Градската област
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 13 от 27
Страница 13 от 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
Re: Градската област
Заби си катаната в неговата колкото да го спре на място. Явно за нищо не ставаш щом искаш чуждото..! - Акисе
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Пхахахах! Наистина ли мислиш по този начин?! Потенциалът ми....Е БЕЗКРАЕН!! Докато бяха сблъскани, създаде огромен Air Cannon идващ право от катаната си, който щеше да изблъска Акисе през поне 5 сгради. - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Бива изблъскан, но докато летеше започна да се върти около остта си, създавайки огромно торнадо което го спря още преди първата Не, ти си безпотенциален, затова крадеш чуждият..! Може и той да ми е застрашавал живота в миналото, но с него се затрудних. Нещо което изпитах само срещу моя rival! Затова няма да ти позволя да пречупиш този bond, както се опитваш да пречупиш всички останали на твоя власт! - Акисе
Emoran- Administrator
Продължи да се смее. Имаш доста смелост да ми говориш по този начин, плужек! И ако срещу него си се затруднил...хех, късмет! Извади втора катана, като без да мърда от мястото си създаде въздушни полумесеци край Акисе, които започнаха да го посичат с огромна скорост от всички страни. - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Присви очи Counter..Ranged Version..Застана в дефанзивна позиция във въздуха като почна да пада надолу. Извади си катаната от саята, като заличи абсолютно всички полумесеци. Отскочи от сградата до която падаше ( тази в която щеше да се забие първо от атаката на Фу'Джин ), като се извъртя и замахна встрани със самото извъртане. Това създаде абсолютно всичките полумесеци които беше заличил и ги запрати синрхонно с движенията си към Фу'Джин. Бяха еднакви със същите свойства, само дето бяха направени от неговата си и тази на катаната му розова като листенце енергия Deflect Wind! - Акисе
Emoran- Administrator
Създаде мини-торнадо на пътя им от въздушни посичания, което да поеме атаката вместо него и да заличи всички полумесеци. Отскочи право към Акисе. Blood Rush: Storm! Кръвта по катаната му, която до сега поемаше атаките вместо него, стана едно с вятъра му. Сега, кръвта му можеше да бъде използвана като още едни остриета, удвоявайки количеството на посичанията му. Около него и Акисе се завихри кърваво торнадо от посичания, издигащо се право до окото на бурята, което посичаше Акисе от два източника - въздушни посичания и кръвта му. Едновременно с това, Fu'Jin щеше да го обикаля чрез торнадото и да запраща собствени въздушни посичания. - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Dimensional Cutter! Както е във въздуха, той изчезна, като се появиха множество негови after-image-и които нанесоха посичания навсякъде около него и за момент изглеждаше все едно самото пространство бива разделено на части. Огромните посичания унищожиха торнадото и окото, като активираха "Mind Games" бъфа на Акисе. Освен това, посичанията му, унищожиха тези идващи към него от Фу'Джин. Тъй като той се движи през торнадото, атаката щеше да му нанесе огромни щети, каквито бяха нанесени на торнадото за да го унищожи мигновено с after-image-ите - Акисе
Emoran- Administrator
Докато се движеше през торнадото, той поставяше катаната си на пътя на посичанията, идващи от after image-ите на Акисе. Тъй като тя беше легендарен меч, в който се съдържаха сумати други легендарни оръжия, тя можеше да устои на чуждите посичания. Така се предпази от огромните щети. Crescent Slash! Направи огромно вертикално посичане, като направо щеше да го стовари върху Акисе вместо то да има траектория към него. - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Дашна встрани като започна да се върти около остта си. Storm Spinner! С въртенето си, той създаде силен придърпващ вятър, който започна да дърпа Фуджин към него. Докато се въртеше, му се появи втора катана в ръцете. Дефакто самото въртене, образува вятър който прави нещо като мини торнадо от посичания около Акисе, което да го придърпа. Ако го продърпа, той ще получи адски много щети заради посичанията и mind games и допълнително ще бъде изстрелян във въздуха, където Акисе щеше да се появи до него въртейки и да си продължи атаката докато не го забие в земята. - Акисе
