S.O.S Headquarters
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 11 от 14
Страница 11 от 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: S.O.S Headquarters
Бива запратен във въздуха. Докато беше над Джейкъб, избълва Fire Dragon's Roar точно върху него. - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Щом Тай е поел удара, Райт излезе от него като нанесе инстант порязване с ножа. Това нарани леко Джейкъб и му сложи един stack of Wanted. Карайки го да поема 50% повече щети и да се heal-ва с 50% по-малко. Това също така му даде един Soul Fragment - Райт
Извъртя се щом Райт се появи като го удари и него и го запрати в страни. Ръката му се трансформира на щит който го насочи към Тай поемайки струята с щита докато той се криеше зад нея - Джейкъб
Изправи се като беше на колене докато фрагмента го регенерира Ghost-link Recovery Свърза се с Тай като регенерацията от фрагментите която Райт имаше вече я имаше и той - Райт
Извъртя се щом Райт се появи като го удари и него и го запрати в страни. Ръката му се трансформира на щит който го насочи към Тай поемайки струята с щита докато той се криеше зад нея - Джейкъб
Изправи се като беше на колене докато фрагмента го регенерира Ghost-link Recovery Свърза се с Тай като регенерацията от фрагментите която Райт имаше вече я имаше и той - Райт
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
That's my co-captain! Усмихна се. Да си помисля, че пак ще мога да се бия рамо до рамо с първия човек, който се присъедини в екипажа ми..Замрази огнената си струя, превръщайки я в огромен ледник, който стовари върху щита на Джейкъб с двете си ръце. - Тай
BGDodpul- Administrator
От щита бързо излязоха 3 огромни дрелки които разбиха ледника на парчета щом го стовари отгоре му. Щом го направи го откачи от ръката си - Джейк
Emoran- Administrator
Advanced Ice Make..Web of Ice! От пръстите му излязоха ледени нишки, които се свързаха с всички парчета лед. Дръпна рязко, след което замахна надолу, запращайки ги към Джейк. - Тай
BGDodpul- Administrator
Defense System: Shooting Gallery От всички части на тялото му изкочиха малки оръжия които разстреляха ледените висулки и след това започнаха да стрелят по Тай - Джейк
Soul Barrier ! Около него се появи бариера и заради линка, Тай също получи такава. Тя поема всички ranged attack-и без проблем - Райт
Разбра за това като в ръцете му се материализира меч - Джейк
Soul Barrier ! Около него се появи бариера и заради линка, Тай също получи такава. Тя поема всички ranged attack-и без проблем - Райт
Разбра за това като в ръцете му се материализира меч - Джейк
Emoran- Administrator
Приземи се, като застана до Райт. Ice Devil Slayer Mode! Около него се завихри ледена вихрушка, като Devil Slayer Mark-a му му покри половината тяло. Джак, какво ще кажеш за отборна атака? Усмихна се. - Тай
BGDodpul- Administrator
Хм, едвам ме нави..Усмихна се зловещо както обикновено - Райт
Отскочи към тях като замахна с меча си. Беше се буустнал с тръстъри на краката си - Джейкъб
Phantom..Превърна себе си и Тай в духове за да избегнат атаката му като се позиционира готов за атака във въздуха Escape - Райт
Отскочи към тях като замахна с меча си. Беше се буустнал с тръстъри на краката си - Джейкъб
Phantom..Превърна себе си и Тай в духове за да избегнат атаката му като се позиционира готов за атака във въздуха Escape - Райт
Emoran- Administrator
Ice Devil Slayer Zeroth's Demoliton Sword! В ръцете му се сформира меч от ледена демонична енергия. Щом отново се появи от умението на Райт, направи посичане по диагонал на Джейк, което да го замрази и едно вертикално посичане отдолу-нагоре, което го изстреля нагоре във въздуха. - Тай
BGDodpul- Administrator
Направи нещо като третата магия на Пайк като стънна Джейкъб - Райт
Тъй като беше стъннат, той пое атаката на Тай и изхвърча нагоре - Джейк
Тъй като беше стъннат, той пое атаката на Тай и изхвърча нагоре - Джейк
Emoran- Administrator
Тялото му се запали. Dragon Slayer Secret Art! Отскочи към Джейк. Crimson Lotus: Exploding Flame Edge!! Завъртя се, като образува огромен вортекс от огън, в който се образуваха малки експлозии навсякъде. Отприщи всичкото количество към Джейк, като ако уцели щеше да го запрати към Райт. - Тай
BGDodpul- Administrator
Отскочи за да го пресрещне Reaper's Scythe Над него се появи силует на косач който замахна и изчезна. Разсече Джейкъб на две като строши леда. Около ледените парчета се появи душевна енергия която под контрола на Райт се заби в частите на Джейкъб - Райт
Заби се в земята след удара - Джейк
Усмихна се Хмхмхм.. Започна да се смее Ахахахаха ! Ъх..Това сериозно ли си мислите, че ще бъде достатъчно ? Джейкъб, ставай.. - Сай
Щети 76%. Започва възстановяване. Регенерация на крайниците и съединяване на компоненти - завършено. Всички системи в изправност. Готови за работа Докато компютърът му говореше, цялото му тяло се регенерира като ново - Джейкъб
Невъзможно..Косачът изчезна Тялото му се оправи въпреки, че му сложих втори Wanted Stack.. - Райт
Вирусът на Ментира саботира всички anti-heal умения по Джейкъб - Сай
Emoran- Administrator
Падна на едно коляно. Дишаше тежко. Тш..дори след обединената ни атака с Джак...? Колко издръжлив трябва да е...?! - Тай
BGDodpul- Administrator
Приземи се до Тай. Вече имаше 2 soul fragment-a с които регенерацията му и тази на Тай се увеличиха Вече разбирам защо Сай го искаше жив.. - Райт
Насочи си ръцете към Тай и Джак като ги трансформира в оръжия: https://youtu.be/km2OPUctni4?t=130 Target Locked. Fire Направи същата атака към тях. След като я направи обаче, Тай и Райт бяха непокътнати, а Джейкъб беше получил тежките щети от атаката - Джейк
Беше приклекнал с готовност да спре атаката му, но щом видя, че нищо им няма се учуди. Загледа се напред Хм, и теб ли те пуснаха ? - Райт
Стоеше пред Тай и Райт Нямаха избор. Дори гилдията бяха наясно, че уменията ми ще са ви от полза срещу агресивен противник като Джейкъб..Татусите му започнаха да се появяват - Дейвид
Насочи си ръцете към Тай и Джак като ги трансформира в оръжия: https://youtu.be/km2OPUctni4?t=130 Target Locked. Fire Направи същата атака към тях. След като я направи обаче, Тай и Райт бяха непокътнати, а Джейкъб беше получил тежките щети от атаката - Джейк
Беше приклекнал с готовност да спре атаката му, но щом видя, че нищо им няма се учуди. Загледа се напред Хм, и теб ли те пуснаха ? - Райт
Стоеше пред Тай и Райт Нямаха избор. Дори гилдията бяха наясно, че уменията ми ще са ви от полза срещу агресивен противник като Джейкъб..Татусите му започнаха да се появяват - Дейвид
Emoran- Administrator
Татус..? И ти ли..? Погледна към Райт, след което към Дейвид. Йо..Стисна юмрук. Накрая погледна към Сай. Не виждаш ли какво се случва...? Най - лоялните хора към теб страдат в момента заради теб..!! Джак..не..Райт те нарече семейство!! Знаеш ли колко много значи нещо подобно, некадърник такъв!?! Погледна и към Джейк. Дори използваш хора против тяхната воля, йо.. - Тай
BGDodpul- Administrator
Наведе глава като очите му се покриха от сянка Съжалявам, не мога да спра и да искам Изправи се Джейкъб, унищожи ги - Сай
Вдигна си леко ръката като замръзна на място и тръгна да пада по гръб - Джейкъб
Затича се при него да го хване Джейкъб ! - Ерик
Дишаше тежко Мисля, че...Успях... - Варис
Вдигна си леко ръката като замръзна на място и тръгна да пада по гръб - Джейкъб
Затича се при него да го хване Джейкъб ! - Ерик
Дишаше тежко Мисля, че...Успях... - Варис
Emoran- Administrator
Варис! Добра работа, йо! Погледна към Джейк. Варис някак си успя..надявам се приятелят на Ерик да е добре. Но..Погледна към Сай. Той също страда..има ли шанс наистина да не го прави по своята воля, йо..? Джак, ти сам каза, че преди не е бил такъв..тогава...каква може да бъде причината за подобна промяна..? - Тай
BGDodpul- Administrator
Не е казвал на никого, дори на него..Погледна към Виджил и Сахир които се млатеха до смърт Сай, докато изпълнявахме заповедите ти се превърнахме в семейство..До сега го правихме за пари и власт. Но нещо се промени в теб..Знаем, че си падаш маняк на тема убийства, но никога не си карал някой да го прави вместо теб ! - Райт
Не мисля, че имаш прави да криеш каквото и да е от нас имайки в предвид колко много постигнахме заедно.. - Дейвид
Мълчеше - Сай
Не мисля, че имаш прави да криеш каквото и да е от нас имайки в предвид колко много постигнахме заедно.. - Дейвид
Мълчеше - Сай
Emoran- Administrator
Беше адски ядосан. Гледаше надолу. Това мълчание ме убива, знаеш ли...Ръката му се запали. Тръгна да върви към Сай. - Тай
BGDodpul- Administrator
Погледна към него като си презареди пистолета - Сай
Тай..? Надявам се да си намислил нещо.. - Райт
Тай..? Надявам се да си намислил нещо.. - Райт
Emoran- Administrator
Погледна към Сай. Писна ми само да мълчиш и да караш другите да изпитват състрадание..йо, може и на теб да ти е тежко, но..това тук е твоят кораб, а ти си неговият капитан. Райт, Виджил и всички останали тук са твоят екипаж. Те биха направили всичко за теб. Дори това да е така, ти не струваш като капитан ако се държиш така..!! Затича се към него. Един капитан винаги поставя екипажа си на първо място, а не своите нужди..греша ли, Сай?!? Питам истинският Сай, а не този, който виждам с очите си в момента!! Огънят по ръката му се разпали много бурно. - Тай
BGDodpul- Administrator
Тук си прав, но за едно нещо не си..Присви очи Спра ли да правя това което правя в момента, моят живот и техните ще бъдат застрашени. И тогава няма кой да направи каквото и да е - Сай
Застрашени ли..? Не си ни казвал, че го прави по нечия друга воля - Райт
За кого работя Сай..? - Дейвид
Дишаха тежко един срещу друг. Боговете им в тях и те самите се познаваха твърде добре - Виджил и Сахир
Няма да е лошо някой да ги спре. Бият се при положение, че знаем че врагът на е Сай - Варис
Беше вдигнал Джейкъб на гръб Прав си, но кой може да е..? - Ерик
Застрашени ли..? Не си ни казвал, че го прави по нечия друга воля - Райт
За кого работя Сай..? - Дейвид
Дишаха тежко един срещу друг. Боговете им в тях и те самите се познаваха твърде добре - Виджил и Сахир
Няма да е лошо някой да ги спре. Бият се при положение, че знаем че врагът на е Сай - Варис
Беше вдигнал Джейкъб на гръб Прав си, но кой може да е..? - Ерик
Emoran- Administrator
Хех..думите ми поне достигнаха до теб, йо. Дашна встрани от Сай, като се озова между Виджил и Сахир. Погледна към тях двамата. Йо..няма нужда това да продължава повече. - Тай
BGDodpul- Administrator
Хъх !? - Виджил и Сахир
Тай.. - Ерик
Отдръпни се хлапе - Виджил
Това е между мен и него - Сахир
Тай.. - Ерик
Отдръпни се хлапе - Виджил
Това е между мен и него - Сахир
Emoran- Administrator
О, нима? Предполагам вие сте най - големите съперници тук! А знаете какво казват за съперниците..Усмихна се. Най - добре работят в екип. Хайде хайде, знам, че го искате! Елате ми! Виджил, имаме недовършена работа с теб! Ами ти, Аладин?! Излъга ме за Зеро, йо! Това е непростимо, ще те натупам! Засмя се. Даде знак с ръка на Ерик и останалите, че всичко е наред. Покажете ми какво можете заедно. - Тай
BGDodpul- Administrator
Страница 11 от 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 11 от 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите