Градската област
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 21 от 27
Страница 21 от 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Re: Градската област
Хъх...?! Отскочи назад след ритника си, като застана в бойна позиция. Йо, старче Анубис..?! Какво..по дяволите, йо..? - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Телом беше парализиран, но силите му не Скачай, под теб..! От земята под Тай излязоха няколко зомби чакала, които се нахвърлиха на Тай да го изядат: https://pin.it/3UaSa2N - Анубис
Погледна към посоката на мълнията Какво става там..? Щом усети че майка му отново замахва към него, той се размени с нея, като в момента той я беше оковал. Подобно на това което Саске направи с Момошики Долу, мамо..! - Акира
Погледна към посоката на мълнията Какво става там..? Щом усети че майка му отново замахва към него, той се размени с нея, като в момента той я беше оковал. Подобно на това което Саске направи с Момошики Долу, мамо..! - Акира
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Тш..! Мамка му! Отприщи експлозия от краката си, като застана във въздуха на ледена платформа, високо над земята. Погледна към Анубис. Старче Анубис! Какво по дяволите се случва, йо?! Кайто е виновен за това, нали?! - Тай
BGDodpul- Administrator
Както беше липсващата част от това Джестър да съживява хората и да ги прави свои подчинени. В момента Кайто ме контролира мен, а чрез моите сили контролира онзи легендарен убиец..! Очите му светнаха в тъмно зелено, почти синьо като отприщи лазер от смъртоносна енергия към Тай - Анубис
Emoran- Administrator
Отскочи на друга ледена платформа, а от нея на сграда, като започна да тича, за да избягва лазера на Анубис ако случайно го следеше. Йо, в такъв случай ми кажи къде е Кайто, за да мога да го победя! Тогава ще осбоводя и теб! - Тай
BGDodpul- Administrator
Самоубийство е да отидеш при него..! Момче, те могат да контролират боговете. В момента доброто е прецакано. Единственият начин да освободиш мене и Акаме е като ме убиеш. Това тяло в момента е на гражданин на Сахракаш, ако го убиеш няма да ме погубиш, защото хората все още вярват в мен. Затвори очи като спусна сълза Жалко е, когато Бог кара хората му да страдат заради него..Лично ще съпроводя този човек до небесното царство..! Не рискувай Живота си да ходиш при тях Тай! Масару и Джестър ще те убият, вземи правилното решение! - Анубис
Проклет чакал, млъквай..Очите му просветнаха, заедно с тези на Анубис - Кайто
Тропна с крак Feel my wrath! Навсякъде от сградите около тях започнаха да излизат магически и сямовъзстановяващи се бинтове, които се насочиха към Тай да го мумифицират - Анубис
Проклет чакал, млъквай..Очите му просветнаха, заедно с тези на Анубис - Кайто
Тропна с крак Feel my wrath! Навсякъде от сградите около тях започнаха да излизат магически и сямовъзстановяващи се бинтове, които се насочиха към Тай да го мумифицират - Анубис
Emoran- Administrator
По дяволите...по дяволите...ПО ДЯВОЛИТЕ!!!!! Думите на Анубис го накараха да се ядоса, защото той не искаше да наранява невинни като него и този гражданин, който бива контролиран, като тази омраза той я насочи към Кайто. Ще му дам да се разбере на тоя...! Blue Dragon Mode..!! Тялото му се запали бясно два пъти, карайки огънят му да стане син. Чрез експлозии във въздуха, той започна да се маневрира по такъв начин, че да избягва бинтовете, като по същото време той си променяше траекторията така, че да се насочва и към Анубис. Съжалявам, старче Анубис..не си виновен за нищо, но това ще те заболи..! Fire Dragon's...Flame Impact..!!!! Концентрира огромно количество огън около юмрука си, като с бясна експлозия се изстреля срещу Анубис. Замахна към него, като огънят по ръката му съдържаше същата сила, с която той щеше да замахне, карайки го да удари все едно два пъти подобно на това. - Тай
BGDodpul- Administrator
Протегна ръка напред, като създаде огромна бариера, която да блокира атаката на Тай На къде си се запъл, простосмъртен глупако..!? Това бяха думи, които Анубис никога, ама НИКОГА не би казал на някой човек. Това още повече засегна Тай, защото той беше наясно с това. Кайто не само контролираше Анубис, но и се подиграваше с неговите пост и длъжност. - Анубис
Погледна към сина си, като изчезна, докато беше завързана - Акаме
Хм!? Огледа се, като не знаеше от къде ще нападне този път Тя просто изчезна докато беше завързана с Кусаригамата..По дяволите мамо, как се справяш толкова лесно с всичко..? - Акира
Появи се пред Акира, като от земята под него излезе острата част на кусаригамата с косата, като я издърпа. Издърпването ѝ посече Акира веритално през гърдите - Акаме
Тш..! Хвана се с една ръка като погледна към нея. Около него се появи червен енергиен кръг Това е Danger Zone, същото умение като на моята Акаме - Акира
Смени си кусаригамата на два дагера, като се извъртя и се появи зад Акира, карайки енергийния ктъг да изчезне като целта ѝ беше да го посече през гърба и след това да се телепортира над него посичайки го през раменете докато е надолу с главата - Акаме
Когато това стана обаче, Акира се беше затворил в сфера от тъмнина, карайки Акаме да посече нея Макар и малко, аз знам триковете ти майко, ще се наложи да ме изненадаш! Пръсна сферата на енергийни дагери от тъмнина, които се насочиха към Акаме - Акира
Без проблем ги отби всичките - Акаме
Shadow Formation: Ground Attack! От земята около Акаме излязоха около 8 клонинга, които я нападнаха - Акира
За няма и 10 секунди, тя ги направи на нищо. Беше контрирала всяка една атака и ги беше обездвижила - Акаме
Присви очи Хайде Тай...Не знам колко още ще мога да ти набавям време..! - Акира
Погледна към сина си, като изчезна, докато беше завързана - Акаме
Хм!? Огледа се, като не знаеше от къде ще нападне този път Тя просто изчезна докато беше завързана с Кусаригамата..По дяволите мамо, как се справяш толкова лесно с всичко..? - Акира
Появи се пред Акира, като от земята под него излезе острата част на кусаригамата с косата, като я издърпа. Издърпването ѝ посече Акира веритално през гърдите - Акаме
Тш..! Хвана се с една ръка като погледна към нея. Около него се появи червен енергиен кръг Това е Danger Zone, същото умение като на моята Акаме - Акира
Смени си кусаригамата на два дагера, като се извъртя и се появи зад Акира, карайки енергийния ктъг да изчезне като целта ѝ беше да го посече през гърба и след това да се телепортира над него посичайки го през раменете докато е надолу с главата - Акаме
Когато това стана обаче, Акира се беше затворил в сфера от тъмнина, карайки Акаме да посече нея Макар и малко, аз знам триковете ти майко, ще се наложи да ме изненадаш! Пръсна сферата на енергийни дагери от тъмнина, които се насочиха към Акаме - Акира
Без проблем ги отби всичките - Акаме
Shadow Formation: Ground Attack! От земята около Акаме излязоха около 8 клонинга, които я нападнаха - Акира
За няма и 10 секунди, тя ги направи на нищо. Беше контрирала всяка една атака и ги беше обездвижила - Акаме
Присви очи Хайде Тай...Не знам колко още ще мога да ти набавям време..! - Акира
Emoran- Administrator
Съжялавам, старче...но ти казах, че ще те заболи..!!!! Атаката му бива блокирана, но точно тогава умението му отприщи повторно струя, която да повтори удара, с който той удари. Тялото му започна да гори с всичка сила право нагоре. Тъй като знаеше, че няма кого да нарани високо във въздуха, той отприщи толкова мощни пламъци, че отприщи все едно Prominence Burn. Огънят му щеше да запълни почти цялата атмосфера около него и Анубис. Това щеше да засили силата му няколкократно. Fire Dragon's Unstoppable Might!!!! - Тай
BGDodpul- Administrator
Шефе, нека отида аз - Масару
Не не не, ти ще стоиш тук. Кайто ще се оправи. Нали Кайто..? - Джестър
Не ме подценявай художнико..Пръстите му както светеха синьо с което контролираше Анубис, изведнъж започнаха да светят по-силно - Кайто
Бариерата издържа за известно време, но след това се пръсна като огънят изблъска Анубис назад с доста сериозни изгаряния Грр...След това което направи Кайто, Анубис усети пулсираща болка. Тай забеляза как мускулите на Анубис нарастваха и вените му ставаха все по-видими. Толкова нарастна на размери, че божествената му броня се напука. Анубус обаче усещаше страшно много болка от това - Анубис
Не не не, ти ще стоиш тук. Кайто ще се оправи. Нали Кайто..? - Джестър
Не ме подценявай художнико..Пръстите му както светеха синьо с което контролираше Анубис, изведнъж започнаха да светят по-силно - Кайто
Бариерата издържа за известно време, но след това се пръсна като огънят изблъска Анубис назад с доста сериозни изгаряния Грр...След това което направи Кайто, Анубис усети пулсираща болка. Тай забеляза как мускулите на Анубис нарастваха и вените му ставаха все по-видими. Толкова нарастна на размери, че божествената му броня се напука. Анубус обаче усещаше страшно много болка от това - Анубис
Emoran- Administrator
Застана в отбранителна позиция. Ей, какво по дяволите му правиш..?!? Погледна към сградата на С.О.С с ядосан поглед. - Тай
BGDodpul- Administrator
Хмхмхмхм.. - Кайто
Ако го подсиля толкова много, че тялото му да не може да издържи, ще убия богът който съпровожда мъртвите. А когато това стане е въпрос на време да стигнем до изгубените души и да върнем тези които си струва..! Отскочи към Тай като замахна към него с юмрук. Ако Тай избегне, Анубус ще направи кратер - Анубис
Ако го подсиля толкова много, че тялото му да не може да издържи, ще убия богът който съпровожда мъртвите. А когато това стане е въпрос на време да стигнем до изгубените души и да върнем тези които си струва..! Отскочи към Тай като замахна към него с юмрук. Ако Тай избегне, Анубус ще направи кратер - Анубис
Emoran- Administrator
Тай подсили юмрука си този път тройно с огъня си, като концентрира голяма част от него именно в ръката си и блокира ударът на Анубис, създавайки ударна вълна. От лакътя му излизаше струя огън в опит да надделее. Тъй като беше и натурален Enhancer, аурата му можеше да подсилва атаките му още повече. Няма да ти позволя, глупак такъв..! Нищо не ти дава право да определяш кой живее и кой умира!!! - Тай
BGDodpul- Administrator
Аз не, но Анубис да. А аз го контролирам. Значи и аз определям! Анубис не помръдваше въпреки силата на Тай Глупаво тяло, трябваше да експериментирам с тоя чакал преди да го впуснем в действие. Oh well, едва ли ще е проблем..Докато се бяха клашнали обаче, от тялото на Анубис заради този boost започна да излиза много кръв на струи от различни части. Подобно на All Might, когато се беше сблъскал с AFO. Тогава Тай осъзна, че да се бие срещу Анубис не беше най-добрият план, тъй като само застрашаваше живота му, а горкия Анубис не можеше да направи нищо срещу енергията на Кайто, подсилена от силите на Джестър - Анубис
Emoran- Administrator
Ядоса се. Кайтооооооооо...!!!!! Отприщи ледена струя от другата си ръка, като навсякъде около тях всичко започна да се заледява в огромни ледници. Още по - ниско...още по - ниско..!!! Тай целеше да заледи тялото на Анубис в колкото се може повече лед, за да не може тялото му да пострада от Boost-а, който получаваше. Приличаше на тази сцена. Тай от огън смени бързо на лед, като го активира него два пъти. ЗАМРЪЗНИ!!!!! - Тай
BGDodpul- Administrator
Замразяването не прекъсна връзката му с Анубис, но трябваше да го освободи от леда за да го контролира Ъх..Тъкмо започнах да се забавлявам..Изправи се - Кайто
Кайто, защо не се заемеш с хлапето..? - Джестър
Въздъхна С удоволствие, все пак тия двамата победиха Чисаки. Момичето ми липсва, но трябва да се започне от някъде Тай чуваше какво говори Кайто през Анубис, като така се досети, че говори с Джестър. Той отскочи като се приземи на върхна на една сграда секунди след това Искаш мен нали..? Ето ме..! - Кайто
Изведнъж, Акаме се сгрумоляса. Нормално, Кайто вече не контролираше Анубис, а Анубис не контролираше Акаме, следователно тя беше просто черупка, която се трупяса, а тялото ѝ тъй като беше преправено изчезна Мамо..Значи Тай успя да направи нещо..Отскочи в негова посока Дръж се идиот.. - Акира
Кайто, защо не се заемеш с хлапето..? - Джестър
Въздъхна С удоволствие, все пак тия двамата победиха Чисаки. Момичето ми липсва, но трябва да се започне от някъде Тай чуваше какво говори Кайто през Анубис, като така се досети, че говори с Джестър. Той отскочи като се приземи на върхна на една сграда секунди след това Искаш мен нали..? Ето ме..! - Кайто
Изведнъж, Акаме се сгрумоляса. Нормално, Кайто вече не контролираше Анубис, а Анубис не контролираше Акаме, следователно тя беше просто черупка, която се трупяса, а тялото ѝ тъй като беше преправено изчезна Мамо..Значи Тай успя да направи нещо..Отскочи в негова посока Дръж се идиот.. - Акира
Emoran- Administrator
Веднага като го видя, Тай се наелектризира и започна да се маневрира във въздуха. Ще си платиш...ще си платиш, ще си платиш....КАЙТООО!!!! Дашна се право към него, но изневиделица щеше да изчезне от полезрението му. Истината беше, че Тай се беше научил да се маневрира почти свободно във въздуха докато се е наелектризирал, като щеше да направи обиколка адски бързо и да нападне Кайто в гръб, подобно на това. - Тай
BGDodpul- Administrator
Колкото и да си бесен, ти също имаш за какво да си плащаш..За разлика от клипчето, Кайто не се наведе назад, а напред, като докосна земята под себе си Това е за Чисаки, дрисльо! От там излезе шип, който щеше да се забие в Тай от близко разтояние. Ръката обаче с която го направи, беше напукана от енергията му, което направи впечатление на Тай, че Кайто наскоро е придобил сили подобни на Overhaul. Явно тези сили са му коствали нещо. Нещо много ценно. - Кайто
Emoran- Administrator
Тай нямаше как да блокира идващата атака, за това той все още със замахващата си ръка създаде експлозия, която да изблъска него самия с цел да избегне. Щеше да спре на ледена платформа във въздуха щом се отдалечи достатъчно от шипа. Хъх..явно още си ми ядосан. Но това не променя нищо..! Освободи старчето Анубис веднага!!!! Този тип...мразя го! Но въпреки това, трябва да внимавам. По - силен е..и то много по - силен със сигурност щом е в съюз с този клоун. - Тай
BGDodpul- Administrator
Прикри си лицето от експлозията. Щом си свали ръката погледна към Тай, но не видя само него. Акира също беше там, като левитираше с помощта на тъмнината си Разбирам, ще изиграете същия филм с Чисаки а..? Едно ще ви кажа..Ще го освободя когато си поискам! Много ли ви е забавно да го играете на герои, като си следвате вашите цели? Едно ще ви кажа..Герои и злодеи няма..Нашите гледни точки са просто различни! Надигна се, като ръката която използва за шипа се нормализира - Кайто
Присви очи Силите му като че ли му идват в повече.. Появи му се катаната, като я извади от саята Тай, колко време мина..? Усмихна му се - Акира
Присви очи Силите му като че ли му идват в повече.. Появи му се катаната, като я извади от саята Тай, колко време мина..? Усмихна му се - Акира
Emoran- Administrator
(1:30)
Усмихна му се обратно. Хех, тези няколко месеца се усещат като цяла вечност, йо. Победихме магьосника и шамана заедно, този е просто следващата ни мишена! Хайде, Акира! Да му покажем колко много сме задобряли от предния път. Не само той е по - силен! Тялото му се наелектризира 2 пъти, като светкавиците му придобиха син цвят. Shunko, final stage! Rai'Jin Senkei! Около тялото му се сформира кръгът от Тайко барабани на Райджин - едно от неговите символични умения, които е ползвал в миналото. Масару тъй като наблюдава тази битка щеше да види Тай като по - млада версия на своят съперник, защото по характер, Тай и младият Рай'Джин много си приличат. Научих тази техника от моят нов сенсей, Кайто! Ще ти покажа какво правосъдие те очаква за това, че манипулираш Анубис! - Тай
BGDodpul- Administrator
Усмихна се Рай'Джин сан..Благодаря ти - Масару
На Масару му е смешно нещо..Нормално, заформя се интересна битка Засмя се - Джестър
Кимна Хм..! - Акира
Анубис, Немезида, Ра, Зевс..Това са просто имена символизиращи различните неща от живота Тай..! Когато се извисиш над тях спира да ти пука кой с какво ги оприличава. Точно по същия начин след като привърша с вас и отмъстя за Чисаки, никой няма да говори за вас. И след като го направя..От гърба му излязоха прилеповите криле чиито вени бяха енергийни нижки Ще ОтМъСтЯ и На ОнОвА ЧеРвЕнОкОсО МоМиЧе! Визираше Ани, тъй като тя също беше с тях при битката с Чисаки. Нижките се забиха в сградата като я раздробиха на малки парчета, които образуваха огромно количество ( около 50тина ) гаргойли направени от структурата на сградата, които се насочиха към Акира и Тай и бяха контролирани от нижките, докато Кайто падаше надолу - Кайто
Dive-на към гаргойлите Тай, ще ти изчистя пътя. Следвай ме..! - Акира
На Масару му е смешно нещо..Нормално, заформя се интересна битка Засмя се - Джестър
Кимна Хм..! - Акира
Анубис, Немезида, Ра, Зевс..Това са просто имена символизиращи различните неща от живота Тай..! Когато се извисиш над тях спира да ти пука кой с какво ги оприличава. Точно по същия начин след като привърша с вас и отмъстя за Чисаки, никой няма да говори за вас. И след като го направя..От гърба му излязоха прилеповите криле чиито вени бяха енергийни нижки Ще ОтМъСтЯ и На ОнОвА ЧеРвЕнОкОсО МоМиЧе! Визираше Ани, тъй като тя също беше с тях при битката с Чисаки. Нижките се забиха в сградата като я раздробиха на малки парчета, които образуваха огромно количество ( около 50тина ) гаргойли направени от структурата на сградата, които се насочиха към Акира и Тай и бяха контролирани от нижките, докато Кайто падаше надолу - Кайто
Dive-на към гаргойлите Тай, ще ти изчистя пътя. Следвай ме..! - Акира
Emoran- Administrator
Кимна към Акира, като му имаше пълното доверие и го последва без да се замисля. Насъбра огромно количество електричество около едната си ръка. Не, Кайто! Грешиш! Колкото и силен да ставаш, винаги трябва да показваш уважение към онези, които го заслужават! Дори и да стана по - силен от хората, които ме направиха това, което съм аз днес, никога няма да спирам да им се възхищавам..!!! Точно заради това...няма да ти позволя да стигнеш до Annie..!!!! - Тай
BGDodpul- Administrator
Кайто се приземи, като погледна нагоре, но едвам виждаш Акира и Тай от много гаргойли. Не след дълго, той се изуми от уменията на Акира. Единствено го беше виждал да се бие срещу Чисаки и то за малко. Акира обикновенно не се бие често и сега да го види в действие, наистина го впечатли Асара, твоето семейство наистина не е в ред.. - Кайто
Какво се случи:
[ 1:00 ]
Акира запълни катаната си с тъмнина Blade of Darkness! Веднага след това замахна към първия гаргойл, като го маркира със Shadow Mark и го изрита назад. Беше подсилил крака си с тъмнина за да може да го направи защото е тежък като скала. След като го изрита като перце, shadow mark-ът се задейства карайки тялото на гаргойла да стане от тъмнина и да създаде множество пипала от себе си, които да придърпат останалите гаргойли на едно място в една огромна топка от тях. Тогава Акира се извъртя и я посече с катаната си наведнъж от разтояние, като това стана благодарение на BoD, който му увеличи range. След посичането, shadow mark-ът се обърна в death mark, който се задейства на всеки един гаргойл и направи множество експлозиик ато преди това имаше една по-голяма. Switch..! След като беше изчистил пътя на Тай и пред тях имаше само експлозии, той даде команда на Тай и се отдръпна - Акира
Какво се случи:
[ 1:00 ]
Акира запълни катаната си с тъмнина Blade of Darkness! Веднага след това замахна към първия гаргойл, като го маркира със Shadow Mark и го изрита назад. Беше подсилил крака си с тъмнина за да може да го направи защото е тежък като скала. След като го изрита като перце, shadow mark-ът се задейства карайки тялото на гаргойла да стане от тъмнина и да създаде множество пипала от себе си, които да придърпат останалите гаргойли на едно място в една огромна топка от тях. Тогава Акира се извъртя и я посече с катаната си наведнъж от разтояние, като това стана благодарение на BoD, който му увеличи range. След посичането, shadow mark-ът се обърна в death mark, който се задейства на всеки един гаргойл и направи множество експлозиик ато преди това имаше една по-голяма. Switch..! След като беше изчистил пътя на Тай и пред тях имаше само експлозии, той даде команда на Тай и се отдръпна - Акира
Emoran- Administrator
Dragon Slayer Secret Art! Lightning Flame Dragon's Demolition Impact!!! След като Акира изчисти пътя на Тай, през цялото това време той чарджваше огромна атака, като заради новата си форма, той се движеше много по - бързо във въздуха. Чрез експлозии се завърташе около оста си многократно, като накрая отприщи една огромна светкавична експлозия към Кайто. - Тай
BGDodpul- Administrator
Страница 21 от 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 21 от 27
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите