Остров 'Cascara'
2 posters
AntiSocialClub :: Места :: --------------------------------Из океана-----------------------------------
Страница 4 от 7
Страница 4 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Остров 'Cascara'
Annie: След като стъпи на разчупения ледник, скочи назад за да се дистанцира и да си почине няколко секунди.
Flame Dragon's...ROAR!!! Отприщи огромна огнена струя към нея, разрушавайки собствения си лед. Беше като ревът на истински дракон, като самата струя обаче беше по - малка от ледника. - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Annie: Изправи се след приземяването. Поема си дъх. Изглежда нямам друг избор. Пуска се тази песен като background soundtrack: . Пуска меча си на земята и събита двете си ръце. Мигове след това, се изтрелва нагоре за нула време, под формата на огнени пламъци. Макар и за кратко Annie нямаше човешка форма. Веднага след като си я върна насочи двете си ръце към Тай и изтреля две огнени кълба готови да експлодират при удар.
Последната промяна е направена от -bAzikA- на Чет Мар 14, 2019 8:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Спря струята. Присви очи. Така да бъде..! Удари земята под себе си, издигайки стена от огън пред себе си, която да поеме кълбата. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: След като се приземи на земята, грабна огнения си меч и тръгна да спринтира към Тай готова да прескочи стената.
Чакаше я. Запали си ръката, като я очакваше да дойде. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Прескочи стената и си стегна ръката,с която не държеше меча, под формата на пистолет и го насочи към Тай.
Толкова се беше надъхал да се бие, че една светкавица премина през тялото му. Осъзна се обаче на време, като веднага намали температурата на огньовете си, за да се успокои и тялото му. Хех, по - добре и аз да не излизам от контрол, йо.. Flame Dragon's Firing Hammer..!! Замахна с юмрука си, като отприщи огнена струя със същата сила на замаха си към нея. Самата струя е по - малка от ревът му, но за сметка на това удря по - силно. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Изтреля 'Flame bullet' към Тай, който щеше да премине през неговата огнена струя, но и да забави малко скоростта си. Веднага след това заби меча си в земята и се покри цялата с огнеустойчивото си наметало. Така нямаше да бъде изгоряна или издухана от струята.
Тъй като беше близо до нея бива уцелен от атаката ѝ, като ако има сила зад него ще бъде изблъскан назад. Бива изгорен там където е уцелен. Тш, не е зле..! - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: След преминаването на огнената струя, Annie се изправя и вижда че е успяла да уцели с последната си атака. Добре си нали? Предлагам да спрем дотук. Беше наистина добра битка. Приближи се до Тай за да му даде гепи.
Усмихна се широко. Даде ѝ. Наистина се разгорещих, йо! - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Пуфф...Леко се задъха. Трябва ми почивка. Подържането на тези сили е наистина натоварващо, а и използвах забранено умение, но пък си струваше. Усмихна се искрено и легна на тревата.
Последната промяна е направена от -bAzikA- на Чет Мар 14, 2019 8:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Усмихна се и той, като леко се изчерви. Пак я вдигна. Никакви почивки моряко! Засмя се. Сестра ти може да почака, имам перфектната идея къде да отидем! Тръгна да върви нанякъде. - Тай
BGDodpul- Administrator
Заведе я на нещо като висок и стръмен клиф, от който се виждаше океана. Остави я внимателно, като седна и се обърна към океана. Беше радостен. - Тай
BGDodpul- Administrator
Спомни си за дните в които се запознаваше с пиратството. Облегна й се на рамото. Знаеш ли...преди 2 години винаги ходех на подобно място да гледам океана с един важен човек за мен, йо..не съм си и помислял, че пак ще имам възможността да го направя отново. Усмихна се. - Тай
BGDodpul- Administrator
Кимна. Той е един от най - силните пирати в момента! Извади bounty /това вляво/ за главата на Shanks. Цената обаче беше отрязана. Заради него станах пират, йо. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Поглежда обявата. Изглежда доста силен и опасен. Значи искаш да станеш като него?
Защото всички го гледат с уважение, йо..дори и военните. Има чисто сърце, а е толкова страшен едновременно..искам и аз да съм толкова силен някой ден, йо. Мечтая да стигна неговото величество и дори да го надмина! Хех..и това ще стане! Писано ми е да стана най - великият пират. - Тай
BGDodpul- Administrator
Ти ще ми помогнеш, нали?! Засмя се. Бъди част от моят екипаж! Ще си първата. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Амии.. Замисли се. Добре. Съгласна съм ^^. И без това си нямам идея къде да търся тази "огнена богиня", а ако пътувам навсякъде с кораб все ще я намеря.
Страница 4 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AntiSocialClub :: Места :: --------------------------------Из океана-----------------------------------
Страница 4 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите