Палубата на кораба 'Асенчо'

2 posters

Страница 7 от 17 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Next

Go down

Палубата на кораба 'Асенчо' - Page 7 Empty Re: Палубата на кораба 'Асенчо'

Писане by -bAzikA- Съб Ное 02, 2019 11:04 pm

Blake: Замахна към Chazz.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2828
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Писане by BGDodpul Съб Ное 02, 2019 11:20 pm

Гледаше как Blake замахва пред него, като изпита бая голяма доза страх. В момента виждаше всичко всякаш на бавен кадър.Спомни си...спомни си...спомни си...! Хайде глупако, използвай тази твоя глава! - Chazz
Спомни си за първата му "битка" с Akira Kirai в града. Тогава той отказа да използва духове и реши да се бие изцяло със собствени сили. Знаеше, че не винаги ще може да разчита на духовете си и трябваше да стане по - силен. За негов късмет, в главата му изцяло видя битката от-до за един миг.
Какво би направила Shizuka сега...? Опонентът ми идва директно отпред и замахва с оръжие..тш, какви ги говоря..тя е умел боец, а аз..? Аз съм някой, който разчита на помощта на другите..и съм напът да стана на шишкебаб. Не трябваше да разчитам на собствените си сили...В момента той искаше да се докаже ту на себе си, че може да се справя без чужда помощ, ту на Shizuka да ѝ покаже колко е задобрял. Страхът обаче винаги е бил фактор в неговите решения и този път щеше да надделее над разума. Той сега си мислеше, че тя гледа и усеща битката му и искаше да се представи добре. Мамка му...ще я разочеровам..нима се бих напразно с нея..? Разбира се, че не...!!! The Chazz не напразно научи как да се бие отблизо..!! - Chazz
В последният момент обаче Chazz се сети за един ключов момент от битката му с Shizuka.
(1:56)
Ами да..! Shizuka би направила...Застана здраво на краката си и всякаш с ястребов поглед проследи посоката на замаха на Blake. За един миг леко залегна, като хвана другата ѝ ръка и се опита да я преметне зад себе си. Точно ТОВА! Дишаше тежко. Представяше си как Shizuka се бие редом до него и заедно направи това движение с нея. Всякаш нейният боен дух беше застанал до Chazz и направи това движение чрез тялото на Chazz. Усмихваше се. Тя се бие рамо до рамо с мен...! - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by -bAzikA- Нед Ное 03, 2019 11:17 am

Blake: Беше преметната зад Chazz и падна на земята, изпускайки си меча и ножницата (която, за разлика от Adam, я държи с другата си ръка, а не е закачена). Не успя да създаде двойник навреме , защото не очакваше такова безразсъдно движение от страна на Chazz. Ах..! Подценил съм го..
Adam: Чу как Blake поема удара и погледна веднага към нея. Blaaake!!!! Ножницата му се преобразува на пушка и изстреля няколко огнени експлодиращи куршума към Chazz, за да накара да се отдръпне. Куршумите можеха да бъдат избегнати лесно, но експлозиите по-трудно.
Sai: Няма да ти позволя!! Сега или никога! Това е моето време!! Намираше се на десет метра от Adam и нямаше да успее да го стигне навреме. За това той концентрира аурата си и я прехвърли в меча си (Shu). След това замахна няколко пъти във въздуха и изстреля няколко големи въздушни сини вълни към Adam.
Adam: Усмихна се, като пушката му се върна във форма на ножница и той прибра меча си в нея. Вълните все още летяха към него.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Ное 03, 2019 11:22 am

Chazz! Дашна пред Chazz и с меча си отби куршумите, като пое експлозиите от тях изцяло. Заради устойчивостта му към огнен тип умения, той пое малко по - малко щети, от колкото трябваше да поеме. - Reiha
Дишаше тежко. Погледна надолу към Blake. Darkchain..Протегна ръка встрани. - Chazz
Snake Chain. Сформира една от веригите си в ръката на Chazz, като тя като змия сама започна да се увива около Blake. - Darkchain
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Ное 03, 2019 11:37 am

(0:45)

Adam: Обърна се рязко към Sai, изкара меча си наполовина от ножницата и абсорбира всички въздушни вълни на Sai, като прехвърли енергията им в своя. Косата му сякаш започна да сияе в червено. Кипеше от енергия.
Blake: Докато осъзнае какво се случва и вече беше увита във вериги.
Adam: Изстреля своя червена въздушна вълна от аура, която беше 5 пъти по-голяма и мощна от тези на Sai.
Sai: КАКВО ПО ДЯВ- Изобщо не очаква това. Панически се опита да избяга, но не успява. Бива изблъскан назад и поема доста щети.
Adam: Веднага след това се обърна към Blake. Blaaakee!! Без да прибира меча си, се насочи към Chazz и щеше да го стигне до секунда.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Ное 03, 2019 11:42 am

Видя, че Reihа нямаше да може да му помогне, за това го накара да изчезне. Sticky Fingers..! - Chazz
Появи се отново редом до Chazz и беше готов да посрещне Адам. - Sticky Fingers
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Ное 03, 2019 11:55 am

Sai: Лежеше на земята, безпомощен. Не можеше да се изправи, а от раната на корема му течеше обилно кръв. Нямаше никаква енергия, но беше супер ядосан и разочарован от себе си. Тази негова ярост му даде енергията, да блъсне с юмрук пода. От това го заболя още повече и изплю кръв. По дяволите!!! ПО ДЯВОЛИТЕ!!! Нищо не се е променило...! НИЩООО!!!! Щяха да му текнат сълзи от омразата към себе си. Все още съм си пълен слабак. За нищо не ставам... По дяволите...! С това темпо никога няма да успея да отмъстя за клана си. Проклети да сте TRASH GANG...! Проклет да съм аз, че съм се родил такъв слабак...по дяволите...

(2:25)

Adam: Направи своя замах с голяма скорост и мощ, надявайки се да премине през Sticky Fingers. РАЗКАРАЙТЕ СЕ ОТ МОЯТА ЛЮБИМА, НЕЩАСТНИЦИ. Премина в 'yandere' mode.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Ное 03, 2019 11:59 am

Вече имаше сериозно изражение. В момента се биеше с разума си и не разчиташе на емоциите си както правеше до сега. Sticky Fingers раздели тялото си и това на Chazz чрез диагонален цип, за да може замахът на Adam да мине през тях и да не посече нищо. През същото това време Darkchain беше запратил верига от ръката си, която да мине точно през телата на Chazz и Sticky Fingers, за да уцели замахващия Adam. Такива като вас отнеха моята "любима." Сега ще ти покажа какво става когато и аз се ядосам.. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Ное 03, 2019 12:10 pm

Нямаше прав в тази ситуация... И двата противника имаха мотив да се бият, и двата противника щяха да дадат всичко от себе си. Ако приемем, че сега Chazz и Adam имат равенство в силата на волята си, то везните при опит в битка не бяха равни. Все още Chazz имаше много да учи и нямаше начин да победи Adam в дуел... Но сега, когато ползва слабото му място - Blake, е по-вероятно поне малко да се изравнят везните.

Музиката продължаваше.
Adam: От опита си, той предчувстваше, че Chazz имаше още неща в ръкава си. За това реши да се подсигури. Докато мечът му премина през Sticky Fingers, Adam натисна нещо като switch и от меча му, които по-рано бе зареден с червен dust, се отприщи огнена експлозия, която се разпространи и извън ципа и щеше да набие щети и на двата Stand-а. След този замах, той пусна с лявата си ръка меча и хвана ножницата си, като натисна друг switch и я преобразува в пушка, след което щеше да се прицели към Chazz.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Ное 03, 2019 12:16 pm

Поема експлозията и заедно със Sticky Fingers бива изблъскан назад, поемайки бая щети. Кх..! Усмихна се леко. Сега..! - Chazz
Точно преди да поеме експлозията, Sticky Fingers създаде цип под себе си, до който в момента се намираше Adam. Създаде и втори цип вече след като беше изблъскан. Darkchain създаде верига, която да премине през вторият цип и тя щеше да излезе точно под Adam, но вместо да се увие, тя щеше да му прониже китката с цел да го накара да изпусне пушката си.
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Ное 20, 2019 8:17 pm

Blake: Свести и се и обърна поглед към Adam. По едно време забеляза, че се отваря цип под Adam и тя веднага се развика: Adam! Под теб!
Adam: Като чу това, веднага реагира и отскочи далеч от веригата и се приземи до увититата Blake. Направи няколко замаха с меча си и премахна верижния затвор около Blake. Darling, добре ли си?
Blake: Личеше си, че беше поела щети. Ъгх.. и по-добре съм била..
Adam: Видя, че тя кърви и се притесни. Това не изглежда добре. Огледа се наоколо и видя, че всичките му подчинени са победени.
Sai: Успя някак си да събере си и въпреки, че кървеше обилно, той се изправи и се затича яростно към Adam, за да го посече с меча си. Викът му се чу чак на другия кораб и придаваше страховито чувство, карайки хората наоколо да настръхнат.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Ное 20, 2019 8:27 pm

Погледна към Сай, като удължи ръката си все едно е завързана за тялото му чрез цип и чрез Sticky Fingers го дръпна назад чак до себе си. Ей, не прибързвай...Видя, че Blake е ранена и се постави в обувките на Adam. Ако той беше на негово място, в момента нямаше и да се помисли да напада опонентите след като някой важен човек за него е ранен. Всичко свърши. Този тъпанар пред нас няма да ни нападне отново. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Ное 20, 2019 8:33 pm

Adam: Ей хлапе, току що направи най-голямата си грешка в живота и не след дълго ще разбереш, защо. Прегърна с едната ръка Blake, а с другата изкара нещо като розова граната. Как ти името? Визираше Chazz.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Ное 20, 2019 8:35 pm

Погледна го. Казвам се The Chazz, малоумник такъв. Запомни това име за твое добро. И не се замесвай с мен никога повече ако не искаш да ти сритам задника отново. Усмихна му се самонадеяно. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Ное 20, 2019 8:48 pm

Adam. Chazz, хъх..? Усмихна се. Доста си самоуверен за способностите си. Не си слабак, но в този свят има много по-силни противници от колкото може да си представиш. Но благодарение на мен, скоро няма да имаш нужда да се притесняваш за това. Бунтари с голям потенциал като теб е по-добре да не ги държа живи. Обърна се към Blake. По дяволите.. ще трябва да изоставим този кораби хората ми за сега. На първо място си ти, Blake! Погледна отново към Chazz с усмихва. Ще се върна за теб, хлапе. Само почакай! Метна розовата граната в краката си и се създаде малко безобидна шокова вълна, от която телата на Adam и Blake се пръснаха на кристали.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Ное 20, 2019 8:50 pm

Намръщи се. Тоя е поредния глупак, който ми обърква името след като му го кажа в очите..но това не ме интересува за сега. Преди щях да се ядосам, но вече не е кой знае какво когато разбрах, че има по - важни неща от това дали ще ми каже правилно името.. Тропна с крак. И ВСЕ ПАК Е ВАЖНО ДА МИ КАЖЕШ ИМЕТО КАКТО ТРЯБВА, ГЛУПАК ТАКЪВ! ИМЕТО МИ Е THE CHAZZ, А НЕ CHAZZ! - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Ное 20, 2019 9:00 pm

Някъде си...

Adam: Никък не е зле, момче. Със сигурност ще те елеминирам преди да станеш по-силен. Всеки човек като теб представлява заплаха за Fanus расата. А що се отнася за другото момче. Не беше кой знае колко силен, но след като чух бойния му рев почувствах непреклонната му воля. Той също може да се окаже опасен вредител. Ще елеминирам и двамата със сигурност.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Ное 20, 2019 9:01 pm

Погледна към Сай. Ей, ти. Скръсти ръце. Да се връщаме на другият кораб. Имам да си говоря с теб за нещо. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Ное 20, 2019 9:18 pm

Sai По дяволите! Бях изцяло безполезен!! Беше в ужасно настроение. Цял живот до сега е тренирал, но до сега не е спечелил и една битка срещу престъпник. Дори и една крачка не е направил към отмъщението си и това го карал да страда супер много. Трябва повече да тренирам! Беше обзет от страданито си и игнорира първоначално думите на Chazz.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Ное 20, 2019 9:20 pm

Погледна го някак си с отегчено изражение. Спри да се оплакваш, нали оня и оная тъпата си тръгнаха..технически спечелихме. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Ное 20, 2019 9:48 pm

Sai: Спечелихме?!! За какво говориш въобще говориш? Оставихме ги да се измъкнат! Те са поредните теротисти. Хора, които мислят само за себе си. Прилошава ми само като се замисля, че хора като тях съществуват. Именно тези хора отнеха всичко, което имах.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Ное 20, 2019 9:52 pm

Намръщи се. Да...на мен също. Не си единствен. Това, че не сме спечелили войната не означава, че не сме спечелили сражението. Поне съм сигурен, че на тоя успях да му влезна в главата..дълго време ще ме помни. Качи се на парапета. Е, идваш ли или ще продължиш да се оплакваш от живота? - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Ное 20, 2019 11:42 pm

Sai: Започна малко по-малко да си връща нормално си състояние. Огледа се и се замисли. Хмм.., може си прав. Спечелихме цял кораб, който ще бъде перфектно допълнение към средствата на NEMESIS. Имаме и пленници, които можем да използваме за размяна. Той беше типичен член на NEMESIS - мислеше как да постигне целите си и не обръщаше внимание, дали постъпва правилно или не. Не би се поколебал да използва човешки животи, за да действа по-успешно.
В идеологията на NEMESIS няма такова нещо като правилно или неправилно. Факт е, че NEMESIS се стреми да преобразува света в едно по-хубаво място, като изчисти всички вредители. Един от най-високо набелязаните вредители за елиминация е терористичната организация TRASH GANG. Aomine Sai се е заел със задачата да добива информация за тях, тъй като от всички членове на NEMESIS, той най-много иска тяхното унищожение. Но всеки път когато види някои вредител, дори да не е от TRASH GANG, той се изпълва с ярост и му излиза наяве истинската личност.
Не трябва да позволявам това да ме демотивира. Стисна здраво юмрук и отново се нахъса. Не ще оставя и един вредител жив! Ще ги убия всичките! Най-вече тях - най-големите боклуци! Визираше TRASH GANG.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Ное 20, 2019 11:46 pm

Усети неговата ярост и гняв, но въпреки това не отвърна на чувствата му по същия начин. За него най - важното нещо бе да си върне това, което му беше отнето, а това как ще го постигне не го интересуваше. По това си и приличаше със Сай. Хъх, имаш хъс, но се надявам да можеш и да го защитиш с действия, а не с хленчене. - Chazz
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Ное 20, 2019 11:55 pm

Sai: Отново му се завърна самоуверената страна и погледна пренебрежително Chazz. Ехее.., големи думи за един хлапак. Вярно беше ми от помощ, но и без теб щях да се справя. Това не беше така, но Sai се самоубеждаваше. В миналото и досега Sai се е подлагам на големи тренировки, поради което той се чувства силен и самоуверен. Но това чувство у него постепенно започва да пада. За втори път бива победен от престъпници. Първия път в банката в Beacon срещу истински членоев на TRASH GANG, а сега срещу престъпния стратег Adam Taurus. Вътре в себе си започва да губи вяра в способностите си. От това, може да се каже, че му се раздвоява личонстта. След целия труд, който вложи през тези години, той не би трябвало да губи, или поне така разсъждава. Но сега вижда тежката действителност, че почти нищо не е можал да постигне и все още е така далеч от постигането на целта си. По дяволите.. те са някъде там. Седят си спокойно и никой не може да ги спре. По-силни са от мен, въпкре всичко. Това не може да е истина. Не искам да го повярвам. Не желая да повярвам, че съм такъв безполезен слабак.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by Sponsored content

Sponsored content