Morioh Power Plant
2 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON---------------------------------- :: Special
Страница 1 от 1
Morioh Power Plant
Атомната електроцентрала в Морио. Намира се на около 10-на километра извън града, като тук идва голяма част от енергията не само за Морио, но и за цялата държава. Една от най - важните локации в цялата държава. Има няколко реактора, като самата централа е сама по себе си голяма почти колкото малкото градче, до което се намира.
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Re: Morioh Power Plant
Появята на Boss-a бе изненада за целият град, но все още нищо не се беше разчуло по медиите. И това беше странно - нямаше никаква полиция на местопрестъплението...нямаше и кой да отрази това събитие пред света. The Boss чакаше търпеливо своите гости, като беше седнал на същия стол, от който записа своето съобщение. Останалите нямаха вече почти никакво време...и всеки момент трябваше да пристигнат. Рьоко и Еди лежаха в безсъзнание на пода, а навсякъде навън, както и вътре в самата сграда, лежаха разчленени по брутални начини телата на мнозина учени...кървавата пътека водеше директно до нейният създател.
BGDodpul- Administrator
Саки: Най-накрая пристигна пред заграждението на атомната електроцентрала, запъхтяна, като спря. През целия път тя беше тичала, без да намали скорост или да спре дори за миг. Тя пое един по-дълбок дъх, като направи нова крачка, отваряйки вратата, която я делеше от територията на гледката от ужасите. Тя пристъпи прага, стъпвайки в кръв още преди гледката да се разкрие пред нея напълно. И така, докато тя все още се опитваше да си поеме дъх, Саки започна да се придвижва през локви от кръв и пътека от трупове. Където нямаше кръв по пътя ѝ, тя оставяше кървава следа. И въпреки пейзажа около нея, тя не изпитваше нито скръб, нито гняв. Тази гледка вече ѝ беше позната. Тя не виждаше жертвите на The Boss, а лицата на своите собствени - всички тези, които имаха нещастието да бъдат като нея, които тя беше убила със собствените си ръце. Всички от които нямаха правото да съществуват на този свят, или който и да е. Съществуване, което трябваше да бъде прекратено на всяка цена.
Саки продължи да следва труповете, дори в сградата.
Евентуално, Саки стигна до стаята, в която беше и The Boss. Мислите от по-рано, от гледката на всички тези трупове я доведоха до въпроса... всички, които Саки беше убила, нямаха правото да съществуват. Но тя беше останала изправена насред труповете с окървавеното си оръжие. При положение, че тя беше същата като тях, и сега стояща сред труповете на невинни хора, които имаха семейства и приятели... защо тя имаше правото да бъде жива, тук и сега? Тя отвори вратата и стъпи в полезрението на причината тя да дойде тук.
Саки продължи да следва труповете, дори в сградата.
Евентуално, Саки стигна до стаята, в която беше и The Boss. Мислите от по-рано, от гледката на всички тези трупове я доведоха до въпроса... всички, които Саки беше убила, нямаха правото да съществуват. Но тя беше останала изправена насред труповете с окървавеното си оръжие. При положение, че тя беше същата като тях, и сега стояща сред труповете на невинни хора, които имаха семейства и приятели... защо тя имаше правото да бъде жива, тук и сега? Тя отвори вратата и стъпи в полезрението на причината тя да дойде тук.
Crimson_YaMi- Moderator
- Брой мнения : 354
В мига, в който Саки стъпи в стаята с бос-а, нож се заби право пред нея. Същите ножове, които Хари използваше. А човекът, който го хвърли, веднага погледна към нея, а погледът му се стовари като наковалня върху нея. Личеше си, че този човек, който и да беше той под маската, явно бе хладнокръвен убиец. Той бавно се изправи от стола си, като хвана меча си с ръка и започна бавно да върви към Саки, като се спря на около 30 метра от нея.
The Boss: Умно...изпращат жертвеното агне да дойде при мен само. Но не съм вчерашен...Посочи я с меча си. Ако не ми носиш стрелата, с животът ти е свършено, момиче...Ръката му трепереше. Той леко се учуди, като с другата си ръка се хвана за главата. К-какво ми става..? Това не ми се е случвало до сега...Той свали меча си, като през маската му, за една милисекунда, Саки можеше да види...чувството на вина. На тъга. На...мъка. Той погледна отново към нея, сякаш объркан от това момиче. Сякаш в някой друг живот, той си я спомняше.
The Boss: Умно...изпращат жертвеното агне да дойде при мен само. Но не съм вчерашен...Посочи я с меча си. Ако не ми носиш стрелата, с животът ти е свършено, момиче...Ръката му трепереше. Той леко се учуди, като с другата си ръка се хвана за главата. К-какво ми става..? Това не ми се е случвало до сега...Той свали меча си, като през маската му, за една милисекунда, Саки можеше да види...чувството на вина. На тъга. На...мъка. Той погледна отново към нея, сякаш объркан от това момиче. Сякаш в някой друг живот, той си я спомняше.
Момиче...
Кажи ми...
Срещали ли сме се...
Преди?
Кажи ми...
Срещали ли сме се...
Преди?
BGDodpul- Administrator
Саки: Щом ножът се заби пред нея, тя най-спокойно клекна и го взе, след което се изправи отново. Тя огледа изработката на предмета в нейните ръце, след което вдигна поглед към The Boss когато той се изправи и тръгна към нея. Но в нейния поглед, също както когато влезе на територията на централата, нямаше нито гняв, нито страх. Тя го изслуша спокойно, и след кратка пауза, тя най-накрая се засмя леко и проговори. В погледа ѝ се виждаше утеха. Радвам се, че съм сгрешила. помислих си, че зад маската седи някой, от който бих искала обяснения. Но изглежда интуицията ми отново ме е заблудила. Тя пусна ножа на земята и сложи ръка на катаната си. Не мисля, че сме се срещали. И за твое нещастие, нямам намерението да умирам без бой. Но тогава Саки видя този поглед в неговите очи... и ръката ѝ потрепна. сякаш... интуицията ѝ в крайна сметка не я беше излъгала. Тя преглътна, като се опита да скрие колебанието си с блъф. Но ако чуя името ти мога и да кажа със сигурност дали се познаваме.
Crimson_YaMi- Moderator
The Boss: Сложи ръка пред маската си, като я намести. Но ръката му остана захваната за нея, като бавно я махна от лицето си, до такава степен, че да му се видят очите, и то минимално. Цялото му лице бе скрито, Саки единствено можеше да види силует пред него. Но...очите му, не можеше да ги сбърка. Досущ бяха като тези на Shun.
The Boss сякаш се телепортира точно зад Саки, като беше спрял времето за секунда, за да направи това бързо движение. Ръката му светеше в синьо, като той бе успял да активира умението си след като я подмина. И за нейно съжаление, това беше същото умение като това на Shun.
Саки усети как сърцето ѝ сякаш се 'пръсна' на милион малки парчета, от които се образува ново оръжие в ръцете на Boss-a. Това не стана в буквален смисъл, но болката, която тя щеше да усети, щеше да е същата. От нея излезнаха частици жизнена енергия, която Boss-a използва в сътворението на ново оръжие - меч, който бе наелектризиран, с който той бързо се обърна да посече Саки...
Аз...съм никой.
Нямам лице.
Нямам име...
И много скоро...
Няма да имам и причина да искам да те оставя жива!!!!!
Нямам лице.
Нямам име...
И много скоро...
Няма да имам и причина да искам да те оставя жива!!!!!
The Boss сякаш се телепортира точно зад Саки, като беше спрял времето за секунда, за да направи това бързо движение. Ръката му светеше в синьо, като той бе успял да активира умението си след като я подмина. И за нейно съжаление, това беше същото умение като това на Shun.
Void Genome!
Саки усети как сърцето ѝ сякаш се 'пръсна' на милион малки парчета, от които се образува ново оръжие в ръцете на Boss-a. Това не стана в буквален смисъл, но болката, която тя щеше да усети, щеше да е същата. От нея излезнаха частици жизнена енергия, която Boss-a използва в сътворението на ново оръжие - меч, който бе наелектризиран, с който той бързо се обърна да посече Саки...
BGDodpul- Administrator
Саки: В момента, в който Саки видя очите му, тя пребледня. Най-накрая на лицето ѝ се поави нещо освен безразличие. Тя едвам реагира на телепортацията му, като с едно бързодвижение се извъртя, изваждайки катаната си, като блокира. Тя гледаше към него сякаш току-що беше предадена от най-близкия си човек. Няма начин... Shun...? Беше силно объркана, а болката в сърцето не помагаше. Как...? Насълзи се. Защо?!
Crimson_YaMi- Moderator
The Boss: За разлика от нея, лицето му под маската не трепваше. Той гледаше към нея с леко притворени очи през нея, като си личеше , че това беше погледът на омраза...на един убиец. И то студенокръвен. Той се възползва от състоянието на Саки, като с другата си ръка я удари здраво в корема, изблъсквайки я назад. Казах ти, че нямам име, момиче...аз съм никой! На хората ми им трябва нещо, в което да вярват...нещо без лице, без име...без емоция. Поради тази причина...ти трябва да умреш тук и сега. Ти, както и те...Последното изречение, The Boss изрече с огромна мъка - емоциите бяха това, което го спираше да се превърне в съвършената си форма. Хората, които познаваше. Които обичаше..сега трябваше да се отърве от тях. Всичко, което беше градил толкова много време, трябваше да го разруши.
BGDodpul- Administrator
Саки: Беше ударена, съответно и изблъскана назад. Съответно се закашля, като вдигна ядосан и раздразнен поглед към него. О, я млъквай, звучиш като някакъв edgelord! Знаеш ли колко ме интересува в какво искат да вярват хората?! Има църкви за тази работа, достатъчно им е. Не си длъжен да живееш и да действаш за чуждите идеали! Саки извади катаната си, като беше готова да се отбранява. Няма да позволя да правиш глупости заради хора, които ще забравят за теб и ще те изоставят в момента, в който вече нямат полза от теб.
Crimson_YaMi- Moderator
The Boss: Засмя се, като се хвана за главата. Наивност...ах, бях забравил това чувство..както и да е. Няма смисъл да разговарям с някой, който е егоист. Холотера ще бъде възобновена по един или друг начин...и тази планета ще бъде жертвеното агне, момиче. Е, можеш ли да ме спреш...? Можеш ли да ме убиеш..? Защото, ако не го направиш...аз ще нараня приятелите ти. По доста жесток начин. Прикани я с ръка. Хайде, нападни ме. Няма да ме убиеш ако само се защитаваш.
BGDodpul- Administrator
Саки: Никой не е казвал, че искам да те убия, Shun... И съдейки по изражението ѝ, самата мисъл я караше да страда. И не ми е нужно да те убивам за да защитя останалите..! Тя се спусна към него, като докато тичаше, татуировката на лявата ѝ ръка сякаш се приплъзна към тялото на Саки и изчезна от ръката ѝ, и катаната се наелектризира. Атаката изглеждаше силно предвидима, сякаш нямаше никакъв замисъл зад нея. Сякаш това момиче нямаше никаква идея как да се бие.
Crimson_YaMi- Moderator
The Boss: Не, Саки....нужно е. Аз съм огромна пречка за съществуването на тази планета. И колкото по - бързо го осъзнаеш, толкова по - малко ще те боли ако някой ден ме убиеш. Отмести се от атаката ѝ сякаш елементарно и я хвана за врата, избивайки катаната от ръката ѝ моментално, при което я вдигна във въздуха, стискайки я силно за врата, но недостатъчно, че да я задуши. Ще ти разкрия една тайна..навярно имаш много въпроси в момента. И без това има време докато дойдат приятелчетата ти да те спасят...но сигурно се питаш..."Защо?" Защо правя всичко това...? Ще ти кажа...Хвърли я силно напред, забивайки я в далечната стена, при което започна бавно да върви към нея отново. Тъмно-синя мъгла запълни цялата стая, в която се намираха, като единствено очите му можеха да бъдят видяни, светещи в ярко-синьо.
The Boss материализира сякаш холограма на чертежи в ръката си, при което мъглата като вятър издуха към Саки. Изглеждаше като доста сложен чертеж, който подробно обясняваше изработването на Iron Man-тип броня, която се контролира изцяло от човешкият мозък. Грамаден Gundam-Type прототип бе изобразен на този чертеж, като изглеждаше сякаш чертежа бе обрисувал 3-метрова броня, съвкупност от най - здравите метали, познати на човечеството. Броня, която...съдържаше деца в себе си....
Shun, който ти познаваш...
Е просто една илюзия.
Дори знаеш ли, че именно той е причината планетата му вече да не съществува?
Знаеш ли изобщо как се е случило всичко това..?
Е, няма значение дали знаеш.
И от мен няма да разбереш.
Но ще ти кажа причината, поради която аз съм в тази времева линия.
Тук...аз намерих нещо от Холотера, което ще ми послужи за нейното възобновяване.
Заповядай..вече не ми е нужно. Но на теб сигурно ще ти е.
Е просто една илюзия.
Дори знаеш ли, че именно той е причината планетата му вече да не съществува?
Знаеш ли изобщо как се е случило всичко това..?
Е, няма значение дали знаеш.
И от мен няма да разбереш.
Но ще ти кажа причината, поради която аз съм в тази времева линия.
Тук...аз намерих нещо от Холотера, което ще ми послужи за нейното възобновяване.
Заповядай..вече не ми е нужно. Но на теб сигурно ще ти е.
The Boss материализира сякаш холограма на чертежи в ръката си, при което мъглата като вятър издуха към Саки. Изглеждаше като доста сложен чертеж, който подробно обясняваше изработването на Iron Man-тип броня, която се контролира изцяло от човешкият мозък. Грамаден Gundam-Type прототип бе изобразен на този чертеж, като изглеждаше сякаш чертежа бе обрисувал 3-метрова броня, съвкупност от най - здравите метали, познати на човечеството. Броня, която...съдържаше деца в себе си....
BGDodpul- Administrator
Саки: Атаката ѝ беше париранатвърде лесно. И сега, обезоръжена, тя бе хваната и захвърлена към стена, а силата беше достатъчно че да я зашемети и да ѝ изкара въздуха. Тя падна на земята, като се закашля. Вдигна поглед към него когато той започна да се приближава. Нямам... намерението да те убивам, Shun...Тя се опита да се изправи, но не можеше. Тогава и чертежите паднаха пред нея. Тя не разбра кой знае какво от чертежа. Но в момента, в който забеляза последния детайл, тя се разгневи.Децата нямат място на бойното поле...! Гневът ѝ помогна да се изправи. Не си първия с тази болна идея... и за жалост няма да си последен. От сянката на катаната ѝ излезе малка птица от тъмна енергия, която донесе оръжието обратно в ръцете на Саки. Или това беше причината да се сближиш с мен...? Да стигнеш до Кагуя...?
Crimson_YaMi- Moderator
The Boss: Говориш сякаш имаш....чувства към човекът зад маската, без да си сигурна какво ще видиш щом я махна. Можеш и да си мислиш, че знаеш кой съм, но...мисля, че ще останеш неприятно изненадана, момиче. Shun го няма повече, не ме ли разбра? Shun е моя слабост, която се погрижих да затрия. Докато Кагуя е мой лоялен съюзник, чиято идея за световна доминация ми допада. Чрез нея, мога да възобновя Холотера. А това твое твърдение...децата нямат място на бойното поле? Пхахах...наивност. Точно ТЕ имат най - голямо място там!
Изведнъж, стената до тях буквално избухна, създавайки масивна ударна вълна, която щеше да запрати Саки право в краката на Boss-a. Той отскочи леко назад, като сега Саки стоеше между него и....нещото, което разби стената. Усещаше се огромно количество радиация да излиза от него, достатъчно да затрие град ако бъде отприщена цялата, даже и повече. Механизирани, тежки стъпки започнаха да се чуват, като от прахоляка се видя силует на грамадна 3-метрова машина, която бавно крачеше към Саки. Усещането бе сякаш движещ се уранов реактор вървеше към нея, като по едно време, грамадната машина спря и остави прахолякът да се разчисти....и се чу тежък, роботизиран глас.
Детският мозък, Саки, може да бъде трениран и да се превърне в подчинена слуга.
Децата много лесно се манипулират и контролират...
Но знаеш ли, че детският мозък може да бъде по - развит от възрастнтият?
Децата попиват адски много докато се развиват.
Но какво ще стане ако...увелича това на 200%?
Нека ти покажа резултатът.
Децата...са жестоки създания, Саки...
Ако премахнеш слабостта, наречена морал от тях рано...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Децата много лесно се манипулират и контролират...
Но знаеш ли, че детският мозък може да бъде по - развит от възрастнтият?
Децата попиват адски много докато се развиват.
Но какво ще стане ако...увелича това на 200%?
Нека ти покажа резултатът.
Децата...са жестоки създания, Саки...
Ако премахнеш слабостта, наречена морал от тях рано...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Spoiler:
- Се превръщат в машини на масово унищожение.
Изведнъж, стената до тях буквално избухна, създавайки масивна ударна вълна, която щеше да запрати Саки право в краката на Boss-a. Той отскочи леко назад, като сега Саки стоеше между него и....нещото, което разби стената. Усещаше се огромно количество радиация да излиза от него, достатъчно да затрие град ако бъде отприщена цялата, даже и повече. Механизирани, тежки стъпки започнаха да се чуват, като от прахоляка се видя силует на грамадна 3-метрова машина, която бавно крачеше към Саки. Усещането бе сякаш движещ се уранов реактор вървеше към нея, като по едно време, грамадната машина спря и остави прахолякът да се разчисти....и се чу тежък, роботизиран глас.
- Spoiler:
Nevermore (SAM's Battle Theme)(Heavy Metal Remix)
На..вашите...заповеди...
Грамадната броня, както Саки можеше да се досети, съдържаше дете в себе си...и ако се вгледа по - дълбоко и концентрира, даже щеше и да усети, че това е именно малкото момиченце, което идваха да спасят, скрито в тази грамадна броня. Но радиацията, която се усещаше от нея...бе предостатъчна за секунди да убие малко дете като нея. Но тя...стоеше вътре в бронята. Жива. В капан. И може би изпитваше неземно отчаяние в този момент. Бронята надигна своята ръка, като сканира Саки пред себе си и я определи за заплаха.
Threat Analyzed...
Commencing...
Scorched Earth Operations.
Огромни огнени тръстъри се запалиха по бронята, образувайки зеленикав на цвят огън около нея. А Саки нямаше накъде да бяга...тя стоеше межку чука и наковалнята в момента. Това...беше перфектният план на бос-а.
Разбираш ли сега безнадеждната ситуация, в която се намираш?
Детето, което вие толкова много искате да спасите...
Е причината, която ще накара тази централа да избухне.
И да заличи всички вас.
Това...е последното ми довиждане с теб, момиче.
Имаш един единствен избор.
Ела с мен.
Все още можеш да избегнеш сигурната смърт, която те очаква.
Със Земята е свършено.
Рано или късно, ще изпълня своята цел...
Но ти можеш да продължиш да живееш.
Ела....с мен...за да не се налага и твоят гроб да бъде тук.
BGDodpul- Administrator
Саки: Много добре знам на какво е способен детския мозък... И беше напълно права. Все пак... тя самата беше дете, поне ако говорим чисто за възраст. Много добре знаеше за какво говори той. Все пак... Кагуя правеше точно това - създаваше лоялни воини. И Саки беше един от продуктите на това жестоко дело. И всички бяха като нея - изкуствено създадени хора от подбрано ДНК с точно определени умения, неспособни да противоречат на Кагуя. Но Кагуя нямаше никакви човешки морали. За няколко месеца от създаването им, Саки и останалите бяха насилени да придобият знания и опит присъщи за 25-годишен взрастен. За няколко месеца тези новородени трябваше да са неразличими от възрастни хора в пика на физическото им развитие. Точно каквото назова The Boss току-що - машини за масово унищожение. Истински машини, с разликата че бяха от плът и кръв - но бяха заменими, можеха да се създават масово. И на всичкото отгоре... пред The Boss в момента не седеше някой друг, а най-сполучливият резултат на първата тестова група на Кагуя.
Саки беше изблъскана, като падна на земята. Тя се надигна леко. Хах... не те е срам... да ми предлагаш толкова отврааващ избор... Заклех се да не позволя на никой да страда по начина, по който аз страдах... Децата заслужават да изживеят детството си! И никой няма правото да им го отнеме. И никога няма да да се съглася да работя с тези, които целят да направят точно това, дори да ми коства живота! Тя успя да се изправи напълно. Знаеше, че ситуацията беше безнадеждна. И може би само тя беше толкова глупава да откаже възможността да спаси живота си.
И дори Саки да беше гордостта на Кагуя... имаше причина тя да бъде смятана за провал.
...и това бяха нейните способности.
Изведнъж, от Саки започна да се усеща силна, нестабилна енергия. Хаотична енергия, която започна да ефектира и малък радиус около нея. Превръзката на окото ѝ веднага се напои с кръв, която започна да капе и по земята.
Саки беше изблъскана, като падна на земята. Тя се надигна леко. Хах... не те е срам... да ми предлагаш толкова отврааващ избор... Заклех се да не позволя на никой да страда по начина, по който аз страдах... Децата заслужават да изживеят детството си! И никой няма правото да им го отнеме. И никога няма да да се съглася да работя с тези, които целят да направят точно това, дори да ми коства живота! Тя успя да се изправи напълно. Знаеше, че ситуацията беше безнадеждна. И може би само тя беше толкова глупава да откаже възможността да спаси живота си.
И дори Саки да беше гордостта на Кагуя... имаше причина тя да бъде смятана за провал.
Devil's Luck.
...и това бяха нейните способности.
Изведнъж, от Саки започна да се усеща силна, нестабилна енергия. Хаотична енергия, която започна да ефектира и малък радиус около нея. Превръзката на окото ѝ веднага се напои с кръв, която започна да капе и по земята.
Нямам намерение да се дам без бой!
Crimson_YaMi- Moderator
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON---------------------------------- :: Special
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите