Shikogabana
2 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------Kagedoma----------------------------------
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Shikogabana
Бенимару: Войните настъпиха, към тях и Бенимару се доближи с гръб към Тай, Сиел и Аои, който пък се качи отново на главата му. "Онзи злодей", за когото говориш е едно от най-добре познатите лица в Кагедома. Последният път, легендарният Масару успя да му се опълчи, но сега...Единствено се молим да не е. Кагедома се пази от останалите от лунния орден ако и тя е подложена на това и сенчестите клонинги на Акира също се намесват. Вие двамата няма от какво да се притеснявате Той хвърли поглед да види, че Ейс го нямаше, вероятно е нужен някъде другаде ( The Moon Shrine ) Мой дълг като ваш сенсей е да ви опазя живи, затова...Обявявам продължението на тренировката.
Сиел: Пламъците на Сиел изгаснаха след удара на Аои, като той бързо осъзна какво се случваше. Да.. Със сигурност е негово дело. Усещам енергията му и не мога да я объркам с друга. Зае в бойна позиция и допря гърба си до този на Бенимару. "Продължението" ли? Искаш да се бием с тези неща..!?
Бенимару: Тай, няма да се окажеш такъв карък за какъвто се мислиш, даже напротив. Телата им са силно регенеруеми, заради постоянният поток на негативна енергия...Причината те да са тук е, защото това е остатък от негативната енергия, който ниндото в Кагедома или в случая в нашата околност не е успяла да пребори. Нашата мисия и вашата тренировка е да унищожим тези войни използвайки Керу режима. Жабешкото кунг-фу и вашите сили ще генерират тази липсваща енергия и войните няма да могат да се регенерират от сблъсъка им с Ниндото от което природата се нуждае.
Сиел: Разбирам...Значи ние ще бъдем като липсващата частица от пъзела...Усмихна се. Така да бъде, няма по-добър треньор от действителния случай!
Сиел: Пламъците на Сиел изгаснаха след удара на Аои, като той бързо осъзна какво се случваше. Да.. Със сигурност е негово дело. Усещам енергията му и не мога да я объркам с друга. Зае в бойна позиция и допря гърба си до този на Бенимару. "Продължението" ли? Искаш да се бием с тези неща..!?
Бенимару: Тай, няма да се окажеш такъв карък за какъвто се мислиш, даже напротив. Телата им са силно регенеруеми, заради постоянният поток на негативна енергия...Причината те да са тук е, защото това е остатък от негативната енергия, който ниндото в Кагедома или в случая в нашата околност не е успяла да пребори. Нашата мисия и вашата тренировка е да унищожим тези войни използвайки Керу режима. Жабешкото кунг-фу и вашите сили ще генерират тази липсваща енергия и войните няма да могат да се регенерират от сблъсъка им с Ниндото от което природата се нуждае.
Сиел: Разбирам...Значи ние ще бъдем като липсващата частица от пъзела...Усмихна се. Така да бъде, няма по-добър треньор от действителния случай!
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
HQ I Gong Strong - Arc-V Theme (Soundtrack) ~ Extended | Yu-Gi-Oh! Duel Links
Тай: Така било значи...Бенимару сенсей, няма да има нужда да ни пазиш! Аз и Сиел ще върнем услугата на Кагедома! Обиколил съм голяма част от света , но на такова хубаво място до сега не съм бил! Така че...ще я предпазя! Синтия ме е учила винаги да пазя природата...майка ми..също. Аз съм директно свързан с нея...и като син на "Майката Природа"...
Ще я защитя!
New Secret Art: Kaeru Style!
Toad-o Mode!
New Secret Art: Kaeru Style!
Toad-o Mode!
Жълта енергия засия навсякъде покрай Тай, който успешно влезе в Keru режима този път. Макар и доста трудно да го поддържаше все още, той си представи цялата тази тежест като една наковалня на раменете си, която трябваше постоянно да държи да не падне. По този начин, той си помагаше с това да е концентриран, като ако за миг се разсее, наковалнята ще падне.
Тай: Доста е трудно да се движа все още...имам чувството, че тази енергия ще ме разбие отвътре! Но ще я подчиня, йо...! Here I come!
Flaming Frog Talon!!
Тай скочи във въздуха подобно на Sam от HSR, като използва огъня си като удължение на своите крайници, като се заби в земята пред няколко от тези воини, изблъсквайки ги назад с голяма огнена вълна когато се приземи! От тялото му и от устата му излизаше обилно количество огън, като той се усмихна и с жест предизвика воините! He was all fired up!
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Бенимару: Покри ли леко лицето от енергията идваща от Тай, като не можеше да повярва какво вижда. Сенсей...Това само аз ли го виждам?
Аой: Държеше се за косата на Бенумару. Жабата гледаше към Тай в гръб и виждаше всякаш един негов много добър ученик. Най-добрият му ученик. - Ейс..? Не, не го усещам наблизо...ТАЙ!? ( music on repeat ) Аой не можеше да повярва какво вижда. Ако майка му е реално майката природа, то Ниндото в природата резонира с този факт. Не мога да повярвам, че го казвам или по-точно, че го виждам, но Тай е може би единственото изключение, което ако научи тънкостите на Ниндо, не му трябва да поддържа баланса в емоциите си, а само в уменията си. Това момче...Направи нещо, което само и единствено Ейс е успявал да го направи.
Сиел: Невероятно...Тай за броени минути успя да ме задмине с хиляди часове тренировки в Ниндо. Акисе.....Тай име много път да извърви, но ако реши може да те постави на второ място в моя съпернически лист. Сиел се усмихна, като тялото му се запали в буйни пламъци, които след малко станаха сини. I am empowered with vital energy. I am strong. I am not tempted by distractions. I am fearless.
Аой: Държеше се за косата на Бенумару. Жабата гледаше към Тай в гръб и виждаше всякаш един негов много добър ученик. Най-добрият му ученик. - Ейс..? Не, не го усещам наблизо...ТАЙ!? ( music on repeat ) Аой не можеше да повярва какво вижда. Ако майка му е реално майката природа, то Ниндото в природата резонира с този факт. Не мога да повярвам, че го казвам или по-точно, че го виждам, но Тай е може би единственото изключение, което ако научи тънкостите на Ниндо, не му трябва да поддържа баланса в емоциите си, а само в уменията си. Това момче...Направи нещо, което само и единствено Ейс е успявал да го направи.
Сиел: Невероятно...Тай за броени минути успя да ме задмине с хиляди часове тренировки в Ниндо. Акисе.....Тай име много път да извърви, но ако реши може да те постави на второ място в моя съпернически лист. Сиел се усмихна, като тялото му се запали в буйни пламъци, които след малко станаха сини. I am empowered with vital energy. I am strong. I am not tempted by distractions. I am fearless.
I forgive all past and present injuries, offenses and slights. I am harmony with the infinite Divine Energy.
Сиел започна да влиза в Керу режима, като Ниндото започна да се привлича от него, но имаше един проблем. Сатанинските пламъци не абсорбираха уменията, заради последната промяна направена по Сиел, но проблемът беше самия им nature. Та те са пламъците на Сатаната. Самото въплащение на унищожението и злото. Ето и lore explanation for his nerf to be buff in the future ( Character Development ) Аз ще подчиня пламъците си. Те няма да ядат всичко, а ще ядат само това което им кажа, дори това да означава да изгоря в тях жив! Пламъците по тялото му, пламъците с които се е родил и които са се хранили с всичко, започнаха да се хранят със Сиел, като започнаха да му нанасят изгаряния, но започнаха да пропускат Ниндото през себе си. I am healed. Divine energy flows through me, healing me and others. Изведнъж, Ейс manifest-на Керу режима и трябваше само да запази перфектен баланс, който за разлика от Тай, Сиел не можеше да прескочи, но това пък започна да му се отплаща. Силите на Сиел нараснаха в пъти и последната матра задейства регенериращата способност на Ниндото и тотално премахна минуса от пламъците му.I see, feel and know the eternal connection between myself and everything else. I am psychic.
Така Тай и Сиел направиха крачка напред в развитието си. Тай направи немислимото, което се е смятало за специално в дете като Ейс, който бива смятан за перфектния Кагедомски войн. Тай успя да се издигне до ранковете на него и на Акаме в областта на възможностите и успя да прескочи condition на Ниндото, което е основно за хладнокръвното убиване по тези земи - нещо, с което се раждат и живеят всички жители на Кагедома. Е, при Ейс това не беше така и при Тай също. Дори Акаме не е могла да постигне такова нещо, а именно да bypass-не този condition на жабешкия режим. При Сиел обаче, нещата не бяха точно такива, но той направи така че да подчини пламъци, които подчиняват демоните в Ада. Не, не просто подчини. Накара ги да работят по друг начин, вместо само да унищожават. Това реално е и първия път, в който Сиел запалва огньовете си и не бива съпроводен от неговия си Battle Theme изпълнен с хорови гласове, които да създават усещането на религиозен сблъсък на доброто и злото. Това беше толкова същински важен момент за тяхната тренировка и тяхното обучение, че Бенимару просто седна между тях и кръстоса крака в поза за медитация, но ръцете му бяха отпуснати лежерно и бяха подпрени на коленете му. Това...беше техният момент, а той като един сенсей, не искаше да им го отнема.
Emoran- Administrator
Тай: Обърна се към Сиел след като усети промяната в природата край него, като възкликна от новото усещане в пламъците му. Ч-човече...! Сиел бива изгарян от собствените си пламъци...! Но не му пречи, като че ли! Точно това ново умение на дядката жабок му позволи да възстанови раните си от тях...явно и той като мен е преминал през много промени! Радвам се да видя развитие при него..! Искам и аз да бъда като него когато стана на неговата възраст! Йооо, Сиел! Все още не си отговорил на въпроса ми, който ти зададох много отдавна...! Така и така вече не си част от гилдията на Акира, ще се присъединиш ли към моят екипаж?! Ще е чест да се бия рамо до рамо с моят сенсей и aniki, йо! Нека сбъднем мечтите си рамо до рамо...а накрая, обещавам да те надвия, за да ти докажа, че съм най - силният!! Ученикът винаги надминава учителя!
Изричайки тези думи, Тай бе принуден за миг да спре концентрацията на Ниндо, което манипулираше, за да не падне "наковалнята" от раменете му, както той си я представяше. Все пак, този боен стил, той го асоциираше с жабока Аои, който в неговите очи , той виждаше като сумист, който стои на едно място и с бавни, но адски силни атаки, отблъскваше всичко що се доближи до него! И именно от него, той взе вдъхновение когато кръщаваше новите си умения, които мислеше на мига:
Той вдигна високо единият си крак и го трясна като сумист в земята, създавайки ударна вълна, която да блъсне всички тъмни воини край него адски силно един в друг. Всеки, който го доближаваше, Тай посрещаше със силен огнен замах, който макар и бавен, бе достатъчно мощен, че да създаде ударна вълна от сблъсъка. За разлика от останалите си бойни стилове, Тай трябваше постоянно да се труди да поддържа този контрол. За щастие, кръвта във вените му му помагаше, но това не спестяваше тежката работа що се отнася до концентрацията му. Макар и емоциите му да бушуваха като пламък, той непрестанно мислеше за наковалнята на раменете му.
Изричайки тези думи, Тай бе принуден за миг да спре концентрацията на Ниндо, което манипулираше, за да не падне "наковалнята" от раменете му, както той си я представяше. Все пак, този боен стил, той го асоциираше с жабока Аои, който в неговите очи , той виждаше като сумист, който стои на едно място и с бавни, но адски силни атаки, отблъскваше всичко що се доближи до него! И именно от него, той взе вдъхновение когато кръщаваше новите си умения, които мислеше на мига:
Frog Mode: Sumo Stomp!!
Той вдигна високо единият си крак и го трясна като сумист в земята, създавайки ударна вълна, която да блъсне всички тъмни воини край него адски силно един в друг. Всеки, който го доближаваше, Тай посрещаше със силен огнен замах, който макар и бавен, бе достатъчно мощен, че да създаде ударна вълна от сблъсъка. За разлика от останалите си бойни стилове, Тай трябваше постоянно да се труди да поддържа този контрол. За щастие, кръвта във вените му му помагаше, но това не спестяваше тежката работа що се отнася до концентрацията му. Макар и емоциите му да бушуваха като пламък, той непрестанно мислеше за наковалнята на раменете му.
BGDodpul- Administrator
Сиел: Както вече се разбра, за разлика от Тай, той не може да се отърве от condition-а на Kaeru Mode-a и въпреки, че отговаряше супер студено и еднотипно, Тай можеше да долови подтиснатите му чувства. Така е, не съм част от нея, защото не приемам методите му за правилни. Макар и ефикасни, не съм такъв безкрупулен човек като него. Това звучеше много странно идващо от неговата уста, докато е в режима. Искам ти да си човека, който ще му покаже правилния път. Ефективният подход не го прави правилния. Искам да му покажеш как можеш да създадеш екип, който да е като семейство не само за работни нужди. Това е нещо, което Акира изгуби във времето. Колкото и да изглежда, че той контролира тъмнината...Тя го превзема с всеки изминал ден. Погледна към Тай отново, тъй като гледаше неспиращите да се spawn-ват противници. Омразата му расте, а чувствата му изчезват. Заради това той умее перфектно да използва жабешкия режим, просто защото той е подтиснал всичко. Обърна се напред към тях.
За мен ще е чест да съм част от екипажа ти, капитане.
Сиел подхвана първия като се изстреля към него. Той усещаше движенията на Тай като негови собствени и се нагаждаше с неговите трусове за да не му пречат. Сиел за първи път от доста време влиза в ръкопашен бой, като удари кроше на единия от spawn-овете. Един обикновен такъв юмрук, направо дематериализира противника му и направи ударна вълна, която да изблъска част от другите. Тогава той беше нападнат, като направи така, че да контрира атаките им с техните си оръжия, след което им заби ъперкъти и ги унищожи и тях. Сиел нямаше много опит в ръкопашния бой, но реално той усещаше всичко, което се случваше покрай него заради ниндото и можеше да експериментира, докато следеше всеки movement покрай себе си.
Emoran- Administrator
Тай: Let's gooo!! Тай се зарадва, че Сиел прие неговата покана, но бързо смени изражението си със сериозно. Слушайки думите на Сиел, той се изпълни с determination за близкото бъдеще, защото чувстваше Акира като свой близък приятел и именно негов беше дълга да го спаси от самия него. Тай също се бе докосвал до тъмнината и много добре познава какво означава да се изгубиш в негативните чувства, особено когато черпиш сила от омразата. Той кимна, като чувствата му резонираха с природата около него, правейки атаките му по - силни и здрави от всякога досега. Имаш го, Сиел! Аз ще спася Акира...ще му покажа, че това не е правилният път, йо! Но няма да го направя сам..ще го направим заедно! Точно както един екипаж! Капитанът е нищо без своите моряци плътно зад него! Без теб, без Annie и останалите, аз съм нищо! Заради вас съм толкова силен...и ще ви се отблагодаря както подобава!!! Тай скочи във въздуха, като се завъртя и трясна крака си в земята, изпъвайки го широко, за да създаде поредната огнена вълна, която да разчисти терена.
BGDodpul- Administrator
Музиката продължаваше. Сражението на Тай и Сиел с тъмните войни, продължаваше, а войните не спираха да се появяват все повече и повече. Тяхното присъствие беше подсигурено от омразата наоколо, но от къде толкова много омраза? Навярно, domain-ът на Сайгай беше главната причина за това, но действията на Кисе го предудвратиха и въпреки това не спираха да прииждат. Бенимару забеляза това и реши да се намеси тъй като Тай и Сиел бяха на път да бъдат overwhelm-нати.
Бенимару: Изправи се, като дясната му ръка се запали. Нещо не е наред..Природата до сега трябваше да се е справила с негативната енергия..Да не говорим за усилията на тия двамата..Трябва да предотвратя това..! Направи кръгло движение с ръката си, като зад него се образува огнен кръг Crimson Lotus: Samsara Benimaru! Огненият пръстен зад него, като че ли в момента не правеше нищо, но със сигурност има причина това да е signiture умението му, а Шихико а.к.а Бенимару протегна ръка встрани, в която от пламъци се образува метален стаф. Let's finish this..! Бенимару отскочи във въздуха, като завъртя стафа си няколко пъти и след това се приземи на земята забивайки го в нея по дължина. Това образува огнена вълна, която унищожи огромна част от войните. Както в същата позиция, той се извъртя опирайки стафа в земята, създавайки огнена стена около него, която след това изблъска във всички посоки. Стената срази многобройни тъмни войни, а щом премина през Тай и Сиел тя подсили огневата им мощ. След това негово действие, той се дашна към останалите и започна да размахва стафа си въртейки го. С всяко часовниково завъртане, той удряше войните с краищата на стафа си, изгаряйки ги за на място. След това той протегна ръка в посока местата където е било, събирайки огъня от околността и ниндото наоколо, за да създаде многобройни огнени шурикени с радиус от 5 метра, които да пръсна във всички посоки и да бомбандира войните с тях. При попадение на някой от шурикените, те експлодират, нанасяйки огромни щети в самото пространство, към които Тай и Сиел бяха имунизирани. Fire Ninja Art: Explosive Shuriken! Самото му движение с което създаде шурикените, го накара да постави ръката с която държеше става си зад него. Изведнъж, той започна да върти пръчката, събирайки изключително много пламъци покрай себе си. С това, той полетя. След като насъбра височина, той премести стафа пред себе си докато го върти, което създаде нещо като магически кръг от бързото въртене, което с всичка сила изхвърли огнена струя, която насочи през бойното поле:
Fire Nindo Technique: Flamethrower!
И когато Тай и Сиел си мислеха, че това беше всичко от него, той прекрати огнехвъргачката и dive-на с всичка сила към земята. Докато стигне до нея, той образува няколко малки метеорита, след себе си, което се забиха в земята заедно с него, създавайки няколко огромни опустошителни атаки, които образуваха много големи огнени екплозии. Нямаше начин нещо да е живо след подобен сблъсък, приличаше на това. Mastery-то на Бенимару в уменията му, остави Тай и Сиел напълно непокътнати в всичко това, всякаш те изобщо не съществуваха там и нямаха достъп до атаките му.
Сиел: След всяка зрелищна атака на Бенимару, той си прикриваше лицето заради overwhelming силата, която идваше от неговата посока, а самият той дори не можеше да се състезава с него в това да убива, камоли пък да му помогне. Невероятно..Унищожителните свойства на огнените му умения превъзхождат тези на абсолютно всеки, когото съм срещал. Смело мога да кажа, че той дори не показва 100% от себе си в момента и въпреки това се доближава по унищожителност до баща ми, който е самото унищожение и зло на всичко свято. Да не говорим как държи Kaeru режима. Атаките му shift-ват между дефанзивни и офанзивни, като дефанзивните със своето въображение ги обръща в офанзивни. Да не говорим за емоциите му..Огнехвъргачката се почувства всякаш идва от сърцето му както извика името на умението му, а след това с това унищожително приземяване, въпреки огневата мощ усетих студенина в ниндото покрай него.. Сиел гледаше като дете, което гледаше фойерверки на Нова Година за пръв път. И се очаква с Тай да постигнем това ниво..? Имаме още много работа..!
Няколко секунди след приземяването на Бенимару, след завършека на атаките му, в които Тай сигурно имаше същите мисли като Сиел, Бени седеше в ето тази поза, заобиколен от пламъци, докато вдигната му ръка държеше стафа му. Изпълнението на Бениару беше величествено, като това показа един "бог" в Кагедома на какво е способен, въпреки, че преди това са виждали Ейс в действие.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
БЕНИМАРУ БЕШЕ УДАРЕН
Силен удар в лицето запрати Бенимару да лети назад като се разби в няколко дървета и остави следи от разруха след себе си. "БЕНИМАРУ" изкрещя силно Аои, остана във въздуха след като Бени беше ударен, но след това жабата бе хваната от същата ръка, която удари и самия огнен "бог". Едва ли някой тъмен войн щеше да може да се промъкне толкова близо до него, без Бени да го усети. Абсолютно невъзможно е, да не говорим че войните бяха унищожени след общите им усилия. Едно беше сигурно...След този удар, Тай и Сиел усетиха изключителна тежест на раменете си. НЕ! На гърбовете си. Усетиха как някой беше дошъл, а този някой излъчваше единствено и само тъмнина и себе си и изключително много омраза. Това беше някой, който познаваше сенките в сърцата на хората и тъмнината в техните мисли. Това беше някой, чието съществуване може да превърне света във вечен мрак.
- ???:
- Успокой се малко...Ще вземеш да се свършиш...
- ???:
- Такова велико...
- ???:
- Грандиозно...
- ???:
- Проницателно и показателно за един фукльо
- ???:
- Моля те...
- ???:
- Не се излагай...
- ???:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Излагаш Кагедома пред тези хлапаци, с които
трябваше да приключа още на кораба, вместо да поронват името на страната с аутсайдерския си вид.
Yoru
Жаба..?
"Нагледах се на достатъчно глупости..!" Изрече той хвърляйки пронизаното от острие мъртво тяло на стария жабок.
Emoran- Administrator
Тай: Тай докато се биеше наблюдаваше как Бенимару с лекота се разправяше с тъмните воини, като забеляза колко умело използваше огнените си умения. Еха! Бенимару наистина е добър в това, което прави...но и него ще надвия някой ден, йо! Не съм виждал някой толкова силни огнени умения..с него на наша, победата ни е в кърпа върз- В този миг, той чу как Бенимару бе ударен, като се обърна притеснен към него. БЕНИМАРУ!!!! Нямаше време да му помогне, тъй като усети наближаващата опасност , която беше близо до него. И тогава, той видя Йору - вече познат за него враг, като се ядоса щом го видя, разпалвайки тялото си. Ти...! Злодей такъв, как смееш да се показваш тук след всичко, което направи?! Погледна към Аой, като още повече се ядоса. Сенсей...Стисна юмрук. Ще отмъстя за теб!!!!!! Посочи Йору. Страхливец такъв...защо се криеш зад тази маска!! Искам да видя лицето ти в момента...да видя какъв е погледът на някой, който е такъв хладнокръвен убиец..!!! Говориш за Кагедома, но носиш костюм, сякаш направен в Адрон..лицемер!! Ако някой е чужденец, то това си ТИ!!! Тази страна не те иска..тъмнината наоколо даже резонира с теб, усещам го! Ти си пълен с омраза..затова, КАЖИ МИ кой по ДЯВОЛИТЕ си ти, Йору!!!!!!!!!!
BGDodpul- Administrator
Naruto Shippuden OST - [Unreleased] Hatred
Тай...
Не си готов да видиш твой близък приятел зад тази маска все още !
Не си готов да видиш твой близък приятел зад тази маска все още !
Йору току що спомена нещо, което до сега не е било изтъквано никога. Нещо, което до момента не е било казвано в историята. Той сериозен ли е наистина?
Речта на Сай беше наистина много трогателна и мнооого, мнооого притеснителна. О не, какво ще правим? Клоунът това, клоунът онова, ама то такова, ама аз бях на негова страна, ама искам да му отмъстя, ама пък- I'M DONE WITH ALL OF THIS!
. . .
Речта наистина звучеше като нещо, което аз бих казал на негово място. Все пак, какво очакваш. Изгубено дете чудо, умеещо да убие всичко с натискането на един спусък, бива контролирано от маниакален клоун, за който никой не знае нищо и заради това откача. И сега поради някаква причина, той просто си се излежава и по никакви параграфи не участва в тази мултивселенна война, в която са замесени абсолютно всички фракции на познатия ни свят. Не щеш ли, нечистокръвни натрапници решават да дойдат върху светите земи на Кагедома за да се учат на нейните ТАЙ-ни, защото не щеш ли, онзи белокос заради мен циклоп решил да пуска корените на страната като се прави на учител........Навярно ще кажеш, че аз също искам да пусна корените на Кагедома по света, но по доста по-зъл начин. Разбира се, вие "героите" приемате всичко различаващо се от вашите виждания и разбирания като "зло" и заради това се борите срещу него. Надявах се честно казано, след като Ейс изгуби единия си Ниндоган да се откаже от глупавите си намерения, но току виж, надъха се още повече. Трябваше да взема и другия му Ниндоган и тогава да го видя как щеше да ви обединява и да се опитва да развие някакъв никакъв ваш потенциал, който дори не съществува защото нямата кагедомската кръв на убиец. Да не забравяме и онова глупаво хлапе, как му беше името? А да... Киригая, което може да затвори устите на хора като Ейс, Сиел и Акисе, а в момента не прави нищо по въпроса със световната война. Акира, който е тотално чалнат в главата и загърбва най-великата стана на земята. защото е пълен малоумник, манипулира прочутия хакер Варис да му ходи по петите, докато той миличкия се опитва да спаси сестра си от този така величествен психопат - "клоуна". Заклевам се, коалицията, която Сай направи с всички нас е тотален емоционален и безпотенциален разпад. Набиха ви "лошите" едно хубаво и сте дошли в Кагедома да търсите развитие, защото нещеш ли "величественият" Ейс ви е извикал.
Май много се отплеснах...Ти май ме пита, кой е зад тази маска..?
Май много се отплеснах...Ти май ме пита, кой е зад тази маска..?
Well.....
Щом Йору изрече тези думи, огромни сенки се извисиха пред Сиел и Бенимару, които след малко бяха прободени от сенчести шипове. Сиел, падна по лице, като огромно количество кръв излезе от него, а Бенимару както още беше измежду изкъртените дървета, се видя как между самите клони под които беше затрупан потече неговата кръв.
АЗ СЪМ ТВОЙ МНОГО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ТАЙ
И НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ЛИЦЕТО ТИ АКО РАЗБЕРЕШ КОЙ СЪМ ВСЪЩНОСТ
ХАЙДЕ, ПОЗНАЙ, ТОВА СЪМ АЗ, ПОГЛЕДНИ МЕ
БЯХ С ТЕБ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТИ ПЪТУВАНЕ ДО ТУК
ПОЗНАВАШ МЕ ОТ ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ
НИКОГА НЕ СИ СЕ ОТКАЗВАЛ ОТ МЕН
КАК ИЗОБЩО Е ВЪЗМОЖНО ЧОВЕК, КОЙТО БЕШЕ В ОНАЗИ СТАЯ ПО ВРЕМЕТО НА ОНАЗИ РЕЧ
............
............
...........
ДА СЕ ОКАЖЕ ПРЕДАТЕЛ???????????????????????????????
И НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ЛИЦЕТО ТИ АКО РАЗБЕРЕШ КОЙ СЪМ ВСЪЩНОСТ
ХАЙДЕ, ПОЗНАЙ, ТОВА СЪМ АЗ, ПОГЛЕДНИ МЕ
БЯХ С ТЕБ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТИ ПЪТУВАНЕ ДО ТУК
ПОЗНАВАШ МЕ ОТ ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ
НИКОГА НЕ СИ СЕ ОТКАЗВАЛ ОТ МЕН
КАК ИЗОБЩО Е ВЪЗМОЖНО ЧОВЕК, КОЙТО БЕШЕ В ОНАЗИ СТАЯ ПО ВРЕМЕТО НА ОНАЗИ РЕЧ
............
............
...........
ДА СЕ ОКАЖЕ ПРЕДАТЕЛ???????????????????????????????
- ???:
- Сериозно...Спести си главоболията. Светът не е такъв, какъвто го виждаш. Има си причина, клоунът да не се меси във войната в момента. И точно затова, аз съм тук.
Emoran- Administrator
През цялото време, той слушаше Йору с адски ядосано изражение, защото се намираше в тази ситуация за пореден път. Ако той повярва на думите на злодея пред него, то това ще е поредният му "приятел", който през цялото време е работил зад гърба му. Тай стисна юмрук, но нямаше да позволи на отчаянието да го завладее.
Мислиш, че не съм готов...?
Повече от готов съм даже!
Shun...вече ме накара да мина по този път.
Всички тръгнахте да се обръщате към тъмнината, да му се невиди...
Не можеше ли просто да ги изговорим тези неща?!?
Можехме да стигнем до решение, което да не включва смъртта на милиони невинни!!
Тай: Йору, не знам кой си...но ако казваш, че си близък мой приятел...готов съм да посрещна болката лице в лице, йо! Много добре знам какво е чувството..все пак, Shun в момента е в центъра на всичко, което се случва около нас...и именно него ще спася от цялата омраза, която се стоварва върху него! Ти..не си по - различен. Мислиш си, че знаеш най - доброто за Кагедома, но грешиш! Светът е пълен с такива като теб...! Хора, които искат най - доброто за държавата си...много добре знам как е устроен! Не съм се отказвал от теб, казваш...обещавам и да не го правя! Ако спасенеито ти минава през адски много удари по главата ти, за да осъзнаеш, че грешиш, така да бъде!! Няма да ти позволя да нараниш когото и да било повече! Ако искаш да те разбера и да видя твоята гледна точка..ще трябва да се постараеш да ме убедиш, че си прав..защото никога няма да позволя масовото убийство да бъде правилният път за една страна!!!!Повече от готов съм даже!
Shun...вече ме накара да мина по този път.
Всички тръгнахте да се обръщате към тъмнината, да му се невиди...
Не можеше ли просто да ги изговорим тези неща?!?
Можехме да стигнем до решение, което да не включва смъртта на милиони невинни!!
BGDodpul- Administrator
Йору: Наблюдавам те, че минаваш през много изпитания Тай, както за психиката ти, така и за физиката ти. Наблюдавам те, все пак съм един от вас. Искаш да говорим... ЩЕ ГОВОРИМ! Протегна ръка към него, като стисна юмрук, докато говореше. Мислиш си, че да се учиш под ръководството на кагедомец те прави "от добрите"? Боже...Казваш го всякаш кагедомците са цветя за мирисане...На къде бия ли се чудиш? Моята мисия...е да върна Кагедома in her glory days. Кои са тези дни ли? Страната е имала няколко златни века, ако мога така да го нарека. Не съм тук да те заливам с информация за историята на страната, а да ти дам ясна картинка, защо аз избирам точно този път, който ти не харесваш. Протегна ръка встрани, като тя ясно сочеше към посоката на центъра на града. Когато Масару Такеши разви цялата култура и история на Кагедома и зароди първите божествени фигури и титли, Рай'Джин и Фу'Джин, преди тяхната кавга, страната е била същински powerhouse на този свят. След войната и намесата на брат му Мамору Такеши, познат като бога на войната - Хачиман, Кагедома отново е била на върха и след това, отново след спад, се появява една легендарна фигура, а именно Акаме Куросацу. Тропна с крак.
Когато Акаме властваше на тези земи, целият свят е имал едно на ум да не се занимава с Кагедома и да не нарушава нейния мир, защото знаели, че Акаме може да убие абсолютно всичко без да и мигне окото. Кагедома тогава живяла в спокойствие.........Защо трябва само Кагедома да живее в спокойствие като всява страх, като целият свят може да се страхува да извърша престъпления заради внезапна смърт от бога убиец. Разбира се, ти ще кажеш, че това не е правилно и така нататък и така нататък, че не бива да определяме съдбата на хората или пък да ги караме да живеят в страх.........
Йору: Думите ми нямат тежест в момента Тай...Но знаеш ли къде имат?
ТОЧНО ТОВА АЗ ЩЕ ВЪРНА НА СТРАНАТА !
Когато Акаме властваше на тези земи, целият свят е имал едно на ум да не се занимава с Кагедома и да не нарушава нейния мир, защото знаели, че Акаме може да убие абсолютно всичко без да и мигне окото. Кагедома тогава живяла в спокойствие.........Защо трябва само Кагедома да живее в спокойствие като всява страх, като целият свят може да се страхува да извърша престъпления заради внезапна смърт от бога убиец. Разбира се, ти ще кажеш, че това не е правилно и така нататък и така нататък, че не бива да определяме съдбата на хората или пък да ги караме да живеят в страх.........
Не ме интересува !
Светът е прокълнато място и ти сам го виждаш. Нужна е промяна, която тотално да развали структурата му. Страха от Смъртта ще бъде водещия фактор за мира по цялата планета. Тя винаги идва накрая и този, който си мисли, че я е излъгал и се е върнал от онзи свят, е минал между капките от истинския край на живота си. Акаме най-добре знаеше как да използва този кагедомски потенциал за да всява страх в името на страната си и да пази мира., но никога не е използвала ПЪЛНИЯ потенциал на силите си, за да укроти целия свят.Тай започна да разбира какви са целите на Йору, но още по-страшното е, че започна да разбира, защо решава да поеме този път. Той тотално е отписал всякаква надежда в света и в доброто и е решил да го спаси от мъките му като го накара да живее в страх. Но...Дали ще живеят в страх, при положение, че ще знаят че злото ще се наказва на мига? Нима това няма да им позволи да живеят спокойно?
Йору: Думите ми нямат тежест в момента Тай...Но знаеш ли къде имат?
Ryōiki Tenkai
. . .
!..LAW AND ORDER..!
Йору задейства бариерен домейн, който хвана Тай и го пренесе в съдебна зала. Йору, не беше съдията обаче, а напротив, беше прокурора. На мястото на съдията, имаше разбира се познатото на всички чукче, а до него беше и статуетката на гръцката богиня Немезида. Домейнът създаваше много странно чувство. Той беше изключително тежък, но в същото време Тай не усещаше никаква тежест на раменете си. Неговите мисли обаче, натежаваха и го караха да се чувства всякаш всичко, което си мисли и което изрича ще постави тонове напрежение върху раменете му.
Emoran- Administrator
Тай: Тай внимателно изслуша Йору отново, но този път, той не започна да го критикува за неговите виждания. Тай, до някаква степен, бе пораснал. След битките му с няколко злодеи, той вече разбираше какво се крие в главата на някой, обсебен от идеалите си. Някой, който си мисли, че знае правилният отговор...но всъщност е жестоко заблуден. Тай стисна юмрук, като погледна с очи, пълни с determination към Йору. И кой си ти да казваш, че това е правилният подход, а?! Кой си ти да определяш съдбата на цял един свят, Йору!?? Нима си повече от човек? Грешиш! Не съм запознат изцяло с историята на тази страна, знам само някои неща, които съм чувал от Масару и Rai'Jin sensei. Но..! Посочи го. Съм се сблъсквал с купища злодеи, които имат подобно мислене на твоето! Overhaul..той също искаше да промени света. Да, няма да има свръхестествени престъпници ако по света изчезнат мутантите...но с течение на времето разбрахме, че света е много повече от мутанти, йо! Има източници на енергия, като дървото, в което беше Майката-Природа например! Светът е много по - сложен , от колкото си мислим...и се надявам Overhaul да го е разбрал вече и да се е отказал от своята цел! Това е нещо, което не може да бъде спряно, а и не бива! Вече знаем за мултивселената...какво ще стане ако изведнъж ни нападнат, както се случи сега?! Ще загинем всички. Тоби пък...Х1, лидерът на световно-известна терористична огранизация...той единствено искаше да намери времева линия, където всички от TRASH GANG да са щастливи. Но за сметка на какво?!? На нещастието на милиони други, които той щеше да остави без деца, родители и любими!!! Да не говорим, че той също е чичо на Annie...той все още има отговорност към нея и няма правото да определя съдбата на света! Той се мислеше за бог...но всъщност е велик човек, йо! Което ме довежда...до теб.
Тай: Никой човек не бива да бъде "бог"! Никой не трябва да определя съдбата на цял един свят! Никой не трябва да има подобна сила...включително и ТИ! Искаш целият свят...да живее в страх?!? Повярвай ми...смъртта няма да бъде пречка за всички. Наскоро се срещнах с един психопат на име Азами, който съм сигурен, че не може да умре. Ако ТОЙ реши да живее в такъв свят...той няма да се страхува от смъртта. И не само той - и много други! Защо, питаш?! Защото в свят, в който злото се наказва мигновено, всеки ще бъде спокоен, че може да се довери на човека срещу себе си без да се замисли!!!! Аз отказвам да живея в страхове! И ти няма да наложиш вижданията си върху мен, Йору!
Domain Expansion?!!? Тай бе готов да нападне Йору още в този миг, но точно тогава, той активира своят Domain, вкарвайки в капан Тай, който не знаеше какво и къде се намира. К-какво по дяволите?! Каква е тази зала...и какво става тук..?! Имам странно причувствие за това...!! Този Йору..няма да му се размине! Той се огледа, като ако види Йору, веднага щеше да го нападне.
Питах те веднъж...питам те пак...
...
За какъв, по дяволите се взимаш, Йору?!?!?!?!
...
За какъв, по дяволите се взимаш, Йору?!?!?!?!
Тай: Никой човек не бива да бъде "бог"! Никой не трябва да определя съдбата на цял един свят! Никой не трябва да има подобна сила...включително и ТИ! Искаш целият свят...да живее в страх?!? Повярвай ми...смъртта няма да бъде пречка за всички. Наскоро се срещнах с един психопат на име Азами, който съм сигурен, че не може да умре. Ако ТОЙ реши да живее в такъв свят...той няма да се страхува от смъртта. И не само той - и много други! Защо, питаш?! Защото в свят, в който злото се наказва мигновено, всеки ще бъде спокоен, че може да се довери на човека срещу себе си без да се замисли!!!! Аз отказвам да живея в страхове! И ти няма да наложиш вижданията си върху мен, Йору!
Domain Expansion?!!? Тай бе готов да нападне Йору още в този миг, но точно тогава, той активира своят Domain, вкарвайки в капан Тай, който не знаеше какво и къде се намира. К-какво по дяволите?! Каква е тази зала...и какво става тук..?! Имам странно причувствие за това...!! Този Йору..няма да му се размине! Той се огледа, като ако види Йору, веднага щеше да го нападне.
BGDodpul- Administrator
Йору: Аз съм просто човек Тай...Човек който е готов да се извиси като новия владетел на тази прокълната планета. Човек, който не го прави за власт...а за мир. Твърденията ти са на база преживени сцени и срещнати персонажи. Сам каза, че не разбираш нищо за тази земя ( Кагедома ). Нека те образовам малко. Богът убиец или още наречен "Акира" е създанието от чиято кръв се е зародил кагедомския народ. Кръв пролята след битката му с Jester. Единственото нещо in the WHOLE EXISTANCE, което Акира не може да убие е Jeser.......... И аз смятам да променя това. Нинджа боговете, които са частите на душата му приемат силите на предишните си притежатели и даряват новите си с много повече потенциал и сила. Това прави и цялостното финално творение а именно Акира по-силен. Векове наред чаках да се паднат на достатъчно надеждни хора, че със сигурност да заключа, че ако той бъде прероден след тях, ще бъде достатъчно силен да победи клоуна и да ни изкара от неговата игра. Но нима това е последната битка..? Разбира се, че не. Аз гледам извън тази картинка. Извън рамките на познатото. За разлика от някои твои приятели, аз гледам в бъдещето много по-далеч от мултивселенната война и от клоуна. Злото няма да приключи, докато не се превърна в единственото зло на тази земя, което да наказва всякакво посегателство срещу правдата и мира. Тай нападна Йору, но преди да го достигне, той беше върнат отново на неговото си място, а именно по средата право срещу мястото на съдията като подсъдим. Всякакво вулгарно поведения и агресия са забранени в съда Тай. Макар и домейнът да съм го активирал аз, аз нямам сили върху него. Не определям аз правилата в съдебната палата, но съм този, който обвинява такива като теб. Такива, които в бъдеще ще бъдат наказвани от божията Акира ръка, а именно................посочи Тай.
ПРЕСТЪПНИЦИ!
Emoran- Administrator
Тай: Бе върнат от умението на домейна, като се стресна първоначално, но се досети какво се случи. Какво по?! Тамън да го фрасна този...и изведнъж бях телепортиран! Ама че коварно умение..добре тогава...думите ми ще бъдат моите юмруци! Погледна към Йору. Ама че гадно умение...! Но аз имам много начини да те ударя, йо! Акира, това, Акира онова...ей, ей, не знаех, че приятелят ми е кръстен на толкова силно създание. Не мога да спра да си мисля за него като повтаряш това име! И той имаше нинджа бог, нали така? Аз съм приятел даже с един от тях! Питал ли си го той как ще реагира на този твой "свят"? Той вече достатъчно кара своите...Погледна Йору ядосано. ..."приятели" да се страхуват от него. Не бих се учудил да ти удари едно рамо..съмнява ме сам да можеш да създадеш този свят, който искаш. Но си далеч по - глупав, от колкото си мислех!
Тай: Да, престъпник съм! Престъпник съм, защото не се подчинявам на ничий закони! Затова хората...като ТЕБ, ги е страх от хора като МЕН! Хора, които не могат да подчинят на своята воля. Йору...сигурен съм, че дълбоко в себе си го осъзнаваш.
Каза, че си ме наблюдавал през цялото това време...?
...
Тогава трябва да знаеш, че аз вече съм считан за "престъпник" из целият свят!
...
Тогава трябва да знаеш, че аз вече съм считан за "престъпник" из целият свят!
Тай: Да, престъпник съм! Престъпник съм, защото не се подчинявам на ничий закони! Затова хората...като ТЕБ, ги е страх от хора като МЕН! Хора, които не могат да подчинят на своята воля. Йору...сигурен съм, че дълбоко в себе си го осъзнаваш.
Аз съм твоята най - голяма пречка, йо!
И ще продължавам да бъда такава!
Ще бъда "престъпник"!
Аз съм пират - освободен от всякакви закони!
Със собствени ценности и морал, йо!
Не мога да бъда подчинен..!
Така е, зло винаги ще има, дали накрая ще останеш ти или някой друг.
Все някой трябва да играе ролята на "злодея"!
Но докато има зло...ще има и добро!
Ще има и герои..!
За бъдещето не знам...но за настоящето...
Аз съм героят!
Аз...
Съм Тай Фулбастър!
Ами ти...?
Кой, по дяволите си ти?!?
Или ако искаш...недей...
Аз знам...кой си...
Само един човек познавам, който да се държи толкова студено..
Не е ли така...Акира?!?
И ще продължавам да бъда такава!
Ще бъда "престъпник"!
Аз съм пират - освободен от всякакви закони!
Със собствени ценности и морал, йо!
Не мога да бъда подчинен..!
Така е, зло винаги ще има, дали накрая ще останеш ти или някой друг.
Все някой трябва да играе ролята на "злодея"!
Но докато има зло...ще има и добро!
Ще има и герои..!
За бъдещето не знам...но за настоящето...
Аз съм героят!
Аз...
Съм Тай Фулбастър!
Ами ти...?
Кой, по дяволите си ти?!?
Или ако искаш...недей...
Аз знам...кой си...
Само един човек познавам, който да се държи толкова студено..
Не е ли така...Акира?!?
BGDodpul- Administrator
Каската изфъстя от двете долната страна към врата.
Появи се пушек и леко се надигна.
Йору хвана каската си с две ръце и я надигна.
Много по-умен си от колкото изглеждаш
- ???:
- Голяма работа си..."Идиот такъв".
Emoran- Administrator
Когато Йору махна маската си, Тай, макар и да очакваше да види под нея Акира...сякаш реагира различно. На лицето му се изписа първоначално ужас, след което изненада, гняв...а накрая acceptance. И след това, отново гняв. Той стисна юмрук и го разпали в бесен огън, който дори прерасна в сини пламъци и леко изгори собствената му ръка.
Тай: Копеле такова, осъзнаваш ли колко от приятелите ти си наранил?!! ТОВА ОКО ЗНАМ, ЧЕ НЕ Е ТВОЕ!!! Ти...ТИ си нападнал Ейс!! Осъзнаваш ли колко много БОЛКА си причинил на близките ти!? НА СОБСТВЕНИЯТ ТИ БРАТ?! НА ЛЮБИМАТА ТИ?!? И за какво?! За да можеш единствено да станеш свръхзлодей?! Не...това прекрачи всякакви граници...Сиел беше прав. Тъмнината те е обладала...кх..Прехапа си устната от яд. АКИРАААААААААААА!!!!! Тай буквално щеше да го нападне поне 3 пъти и пак да бъде върнат от domain-а. Това показваше колко всъщност му бе бесен в този момент...
Тай: Копеле такова, осъзнаваш ли колко от приятелите ти си наранил?!! ТОВА ОКО ЗНАМ, ЧЕ НЕ Е ТВОЕ!!! Ти...ТИ си нападнал Ейс!! Осъзнаваш ли колко много БОЛКА си причинил на близките ти!? НА СОБСТВЕНИЯТ ТИ БРАТ?! НА ЛЮБИМАТА ТИ?!? И за какво?! За да можеш единствено да станеш свръхзлодей?! Не...това прекрачи всякакви граници...Сиел беше прав. Тъмнината те е обладала...кх..Прехапа си устната от яд. АКИРАААААААААААА!!!!! Тай буквално щеше да го нападне поне 3 пъти и пак да бъде върнат от domain-а. Това показваше колко всъщност му бе бесен в този момент...
BGDodpul- Administrator
Йору/Акира: Наклони леко глава настрани, всякаш се учудва на действията на Тай, но честно казано той не е очаквал по-малко от него. Близките ми..? Собствения ми брат..? Болка..? Поклати глава. Ах, Тай...Винаги си се движил в права посока и не осъзнаваш какво се случва покрай тебе. Винаги гледаш да помагаш на всички и да намираш общ език с хората, за да избегнеш конфликт.
Моята гледна точка и начина по който аз виждам света, никой не може да го разбере. Реалността е една голяма лъжа Тай и аз съм този, който ще я разясни на хората. Твърде късно е да съжаляваме за всичко, което сме направили и за всичките грешки, които сме допуснали. Реалността така жестоко се движи напред...А когато тя е лъжа...Означава, че боксуваме на едно място. Нищо няма да се промени, докато някой не пречупи този прокълнат кръг на мъчение, жестокост, тъга, депресия и отчаяние. Този някой...Ще съм аз! Акира не е просто име...Акира не е просто създание...Акира не е просто назование или прякор.......
Вероятно се чудиш как толкова мъчителен свят в който всички живеят в страх ще бъде по-добрият изход от ситуацията? Леко надигна краищата на устата си, всякаш се опита да се усмихне, но не успя. Акира никога не е бил толкова студен, че да не може да се усмихне, дори когато говори за идеалите си. 2 минуса правят плюс, Тай...Светът иска да види отчаяние....
Светът иска да види разруха....
Светът иска да види смърт....
Светът е обречен....
Той погледна надолу, като след това надигна глава към Тай, карайки Ниндогана на Ейс да светне. Това око е само една от частите от пъзела, който ще промени света. Има толкова много въпроси, които единствено се пораждат от моите действия. Защо не взех и двете му очи? Защо не тръгнах след останалите нинджа богове, а се занимавам с теб? Защо допускам Ейс да прави всичко това, ако просто мога да го изкормя? Защо просто.....Защо просто не задействам плана си и не се заема със събирането на частите от пъзела? Все въпроси, които тотално нямат логика за някой толкова отдаден на собствените си идеали. Или пък защо се намираме тук в съдебна палата? От кого ли съм взел това умение? Как съм се сдобил с него? Навярно те налазват спомени как успях да използвам Сатанинските пламъци на брат си и прокълнатия черен лед на Широ? Голяма мистерия се оказа твоя най-добър приятел, който ти така остави да премине на тъмната страна? Сериозно, с какво ти напълниха главата? Че тъмнината в мен макар и най-силното нещо на Кагедома е и най-прокълнатото? Какво ли си викаш сега, че е е вярно? Сериозно, цялата тази информация може ли да я побере малкият ти мозък, че да се опитваш да намираш отговорите на толкова много въпроси. Ами бронята с която съм? Кибернетичното ми тяло, пукнатините по лицето ми?
НЕ МОЖЕШ ДА УГОДИШ НА ВСИЧКИ
Моята гледна точка и начина по който аз виждам света, никой не може да го разбере. Реалността е една голяма лъжа Тай и аз съм този, който ще я разясни на хората. Твърде късно е да съжаляваме за всичко, което сме направили и за всичките грешки, които сме допуснали. Реалността така жестоко се движи напред...А когато тя е лъжа...Означава, че боксуваме на едно място. Нищо няма да се промени, докато някой не пречупи този прокълнат кръг на мъчение, жестокост, тъга, депресия и отчаяние. Този някой...Ще съм аз! Акира не е просто име...Акира не е просто създание...Акира не е просто назование или прякор.......
"АКИРА" Е НАЧИН НА ЖИВОТ
И
АЗ
ЩЕ ПРЕОПРЕДЕЛЯ
ЖИВОТА
НА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА
И
АЗ
ЩЕ ПРЕОПРЕДЕЛЯ
ЖИВОТА
НА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА
Naruto Shippuden OST - [Unreleased] Hatred
Вероятно се чудиш как толкова мъчителен свят в който всички живеят в страх ще бъде по-добрият изход от ситуацията? Леко надигна краищата на устата си, всякаш се опита да се усмихне, но не успя. Акира никога не е бил толкова студен, че да не може да се усмихне, дори когато говори за идеалите си. 2 минуса правят плюс, Тай...Светът иска да види отчаяние....
ЩЕ МУ ГО ДАМ !
Светът иска да види разруха....
ЩЕ МУ Я ДАМ !
Светът иска да види смърт....
ЩЕ МУ Я ДАМ
Светът е обречен....
ОБРЕЧЕН ДА СЕ ПОДЧИНЯВА НА ЗЛОТО, ДОКАТО НЕ ОСЪЗНАЕ ЧЕ МУ Е НУЖНА ПРОМЯНА
САМ ЩЕ НАКАРАМ ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ МИНУСИТЕ НА ПРОКЪЛНАТОТО НИ СЪЩЕСТВУВАНЕ ДОКАТО НЕ ИЗКОРЕНЯ АБСОЛЮТНО ВСИЧКОТО ЗЛО ОТ ХОРАТА,
КАТО ГИ ЗАТРУПАМ С ДОСТАТЪЧНО ЗЛО, ЧЕ ДА ПРОМЕНЯ ЦЯЛОСТНАТА СТРУКТУРА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!!!!!
САМ ЩЕ НАКАРАМ ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ МИНУСИТЕ НА ПРОКЪЛНАТОТО НИ СЪЩЕСТВУВАНЕ ДОКАТО НЕ ИЗКОРЕНЯ АБСОЛЮТНО ВСИЧКОТО ЗЛО ОТ ХОРАТА,
КАТО ГИ ЗАТРУПАМ С ДОСТАТЪЧНО ЗЛО, ЧЕ ДА ПРОМЕНЯ ЦЯЛОСТНАТА СТРУКТУРА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!!!!!
Той погледна надолу, като след това надигна глава към Тай, карайки Ниндогана на Ейс да светне. Това око е само една от частите от пъзела, който ще промени света. Има толкова много въпроси, които единствено се пораждат от моите действия. Защо не взех и двете му очи? Защо не тръгнах след останалите нинджа богове, а се занимавам с теб? Защо допускам Ейс да прави всичко това, ако просто мога да го изкормя? Защо просто.....Защо просто не задействам плана си и не се заема със събирането на частите от пъзела? Все въпроси, които тотално нямат логика за някой толкова отдаден на собствените си идеали. Или пък защо се намираме тук в съдебна палата? От кого ли съм взел това умение? Как съм се сдобил с него? Навярно те налазват спомени как успях да използвам Сатанинските пламъци на брат си и прокълнатия черен лед на Широ? Голяма мистерия се оказа твоя най-добър приятел, който ти така остави да премине на тъмната страна? Сериозно, с какво ти напълниха главата? Че тъмнината в мен макар и най-силното нещо на Кагедома е и най-прокълнатото? Какво ли си викаш сега, че е е вярно? Сериозно, цялата тази информация може ли да я побере малкият ти мозък, че да се опитваш да намираш отговорите на толкова много въпроси. Ами бронята с която съм? Кибернетичното ми тяло, пукнатините по лицето ми?
Naruto Shippuden - Girei (Pain's Theme Song)
Аз, Кай Асара
второроден син на най-прочутия убиец в света,
Акаме Куросатсу
и
най-голямото зло познато на човечеството,
Сатаната.
Ще направя това, което и двамата не можаха да направят.
Ще превзема света както е искал баща ми
и
ще го накарам да се страхува от мен и цялата ми страна
както без да иска направи майка ми.
Ще сътворя ред, като изправя света пред лицето на смъртта.
Ще елиминирам престъпниците като породя страха в тях.
Ще пресъздам доброто, като го облека в тъмнина
и ще покоря светлината, като я разкъсам на парчета
както тя направи с всички онези невъзвишили се лъчове
от светлина, познати на нас жертви на глобално
насилие, които така не успяха да изпълнят целите в живота си.
Аз ще жертвам себе си и всичко що обичам или съм обичал и ще създам
зародиша на новият властелин над света, който да сътвори мира и правдата по
така както ти го наричаш "зъл" начин.
! АКИРА ЩЕ СЕ ПРЕРОДИ КАТО БОГА НА НОВИЯ СВЯТ !
ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА ПОРОДИМ ДОБРОТО, А ИМЕННО
КАТО ГО ЗАРОДИМ НАСИЛСТВЕНО В СЪРЦАТА НА ХОРАТА С ГОРИВОТО
НАРЕЧЕНО "СТРАХ ОТ СМЪРТТА"
СМЪРТТА ЩЕ БЪДА НИЕ! НОВОТО БОЖЕСТВО! НОВИЯТ СПАСИТЕЛ
НОВАТА МЕСИЯ!
второроден син на най-прочутия убиец в света,
Акаме Куросатсу
и
най-голямото зло познато на човечеството,
Сатаната.
Ще направя това, което и двамата не можаха да направят.
Ще превзема света както е искал баща ми
и
ще го накарам да се страхува от мен и цялата ми страна
както без да иска направи майка ми.
Ще сътворя ред, като изправя света пред лицето на смъртта.
Ще елиминирам престъпниците като породя страха в тях.
Ще пресъздам доброто, като го облека в тъмнина
и ще покоря светлината, като я разкъсам на парчета
както тя направи с всички онези невъзвишили се лъчове
от светлина, познати на нас жертви на глобално
насилие, които така не успяха да изпълнят целите в живота си.
Аз ще жертвам себе си и всичко що обичам или съм обичал и ще създам
зародиша на новият властелин над света, който да сътвори мира и правдата по
така както ти го наричаш "зъл" начин.
! АКИРА ЩЕ СЕ ПРЕРОДИ КАТО БОГА НА НОВИЯ СВЯТ !
ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА ПОРОДИМ ДОБРОТО, А ИМЕННО
КАТО ГО ЗАРОДИМ НАСИЛСТВЕНО В СЪРЦАТА НА ХОРАТА С ГОРИВОТО
НАРЕЧЕНО "СТРАХ ОТ СМЪРТТА"
СМЪРТТА ЩЕ БЪДА НИЕ! НОВОТО БОЖЕСТВО! НОВИЯТ СПАСИТЕЛ
НОВАТА МЕСИЯ!
ВЪЗРАЗЯВАМ!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
От към гърба на Тай започнаха да се чуват токчета, които приближаваха към него. Когато Тай се обърна да види, кой така прекъсна Йору, той видя пред себе си ( виж арта в накрая )момиче със слънчеви очила. Той не можеше да прецени дали тя гледа него, или към документите / записките, които остави на бюрото пред него.
Да крещите в съдебната зала е също толкова неуважително, колкото и моето нонесе на очила. Искрените ми извинения господин Асара, но се надявах, че като ги сложа затъмнените си очила, няма да ми се налага да Ви виждам. Уви, that's not the case.
Дамата свали очилата си, като ги остави до записките си, след което се обърна към Йору и застана пред Тай, разбира се след всичките му реакции на казаното от Акира.
Служебно се самоназначих като защитник на лицето Тай Фулбъстър и от тук нататък, той ще отговаря на вашите въпроси през мен и всички нападки по време на съдебното дело както знаете, ще бъдат обърнати срещу вас.
ОТ СЕГА НАТАТЪК, ВИЕ ГОСПОДИН АСАРА
ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД МЕН!
ОТ СЕГА НАТАТЪК, ВИЕ ГОСПОДИН АСАРА
ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД МЕН!
Александра
Emoran- Administrator
Zack Hemsey - See what I've become
Shut up....
Shut up.........
I SAID SHUT UP, YOU IDIOT!!!!!!!
This person...this "god" that you're trying to be...
THAT IS NOT YOU!!!!!!!!!!!
Shut up.........
I SAID SHUT UP, YOU IDIOT!!!!!!!
This person...this "god" that you're trying to be...
THAT IS NOT YOU!!!!!!!!!!!
Тай се ядоса от чутото от Акира. През цялото време, той едвам едвам сдържаше гнева си, защото пред себе си, той не чуваше своят приятел. Макар и абсолютно всички да си мислеха, че Акира е загубена кауза и тотално е пренебрегнал своите близки. Но Тай не смяташе така. Ако някой винаги е вярвал в него, то това бе именно Тай - че въпреки действията си, той е лидер. И лидерът винаги ще застане да покаже правилният пример на своите другари. Че няма да ги предаде. Точно заради това, сега той му беше бесен.
Акира...имаш ли си на идея колко хора вярват в теб?
Мислиш ли, че ти дори имаш ПРАВОТО да ги предадеш?!?!
Капитаните като нас..те НЯМАТ това право, йо!
Ние сме тези, които трябва да им покажат правилният път...
Аз...аз...
Също като теб...се опитах да поема цялата тежест на раменете си...
Опитах се сам да спася света..по моят собствен начин.
Исках аз единствен да спася всички..огромна грешка.
Това води само и единствено до отчаяние!
Човек никога не бива да е сам...!
Промяната, която искаш да направиш, не можеш да я осъществиш сам!
Спри да си мислиш, че когато се жертваш, ще спасиш света, йо!!!
ЗАЕДНО ЩЕ ГО НАПРАВИМ!
Вече ти го казах - докато има зло, ще има и добро!
Никой не е изцяло зъл..или изцяло добър..
Включително и ти!
Точно ТОВА ни прави хора!
В теб има добрина...и аз ЩЕ Я ИЗТРЪГНА НАСИЛА АКО ТРЯБВА!!!
Мислиш ли, че ти дори имаш ПРАВОТО да ги предадеш?!?!
Капитаните като нас..те НЯМАТ това право, йо!
Ние сме тези, които трябва да им покажат правилният път...
Аз...аз...
Също като теб...се опитах да поема цялата тежест на раменете си...
Опитах се сам да спася света..по моят собствен начин.
Исках аз единствен да спася всички..огромна грешка.
Това води само и единствено до отчаяние!
Човек никога не бива да е сам...!
Промяната, която искаш да направиш, не можеш да я осъществиш сам!
Спри да си мислиш, че когато се жертваш, ще спасиш света, йо!!!
ЗАЕДНО ЩЕ ГО НАПРАВИМ!
Вече ти го казах - докато има зло, ще има и добро!
Никой не е изцяло зъл..или изцяло добър..
Включително и ти!
Точно ТОВА ни прави хора!
В теб има добрина...и аз ЩЕ Я ИЗТРЪГНА НАСИЛА АКО ТРЯБВА!!!
Тай погледна към Акира, като му показа своята пиратска кърпа, която пазеше още от както тръгваше да става пират. Беше най - обикновена кърпа за глава, която Тай
дори не бе слагал пред него , но бе нещо, което той винаги щеше да помни.
Тай: През целият ми живот, аз съм бил този, който се е борил за мечтата си през пот и кръв, труд и непрестанно усилие. И ако не бяха другарите ми, навярно щях да се откажа. Ти имаш невероятни другари, йо! И не само...
Имаш мен!
Ти не си бог, Акира...няма и да бъдеш...защото си човек.
Никога не си бил само "Тъмнина"...
"Акира" не е титла, както ти си мислиш...
"Акира" е твоето име, глупак такъв!
"Акира" е името на МОЯТ ПРИЯТЕЛ!
И аз все още вярвам, че Акира, който познавам само и единствено аз, все още е там!
А не някакъв бог на унищожението, за какъвто се мислиш!
И ще се боря за теб!
Няма да съжалявам за грешките си - нямам тази облага и без това!
Няма да съжалявам, че не успях да ти помогна преди...
Но ще съжалявам, ако не успея да ти помогна сега!
Ще се бия за теб!
ЩЕ СРАЗЯ ВСИЧКОТО ЗЛО, С КОЕТО СЪСИПЕШ СВЕТА, АКИРА!
Ти не си бог, Акира...няма и да бъдеш...защото си човек.
Никога не си бил само "Тъмнина"...
"Акира" не е титла, както ти си мислиш...
"Акира" е твоето име, глупак такъв!
"Акира" е името на МОЯТ ПРИЯТЕЛ!
И аз все още вярвам, че Акира, който познавам само и единствено аз, все още е там!
А не някакъв бог на унищожението, за какъвто се мислиш!
И ще се боря за теб!
Няма да съжалявам за грешките си - нямам тази облага и без това!
Няма да съжалявам, че не успях да ти помогна преди...
Но ще съжалявам, ако не успея да ти помогна сега!
Ще се бия за теб!
ЩЕ СРАЗЯ ВСИЧКОТО ЗЛО, С КОЕТО СЪСИПЕШ СВЕТА, АКИРА!
! I WILL BE THE LIGHT...TO YOUR DARKNESS !
If you want to rule the world...
You will have to go through me - your best friend!
If you want to rule the world...
You will have to go through me - your best friend!
Веднага след като изрече тези думи се намеси и мистериозното за Тай момиче - Александра. Той се учуди, че тук имаше и други хора, тъй като не знаеше как всъщност работи този домейн. Първоначално щеше да я попита коя е, но той усети, че щом тя застана до него след всичко, което каза , значи по някакъв начин, думите му са я достигнали.
Тай: Тази мадама...не съм я виждал преди. Но..имам чувството, че не е враг. Не усещам враждебност от нея. В такъв случай..е съюзник. Е-ей...не знам коя си, но...Погледна отново ядосано към Акира. Това там е моят най - добър приятел, който здраво е започнал да ме ядосва с неговите разсъждения! Усещам, че искаш да ми помогнеш и с удоволствие ще приема помощта ти..но е доста твърдоглав! Поне се радвам, че не съм сам в този domain...!
BGDodpul- Administrator
Йору/Акира: Така е, прав си...Много хора вярват в мен. Не само моите хора. Цяла Кагедома вярва в мен. Аз съм нейната сянка. Аз съм нейния Умбра! И какво...? Да, аз ще покажа правилния път на всички, а именно този по който съм поел.
Ще мина през всеки и всичко, което се осмели да застане на пътя ми. Ще покажа на всички, че в тъмнината ми се крие добро. Не го правя за собствена облага. За да успее плана ми, аз трябва да пожертвам себе си, а именно великите дела изискват жертви.
Аз и ти сме престъпници и точно сега аз смятам да ти го покажа. Domain-ът в който се намираме е един от най-силните, които съм срещал до момента. Този домейн разбива животи и мечти. Изходът от този съд ще бъде решаващ за нашето приятелство и нашето бъдеще. Погледни.......Дори сега решавам да реша проблема между нас без да лея кръв. Всичко го правя с една единствена цел - МИР! Тогава влезе и самата Александра, която той много добре познаваше. Здравей отново. Не се радвам да те видя.
аз ЩЕ мина през теб Тай
Ще мина през всеки и всичко, което се осмели да застане на пътя ми. Ще покажа на всички, че в тъмнината ми се крие добро. Не го правя за собствена облага. За да успее плана ми, аз трябва да пожертвам себе си, а именно великите дела изискват жертви.
Да ме спасиш от тази тъмнината за която говориш,
означава да спасиш света от вечен мир.
ТОВА ЛИ ИСКАШ ДА НАПРАВИШ ??????
означава да спасиш света от вечен мир.
ТОВА ЛИ ИСКАШ ДА НАПРАВИШ ??????
Аз и ти сме престъпници и точно сега аз смятам да ти го покажа. Domain-ът в който се намираме е един от най-силните, които съм срещал до момента. Този домейн разбива животи и мечти. Изходът от този съд ще бъде решаващ за нашето приятелство и нашето бъдеще. Погледни.......Дори сега решавам да реша проблема между нас без да лея кръв. Всичко го правя с една единствена цел - МИР! Тогава влезе и самата Александра, която той много добре познаваше. Здравей отново. Не се радвам да те видя.
Александра: Погледна Тай. Наясно съм колко е твърдоглав. Подготвила съм си домашното. Сигурна съм, че имаш много въпроси какво се случва в момента, но...те ще почакат. Най-важното нещо в момента е да спечелим този съдебен спор. Забрави за всичко за което се бориш. Забрави за всичките си приятели и близки, които те чакат навън. Абстрахирай се от обстановката и от света навън и се фокусирай единствено върху самия съд. Изгубим ли го, светът навън няма да е същия. Тай макар и да не знаеше подробна информация за домейна, по думите на Александра и Акира можеше да заключи, че е изключително силен. Тай също така виждаше, че Александра е изключително сериозен адвокат само по аурата и и щом ги казва тези неща, значи има за какво.Тай написа:Тази мадама...не съм я виждал преди. Но..имам чувството, че не е враг. Не усещам враждебност от нея. В такъв случай..е съюзник. Е-ей...не знам коя си, но...Погледна отново ядосано към Акира. Това там е моят най - добър приятел, който здраво е започнал да ме ядосва с неговите разсъждения! Усещам, че искаш да ми помогнеш и с удоволствие ще приема помощта ти..но е доста твърдоглав! Поне се радвам, че не съм сам в този domain...!
The Trial is About to Begin
Emoran- Administrator
Тай: Личи си, че е твърдо обсебен от глупавата си идея, че го върши за добро...явно няма да стане по този начин...Погледна към Александра, видимо объркан. Хъх? Какво е съд? За нейно огромно съжаление, Тай не е типичният гражданин, който е запознат със съдебната система, той дори не знаеше, че този домейн представлява съдебна зала. Добре, няма да питам тогава..но съм свикнал да печеля с юмруците ми, така че не знам колко ще съм ти от полза...
BGDodpul- Administrator
DANGANRONPA OST: -1-15- Trial Underground
В съдебната палата няма време за губене и на съдийското място се появява и нещото, което ще определи съдбата на участниците в съдебния спор. Подобно на гръцките богини Темида и Немезида, жено-подобното същество пред тях беше сляпо. Това е и самото въплъщение на богините на правосъдието. Въплъщение на божествения ред и закон.
Съдебния процес започна. Алексаднра, която се явява като съдебен и служебно назначен защитник на Тай Фулбърстър и Кай Асара в ролята си на прокурор, да се даде ли ход на делото?
Ваша чест, нека се даде ход на делото.
Ваша чест, нека се даде ход на делото.
вDANGANRONPA OST: -1-06- Class Trial (Dawn Edition) (ON REPEAT)
Правилата са следните. Делото разглежда обвинения от Кай Асара срещу Тай Фулбъстър, които гласят, че той не е готов да определя съдбата на човечеството и да се противопоставя на неговия план за световен мир. От страната на Кай Асара изглежда, че Тай Фулбъстър няма планове за доброто на човечеството и извършва световно престъпление да се опълчва срещу плана му. Александра в ролята си на адвокат оспорва иска и се изправя срещу Асара и неговото тиранично извоюване на световен мир. Като участник за първи път в подобен съдебен процес, моля Тай Фулбъстър да изкаже своето мнение относно недоволството си от плана на Кай Асара за световен мир. Преди това, нека го запознаем с правилата.
В следващите коментари, в жълто ще бъдат изписвани думите на съдийката, в син тези на Александра и в червен цвят, тези на Акира. Съдията определя хода на делото и коя от двете страни да говори. Акира и Александра могат да се намесват да да оспорват казаното на останалите, но не могат да изразяват мнението си без съдийката да даде право на това. Тай като главен обвиняем, може по всяко време да попълва думите на останалите след всяко изречение без да е нужно. съдията да му дава право на говор. Съдебното решение остава в мистерия, заради неразрешеното дело, но със сигурност трябва да се спечели от Александра и Тай. Тай може да обстрелва всяко едно твърдение на Акира, което е написано в червено с контра-аргумент подобно на truth bullet-и, а Александра е длъжна да защитава контра-аргументите му, иначе няма да бъдат приети за валидни.
Emoran- Administrator
Тай: Цялата тази обстановка му се стори абсурдна, като погледна леко раздразнено към "съдията". Ей, бабо..не те знам къде беше до сега, но вече казах достатъчно по този въпрос! Ъх...Погледна към Акира. Това ли е плана ти? Да ме държиш далеч от теб, за да не те фрасна в тъпото ти роботизирано лице? Fine..I'll play your stupid game. Първо! Абсолютно никой не бива да бъде поставен в позиция, в която да може да контролира света. В момента се бием срещу такива нещастници, по дяволите! Аз съм свободен и няма да се подчиня на никого! Това, което Акира иска не е мир..Намръщи му се. А пълен контрол...как можеш да гарантираш, че един ден няма да изперкаш и със силата ти не решиш да убиеш всички, които контролираш? Не можеш! Никой не може! Посочи го. Това е нещо, което един злодей би се опитал да направи, Акира! Ти не си такъв!
BGDodpul- Administrator
DANGANRONPA OST: -1-06- Class Trial (Dawn Edition) (STILL ON REPEAT)
Абсолютно съм съгласен с това,
че няма как да си сигурен за моето психично здраве и може да представлявам заплаха за света,
но Акира не е създание, което би искало да подчини света за своя изгода.
Нинджа боговете ще запазят правото си на глас в главата му.
Дори НИЕ ( създанието, което ще се образува от смесицата между него и Shadow ) да изперкаме,
останалите ще имат пълния контрол и право да го спрат.
че няма как да си сигурен за моето психично здраве и може да представлявам заплаха за света,
но Акира не е създание, което би искало да подчини света за своя изгода.
Нинджа боговете ще запазят правото си на глас в главата му.
Дори НИЕ ( създанието, което ще се образува от смесицата между него и Shadow ) да изперкаме,
останалите ще имат пълния контрол и право да го спрат.
Ваша чест, Асара се опитва да някаква сигурност в действията си и твърди,
че те няма да backfire-нат срещу човечеството. Нямаме никакви веществени доказателства,
че това е възможно. Информацията с която разполагаме за въпросния бог Акира е на база
митове и легенди, които са писани от Масару Такеши. Макар и да са се случвали, никой
не е бил там и никой не е пробвал това, което Кай иска да направи, че да гарантира
начина по който работи тази смесица от нинджа богове.
че те няма да backfire-нат срещу човечеството. Нямаме никакви веществени доказателства,
че това е възможно. Информацията с която разполагаме за въпросния бог Акира е на база
митове и легенди, които са писани от Масару Такеши. Макар и да са се случвали, никой
не е бил там и никой не е пробвал това, което Кай иска да направи, че да гарантира
начина по който работи тази смесица от нинджа богове.
Не е нужно да има доказателства за подобно нещо.
В този съд сме длъжни да говорим истината и само истината. Не се опитвам да излъжа,
не твърдя, че вие намеквате, че го правя. Вие просто не сте сигурни, че можете да се
доверите на това, което казвам, което е разбираемо. Както споменах, преди съдията
да дойде, аз ще събера 2 минуса и ще създам плюс, който да поведе света към вечен мир.
В този съд сме длъжни да говорим истината и само истината. Не се опитвам да излъжа,
не твърдя, че вие намеквате, че го правя. Вие просто не сте сигурни, че можете да се
доверите на това, което казвам, което е разбираемо. Както споменах, преди съдията
да дойде, аз ще събера 2 минуса и ще създам плюс, който да поведе света към вечен мир.
Ваша чест, този спор е безсмислен. Кай Асара твърди, че за благото
на света е нужно да се правят жертви с правата на хората, което е нещо, което е изключително
неправдоподобно и античовешко. Мотивите му не са хуманни и според мен това е обида към
съдебния процес, който защитава човешките права. Делото не бива да продължава.
на света е нужно да се правят жертви с правата на хората, което е нещо, което е изключително
неправдоподобно и античовешко. Мотивите му не са хуманни и според мен това е обида към
съдебния процес, който защитава човешките права. Делото не бива да продължава.
Гласът на въпросното entity беше двоен, като ясно се чуваха мъжки и женски глас. Не можеше да се определи пола на въпросното нещо, въпреки дългите гърди, женското тяло и гърдите. Навярно в него също имаше нещо странно, но не беше по-важно от самия съдебен процес и по никакъв начин това не влияеше на него.
Алексадра, длъжни сме да изслушаме и двете страни. Съдебния процес в този domain както знаеш, че поставя под внимание човешките ценности и права. Тук осъдения е този, срещу когото биват повдигнати най-много добре аргументирани обвинения, а печелившият е този, който успее да убеди съдията, че е прав с твърденията си. Делото ще продължи, докато съдията не вземе решение.
Алексадра, длъжни сме да изслушаме и двете страни. Съдебния процес в този domain както знаеш, че поставя под внимание човешките ценности и права. Тук осъдения е този, срещу когото биват повдигнати най-много добре аргументирани обвинения, а печелившият е този, който успее да убеди съдията, че е прав с твърденията си. Делото ще продължи, докато съдията не вземе решение.
Emoran- Administrator
Тай: Удари юмруците си, като се усмихна широко, сякаш крушката му светна. Алекс..в такъв случай, поеми Акира. Аз ще убедя това чудо, че моят начин да спася света...е по - ефективен! Посочи съдията. Слушай сега, бабо! Това, което Акира предлага, е краен метод за предотвратяване на проблем, който той не може да гарантира, че ще спре. Дори начинът му да е ефективен, има много по - големи опасности, от колкото само собствената ни планета. Ако човечеството го е страх..то ние ще сме първата завладяна планета ако настане нашествие! Мултивселената отвори врати към нашественици от други вселени. А Акира не може да гарантира, че е по - силен от тях! Никой не може! Затова, ако запрати цялото човечество в страх и спре неговото развитие, ние рано или късно ще бъдем затрити от нещо, което не можем да надвием, йо! Трябва да има смели и луди хора като мен...хора, които са готови да се изправят срещу непобедимото! Срещу незнайното!
Аз ще спася много повече от просто човечеството...
Ще спася вселената!
Ще спра Шун, ще спра Valentine...който и да било, йо!
Тази мултивселенна война няма да бъде нашият край , защото ще я предотвратя!
И ще се изправям срещу каквото и да се опита да го застраши...
Защото един истински герой не кара хората да спят и да потънат в страх...
Един истински герой жертва себе си за благото на останалите!
Един истински герой има ДРУГАРИ до себе си, които са луди колкото него и се бият РАМО ДО РАМО!
Не е ли така, Акира?!
Ти също имаш другари до себе си!
Ще спася вселената!
Ще спра Шун, ще спра Valentine...който и да било, йо!
Тази мултивселенна война няма да бъде нашият край , защото ще я предотвратя!
И ще се изправям срещу каквото и да се опита да го застраши...
Защото един истински герой не кара хората да спят и да потънат в страх...
Един истински герой жертва себе си за благото на останалите!
Един истински герой има ДРУГАРИ до себе си, които са луди колкото него и се бият РАМО ДО РАМО!
Не е ли така, Акира?!
Ти също имаш другари до себе си!
BGDodpul- Administrator
Тай... Усмихна се като намръщи поглед и погледна към сидията. Ваша чест!
Мултивселената не е заплаха за бога Акира, при положение, че от неговата ръка
са умирали хиляди светове по време на битката му с Jester. Няма да е нужно човечеството да еволюира,
че да се защитава, когато ще имат свой защитник, който да убива проблемите и да се разправя с тях,
вместо да изправя хората на фронта в опасност.
са умирали хиляди светове по време на битката му с Jester. Няма да е нужно човечеството да еволюира,
че да се защитава, когато ще имат свой защитник, който да убива проблемите и да се разправя с тях,
вместо да изправя хората на фронта в опасност.
С нищо не можеш да гарантираш и да си сигурен относно опасностите в бъдеще.
Не можеш да си сигурен, че сам самичък Акира ще успее да предпази човечеството от каквото и да било,
при положение, че не е успял да победи Jester. Не можеш да си сигурен, че там някъде няма нещо по-силно
дори и от него, което чака да ни унищожи!
Не можеш да си сигурен, че сам самичък Акира ще успее да предпази човечеството от каквото и да било,
при положение, че не е успял да победи Jester. Не можеш да си сигурен, че там някъде няма нещо по-силно
дори и от него, което чака да ни унищожи!
Жертвите създадени от Акира са като гориво за него. В момента е напълно способен да победи Jester
и да използва силата му за добро. Смъртта е неговия живот. Тя го прави по-силен. Всичките души и животи, които отнесе
със себе си, включително и този на клоуна, ще са достатъчни да гарантиран благото на човечеството пред каквото и
изпитание да се изправи.
и да използва силата му за добро. Смъртта е неговия живот. Тя го прави по-силен. Всичките души и животи, които отнесе
със себе си, включително и този на клоуна, ще са достатъчни да гарантиран благото на човечеството пред каквото и
изпитание да се изправи.
DANGANRONPA OST: -1-17- Discussion -BREAK-
Асара, ти не можеш да осъзнаеш колко много жертваш за това. Не, напротив...Ти
го осъзнаваш и според теб това е правилно. Как ще опровергаеш самотата, която хората ще изпитват
и несигурността в техните действия?
го осъзнаваш и според теб това е правилно. Как ще опровергаеш самотата, която хората ще изпитват
и несигурността в техните действия?
( Виджил и Smoke ) е този, чиято смърт ще захрани Акира и той ще им покаже силата на самотата ако се наложи.
Тай написа:
Осъзнаваш, че твоят мир е една голяма лъжа в която ще накараш хората да живеят нали?
Това е изключително ужасно да караш милите души да живеят в илюзия.
Това е изключително ужасно да караш милите души да живеят в илюзия.
Затова и ( Сахир и Мира ) ще умре и ще бъде пример за живота в перфектната и не толкова фалшива илюзията, която
реално ще бъде реалния свят.
реално ще бъде реалния свят.
Тай написа:
Страха от смъртта, Асара...Страха от смъртта! Човешкото подсъзнание няма да понесе факта,
че всяко едно тяхно действие бива гледано под лупа и може да доведе до фатален край при най-малката издънка!
че всяко едно тяхно действие бива гледано под лупа и може да доведе до фатален край при най-малката издънка!
( Акаме и Китсуне ) са перфектния пример за това как смъртта е нещо свято, както в обичаите на Кагедома,
така и в останалите религии по света. Дори хората да допуснат грешка, която ще им коства живота, те ще бъдат пренеси като
гориво за общото благо на човечеството и ще се издигнат като нещо свято, като част от Акира.
така и в останалите религии по света. Дори хората да допуснат грешка, която ще им коства живота, те ще бъдат пренеси като
гориво за общото благо на човечеството и ще се издигнат като нещо свято, като част от Акира.
Тай написа:
Смъртта на близък човек е най-тежкото нещо, което един индивид може да понесе.
Затова ще се погрижи ( Бела и Венъм ), който много лесно и бързо ще покаже, че реално този
Despair ще бъде като отрова за тях. Отрова, която щом превъзмогнат ще станат много по-силни емоционално и психически.
Още един пример, за човешко развитие въпреки негативите, които се опитвате да изтъкнете.
Despair ще бъде като отрова за тях. Отрова, която щом превъзмогнат ще станат много по-силни емоционално и психически.
Още един пример, за човешко развитие въпреки негативите, които се опитвате да изтъкнете.
Тай написа:
Семейството ти и приятелите ти не са пионки Асара!
Да, те са жертви за общото благо на човечеството. Те са смелите и луди хора, за които Тай говори реално.
Тай написа:
О не, настана дебат. Нещата много бързо се разгорещиха и започнаха да се хвърлят твърдения наляво надясно. Няма страшно, но няма и лесно. Тай трябва надвие всяко едно твърдение на Акира, като за целта използва думите на Александра като помощно средство. Горе са написани и местата в които Тай трябва да се намеси, за да се опълчи на твърденията на Акира. Дебатът, в самата си същност, е форма на излагане на даден аргумент, в който първо се разглежда едната страна на въпрос или твърдение, а после се обсъжда и противоположната гледна точна (антитеза). В случая, Тай трябва внимателно да си създаде теза в главата си на база думите на Александра и след това да обори възраженията на Акира. По този начин, страстите ще се охладят и съдията ще удари чука за да сътвори ред и дисциплина. Щом за момента не го е направил обаче, означава, че иска да чуе мнението на Тай в горепосочените места.
Emoran- Administrator
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------Kagedoma----------------------------------
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите