Палубата на кораба 'Асенчо'

2 posters

Страница 10 от 17 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next

Go down

Палубата на кораба 'Асенчо' - Page 10 Empty Re: Палубата на кораба 'Асенчо'

Писане by BGDodpul Чет Дек 05, 2019 3:29 pm

Усмихна се леко. Хъх, радвам се, че ме попита, смотльо. Буквално хвърли една карта нагоре във въздуха, която се пръсна на енергия. От нея се сформираха всичките му 50 useless духчета, Reiha и Darkchain. Имам цяла армия от безполезни смешници и двама-трима, които са полезни! С други думи, аз съм ловец на духове. - Chazz
Слабите му духчета отзад почнаха да плачат.
Млъквайте, смешници! - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Върнете се в началото Go down

Писане by -bAzikA- Чет Дек 05, 2019 6:42 pm

Sai: Виждам, че си доста груб с повечето от тях. На какво се дължи това, ако не е тайна? Тази способност може да се окажат проблемни, ако той се обърне срещу нас.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2828
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Писане by BGDodpul Чет Дек 05, 2019 6:44 pm

Груб? Не съм, те просто са безполезни твари, които просто кражат около мен, защото нямат при кого да отидат. Аз ги приютих, защото знам какво е да си неудачник. - Chazz
Зарадва се. Хей, ти всъщност не си бил толкова лошо момче. Явно те е грижа за тях. - Giorno
МЛЪКВАЙ ДА НЕ ТЕ ПРЕБИЯ! Не ми дреме изобщо за тези тъпанари! - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Чет Дек 05, 2019 6:47 pm

Sai: Звучи доста неискрено. Може и да съм грешал за него и да се окаже добър човек, но определено трябва да поработи на поведението си. Усмихна се. Явно и аз и Giorno решихме първия ни въпрос да е към теб. Интересен човек си! Обърна се към Giorno. Е, ти си на ход. Ще продължиш ли традицията или ще питаш нещо мен?
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Чет Дек 05, 2019 6:49 pm

Нацупи се, като си скръсти ръцете. Хмф. - Chazz
Погледна към него. Усмихна се. Както обичам да казвам, аз, Giorno Giovanna имам мечта! Каква е твоята? Предполагам след като приключи всичко това би искал да направиш още нещо. - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Чет Дек 05, 2019 6:55 pm

Sai: Затвори очи за няколко секунди и ги отвори, като погледна към небето, замислено и сериозно.. ..Не, нямам друга мечта. Единствената цел в живота ми е да унищожа TRASH GANG, както и всички останали терористи, престъпни организации и мафии. Не мисля, че мога да имам достойна мечта, за която да си струва да се боря, докато не този свят не бъде изчистен от 'тях'.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Чет Дек 05, 2019 6:56 pm

Напълно ли си сигурен? Преди те да се появят, с какво се занимаваше? - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Чет Дек 05, 2019 7:00 pm

Sai: Разбрахме се само по един въпрос на ход, но ще направя изключение. Разследвам TRASH GANG от както се помня и знам, че те са се появили още преди моето раждане. А що се отнася за мен, всичките ми близки и роднини бяха жестоко убити от тях преди 10 години. Бях само на 9 годинки, но все още помня този ден. Стисна юмрук. Оттогава цялото детство в мен се изпари и всичко, за което мислех бе как да се справя сам големия свят и как да си отмъстя.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Чет Дек 05, 2019 7:09 pm

Уау...още от тогава...сигурно е било много трудно, но пак си се справил да продължиш напред. - Giorno
Погледна съмнително Giorno. Тоя тип е твърде бодър...това не ме радва. Държи се твърде подозрително..Погледна към Sai и само с поглед му показа съмнителното си изражение към Giorno. В момента изобщо не му вярваше именно защото беше твърде приветлив. Ами ти, GioGio, защо си ми откраднал пормонето? - Chazz
GioGio? Засмя се леко. Ама че смешен пряк- На лицето му се видя притеснение след като чу цялото изречение на Chazz. Какво по..? Как разбра..? Бях сигурен, че когато го отмъкнах ти беше обърнат с гръб! Ааа, сбъркал си! Не съм направил нищо подобно. - Giorno
Хех. Може и да са задръстеняци, но тримата тъпанари също си имат полза. Усмихна му се самонадеяно. Левият ти заден джоб. - Chazz
Не може да б-! Докато понечи да бръкне в него, жълтият от триото вече беше отмъкнал портфейла и го донесе в ръката на Chazz. - Giorno
Хихихиии, шефье, добре че винаги ми държиш картата там! - жълтия
Хмф. Май те хванах с вързани ръце, Giorno Giovanna! Посочи го. По - добре да имаш добро обяснение за това, глупако! - Chazz
Усмихна се. Значи си си държал един от тези духове в портфейла? Не бих се досетил..дори нямах време да реагирам да превърна портфейла ти в животно. Ръкопляска му. Добра работа, спипа ме. - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Чет Дек 05, 2019 7:13 pm

Sai: Изправи се на крака и погледна към Giorno. Впечатляващи умения и от двамата! Но Giorno, какво означава това. Нима си тук само за да ни вземеш нещата и да ни вържеш една тенекия по-късно ли?
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Чет Дек 05, 2019 7:17 pm

Погледна към него. Предполагам така излиза като го погледнеш отстрани, но истината е, че бях отмъкнал портфейла на Chazz още от самото начало преди нашата среща. Бях убеден, че вече беше забравил за това. Истината е, че откраднах парите на голяма част от моряците. Те не са част от NEMESIS, нали? ^^ - Giorno
Просто чаках да си свалиш гарда, копеле такова..така ми се пада като трябва да си партнирам с крадец. - Chazz
Уверявам те, ако бях дошъл тук само да крада, вече щях да съм си тръгнал. Тепърва ще ви покажа, че можете да ми вярвате. - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Дек 11, 2019 10:32 pm

Sai: Не ми е приятно, че крадеш, но кой съм аз да те съдя. Откакто хората от правителството ни обявиха за враг, освен, че спряха да ни подкрепя и да ни снабдяват със средства, те направиха всичко възможно да унищожат NEMESIS и почти успяха. В крайна сметка те все още мислят, че са успели да постигнат целта си, но те не знаят за съществуването на Esmeralda - жената, която спаси NEMESIS. Очевидно е, че без подкрепата на държавата, NEMESIS има много по-малко възможности, а ние - членовете, сме задължени да крадем, за да можем да получим това, което преди получавахме безплатно. Разбира се, в света, който мечтаем да създадем, кражбите и неправдата няма да съществуват, но за да го постигнем нямаме друг избор. Аз също съм един крадец, за това ще ти простя този път, Giorno, но ако обичаш не кради от членовете на NEMESIS и върни парите на Chazz!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Дек 11, 2019 10:34 pm

Кимна. Той вече успя да си ги вземе без дори да реагирам. Смятам, че е доста силен ако може да направи това. Обещавам, че няма да се повтори. - Giorno
Хъх, глупав крадец... - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Дек 11, 2019 10:37 pm

Sai: Отдъхна си, сякаш се успокои. Вие момчета, не спирате да ме изумявате. Оказахте се по-добри крадци и от мен smiling-face2 .
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Дек 11, 2019 10:43 pm

Мен къде ме слагаш в това число?! Аз просто си взех това, което ми принадлежи! И ако още един път се опиташ да крадеш от мен, ще ти потроша физиономията! - Chazz
Засмя се. За човек с такава прическа говориш прекалено много. - Giorno
След като чу думите на Giorno се ядоса хипер много. Направо се усети яростта му все едно гневът направо излиза от него като пара. - Chazz
Ъм, Chazz..? - Giorno
Направо се затича към Giorno. КОПЕЛЕ, ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯ!!! - Chazz
Спаунаха се 15-на от слабите му духчета зад него, като почнаха да го дърпат назад да го държат докато той самия псуваше Giorno. И трите му "любими" духчета също дърпаха.
Шефьее, спри се! Не е хубаво така, те са приятели! - жълтия
Извиняваме се, много се ядосва когато му обидят косата или палтото! - зеления
Иначе е добра душа! - черния
Засмя се отново, изцяло приятелски настроен. Ахахах, това ли било? Извинявам се в такъв случай. ^^ - Giorno
САМО ДА СЕ ДОКОПАМ ДО ТЕБ, СВЪРШЕН СИ, КОПЕЛЕЕЕЕ! - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Дек 11, 2019 10:53 pm

Sai: Момчета спрете веднага! Използваше всяка възможност, за да разбере повече подробности около уменията на двамата новаци. Значи тези многобройни мистични създания, могат сами да се призовават, независимо от волята на собственика им. Като гледам, те го обичат и винаги ще го защитят, дори и той да не иска. Това момче може да се окаже доста силен противник. На всяка цена трябва да го спечеля на наша страна. Видя, че всеки момент духчетата ще го изпуснат и ще посегне на Giorno, за това Sai направи бърз скок напред с предносалто и мина отзадната част на Chazz. Докато се вътреше във въздуха преди да се приземи, той мина до Chazz и с ръка му докосна гърба, прехвърляйки от своята аура в тялото му. След като се приземи, Sai опъна другата си ръка към меча си, който беше забит на десетина метра от него, и самият меч започна да свети в синьо. В този момент Chazz се откъсна от духчетата и момент преди да стигне до Giorno, тялото му стана с 200 кг по-тежко и щеше да се спъне и да падне на земята.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Дек 11, 2019 10:56 pm

Усети огромната тежест върху себе си. Спъна се, като падна на земята. Хъх..?! Какво по дяволите се случи..? Не мога да стана..изведнъж всякаш рязко станах по - тежък и гравитацията ме дърпа още повече....! Опита се да стане, но не успя. Ъгх..! Какво ми направи, тъпанар такъв..?! - Chazz
Шефьеее! ;-; - и тримата
Хм? Какво се случи..? - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Дек 11, 2019 11:05 pm

Sai: Chazz можеше да се изправи, но щеше да му бъде трудно зареди теглото му. Аурата на Sai бе проникнала в тялото на Chazz и това, което Sai направи бе да промени теглото на аурата си в Chazz, правейки Chazz с 200 кг по-тежък от нормалното. Казах ти да спреш, Chazz. Въздъхна, раздразнено. Обаче това момче продължава да се държи като дете. Не знам до кога ще го изтрая. Докато работите заедно ви забранявам да се карате! Chazz, това което ти направих бе да увелича тежеста на тялото си. Ще те оставя за извесно време така, докато не се по-успокои-. Рязко прекъсна изречението си и обърна погледа си на вълните около кораба. В този миг той осъзна, че това което очакваше ще се случи сега. Тези вълни...изглежда има чужд кораб, буквално до нашия, но не го виждам. Това може да значи само едно. С усмивка на лицето си той започна да говори наум, все едно на някой негов познат. От всичките хора, обаче, ти най-много ме изумяваш... Не беше ясно към кого бяха тези мисли. Справил си се много по-бързо от очакваното. Поздравления. Sai си върна сериозното изражение, рязко след кратката му усмивка и това щеше да направи впечатление на Giorno и Chazz. Запъти се решително към меча си, за да си го вземе, всякаш е готов за битка.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Дек 11, 2019 11:07 pm

Все още беше ядосан на Сай. И теб ще пребия после...само да стана..!!! - Chazz
Погледна объркано къб Сай. Беше видял неговите разнообразни изражения и това му направи впечатление. Хей, Сай, някакъв проблем ли има? - Giorno
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Дек 11, 2019 11:15 pm

Sai: Секунди преди да вземе меча си: Момчета пригответе си за втората ни битка. По-добре се стегнете, защото тази битка ще бъде много по-трудна от миналата по-рано днеска. В момента, в който извади забития си меч, корабът спря да се засилва и започна да спира на едно място. Sai се обърна към новаците и направи тялото на Chazz с 220кг по- леко, тоест 20 кг по-леко от нормалната му тежест. Това ще му помогне да прави бързи и резки движения, но и ще намали физическата му сила. Перфектно за summoner. Chazz щеше да се учуди изведнъж колко леко е станало тялото му, но няма да има време да се наслади на това, защото Sai не случайно сега му направи тялото по-леко: CHAZZ, ОТДЯСНО!! ПАЗИ СЕ!! В този момент, ако Chazz се обърне на дясно ще забележи чернокосо момче, което замахва със своя меч към главата на Chazz. Той сякаш се появи от нищото.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Дек 11, 2019 11:21 pm

Усети как тялото му стана по - леко изведнъж и се изправи възможно най - бързо. Отдясно..? Едва в последния момент успя да реагира, като щом се обърна веднага залегна, като от косата му падна един кичур. Отдъхна си, тъй като беше прекалено близо острието до него, като веднага след това отскочи назад. Погледна към чернокосото момче. ЕЙ, СМЕШНИК!! НАПАДНИ МЕ КОГАТО И АЗ ГЛЕДАМ КЪМ ТЕБ, СТРАХЛИВЕЦ! - Chazz
Зае бойна позиция. Това не е добре..Gold Experience! До него се появи и неговият Stand - Gold Experience. Chazz, добре ли си..?! - Giorno
Хъх, добре съм..! Но тоя няма да е след малко! Извади две карти от джоба си. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Дек 11, 2019 11:33 pm

Чернокосото момче не губи време и веднага направи друг замах към Chazz, този път вертикален. Едновременно с това от него излезе и неговия Stand - Emerald. Този станд държеше в ръцете си специалното си оръжие - Thief's Respite, което има две форми: Melee и Range. Сега беше Melee формата, която представляваше две остриета, подобни на ками, закачени с вериги. Докато чернокосото момче замахва към Chazz, Emerald замахна едновременно с двете си ками към Giorno, който беше на няколко метра от нея. С вериги тя удължи range-а си и щеше да го атакува вертикално и хоризонтално наведнъж.
Sai: След като взе меча си, той тръгна да бяга към тях, но на пътя му щеше да се изпречи съюзник на чернокосото момче.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Дек 11, 2019 11:42 pm

От нищото, пред Chazz се появи Reihа, вече застанал в защитна позиция, готов да блокира. Няма да ти позволя да нараниш Chazz! - Reiha
Една от главните характерни черти на Giorno беше неговата решителност и умението му да взима решения на секундата. Щом видя, че го нападат от две страни, той знаеше, че е много лимитиран с пътищата си за бягство и затова реши да блокира атаката. Атака от 2 едновременни страни, а заедно с това напада и още някого..този е доста опасен! Gold Experience! Неговият Stand направи адски бърз удар към дъските на палубата, като от всяка страна на Giorno порасна малка част от стъбло на бор - дърво, известно със своята устойчивост. Emerald щеше да успее да го посече с един замах, но заради дебелата кора на бора самото острие щеше да се забави и да даде възможност на Giorno да се отдалечи. - Giorno

Намираше се на върха на мачтата, като се приземи точно пред Sai и му се изпречи на пътя
. До тук свършва твоят път, момко! Опонентът ти е moi - Jean Pierre Polnareff! Веднага след като каза това се появи неговият зад него, а именно Silver Chariot. - Polnareff
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Дек 17, 2019 10:14 pm

Камите на Emerald пробиха дървото, но не достигнаха до Giorno и тя си ги издърпа обратно. През това време замахът на момчето към Chazz бе спрян от Reiha и за няколко секунди двамата се опитваха да надделеят по сила.

Настоенията на Sai, Chazz и Giorno рязко се промени. Супер рязкото преминаване от спокойна седянка и обсъждане на идеяли и мечти към изненадваща атака и пълна бойна готовност промени изцяло нагласата на тримата. Всичко беше толкова instand, че сякаш атаката на нашествениците дойде като гръм от ясно небе.

През това време Chazz, ако погледне в очите на мистериозното момчето, което гледа Chazz втренчено и съсредоточено, щеше да види в отражението на очите му, че друг човек, трети враг, който е застанал точно зад Chazz. Това беше Rohan. Докато Rohan не предприеми офензивни мерки, той ще остане невидим за останалите. Само чернокосото момчето е способен да го вижда, а останалите могат да го видят единствено в отражението на очите на това момче или в кървавите очи на Emerald. Ако Chazz не се осъзнае навреме, то това ще бъде възможност на Rohan да нанесе своя удар върху него. Вероятно Reiha е по-силен физически от чернокосото момче, за това той може да надделее

Sai: Спря се пред Polnareff. Polnareff? Изглежда ти си моят противник.. В едната ръка държеше меча си, а в друга ножницата си. Тя не беше закачена за кръста му, като това наподобяваше на бойния стил на Blake Belladonna. Самата ножницата също беше част от легендарния меч Shingi, притежаван от Sai. Тя може да бъде използвана с защитна функция, тъй като легендарните мечове на Масамуне са извесни с това, че са непробиваеми и горят от енергия. Sai прибра меча си в ножницата си, сякаш го charge-ваше със своята специална способност и започна бавно да го изважда, заемайки бойна позиция към врага си. Мечът му сияеше в токущо появила се, мистериозно синя енергия.

Последната промяна е направена от -bAzikA- на Чет Мар 12, 2020 6:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Дек 17, 2019 11:30 pm

Очите му веднага намериха Rohan в отражението на момчето, като бързо се обърна, готов да реагира. Има още един?! По дяволите..Reiha е зает с онзи смешник ето там, а аз съм изцяло отворен...! - Chazz
Значи се усети...но е прекалено късно, момче. Ти си в обхвата на моят Heaven's Door!! Стандът му се появи, като се чарджна към Chazz, поваляйки го. Умението му му позволяваше да превърне спомените на този, когото докосне в книга. Така можеше да разбере за живота на Chazz, а в първите няколко секунди, когато Heaven's Door повали някого, той е имобилизиран. - Rohan
Бива повален. Не успява да избегне навреме атаката на Heaven's Door и заради това Rohan успя да се доближи до него и да прочете неща от живота му. Мамка му, хвана ме..! - Chazz
Такааа...Бавно се доближи до него, като приклекна. Буквално му разлисти лицето всякаш беше книга, а там пишеше факти за живота на Chazz. Хм, интересно момче си ти, Chazz..Четеше заинтриговано. Той разбра някои интересни неща за Chazz, като щеше да напише нещо на едната страница. - Rohan
Gold Experience!! Насочи стандът си към Rohan. Това накара писателят на манга да отскочи назад, за да не бъде ударен. Giorno веднага изтича до Chazz и му помогна да стане. Chazz..ще се заема с онзи ето там..Посочи чернокосото момче. Няма да му позволя да те докосне..дори и живота ми да зависи от това! - Giorno
Какви ги говориш...Изправи се, като погледна ядосано Rohan. Никой няма да умира тук, GioGio...!! Яростно извади карта от джоба си. - Chazz
Усмихна се. Братята ти ми разправяха много за теб, Chazz.. - Rohan
Щом чу тези думи, изражението му веднага се промени на изненадано. Той не беше виждал нито чувал за братята си от години. Какво за тях...? Ей, кажи ми!!! - Chazz
Преждевременно, Reiha успя да отблъсне чернокосото момче, като веднага се върна до Chazz. Giorno пък застана точно срещу момчето, изпречвайки му се на пътя.
Няма да ти позволя да докоснеш Chazz с пръст..! - Giorno

Огледа Сай. Щом видя неговата бойна готовност, той също зае бойна позиция. Silver Chariot от своя страна започна да свети в сиво и да излъчва енергия от острието на шпагата си. Той беше известен със своята скорост и прецизност. Веднага Silver Chariot се запъти към Сай и започна да замахва с огромна скорост пред него. Правеше поне 7-8 замаха за секунда. - Polnareff
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 10 от 17 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next

Върнете се в началото