрепление. Мистоган. - Kyoko
Кимна, като до него отново се отвори един портал. От него този път излезе Санджи, който с излизането си си оправи вратовръзката и пална една цигара. - Mystogan
Зарадва се. Санджи!! - Тай
Погледна към Санджи. Вежди...Усмихна се дяволито. Дано си тренирал много. - Зоро
Хех, не се бой. Ще се срещнеш с учителя ми след малко, кактус. Той ще ти каже колко съм тренирал. - Санджи
Искам да го видя, не да го чуя. - Зоро
И до там ще стигнем. - Санджи
Последната промяна е направена от BGDodpul на Сря Сеп 04, 2019 1:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Тай, разбрахме срещу кого ще се бием, последвай ме Отиде на тренировачното поле - Сиел
Членовете на гилдията поздравиха Санджи Дайте някой противник и за моите момичета Визираше Акаме, Бела и Широ - Акира
Кхъм кхъм Извинете ? - Рафаел
Подреждаше си стрелите - Ароу
Членовете на гилдията поздравиха Санджи Дайте някой противник и за моите момичета Визираше Акаме, Бела и Широ - Акира
Кхъм кхъм Извинете ? - Рафаел
Подреждаше си стрелите - Ароу
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Отиде след Сиел. Май не трябваше да се отварям толкова много..^^" - Тай
Погледна към Акира и Акаме. Вие двамата ще трябва да се разправите с тази. Показа им Bonnie. Bonnie или Bonzie, както я наричат..умее да комуникира с мъртвите призраци и да ги контролира. За съжаление за нея нямам информация за миналото ѝ. - Kyoko
Погледна към Акира и Акаме. Вие двамата ще трябва да се разправите с тази. Показа им Bonnie. Bonnie или Bonzie, както я наричат..умее да комуникира с мъртвите призраци и да ги контролира. За съжаление за нея нямам информация за миналото ѝ. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Успокой се, нали си тренирал..Е, аз също - Сиел
И двамата ? Погледна към нея От давна не сме работили двамата - Акира
И двамата ? Погледна към нея От давна не сме работили двамата - Акира
Emoran- Administrator
Спокоен съм, йо! Не изглеждам никак притеснен! - Тай
Ще си партнирате с едно момиче, облечено в зелено на име Синтия. - Kyoko
Ще си партнирате с едно момиче, облечено в зелено на име Синтия. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Okay let's go Холограмната реалност се пусна като над него се сформира огромният мускулест сатанински демон Ако другия удря силно, deal with this ! Демонът замахан пред Тай с мисълта да строши земята около него - Сиел
Екстра, на какво е способна тя ? - Акира
Екстра, на какво е способна тя ? - Акира
Emoran- Administrator
Направо с експлозия в краката си се изстреля назад. Ей ей ей ей, това е прекалено!!! - Тай
Някак си кара природата да слуша всяка нейна молба. Контролира растения, животни и дори и насекоми. Ще ви е от полза с нейните лечебни умения. - Kyoko
Някак си кара природата да слуша всяка нейна молба. Контролира растения, животни и дори и насекоми. Ще ви е от полза с нейните лечебни умения. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Мислиш ли ? Там със сигурност няма да те жалят като мен Демонът го последва със сатанинска огнехвъргачка щом се изстреля назад - Сиел
Ще се погрижа за духовете на тая без проблем..Многото противници са ми специалитет.. - Акира
Ще се погрижа за духовете на тая без проблем..Многото противници са ми специалитет.. - Акира
Emoran- Administrator
В такъв случай..! Научил се е да се маневрира във въздуха като използва Chain от експлозии, за това протегна ръце встрани, изстрелвайки се встрани от огнехвъргачката. Веднага след това направи втора експлозия от краката си, която да го изстреля директно съм демона. - Тай
Дано..Погледна към Тай и Сиел. Май не трябваше да ви разрешавам да правите тези неща. Само ще се изтощите допълнително. - Kyoko
Дано..Погледна към Тай и Сиел. Май не трябваше да ви разрешавам да правите тези неща. Само ще се изтощите допълнително. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Mercury: Дойде през друг портал от Mystogan. Направи две крачки, минавайки през портала като се чуваше все едно ходи с железни обувки. Хм, значи това са хората. Видя Санджи и се запъти към него. Как е хлапе, запознайме с аверчетата ти.
Погледна към Mercury учудено. Това е учителят ти? - Зоро
Изглеждаш ми изненадан, Зоро. Погледна и той към Mercury. Това там е моят съперник, Зоро. Мисли се за голямата работа, но е просто глупак. - Санджи
Хъъъъх?! Да не чух обиди по мое име?! - Зоро
Изглеждаш ми изненадан, Зоро. Погледна и той към Mercury. Това там е моят съперник, Зоро. Мисли се за голямата работа, но е просто глупак. - Санджи
Хъъъъх?! Да не чух обиди по мое име?! - Зоро
BGDodpul- Administrator
Mercury: Погледна към Зоро. Хъх, момчето с катаните. Помня те от Арената. Беше запомнил всеки от Beacon арената, тъй като това му е работата, но беше и разочарован. Той все още мислеше другите за деца. Погледна към Kyoko. Начи ти си човекът с информацията. Препоръчвам ти големите риби да ги пратиш на мен и Historia. Не искам тези деца да пострадат. Визираше Зоро, Yukimi, Тай и Annie, тъй като не е видял още на какво са способни. Като стана дума за Historia, все още ли я няма?
Не се бой, много скоро ще пристигнат. Но първо. Обясни на Mercury, че ще помага на Тай и Санджи срещу Rappa. Обясни му и за неговите подобрения по тялото му, които му позволяват да удря по - бързо от нормален човек. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Mercury: Не се притесняваше особено, защото Rappa не беше единствения с подобрения по тялото. Погледна към Санджи. Е, настъпи време да им покажеш колко си напреднал.
Кимна. Със сигурност ще видиш новите умения, които съм придобил. Няма да те разочеровам! - Санджи
И така. Погледна към Mercury. След като обаче приключите с него, ще ми трябват твоите умения на друго място. Показа им снимка на Flash. Flash Thompson..бивш военен, превърнал се в престъпник заради любовта на живота си. Някак си е създал извънземна форма на живот, която знаем, че се крие в него. Разполага с арсенал от купища огнестрелни оръжия. Знаем също така, че и може да използва създадена от него телесна материя, която да забавя опонентите си. Ще ми е нужна твоята бързина и скорост срещу него, за да можем да го надвием. - Kyoko
И така. Погледна към Mercury. След като обаче приключите с него, ще ми трябват твоите умения на друго място. Показа им снимка на Flash. Flash Thompson..бивш военен, превърнал се в престъпник заради любовта на живота си. Някак си е създал извънземна форма на живот, която знаем, че се крие в него. Разполага с арсенал от купища огнестрелни оръжия. Знаем също така, че и може да използва създадена от него телесна материя, която да забавя опонентите си. Ще ми е нужна твоята бързина и скорост срещу него, за да можем да го надвием. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Mercury: Нямаш проблем скъпа, тук съм за да помогна. Чесно казано се надявам тук да изпитам по-интересни битки от тези в Арената.
Мисля, че ще ти трябва помощ за тази битка, за това намерихме най - подходящият съюзник серщу този опонент..Усмихна се леко. - Kyoko
Mystogan отново отвори портал, като от него този път се чуваха песни все едно някой е на кораб. От него излезе стройна и силна жена със сериозно изражение, бутилка ром на колана и пура в устата. Тя беше един от най - известните пирати в света и е смятана за мъртва след инцидент с нея и детето ѝ, но сега, след среща с Mystogan, тя е готова да се завърне. В мига, в който излезе от портала, от нея се усети огромно количество енергия само от присъствието ѝ. Това беше достатъчно да накара някой като Зоро, който се смяташе за безстрашен, да започне да трепери леко.
Представям ви Ребека. Един от Четирите Императори на Моретата или с други думи, единствената жена измежду тях. Те са четирите капитани, които са най - близо до това да станат следващите властелини на моретата. С други думи..тя е на едно ниво с хора като Whitebeard, Blackbeard и..Shanks. Хех, дори колегите ни от военноморските сили се плашат от тях..Също така е и съпруга на Flash. - Kyoko
Помаха на всички. Хей, радвам се, че ще работим заедно. - Ребека
Погледна към нея. Тази жена...още от тук разбирам, че е скрито чудовище... - Зоро
BGDodpul- Administrator
Yukimi: Значи това представлява един император на моретата. За мен е удоволствие Ребека. Отиди до нея за да се здрависат. Разбира се тя усети нейното зловещо присъствие. Дума да не става, че не се страхува, но просто тя владее емоциите си перфектно. Всичко наоколо бяха удивлени от 'смелостта' на Yukimi.
Annie: Не можеше да помдръдне за момент. Не и стискаше да отиде да се запознае с нея лично, за това просто ѝ помаха.
Mercury: Брейй, това е нещо, което не се вижда всеки ден. Настръхна целия, но се престраши. Отиди да се запознае с нея. Здравей Ребека. Доста голям късметлия съм, щом ще си партнирам с теб, нали ?
Annie: Не можеше да помдръдне за момент. Не и стискаше да отиде да се запознае с нея лично, за това просто ѝ помаха.
Mercury: Брейй, това е нещо, което не се вижда всеки ден. Настръхна целия, но се престраши. Отиди да се запознае с нея. Здравей Ребека. Доста голям късметлия съм, щом ще си партнирам с теб, нали ?
Провикна се направо от бойното поле. Не можеше да повярва, че вижда Ребека, защото той я помнеше само като бармана, при който са се събирали всички приятели на Shanks, а Тай тогава просто е кръжал около тях. О БОЖЕ МОЙ, ТОВА Е ЛЕЛЯ БЕКИ! ЛЕЛЬОООООО!! - Тай
Засмя се. Пораснал си, малък делфинчо. Погледна към Yukimi, като се здрависа с нея. Приятно ми е. Аз съм най - слабата от четиримата, не е кой знае какво. А и последните години отсъствах, така че доста хора вече могат да заемат моето място ако се опитат, хаха. Погледна и към Mercury. Може да се каже, че си късметлия, но ще видим. Може и да не се окажа чак толкова полезна. Засмя се леко. Все пак опонентът ни е моят съпруг, леко ще се сдържам срещу него. - Ребека
Засмя се. Пораснал си, малък делфинчо. Погледна към Yukimi, като се здрависа с нея. Приятно ми е. Аз съм най - слабата от четиримата, не е кой знае какво. А и последните години отсъствах, така че доста хора вече могат да заемат моето място ако се опитат, хаха. Погледна и към Mercury. Може да се каже, че си късметлия, но ще видим. Може и да не се окажа чак толкова полезна. Засмя се леко. Все пак опонентът ни е моят съпруг, леко ще се сдържам срещу него. - Ребека
BGDodpul- Administrator
Mercury: Хах, няма проблем. Можеш да разчиташ на мен.
Yukimi: Чакай, защо ще се биеш срещу съпруга си?
Yukimi: Чакай, защо ще се биеш срещу съпруга си?
Въздиша. Честно казано, не знам защо работи с тези хора..но знам, че той ме мисли за мъртва. Случиха се...кхъм..някои работи и предполагам сега няма да е много доволен, че не съм се върнала при него при първа възможност. До колкото разбрах той работи там за пари. Чувствам се виновна, че се е променил заради това, че ме нямаше до него дълго време. - Ребека
BGDodpul- Administrator
Гидлията ми се превърна в публичен дом.. О_o - Акира
Спокойно брат мииии, всичко е наред. Така е по-забавно ! - Акисе
Акисе, ти ще чистиш след това.. - Акира
МОЛЯ !? ЗАЩО !? - Акисе
Защото ме дразниш, млъквай - Акира
Ама, ама...Офф - Акисе
Огледа тези които не е виждал до сега Shadow Step, записвай кой срещу кого ще се бие да не станат обърквания след края на разговора - Акира
Както наредите господин Асара Пред тях се появи екран с всичко записано до сега - системата на гилдията
Спокойно брат мииии, всичко е наред. Така е по-забавно ! - Акисе
Акисе, ти ще чистиш след това.. - Акира
МОЛЯ !? ЗАЩО !? - Акисе
Защото ме дразниш, млъквай - Акира
Ама, ама...Офф - Акисе
Огледа тези които не е виждал до сега Shadow Step, записвай кой срещу кого ще се бие да не станат обърквания след края на разговора - Акира
Както наредите господин Асара Пред тях се появи екран с всичко записано до сега - системата на гилдията
Emoran- Administrator
След като доджна огнехвъргачката се приземи на земята. Погледна към Сиел. Удари си юмруците, като кръстоса ръце пред лицето си и изпъна единия крак назад. Готов съм да поема силен удар от това чудо, йо...дай ми всичко, което имаш! - Тай
Погледна към Акира. Знам, знам, съжалявам за неудобството. ^^" - Ребека
Спокойно, ще се разкараме от тук щом всички дойдат..просто се събираме преди да действаме. Следващите двама, които трябва да победите са смъртоносното дуо на мафиотите, Тенгай и Рикия. Показа им ги как изглеждат. Известни са с това, че оставят опонентите си без дъх заради умението на Рикия. Той краде от енергията ви само като диша около вас, а Тенгай използва своите бариери, за да го предпазва от опасни умения докато той вилнее. Има проблеми с гнева, за това внимавайте около тях. За наше щастие съм избрала перфектните опоненти за тях. Мистоган. - Kyoko
Кимна, като отново отвори два портала. - Mystogan
Погледна към Акира. Знам, знам, съжалявам за неудобството. ^^" - Ребека
Спокойно, ще се разкараме от тук щом всички дойдат..просто се събираме преди да действаме. Следващите двама, които трябва да победите са смъртоносното дуо на мафиотите, Тенгай и Рикия. Показа им ги как изглеждат. Известни са с това, че оставят опонентите си без дъх заради умението на Рикия. Той краде от енергията ви само като диша около вас, а Тенгай използва своите бариери, за да го предпазва от опасни умения докато той вилнее. Има проблеми с гнева, за това внимавайте около тях. За наше щастие съм избрала перфектните опоненти за тях. Мистоган. - Kyoko
Кимна, като отново отвори два портала. - Mystogan
BGDodpul- Administrator
От двата портала излязоха Historia Reiss и Nick Reiss.
Nick: Дигна пръстите си и започна да изтрелва миниатюрни фоеверки към тавана, правейки появяването им 'по-епично'. Хехе, дойде и наше време сестро.
Historia: Излезе от портала. По походката ѝ хората могат да заключат, че е човек без капчица неувереност. Същото така по гласа ѝ се усещаше, че е напълно сериозна жена. Nick, не беше необходимо да създаваш светлинно шоу. Не сме дошли да се забавляваме. Огледа останалите. Значи това сме хората, привет.
Mercury: Охо историике. Как си?
Historia: Игнорира го.
Nick: Дигна пръстите си и започна да изтрелва миниатюрни фоеверки към тавана, правейки появяването им 'по-епично'. Хехе, дойде и наше време сестро.
Historia: Излезе от портала. По походката ѝ хората могат да заключат, че е човек без капчица неувереност. Същото така по гласа ѝ се усещаше, че е напълно сериозна жена. Nick, не беше необходимо да създаваш светлинно шоу. Не сме дошли да се забавляваме. Огледа останалите. Значи това сме хората, привет.
Mercury: Охо историике. Как си?
Historia: Игнорира го.
Помаха им. Здравейте. ^^ - Ребека
Хм, срещаме се отново. - Санджи
Огледа ги. Добре..сега ако сте готови, ще продължа нап- - Kyoko
Влезе през входната врата. НЕ, НЕ СМЕ ГОТОВИ, ЖЕНО! ЗАБРАВЯШ ДА СПОМЕНЕШ ЗА НАЙ - ДОБРАТА ЧАСТ ОТ ОПЕРАЦИЯТА! Усмихна се по неговия начин, показвайки колко е самовлюбен в себе си само чрез физиономията си. Всички вие имате честта да си партнирате с THE CHAZZ!! - Chazz
Въздиша. Забравих..това е Ch- Kyoko
Прекъсна я. Млъквай! The Chazz сам ще представи себе си! Аз командвам духове, които са затворени в миниатюрни карти, хехехе! В повечето случаи, те сами решават да ме следват само защото съм готин! - Chazz
Абсолютно всички го гледаха объркано.
Хм, срещаме се отново. - Санджи
Огледа ги. Добре..сега ако сте готови, ще продължа нап- - Kyoko
Влезе през входната врата. НЕ, НЕ СМЕ ГОТОВИ, ЖЕНО! ЗАБРАВЯШ ДА СПОМЕНЕШ ЗА НАЙ - ДОБРАТА ЧАСТ ОТ ОПЕРАЦИЯТА! Усмихна се по неговия начин, показвайки колко е самовлюбен в себе си само чрез физиономията си. Всички вие имате честта да си партнирате с THE CHAZZ!! - Chazz
Въздиша. Забравих..това е Ch- Kyoko
Прекъсна я. Млъквай! The Chazz сам ще представи себе си! Аз командвам духове, които са затворени в миниатюрни карти, хехехе! В повечето случаи, те сами решават да ме следват само защото съм готин! - Chazz
Абсолютно всички го гледаха объркано.
BGDodpul- Administrator
Страница 11 от 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 11 от 17
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите