Goro's Room
3 posters
Страница 6 от 9
Страница 6 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Goro's Room
Започна да се сформира бавно от част от гаста, като бинтовете ѝ започнаха да се движат около Бела и отново да се стесняват. Хооо, забрави, нали? Ако не беше дала маската на онова малко дете, сега щеше да успееш да контрираш умението ми, Бела...! - Изабела
Оглеждаше се. Трябва да направя нещо...! - Ери
Оглеждаше се. Трябва да направя нещо...! - Ери
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Падна на колене, но се сети за друго. Очите ѝ присветнаха като отровният газ изчезна, това я остави експлоузната ма киселинния. Кожата ѝ започна да става на змийски люспи с които щеше да се предпази от всякакви отрови и киселини във въздуха или по нея - Бела
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Хъх? Няма значение, вече е твърде късно да бягаш накъдето и да било, малката..! Бинтовете ѝ оковаха Бела отново, но този път тя ги направи от същия материал, който беше и бронята на Горо. Сега, бинтовете ѝ бяха почти достатъчно издръжливи колкото един от най - твърдите метали на света - титана. - Изабела
Рогчето ѝ почна да свети. - Ери
Рогчето ѝ почна да свети. - Ери
BGDodpul- Administrator
Опита се да се измъкне Мамка му.. - Бела
Emoran- Administrator
Рогчето на Ери озари със светлина бинтовете на Изабела, буквално изтривайки ги от съществуване. Това щеше да повлияе и на двете момичета, но веднага след това светлината спря, като Ери изпита много болки от умението си. - Ери
Погледна много ядосано към нея. Ах ти малка...! Дашна рязко към Ери, като покри ръцете си с киселина в опит да я убие на място. - Изабела
Погледна много ядосано към нея. Ах ти малка...! Дашна рязко към Ери, като покри ръцете си с киселина в опит да я убие на място. - Изабела
BGDodpul- Administrator
Historia и Mercury седяха един до друг и държаха ръцете си. Mercury се беше освободил от тежките си двигатели и сега нямаше да може да прави светкавично бързи движения за секунда, но пък ще има постоянна супер добра мобилност. От способностите на Historia, изведнъж под краката им с голяма скорост започна да се образува наклонена кула на 45 градуса от Purple Matter. Тя щеше да изстреля двамата към Overhaul с висока скорост. Кулата спря да се удължава на 5тия си метър, оставяйки Historia и Mercury да летят свободно, един до друг, към врага.
Overhaul също се бе издигнал на висока кула, само че чрез нея той контролираше тези 10 каменни опашки, които се бяха образували. Той докосна кулата с две ръце, карайки всяка една от опашките буквално да почне да дивее и да се мята насам-натам пред Хистория и Mercury. Бъдат ли уцелени, ще бъдат забити чак в другия край на стаята със сериозни рани по тях. Самите опашки се движеха хаотично и беше много трудно да се прецени коя накъде ще отиде. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Historia и Mercury не вярваха, че ще успеят да избягат всички опашки, но не и целяха това. Докато заедно летяха към Overhaul, Historia започна да образува от Purple Matter своята титан форма, която достигна до 10 метра и в нея се намираха и двамата.
Historia: Намираше се в центара на титан формата, точно зад Mercury. Стисна здраво ръцете си една в друга и започна постоянно да концентрира енергия. Ако бронята/тялото понесе щети, то ще се възстановят ако има достатъчно време, благодарение на отделящата постоянно енергия Historia. Оставям другото в твой ръце, Mercury!
Mercury: Разбира се, да действаме! Сега Mercury пое целия контрол над това тяло и щеше да го използва по-добре от Historia, зареди неговите супер бързи движения и акробатични умения. Mercury насочи тялото към Overhaul, така че да го ритни с невероятна скорост. По пътя щеше да удря и рита всяка опашка, опитвайки се да я разбие.
Historia: Намираше се в центара на титан формата, точно зад Mercury. Стисна здраво ръцете си една в друга и започна постоянно да концентрира енергия. Ако бронята/тялото понесе щети, то ще се възстановят ако има достатъчно време, благодарение на отделящата постоянно енергия Historia. Оставям другото в твой ръце, Mercury!
Mercury: Разбира се, да действаме! Сега Mercury пое целия контрол над това тяло и щеше да го използва по-добре от Historia, зареди неговите супер бързи движения и акробатични умения. Mercury насочи тялото към Overhaul, така че да го ритни с невероятна скорост. По пътя щеше да удря и рита всяка опашка, опитвайки се да я разбие.
Overhaul не трепна пред огромната титан форма на Хистория, а даже запази и самообладание. Ако искате все още да ми доказвате, че сте пациенти, страдащи от синдормът на фалшивият герой, то не се бойте, аз съм пределно наясно!! Позволете ми да ви излекувам!!!! Заби ръце още по - надълбоко в кулата си, като придаде допира си чрез нея на целият под. От пода почнаха да излизат шипове, които щяха да стигнат чак до тавана. Целеше поне с един от тези шипове да набучи Хистория и по този начин да прекрати цялата ѝ стратегия. Това щеше и да ги забави докато възстанови унищожените опашки. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Historia: Цялата ѝ концентрация и отделяне на енергия беше да поддържа тази титан форма цяла, за да защити себе си и Mercury. Това тяло поемаше много щети и биваше изблъскано навсякъде, което забави доближаването им към Overhaul, но шиповете не успяха да достигнат двамата.
Mercury: Беше изцяло съсредоточен в това да движи самото тяло и да избягва/руши колкото се може повече шипове и опашки. С времето щеше да се доближи достатъчно близо до Overhaul, че да скочи към него, ритайки го с гиганския ритник на това тяло.
Mercury: Беше изцяло съсредоточен в това да движи самото тяло и да избягва/руши колкото се може повече шипове и опашки. С времето щеше да се доближи достатъчно близо до Overhaul, че да скочи към него, ритайки го с гиганския ритник на това тяло.
Успешно щяха да се доберат до Overhaul и да го изритат, обаче той в последния момент кръстоса ръцете си пред себе си, след което пое ритника и беше забит в една от стените на стаята, поемайки множество щети. Огромна част от костите в тялото му бяха счупени, но това за него не беше важно, тъй като чрез ръцете си той беше успял да докосне големият ритник и да унищожи единият крак на голямата титан форма. Бавно се изправи, като тялото му беше покрито в кръв, а погледът му беше пълен с гняв. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Докато се беше обърнала към Ери, Бела се опита да я намушка в гръб с катаната си - Бела
Emoran- Administrator
Кх..! Успешно бива намушкана, като се спря пред Ери. ОСТАВИ...МЕ...ДА УБИЯ МОМИЧЕТО, БЕЛАААА!!!! Тялото ѝ започна да се разпада на киселина заради гневът ѝ, който беше фатален както за останалите, така и за самата нея. То щеше да избухне от отвътре и да освободи огромни количества киселина, която да разяде цялата стая. - Изабела
Недей...! Така ще умреш! Забеляза, че тялото на Изабела тръгна да се разпада, а тя не искаше никой да умира, дори и някой от мафиотите. Тъй като беше в смъртна опасност, рогчето на главата ѝ почна да свети по - ярко, като озари Изабела изцяло. Светлината върна тялото ѝ в предишно състояние, в което вече нямаше да експлодира, като по този начин спаси всички в стаята. Беше затворила очи от страх, но сега ги отвори. Н-не искам да умираш... - Ери
Дишаше тежко. Погледна объркано към Ери. Защо...? С едната си ръка хвана острието, което я беше пронизало. Та аз се опитах..да те убия няколко пъти... - Изабела
Хората правят лоши неща...н-но са добри..не искам да умират повече хора.. - Ери
Недей...! Така ще умреш! Забеляза, че тялото на Изабела тръгна да се разпада, а тя не искаше никой да умира, дори и някой от мафиотите. Тъй като беше в смъртна опасност, рогчето на главата ѝ почна да свети по - ярко, като озари Изабела изцяло. Светлината върна тялото ѝ в предишно състояние, в което вече нямаше да експлодира, като по този начин спаси всички в стаята. Беше затворила очи от страх, но сега ги отвори. Н-не искам да умираш... - Ери
Дишаше тежко. Погледна объркано към Ери. Защо...? С едната си ръка хвана острието, което я беше пронизало. Та аз се опитах..да те убия няколко пъти... - Изабела
Хората правят лоши неща...н-но са добри..не искам да умират повече хора.. - Ери
BGDodpul- Administrator
Набучи я още повече, като я изкриви леко и се опита да я извади през кръста ѝ в ляво от нея - Бела
Emoran- Administrator
Направи точно тази част от тялото си на киселина, за да мине катаната през нея. Явно думите ти не стигат до това момиче тук...ъгх..явно не мога да спечеля днес, но това не е последният път, в който ще се видим, малката..Тялото ѝ се пръсна на киселина, която потъна в пода. - Изабела
BGDodpul- Administrator
Падна на колене като си заби катаната в земята за да се държи. Тялото ѝ беше в отрварително полжоение заради битката и отровата ѝ която я нараняваше през цялото това време. Закашля се като я погледна Ери, трябва да дойдеш с мен. За твое добро е..! - Бела
Emoran- Administrator
Погледна към нея изплашено. Н-но...ти беше готова да ме убиеш... - Ери
BGDodpul- Administrator
Не ставай смешна малката..Тук сме за да те спасим. Какво говоря си е моя работа. Гилдията ме е научила да гледаш действията на хората, а не какво говорят Отиде до нея едвам едвам като си извади катаната от земята и я прибра Наговорили са ти, че и чудовище..Защо изобщо има вярваш като не ти показват топлина с която да те подкрепят ? - Бела
Emoran- Administrator
Погледна надолу. Защото..аз наистина съм...заради мен, мама и татко вече ги няма... - Eri
BGDodpul- Administrator
Не си единственото човече на тоя свят което го е направило..Много деца не са могли да се контролират като малки. Ние за това сме тук. Сигурна съм, че има хора които ще ти помогнат. Тогава ще покажеш на всички, че ти си божи дар, а не проклятие Усмихна ѝ се през раните си - Бела
Emoran- Administrator
Сгуши се в нея, като се разплака. Не искам да умирате заради мен.. - Ери
BGDodpul- Administrator
Прегърна я Никой няма да умира, успокой се Вдигна я на ръце Да се махаме от тук докато още можем..Излезе през стаята, но веднага забеляза битката в която е замесен Чисаки Мамка му, този е още тук. Не трябва да ни вижда - Бела
Emoran- Administrator
Сгуши се в нея, като затвори очи от страх. - Ери
Метна един поглед към тях, но беше твърде зает в своята битка. Мамка му..взеха Ери. Е..не е такъв проблем. Имам достатъчно куршуми да се разправя с всички тях. - Overhaul
Метна един поглед към тях, но беше твърде зает в своята битка. Мамка му..взеха Ери. Е..не е такъв проблем. Имам достатъчно куршуми да се разправя с всички тях. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Затича се колкото може към изхода докато Чисаки е зает. Не можеше да скача като нинджа, тъй като беше ранена - Бела
Emoran- Administrator
Цяла 1/3 от титан формата на Historia беше разрушена в краткия момент на допир с Overhaul. Той обаче притърпя големи щети по тялото си и сега е перфектното време да се направи опит да бъде заловен.
Historia: Веднага след пораженията на титан формата си, тя се концентрира още повече, че да отдели достатъчно енергия да я поправи. Точно преди да го направи, обаче, тя беше спряна от Mercury.
(0:00)
Mercury: Сложи с ръка на рамото ѝ. Не е нужно толкова да се напрягаш. Ще прахосаш цялата си енергия. Знам, че няма да издържиш постоянно да поправяш това гиганско тяло още дълго. Усмихна ѝ се и каза: Сега е време да ми се довериш и да си починеш за малко.
Historia: Хвана ръката му. Личеше си, че беше притеснена. Не говори глупости! Ще издържа цял ден ако е нужно! Ако не стоиш до мен в това тяло, едно попадение и си мъртъв!
Mercury: И тогава ще си тъжна, нали! С искрена усмивка на лицето той оцели точните думи, с които да ѝ спечели доверието. Отиди и я прегърна. Докато галеше прекрасната ѝ коса ѝ каза тихо до ушенце: Знам, че ще си тъжна, ако загина сега. За това... в никакъв случай няма да го допусна. Отръпна се от нея, погледна я сериозно и thumbs up-на. Повярвай ми, ще се справя. Ти само стой и гледай. Пък и.. никога не съм ти показвал на какво съм способен без тези тежести по краката си, хехе..
Historia: Въздъхна с лека утеха. Тревогата в сърцето ѝ беше намаляла, но все още присъстваше. За това тя реши да предприеме предпазни мерки, без Mercury да разбира...
(0:47)
Mercury: Обърна се към Overhaul, което беше на десетина метра в края на стаята, облегнат на нея, след мощния ритник, което пое. It's My Turn...! Приклекна за моменти и се изстреля към него. Отблъскваше се по всички отломки и щеше да го стигне до няколко секунди. Разговорът ѝ с Historia продължи около 30 секунди, така че Overhaul е имал извесно време да си върне пораженията по тялото си.
Historia: Веднага след пораженията на титан формата си, тя се концентрира още повече, че да отдели достатъчно енергия да я поправи. Точно преди да го направи, обаче, тя беше спряна от Mercury.
(0:00)
Mercury: Сложи с ръка на рамото ѝ. Не е нужно толкова да се напрягаш. Ще прахосаш цялата си енергия. Знам, че няма да издържиш постоянно да поправяш това гиганско тяло още дълго. Усмихна ѝ се и каза: Сега е време да ми се довериш и да си починеш за малко.
Historia: Хвана ръката му. Личеше си, че беше притеснена. Не говори глупости! Ще издържа цял ден ако е нужно! Ако не стоиш до мен в това тяло, едно попадение и си мъртъв!
Mercury: И тогава ще си тъжна, нали! С искрена усмивка на лицето той оцели точните думи, с които да ѝ спечели доверието. Отиди и я прегърна. Докато галеше прекрасната ѝ коса ѝ каза тихо до ушенце: Знам, че ще си тъжна, ако загина сега. За това... в никакъв случай няма да го допусна. Отръпна се от нея, погледна я сериозно и thumbs up-на. Повярвай ми, ще се справя. Ти само стой и гледай. Пък и.. никога не съм ти показвал на какво съм способен без тези тежести по краката си, хехе..
Historia: Въздъхна с лека утеха. Тревогата в сърцето ѝ беше намаляла, но все още присъстваше. За това тя реши да предприеме предпазни мерки, без Mercury да разбира...
(0:47)
Mercury: Обърна се към Overhaul, което беше на десетина метра в края на стаята, облегнат на нея, след мощния ритник, което пое. It's My Turn...! Приклекна за моменти и се изстреля към него. Отблъскваше се по всички отломки и щеше да го стигне до няколко секунди. Разговорът ѝ с Historia продължи около 30 секунди, така че Overhaul е имал извесно време да си върне пораженията по тялото си.
Страница 6 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 6 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите