Градската област
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 12 от 27
Страница 12 от 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Re: Градската област
Рафаел, не е добра идея да стоим тук...! Това е двубой, който все още не можем да спечелим! - Кьоко
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Хмхмхм...Играта ми започва с гръм и трясък ! - Jester
Играта !? - Рафаел
Не съм тук да се бия, а да ви запозная с правилата мили мои пионки ! Ахахахаха. Спокойно, никой няма да изпусне нищо ! Искате да видите част от силите ми и на какво съм способен !? Ще ви надуя главите ! Очите му светнаха като щракна с пръсти, което накара умовете на С.О.С, бунтарите, гилдията и екипажа на Тай да се свържат, за да може това което казва да не бъде пропуснато от никого - Jester
Грр.. - Сай
Огледайте се ! Градът беше безумно мрачен без електричество, а хората по-улиците не бяха същите. Те бяха 5 метрови демонични клоуни, които се разхождаха и щяха да нападнат абсолютно всичко що не е като тях. Няма за кого да се биете, няма в какво да вярвате. Единственото нещо което ви очаква са само битки до кръв само за моето забавлание ! Вие сте поредната генерация в чията кръв ще се къпя ! Ахахахахаха - Jester
Играта !? - Рафаел
Не съм тук да се бия, а да ви запозная с правилата мили мои пионки ! Ахахахаха. Спокойно, никой няма да изпусне нищо ! Искате да видите част от силите ми и на какво съм способен !? Ще ви надуя главите ! Очите му светнаха като щракна с пръсти, което накара умовете на С.О.С, бунтарите, гилдията и екипажа на Тай да се свържат, за да може това което казва да не бъде пропуснато от никого - Jester
Грр.. - Сай
Огледайте се ! Градът беше безумно мрачен без електричество, а хората по-улиците не бяха същите. Те бяха 5 метрови демонични клоуни, които се разхождаха и щяха да нападнат абсолютно всичко що не е като тях. Няма за кого да се биете, няма в какво да вярвате. Единственото нещо което ви очаква са само битки до кръв само за моето забавлание ! Вие сте поредната генерация в чията кръв ще се къпя ! Ахахахахаха - Jester
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Разбра, че умовете са им свързани поради начина, по който чуваше Jester и начина му на говорене. Не го слушайте..може и всичко край нас да е загубено, но ако му позволим да влезе в главите ни, тогава битката наистина е свършила..! - Кьоко
BGDodpul- Administrator
Битката ще приключи едва след като започне ! - Jester
КАКВО НАПРАВИ С ГРАДА НИ ИЗЧАДИЕ !? - Сай
Вече така ли ще си говорим ? След всичко което ти дадох..? - Jester
НА КАКВА ЦЕНА !? ДОКАРА МЕ ДО ЛУДОСТ ! - Сай
Сай, недей..Опита се да се изправи Той е издън нашия калибър..! - Сахир
А, ейййй. Един дето да схваща картинката. Браво бе, 1 от дозина - Jester
Това няма да ти се размине ! Тръгна да си презарежда пистолетите Ще те унищожа със собственото ти оръжие ! - Сай
Послей и ти ще си причината за смъртта на отряда ти Усмихна му се подло - Jester
Щом чу това, той си изтърва пълнителя като куршумите му се пръснаха по земята. Тези думи го замразиха на място. След секунди си изтърва пистолетите и падна на колене, докато гледаше надолу към земята. След това се подпря на ръцете си, докато Jester говореше. Силен дъжд заваля, който позволяваше на Сай да си вижда отражението в локвата пред него. Или по-точно на Кървавия Артист вътре в него - Сай
Твоята лудост по всяко време може да стане мое оръжие. Не ме карай да си променям мнението за сценария. Защо според тебе ти също имаш статуя..? Мислех да си за накрая, гледай да не ме провокираш да те пусна първи и А - да умреш от приятелите си или Б - да ги убиеш. Внимавай на кого говориш, келеш..Язък за способностите и ума ти на тези години.. - Jester
КАКВО НАПРАВИ С ГРАДА НИ ИЗЧАДИЕ !? - Сай
Вече така ли ще си говорим ? След всичко което ти дадох..? - Jester
НА КАКВА ЦЕНА !? ДОКАРА МЕ ДО ЛУДОСТ ! - Сай
Сай, недей..Опита се да се изправи Той е издън нашия калибър..! - Сахир
А, ейййй. Един дето да схваща картинката. Браво бе, 1 от дозина - Jester
Това няма да ти се размине ! Тръгна да си презарежда пистолетите Ще те унищожа със собственото ти оръжие ! - Сай
Послей и ти ще си причината за смъртта на отряда ти Усмихна му се подло - Jester
Щом чу това, той си изтърва пълнителя като куршумите му се пръснаха по земята. Тези думи го замразиха на място. След секунди си изтърва пистолетите и падна на колене, докато гледаше надолу към земята. След това се подпря на ръцете си, докато Jester говореше. Силен дъжд заваля, който позволяваше на Сай да си вижда отражението в локвата пред него. Или по-точно на Кървавия Артист вътре в него - Сай
Твоята лудост по всяко време може да стане мое оръжие. Не ме карай да си променям мнението за сценария. Защо според тебе ти също имаш статуя..? Мислех да си за накрая, гледай да не ме провокираш да те пусна първи и А - да умреш от приятелите си или Б - да ги убиеш. Внимавай на кого говориш, келеш..Язък за способностите и ума ти на тези години.. - Jester
Emoran- Administrator
Както си и помислих..ако стоим тук и му слушаме приказките, нищо добро не ни очаква. Рафаел! Можеш ли да измъкнеш отряда на Сай от сградата..? Не е добра идея да стоят там с този клоун вътре..! - Кьоко
BGDodpul- Administrator
Ще се опитвам, но не мога всички ви да.. - Рафаел
Изведнъж, няколко димки гръмнаха пред Jester за да скрият останалите от погледа му
Хъх ? Ой да...Знаех си, че един липсва. Е, ето те и теб. Виджил - Jester
Излезе от дима, като метна три димки, които затвориха Райт, Сахир и Дейвид в димни полета. Пое контрол над тях като ги накара да изхвърчат през дупката на сградата Махаме се от тук ! Взе Сай на гръб като отскочи след полетата - Виджил
Ахахахахахахаха ! Къде си мислите, че ще избягате ? Градът е мой вече ! ВАШИТЕ ДОМ И СПОМЕНИ СА МОИ ! - Jester
Изведнъж, няколко димки гръмнаха пред Jester за да скрият останалите от погледа му
Хъх ? Ой да...Знаех си, че един липсва. Е, ето те и теб. Виджил - Jester
Излезе от дима, като метна три димки, които затвориха Райт, Сахир и Дейвид в димни полета. Пое контрол над тях като ги накара да изхвърчат през дупката на сградата Махаме се от тук ! Взе Сай на гръб като отскочи след полетата - Виджил
Ахахахахахахаха ! Къде си мислите, че ще избягате ? Градът е мой вече ! ВАШИТЕ ДОМ И СПОМЕНИ СА МОИ ! - Jester
Emoran- Administrator
Сканира Jester с телефона си, като направи така, че около него да се появи една сфера, образувана от високочестотни вълни, идващи от телефона ѝ. Те интерферираха със звуковите вълни от гласа му и ги заглушаваха. Млъквай, глупав клоун. - Кьоко
BGDodpul- Administrator
О колко си груба само..! Sad face - Jester
Нашите герои продължиха към гилдията на Акира
Нашите герои продължиха към гилдията на Акира
Emoran- Administrator
Отдъхна си. Поне няма да те слушам повече. Сега трябва да измисля какво да правя.. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
От както Addron се беше превърнал в седалище, на което единствено и само единствено на почит е издигнат Jester, малцина бяха онези, които биха се осмелили отново да стъпят в този град, знаейки в какво беше превърнат. Но за някои, това е идеалната възможност...идеалната възможност да получат онова, което искат още от началото на дните си.
Сила.
Власт.
Власт.
Над като че ли над безжизненият Адрон започна да се завихря ужасяващ ураган. Част от някои по - високи сгради, които бяха по - близо до небето започнаха да бъдат привличани в огромния тайфун над града, който се образуваше. Но каква беше причината? Това не беше дейност на майката природа, готова да излее своя гняв над човечеството...беше дело на човек.
Или поне чудовище, приличащо на такъв...
На една от сградите се сформира и източника на тази буря. Това беше и самият кръвожаден Fu'Jin. От години наред, той тайно зад кулисите убива хора-мутанти или свръхчовеци, ставайки все по - мощен и по - мощен след всяко негово убийство. Притежавайки няколко божествени катани, сляти в една единствена, Fu'Jin по мощност можеше да се равнява само с малцина. В мига, в който той се сформира на една от сградите, протегна ръка нагоре, а небето се изпълни с мрачни, дъждовни облаци. Урагани и торнадота се появиха в центъра на града, като се въртяха с огромна скорост около себе си. Те се сляха в едно огромно торнадо, което от земята изцяло се премести нависоко в облаците, образувайки това око на бурята. Това представляваха въздушни маси, които се въртяха високо над целия град и изглеждаше сякаш го гледаше едно огромно око от небето. От това око започнаха да падат купища торнадота и урагани из целия град. А всичко това беше последвано от маниакалния смях на Fu'Jin.
Човечество...
Твоят нов крал пристигна!
Време е за неговата коронация...
Това място ще бъде моето царство!
А КОРОНАТА МИ ЩЕ Е ОТ ВАШАТА КРЪВ!!!
Твоят нов крал пристигна!
Време е за неговата коронация...
Това място ще бъде моето царство!
А КОРОНАТА МИ ЩЕ Е ОТ ВАШАТА КРЪВ!!!
Тези думи обаче бяха чути не от кого да е, а от човек, който много мрази другите да се правят на по - силни, от колкото са. Изневиделица, около Fu'Jin се завихри тъмна мъгла с почти същата скорост, с която се вихреха и неговите торнадота. Това събуди съмнение в него, но той се усмихна кръвожадно, знаейки, че всеки момент ще бъде нападнат. Това е стана. От тъмната мъгла се сформира не кой да е, а Сетсуно, замахващ отвисоко право към Fu'Jin. Атаката му беше блокирана, като се сблъскаха две катани, създавайки шокова вълна, която отблъсна мъглата на Сетсуно. И двамата напираха един към друг за надмощие.
Хооо...? Ти ли ще си първият, осмелил се да свали новият крал от престола му..? Хехе.. - Fu'Jin
Погледна го намръщено. Цял живот са ми натяквали, че всички наоколо са над мен...явно нямаш късмет, че използваш вятъра за твоя стихия. Защото това е причината веднага да се появя тук щом те усетих... - Сетсуно
Хмм..ще се погрижа да те убия бързо, не се бой...! - Fu'Jin
Fu'Jin завихри огромна струя вятър около катаната си, като това го подсили до толкова, че да изстреля Сетсуно назад, карайки го да се приземи на отсрещната сграда. Сестуно от своя страна приклекна, готов да нападне Fu'Jin с всичко, което има. Вече възгледите му за света бяха нови, отдадени на друга кауза. И той щеше да се бори за нея до край.
BGDodpul- Administrator
Хмхмхм....Подхилваше се той, докато седеше в бившата централа на S.O.S Колко интересно. Някой всъщност се опитва да преебе плана ми. И този някой не е нито от гидилдията, нито от отряда, нито от бунтарите. Колко..малоумно. Усмихна се - Jester
Появи се до него коленичейки на сила. По едно време успя да се изправи като погледна през прозореца огромния. Джестър, този използва стихии. Позволи ми да пречупя гракляна му. Трябва ми нещо с което да се реванширам за провала си - Драконит
Какъв провал? Ти успя да убиеш лидера на бунтарите. Акисе е просто много над нивото ти скъпи ми Драконит - Джестър
Това го ядоса, като израмжа НАПРОТИВ НЕ Е! ЕДИН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-МОГЪЩ ОТ ДРАКОНОВИЯ ВЛАСТЕЛИН! - Драконит
Защо просто не се наслаждаваш на шоуто..? Той вече си има играчка. И не коя да е играчка, а този който узори Акисе. Забавлявай се, виж какво прави. Учи се. И тогава ще можеш да убиеш не кой да е, а самия Акисе който мразиш от дъното на душата си и те направи да смях пред всички. И твоят момент ще дойде Драконит, сега просто гледай. - Джестър
Добре...Изръмжа раздразнено Но ако тръгне към нас, ще се намеся..! - Драконит
Усмихна се отново Може и да не ти се наложи.. Разбира се, тогава може Освен ако някой не те изправери. Нали така, братко..? - Джестър
Появи се до него коленичейки на сила. По едно време успя да се изправи като погледна през прозореца огромния. Джестър, този използва стихии. Позволи ми да пречупя гракляна му. Трябва ми нещо с което да се реванширам за провала си - Драконит
Какъв провал? Ти успя да убиеш лидера на бунтарите. Акисе е просто много над нивото ти скъпи ми Драконит - Джестър
Това го ядоса, като израмжа НАПРОТИВ НЕ Е! ЕДИН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-МОГЪЩ ОТ ДРАКОНОВИЯ ВЛАСТЕЛИН! - Драконит
Защо просто не се наслаждаваш на шоуто..? Той вече си има играчка. И не коя да е играчка, а този който узори Акисе. Забавлявай се, виж какво прави. Учи се. И тогава ще можеш да убиеш не кой да е, а самия Акисе който мразиш от дъното на душата си и те направи да смях пред всички. И твоят момент ще дойде Драконит, сега просто гледай. - Джестър
Добре...Изръмжа раздразнено Но ако тръгне към нас, ще се намеся..! - Драконит
Усмихна се отново Може и да не ти се наложи.. Разбира се, тогава може Освен ако някой не те изправери. Нали така, братко..? - Джестър
Emoran- Administrator
Сетсуно не изгуби и миг преди да дашне обратно към чудовищния Fu'jin. Тъмната му мъгла се сформира от двете страни на Fu'Jin сякаш 2 ръце го прихванаха да не мърда. Mist Bind! Тъмната мъгла сякаш се втвърди изцяло, прикрепяйки Fu'Jin към сградата, на която стоеше. Сетсуно за миг премина през него и го посече на диагонал. - Сетсуно
Пое атаката му, но сякаш беше невредим. Или поне не показваше признаци на болка, а точно обратното. Усмихна се широко, като се засмя като психопат. АХАХАХАХАХАХАХ!!! Раната, която Сетсуно му беше направил се запълни с вятър, а кръвта от нея попадна по катаната му. Изведнъж, без да мърда, въздушни посичания, идващи от всички страни под формата на полумесеци, разрязоха мъглата на Сетсуно, освобождавайки го. Посочи го с катаната си. За твое съжаление, човеко, ти се изправяш срещу най - голямата ти слабост. СЕТСУНО ТОУЯ!!! АХХАХАХААХХА! ЗНАМ ВСИЧКО ЗА ТЕБ, МАЛОУМНИКО! Дашна към него с огромна скорост. - Fu'Jin
Кх..! Едвам блокира навреме. Този...пое директен удар от катаната ми и въпреки това му нямаше нищо..? Не..той със сигурност пое щети. Но какво по дяволите стана тогава..? Доста смело решение да ме нападнеш...с меч! Използва умението си, като открадна катаната, с която го нападна Fu'Jin и направи конта, с която го посече на Х с двете катани. - Сетсуно
Случи се абсолютно същото - Fu'Jin пое щети, но ги игнорира изцяло поради някаква причина. Хоо, само това ли можеш? - Fu'Jin
Гррр...!!! Mist Cage! Около Fu'Jin се сформира тъмна мъгла, която го затвори вътре. Тя имаше свойството да създава въздушни посичания вътре в себе си, като тези въздушни посичания започнаха да режат по Fu'Jin от всички посоки докато той беше вътре. За секунда, поне 20 посичания бяха отприщвани от Сетсуно. - Сетсуно
Явно е време...
да покажа разликата в нашите умения, човеко.
да покажа разликата в нашите умения, човеко.
Fu'Jin най - накрая разкри тайната зад своето умение на Сетсуно. Всички атаки, които той беше поел, ги поемаше неговата катана вместо него самия. Тя запълваше неговите щети с вятър, като самата тя поемаше щети вместо него. Тази катана, която Сетсуно открадна не беше дори истинската му, а направена такава от въздух, колкото да го заблуди. А въздушните посичания на Сетсуно бяха изцяло абсорбирвани от истинската му, която той все още не беше извадил. Като повелител на вятъра, Fu'Jin имаше умението да абсорбира всякакъв вид въздушни посичания в собствената си катана, правейки я по - силна. А колкото повече щети поемаше тя, толкова по - мощна щеше да бъде и следващата му атака. Усмихвайки се вманиачено, Fu'Jin захвана втора катана в другата си ръка от вятър, като сякаш без да мърда от мястото си вече разсече мъглата на Сетсуно. След това, сложи свободната си ръка на истинската си катана, която стоеше на кръста му.
STORM...
OF DESTRUCTION!
OF DESTRUCTION!
(2:02)
Изричайки тези думи, по катаните му плъзна електричество, а върху Сетсуно се стовари еквивалент на Kirin, но мигновен. Светкавичната атака сякаш дойде от нищото, като тъй като беше мигновена, Сетсуно не успя да се предпази. В същия този момент, мини-торнадота се завихриха по тялото на Fu'Jin, като той започна яростно да обикаля и посича Сетсуно с въртеливи движения. Освен неговите собствени атаки, около Сетсуно се създаваха постоянно грамадни въздушни полумесеци, които го посичаха по цялото тяло заедно с Fu'Jin. И заедно с всичко това, психопатския смях на Fu'Jin кантеше непрестанно. Сетсуно, макар и опитен боец, нямаше начин да реагира на подобна атака. Последното посичане го изпрати да лети назад, като беше вече тежко ранен само от първата атака на Fu'Jin. Цялото му тяло капеше от кръв, като той стоеше паднал на едно коляно на 3 сгради разстояние от Fu'Jin. Човешкото око само по себе си много трудно би проследило движенията на Богът на Вятъра. Всяко негово посичане носеше разруха и унищожение, като теренът край тях буквално се разпадна.
Кх...явно го подцених...хехех...добре тогава...ще ми трябва малко време да се възстановя...но не мисля, че ще имам този лукс... - Сетсуно
Изведнъж, от психопатски настроен, гласът му стана сериозен. От години наред, от както победих глупавият си брат, аз започнах да събирам фрагменти от силите на силни опоненти, докато в един момент не станах това, което съм в момента. Светът е създаден, за да ми се подчинява, Сетсуно. И аз ще съм този, който ще го накара да коленичи. Защо ли..? Много просто..светът ни е грешен. Хората са устроени грешно от самото начало! Ще избия всички, които се опитват да ми се осмелят..защото вие сте причината светът да е такъв, какъвто е сега...вие провалихте всичко...и сега...ще си платите..Започна да върви бавно към Сетсуно. Твоите сили ще бъдат добра добавка към колекцията ми... - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Щом стигна до Сетсуно, той го хвана за врата и започна да му извлича силите малко по малко. - Fu'Jin
Кх....ааааргх!!!! Съпротивляваше се, защото беше бая болезнен, но също така и бавен процес. - Сетсуно
Знаеш ли...защо хората разрушиха този свят, Тоуя..? В началото, светът е целял да има един единствен народ, който да го управлява...народ, считан за безсмъртен...обаче...глупавият ми брат реши, че трябва да им отнеме това преимущество. Глупакът ги направи отново смъртни чрез собствените си сили...сили, които сега аз притежавам. И смятам да възкреся онези хора, на които им се полагаше света преди хиляди години..МОИТЕ ХОРА! - Fu'Jin
Тялото му започна да става малко по малко безжизнено. Кх...ти...ще се провалиш... - Сетсуно
Хъх? Имаш доста голяма смелост да ми говориш по този начин...аз съм безсмъртен! - Fu'Jin
В същия този миг, в града пристигна и самият брат на Fu'Jin - Rai'Jin. Усещайки появата на брат си, той се сформира на бая голямо разстояние от него, но погледите им се срещнаха. Rai'Jin се хвана за сърцето, защото силите, които брат му използваше бяха негови собствени, а всеки път когато те бяха използвани, Rai'Jin получаваше неземни болки. Дишаше много тежко, като падна на едно коляно. Братко....защо...? Защо точно сега...? Когато точно с теб не мога да се меря... - Rai'Jin
Кх....ааааргх!!!! Съпротивляваше се, защото беше бая болезнен, но също така и бавен процес. - Сетсуно
Знаеш ли...защо хората разрушиха този свят, Тоуя..? В началото, светът е целял да има един единствен народ, който да го управлява...народ, считан за безсмъртен...обаче...глупавият ми брат реши, че трябва да им отнеме това преимущество. Глупакът ги направи отново смъртни чрез собствените си сили...сили, които сега аз притежавам. И смятам да възкреся онези хора, на които им се полагаше света преди хиляди години..МОИТЕ ХОРА! - Fu'Jin
Тялото му започна да става малко по малко безжизнено. Кх...ти...ще се провалиш... - Сетсуно
Хъх? Имаш доста голяма смелост да ми говориш по този начин...аз съм безсмъртен! - Fu'Jin
В същия този миг, в града пристигна и самият брат на Fu'Jin - Rai'Jin. Усещайки появата на брат си, той се сформира на бая голямо разстояние от него, но погледите им се срещнаха. Rai'Jin се хвана за сърцето, защото силите, които брат му използваше бяха негови собствени, а всеки път когато те бяха използвани, Rai'Jin получаваше неземни болки. Дишаше много тежко, като падна на едно коляно. Братко....защо...? Защо точно сега...? Когато точно с теб не мога да се меря... - Rai'Jin
BGDodpul- Administrator
[ 0:21 ]
Separation of Death Изведнъж, огромна посичаща вълна във фирмата на полумесец отряза ръката на Фу'Джин с която държеше Сетсуно, като по пътя на вълната веднага прелетя въздушно течение, което ги изблъска настана един от друг. Посичането накара сградата на която са да се срине, като ги запрати на две други до тях. Там където щеше да се разбие Сетсуно, го чакаше не кой да е, самият Акисе, който го хвана и го постави на земята. Сетсуно можеше се момент да види сатанинската коронка над главата на Акисе, която Сиел му беше направил да го пази от проклятието на пустинята. След това тя изчезна - Акисе
Emoran- Administrator
Ръката му бива отсечена, но нова такава му се сформира на мига от вятър, като погледна отегчено към Акисе. Кръвта от отсечената му ръка се вля в катаната му. Хей, хей...тъкмо се забавлявах с този..мразя когато ми прекъсват вечерята..Усмихна се. Oh well.. - Fu'Jin
Погледна към Акисе. Не го подценявай...дори за миг...този е много над нас, хората.. - Сетсуно
Погледна към Акисе. Не го подценявай...дори за миг...този е много над нас, хората.. - Сетсуно
BGDodpul- Administrator
Не съм тук да подценявам когото и да било, имайки в предвид какво направи с тебе, аз не би трябвало да имам шанс.. - Акисе
Emoran- Administrator
Ей, ей...дай ми малко време...трябва да се възстановя..но до тогава, си сам...внимавай...Затвори очи от умора. - Сетсуно
Посочи Акисе с катаната си. Хей, теб съм те виждал и преди....Усмихна му се коварно. О, много, много преди... - Fu'Jin
Посочи Акисе с катаната си. Хей, теб съм те виждал и преди....Усмихна му се коварно. О, много, много преди... - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Присви очи, това му привлече вниманието. Думите му го накараха да направи нещо, което не прави често. Да призове шестата катана от Ками но Кен - тази красивата и изящната катана, която Масару беше направил със собствените си ръце Говори, какво знаеш за мен и къде си м виждал..? Мога да се закълна, че те виждам за първи път! - Акисе
Emoran- Administrator
Почеса се зад врата, като надигна рамене. Ееех, знам ли...беше много отдавна. Сериозно, как дори не си остарял..? Усмихна се коварно. Даже не знам как си жив. - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Ядоса се, като извади катаната си от саята За какво по дяволите говориш!? Изваждането и разряза сградата е дясно от тази на която седи със Сетсуно на две. Явно силата му на рязане зависи и от това колко е бесен. Освен това, катаната освободи синя и розова енергия, които сформираха вятър и магически розови листенца, които се носеха по въздуха от вятъра - Акисе
Emoran- Administrator
Има ли значение..? Всичко, което е в миналото, остава в миналото. Хехех..нима не помниш нищо? Колко жалко за теб...Акисе Саяма.. - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Ти знаеш името ми..!? - Акисе
Emoran- Administrator
Започна да се смее като психопат. АМА РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ГО ЗНАМ, НЕЩАСТНИК...! Изведнъж обаче, гласът му стана сериозен. Погледът му се изпълни с гняв, като зад него започна да се завихря свръх мощен вятър. Все пак...ти, смотаното хлапе с лилавата коса, както и брат ми, сте виновни за всичко..ти си твар, която не трябва да съществува..и ще се отърва от всички ви...!! - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Грр..Не на знам какво по дяволите сме ти направили аз и Тай, но ще те накарам да ми дадеш отговори! Отскочи във въздуха - Акисе
Emoran- Administrator
Почна да се смее. Отговори..? Не глупако, ти ще ми дадеш нещо, което АЗ желая от теб...СИЛИТЕ ТИ! Направи мигновен даш, като му прекъсна траекторията във въздуха. - Fu'Jin
BGDodpul- Administrator
Страница 12 от 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 12 от 27
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите