Градската област

3 posters

Страница 19 от 27 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Next

Go down

Градската област - Page 19 Empty Re: Градската област

Писане by Emoran Сря Ное 04, 2020 1:02 am

ХАААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Акисе/Фу'Джин и Драконит
Тогава, атаките насъбраха толкова огромно количество енергия, че и двете рухнаха от него създавайки огромна екпозия която изблъска Драконит надолу заедно с Акисе и Фу'Джин, които се разделиха един от друг. Тогава, с последни сили и тримата се изправиха, но силите им вече ги бяха напуснали и единственото което им оставаше беше да се бият със своите оръжия. И тримата бяха на ръба на силите и живота си. Драконит едвам можеш да възпроизведе какъвто и да е елемент, Фу'Джин не можеше и малък ветрец да направи, а Акисе изключи своя Ками но Кен, защото не можеше да го поддържа. Щом и тримата се изправиха и се спогледаха в един огромен триъгълник, Акисе проговори с много изморен глас:
Фу'Джин-сан. Сега или никога..Тук обаче имаш право на избор. Да довършиш мен заедно с него или да довършим него, заедно. Той няма сили, както и ние. И тримата сме на ръба на силите си. Аз вярвам, че като мечоносци сме много по-добри от него. Затова нека с един последех дъх и последни сили..Нека..Сразим това зло! Затича се към Драконит - Акисе
Нещастен човеко..ТВОЯТА ВОЛЯ НЯМА ДА ТЕ СПАСИ ПРЕД ИСТИНСКАТА И НЕИЗМЕРИМА СИЛА! МАЛКО МИ ТРЯБВА ПРЕДИ СИЛИТЕ МИ ДА СЕ ВЪРНАТ! Драконит беше в човешката си форма, като държеше само два меча, точно както Акисе държеше две катани СВЪРШЕН СИ!!!!! - Драконит

ДАЙ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ НАКРАЯ! ТОЧНО ТОГАВА ЧОВЕК ЕВОЛЮИРА И ОТИВА EVEN FURTHER BEYONG! THIS IS WHERE YOU SURPASS YOUR LIMITS! ХААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!! - Акисе
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Брой мнения : 2776

Върнете се в началото Go down

Писане by BGDodpul Сря Ное 04, 2020 1:12 am

Щом бива отделен от техния fusion, Fu'Jin държеше само едната си катана, като целият беше в кръв, но умението на катаната му не се активира, защото самият той беше изтощен и нямаше енергия. Тш...Погледна към Акисе. С удоволствие бих те убил, за да докажа на всички, че съм по - силен от теб във всеки аспект! Но...едно нещо..едно единствено нещо, което не мога да понасям...
(1:02)
Погледна ядосано към Драконит. Е някой да се опитва да ми открадне моята слава...! Ще те убия когато си на пълни обороти, а не когато си отслабен...каква чест бих имал иначе..!?!? До тогава явно ще съм на твоя страна, проклетнико...ПОЕМИ ТОВА!!! И ТОВА..!!! Затича се към Драконит с Акисе, като започна да отбива идващите му атаки и да му нанася контриращи посичания. - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by Emoran Сря Ное 04, 2020 1:26 am

Това беше и моментът в който те разбраха, че Драконит не беше никък за подценяваше дори и в такъв бой. Само с по един мен и една ръка, той успяваше да контрира идващите атаки от Фу'Джин и от Акисе. Акисе не спираше. Използваше най-различни видове
атаки като: https://i.pinimg.com/originals/23/33/af/2333af8da971e612f1d1da60a951e37a.gif и https://i.pinimg.com/originals/86/6b/92/866b925392fb9563f2d8d30f984c989a.gif Акисе виждаше, че нищо не се получаваше, но не спираше, докато не си спомни нещо. Спомни си още една част от неговите умения, която той беше забравил в миналото. Способността му да анализира атаките на опонента си. В случая той видя опенинг.
Ами да, през цялото това време аз разчитах на груба сила и никога не съм се замислял над малките неща. Всяко едно движение до момента негово, аз съм го видял по няколко пъти..! Това означава, че с моите действия аз мога да диктувам неговите, докато не падне в капана. Samurai Sense: Perfect Movement! - Акисе
Какво!? Още имаш силите да използваш умения!? - Драконит
Не са какви да е умения..ТОВА СА МОИТЕ СПОСОБНОСТИ НА МЕЧОНОСЕЦ! Нападна го с двете си катани на кръст с два горни замаха. - Акисе
Щом блокира идваща атака от Фу'Джин, той го изблъска леко назад да си набави време, като с долни, отново на кръст, той се възползва от силата си да избие катаните на Акисе от ръцете му у да спре атаката му Аха! - Драконит
Акисе пусна катаните си, но ги хвана наобратно и го контрира с атака от държачите на катаните си. Атака, която изблъска Драконит и го остави открит пред Акисе: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/393295171134331955/B28DF3561CA769BC0A0FF7F6E9B10680E54D4EF5/ Щом това стана, той си хвана катаните като хората и докато Драконит е открив, Акисе му нанесе диагонално посичане започващо от ниско долу в дясно, по този начин щом го нанесе той отскочи завъртайки се около остта си, показвайки ,че може да се върти и в близък бой срещу опоненти на неговия размер и се приземи зад него посичайки го през гърба: https://64.media.tumblr.com/61152d7c5c47ee76c42852970fe9f27c/tumblr_ns6605qXi21uz35lto1_500.gifv - Акисе
Гхъххх...!!!!! Пое си дъх, като след това осъзна, че се намира точно между Акисе и Фу'Джин - Драконит
Фу'Джин-сан! Хвана дясната си катана наобратно като нападна Драконит - Акисе
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Ное 04, 2020 1:38 am

(0:14)
През цялото време, атаките на Fu'Jin и Акисе отблъскваха назад Драконит по подобен начин макар и да биваха блокирани. Fu'Jin непрестанно анализираше неговите движения и винаги се опитваше да контрира това, което идваше към тях. Усмихваше се широко. Това чувство е различно..! Чувствам се все едно се бия с брат си когато и двамата нямахме никакви сили...в такъв случай ще използвам част от моите умения от тогава! А и..в този свят има един човек, който се е адаптирал да се бие точно с този боен стил..! Щом бива изблъскан, той изчака търпеливо Драконит да се позиционира между него и Акисе. Не ми казвай какво да правя, кретен..! Хвана катаната си с две ръце. ITTORYU..!! Дашна се към Драконит, като беше приклекнал и щеше да го подмине отдясно и да му нанесе огромно посичане по цялото тяло. GREAT DRAGON SHOCK! - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Ное 04, 2020 1:45 am

Застана в бойна позиция за гард, като блокира и двете атаки Тшш! Тогава Драконит се почувства горд със себе си, и наистина имаше за какво. Една негова ръка беше силна колкото няколко човека наведнъж. Това беше и неговата грешка. Да подцени отново Акисе и Фу'Джин - Драконит
[1:59]
Тогава, той заедно с Фу'Джин надделяха над силата на Драконит и го посякоха така: https://64.media.tumblr.com/020d356b156ab671eb0fb9ce7d4c87e7/tumblr_pefuwalG3W1vfdmp1o10_500.gifv по едно и също време карайки се чак те двамата да си разменят местата от атаките си, а Драконит да остане по средата посечен през предната и задната част на тялото. Синхронът им в този тип атака беше подобен на това: https://youtu.be/8EM7I-mt6UQ?t=13 - Акисе
Бива посечен толкова бързо и прецизно и с такава сила, че той се завъртя веднъж и все пак остана на крака, просто леко се наведе. Докато гледаше към земята, той виждаше как под него вече е започнала да се оформя локва кръв. Това малко или много го притесни, защото се замисли дали наистина ще умре - Драконит
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Ное 04, 2020 1:59 am

(2:20)
ХАЙДЕЕЕ! ПОБЕДЕТЕ ГО, МОМЧЕТА!!! - Flash
ДАЙ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, АКИСЕЕЕЕ! - Атсуки
БРАТКООО! ПОКАЖИ МУ НАШАТА ГОРДОСТ!! - Rai'Jin

И двамата започнаха да танцуват буквално около Драконит, правейки подобни на предишната им атака комбинации. След тази финалната, те отново бяха застанали един срещу друг, но този път Fu'Jin приклекна и си хвана катаната като Зоро, готов да дашне и да посече някого с една катана. Ей, Акисе..!! Дай всичко от себе си в това следващо посичане..!! Завихри малко вятър около катаната си с последни сили. Ittoryu..Iai..!! - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Ное 04, 2020 2:03 am

Дишаше тежко Ъх хъъъх ъъъъх хъъъх, хмм? Осъзна, че е между двама им, но точно тогава силите му започнаха да се връщата. Завихри огромно количество огън около себе си, готов да поеме атаката им и да ги изпепели Хааааааааааааааааа!!!!! - Драконит
Kami no Ken..!!С последни сили channel-на и последните му останали сили от бойния му стил, като около него подобно на духчета започнаха да примигват катаните които стояха зад него. Премигването показваше колко много Акисе се мъчи да ги поддържа - Акисе
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Ное 04, 2020 2:09 am

(3:19)
Това е моята еволюция..!! Добре, че не забравих този боен стил изцяло..! Lion's Song..!!! Fu'Jin, отприщвайки цялата си мощ в една атака, завихрена около катаната си, щеше отново да дашне към Драконит, но в последния момент щеше да отприщи вятъра си към него като малък Air Cannon с цел да отвее огъня и да му премахне защитата. Той замахна към Драконит. - Fu'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Ное 04, 2020 2:18 am

(3:19)
Акисе отскочи точно както Фу'Джин. С този скок, той дашна: https://64.media.tumblr.com/68462301e86e5f82addef277e918156f/tumblr_n4cfb39Nmg1tqjxj5o1_500.gif към Драконит, като midair се завъртя: https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/000/604/568/ab0.gif Завъртането му беше time-нато перфектно, че да го използва просто за засилка и да прекрати точно като ще трябва да го посече. По този начин, хем разряза огнената аура около Драконит, хем го посече по едно и също време с Фу'Джин - Акисе
Тогава, като за финал, всички бяха свидетели на това как Драконит падна на колене от посичанията и след това по лице. Големият титан най-накрая беше победен. Инкарнацията на силата на Джестър от към ярост и мощ комбинирана с огромната му опустошителност беше сразена, а Акисе и Фу'Джин стояха победоносно в заетата им от тях поза, която заемаха след края на тяхната атака. Кръвта му изблика от последната им атака и започна да пада надолу като малък червен дъжд - Драконит
Акисе и Фу'Джин се държаха до последно на крака, за да покажат, че са победители и нито един от тях не желаеше да падне първи, докато и другия не го направи. Затова обаче, тяхната енергия ги напусна и те тръгнаха да падат по едно и също време. Докато Акисе падаше и катаните му изчезваха зад него, както и тези в ръцете му, Райт излезе от тялото му като се сформира до тялото на Драконит в противоположна посока. Освен това, Акисе преди да падне изрече нещо, което шокира абсолютно всички, които го познаваха достатъчно добре, че да знаят тези думи какво означават
Goodbye..
Kami no..
Ken..!
- Акисе
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Ное 04, 2020 2:26 am

След като нанесоха последната си атака заедно, той максимално дълго остана изправен заедно с Акисе, след което се усмихна, а катаната му също изчезна. So..today it was me that saved the day..I am...the strongest..! Падна по лице и той. - Fu'Jin
Те...успяха..? - Flash
Усмихна се. Не съм се и съмнявал... - Сетсуно
Гледаше щастливо, но и натъжено след последните думи на Акисе. Акисе спечели...но защо изрече тези думи накрая...? - Атсуки
Хмф...явно трябва да си спазя обещанието..Запъти се към тях двамата. - Overhaul
Братко..! Сформира се като светкавица до Fu'Jin, като го поразбута. Не съм се и съмнявал...че в теб има доброта. - Rai'Jin
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пет Ное 06, 2020 3:00 am

Сега е нашият шанс, него ги избавим от там! Докосна предавателя на ухото си Варис! - Виджил
Джетът се изстреля към ранените като не след дълго, Виджил, Блейк и Флаш помогнаха на всички да се качат и да потеглят към Сахракаш. Сетсуно, Фу'Джин, Акисе и останалите бяха транспортирани, докато Масару гледаше, а Джестър се сформира до него за да гледат как техният враг се отдалечаваше от тях
Изгубихме Драконит, Масару..Дано си щастлив - Джестър
С тези думи, Масару отвори очи от ужас. Той разбра, че Джестър е разбрал. А това, не беше никък добре за него.. - Масару

Meanwhile:
Акисе, Фу'Джин, събодете се моля ви! - Бела
Беше поставил своите лекуващи джаджи по тях Състоянието им е отвратително, ако не стигнем бързо до Сахракаш има вероятност да ги изгубим! - Блейк
Не се предавайте войници, дръжте се! ВИЕ ТРЯБВА ДА ДОНЕСЕТЕ ПОБЕДАТА СИ. НЕ НИЕ! - Виджил
Акисе..Фу'Джин..Сетсуно..СЪБОДЕТЕ СЕ МАМКА МУ!!!! Тук се показа и слабата страна на Блейк. ТОй можеше да бъде твой бодигард, твой верен приятел и войник, но имаше едно нещо което не понасяше. Нещо което го изкарваше от равновесие. Мисълта някой негов близък/приятел/роднина/колега да умре в ръцете му. За няколко минути, телата им биват обградени от всякакви джаджи и роботчета с механизми за възстановяване - Блейк
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пет Ное 06, 2020 3:09 am

Въздиша отегчено, като изблъска всички и се добра до телата и на двамата. Запазете спокойствие, глупаци..Overhaul с лекота оправи телата на Акисе и Fu'Jin, но състоянието им нямаше да се оправи изцяло веднага. Ще живеят..поне засега. - Overhaul
Затвори очи, като щеше да концентрира силите си и да ги запрати към тях двамата под формата на електромагнитни вълни, които щяха да засилят естествената им регенерация и да ги накара да се събудят една идея по - бързо. - Rai'Jin
По дяволите...Погледна към The Magician, като си свали маската. Кажи на Bones да премахне проклятието си от мен и да извика друг..! - Flash
Хм? Искаш да се върнеш в света на мъртвите отново? - The Magician
Това е единственият начин..! Той може да клонира душите на живите също...ще намери някой, който да спаси положението! - Flash
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пет Ное 06, 2020 3:16 am

Изправи се като хвана Флаш за дрехата Ти да не откачи!? Флаш, нужен си ни! Тъкмо се върна..Изпълни дълга си като военен и се бий с нас! - Виджил
Виджил.. - Бела
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пет Ное 06, 2020 3:27 am

Блъсна го. Колко струва живота на един мъртвец..спрямо живота на други трима, които могат да живеят на негово място..? Дългът ми беше да защитя този град до колкото мога...Погледна към The Magician. Направи го..! - Flash
Хмм, повярвай ми, няма да се наложи..В ръката му се появи лимка, като щракна с пръсти и от нея излезе мъртвото тяло на Flash под формата на скелет. Дефакто това тяло, в което той беше сега е изкуствено създадено с истинската му душа вътре. Хмхмхмхм..Soul Transfer. Накара душата на Flash да се върне в истинското му тяло, като по този начин направо си го съживи. Изведнъж, скелетът започна да се превръща изцяло във Flash. - The Magician
Изправи се, като си погледна ръцете. Жив съм..? Това означава ли, че..? - Flash
Да. Bones има място да ни доведе някой и ти да си жив. Но кой..? Усмихна се под маската. - The Magician
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пет Ное 06, 2020 11:45 am

Добре дошъл, отново..Свали си маската - Виджил
Друг? Но кой? - Блейк
Гледаше през прозореца Почти стигнахме в Сахракаш! - Бела
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пет Ное 06, 2020 12:00 pm

Кимна. Благодаря..за мен е чест. - Flash
Няма да ни е нужен друг лекар. Направих каквото е нужно да оцелеят. От тях зависи кога ще се събудят.. - Overhaul
Хммм..тогава имам идея кого да извикаме, за да сме готови за следващият злодей. - The Magician
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пет Ное 06, 2020 12:02 pm

Мисля, че на този въпрос трябва да ни отговориш, щом пристигнем в щаба.. И така, те вече навлязоха в Сахракаш, където ги очакваха с отворени обятия. - Виджил
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пон Ное 23, 2020 5:11 pm

Не след дълго, джетът на Ерик кацна и отвори врати за Акира и Тай, след което щеше да се скрие в облаците със своя камуфлажен режим. Когато слезе, той се огледа Невъзможно..Градът е поправен..Всичко си беше наред, не беше купчина отломки. Е, освен факта, че беше бъкано със зомбита клоуни. Усмихна се, като започна да се смее - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пон Ное 23, 2020 5:13 pm

Видя ли? Добре, ме ти казах да дойдем! Но онзи сигурно още е тук..Провикна се. Ееееей! Глупав клоун! Покажи се! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пон Ное 23, 2020 5:16 pm

Клоуните зомбита започнаха да ги обграждат малко по малко. Акира не предприемаше нищо, а просто продължаваше да се смее - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пон Ное 23, 2020 5:17 pm

Застана в бойна позиция. Ехо, Земята до Акира? Не ме карай да те изравня със земята, йо! Не виждаш ли, че ще ни нападнат? - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пон Ное 23, 2020 5:26 pm

Хмхмхм..Ааах. Това е страхотно Хвана си лицето с едната ръка, прикривайки го на половина. От другата му половина можеше да се види как очите му станали червени и се усмихваше Колко много изгубихме и колко много даваме за да се промени нещо. Рискуваме животите си и накрая какво..? Очите му просветнаха, като зад всеки един клоун се спаунна негов клонинг, който си асасинейтна таргета Разбираме, че сме на нулата, не стигнали до никъде, борейки се да станем по-силни за следващия безсмислен път! Протегна ръце встрани, като погледна към небето That's how you achieve power! - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Пон Ное 23, 2020 5:28 pm

Ей, ей, тези не бяха ли невинни? Човече...а уж аз прибързвам. Успокои ли се вече? - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Ное 26, 2020 12:49 am

Напълно..Ой, Jester! Покажи ми етапите на upgrade-а! Дай ми смърт, която да превърна в по-силен живот! - Акира

Над тях започна да се сформира огромно кълбо от енергия в първите 9 секунди на песента, като на 10тата се появи от кълбото седнал на трон, докато си подпира главата на една страна Значи все пак единият от мозъците на операцията ви реши да се покажи и докаже Усмихна се Хмм..? Погледна към Тай Пак ли ти..? Не ти ли беше достатъчно видяното в Адрон, за да разбереш, че си на грешното място? Визираше смъртта на Джейкъб от Драконит Познавам Акира и знам на какво е способен, но ти..Изглеждаш ми слабичък.. - Jester
Присви червените си очи Познаваш ме..а..? Усмихна се маниакално, жаден за сила, виждайки Джестър като пречка до неговото съвършенство. Унищожи ли го, ще се провъзгласи за най-силния, но не защото той иска да бъде такъв за слава, а за свой собствен upgrade. Доказалтелство, че е надминал себе си - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Ное 26, 2020 12:56 am

Ядоса се. Отскочи високо във въздуха на ледена платформа, като за секундата създаде ледена мрежа около Jester. В такъв случай, приготви се да се изправиш срещу мен, клоун! Ще те победя и ще спася целият свят! За разлика от теб, аз не стоя отстрани да гледам случващото се! - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 19 от 27 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Next

Върнете се в началото