Refference към втората част: https://youtu.be/E51SeLw1-34?t=239
Refference към втората част: https://youtu.be/E51SeLw1-34?t=239
Emoran- Administrator
Протегна ръка към Акисе щом започна да бъде придърпван. Wind Shift! Като бог на вятъра, той използва умение, с което може да промени посоката на даден въздушен порив. По този начин, обърна посоката на торнадото от посичания на Акисе, като то вече щеше да изблъска Fu'Jin вместо да го придърпа, нанасяйки му обаче щетите от посичанията. Щом се отдалечи от Акисе, той застана приклекнал на една сграда. Final Call..!! Около Акисе се образуваха 8 огромни торнадота, като бяха позиционирани едно срещу друго. Акисе стоеше в центъра, като Fu'Jin дашна от всяко торнадо поотделно, минавайки през Акисе. Все едно влизаше от един портал в друг, като Акисе стоеше в центъра на всички негови пътища. Така го посече общо 8 пъти. Едновременно с това, торнадотата го привличаха всяко с еднаква сила, което означаваше, че щяха да го стък-нат изцяло между тях. - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Пое и 8те му атаки, които доста раниха тялото му Тш..! Гхах! Ъгх..! - Акисе
Точно тогава, Масару заведе Атсуки на безопасно място за да гледа без да слуша Jester. Той знаеше, това колко много надежда даваше на малкото момиче и затова ѝ каза Виждаш го нали..Понякога и най-добрите просто не могат да се мерят с някои неща - Масару
Точно тогава, Масару заведе Атсуки на безопасно място за да гледа без да слуша Jester. Той знаеше, това колко много надежда даваше на малкото момиче и затова ѝ каза Виждаш го нали..Понякога и най-добрите просто не могат да се мерят с някои неща - Масару
Emoran- Administrator
Приземи се на около 20-на метра от ранения Акисе, като вече гласът му беше станал сериозен, а погледът му от такъв на кръвожаден убиец беше станал ядосан. Захвана здраво и двете си катани, като кръвта, която се беше проляла от атаките и на двамата образува огромна локва, която се вля в катаната му. Започна бавно да върви към него. Акисе...повярвай ми, пътят, който съм избрал да вървя не е този на герой като теб от твоята гледна точка...но от гледна точка на народът ми, аз съм герой. Би ли обвинил някой, който се бори да спаси собствените си хора? Нищо лично, но смъртта ти и тази на онзи смотан пират ще ми даде всичко нужно да ги върна....всичко..!! - Fu'Jin
Гледаше със загрижен поглед, като се обърна към Масару. Понякога и най - добрите им трябва помощ, нали? Помогни му, Масару! Ако имах...ако имах с какво да съм полезна....аз също щях....Стисна юмрук. - Атсуки
BGDodpul- Administrator
Присви очи Освен, че помагам на човек който се опита да ме убие, нещо което едва ли ще разбереш. Аз се опитвам също така да предпазя града от тебе и тебе от града. Нямаш шанс срещу този който ни отнем дома, работата и хората които разчитаха от нас. Напусни този град или ни помогни. И двамата ще сме доволни - Акисе
Атсуки, ако аз му помогна ще загазя. Знаеш, че не мога да се меря с клоуна - Масару
Атсуки, ако аз му помогна ще загазя. Знаеш, че не мога да се меря с клоуна - Масару
Emoran- Administrator
Хмммм...разкажи ми повече. Успя да привлечеш моя интерес щом спомена за някого, срещу когото нямам шанс. - Fu'Jin
Предполагам имаш право...но тогава кой..трябва да помогне на Акисе..? - Атсуки
Предполагам имаш право...но тогава кой..трябва да помогне на Акисе..? - Атсуки
BGDodpul- Administrator
Май не обръщаш внимание на външния вид на града. Това беше наш дом преди да бъде превзет от тези лица, които виждаш на статуите. Голямата сграда преди беше на едни от съюзниците, а сега е окупиран в централа на злото. Този на върха - Jester. Най-голямото зло срещано до сега на Земята. Той може да прави абсолютно всичко. Нещо с което нашите общи усилия трябва да се справят - Акисе
Присви очи щом чу думите на Акисе, след което се обърна към Атсуки Не мисля, че някой ще му помогне. Мисля, че той е от този тип хора, които искат сами да се оправят с всичко - Масару
Присви очи щом чу думите на Акисе, след което се обърна към Атсуки Не мисля, че някой ще му помогне. Мисля, че той е от този тип хора, които искат сами да се оправят с всичко - Масару
Emoran- Administrator
Значи ми казваш, че този, който е отговорен за всичко това е в онази сграда? Усмихна се коварно. В целия град започнаха да се вият страшни урагани и торнадота. По - слабите сгради се превръщаха на отломки, които бяха разхвърляни. - Fu'Jin
Прикри си лицето от вятъра. Няма как човек да се справи сам...понякога му трябва помощ.. - Атсуки
Прикри си лицето от вятъра. Няма как човек да се справи сам...понякога му трябва помощ.. - Атсуки
BGDodpul- Administrator
Престани да разрушаваш нашия дом! Не искам да се бия с теб, въпреки, че искаш силите ми! Няма смисъл в това! - Акисе
Тази помощ няма да я получи от мен, колкото и да ми се иска - Масару
Тази помощ няма да я получи от мен, колкото и да ми се иска - Масару
Emoran- Administrator
Започна да върви към сградата на S.O.S. Не се бой. Вашият дом ще остане непокътнат, обещавам..вече искам силата, която притежава този Jester за себе си...! Ураганите започнаха да превучафат през града , като Fu'Jin макар и да нямаше намерението да ги унищожава, той започна да концентрира цялата си сила на едно място - около сградата на S.O.S. Ако го убия, ще мога да поправя всичко...всичко...!! И няма да са ми нужни твоята смърт и тази на пирата...! - Fu'Jin
Атсуки погледна какво се случваше в града - навсякъде гъмжаха бури, които отвяваха всичко по пътя си. Нея я беше страх да направи каквото и да е, но тогава си спомни нещо. Спомни си битката на Акисе с Драконит и за първи път когато го видя, тя видя какво означава да бъдеш истински герой - появата в последния момент, побеждаването на големия злодей, едновременно с това всички хора поставят вярата си в такъв човек. Тя искаше също да бъде такава един ден, но се колебаеше. Тя не беше безстрашна, точно обратното. Много се страхуваше от всякаква опасност. Видя, че Акисе беше доста ранен и наистина се нуждаеше от помощ. В този момент, тя изключи мозъка си изцяло и се остави на инстинкта си.
"Нямам какво да губя...не съм никоя. Аз съм просто черупка, създадена да страда в този свят. Затова....нямам от какво да се боя....!!"
Изричайки тези думи, тя тръгна право напред. Право срещу мощния вятър, който запращаше отломки на пътя ѝ. Виждайки отломките, тя започна да прави единственото нещо, което владееше до някаква степен - бързи и ловки движения. Успяваше да ги избягва чрез премятания, странични къси дашове и подскоци от отломките. Движеше се наистина като една малка нинджа право напред. Защо го направих...?! Та аз нямам сила, с която да бъда полезна...и въпреки всичко...? Това няма значение...Акисе има нужда от помощ! Каквато и да била помощ..!! Затича се право към Fu'Jin, което беше адски дръзко решение. - Атсуки
Усети бързодвижещата се нинджа, която идваше към неговата посока. Хм...? Обърна се в нейната посока. Тя вече беше на няколко сгради разстояние от него. Човек..? Няколко от огромните урагана вече изчезнаха, защото Fu'Jin се разконцентрира и за миг спря да мисли за Jester, защото бе изненадан. - Fu'Jin
Брат му гледаше всичко това отдалече, като се държеше за сърцето, усмихвайки се. Малката Атсуки му напомни за собствената му дъщеря, защото тя самата би направила същото дръзко решение. Той се придържаше за една от сградите едвам едвам, като дишаше тежко. Наистина съм позорен...едно малко момиче без каквито и да било сили...се осмелява срещу брат ми...а аз, някогашният Бог на Гръмотевиците...се колебая какво трябва да направя... - Rai'Jin
Атсуки погледна какво се случваше в града - навсякъде гъмжаха бури, които отвяваха всичко по пътя си. Нея я беше страх да направи каквото и да е, но тогава си спомни нещо. Спомни си битката на Акисе с Драконит и за първи път когато го видя, тя видя какво означава да бъдеш истински герой - появата в последния момент, побеждаването на големия злодей, едновременно с това всички хора поставят вярата си в такъв човек. Тя искаше също да бъде такава един ден, но се колебаеше. Тя не беше безстрашна, точно обратното. Много се страхуваше от всякаква опасност. Видя, че Акисе беше доста ранен и наистина се нуждаеше от помощ. В този момент, тя изключи мозъка си изцяло и се остави на инстинкта си.
