Индустриалната зона

3 posters

Страница 4 от 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Индустриалната зона - Page 4 Empty Re: Индустриалната зона

Писане by Emoran Вто Фев 09, 2021 10:38 am

Имаш думата ми, че ако прекратим договора, ние няма да се месим в тази битка. Единственото което искам от теб е прозрачност, Макима..Подаде ръка напред - Варис

Хвана ръката на Варис като погледна към нея Абе да те питам..Трябват ли ти хора които да се внедрят при другите семейства? Черпенето на информация ще е много по-лесно. В случая можете да се занимавате с единия от враговете, докато ви давам информация за другия - Сахир

Започна да усеща как това се превръща в миналото на S.O.S До сега не е следвал заповеди на друг освен на Сай. Нещо, което го накара да зададе един единствен въпрос на Макима Плащаш ли? Ако да, колко? Ако не, не очаквай да съм продуктивен толкова много - Дейвид
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Брой мнения : 2776

Върнете се в началото Go down

Писане by BGDodpul Вто Фев 09, 2021 10:50 am

Погледна към Сахир. Имам източници при другите семейства, но ако в това си добър, ще ти намеря задача. Погледна към Дейвид. Ако това ви интересува, това е най - малкият ви проблем. Милиардер съм. - Макима
Гледаше към Азами. Ей. Ако си хлътнал, тази не е твой тип. - Overhaul
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by Emoran Вто Фев 09, 2021 12:47 pm

По-добър от мен няма да намериш в това начинание. Но така няма да мога да съм вечно до вас в преговорите. В замяна ще получавате информация постоянно - Сахир
Въздъхна Аз ще ги поема в такъв случай.. - Варис
Щом плащаш добре, брой ме. - Дейвид
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Фев 11, 2021 1:04 pm

Макима кимна към тях, като очите ѝ присветнаха. В момента тя сключваше договора в главата си и щом най - сетне приключи, тя реши да се обърне към своите нови "събратя", тъй като вече бяха от едно семейство. Но това, което тя щеше да разкрие пред тях щеше да ги накара да се осъмнят не в нея, а в друг човек. Макима не беше човек на много тайни. Даже понякога е твърде искрена и откровена. И това беше един такъв момент.

Приветсвам ви в такъв случай официално...

...

В семейство Киригири!

Нима тя току що спомена фамилията на Кьоко? Какво общо имаха семейство Киригири с това? Може би това са въпроси, които всеки току що би си задал. А от Макима в този момент се усещаше нейната дяволита аура - именно това чувство ѝ беше спечелил нейният прякор.

Нека ви разкажа за семейство Киригири по - подробно. Преди аз да се родя, моята роля на глава на това семейство заемаше Киригири Фухито, моят дядо. Може да се каже, че тогава е нямало все още Осемте Смъртни Прегрешения, които представляват наименованието на коалицията от различните семейства на нашият клан. Дядо ми беше човек, който имаше огромно чувство на справедливост. Сигурно бих го нарекла върховния съдия в нашето семейство. Това бе и причината той да създаде т.нар. "Detective Shelf Collection", или DSC. Пред тях на холограмен екран се показа списък с имена на купища детективи, сигурно над 100 хиляди имена бяха изписани, които работиха за DSC - мястото, където те в момента се намираха. На всеки един от тях беше изписано неговите имена и години, след това някакво 3-цифрено число, а накрая - техният ранк, който стигаше от 0 до 9. Примерът, който всички видяха бе Kirigiri Makima (Age 26) - DSC 900 - Murder - Impossible Crime - Rank 0. Друго име, които щеше да направи впечатление на останалите беше Kirigiri Kyoko (Age 20) - DSC 000 - Murder - Impossible Crime - Legend

В нашата библиотека от детективи има 10 класифицакии, а те са следните: - Макима

0 - Общи, неконкретни убийства

1 - Религиозна престъпност - Brainwashing, Illegal teachings, etc.

2 - Национална престъпност - Тероризъм, бунтове, вулгаризъм и т.н

3 - Бизнес престъпност - Фалшиви валути, незаконно присвояване..

4 - Природна престъпност - Унищожаване на природата, бракониерство..

5 - Кибер престъпност - Кибератаки, нелегален достъп...

6 - Сексуална престъпност - Проституция и т.н

7 - Арт престъпност - Крадене на картини, продаване на чужди творения на изкуството...

8 - Freedom престъпност - Действия, отнемащи нечия свобода

9 - Убийства - Всичко, свързано с отнемането на човешкия живот

Имаме най - различни детективи, които работят във всяка една от тези области, както можете да видите в нашата библиотека. Информацията за техните дейности я има в профила на всеки един от тях , за да могат клиентите ни да си поръчат детектив, свързан с техният случай. Може да забележите тези 3 числа до името на всеки детектив. Първото число показва тяхната специалност от тези 10. Както виждате, моята е убийства. Второто число показва в каква област по - специфично се занимава даденият детектив, а последното число е неговият ранг. Както виждате, моето число е 900. Аз се занимавам главно в сферата на убийствата, но знанията ми покриват и куп други сфери, правейки втората и последната ми цифра 0. Има само 4-ма души, които са успяли да направят числото си от три нули, като тях ги наричаме легенди. - Макима

Макима отново се усмихна коварно. Да, това което тя казваше беше абсолютната истина - тази съвкупност от детективи работеше и до ден днешен, но истината, която се криеше зад тях беше много по - тъмна.

Дядо ми обаче реши да сключи съюз с компанията на неговият син..което даде стартът на Осемте Смъртни Прегрешения. Целта му беше да финансира своя син с печалбите от компанията му. Предполагам вече можете да свържете 2 и 2 и да се досетите... - Макима

Че семейство Киригири работи за Осемте Смъртни Прегрешения от самото начало.
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Чет Фев 11, 2021 2:18 pm

Азами: Той беше човек с невероятно богата обща култура. Обичаше да проучва всякакви неща, дори и да нямат нищо общо с него. Семейство Киригири също е попадал под окото му, но специално за Киригири Кьоко почти никаква лична информация не успявал да намери, въпреки че е търсил. Но пък нейният ранк "Легенда" му беше известен и думите на Макима не го изненадаха. Поне не все още.  Но странна черта у него беше, че този бизнесмен се интересуваше повече от личния живот на момиче, с което няма нищо общо, от колкото нейните постижения. И точно това, че не можеше да открие никаква лична информация за нея, въпреки че беше наел най-елитните хакери, вдигаше многократно любопитството му. Той кръстоса ръце и се усмихна задоволно поради някаква причина. Истината беше, че Азами е виждал на живо Кьоко и е сравнително запознат с уменията ѝ.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2828
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Писане by Emoran Чет Фев 11, 2021 3:21 pm

Знаех си..знаех си..Ето защо Кьоко е искала да ни помогне. Макар и съкрушителна новина, този път Варис се усмихваше като Ервин Започват, да ме сърбят ръцете.. - Варис
Варис, всичко наред ли е..? Искаш ли вода? Не се случваше често някой да го види така, какво всъщност му има..? - Джейкъб
Толкова развита технология. Толкова много начини да получиш отговори и въпреки това потребителите разчитат на човешкия разум да им решава проблемите - Варис
На къде биеш..? - Дейвид
Човечеството не е толкова загубено, колкото си мислех Варис беше изключително мистериозен на тази тема. За него технологията е паразит и в такива моменти когато някой не я предпочитс, Варис получава една такава топлина в сърцето си Макима, нещо друго имаш ли за казване? - Варис
Нима това ти беше малко!? - Блейк
За мен, не толкова колкото за вас. Преди време когато със сестра ми се занимавахме с кибер атаки, докато тя саботираше компании, аз се заех с това са я пазя. Прекривах следите и и ровех за информация за хора които биха ми попречили Погледна към Макима Едно от откритията ми беше именно DSC. Не съм се родил много, но ми направи впечатление как не мога да намеря информация за някои от хората. Едва след като се заехме с мафията на Чисаки, аз разбрах, че една от тези хора е Кьоко..Поклати глава Кьоко, Кьоко. По-интересна си от колкото си мислех.. - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Фев 11, 2021 5:04 pm

Щом чу това име, Макима се намръщи. Хмф...Киригири Кьоко, а...това е име, което не бях чувала от години. Не и от както беше изгонена от семейството преди няколко години. Това момиче преди работеше като лейтенант в моето семейство. Може да се каже, че беше най - близкият ми човек тук..но тя направи непростимият грях във всяко якуза общество..а именно да убие собственоръчно лидер на семейство. Всички лидери на нашите общества следват един човек, който е глава на клана. Преди време, начело на Осемте Смъртни Прегрешения беше човек на име Кагамине Фузуки. Той...беше добър човек. И имаше и добри идеи за бъдещето. Той щеше да използва парите, които тази коалиция от семейства правеше, за да създаде проект на име "Doomsday". Негов партньор в изграждането на този проект бе човек, когото наричахме "Detective Rose". Те двамата виждаха света като място на твърде много страдание. Но единственото нещо, което притежаваха..бяха пари. Много, много пари. Казват, че парите не могат да купят щастие...но тези двамата бяха на различно мнение. "Doomsday" представлява събитие, на което милиарди щяха да бъдат раздадени на всяка една държава в света. Щяха да бъдат осъществени куп други проекти..а това е една огромна сума пари, която се е трупала сигурно с десетилетия. А Кьоко...Кьоко не беше голям фен на тази идея. Не знам защо...не виждам нищо лошо в такава идея. Явно тя знаеше нещо, което аз не знам. Но е факт, че тя предприе нещата в свои ръце. Detective Rose се оказа, че е била жена на Кагамине Фузуки. Тя беше тогава лидер на семейство Хресвелг. Кьоко , не знам как изобщо..се е добрала до нейното жилище. И я е застреляла. Била е открита на местопрестъплението и е направила пълно самопризнание. Но...Фузуки не искаше тя да отива в затвора. Отреди ѝ много по - отвратителна съдба..тя беше запратена в Адрон и ѝ беше поставено задължение да изплати сумата от един трилион, а майка ни беше убита като цена на нейните действия. И до ден днешен тя продължава да праща пари на Осемте Смъртни Прегрешения, но никога шпионите на Фузуки не са я намирали да върши нередни дейности. Докладите им показват, че тези пари биват изкарвани от нейната работа като детектив. И до колкото знам..Погледна към Чисаки. Тя е отговорна твоят план да се провали. Малката Киригири...не знам какво цели. Но знам, че е под постоянно наблюдение. На нейно място нямаше да знам какво да правя. - Макима
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пет Фев 12, 2021 9:54 pm

Кьоко в момента е на наша страна. Тя води битките с боклуците..Останалите можеха да забележат как часовника му мига от известие, което той не отваря. Каквото и да ми кажете за нея, не мисля, че ще промени начина по който мисля за тва момиче - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Фев 13, 2021 3:06 am

Хм, интересно..намерила си си приятели. Хех..това прави нещата по - интересни. За сега тя, дядо и Detective Rose са единствените легенди, които ние имаме и заради това цените да си поръчате някой легендарен детектив са много, много..високи. Но разбира се, нека продължа с историята. Както вече споменах, дядо ми създаде DSC с цел да финансира компанията на сина си, която се занимаваше с недвижими имоти на времето. Парите му бяха предостатъчни да изкупи една огромна част от имотите в Beacon, а след това започна и всички бизнеси. За около година, баща ми имаше контрол над целия град. Стана известен...в очите на всички други, той притежаваше света. Дори по време на гражданската война тогава, той снабдяваше и двете страни и само получаваше купища пари заради черната си борса..Тогава бях прекалено малка , за да разбирам колко важно е да имаш цел за бъдещето. Но той..беше гениален..никога не съм виждала човек с толкова голямо ниво на интелигентност..боя се, че това е единственото нещо, което никога няма да мога да наследя. - Макима

Баща ми...първият легендарен детектив на света.

Човекът, който твърдеше, че знае всичко...

Всъщност, многократно го е доказвал...

Той знае бъдещето.

Знае всеки мой ход..

Никой не може да се мери с този стратег..

Той ръковедеше както полицията, така и мафията..

Хех..надявам се..заедно...

Да разберем всичките му тайни..

Може би в този момент всички чуха реалната цел на Макима. Нейното любопитство да разбере как баща ѝ е постигнал този успех като е почнал от нулата я караше да променя ходовете на стратегията си и да я създаде по такъв начин, че да спечели състезанието и да научи всичко, което я интересуваше. На екрана пред тях изкочи профил на топ 1 детектива, който работеше в тази компания. И това като че ли наистина щеше да озадачи всички..кой бе този човек, който бе наричан от всички най - добрият стратег на света? Отговорът със сигурност е ясен на всички присъстващи тук от това, което вече разбраха от Макима.

А на екрана всички видяха...:
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Фев 13, 2021 12:39 pm

Варис, какво е това..? - Сахир
От къде да знам - Варис
Ами, оправи го! - Блейк
Аз съм хакер, не съм магьосник! Погледна към Макима А този е..? - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Съб Фев 13, 2021 12:52 pm

Азами: Когато разбра, че реалната цел на Макима е изцяло водена от любипитството ѝ, Азами вдигна още повече интереса си към нея. Но не като интерес към жени, а като интерес към нови познания.  Макима, определено трябва да науча повече за теб. Няма да те изпусна от око, хехе... След тези сталк мисли, Азами се обърна рязко към екрана, където видя нещо ново. Толкоз шантави работи се случиха в тая стая, че вече нищо не можеше да го изненада, но любопитството му нямаше край. Той погледна с нетърпелива усмивка към GLITCHTRAP. Кой сега пък си ти, ако мога да попитам?
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Съб Фев 13, 2021 12:58 pm

(Музиката продължаваше)
И идея си нямам...Нападат ни..? Толкова рано? Не очаквах още сега да ни атакуват..явно бях твърде невнимателна. Изправи се. Напускаме сградата. - Макима
В коридорите беше настанала паника. Чуваха се крясъци, писъци, като хора убиваха хора. Да, това беше Legion инвазия. Хората на The Boss навярно бяха нахлули в сградата и започнаха да всяват унищожение навсякъде. Много скоро, те щяха да достигнат и до тази стая. Вратата обаче се заключи от самосебе си.

Н̶̬̪͓̱͈̜̤̲̣͚͚̤͔̭̳̣̀̆͋̈́̐̕͝ ̵̡̯͙̘̙̰̜̖̳̠̘̥͇͑̊͂̉̍͗̅̏͛̌́̉͗̂̒͜͝И̷̡̫͓̻͙̝͎͛̈́͂̓̆̏͌͠ ̸̨̬̳̖̠̅̉͋̂̆̉̚К̴̡̢͔̜̬̦̳̼͍̱͔̙̰̭̤͇̻̯̏̈́̒͘ ̷͎̰͕̥̄̆Ъ̶͙̼̈́̍̒̑͗̾̈́͘ ̸̧̝͙̱͎̠͎͉̤͕̖̲͔̣̥̰̣̈́̒́͆̉͗̎̋͛̐͘̚͠͠Д̶̛̙̖̹̺̫̩̻̞͚̓͂͑̅͌̏͐̈́̎̄̌̚̚͝͝ ̶̛̻̂̈̓̾̒̊̀̏͒̋̅́̚͠Е̵̨͎̝͇̝̩̠́̎̈́̔͆̅̌̌̀͂̈͘ͅ ̵̧̗̰̭̝̭̳̳̳͈̱͖̻̝̱̟͓͍̲̌̀̈̾̈́̉͘̕ ̷̛̺̜̦̰͍͈̟͔̿̓̿̑͊͜ ̸̡͔͇̭̜̿͌̒̂͆̐͌̈̍́̇̿̈́̒̔̈́̒͌̀͠ ̶̧̨̨̤̳̬̭̪̦͕̼̤͓̳̖͖͓̰̩̑̓̚ͅ ̷̢̺̯͕̜̙̤̭̝̠̞̓̔̚͜ͅН̶̫̹̏͋̎̆̓̾̈͆͗͐̓̀̑̈́̂̈̉͂̚ ̵̧̩̰̞̪̗͖̘͇̞̬͚̹͙̖̗̮̌̉͋̂͑͊̔̇̏̆̀͘̚͝ͅͅЯ̵̥̱̻̟͔͉͔̈͛̉̾̿̅͊̽͋̚͝͝ ̴̺͚̣͎̘̭͈̲̻̠̝̼̺͙͎̺̬̗͈̆̃̈̂̇̍̂̄͜М̴̧̠̖̜̥̬̙͋́́͌̅͗͌̔̎̒ ̸̢̢̯̭̺̱̰̭̗̲̲̞͙͙̝͓͕̭̭͆̒̀́͋̓̒͌̈̀̉͊̏̚̕̚͝ͅА̷̡̨̛̛͕͎̙͖̲͉̻̠̗̩̎́̍̏̍̐̓̅͛͑̈́̑͝͝͝ ̶̢̪̺̖͙͈̄̔̊͐̊́͌̃͝ ̶̩̱̰̮̭͎͍̝͚̦̈́̏̒̍̍̊͐͠ ̶̡̰̻̼̟͔̤̼̰̟͊͆̋͆͌̅̎̀̈̀̂̓͌̇̋͘̚̕͠͝ ̵̡̧̨̢͓̲̰̫̩̬̲̹͉̰̮̯̬͕̈́̏́̈́̀̈́̽̽͐̈̋͛͋̆̓̕̕͜ ̷͔̳͍̈́͌̏͐̽̀̕͜Д̶͎͋̅̀̑̉̕ ̸̠͙̹̪̈́̉́͋̽̈́А̶̨̡̡̯̤͕̟̳̻̮͖̜͕͚͊̈́̉̉́͆̾̓̉̔̍́ ̵̧͔͙̭̣̌ͅ ̵̧̛̛̝̖̹̥͎̤̊̄̈́͛̾̈̋̈̔̐̿͗̌̿̏͝͠ ̸̡̦̟̟͙̙̩̪̟͕̩͛̈́̉͠ ̴̧͚̣̮̤̔̌̆͐̀̿̄̌͆̈͋͂̽͌͘͘͝͠͝ ̶̢̢̖̱̭̻̳͍̫͈͖̃̑̔̒͌̉̌̏̿̇͗̕̕͠Х̵̢̡̪͚͙̯̮̮̩͙̙̰͈̜̼͕̺͝ ̷̛̖̜͇͈͈̘͔̽̓͒̾̍̀̆́͐̒͋̽̕̕͝͝͝͝О̷̡̢̨̡͍͓͉̙͇̫̮̮̙̺̭͔̙̝͐̃͂͐̚ ̴͔͖̭̦̖̜̺̹̤͇̗̼̲̜̺̜̜̿̌͋̂̅̅̍́̈́̉̚͝͝͠Д̷̛̘̖͈̘̜͔̲͎̯̝̐́̾̄͂̋͌́̈́̏̆̈́̚ ̷̨̛̫̟͎͇̲͈̤͙̙̖̪̠͕̣͔̖̄̐͛͒͂̑̋̂̈́́̓͐͘͘͘͠И̸̘̞̩̗͎͔͌̽̌͂͐͒̅ ̷̨̛̹̹̥̞͓̔̃̈́͒͆͐͗̂͊̊̓̐̾͘Т̴̢̱͈͖̹̠͕̫͉̼͔̤̹̏̊̀͑̿̋̄͛̚͘̚͜ͅͅ ̶̨͚̘̞̠̟̲̣̤̗͋͑͜Е̸̢̧͕̮͓̣̩͚̻̳͎̇̐͋̈́̽̓̅̽̌̽̓̈͗̎̾̓̿̆̕͝ͅ

Гласът на този човек звучеше роботизиран, почти неразбираем. Но това не беше някакъв запис или нещо от сорта. Това нещо..беше живо. Тези string-ове от информация, които те виждаха на екрана бяха част от това чудо, каквото и да е то. Едно беше ясно обаче - имаше пробив в системата на цялата сграда. И в момента The Legion имаха достъп до всяко едно помещение и късче информация. Това беше доста странно обаче..дори Варис или Вай биха изпитали затруднение да разбият цялата тази система. Не е невъзможно, но със сигурност би им отнело седмица или две непрестанна работа.

П̸̧͕̙̻̘̦̇̚ ̵̧̜̭̦͖̖̱̮̈͛́̍̓̀̾͑Р̸̮͇̻͚̠̲̥̺̲͉̠̼͖̯͋̏̅͋͊̏̀̉͘ ̸̢̡̮̮̤͈̥̭͍̱͙͉͎̫̼̙̫̱̝͕̞̉͐͛͌̆̅͛́̎͛͊̚͜͜Е̶̢̥̫̘̖̹͍̣͖̤̃̋̽̇͐͂͛̑̒̿̚̚ ̶̡̡̧̛̰̮̩̺̤̱̬̤̪̮̼̳̃̆͂̓̆̆͊̀̐̒̑̄̎̿͊̍̚͝͝Д̴̧͖̠͇̱̙͚̫̳̫̜͇̪̻̞̱̞̼̩̠͓̫̖̏̓̓́̎̑͒̇ ̷͉̹̮̘̰͙͓̳̬̗̼̄̐͂͛̋̎̾̒̿̾͌̓͗̇̏͘̕͝͠А̴̡̛̹̼̣̟̬̺̮̬̤͒̽̍̀̆̔̓̽̔̈́͒̏̈́̀͜ ̷̨̢͇̜͚̖͈̮̰͍͇̻̝̮̘̀Й̶̨̨̛̲̳͔̝̠̭͓̘͇̖̰̘͕͎̹̐̾̐̓́̀͛́́͂̓̅̑̾̆͒̋͝͝ ̶̢̛̮͎͓̫͙̯̙̜̩̞̟͔̝̰̩͍̬̦̭̱̥͛̀͑̈̅̇̀̀̍̉̋̈́̄͠Т̴̡̡̧̢̢͍̰̜̜̹̳̘͍͙̤͗͂̽̏͑ ̷̧̙̖̠̺͕͉̠̺͔͉̞̞̹̦̘̇̓̊̆͂̿̃̒̓̇̅̈́̃̋̀͒͋͂͜͠͝Е̷̹̩̽̓͗́̈́̽̂̊̌͋̓̑̍̀́͋͠ͅ ̴͇̮̥́͆̃̍̈͊̀̾͑̈́̍̽̽̓̈́̑̕͝ ̶̡̨̗̲̲͕̫̮̝̜̠̃͊͊͜ ̴̢͖͔̳̲̳̣͕̯͛͐̀̓̅̄̔̅͊̓́͘͘ͅН̴̛̣͔̩͉̜̰̩̳͓͙̦̟̣̦̠͍̲̝̱͈̤̣́̀͒̍̂̏̅͐͒̇̓͆̅̍͝ ̸̨̧̦͍̜̪̰̮͙̯̤̼́̆͐̈́͊̃̂̑́̉͛̃͘͘͜И̸̡̨̻͔͉͖̥̻͕̞͉̞̰̜͇̒͆̈́͑̌̆̃͑̽̿́͜͝͝ ̶͍̹̪̳̠͍͛̅͒́̿̚͠ ̷̨̡̢̡̭̺̼̹̳͖̰͔̘̯̳̦̬͖͎̳̘̠̿͌͂̓̆́̆̓͒̀̈́̃̈́͋̈́̉̚͝͝͝͝ ̵͖͕͔̯̬̦̼̹͔̲̾͐́̌̎̈́̀͑́̋́̈̔̐̒̕͜͠͝͝ ̸̨̢͕̻͕̜̞̠̭̹̼̰̘͙͍͈̣̘̀͛̃̓̓̀̐̇͛̚͜Д̵͉͒̐̀͊͆͆̐̎̿͋̎͋͂͆̚͝ ̵̜͙͉̘̬̙͍̥̼̻̝̘͉̦͐̔̄͌̿̅̒̓͂̀̒̆͂̉͌͒͘̕͠͠Е̶̨̥͓̝̭͓̫̤͚̣̱̳̳̜̦̮̹̖̱̜̓͐̿͒̀͑̾̍̑̈́͂̓̒̌̔̉̋͗̂̆̄̕͜͜͝ͅ ̸̠̬͒̃͒͋̌̏͌͌̃͝Т̸̞̊̃̌͊̽͊̄͑̎͗̊͊̌͊̂̐̽̚̚͘͝ ̵̛̖͖͔̩̞͎̪͇̹̂͛̈́̍͑̀̃̎̈́̀̾̀̈́̽̋̍͂̓͘͘̚͠ͅЕ̷̢͓͕̮͚̩͉̼͍̙̂͑͌͌̀̍̀̓̂̍͌͂͑̉̂̓͝ ̷̻̀͛̏̋͐́̉̿̍͌̊͋͌̔͑̈́͊̇͘͝͝͠Т̷̡̛̘̠̥̳͈͎̟̪͕̟̞͍̰͙̗̃̈͗̾̔̓̀̊̽̈̐͋́̏̎͆̈́͊̌͂̿͘ ̴̛͙̼̳̲͍̗̗̋̉͊̏͒̐͒̓̈́́̅͛̓̋͌̎̀͝͝͝͠О̸̛̣̮̤̹͕̻̲͈͙͎͔͇̥̗̩͛̍̓̾̊̀͗̉̒̂͗̇̄̚̕͘̕͝͝ͅ ̵̧̢̗̺͚̝̮͚̘̼̪̻̄̊̅̆͊͛̆̈́̏̓̉̂̚̕̕̚͜ ̸̛̛̛̘̑͛̐̍͐̇̒͒̆̋̌̀̓̇͝͠͝ͅ ̸̢̨̛̦̯̰̩̠̜̙̲̞̜̺̫͎͍͍͌̈̒͑̐͒́̀̅͝Ӣ̶̧̧̛̭̮̱͔̪̺̜͓͖̯͙̙̜̞̐̐̐̒̋͊͂̀̔̊̌̕͘͘ ̶̡̹̹͛͑́̕͝ ̷͎̳̞̻̗̋̅͜ ̵̨̦̫̲̦̬̮͕̹̦̍́͘М̴̖͓̉̄̔̋͂̌̎ ̴̞̠̘͈̫̀̋̅̽̃̎̃̚͝И̷̨̨̨͎̪̳͚͙̙̼̣̭͕̣̱̫̗̲̗͑͒̇̾͐̎̈́͌̑͋́͆͜ ̴̗͍̭͚͙͌͛́̃̾͛̂͐͂͑̓̏Л̵̛̗́́̄͊̌͊̿̊́͗̽̋̿̈́̕̚͠ ̶̧̨̛͉̭̙̞͇̙͉̔̓͊̀̅̅̒̇̅̈̾̈́̓̑̚͝͝ͅИ̷̡̨̨̛̰͖͚̙͙̗̜͉̰̤̹͚̊̈̋̈́̒̒̌̄̅̒̎͑͊͋̋̕̚͝ ̸̡̢̭̳̘̗̼̠̥̞̻͖̼̠͚͛̈́̄А̷̨̻̼̰̗͔̹̺͇͖̝̦͎̯̖̞͉͉͎͉͓̙̼̉̅̆̒͐̓̓̃̀̀̽̑̄̚͘͝ ̵̢̡͇͚͎̖̮̤̳͖̤̥͚͖̰̫͂̈̈̀̀̿͑̿̍̏̓͋̎̅̕̚̕͠͝Р̵̨̧̘̜͔̗̻̗̲̗̟͕̩̳͑͐̒̑̇̅̆͋̈́̀̀͆͒͆͜͝ ̸̨̧̢̧͉̼̟̫͙̫̯̰̬͈̻͍̳̍̃̍̃͠Д̶̢̟̯̈́̈́̿̓̀̈̿͆̕͠ ̸̢̟̺̤̠̎̑Е̷̢̨͉͎̬̼͇̮̟͓͖̦̻͉̦̖̟͖̊̈́̎̽̈́̎̋̚͜͝ ̴̢̣̯̘̜̱͙͇͐Р̸̨͇͓͎̣̇̇̽̏͐͊́̑͆̍͑̈́̀̀̈̀̃͘͝͝ ̵̡̛̱̝̠̗̯̻̱̬̋̎̀̃̅͗̈́̑̉̈̇̃̋́̿̚͘͝͠͝А̵̟̪̩̟͕̫̪̉̈́̕͜ͅ

Чувайки тези думи, Ери се изплаши хипер много. Тя се скри зад Блейк и се разплака тихо. Пак съм виновна...пак ме искат лоши хора.... - Ери
Изправи се, като се огледа. Буквално по прозореца се бяха покатерили поне 10-ма души с червена Legion маска и гледаха право към Макима и останалите. Тази сграда беше хипер висока, като е цяло чудо, че тези хора просто стояха и се държаха отвън. Няколко от тях държаха бейзболни бати в ръцете си.
Варис, по дяволите! Извади си автомата. Това е хакерска атака! Не можеш ли да идентифицираш кой е този червения?!?! - Flash

И̷̦͇͓̭̹̂ ̵̨͇̼͈̬͎͚̲̺̪̈͆̅͑̊̽̎͋̓̐̌̀́͘М̸̨̛̛̰̰̭̜̮̫̫̜̺͙͇̝́̂̂͌̑̿̇̅̈́̄͌̉̌̈́͂̕͝ ̵̨͓̤͔̹̙͔̪̱͙̭̘̞̠̭͚̙̺͎̄̋̽̉͂̽͐͂̽̈́̎͌̀̉̀̀̏̅̐̕̕Е̴̢̧̛̼̫͙̮͓̥̱̟̲̲̹̠̙̼̅͗̒̆͐͊̿̍͆̓͋̈́̈̀̑͘̚͘͜͠͝ͅ ̵̝͕͉̹̱͇̭̳̲̫͂Т̴̢̛̟̘̬̱̭͎̘̘̝̦͓̻͚̫̣̪͚̰̩̊̓͐̾̐͒͂̏̊̄̌̐̐̌̈̋̕͘̕͠͝͝ ̷̢̡̨̧̼̝̬͔̳̗̦͎̫͕̞͉͇͔̝̮̈́̋̂̀̑̐̄͜О̵̡̢͉͉̮̻̯̘̣̞̭̘̫̺̱̩̝̜͍̺͎̌͆͊̒̐͛̀͑̄̄͆́̆ ̸̨̝͙̹̣̮̙̳͖͕͚͓̻̣͚̝͖̟͈̳̜̃̀̓̔͒̃̾͗̓̇͘͠ͅ ̵̨̡̛̙̣͍̤̘͈̪̠̓̊̐̃̂͂̀̉̌͒̎̇̀͒̾̏̔̇̚͘ ̸̡͚̼͎̮͎̪̞̎̈͌̉̾̌̿̾͒̈́͑̍̔̏̀̈́̽̇͘͝М̵̲̯̯͚̭͎̮̦̟̏̂͐͋̏͆̿̃̾̃̔͐̆͒̃̏͝ ̸̨̱͎̤̺̞̈́̽͒̒͝ ̴̡̨̨̬̣̫͙̺̙̮̬̤̫̮͗̍Ӥ̸̧̜̹̮̘́̅͛̔͗̾͛̔͠ ̶͔̘̳̤̬̒̑͌̑̀̏̽͒̒̇͒̉̊͘ ̴̨̛̬̱̫͎͕̬̺̯̩̺̮̗̤̯͖͆͑̃̏̆͗͛̀͘ ̴̨̢̢͎̹̻̟͈̫̬͍̬̫̞̱̦̤̰̿͂͘͜Ё̷̱͎̟́̆̈́̅͝ͅ ̸̡̡̼̘̭͓̦̹̺͓̖͉̋͗̈́́̀̐͆̄͆̅͂́̏͋̀̔̚̕͝͝͠ͅ ̵̡̩̱̰̥̝̤̫̳̹͓͔̘͙̣̻̩͗̆͋̏͑͗̍̌̓͆̊̚͝͝͝ ̸̧̛͚͉̟͎͚̮͇̦̹̹͇̖̳͍̮̤̪̪͉̀͂̅̐̀̽͋́͘̚͜Ǵ̸̨͉͓̳͍̰̩̼̬̜͓̪͓͎͈̣̳͠ͅͅ ̷͖̞̙̗̜͇͔̮̼̰̅̑̍̆̀́̇͑̇̾̍̊̌̂̿ͅḶ̵̨̨̛͔͚̹̞͙̙͚̥̼̥̯̥̫̺̝͇̍͜͠ ̷̼̱̲̳̞̔̍́͐̉͒͌̎Į̷̨̟̤͈̘̩͂͊̿̈́͒͛̂́̈̓̂̒͑ ̵̡͕͉̞̬̦̤̼̣̼͌̎͐́̽̒̚Ţ̶̧̨̻͉̞̱̩͈͚͙̩̫̼̙̤̹̖̠͂̒͊̾̈͐̈̇ͅ ̴̢̛͓̰̺̘̗͙̙͍̂̈̎̈́̽̊̉͆̋̂͊͗͌͠Ç̶͕͍͖̝͕̖̫̱̐͌̎͋̉͜ͅ ̷̢̮̱̼̖̙̠̪̣̣̬̭̘͙̤̦͉̹͎͚̙͍̌̃̐͝Ĥ̶͓̜̀̎͜ ̶̞̠̹͔̖̥͚͕̬͔͚͇̪̪̼̭̫͑̽̓́͑͊̋̍̓͘̕͘̕͠͝͝ͅT̷̡̢̛͚͖̭̳͓̏́̈́̓̀̐͌̎͆͌̀̔̆͝͝ͅ ̸̧̨̧̗̲̘̼͍̘̪̯̮̻͈̗̊͆̄̌̐͐͒̈́̈́̿́͆̋̍̀̆̄̏͊̈́̈́͘͝R̶̬̬̳̳̐̾̿̎͆̒̌͊̓̓̔̒̂͑̓̊̐̃̉͝ ̶̖͔̦̼̼̣̜̱̗͓̝̲̖̖̘̘̝͎̌̂̌̐́͝À̸̝̻̦͕̙̯͈̬̙̉̆͐̅̍̈́ ̷̧̬̰͇͖̞̬̦̜̲̈́̏̈͐̂͘͝Ṗ̶̱̲̜̪͚͔͆͊̊̈́̏̀̀̂͆͐̏̉̾͜
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Съб Фев 13, 2021 1:09 pm

Азами: Милиардерът? Това за мен ли трябва да се отнася..? След секунда, от объркано, на лицето му се изписа любипотно изражение. Азами задължително искаше да разбере какво става тук и защо тези хора желаят него и Ери. Макима, знаеш ли кой са тези хора?
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Съб Фев 13, 2021 1:27 pm

Обърна се към него. Спомних си. Терористична организация на име The Legion. Не знаем какво целят, но знаем, че са врагове, които не искахме да си създаваме. Явно за това вече е късно... Отговорни са за куп атентати по света и убийството на политически фигури. Шефът им беше част от Осемте Смъртни Прегрешения, но така както излиза...щом ни нападат, имаме предател сред нас. - Макима

BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Фев 13, 2021 2:02 pm

Стана от мястото си като запрати погледа си към няколко от тези хора At this point е невъзможно да го намеря, ще отнеме някакво време, което в момента едва ли го имаме..! В момента мога само да..Извади си телефона - Варис

Ще им видя сметката на тия..! Насочи ръката си към прозореца, като щеше да ги заличи с огромен лазер - Джейкъб

Варис натисна нещо на телефона си. Това което щеше да се случи, щеше да шокира абсолютно всички и щяха да разберат защо Варис е толкова добре познат на околностите около Адрон и някои хора го смятат за легенда в страни като Сахракаш, Кагедома и Сайкацу. С едно натискане, токът на целият град спря, превръщайки града в огромна черна пустош. Единствено маските на Легиона светеха ( предполагам са някви магически ), но всичко останало просто спря. Беше изумително как Варис разби всяка една система в града : https://youtu.be/kPYgXvgS6Ww?t=371 Джейкъб изведнъж започна да се гърчи и просто падна по лице. Варис предположи, че това са обикновени хора. Можеше да са сякакви, но реши, че са контролирани и затова предпочете да не рискува. Това няма да трае за дълго..Целият град беше все едно на пауза. Колите спряха на място, хората излизаха и се чудеха какво става. - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Фев 13, 2021 2:14 pm

Щом тока на целия град спря, паниката стана още по - голяма навсякъде. На момента се чуха няколко експлозии, макар и в далечината. Единият от бандата разби прозореца с батата си, като нахлуха всички 10-ма вътре в кабинета. Единият от тях пристъпи напред и завъртя батата си, насочвайки я към останалите, макар и да не се виждаха взаимно. Те светеха малко в тъмното заради неоновите светлини по маските си, но те можеха да бъдат изключени точно когато настане тъмнина, за да не се разкриват. Виждаха се много такива червени маски за сега.
Ей ей, не ни ли чухте? Дайте ни детето и милиардера и никой няма да пострада. Толкова ли е трудно? Е, все тая...какво са му няколко жертви?! Маската му изгасна, като щеше да светне пред лицето на Варис като Jumpscare. Той замахна с батата си право към него. - ???
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Съб Фев 13, 2021 2:29 pm

Азами: Изведнъж изпод ръкавите му се появиха три змии, които бясно се изстреляха към ???, за да го омотаят и да му попречат да нарани Варис. Дължината на змиите сякаш беше безкрайна. Със свободната си ръка хвана тази на Ери до нея в опит да я успокои, като ѝ предложи защита. Хей, ще ми обясниш ли защо точно нас двамата искаш?
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Съб Фев 13, 2021 2:33 pm

Аааааргх! Усети как бива омотан, като погледна към Азами. Не знам...следвам заповеди...! Гхаа! Пусни..ме..! - ???
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Съб Фев 13, 2021 2:47 pm

Азами: От кого? Къде е той? Щом видя, че атака му проработи, той започна още по-здраво да стяга змиите около жертвата си. Говори и ще те пусна. Говореше със спокоен тон към него, все едно изобщо не се намират по време на битка. А на лицето си имаше зловеща усмивка, която едвам се улавяше с око. Този човек наистина иска да разбере всичко.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by Emoran Съб Фев 13, 2021 6:59 pm

Щом свичко отново светна, всички видяха как около Ери имаше клетка от кости във формата на квадат, а Дейвид седеше до нея и си беше подрял ръката Още компания..Затвои очи Eternal Bones! В следващия момент огромен трус разклати цялата сграда. Щом всички се осъзнаха, навсякъде видяха кости: https://youtu.be/rEkGrkaz9mQ?t=197 Костите бяха набучили маскираните до смърт, освен тоиз с който Азами си говореше. Освен това, тази страховита гледка блокираше входовете на останалите супер хора на ??? Отдалече сградата беше цялата в огромни кости на етажа на който са. Беше наистина страховита гледка отстрани. Джейкъб също беше затворен в такава клетка, като няколко от костите му го извисиха него, а още няколко му донесоха клетките в които са той и Ери - Дейвид
Тш...!!! Покри си лицето. Щом всичко това приключи, Варис се огледа като видя намушканите маскирани хора ДЕЙВИД КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИШ!? ТОВА СА НЕВИННИ ХОРА! - Варис
Съжалявам Варис, С.О.С действа според ситуацията - Дейвид
Ти нормален ли си..!? Можеше да си ти на тяхно място! - Блейк
Но не съм..! Погледна към Макима Не можем да стоим тук вечно, някакви идеи? Мога да ви сваля от сградата с помощта на косите си ако трябва - Дейвид
Дейвид...От къде имаш тази мистериозна сила...? - Сахир
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Фев 13, 2021 7:06 pm

Погледна навън през прозореца. Боя се, че сградата е най - добрият ни приятел..отдолу е пълно с такива. Отскочи назад от прозореца, като пред нея падна коктейл Молотов, който запали една част от кабинета ѝ. Да се махаме от това място, трябва да намерим друга стая на по - долен етаж докато измислим какво да правим. Не можем да се разправим с армадата души, чакаща ни отдолу.. - Макима
Агх..агх..шефе, милост..МИЛОСТ..МИЛООООООООО- Човекът, който Азами държеше беше прободен от собствената си маска през главата с нещо като острие от енергия от вътрешната страна на маската. Това се случва когато даден човек се пречупи и е готов да издаде важна информация за истинският извършител на тези действия, големият Mastermind, а именно The Boss... - ???
Ъргх...отвратително..! Защо точно сега изпадаме в тази ситуация...Докосна вратата, унищожавайки я с умението си. Бързо преди да изгори това място..! - Overhaul
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Фев 14, 2021 3:17 pm

Приклекна, като започна да прави знаци с ръце Няма смисъл, трябва да се справим с тях Приключи Mirage Construction! Отвори очи, като превърна пламъците в илюзия. Така нямаше как да ги изгори живи - Сахир
Сахир е прав, тръгнем ли надолу всичко приключва..! - Варис
Не можем да стоим вечно тук Варис.. Независимо дали това най-добрата ни позиция или не..! - Дейвид
Трябва ни, подходяща позиция, която да мога да монтирам с мазуши капани! - Блейк
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Фев 14, 2021 4:14 pm

Азами: Пусна ръката на Ери и погледна строго към Дейвид и му рече: Дано я пазеш добре. Не искам това момиче да пострада. След това каза на Ери с усмивка. Спокойно малката. Тортата, която приготви беше прекрасна. Не бих позволил потенциален шеф като теб да загине зареди чужди битки. Поради неясни причини, Азами държеше да запази Ери жива. За това той щеше да наглежда Дейвид, който я държи в клетка. Той прибра змиите си, оставяйки трупа на ??? и се позиционира до Макима. Макима, интересно ми е какво би направил в тази ситуация? Какъв ще е следващия твой ход? Азами повече беше заинтересован от това сякаш да наблюдавата реакциите на хората, отколкото да предпази новите си колеги. Може би Макима е единствената в залата, за която би си заслужавало да използва изцяло силите си, че да я защити. За това той подпря гърба си с нейния, анализирайки ситуацията. Имай в предвид, че силите ми не са толкова ефективни в затворени помещения. По-скоро ако реша да ги използвам, то цялата сграда ще рухне.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Фев 14, 2021 4:46 pm

------------------------------   The Legion Attacks!   ------------------------------

Токът на града в този момент се появи обратно, карайки екраните в залата да светнат, а на тях естествено се показа GLITCHTRAP. Технологиите нямаше да са добър избор срещу тази армия. Пламъците не се превърнаха на илюзия, защото един от хилядите Legion войници от отвън гледаше към тях и им беше сложил предпазен layer точно от умения, които манипулират другите умения по някакъв начин. Кой знае още колко такива войници имаше с предпазващи умения. Навярно битка срещу тези свръхчовеци беше най - лошото нещо, което можеха да направят. Огромното им числено превъзходство, непредсказуемите им умения и куп други причини щяха да доведат до много лош край ако всички предприемат този избор. Макима знаеше това и дори тя самата не искаше да рискува да се изправи срещу тази многочислена армия, която стоеше на покривите на съседните сгради и гледаше към Макима и компания отвсякъде. Нямаше посока, на която да се обърнат и да няма легионер, който да ги гледа. Бяха под пълна обсада...

Обърна се към Азами. В такъв случай, Азами. На теб ще разчитаме да ни предпазиш от атаки, идващи от отвън. Аз също мога да помогна с това. Няма да имаме шанс в битка срещу тези свръхчовеци ако решим да надделеем само със сила. Ще намерим изход през другата част на сградата. А до останалите, не нападайте тези директно. Ще се наложи да избягаме. Да вървим! - Макима
Още в мига, в който Макима каза това, на тяхното ниво се извиси хеликоптер с отворена врата, на която стоеше легионер с Minigun, а до него имаше друг с високоговорител в ръка. Силните замаси на перката, както и ярките светлини от фаровете на хеликоптера избутаха Макима и Азами няколко крачки назад. Тя самата си прикри лицето с една ръка да не бъде заслепена.

ЕЕЕЕЙ, НЯМА ДА ПОВТАРЯМ, МАКИМААА!

ДАЙТЕ НИ МОМИЧЕТО И МИЛИАРДЕРА!

В този момент, Макима се усмихна дяволито и погледна към легионера, като направи ето тази поза с ръце. За да използва следващото си умение, на нея ѝ трябваше човешка жертва, както и някой да изрече името ѝ преди това. Жертвата трябва да е тази, която изговаря името ѝ, като щом това се случи, тя трябва да се намира на много близко разстояние до мишената на самото умение. Contract Set: Crush! Тя премести леко ръцете си, като изневиделица невидима сила буквално смаза шофьорът на хеликоптера, карайки го да започне да пада надолу докато не експлодира. След това, тя се обърна и тръгна да тича към изхода заедно с останалите. Част от костите на Дейвид обаче бяха разрушени от нахлуващите легионери. - Макима

Докато тичаха из коридорите обаче, иззад единият ъгъл ги пресрещна легионер...но от него този път се усещаше неописуемо голямо количество аура. Може би се сравняваше с тази на Синтия. Той гледаше надолу към земята, като надигна поглед към тях и отприщи заплашителната си аура. Кой беше този мъж...?

Мъжът:
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Нед Фев 14, 2021 5:00 pm

Подобно на Зенон от Black Clover, костите му се регенерира по-бързо от колкото биваха унищожавани. Дори и със специални умения, легионерите бяха в капан от Костена обвивка, а за разлика от Варис на него не му пукаше за тях и костите не спираха да вземат жертви. Дейвид обаче от друга страна не го объркаше колко изпозлва силите си..................Освен сега. Той бе покрил цялата сграда, всеки коридор и на всичкото отгоре пренасяше Джейкъб и Ери с кости. Това беше непосилно за всеки без константен енергиен източник Ъхъхъхъхъхъхъх.....!!! - Дейвид

Блейк знаеше това, и затова през няколко секунди му инжектираше стимуланти. За жалост обаче, спринцовките му не бяха безкрайни и отвън се виждаше как костите бавно бавно започнаха да се раздвижват. Навътре. Хора, Дейвид няма да издържи още дълго..!!! Състоянието му се влошава! - Блейк

Грр..Дръж се Дейвид..! Тогава бяха и отсечени от мъжът. Щом Варис го погледна и усети енергията му, той приближи китката си до устата Ва-Ва-Варис до щаба. Мисля...че ни трябват подкрепления..! - Варис
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 4 от 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Върнете се в началото