Северните планини на Addron
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 1 от 10
Страница 1 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Северните планини на Addron
Северните планини са насипани с много пътища и дори магазини, с мисълта хората да имат достъп до всичко ако отидат на разходка. Нощно време по опасните завои се организират незаконни гонки с коли. Гонките са изключително опасни подари стръмните пътища.
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Re: Северните планини на Addron
Пристигна тук заедно с Бела. Гледаше да я следва иначе щеше да се загуби. - Зоро
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Вървеше на там където са гонките. Не след дълко стигнаха до път. Погледнат отгоре е като слизането от Шипка. С много завои надолу Тук обикновенно се състезава..Обаче е празно ? Това е странно.. - Бела
Emoran- Administrator
Огледа се. Сигурно сме изпуснали забавата и всичко е свършило. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Или е просто..От земята започнаха да излизат скелети капан ! - Бела
Emoran- Administrator
Тш, защо ли не го очаквах..Nitoryu! Замахна с двете си катани хоризонтално наляво и надясно, създавайки 2 хоризонтални посичания наляво и надясно, които да посекат скелетите на 2. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Появи се измежду дърветата Знаех си, че трябваше да отменя състезанията за днес.. - Дейвид
Значи ти си Дейвид.. Очите ѝ светнаха като докосна Зоро по рамото за да може да чува думите на Веном - Бела
Към Зоро Привет смъртни - Веном
Значи ти си Дейвид.. Очите ѝ светнаха като докосна Зоро по рамото за да може да чува думите на Веном - Бела
Към Зоро Привет смъртни - Веном
Emoran- Administrator
Погледна лошо към Дейвид, след което се обърка. Ъх? Ти кой си? Тоя пред мен? Огледа се. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Ако Зоро се концентрира и затвори очи, ще може да види Веном как изглежда докато му говори Аз съм нинджа богът на отровата който живее в Бела. И съм тук да помагам. Придържай се към плана. Бела ще се опита с нейните отрови и болести да го направи по голяма мишена за твоите атаки - Веном
Вас..Не съм ви виждал до сега. Предполагам сте нови.. - Дейвид
Вас..Не съм ви виждал до сега. Предполагам сте нови.. - Дейвид
Emoran- Administrator
Не беше от най - концентрираните, но се довери на гласът му. Кимна. Както кажеш, нинджа бог на отровата. Ще я следвам. Аз съм Зоро. Това ти стига като информация за сега. Сложи си третата катана в устата. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Извади си катаната от която започна да капе отрова докато в същото време беше посипана със зелена енергия - Бела
Хм.. Това усещане ми е познато.. Извади си бойонета който беше закачен за енергийна верига - Дейвид
Хм.. Това усещане ми е познато.. Извади си бойонета който беше закачен за енергийна верига - Дейвид
Emoran- Administrator
Погледна към Бела. Зад теб съм, следвам те.. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Смачка си цигарата щом я изпуши. Виждам какво ср опитвате да направите. Целите да ни неутрализирате един по един.. Това обаче не е лесна задача герои.. Докато говореше по тялото му започнаха да се появяват татуировките му - Дейвид
Присви очи, но в същото време се учуди от външния му вид. Следваме заповеди. Може да не е лесно, но така няма да има кой да защитава Сай.. - Бела
Присви очи, но в същото време се учуди от външния му вид. Следваме заповеди. Може да не е лесно, но така няма да има кой да защитава Сай.. - Бела
Emoran- Administrator
Никой не е казал, че сме избрали лесният път. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Трудният е пълен с болка..Моята болка ! Скочи във въздуха, диагонално към тях Shackles of Pain ! От телата на Бела и Зоро излезе верига която свършваше в лявата му ръка. Това умение беше instant, но имаше range около 25 метра. Докато са chain-нати, следващата атака ще им набие допълнително щети. Щом ги поемат ще бъдат стъннати, а Дейвид ще поеме същите щети като тях - Дейвид
Хъх ! Бела, бъди готова ! Слушам Венъм..! Отскочи към него като замахна към него с катаната си - Бела
Блокира с байонета си, но отровата от катаната ѝ се разпръска по тялото му и започна да му бие щети от изгаряне, все едно е полят с киселина - Дейвид
Хвана се..! - Бела
Хъх ! Бела, бъди готова ! Слушам Венъм..! Отскочи към него като замахна към него с катаната си - Бела
Блокира с байонета си, но отровата от катаната ѝ се разпръска по тялото му и започна да му бие щети от изгаряне, все едно е полят с киселина - Дейвид
Хвана се..! - Бела
Emoran- Administrator
Това копеле..! Дашна право към Дейвид, но използваше Бела да прикрие видимостта му, защото дашваше точно зад нея. Щом я стигна, отскочи над нея. Oni Giri! Dive-на бързо и рязко към Дейвид, като ако успешно го уцели ще го посече 3 пъти през гърдите. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Chain Ripoff ! Изтръгна веригите от тях, нанасяйки щети все едно нож бива изтръгнат от тялото след намушкване. Това активира Shackles of Pain като ги стънна и двамата докато са във въздуха, карайки ги да се парализират и да започнат да падат надолу. Той обаче същи пое щети от това. Заради Shackles of Pain те поеха повече щети от просто едно изтръгване ( демек по телата им имаше повече рани като оригиналната на random места ). Така той се приземи на земята със същите щети, но без debuff-овете. Беше ранен, но не го показа тъй като държеше яко на болка - Дейвид
Падна на земята Грр...Венъм Ясно, заемама се.. Чакай какво ? Не можеше да се регенерира. Явно Chain Ripoff-а слага и anti-heal за малко Бела, Зоро. Мисля, че сега ви е шанса за атака. Щом парализата ви изчезне го нападнете докато не може да използва тези вериги още Слушам Венъм..Парализата, както и тази на Зоро ще изчезне на края на техния коментар - Бела
Падна на земята Грр...Венъм Ясно, заемама се.. Чакай какво ? Не можеше да се регенерира. Явно Chain Ripoff-а слага и anti-heal за малко Бела, Зоро. Мисля, че сега ви е шанса за атака. Щом парализата ви изчезне го нападнете докато не може да използва тези вериги още Слушам Венъм..Парализата, както и тази на Зоро ще изчезне на края на техния коментар - Бела
Emoran- Administrator
Падна на земята парализиран. Кх..ако всеки път ни наранява по този начин, никак няма да е приятно..Усмихна се леко. Но от екипажа няма някой, който да издържа повече на болка от мен. Погледна към Дейвид. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Това означава, че имаш много да учиш..За да разбереш болката на някого, трябва да я изпиташ същата ! Няма как да опознаеш някого без да преминеш през неговите мъка и страдание..! Докато говореше, татусите му един по един започнаха да светят. Щом светнаха всичките започнаха да мигат на някакви интервали от време. Около Дейвид се появи пурпурна аура която се пренесе и по Бела и Зоро тъй като вече бяха изпитали същата болка като него заради Shackles of Pain. - Дейвид
Учуди се тъй като не знаеше какво ги чака. Бела, внимавай..Не ми харесват татусите на този тип.. На мен също..Мисля, че ще мога да използвам отровата по него.. Sarin ! Бела не ! Пое контрол над отровата в тялото на Дейвид като я накара да атакува дирекно нервната му система и да го парализира, слагайки му втори Poison Stack заради който той поемаше допълнителни щети по цялото тяло от киселинно изгаряне - Бела
Присви очи като се усмихна зловещо с леко повдигната глава все едно ги гледа от високо. Бива парализиран и тялото му започна да гори Feel my suffering ! Щетите започнаха да се принасят и в/у Бела и Зоро. Тъй като раните му и парализата директно се пренасят в/у тях, а не самите умения, resistance-ът на Бела към отровата не я защитава и грам - Дейвид
Emoran- Administrator
Адски много го болеше, но заради купищата му тренировки по издръжливост не показваше и грам болка макар и да се чувстваше, че все едно умира. Това...не е..нищо...!! - Зоро
BGDodpul- Administrator
Пренасяше им щетите докато ефектът от умението на Бела на приключи. След това аурата която споделяше щетите изчезна - Дейвид
Гледаше го докато се държеше за раните си. Не смееше да използва каквото и да е умение за да не се обърне с/у тях - Бела
Гледаше го докато се държеше за раните си. Не смееше да използва каквото и да е умение за да не се обърне с/у тях - Бела
Emoran- Administrator
Бавно пристъпи пред Бела. Хех..Завърза си черната къпра от бицепса на главата. Насочи си катаната срещу Дейвид. Дишаше тежко. Каза, че за да разбереш някого, трябва да изпиташ болката му..е, в такъв случай..се пробвай да разбереш мен. Да те видим..колко си издръжлив.. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Нави си веригата около ръката докато държеше байонета. Държеше го на обратно Достатъчно, че да те опозная ако ми предоставиш тази възможност. Затова давай, покажи ми своята болка - Дейвид
Изправи се на колене като погледна към Зоро и послед към Дейвид - Бела
Изправи се на колене като погледна към Зоро и послед към Дейвид - Бела
Emoran- Administrator
В такъв случай..Допря катаната си до сърцето си. Ще ти покажа вярата ми в остриетата ми. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Go ahead, не показвай милост..За това сте дошли все пак - Дейвид
Emoran- Administrator
Страница 1 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 1 от 10
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите