Пясъчната Арена
2 posters
AntiSocialClub :: Места :: ------------------------------Morugaya Jungle------------------------------ :: Special
Страница 1 от 1
Re: Пясъчната Арена
Ритникът на Санджи продължи във въздуха, без да удря никого, сякаш Гароу се е изпарил. Когато се огледа наоколо, той също щеше да остане озадачен. Видя Mercury до себе си и Гароу на десетина метра пред него, като и тримата се намираха в центъра на нещо като арена насред пустинята. Имаше дори и публика, която викаха като ненормални и бяха нетърпеливи да видят какво ще се случи.
Mercury: Хъъъъх...?!!?!? Санджи, моля те кажи ми, че знаеш какво по дяволите се случи току що..
Гароу: Усмихна им се страховито. Хехе, добре дошли на арената, от където няма бягане. Време е да ви разбия и да покажа на всички присъстващи какво чудовище съм! ПРИГОТВЕТЕ СЕ ДА МЕ ПОЗАБАВЛЯВАТЕ, МИШКИ!!!!
Re: Пясъчната Арена
Санджи се учуди от внезапната и рязка промяна. Щом се огледа и видя арената, той се изненада още повече. Нямам си и на идея какво се случи, сенсей...Погледна след това и към Гароу. Но явно този тип ни е последвал и нас...където и да сме в момента! - Санджи
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
AntiSocialClub :: Места :: ------------------------------Morugaya Jungle------------------------------ :: Special
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите