Goro's Room
3 posters
Страница 4 от 9
Страница 4 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Goro's Room
Щом бива спъната веднага се претъркули настрани, за да може нито да бъде пронизана, нито уцелена от кунаите. Изправи се бързо, след което запрати бинтовете си под земята. Докато правеше това не можеше да мърда, но в момента ги движеше под земята с бясна скорост. Изведнъж ги накара да изкочат под Бела и да се завъртят около нея все едно я мумифицира. Рязко дръпна, за да се стеснят бинтовете и да оковат Бела. - Изабела
Meanwhile...
От другата страна на стаята на Ери се проточваше битката между Селестия и Overhaul. Цялото бойно поле беше превърнато в кръгла арена от умението на Чисаки, като навсякъде имаше шипове. Гледката не беше приятна, тъй като Селестия беше набучена на няколко шипа. За разлика от снимката обаче те бяха много по - дълбоко забити в нея. На земята имаше навсякъде счупено стъкло, което беше от уменията на Селестия. Самото ѝ тяло беше от стъкло, като се ронеше на счупени парчета на земята. Тя самата беше в критично състояние и дишаше тежко, а Overhaul беше непокътнат.
Беше грешка да се месите там, където не ви е работата...нямаше да се стига до тук ако ме бяхте оставили да си свърша работата с Ери. Наистина жалко...Селестия..Тръгна бавно да върви към нея. - Overhaul
Едвам се държеше жива, като заради набучените шипове не можеше да мърда. Райът...излез от тялото ми и бягай... - Селестия
Изключено...оставаме двамата до края..дори не моге да се сформирам в момента, но...още малко..! - Райът
Изтръгна едната си ръка, която беше набучена на шипа. Зрението ѝ беше мъгляво, като не виждаше много добре. Имаше обилна доза кръв в очите. Ъгх..още малко само..трябва да го задържа..за да не се докопа до Бела..още..малко.. - Селестия
Безполезно е да се мъчиш...а сега...е време да си кажем чао...Селестия Фулбастър...!!! Докосна земята, като запрати вълна от шипове към нея с цел да я довърши. - Overhaul
Meanwhile...
От другата страна на стаята на Ери се проточваше битката между Селестия и Overhaul. Цялото бойно поле беше превърнато в кръгла арена от умението на Чисаки, като навсякъде имаше шипове. Гледката не беше приятна, тъй като Селестия беше набучена на няколко шипа. За разлика от снимката обаче те бяха много по - дълбоко забити в нея. На земята имаше навсякъде счупено стъкло, което беше от уменията на Селестия. Самото ѝ тяло беше от стъкло, като се ронеше на счупени парчета на земята. Тя самата беше в критично състояние и дишаше тежко, а Overhaul беше непокътнат.
Беше грешка да се месите там, където не ви е работата...нямаше да се стига до тук ако ме бяхте оставили да си свърша работата с Ери. Наистина жалко...Селестия..Тръгна бавно да върви към нея. - Overhaul
Едвам се държеше жива, като заради набучените шипове не можеше да мърда. Райът...излез от тялото ми и бягай... - Селестия
Изключено...оставаме двамата до края..дори не моге да се сформирам в момента, но...още малко..! - Райът
Изтръгна едната си ръка, която беше набучена на шипа. Зрението ѝ беше мъгляво, като не виждаше много добре. Имаше обилна доза кръв в очите. Ъгх..още малко само..трябва да го задържа..за да не се докопа до Бела..още..малко.. - Селестия
Безполезно е да се мъчиш...а сега...е време да си кажем чао...Селестия Фулбастър...!!! Докосна земята, като запрати вълна от шипове към нея с цел да я довърши. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
...пълна скорост...ПРЕВКЛЮЧВАНЕ!!!
...ДАВААААЙ!!!!
Случи се това
(Historia, Mercury)
Meeting Room(The Eight Precepts of Death) > > > Goro's Room(The Eight Precepts of Death)
Mercury: Всички шипове, които бяха запратени към Селестия бяха разбити мигновенно от могъщите ритници на Mercury. Той бе превключил двигателя на краката си на максимална скорост, при което бе способен за отрицателно време да стигне от току що отворения портал от Mystogan до Селестия и отласкайки се от шип на шип, да ги разбие всичките за не повече от секунда.
Historia: След появата на Mercury, тя също излезе от портала и притича до Селестия. В момента, в който се доближи на няколко метра от нея, Historia активира 5-метровия си En и Селестия можеше да осети присъствието ѝ до нея. Усещаше се топлина, но в същото време бойна нагласа.
Последната промяна е направена от -bAzikA- на Съб Яну 25, 2020 4:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Погледна объркано напред. Усети познатото присъствие, но беше в твърде лошо състояние, за да предприеме каквото и да било. - Селестия
Намръщи поглед след появата на Mercury и Хистория. Значи глупавият магьосник все пак е успял да отвори портал, през който да мине повече от един човек..явно ще трябва да си изцапам още повече ръцете с вас...! - Overhaul
Бягайте..докато можете... - Селестия
Намръщи поглед след появата на Mercury и Хистория. Значи глупавият магьосник все пак е успял да отвори портал, през който да мине повече от един човек..явно ще трябва да си изцапам още повече ръцете с вас...! - Overhaul
Бягайте..докато можете... - Селестия
BGDodpul- Administrator
Mercury: Приземи се пред Селестия и се обърна към нея. Да бягаме? Нищо подобно. Тук сме за да помогнем! Може да се отпуснеш вече. Усмихна ѝ се със затворени очи, след това се обърна строго към Overhaul. Лесно ми е да го кажа, но се чудя как наистина ще се изправим пред това чудовище.
Historia: Само едно чудовище може да победи друго чудовище, не мислиш ли така, Mercury? Пристъпи напред до Mercury. Тя сякаш беше чула мислите на приятеля си.
Mercury: Засмя се за секунда. Да.., напълно си права.., но не очаквай да се биеш сама срещу него. В никакъв случай няма да го позволя!
Historia: Знам. На изражението ѝ стоеше усмивка, дори и когато се обърна към Overhaul. От обширния ѝ En, в който се намираха Селестия и Mercury, можеше Overhaul да разбере, че си има работа със способен Enhancer. Фулбастър? И преди съм чувал това име. Точно така, хлапето Тай. Единственият човек, който успя да ме победи. Той нямаше търпение да дойде да те размаже, но изглежда честа се падна на мен. Хлапето няма да бъде нужно, тъй като му обещах, че няма да загубя от никого повече! Overhaul, тук свърва твоя път!
Historia: Само едно чудовище може да победи друго чудовище, не мислиш ли така, Mercury? Пристъпи напред до Mercury. Тя сякаш беше чула мислите на приятеля си.
Mercury: Засмя се за секунда. Да.., напълно си права.., но не очаквай да се биеш сама срещу него. В никакъв случай няма да го позволя!
Historia: Знам. На изражението ѝ стоеше усмивка, дори и когато се обърна към Overhaul. От обширния ѝ En, в който се намираха Селестия и Mercury, можеше Overhaul да разбере, че си има работа със способен Enhancer. Фулбастър? И преди съм чувал това име. Точно така, хлапето Тай. Единственият човек, който успя да ме победи. Той нямаше търпение да дойде да те размаже, но изглежда честа се падна на мен. Хлапето няма да бъде нужно, тъй като му обещах, че няма да загубя от никого повече! Overhaul, тук свърва твоя път!
От присъствието му почна да се усеща чудовищната мощ, която се криеше вътре в него. Както се беше изправил, той бавно започна да навежда тялото си надолу към земята. Питам се...фалшиви герои такива...пред лицето на смъртта...ще можете ли да запазите същите изражения, с които ме посрещнахте..? Ще можете ли да се изправите срещу мен без да изпитате и доза страх...ще можете ли....
(0:31)
Ще можете ли..без нито един миг разколебание...без нито една капчица страх...да ме погледнете в очите...и....Overhaul бавно, бавно навеждаше тялото си, но веднага щом доближи земята, той рязко я докосна.
(0:46)
ДА ОЦЕЛЕЕТЕ?!? Активира своето умение, разрушавайки огромна част от земята под тях и пресформира на шипове пред себе си, които се пренасочиха към Хистория и Mercury отпред и от двете им страни. Шиповете бяха около 5 метра високи и се движеха към тях с бясна скорост. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Historia: Не един път е чувала колко опасен всъщност е Overhaul, но това не я изплаши. Нейният голям боен опит ѝ помогна да запази самообладание и ѝ дава възможността да се бие на 100%. Mercury, заведи ранената Селестия далеч оттук и се погрижи за нея колкото е възможно. Сериозна съм. Като каза това, тя се концентрира изцяло на врага си и пристъпа напред пред Mercury и Селестия. Махна си качулката и сега можеше да се видят очите ѝ как светят в лилаво. Това е доказателство, че се подготвя да използва уникалния елемент на клана си - Purple Matter. Дрехите и започнаха да се веят, поради Ren-а й, който тя отприщваше от тялото си. Той можеше да бъде забелязат и с просто око, защото беше супер буен. Освен това, En-ът ѝ започна постепенно да минава лимита ѝ от 5 метра. Хъх..Рикия и Тенгай бяха просто загрявката. Време е да покажа на групичката на какво всъщност съм способна! ХАА!! Събра ръцете си и създаде 5x5м лилава сфера, в която се намираха тримата. Земята под тях беше покрита с Purple Matter, както и самата сфера. Historia си дръпната едната ръка и създаде заден отвор, от който другите да избягат.
Mercury: Щеше да вземе Селестия на ръце и да се изстреля с невероятна скорост през входа, който Historia създаде.
Не мисля така...!!! Огромната сфера щеше да ги предпази от шиповете, които се задаваха към тях, но те веднага щяха да се забият в нея в опит да я пробият. Overhaul също така промени земята зад Хистория в шипове, за да попречи на Mercury да бяга накъдето и да било. Затворени сте тук с мен докато не се отърва от вас веднъж завинаги..!!! - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Mercury: Historia, моля те.., върни се жива..! Обърна се и побягна назад. В момента, в който видя образуващите се шипове, той разбра, че няма да бъде толкова лесно. Докато държеше Селестия на ръце, той продължи да бяга надалеч от другите с нормална скорост. Отдели аура от двете си страни, която беше под формата на негови клонинги. Те бяха сини, защото аурата на Mercury сияше в синьо. При създаването им той им зададе 'заповед' чрез използване на съседната Nen категория - Manipulation. Заповедта към тях беше да започнат да стрелят от краката си аура кълба към всеки шип, за да проправят път на истинския Mercury да избяга. Двата клонинга представляват просто отделена аура, която бе манипулирана и скоро ще енергията им ще се изтощи без постоянен източник и ще изчезнат.
Historia: По повърхнината на сферата се появиха пукнатини и по всичко личеше, че тя нямаше да издържи повече от няколко секунди. Historia, вместо да отдели още енергия в това да я поправи за момент, тя реши д я остави да бъде пробита. Преди обаче шиповете да преминат през сферата и да я набучат, Historia приклекна, сложи ръцете си на земята и изведнъж под краката ѝ започна да се издига 2x2м кула от Purple Matter. Historia беше клекнала върху тази кулата и това щеше да я издигне за няколко секунди до тавана на стаята и щеше да получи high ground.
Historia: По повърхнината на сферата се появиха пукнатини и по всичко личеше, че тя нямаше да издържи повече от няколко секунди. Historia, вместо да отдели още енергия в това да я поправи за момент, тя реши д я остави да бъде пробита. Преди обаче шиповете да преминат през сферата и да я набучат, Historia приклекна, сложи ръцете си на земята и изведнъж под краката ѝ започна да се издига 2x2м кула от Purple Matter. Historia беше клекнала върху тази кулата и това щеше да я издигне за няколко секунди до тавана на стаята и щеше да получи high ground.
Аура клонингите на Mercury успешно забавяха шиповете, които бяха насочени към него, но не бяха достатъчни да ги спрат, а само да ги забавят заради огромната им бройка. Няма накъде да избягаш..просто си удължаваш времето, през което си жив..Погледна към Хистория. Докосна земята с две ръце, като разруши отново част от нея и я сформира на две каменни ръце от двете страни на кулата на Хистория. Тези каменни ръце бяха с длан около 3 метра диаметър, но бяха с размера на шиповете му. Той щеше да накара тези две ръце от земя да хвата кулата от двете ѝ страни, за да може през тях да си придаде допира до нея и да я унищожи. - Overhaul
Към Mercury се изстреля един кристал, който да му привлече вниманието. Той се заби точно на пода пред него, като в неговото отражение се видя Goro. Досети се какво искам да ти кажа, боецо...доведи я тук...Ако се беше развикал, щеше да привлече вниманието на Overhaul, а той точно това не искаше да прави. За това реши да подскаже на Mercury за своята позиция. - Goro
Към Mercury се изстреля един кристал, който да му привлече вниманието. Той се заби точно на пода пред него, като в неговото отражение се видя Goro. Досети се какво искам да ти кажа, боецо...доведи я тук...Ако се беше развикал, щеше да привлече вниманието на Overhaul, а той точно това не искаше да прави. За това реши да подскаже на Mercury за своята позиция. - Goro
BGDodpul- Administrator
Mercury: След десетина изстрели, двата му клонинга изчезнаха, защото им се изчерпа аурата. Но шиповете продължаваха да идват към Mercury и Селестия и това можеше да завърши много зле. Този мафиот.. не е шега работа. Ще трябва отново да превключа... Приклекна за малко, но в момента преди да се изстреля видя отражението на Goro на един кристал, който току що се беше забил в земята до него. След това Mercury погледна в далечината към самия Goro и разбра какво иска да му каже. Хм., така да бъде. Пълна скорост...Превключване!! Нагласи двигателите на краката си на пълна мощност и веднага се изстреля. Направи един голям скок и започна да се изтласква супер бързо от шип на шип, като не се доближаваше до острите им части. Целта му беше да си проправи път през цялата гора от шипове и да стигне до Goro.
(0:30) (Пусна се тихо този soundtrack на заден план по време на битката между Historia и Overhaul. Той ще продължи докато не се случи нещо голямо и не се пусне друг soundtrack)
Historia: Усети как кулата под нея се тресеше. Това беше защото тя започна да се разрушава от силите на Overhaul. Historia веднага си сложи двете ръце долу, върху върха на кулата и започна да я поправя. Всичко ставаше за мигове, но разрушителната сила на Overhaul беше по-мощна от поправителната на Historia и кулата бавно започна да рухва и да се накланя към Overhaul. До десетина секунди щеше да падне и да се разбие на земята до Overhaul. По дяволите! Само започвам! Стисна зъби докато падаше и се доближаваше до Overhaul. Ако се доближа до него достатъчно, че да влезе в радиуса на моят En, то победата ще бъде моя! Идвам за теб, Чисаки!!!
(0:30) (Пусна се тихо този soundtrack на заден план по време на битката между Historia и Overhaul. Той ще продължи докато не се случи нещо голямо и не се пусне друг soundtrack)
Historia: Усети как кулата под нея се тресеше. Това беше защото тя започна да се разрушава от силите на Overhaul. Historia веднага си сложи двете ръце долу, върху върха на кулата и започна да я поправя. Всичко ставаше за мигове, но разрушителната сила на Overhaul беше по-мощна от поправителната на Historia и кулата бавно започна да рухва и да се накланя към Overhaul. До десетина секунди щеше да падне и да се разбие на земята до Overhaul. По дяволите! Само започвам! Стисна зъби докато падаше и се доближаваше до Overhaul. Ако се доближа до него достатъчно, че да влезе в радиуса на моят En, то победата ще бъде моя! Идвам за теб, Чисаки!!!
Веднага щом Mercury се приближи до него, то и шиповете, които го гонеха също се доближиха. Goro не трепна, а само със самото си присъствие създаде огромна кристална стена пред него и Mercury, през която шиповете не можеха да минат заради огромната разлика в здравината на кристалите и шиповете. Те се рушаха в нея, но създаваха щети и тя временно само щеше да ги предпази докато не рухне. Беше приклекнал, като се изправи и погледна към Mercury. Остави това момиче при мен. Ти отиди и се разправи с Overhaul. - Goro
G-Goro... - Селестия
Не се напрягай излишно, малката...трябва да намеря начин да отвърна на вашата милост. - Goro
(0:57)
Гледаше как кулата бавно се разрушава от умението му и как Хистория се насочваше към него. Точно така...ела ми..един допир и всичко приключва...не е добра идея да си близо до мен, момиче..Скоростта, с която рушеше кулата се увеличаваше заради захватът на каменните ръце, който се увеличаваше повече и повече. Ако допирът, който те предават стигне до Хистория, то Overhaul ще може да използва умението си върху нея без директно да я е докоснал с ръце. В моментът той знаеше единствената посока, в която Хистория можеше да отиде, а именно към него. Беше се подготвил да освободи армада шипове, които падат точно в една точка, за да я уцели в правилния момент. Не се и съмнявам..! Насочваш се обаче право към своята гибел..!!! - Overhaul
G-Goro... - Селестия
Не се напрягай излишно, малката...трябва да намеря начин да отвърна на вашата милост. - Goro
(0:57)
Гледаше как кулата бавно се разрушава от умението му и как Хистория се насочваше към него. Точно така...ела ми..един допир и всичко приключва...не е добра идея да си близо до мен, момиче..Скоростта, с която рушеше кулата се увеличаваше заради захватът на каменните ръце, който се увеличаваше повече и повече. Ако допирът, който те предават стигне до Хистория, то Overhaul ще може да използва умението си върху нея без директно да я е докоснал с ръце. В моментът той знаеше единствената посока, в която Хистория можеше да отиде, а именно към него. Беше се подготвил да освободи армада шипове, които падат точно в една точка, за да я уцели в правилния момент. Не се и съмнявам..! Насочваш се обаче право към своята гибел..!!! - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Mercury макар и първоначално да се съмняваше в намеренията на Goro, той се съгласи да остави Селестия при него, за да може да помогне на приятелката си.
(1:33)
Historia: Още няколко секунди и кулата щеше да се разбие в земята. Ще видим тази работа..! Малко преди това да стане, тя направи нещо много yolo. Тя просто скочи от кулата право надолу към ръцете, които стискаха здраво кулата. Тя целеше да използва другото уникално умение на клана си - Perfect Control. Ако до сега тя създаваше обекти чрез безброй миниатюрни частици Purple Matter, изпозвайки Perfect Creation, сега тя ще вкара тези частици в чужд обект. Тя щеше да прехвърли тези частици на самите ръце, създадени от Overhaul. Щеше да го направи докато падаше към тях, без дори да ги докосне. В момента, в който ръцете влязаха в 5-метровия En на Historia, повърхността на ръцете започна да сияе в лилаво. Historia прехвърляше супер бързо чрез аурата си от разстояние Purple Matter частици върху самите ръце. След това тя се приземи върху тях и се приготви за следващия си ход.
(1:33)
Historia: Още няколко секунди и кулата щеше да се разбие в земята. Ще видим тази работа..! Малко преди това да стане, тя направи нещо много yolo. Тя просто скочи от кулата право надолу към ръцете, които стискаха здраво кулата. Тя целеше да използва другото уникално умение на клана си - Perfect Control. Ако до сега тя създаваше обекти чрез безброй миниатюрни частици Purple Matter, изпозвайки Perfect Creation, сега тя ще вкара тези частици в чужд обект. Тя щеше да прехвърли тези частици на самите ръце, създадени от Overhaul. Щеше да го направи докато падаше към тях, без дори да ги докосне. В момента, в който ръцете влязаха в 5-метровия En на Historia, повърхността на ръцете започна да сияе в лилаво. Historia прехвърляше супер бързо чрез аурата си от разстояние Purple Matter частици върху самите ръце. След това тя се приземи върху тях и се приготви за следващия си ход.
Наблюдаваше движенията на Хистория, като разбра същността на умението ѝ. Разбирам каква е идеята ти...но пропускаш един много важен детайл, момиче..! Допирът му от каменните ръце тръгна отново по земята, след което достигна право до тавана. Изведнъж, над Хистория започнаха да се образуват шипове от тавана, които с бясна скорост падаха надолу. Те бяха свързани от тавана право към земята, за това щом се забиваха създаваха нещо като каменна колона. Поне 20-на такива шипа щяха да паднат от тавана, насочени право към Хистория, като бяха големи колкото останалите шипове, които правеше. Земята направо се разтресе от умението му. - Overhaul
Някъде далече в сградата, някой усети този тръс.
М-мамка му...тоя луд копелдак чак сега реши да се развихри, а...? Усмихна се широко. Перфектно..дано си се приготвил, Чисаки... - ???
BGDodpul- Administrator
Historia: Във вътрешността на двете ръце, създадени от Overhaul бяха влезли милиони миниатюрни частици Purple Matter, които разрушиха ръцете отвътре. Кулата също се срути в този момент. Преди това, от сами ръце не можеха да излизат шипове, защото повърхността също беше покрита в тази материя на Historia. Точно по този начин, тя бе способна да 'обезврежда' повърхности и това ѝ дава възможността да може да се сражава 1в1 с Overhaul успешно. Ако умението на Overhaul има някакви слабости, то Historia ще е една от тях. Масивните умения са в мой стил, Чисаки. Трябва повече да се постараеш, че да ме изненадаш. Беше намръщила вежди, но и се усмихваше. Тя е човек, който вижда естетиката на чуждите специални умения и с наслада ги надделява. В това се изразяваше смисъла на живота ѝ. Още 2 метра и си мой, Чисаки...! Тя се намираше на 7-8 метра от Overhaul и скочи от ръцете върху току що създадена нейна платформа, която просто левитираше във въздуха. По този начин щеше да си създава стълбички, с които да се предвиждва във въздуха.
Historia: Очите ѝ започнаха да светят още по-ярко в лилаво. Тя се концентрира и наведнъж вдигна всичките отломки, получили се от разрушаването на ръцете. Тя изстреля десетките големи отломки към колоните, за да ги разруши. Дори и да не успее, при допир с тях, отломките щяха да прехвърлят Purple Matter частиците си на тях. Когато това се случи, всичко покрито в частици в радиус 5 метра от Historia ще бъде изцяло под нейн контрол. Historia щеше да се насочи към Overhaul, като ходеше по платформите си на няколко метра над земята.
Historia: Очите ѝ започнаха да светят още по-ярко в лилаво. Тя се концентрира и наведнъж вдигна всичките отломки, получили се от разрушаването на ръцете. Тя изстреля десетките големи отломки към колоните, за да ги разруши. Дори и да не успее, при допир с тях, отломките щяха да прехвърлят Purple Matter частиците си на тях. Когато това се случи, всичко покрито в частици в радиус 5 метра от Historia ще бъде изцяло под нейн контрол. Historia щеше да се насочи към Overhaul, като ходеше по платформите си на няколко метра над земята.
Присви очи, като видя, че в момента битката отиваше в ръцете на Хистория и ще се наложи да направи нещо, което до сега не е показвал. Не очаквах да ме поизпотиш до толкова, трябва да си призная! Ти си една от най - болните, които съм виждал напоследък..!!! За първи път, Overhaul реши да отстъпи назад. Той използва умението си да задвижи земята под себе си, като създаде 2х2 колона под наклон, която да го изблъска назад с цел щом Хистория се приближи до него, той да има вече high ground и да обърне позициите. Твоята материя може да поеме контрол над земята тук, нали..? В такъв случай те съветвам да я пазиш от моят допир..!! Overhaul замахна с едната си ръка, като накара мигновен малък шип от тавана да се забие в една от платформите на Хистория. Той щеше да си придаде допира по шипа и по този начин да унищожи ливата материя. Щом го направеше, обаче, той вече щеше да знае молекулярният състав на тази материя и да може да я пресъздава чрез своят допир по време на битката му с Хистория. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Historia: Веднага след разрушаването на платформата ѝ тя стъпи на друга. Видя, че Overhaul отстъпи и излезе от обхвата ѝ на En-а. По дяволите! Предпазлив е! И какво е това лошо пречуствие, което ме е обзело. Навсякъде падаха отломки от разбитите колони от преди малко. Въобще друго освен тотална разруха в тази битка между две чудовща едва ли ще видим. Въпросът е, което чудивище ще се окаже по-брутално от другото и ще надделее. Хах.. Тук няма място за човещина, а? Изглежда ще предизвикаме няколко заметресения, хаха.. Готов ли си да се развихрим, Чисаки?!! По едно време от тавана над Overhaul започна да валят Purple Matter стрели, подсилени от аурата на Historia. Това беше далеч от обхвата на Historia, за това тя не ги контролираше. Те даже не бяха насочени точно към Overhaul, а навсякъде към него и към пространството около него. Тези изстрели бяха предизвикани от Purple Matter частицитие на тавана. Historia беше ги прехвърлила от ръцете си, когато докосна тавана, докато беше на върха на кулата си преди малко. Тя тогава им 'заповяда' да проникнат през тавана и да се излеят като дъжд в областта около Overhaul. Всяка секунда десетки изстрели падаха надолу с голяма скорост и не се виждаше кога ще спре този дъжд.
Mузиката продължаваше.
Видя огромният дъжд, насочен към него. Знаеше, че никак няма да е лесно да се предпази от тази атака, като малко преди да започнат да валят изстрелите, той скочи от колоната си обратно на земята. Докосна я, разрушавайки огромна част от нея и от колоните, които беше преобразувал. Гледаше нагоре ето така щом видя какво се беше насочило към него. Ако изгубя тук, тези ще вземат Ери от мен и планът ми отива по дяволите...тш..Няма да ти позволя...!!!!!! Преобразува разрушената земя в огромни ръце, по - големи дори от шиповете му. Тези ръце имаха допира му тъй като излизаха от земята зад него и се насочваха право към изстрелите на Хистория. Сблъсквайки всяка една ръка с отделен изстрел. Въпреки всичко това Хистория успя да го улучи 1-2 пъти. - Overhaul
Видя огромният дъжд, насочен към него. Знаеше, че никак няма да е лесно да се предпази от тази атака, като малко преди да започнат да валят изстрелите, той скочи от колоната си обратно на земята. Докосна я, разрушавайки огромна част от нея и от колоните, които беше преобразувал. Гледаше нагоре ето така щом видя какво се беше насочило към него. Ако изгубя тук, тези ще вземат Ери от мен и планът ми отива по дяволите...тш..Няма да ти позволя...!!!!!! Преобразува разрушената земя в огромни ръце, по - големи дори от шиповете му. Тези ръце имаха допира му тъй като излизаха от земята зад него и се насочваха право към изстрелите на Хистория. Сблъсквайки всяка една ръка с отделен изстрел. Въпреки всичко това Хистория успя да го улучи 1-2 пъти. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Historia: Паднаха вече 50 подсилени стрели и щяха да паднат още толкова в следващите 10 секунди. През това време Historia не стоеше просто на едно място, а започна отново да се приближава, създавайки си пътечка от ливитиращи платформи. Отделно тя и увеличи броя на стрелите, летящи към Overhaul, като създаде над себе си, в пространството на En-а си десетина стрели и ги изстреля с пълна скорост към противника си. Щеше да повтори този процес няколко пъти, докато тичаше към него. Тя си мислише, че по този начин ще го разсее и ще може да се приближи до него. А в момента, в който го направи, тя ще получи пълен контрол над пространството около Overhaul и ще може да прави какво си иска. Поеми това, и това и това лицемерно чудовище такова!! Ето ти още, хахаха!!!
Кх..Трудно му беше да издържа, но знаеше, че в момента Хистория стоварва огромна част от своята материя в нещо, по което има допира му. Тоест, тя в момента си самоунищожава атаките в ръцете, които той беше направил и му дава едно огромно количество лилава материя, която той ще може да преобрази срещу нея. В такива сблъсъци беше най - опасен Overhaul. И той точно това чакаше. В момента се правеше, че губи надмощие, за да може Хистория да си свали гарда и да продължи да го напада още и още. За това беше доста дефанзивен, за да обърне всичко на една контраатака. Overhaul нарочно не напускаше позицията, която беше заел, а продължаваше да създава още ръце. Пое стрелите без проблем, защото знаеше, че с лекота може да възстанови тялото си, но въпреки това болката остана. Продължавай, още малко..още малко и ще имам достатъчно количество да те убия със собствената ти материя... - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Historia: Докато се доближаваше до Overhaul, тя навлезе в обхвата на своя дъжд от изстрели. Но вместо да си хаби енергията да ги отклонява от самата себе си, тя използва своите акробатични умения и започна да скача от платформа на платформа, да прави салта, да се отблъсква в една и да стъпва в друга, избягвайки изстрелите. През цялото време дрехите ѝ се вееха назад, а качулката ѝ беше свалена. Последните стрели летяха към Overhaul, преди да спре дъждът и тогава Historia да се доближи достатъчно, че Overhaul да усети присъствието ѝ понеже е в En-а ѝ. Разстоянието помежду им беше 5 метра и Historia насочи ръцете си към него, като се приготви за следващия си ход.
Щом вече Хистория се беше приближила максимално, той пресъздаде цялата материя, която беше унищожил в огромни лилави шипове, които обаче не падаха от небето, а бяха обградили Хистория от всичките ѝ страни. Бяха поне 30-на шипа, големи колкото другите, готови да се забият в нея отвсякъде. Умри!!! Запрати тези шипове към нея, а през това време беше готов да преструктурира земята в своите си шипове в мига, в който Хистория се отърве от нейните. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Historia: Хъх..? Подозирах това, но нима е истина..? И на такива неща ли си способен..?! Ти си невероятен..! Не мога да сдържа възхищенията си. Беше заобиколена от своите красиви лилави шипове и ако не направи нещо в този момент, тя щеше да бъде намушкана от всякъде. Но Historia сякаш бе парализирана. Не можеше да спе да се възхищава да гледката пред очите ѝ. Тя дори не осъзнаваше, че следващия миг ще умре. Последното ѝ движение беше да разпери ръце, гледайки омагьосано към идващите шипове.
От задната страна шиповете започнаха да биват разбивани от Mercury, който си проправяше път през тях.
Mercury: Historia, Не! ..пълна скорост...ПРЕВКЛЮЧВАНЕ!!! Изстреля се със светкавична скорост и за един миг стигна до приятелакта си я взе в ръце. След това се отблъсна от един шип и се изстреля назад на десетина метра от Overhaul. Щеше да се приземи на земята, между отломките. Historia, свести се!!
Намръщи се. Не очакваше Mercury да се появи точно в този момент. Толкова близо...ъх, както и да е...Цялото тяло го болеше заради стрелите, които бяха забити в него, като беше доста тежко ранен. Докосна тялото си, за да го сформира наново, но болката си остана. Наистина трябва да си призная, че бях напът да загубя замалко ако не бях внимателен...признавам ти с чест, че беше доста близо да ме победиш, Хистория! - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Historia: Свести се. Стъпа на крака на погледна с усмивка към Mercury. Знаех, че идваш. За това си дадох малко време да се наситя на красотата наоколо. Погледни само! Посочи красивите шипове от Purple Matter.
Mercury: Извинявай, че го казвам, ама не сега времето, Historia! Намираме се посредата на битка срещу главния мафиот! Сега разбираш ли?! Знаеш ли колко живота са заложени в нас?!!! Личеше си, че беше гневен, но като видя, че Historia отново му се усмихна, той се успокои. Сякаш тя му казваше, че всичко е под контрол.
Historia: О, Mercury. Радвам се, че си загрижена за мен и останалите.
Historia: Сложи си ръката на лицето му. Наистина го оценявам, хех. Но не се притеснявай. Вярвах в теб, че ще ме спасиш. Но дори и така, в онзи момент аз не бездействах. Погледни това. Посочи към Overhaul.
Mercury: Щеше да пусне сълза. Сега разбирам. Historia, ти си невероятна!!
Historia: Спести си лъскателствата за по-късно, хехе . А сега, готов ли си да го направим?!
Mercury: Усмихна се като се доближи до Historia и застана плътно до нея, сякаш двамата планират нещо. Докато правеше крачки към нея, от краката му паднаха двигателите, които до сега го boost-ваха. Те тежаха поне 50 килограма, общо 100. Сега Mercury няма да разчита на мощността на двигателите, а на собствените си сили, особено когато е с 100 килограма по-лек. Хаха.., не съм го правил от доста време, чувствам се невероятно. Нагъна ръкавите си и си изпука врата.
Historia: Очите й започнаха да светят в лилаво както никога до сега. Ren-ът ѝ буйстваше на максимални обороти, че чак наметалото ѝ изхвърча.
Historia и Mercury стояха един до друг и сякаш се подготвяха за обща атака.
Mercury: Извинявай, че го казвам, ама не сега времето, Historia! Намираме се посредата на битка срещу главния мафиот! Сега разбираш ли?! Знаеш ли колко живота са заложени в нас?!!! Личеше си, че беше гневен, но като видя, че Historia отново му се усмихна, той се успокои. Сякаш тя му казваше, че всичко е под контрол.
Historia: О, Mercury. Радвам се, че си загрижена за мен и останалите.
Historia: Сложи си ръката на лицето му. Наистина го оценявам, хех. Но не се притеснявай. Вярвах в теб, че ще ме спасиш. Но дори и така, в онзи момент аз не бездействах. Погледни това. Посочи към Overhaul.
Mercury: Щеше да пусне сълза. Сега разбирам. Historia, ти си невероятна!!
Historia: Спести си лъскателствата за по-късно, хехе . А сега, готов ли си да го направим?!
Mercury: Усмихна се като се доближи до Historia и застана плътно до нея, сякаш двамата планират нещо. Докато правеше крачки към нея, от краката му паднаха двигателите, които до сега го boost-ваха. Те тежаха поне 50 килограма, общо 100. Сега Mercury няма да разчита на мощността на двигателите, а на собствените си сили, особено когато е с 100 килограма по-лек. Хаха.., не съм го правил от доста време, чувствам се невероятно. Нагъна ръкавите си и си изпука врата.
Historia: Очите й започнаха да светят в лилаво както никога до сега. Ren-ът ѝ буйстваше на максимални обороти, че чак наметалото ѝ изхвърча.
Historia и Mercury стояха един до друг и сякаш се подготвяха за обща атака.
Защо си мислите...че можете да ме победите...?! Погледна към тях двамата, като с двете си ръце разруши отново голямо количество земя, като се издигна нависоко на кула от земя, висока около 10 м. Зад него се оформиха дълги шипове сякаш бяха опашки. Създаде точно 10 такива, които бесняха наляво-надясно, създавайки му нещо като преграда, която да го пази. Изглеждаше нещо като това. Елате ми, фалшиви герои...изправете се срещу лицето на смъртта..!! - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Страница 4 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 4 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите