Градската област

3 posters

Страница 24 от 27 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27  Next

Go down

Градската област - Page 24 Empty Re: Градската област

Писане by Emoran Сря Дек 23, 2020 12:31 am

Тай и Акира бяха на ръба на силите си. Тай заради огромната атака, а Акира заради твърде честото и продължително използване на силите на очите си. Макар и опитен, да манипулира толкова много чужди сенки само с очите си все още го измаряше и едва ли някога ще има момент в който да не го прави. Акира също дишаше тежко, като избърса кръвта под окото си и погледна към огромния кратер създаден от Тай с тялото на Кайто Това, трябва да го довърши..В същия момент Вероника се приземи между тях в право положение и ги докосна по гърбовете за да почне да ги лекува беше точно в целта..! - Акира

Акаме, нали? Трябва да призная. Момчето ти си го бива. Започвам да разбирам, какво е наследил от теб - Неро
Кай Усмихна се като се насълзи Толкова съм щастлива за теб. Явно си намерил своя съперник. Много се надявах да бъде още някой различен от брат ти и Акисе. Някой специален. Като гледам как се отнасяте един към друг и как работите в екип. Наистина съм горда с вас момчета..! - Акаме
Пиратчето също си го бива, кефи ме колко е агресивен - Атрей

Усети притеснение в допира на Вероника Ви? - Акира
Те..Те..Визираше Акаме, Атрей и Неро Те още висят във въздуха на конци от енергия..! - Вероника
Хъх!? И ти имаш право! Изведнъж от кратера започнаха да се сформират шипове през земята, които се насочиха към тях тримата. Те идваха от целият им хоризонт, демек атаката беше огормна. Акира се опита да се надигне както и да задейства очите си, но усети пулсираща болка ето така: https://youtu.be/z5TEiYRv558?t=1019 Гхъх...! Не мога да активирам очите си докато Вероника не ме излекува. At this rate ще станем на решето..! - Акира
От кратера се чу само едно нещо УМРЕТЕ!!! В точно този тежък момент, огромна енергийна топка прехвърча и се разби пред тях като образува огромна експозия, заличавайки огромна част от терена пред тях. Това до някаква степен изравни тяхното положение с това на кратера където беше Кайто. Щом целият пушек се разнесе, те видяха как Кайто стои прав с разкъсани дрехи, а на сърцето му му беше маската към която отиваше всичката енергия от тялото му. Той също дишаше тежко но беше на крака.  - Кайто

Докато всички се чудеха какво по дяволите се случи, нещо се заби пред тях. През пушекът от приземяването се виждаше силует на клекнал човек. По-скоро човек не беше правилната дума Мисля, че ви трябва помощ. Не греша, нали така? Гласът макар и малко променен и роботизиран беше до болка познат. Той донесе веднага надежда и обърквация на Акира и Тай, а Вероника макар и нова беше чувала за него. Щом димът се разнесе, те видяха не кой да е а Джейкъб. [ 0:52 ] Самият Джейкъб който беше разчленен от Драконит и същият този Джейкъб който се би срещу Кайто на времето и помогна в борбата срещу Overhaul. Нещо се беше случило с него. Той изглеждаше много по-различни: https://i.pinimg.com/564x/14/7d/36/147d365c902255d6560052cb3aab5ca0.jpg Той се изправи като погледна през рамо към Тай, Акира и Вероника До кога ще стоите на земята? Усмихна им се дружелюбно като приятел ( подобна на тази усмивка: https://i.pinimg.com/564x/68/ae/81/68ae8141c6f499c0c98a141346e56d58.jpg Нещо такова - Джейкъб
Джейкъб..? Усмихна се като Акира, по дяволите Акира пророни сълза от радост щом го видя Къде по дяволите беше..? - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Брой мнения : 2776

Върнете се в началото Go down

Писане by BGDodpul Сря Дек 23, 2020 12:41 am

Кх..! Нямаше как да направи нещо за да спре мощната атака, като му трябваше малко време да се стабилизира. По дяволите, Акира...! Ударих го в сърцето с най - силното си умение и все още е жив, този негодник..! В следващия момент, огромната енергийна топка щеше да спаси положението, като Тай си прикри лицето от нея. Какво по..?!? Щом пушекът се разсея, той видя своя стар приятел Джейк, като се зарадва хипер много. Макар и да се бие са живота си на два фронта, Тай изпитваше неземно щастие в този момент. Джейк..Джейк, ти си жив, йо..!!! Хаха..хахахахаха! Не може да бъде! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by Emoran Сря Дек 23, 2020 1:11 am

Жив и яко във форма Тай, хаха! Обърна се към Кайто - Джейкъб
Ти...ДЖЕЙКЪБ! ТРЯБВАШЕ ДА СИ МЪРТЪВ! Драконит те изпепели до основи. Главата ти беше единственото оцеляло нещо. КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ НАПРАВИ!? КАК ЗАБОГА СИ ЖИВ!? Насъбра енергията около себе си все едно е super sayan ГОВОРИ! - Кайто
Плановете на бунтарите не минаха точно така както ми се искаше, но..пак е нещо.. - Джейкъб
За какви планове говориш по дяволите!? - Кайто

Въздъхна. Щом започна да разказва, всички си представиха това което той обяснява Това което видяхте тук в Адрон преди известно време беше тежката реалност. Аз наистина бях погубен. Системите ми напълно изключиха, бяха размазани, сами видяхте какво остана от мен. За мое щастие обаче, аз отново отворих очи. Отворих очи в скривалището на бунтарите. Планът беше следния..Бяха събрали информацията за уменията, движенията и поведението на най-великите бойци живяли някога. Мисията беше да създадем съвършенният свръхчовек, който да може да се адаптира към всяка една ситуация. Събирахме информация от всички, дори и от Акаме Асара, макар и малкото останала такава. Акаме..Погледна встрани Атрей, Неро Обърна се нагоре към един от летящите дрони които наблюдаваха битката за Сахракаш Акисе.Отново погледна към Кайто и много други. Мисдоган, всичките поколения на The Seven Great Swordsmen, Рай'Джин, Фу'Джин. Абсолютно всички легенди за които можете да се сетите. Беше истиснки masterpiece на технологията срещу злото. Варис програмира всичко, но така и не намерихме идеалният момент да я задействаме. Кръстихме я Project T.M.R или с други думи: Tactical Maneuvering Rebel. На кратко, кръстихме я Тамара Това което Джейкъб говореше беше шокиращо за всички освен за Варис, тъй като само той знаеше за това заедно с Джейкъб. Наистина ли е възможно да същестува такъв човек/киборг, който да бъде неунищожим, непобедим и общо взето несравним с когото и да било - Джейкъб
Как-..Как-..Хм..Замисли се над думите му и след като вече можеше да мисли от това нещо което чу, той зададе въпросКакво искаш да кажеш под "Не намерихме идеалният момент да я задействаме." ? Ти нормален ли си, Адрон е разрушен. Целият свят е в пълен хаос. Терористични атаки, психясали клоуни убийци, мафия..Да продължвам ли? - Акира
Да, перфектният момент беше инвазията на Jester, но точно тогава аз умрях и вие всички трябваше да имигрирате. Тамара обаче остана в Адрон въпреки всичко. Скрита дълбоко в развалините на клоунския вече град. Изведнъж, аз отворих очи в нейното тяло, като го пресъзадох в мои размери щом усетих, че силите ми все още фукнционираха..Трябваше ми време да свикна с новото тяло. Време в което вие вече водихте битки. Не можех да се намеся в битката срещу Драконит, но ведната щом разбрах, че отново ще се биете, веднага щом усетих присъствието на вас тримата ( Акира, Тай и Вероника ) както и това на дроните на Варис разбрах, че това е моментът. Не можех да чакам още и да гледам как приятелите ми, семейството ми, близките ми..КАК ЩАСТИЕТО МИ УМИРА!
Джейкъб.. - Акира
Затова, ето ме тук. Отвори си гърдите така: https://i.pinimg.com/564x/34/e6/35/34e635d962d9b31242dc41db465e24a1.jpg Гледката беше шокираща. Сърцето му едновременно бие с кръв и механизми. Като двигател. Това беше единственото човешко нещо останало в него, както и части от мозъка му От плът, кръв.. Затвори си гърдите механизми и готовност да се бия отново за града и хората ми..!!! - Джейкъб

Последната промяна е направена от Emoran на Сря Дек 23, 2020 1:28 am; мнението е било променяно общо 1 път
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Дек 23, 2020 1:18 am

Човечеееее! Значи в момента си нещо като непобедим, така ли?! Това звучи жестоко, Джейк! Никога не съм си и помислял, че ще те видя отново, йо. Не очаквах вие с Варис да имате такъв план. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Дек 24, 2020 6:49 pm

[0:40]
Никой не го е очаквал.. - Джейкъб
Грр.... - Кайто
И точно заради това..Приклекна като се дашна с реакторите на стъпалата си към него ЩЕ СПАСЯ СВЯТ РОДЕН ГРАД ОТ ТОЗИ КОШМАР! [0:52] - Джейкъб
Джейкъб не! - Акира
ДЖЕЙКЪБ! Протегна ръка към него като изцяло го облъчи с енергията си и го разруши на малки парчета. Тогава, той разбра, че е прецакан Хъх..? Видя как роботизираното сърце на Джейкъб беше единственото останало цяло нещо, което се беше насочило към него - Кайто
Сърцето му за секунди събра всичките части от тялото му и го сглоби наново, като се беше извъртял и удари Кайто в лицето. Ударът му беше толкова силен, че го разби през 3 сгради в 4та - Джейкъб
Гледаше и не можеше да повярва на очите си какво се случва Изобщо това възможно ли е..? - Вероника
Не знам, но трябва да приключим с него. Ви, колко още остава!? - Акира
Почти съм готова..! - Вероника
Тш.. - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Дек 24, 2020 6:55 pm

Юхууу! Давай Джейк, покажи му на този негодник! Хаха! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Дек 24, 2020 7:12 pm

[1:18 - 2:25]
Усмихна се, като тялото му се изглади да не бъде повредено изобщо. Всички се зачудиха какво по дяволите е това. Що за технология е това? Какви по дяволите са били ескпериментите на Варис с Джейкъб, че да произведат нещо на такова ниво. Погледна през дима заради своето подобрено зрение. Тогава той видя как 3-те сгради под формата на отломки са се запътили към него летейки Хмм! Отскочи към тях като и той полетя. Сканира всичките отлонки като от тялото си запрати многобройни ракети които се самонасочиха и ги взривиха. Това озари небето всякаш имаше фоерверки. Измежду тях, той забеляза как бива нападат от огромен каменен юмрук. С air-даш встрани той осъзна, че кайто се е бил слял с последната сграда образувайки нещо като огромен голем от високотехнологичния блок - Джейкъб
Замахна отново към него - Кайто
Избегна атаката като се хвана за юмрука на голема и задейства своето умение. Това да контролира технологията. Пръсна го на части като се извъртя към Кайто Хааааааааааааааааа!!!!!! Докато се въртеше към него той го обстрелваше с енергийни куршуми, за да държат кайто зает да ги дематериализира с енергията си. Докато го правеше, той вече се беше слял с частите от голема образувайки огромен технологичен gauntlet с който удари Кайто отново в лицети и го заби в земята създавайки още един кратер. След атаката му, този гаунтлет се пръсна, а Джейкъб се извиси и запрати купчина ракет към Кайто създавайки многобройни експлозии на мястото на кратера - Джейкъб

Добре, готови сте..! - Вероника
Изправи се, като отново задейства очите си Джейкъб..Не знам какво са ти причинили, но искам да разбера..Тази сила е нереална.. Хайде Тай, да приключваме с това Отскочи към Джейкъб като задейства тъмнината около себе си за да може с нейната аура да лети - Акира

Масару беше напълно mind blown-ат от възможностите на съвременната технология. Кой би предположил на какво е способна тя. Това момче има толкова силен и разновиден арсенал, че дори и аз бих се затруднил да измисля подобна пионка за клоуна.. За жалост, много добре знам какво съм дал на Кайто.. - Масару
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Дек 24, 2020 7:19 pm

Кимна, като отскочи високо. Предният път отприщих пламъците си на максимални обороти. Този път ще трябва да отида ниско...възможно най - ниско...! Акира, не стой близко до Кайто твърде дълго. Ще се погрижа този негодник да не мърда повече ако нещо се обърка, но не искам и вие да пострадате. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Дек 24, 2020 7:21 pm

Присви очи към Тай Какво по дяволите си намислил..? - Акира

..и това няма да му е достатъчно..! - Масару

Стоеше изправен в кратера като гледаше нагоре към тях - Кайто
Какво..!? Как е жив след това..!? - Джейкъб
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Дек 24, 2020 7:25 pm

Намръщи се. Онзи глупав клоун, йо....този глупак ми се подигра в лицето. Ще му покажа на какво е способен следващият драконов крал..! Изкрещя, като цялото му тяло почна да свети със заслепителна светлина. Джейк, мръдни се от там..!!! Трябва да запълня колкото се може повече празно пространство, за да не пострада никой..! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Дек 24, 2020 7:34 pm

Тай, ранен си..! Просто остави това на.. - Джейкъб
Размени Тай с Джейкъб - Акира
мен..По дяволите какво е намислил Асара? - Джейкъб
Не знам, наистина..Не знам - Акира

Фокусира се над Тай. Лицето от маската му, което контролираше енергията му беше леко напукана - Кайто
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Дек 24, 2020 8:01 pm

Погледна надолу към Кайто с омраза на лицето си. В този момент, Тай дълбоко вътре в себе си осъзна една своя слабост - своята човечност. Дори в този момент, Тай тайно се надяваше Кайто да намери пътя към светлината и да започне всичко отначало. Винаги е мислил по този начин за всеки свой враг, но насляпо. Никога не е мислил за последствията ако нещо подобно се случи. Спасиш ли грешният човек, купища други хора могат да пострадат заради това твое действие. В главата на Тай се появи Fu'Jin , който усети неговата нарастваща тъмнина отвътре.

Малчо..защо ме извика...? Нима ти трябва помощ? Да се сменя ли с теб и да го убия този некадърник? - Fu'Jin
Не...искам да те попитам нещо, йо. Как...как да стана по - силен? - Тай
Усмихна му се зловещо. Просто е..

Abandon Your Humanity.

Тези думи като че ли кънтяха в ушите на Тай дълго, дълго време, но той просто не искаше да ги приеме. Не искаше да се отказва от своите милостиви и добросърдечни качества само и само да може да победи някого. Но в този случай, трябваше да се научи да го прави. Не всеки можеше да бъде спасен, не и когато вече е твърде корумпиран..и Тай знаеше това, но не искаше да го приеме. Не искаше да приеме, че не може да спаси всички.

Слушай, хлапе...познавам баща ти. Той казвал ли ти е..какво всъщност си? - Fu'Jin
Хъх....? Погледна към него леко уплашено, сякаш не искаше да чува следващите му думи. - Тай
Казвал ли ти е.... - Fu'Jin

...

Че не си бил човек..от самото начало, хлапе?

Тези думи накараха Тай да се замисли над цялото си съществуване. Как така не е бил човек? Това не звучи вярно. Може би от екипажа, той най - много показваше човещина. Очите му сякаш станаха празни за секунда, като погледна натъжено надолу и попита въпросът, който най - много го беше страх да зададе.
Тогава...какво съм..йо..? - Тай
Хехехех...ти си демон, Тай. Никога не си бил човек. Няма и да бъдеш, колкото и да се опитваш. Няма смисъл да продължаваш да криеш твоите сили от приятелите ти. Няма смисъл да те е страх от същността ти. Бъди себе си...бъди най - силният демон на Silver..а именно неговият син...ТАЙ ФУЛБАСТЪР! - Fu'Jin

След като чу тези думи в главата си, Тай се поколеба какво бе правилното решение в този случай. Ако искаше да победи врага си, той трябваше да загърби човечността си както каза демоничният Fu'Jin вътре в него. Негодникът е прав...по дяволите, защо изобщо се опитах...?! Не мога да спася всички..! Как така...не съм човек?!?! Ако наистина съм демон, защо по дяволите изпитвам чувства..?! Изобщо не знам какво се случва...но не ме и интересува...ако трябва да загърбя човечността си да спечеля, така да бъде..! - Тай

Докато все още беше в небето, тялото му почна да се изменя малко по малко, като докато още беше нависоко, той погледна към Кайто и се взря в него отвисоко. Насочи цялата си омраза към него този път, но и запази контрол над себе си. След това бива разменен с Джейкъб. А това, което изрече беше нещо, което Тай за първи път щеше да каже.

Тай за първи път изричаше тези думи и наистина искаше да постигне тяхното значение. За първи път се биеше не да намери начин да спаси врага си, а точно обратното - да го погуби. Тялото му се промени във формата, която постигна заедно с Fu'Jin по време на тренировките му, а именно тя се образува когато сливат демоничните си енергии в една, образувайки Demon Ty. Въпреки всичко това, той си беше нормалният Тай, просто този път контролираше силата вътре в себе си без да бива корумпиран от нея. 

Ти...Джестър...всички...всички, които носите проклетите маски, йо. Вие сте причината светът да е така сега. Затова...Стисна зъби, както и юмрук. Ще ви убия...всичките до един..и ще приключа тази "игра" веднъж завинаги!!! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Дек 26, 2020 11:50 pm

Всички сме част от тази игра Тай. С всеки един изминал ден нови и нови хора стават участници в нея. Ние измисляме правилата, вие решавате дали да играете по тях или не. Съдбата ви е изцяло във вашите ръце. И въпреки това решавате да се противопоставите на всякаква промяна. ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ АДАПТИРАТЕ! Завихри енергията около себе си Първо захвърлихте мотивите на Overhaul. Сега се опитвате да направите същото с Jester. Едно ще ви кажа. ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ! - Кайто
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Дек 26, 2020 11:55 pm

Погледна го намръщено. Всичко край него започна да се заледява в демоничен лед. Осъзнаваш ли колко хора сте накарали да страдат...? И продължавате да го правите..човече...отново и отново и отново...карате целият свят да страда, за да сте щастливи..Мислиш ли, че ще ти се получи този път..?!? Отнехте усмивките на всички мои любими хора..за това...никога няма да ви простя...! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Дек 27, 2020 12:20 am

Така като ме гледаш, интересува ли ме..? Изходът е един, дори аз да умра. Усмихна се подло Ако умра..! Видя този твой лед до къде стигна нали? Какво, даваш ми още материали за кукли? Така да бъде! Не че аз нямам де Протегна ръка напред като накара висящите Атрей, Неро и Акаме да застанат пред него - Кайто
Това го изнерви Кайто..! - Акира
Какво? Нима очакваше да играя честно? Хората като нас, които вие наричате злодеи никога не играем честно. Злодеи сме, защото не виждаме света по начина, по който вие го виждате. Съжалявам, но това е самата истина! Накара Акаме с конците си отново да нападне своя син Акира - Кайто

Кай, моля те. Не ме щади! Беше отскочила към него - Акаме
Но, мамо! Зае защитна позиция Не искам да те нараня. Тялото ми не го позволява! - Кай
За мен е късно Кай, в момента в който Кайто падне, аз отново ще бъда мъртва. Животът си върви, затова направи правилното нещо! - Акаме
Гррр...Гррррррр...Стисна си катаната Ааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!! Акира изкрещя от отчаяние. Кайто и Джестър бръкнаха точно там където не трябваше. Студеното сърце на Акира се къса, когато близките му са замесени. Още повече когато тези близки за неговото семейство. Тогава, ледът в сърцето му се пречупва - Кай
Акаме замахна с дагерите си, като щеше да ги забие в гърдие на своя син - Акаме
Асара! Бива телепортиран до Тай Хъх? Погледна към Акира и Акаме Какво направи..!? - Джейкъб
Беше поел атаката на майка си, като отвори очи и я погледна. Погледът му беше изпълнен с ярост, но в същото време той плачеше. Очитему също така бяха червени и светеха Мамо..Дагерите ѝ биват извадени от тялото му от тъмнината която излизаше от него ЩЕ ДОВЪРША ЗАПОЧНАТОТО! Тъмнината му я хвана всякаш се беше оформила от пипала, като Акира я посече диагонално през тялото - Кай

Акира..Затвори очи, като се изнерви и ги отвори към Кайто Погледни какво караш хората да правят изчадие долно! Заслужаваш да изпиташ същото това отчаяние нищожество! Дашна към него Твоите марионетки са слаби Кайто, дори да съживиш най-силните войни живяли някога, без те да го искат не можеш да ги контролираш на 100%. Те са единствените които могат да се бият по този начин, а ти ги контролираш като новобранец на видео-игра. КОЙТО И ДА ИЗПРАТИШ СРЕЩУ НАС, НЯМА ДА БЪДЕ ТОЛКОВА СИЛЕН КОЛКОТО НЯКОГА Е БИЛ! Ръцете му се трансформираха в енергийни къртечници с които започна да обстрелва Кайто - Джейкъб
Хм, това все пак не увеличава шансовете ви за победа! Протегна ръка напред - Кайто
По заповед на Кайто, той застана пред него Defender of Olympus! Отново задейства своята непробиваема защита под формата на бариера, като постави щита си пред себе си и Кайто. Тя без проблем пое изстрелите на Кайто - Атрей
Отскочи над Кайто и Атрей като си заби меча в земята. От нея изскочиха огромни водни дракони, които се насочиха към Джейкъб - Неро
Ахахахахахахахахаха!!!! - Кайто
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Нед Дек 27, 2020 12:28 am

Какво е толкова смешно, нещастник...? Огледай се...преди да подцениш моят лед отново..! С нарастването на демоничната му енергия, Тай вече можеше да заледява чужд вид енергии със своят лед. Енергийните нишки на Кайто щяха да почнат бавно да се заледяват колкото по - близо се намираше до Тай или по - точно неговият лед. Ще те довърша..! Затича се към Джейкъб, като отскочи над него и отприщи експлозия пред себе си, която заледи водните дракони и ги пръсна на парчета, които хвръкнаха към бариерата на Атрей. Макар и непробиваема, Тай щеше да я отслаби драстично след като я заледи, правейки я по - крехка. Джейк, не спирай да атакуваш, но по мой сигнал се отдръпни от мен..! Това може да стане лошо..! Затича се към Кайто. Но имам план..! Знам как да победим Кайто веднъж завинаги! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Дек 29, 2020 2:49 am

[ 0:40 ] ( за двете действия )
Макар и заледени парчета, Неро имаше абсолютен контрол над водата си. Така те вместо да отидат към бариерата, те нарязаха Тай както е до тях. Water Dragon Rain! Другото умение на Неро беше да преобразува водата си. В случая, парчетата се превърнаха в малки дракончета които се нахвърляха като куршуми на него и започнаха като пирани да го хапят - Неро
Млатеше по бариерата на Атрей с огромни гаунтлети, но явно нищо не сработваше. След като видя, че няма да стане, той отскочи назад като със задно салто удари земята пред себе си. Това създаде вълна, която надигна земята под Атрей и го изхвърли нагоре от Кайто, освобождавайки го от това да пази Кайто Opening! Насочи едната си ръка към Кайто като я преобразува в огромен рейлгън, който изстреля енергиен снаряд към него Свършен си! - Джейкъб
Нишките му макар и заледени, той пак можеше да ги използва. Чрез тях, той контролира Атрей да се телепортира пред него и да поеме снаряда с щита си Хмхмхм.. - Кайто
Мамка му, долно копеле..! Тай, докато тия двамата са покрай него ще се узорим бая..! - Джейкъб

Кръвта ѝ от посичането се превърна на пурпурни енергийни бръсначи, които наряазаха пипалата на Кай освобождавайки я Moon Dance: Bloody Rose! Изчезна, като започна многобройни пъти да се появява и посича Кай, докато кръвта му на образува роза на земята - Акаме
Гх! Гхах! Гр...! Ъгх! Чш..! На последната ѝ атака, той се извъртя като ѝ блокира катаната със своята Майко, не забравяй..Кай пусна по катаната на майка си тъмнина, която протече по ръката ѝ и се разшири по цялото ѝ тяло за да я спре на място. Тогава, Акира извъртя катаната си и накара Акаме да си пусне катаната като я изстреля във въздуха. След това, той отново се извъртя и я посече диагонално отново, образувайки със старото посичане един огромен X на тялото ѝ. Един вид, Акира се извъртя 3 пъти, нещо взето като идея от Акисе - Кай
Катаната ѝ във въздуха се превърна в дагери, които се забиха в раменете на Кай, тя се телепортира извън капанът от тъмнина, като се появи над него и ги хвана. След това тя се превъртя и ги извади, посичайки го през гърба докато се приземяваше зад него. Тогава, Кай се обърна към нея, но тя се извъртя превръщайки дагерите си в кусаригама, която запрати и посече диагонално Кай - Акаме
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Дек 29, 2020 2:59 am

Демоничната енергия по водните дракони позволяваше на Тай да има същият контрол над тях както и Неро, като по този начин вместо да го нарежат, те щяха да паднат на земята, защото и двамата имаха еднакъв контрол над тях. Не се тревожи, Джейк...всичко е под контрол. Докосна леда си с ръце. Ten Thousand Volt Barrage!! Отприщи общо десет мълнии през ръцете си, които щяха да потекат по целият лед на бойното поле мигновено. Тъй като Кайто имаше лед по нишките си, а Неро и Атрей стояха върху леда му, той щеше да ги уцели и тримата със светкавици от ръцете си, които имаха напрежението на 10 мълнии. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Дек 29, 2020 1:12 pm

[ 0:17 ] ( Не мога да намеря самият трак )
Полетя като освободи огромно количество ракети към тях Тук ги спипахме, бариерата е отслабена. Това е нашият шанс Тай Кайтооооо!!! - Джейкъб
Атрей извикай! - Кайто
Не Атрей не го прави! - Неро
Надай боен рев! - Кайто

Атрей нееееее...!!!! - Масару

Не мога да се контролирам..! This..is.. Пое си дъх

SPARTAAAAAA!!!!!

[0:27
Атрей извика, като гладът му се умножи стотици или дори хиляди пъти, въздавайки ехо. Всякаш цяла армия от спартанци викат и ръшват в битка. Докато викаше, около него се появиха силуети на мъртви спартанци, а облаците в небето образуваха лицата на падналите му събратя, които също изглеждаха все едно викат. Това стана за секунди, а самият рев затри мълниите и най-лошото, освободи шокова вълна, която щеше да изравни града със земята. Всякаш Пейн използва своя Шинра Тенсей - Атрей

...
...
...

След това зрелищно умение, Акира, Акаме, Джейкъб и Тай лежаха на земята а градът беше напълно разрушен. Само и единствено Кулата на С.О.С беше здрава, а вътре в нея Масару беше изпаднал в агония от това какво разрушение и смърт правят неговите творби Хъх, хъх, хмхмхмхмхм..Усмихна се АХАХАХАХАХХААХХААХАХАХАХАХА !!!!! Дронът на Варис бе прекъснал от атаката за миг, като едвам се включи и предаваше картина с леки смущения ВИДЯ ЛИ ТОВА ЧИСАКИИИИ! ТОЧНО КАТО ТЕБ МОИТЕ ПОДЧИНЕНИ СВЪРШИХА МРЪСНАТА РАБОТА. АХАХАХАХАХАХА. АЗ СЪМ РЪКАТА НА OVERHAUL ОТ КОЯТО СВЕТЪТ ИМАШЕ НУЖДА!!!!! - Чисаки
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Дек 29, 2020 3:23 pm

Усети огромната атака, която идваше, като се усмихна леко. Кръстоса ръце пред себе си, като те станаха от стомана. Endure! Ела ми..! Тай използва цялата си демонична енергия в тази форма да създаде огромна ледена бариера от леда край тях. - Тай
Тай се застопори за земята, като умението, което активира го накара да бъде почти неподвижен. Той поемаше огромна част от шоковите вълни в ръцете си, за да не исхвърчат другите назад, но въпреки всичко, той залитна назад заедно с тях. Щом се изправи, дишаше тежко, като вече беше излязъл от демоничната си форма, но едната му стоманена ръка светеше в бяло, защото беше абсорбирала една огромна част от шоковите вълни и сега вибрираше от огромното количество енергия. Огледа се и се натъжи, защото получи Flashbacks от Beacon. Тъгата му стана на гняв, но гневът му...стана на щастие? Хех. Планирах от самото начало да отприщя толкова силна експлозия, за да подсиля собственото си умение. А сега е време за разплата. Йо, Кайто....винаги съм знаел, че куклите ти са на наша страна...благодаря ти, старче от миналото..! Сега имам всичко нужно..да строша източника ти на сила, фенче такова. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Яну 02, 2021 12:52 pm

Какво по дяволите..? Погледна към Атрей Ти знаеше ли за това? - Кайто
Ако знаех, щях да ти кажа. В момента дори не мога да се контролирам - Атрей
Гр.. Погледна към Тай Блъфираш, какво оиртежавяш повече от моята чиста енергия и защитниците на правдата от миналото? Абе, сега ми хрумна нещо..Ако те са срещу вас в момента, това не означава ли че вие сте злото..? - Кайто
Затваряй си устата, пусни ме да видиш какво ще ти се случи! - Неро
Кротко пудел.. - Кайто
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Яну 02, 2021 12:57 pm

Повдигна рамене. Не мога да кажа, йо. Аз съм просто хлапе с големи мечти. Е, приготви се! Следващият удар е от всички ни..минало и настояще. Приклекна, като щеше да се изстреля към него. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Яну 02, 2021 1:02 pm

Хм..Много смели думи имайки напредвид срещу какво се изправяш..Докато го казваше, той протегна ръка напред като Атрей и Неро отскочиха и се наредиха пред него Ще те излекувам първо тебе и след това приятелката ти и съперника ти. Отмъщението на Overhaul ще възтържествува, а след това ще продължа делото му! - Кайто
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Яну 02, 2021 1:08 pm

Усмихна се. Няма да се наложи...Тялото му се наелектризира. Ти си този, който има нужда от лечение! Погледна зад раменете си. Джейк, Акира..! Ще можете ли да ми уредите път до Кайто ако нещо се обърка? Разчитам на вас! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Яну 03, 2021 12:29 am

Джейкъб стоеше на коляно, като абсорбираше разрушената технология около себе си за да се поправи За мен недей и пита, но Асара..Погледна назад през рамо. Акира все още лежеше, като майка му беше пред него ранена. Не мисля, че е в кондиция да се бие.. - Джейкъб
Не е в кондиция ли..? Супер! Дръпна ръката си назад като тялото на Акаме отскочи и се приземи пред него до Атрей и Неро Значи най-накрая мога да я ползвам Енергията му веднага я излекува - Кайто
Хъх? Как..как..Какво!? Осъзна се като се огледа Акира! - Акаме
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 24 от 27 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27  Next