"Нямам какво да губя...не съм никоя. Аз съм просто черупка, създадена да страда в този свят. Затова....нямам от какво да се боя....!!"
Изричайки тези думи, тя тръгна право напред. Право срещу мощния вятър, който запращаше отломки на пътя ѝ. Виждайки отломките, тя започна да прави единственото нещо, което владееше до някаква степен - бързи и ловки движения. Успяваше да ги избягва чрез премятания, странични къси дашове и подскоци от отломките. Движеше се наистина като една малка нинджа право напред. Защо го направих...?! Та аз нямам сила, с която да бъда полезна...и въпреки всичко...? Това няма значение...Акисе има нужда от помощ! Каквато и да била помощ..!! Затича се право към Fu'Jin, което беше адски дръзко решение. - Атсуки
Усети бързодвижещата се нинджа, която идваше към неговата посока. Хм...? Обърна се в нейната посока. Тя вече беше на няколко сгради разстояние от него. Човек..? Няколко от огромните урагана вече изчезнаха, защото Fu'Jin се разконцентрира и за миг спря да мисли за Jester, защото бе изненадан. - Fu'Jin
Брат му гледаше всичко това отдалече, като се държеше за сърцето, усмихвайки се. Малката Атсуки му напомни за собствената му дъщеря, защото тя самата би направила същото дръзко решение. Той се придържаше за една от сградите едвам едвам, като дишаше тежко. Наистина съм позорен...едно малко момиче без каквито и да било сили...се осмелява срещу брат ми...а аз, някогашният Бог на Гръмотевиците...се колебая какво трябва да направя... - Rai'Jin
BGDodpul- Administrator
Погледна към нея Какво прави малко момиче като нея тук? Тогава забеляза Масару от някъде същата посока, който му кимна щом си срещнаха погледите Отново ти..Имаш нещо на ум нали..? Ти си я довел тук Тъй като Акисе беше в безсъзнание в момента в който Атсуки се представи ан останалите, той не знаеше коя е. Но сърцето му биеше за едно - да спаси всички Не мога да бездействам точно сега! Изведнъж, тялото му започн да свети в пурпурна енергия, която се образува от цялата кръв по тялото му Sharp Overload Това умение заедно с енергията, което практически бяха едно и също нещо не позволяваше на чужди източници да контролират движенията му. Така се освободи от торнадотата и се дашна нагоре във въздуха, завъртайки катаната си няколко пъти около себе си като Генджи. За разлика от Генджи, движенията му караха катаната да го реже, нанасяйки си щети на самия себе си без да позволява нещо да го heal-ва за duration-а на умението Berserker's Edge! Това беше бъфът който се задейства след активирането на Sharp Overloard. Тъй като това беше бъф на тялото му, останалите два ( Mind Games и Tornado Touch ) си останаха. Самият бъф увеличаваше скоростта и щетите които нанася колкото повече щети е поел. Така, Акисе се дашна към Атсуки и започна да я пази от абсолютно всичко което щеше да я нарани. За всяка една отломка, която разрязваше, той нанасяше по едно посичане по тялото на Фу'Джин заради Mind Games Хъх! Тш! Грр..! Накрая, щом го настигнаха, Акисе дашна към Фу'Джин Хааааа! - Акисе
Emoran- Administrator
(2:19)
Бива уцелен от атаките, които му нанесе Mind Games на Акисе, като се изненада. Кх..! Успя да избягаш от въздушния ми капан...? Хехехех..Кръстоса си катаните, като посрещна Акисе. Blood Counter! Цялата кръв, която беше абсорбирал от битката им се превърна в Enchant върху катаната му, която имаше подобен ефект на неговия Mind Games - когато Fu'Jin поеме атака, той може да репликира кръвта от катаната си върху тялото на опонента по такъв начин, че той да получи същата рана, която и Fu'Jin е поел от съответната атака. Така, когато се клашнаха, Акисе получи малко рани от Mind Games. Това е твоята сила, нали..?! Когато искаш да спасиш някого...харесва ми, харесва ми, Акисе!! - Fu'Jin
Гледаше Акисе как разрязва отломките, като за нея изглеждаха истински красиви движенията му във въздуха. Уааау...Това леко я разконцентрира, като щом отломките свършиха, тя се затича към Fu'Jin безстрашно. Изведнъж обаче, усети как тялото ѝ беше наелектризирано. Скоростта ѝ се покачи драстично, като тя вече се беше озовала зад Fu'Jin. Какво по...? - Атсуки
Усмихваше се отдалеч. Blessing of the Thunder God..Беше протегнал ръка, като запрати малка светкавица към Атсуки която да ѝ даде засилени реакции и скорост. Преждевременно, цялото му тяло започна да насъбира светкавици, като в небето започнаха да се чуват мощни гръмотевици. Време е да се събудя...от дългият ми сън..Беше със затворени очи, като малко по малко започна да ги отваря. - Rai'Jin
BGDodpul- Administrator
Грр..Ррраа! Хъх? Изненада се като видя Атсуки зад Фу'Джин Мамка му, не мога да надделея иначе ще я премажем..! In that case..! Протегна ръце встрани като пръзна катаните си по неговата както се бяха клашнали. Това още повече задейства Mind Games заради контакта на неговите катани с тази на Фу'Джин - Акисе
Emoran- Administrator
Започна да поема щети ,но Blood Counter връщаше част от тях към Акисе. Хехехехехех! До кога можеш да продължаваш..?! - Fu'Jin
Захвана се за крака му. Действаше прибързано, но само за това се сети. Остави Акисе намира..! - Атсуки
Голяма досада се оказа, а плужек...?!? Разтърси си крака да я премахне от себе си, но не успя. Светкавиците по тялото ѝ продължително му нанасяха щети. Въпреки всичко успя да я премахне от крака си, като я изрита в една отломка. - Fu'Jin
Заби се в нея. Ааах..! - Атсуки
Захвана се за крака му. Действаше прибързано, но само за това се сети. Остави Акисе намира..! - Атсуки
Голяма досада се оказа, а плужек...?!? Разтърси си крака да я премахне от себе си, но не успя. Светкавиците по тялото ѝ продължително му нанасяха щети. Въпреки всичко успя да я премахне от крака си, като я изрита в една отломка. - Fu'Jin
Заби се в нея. Ааах..! - Атсуки
BGDodpul- Administrator
И представа си нямаш..! Стана свидетел на случката Копеле долно! Замахна към него да го посече - Акисе
Emoran- Administrator
Спря да мислиш трезвено когато гневът обвзе главата ти, глупако..! Направи извъртащо движение встрани, за да избегне, като заради целият натиск, който и двамата правеха един срещу друг, това щеше да накара Акисе да залитне с метър напред. В този момент, Fu'Jin направи извъртащото си движение, озовавайки се зад него, като го изрита с всичка сила в гърба, но преди това му нанесе и едно посичане. Отново проговори със сериозен глас. Съжалявам, но за да спася народа си съм готов да извърша хиляди грехове. И убийството на един от героите на човечеството със сигурност няма да ме спре. - Fu'Jin
Това е лошо...Дишаше тежко тъй като беше ранена. Трябва...да намеря начин...да помогна... - Атсуки
Това е лошо...Дишаше тежко тъй като беше ранена. Трябва...да намеря начин...да помогна... - Атсуки
BGDodpul- Administrator
Щом залитна, той усети как Фу'Джин се появява зад него. Нормалната му катана изчезна от лявата му ръка, като се материализира зад него във въздуха блокирайки посичането му. Тогава, той се извъртя, като щеше отново да си я хване и с извъртането да пререже Фу'Джин през гърдите ако продължи с опита си да го ритне Аз няма да умра тук, каквото и да ми коства. Имам за какво да се бия още! - Акисе
Emoran- Administrator
Страница 13 от 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 13 от 27
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите