Градската област
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 22 от 27
Страница 22 от 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Re: Градската област
Вие всичките..Гледаше как Тай се върти сте болни. Този път обаче.. Протегна ръка напред като му се появиха конците имам правилното лекарство Тогава последва и финала от атаката на Тай - Както
Покри си лицето докато беше във въздуха от експлозията Успя ли..? Тва със сигурност ще го довърши ако е успял.. - Акира
Покри си лицето докато беше във въздуха от експлозията Успя ли..? Тва със сигурност ще го довърши ако е успял.. - Акира
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Отскочи назад след атаката си. Уцелих! Трябва да е получил огромни щети, няма как да избяга! - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
[21:15 - Ares]
Който беше невредим и стоеше така: https://pin.it/7Mf30ki като конците му бяха вързани към не кой да е, а към Атрей Rise once more, fight once more. This time, Jester is your ally. Rally to me Atreus, incarnation of Olympus! - Кайто
Атрей беше призован като жив подчинен на Кайто, като беше сформирал огромна бариера идваща от щита му. Разбира се той беше принуден и след думите на Кайто, той нададе боен рев - Атрей
Който беше невредим и стоеше така: https://pin.it/7Mf30ki като конците му бяха вързани към не кой да е, а към Атрей Rise once more, fight once more. This time, Jester is your ally. Rally to me Atreus, incarnation of Olympus! - Кайто
Атрей беше призован като жив подчинен на Кайто, като беше сформирал огромна бариера идваща от щита му. Разбира се той беше принуден и след думите на Кайто, той нададе боен рев - Атрей
Emoran- Administrator
Ядоса се от гледката. Хей, копеле! Бий се като мъж и спри да караш другите да ти вършат мръсната работа..!! Погледна към Атрей. Йо, този изглежда доста мощен..едва ли бих могъл да го надвия щом блокира атаката ми с лекота. - Тай
BGDodpul- Administrator
Да се бие като мъж е в сърцето и душата на Атрей. Атрей Спартак е наша грешка, която намерихме как да оправим - Кайто
Какво искаш да кажеш с това !? - Акира
Атрей е бил едно от първите оръжия на които Масару е придал същност и характер. Джестър не удобрил контролът му да става с оръжия и се наложило да ги изхвърли без да иска Засмя се като боклуци! - Кайто
Глупако, ще преебеш всичко..! Падна на колене. Чувстваше се ужасно за това което е направил. Силуетът му можеше да се види от стъкления прозорец как стоеше на четири крака и съжаляваше за всичко. Съжалявам Атрей! Наистина съжалявам..! - Масару
Какво искаш да кажеш с това !? - Акира
Атрей е бил едно от първите оръжия на които Масару е придал същност и характер. Джестър не удобрил контролът му да става с оръжия и се наложило да ги изхвърли без да иска Засмя се като боклуци! - Кайто
Глупако, ще преебеш всичко..! Падна на колене. Чувстваше се ужасно за това което е направил. Силуетът му можеше да се види от стъкления прозорец как стоеше на четири крака и съжаляваше за всичко. Съжалявам Атрей! Наистина съжалявам..! - Масару
Emoran- Administrator
Хей! Няма да ви позволя да се подигравате с творчеството на другите...! Единственият боклук наоколо си ти!!! Тялото му генерира огромно количество светкавици, като единият от барабаните на гърба му светна. Rai'Jin's Law! Над Кайто се образуваха 10 огромни светкавични pillar-а, които щяха да се забият в него. Идваха му от всяка страна и бяха големи около 5 метра. - Тай
BGDodpul- Administrator
Хм, безполезно! Протегна ръка напред - Кайто
Defender of Olympus! Направи същата бариера, като го блокира всичките. - Атрей
Ахахахахаххааххаахаха! Аз съм недосегаем! - Кайто Присви очи Не мисля така..Очите му просветнаха като се размени с Кайто - Акира
Накара Атрей да се обърне и да удари Акира - Кайто
Размени се с Кайто отново като Атрей удари него и го изстреля право в една от сградите Явно това е начин Усети пулсираща болка като се хвана за едното око Гх..! - Акира
Defender of Olympus! Направи същата бариера, като го блокира всичките. - Атрей
Ахахахахаххааххаахаха! Аз съм недосегаем! - Кайто Присви очи Не мисля така..Очите му просветнаха като се размени с Кайто - Акира
Накара Атрей да се обърне и да удари Акира - Кайто
Размени се с Кайто отново като Атрей удари него и го изстреля право в една от сградите Явно това е начин Усети пулсираща болка като се хвана за едното око Гх..! - Акира
Emoran- Administrator
Светкавиците в тази форма щяха да се слеят с енергията, като по този начин дори и блокирани, те щяха да парализират Атрей за малко. Това даде възможност на Тай да се позиционира с огромна скорост между него и Кайто. Сега няма кой да те предпази..! Ръката му генерира огромно количество светкавици, като се дашна бързо към него и щеше да го удари в корема, освобождавайки струя светкавици от ръката си след това. - Тай
BGDodpul- Administrator
Подобно на Кукловодите от Сторм 4, след като Кайто се надигна леко той издърпа Атрей толкова бързо, че той мина през Тай като енергия и се сформира парализиран пред него като пое атаката - Както
Щом Тай осъзна, че е ударил Атрей пред него вече се беше сформирал Неро, който беше свързан с другата ръка на Кайто като той изрита Тай назад - Неро
Размени Тай с купчина отломки, като го върна до себе си преди Неро да го изрита Още един..? Държеше се за окото все още. Все още го болеше след използването на това умение с размяната на сенките няколко поредни пъти Тай, цифрите не са в наша полза.. - Акира
Щом Тай осъзна, че е ударил Атрей пред него вече се беше сформирал Неро, който беше свързан с другата ръка на Кайто като той изрита Тай назад - Неро
Размени Тай с купчина отломки, като го върна до себе си преди Неро да го изрита Още един..? Държеше се за окото все още. Все още го болеше след използването на това умение с размяната на сенките няколко поредни пъти Тай, цифрите не са в наша полза.. - Акира
Emoran- Administrator
Бива изблъскан назад, като погледна намръщено към Кайто отново. Този е хванал дори и Неро! А той ни помогна не отдавна..Цифрите никога не са били в моя полза, йо. - Тай
BGDodpul- Administrator
Тай не беше изблъскан, а спасен от Акира като му размени мястото с една от отломките до себе си. Докосна микрофончето си на ухото с което се свързва с Варис Варис, информация..Кои са тези двамата? - Акира
Хмхмхм..Изправи се напълно, кво върна ранения Атрей до себе си Варис нищо не може да намери Акира..За Атрей вече разбрахте. Неро е негов колега. Те са групичка бойци от цял свят ръководени от Рафаел. Едва ли знаехте това а? Всички те са експерименти на Масару и на Джестър и сега се върнаха там където им е мястото..!Колко ли е жалко да искаш да се изправиш срещу създателя си и накрая отново да работиш за него вместо да почиваш в мир..? - Който
Да почиват в мир ли..!? - Акира
Така ми казаха, информацията след това не ми беше предоставена, но честно казано не ме и интересува. Аз контролирам бойците от миналото които са били считани за легенди. Вие нямате нищо! - Кайто
Хмхмхм..Изправи се напълно, кво върна ранения Атрей до себе си Варис нищо не може да намери Акира..За Атрей вече разбрахте. Неро е негов колега. Те са групичка бойци от цял свят ръководени от Рафаел. Едва ли знаехте това а? Всички те са експерименти на Масару и на Джестър и сега се върнаха там където им е мястото..!Колко ли е жалко да искаш да се изправиш срещу създателя си и накрая отново да работиш за него вместо да почиваш в мир..? - Който
Да почиват в мир ли..!? - Акира
Така ми казаха, информацията след това не ми беше предоставена, но честно казано не ме и интересува. Аз контролирам бойците от миналото които са били считани за легенди. Вие нямате нищо! - Кайто
Emoran- Administrator
Йо, нали знаеш, че всичко в този живот се връща, Кайто? Няма да ти се размине, не и след всичко това днес. А и технически, грешиш..ние също имаме бойци от миналото на наша страна. - Тай
BGDodpul- Administrator
Точно ти ли намери да го кажеш!? Вие съсипахте деянията и мисията на Чисаки. Щеше да излекува вас и всички злодеи на тоя свят. Нямаше да имате проблеми с мен или с клоуна, но не! Вие решихте да се правите на герои защото без силите си сте нищо! - Кайто
Значи това било..За това си отишъл при клоуна..За да изпълниш мисията на адаша. Искаш ли да ти кажа нещо..Погледна го свриозно Чисаки в момента помага на нас.. - Акира
К.к.к какво!? Невъзможно..! - Кайто
Докосна си микрофона Варис, дай предавателя на Чисаки Метна го на Кайто - Акира
Хвана го като си го сложи на ухото Ш..шефе..? - Кайто
Значи това било..За това си отишъл при клоуна..За да изпълниш мисията на адаша. Искаш ли да ти кажа нещо..Погледна го свриозно Чисаки в момента помага на нас.. - Акира
К.к.к какво!? Невъзможно..! - Кайто
Докосна си микрофона Варис, дай предавателя на Чисаки Метна го на Кайто - Акира
Хвана го като си го сложи на ухото Ш..шефе..? - Кайто
Emoran- Administrator
Слушай...не им помагам, защото искам. Помагам им, защото този, срещу когото се бият е по - болен и от тях самите. Не ме разбирай погрешно, Кайто...желая ти да ги унищожиш заради това, което те ми причиниха. Но не и когато имаме общ враг, който е по - силен от всичко, срещу което сме се изправяли до сега. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Но, аз..Ако Джестър е по-болен и от тях а ми дава възможност да ги унищожа какво се очаква да направя. В момента значи аз пренебрегвам идеалите ти в името на мисията ти..Какво да правя..? - Кайто
Тай, какво мислиш..? - Акира
Emoran- Administrator
Не е нужно да следваш моите идеали, хлапе. Според моите идеали, тези двамата както и клоунът трябва да бъдат излекувани. Проблемът е, че ако излекувам тях, няма да ми се отвори възможност да излекувам него..разбираш ли на къде бия? Оставям изборът на теб, хлапе. - Overhaul
Хммм..не бих се доверил на Overhaul , йо.. - Тай
BGDodpul- Administrator
Наведе глава като метна микрофона обратно на Акира - Кайто
Хвана го като си го сложи Хм..Очаквах да го счупи за да нямаме връзка в Варис.. - Акира
Хвана го като си го сложи Хм..Очаквах да го счупи за да нямаме връзка в Варис.. - Акира
Emoran- Administrator
Е, Кайто?! Готов ли си да си получиш заслуженото?! - Тай
BGDodpul- Administrator
Да си получа заслуженото..? С удоволствие.. - Кайто
[on repeat]
С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ПОЛУЧА ОТМЪЩЕНИЕ ЗА ТОВА КОЕТО СТОРИХТЕ С ОРГАНИЗАЦИЯТА И МИСИЯТА НА OVERHAUL! Протегна ръце встрани като се появиха енергийни във въздуха ръце които държаха Атрей и Неро неподвижни. Освен това взеха и тялото на Акаме до себе си. ЛИЧНО ЩЕ ИМ ДАМ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ГЛЕДАТ ВАШЕТО ПАДЕНИЕ ГЕРОИ! Направи така, че Неро, Атрей и Акаме - трима от най-силните бойци в историята да се съвземат все едно са живи ДОБРЕ ДОШЛИ НА ПЪРВИ РЕД ГОСПОДА И ДАМИ! - Кайто
Ъх..Какво стана? В един момент се бих срещу някого и след това, хм!? Не е било сън!? - Неро
Били сме на бойното поле на страната на врага Неро, Акаме? - Атрей
Съвзе се като се огледа и погледна към сина си Кай..! - Акаме
Мамо! - Акира
Доконса си гърдите на мястото на сърцето като си премахна лимитърите на възпроизвеждане на енергия. Енергията му започна толкова много да се опита да излезе от тялото му, че тя все едно започна да го пречупва ето така: https://i.pinimg.com/564x/b2/0a/64/b20a6415c39095e6aa92700c8068d5c1.jpg Грррррррр......Силата на клоуна, усещам я, що за чудовищно усещане е тва. Имам чувството, че тялото ми ще се пръсне. Нима това наистина беше добра идея? Разбира се...отмъщението. ОТМЪЩЕНИЕТО.Хаааааааааааааааа!!!!! Накрая, изглеждаше баш ето така: https://i.pinimg.com/564x/fb/23/e0/fb23e0610aa4e35608fde557949ae317.jpg като над него се беше оформила неговата маска. Тя приличаше на маска на гарван с очертана усмивка от кръв в демоничен клоунски вид ( точно по идея на тези: https://i.pinimg.com/564x/a2/dc/f1/a2dcf1f946770de4594f578365ca39e1.jpg. Така изглеждаше за да може още повече да напомня на Overhaul и разбира се това беше по идея на Джестър "Each and every one of your actions kill people. Yours is a cursed existence. You people have an illness. ILLNESS MUST BE CURED! Thinking you can actually become something, something that will change the world IS AN ILLNESS OF THE MIND" - Кайто
[on repeat]
С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ПОЛУЧА ОТМЪЩЕНИЕ ЗА ТОВА КОЕТО СТОРИХТЕ С ОРГАНИЗАЦИЯТА И МИСИЯТА НА OVERHAUL! Протегна ръце встрани като се появиха енергийни във въздуха ръце които държаха Атрей и Неро неподвижни. Освен това взеха и тялото на Акаме до себе си. ЛИЧНО ЩЕ ИМ ДАМ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ГЛЕДАТ ВАШЕТО ПАДЕНИЕ ГЕРОИ! Направи така, че Неро, Атрей и Акаме - трима от най-силните бойци в историята да се съвземат все едно са живи ДОБРЕ ДОШЛИ НА ПЪРВИ РЕД ГОСПОДА И ДАМИ! - Кайто
Ъх..Какво стана? В един момент се бих срещу някого и след това, хм!? Не е било сън!? - Неро
Били сме на бойното поле на страната на врага Неро, Акаме? - Атрей
Съвзе се като се огледа и погледна към сина си Кай..! - Акаме
Мамо! - Акира
Доконса си гърдите на мястото на сърцето като си премахна лимитърите на възпроизвеждане на енергия. Енергията му започна толкова много да се опита да излезе от тялото му, че тя все едно започна да го пречупва ето така: https://i.pinimg.com/564x/b2/0a/64/b20a6415c39095e6aa92700c8068d5c1.jpg Грррррррр......Силата на клоуна, усещам я, що за чудовищно усещане е тва. Имам чувството, че тялото ми ще се пръсне. Нима това наистина беше добра идея? Разбира се...отмъщението. ОТМЪЩЕНИЕТО.Хаааааааааааааааа!!!!! Накрая, изглеждаше баш ето така: https://i.pinimg.com/564x/fb/23/e0/fb23e0610aa4e35608fde557949ae317.jpg като над него се беше оформила неговата маска. Тя приличаше на маска на гарван с очертана усмивка от кръв в демоничен клоунски вид ( точно по идея на тези: https://i.pinimg.com/564x/a2/dc/f1/a2dcf1f946770de4594f578365ca39e1.jpg. Така изглеждаше за да може още повече да напомня на Overhaul и разбира се това беше по идея на Джестър "Each and every one of your actions kill people. Yours is a cursed existence. You people have an illness. ILLNESS MUST BE CURED! Thinking you can actually become something, something that will change the world IS AN ILLNESS OF THE MIND" - Кайто
Emoran- Administrator
Прикри си лицето от чудовищната енергия, която се отделяше от Кайто. Тай си мислеше, че нещата няма как да станат по - зле, но ето, че станаха. Като че ли с доза страх погледна към Акира. Йо...този стана сериозен, Акира....какъв е планът сега...? - Тай
BGDodpul- Administrator
Не знам Тай..Не знам наистина..В момента нищо не ми хрумва.. - Акира
Докосна земята - Кайто
О не, ако е това което си мисля..ТАЙ ПАЗИ СЕ! - Акира
Това е за Чисаки..! Пръсна земята на парчета като в следващия момент вече бяха сформиани шипове под Тай и Акира - Кайто
Момчета! - Акаме
Докосна земята - Кайто
О не, ако е това което си мисля..ТАЙ ПАЗИ СЕ! - Акира
Това е за Чисаки..! Пръсна земята на парчета като в следващия момент вече бяха сформиани шипове под Тай и Акира - Кайто
Момчета! - Акаме
Emoran- Administrator
Протегна ръце надолу. Не и този път..!! Отприщи огромна експлозия, която щеше да изблъска него и Акира нагоре във въздуха, едновременно с това унищожавайки шиповете. - Тай
BGDodpul- Administrator
О не..Освободи енергията си от тялото напред към всичките разбити шипове като ги оформи на малки и ги изстреля нагоре към тях На къде се се запътил..!? - Кайто
Аз ще го поема тва..! Създаде шурикен от тъмнина като го хвърли напред. С няколко знака с ръка и ефектите от очите му, заедно с котрола на тъмнината си, той накара шурикенът да се размножи до толкова колкото са шиповете идващи към тях и на всичкото отгоре да мимикват движенията им за да се сблъскат с тях при всички обстоятелства Dark Creation: Shuriken Clone Mimic! Това и стана, шурикените се сблъскаха със стотитците шипове и спасиха посложението - Акира
Тропна с крака, като земята под него започна да се надига заедно с него към тях - Кайто
Тай, бъди много внимателен с действията си. Тези негови сили могат да му дават сили като на Overhaul, но за разлика от него, Кайто може да контролира нещата от разтояние. Видя ли как направи с шиповете като пръсна енергията си..С други думи доближи ли се до нас може да ни убие по същия начин..! - Акира
Аз ще го поема тва..! Създаде шурикен от тъмнина като го хвърли напред. С няколко знака с ръка и ефектите от очите му, заедно с котрола на тъмнината си, той накара шурикенът да се размножи до толкова колкото са шиповете идващи към тях и на всичкото отгоре да мимикват движенията им за да се сблъскат с тях при всички обстоятелства Dark Creation: Shuriken Clone Mimic! Това и стана, шурикените се сблъскаха със стотитците шипове и спасиха посложението - Акира
Тропна с крака, като земята под него започна да се надига заедно с него към тях - Кайто
Тай, бъди много внимателен с действията си. Тези негови сили могат да му дават сили като на Overhaul, но за разлика от него, Кайто може да контролира нещата от разтояние. Видя ли как направи с шиповете като пръсна енергията си..С други думи доближи ли се до нас може да ни убие по същия начин..! - Акира
Emoran- Administrator
Човече, това не е на добре..! В такъв случай, ще трябва да огранича контрола му...! Температурата около тях рязко спадна, като тялото му активира ледените му способности върху себе си не два, а три пъти. Ice Make: Silver! Отприщи хипер мощна ледена вълна, която мигновено щеше да замрази една огромна част от града и да издигне няколко ледника, покрити с демонична енергия. Тази енергия щеше да попречи на всякакъв друг вид енергии да минават по самия лед. Това трябва да ти попречи за сега..! - Тай
BGDodpul- Administrator
Присви очи Не можеш да ме подчиниш копеленце Докосна издигалата се земя под него като я докосна с едната си ръка, а другата я протегна във въздуха. Изведнъж, демоничната енергията започна да се привлича. Маската на манипулацията му позволяваше да манипулира всякакъв вид енергия, в случая той не я смесва със своята, а директно я абсорбира - Кайто
Това не е добре..Направи няколко клонинга, които се приземиха върху пилърите Не мога да му позволя да я вземе цялата. Ще ни създаде само проблеми Клонингите му започнаха да абсорбират и те тази демонична енергията за да попречат на Кайто да я вземе всичката. Как? Тъй като Акира е син на Сатаната, макар и да не е получим огъня, той все още има достъп до някои от нормалните неща, които баща му може да прави - Акира
Това не е добре..Направи няколко клонинга, които се приземиха върху пилърите Не мога да му позволя да я вземе цялата. Ще ни създаде само проблеми Клонингите му започнаха да абсорбират и те тази демонична енергията за да попречат на Кайто да я вземе всичката. Как? Тъй като Акира е син на Сатаната, макар и да не е получим огъня, той все още има достъп до някои от нормалните неща, които баща му може да прави - Акира
Emoran- Administrator
Страница 22 от 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 22 от 27
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите