Overhaul's Room

3 posters

Страница 4 от 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Overhaul's Room - Page 4 Empty Re: Overhaul's Room

Писане by Emoran Вто Фев 25, 2020 6:38 pm

Тай, това може би е единственият момент в който се радваме да те видим, идиот..Маската му изчезна по този начин, като погледна към Тай - Зед
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Брой мнения : 2776

Върнете се в началото Go down

Писане by BGDodpul Вто Фев 25, 2020 6:42 pm

Чувството е взаимно, сенчице...само не ми се пречкай и няма да се налага да ти сритам задника заедно с онзи ето там. Изпука си костите на пръстите и на врата. За първи път ли ни се налага да работим заедно? - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by Emoran Вто Фев 25, 2020 6:48 pm

Застана до него За жалост няма да е за последен, пламъче.. - Зед
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Фев 25, 2020 6:54 pm

Кимна, като му се усмихна. Хмф! - Тай
Щом изцяло се изправи погледна и към тях двамата. Ей, ей...не осъзнавате ли нещо..? Пред лицето на онзи, който може да заличи боговете...хората като вас..нямат шанс!! Тропна с бастуна си по земята, освобождавайки хипер силни ветрове, които изблъскаха огньовете на Тай далеч от него, както и пречеха на сенчестите клонинги на Акира да се доближават. Тези ветрове бяха подсилени поне с 3 отделни божествени вятърни сили от 3 отделни бога на въздуха. Аз съм непобедим за вас, хората..!! Единствено Overhaul ме е побеждавал до сега..!!! - Vudu
Прикри си лицето, като наистина усети огромен порив на енерги, идващ от Вуду. Йо, този наистина ли умее да кара боговете да му дават сила..? - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Фев 25, 2020 7:00 pm

Напълно.., но като, че ли не го бива да предсказва неща. Изненадващите атаки явно са му слабост..Погледна към Вуду Шефът ти е умен само за едно нещо..Да изпрати теб срещу нас и нашите хора. Но е твърде глупав ако си мисли, че ще ти бъде толкова лесно Под "нас" визираше себе си в случая Нима ти свърши мерака за бой Тай ? Стисна си катаната - Зед
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Вто Фев 25, 2020 11:24 pm

Хъх? Точно на мен ли? Толкова много бой изядох до сега, че вече не усещам никаква болка. Точно аз съм разгорещен в момента, йо..! Няма да им простя... - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Фев 25, 2020 11:56 pm

Тогава..Да потренираме на този преди да стигнем до адаша..! Дашна се към Вуду като до него се сформираха 2 негови клонинга - Зед
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Фев 26, 2020 12:01 am

Отскочи високо във въздуха. Flame Dragon King's Roar!! Избълва огромна струя огън право към Вуду. - Тай
Замахна с ръка пред себе си. Wind God's Gate! Създаде сякаш стена от въздух пред себе си, но въздухът беше толкова мощен, че изгаси пламъците на Тай мигновено. - Vudu
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Фев 26, 2020 12:03 am

Докато това ставаше, той и клонингите му вече го бяха заобиколили като го нападнаха едновременно от 3 страни. През това време, Зед метна топка от тъмнина във въздуха над Вуду - Зед
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Фев 26, 2020 12:14 am

Освободи огромна струя въздух отдолу нагоре с цел да накара клонингите да изхвърчат от него. Погледна към топката. - Vudu
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Фев 26, 2020 12:26 am

От топката излязоха шипове от тъмнина които се насочиха към Вуду. Заради близкото разтояние, те много бързо щяха да нанижат Вуду. Зед on the other hand, си застопори сянката за мястото където е за да не изхвърчи и веднага щом Вуду погледна към топката той отскочи във въздуха със завъртане с което за разлика от видеото щеше да отреже на Вуду главата централно отколкото да го dive-не както в примера. Ако Вуду се опита да се наведе, ще получи посичане вместо това.. Шиповете щяха да минат през Зед без проблем вместо да го нанижат и него - Зед
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Фев 26, 2020 12:40 am

Вуду много добре знаеше планът на Зед и разбра намеренията му доста бързо. Вместо да се опита да бяга обаче, той метна трите вуду кукли, които имаше на Зед. Една от тях щеше да поеме посичането, като за разлика от нормална кукла нямаше просто да се скъса, а щеше да изчезне, но щеше и да освободи енергия достатъчна, че да изблъска Зед. Щом тя е унищожена, Зед щеше да поеме щети, равнозначни на посичането, което прави на куклата. В другите 2 кукли щяха да се забият 2 шипа, но това щеше да е достатъчно да се нулира цялата атака на Зед. Когато кукла блокира атака, тя изчезва заедно с нея. - Vudu
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Фев 26, 2020 12:50 am

Shadow Усмихна се Swap ! Размени себе си с куклата която метна за шиповете, като така щеше да продължи атаката си над Вуду, като след това трите кукли ги размени с Тай, телепортираки го директно до Вуду. Всичко ставаше толкова бързо, всякаш Саске използва риненгана си, като така щеше достатъчно бързо да го направи точно миг преди преди шиповете да ударят. По този начин шиповете отново щяха да преминат през Зед докато той си продължаваше атаката, а Тай щеше да е опасно близо до Вуду - Зед
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Фев 27, 2020 12:16 am

Учуди се. Шиповете успешно се забиха в него, но успя да реагира навреме и да блокира атаката на Зед с бастуна си, който беше почти неразрушим, защото в него се съдържаха огромна част от тези божествени енергии. - Вуду
Тъй като беше телепортиран близо до него, той подготви експлозия в ръцете си предварително, защото усети намеренията на Акира. Point Blank...Stun Grenade!!! В мига, в който бива телепортиран, ръцете му присвятнаха сякаш истинска флашка избухна, но право в очите на Вуду, последвано от неописуемо голяма експлозия, която направо го запрати да лети, временно заслепен. - Тай
Не успява да избегне, като бива пометен назад. - Вуду
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Фев 27, 2020 1:47 am

Сформира се да го пресрещне тъй като, цялата земя е в сянка, като насъбра тъмнината си около ритника си и го изрита нагоре, където го чакаше един клонинг Swap Клонингът се размени с Тай, като клонингът от предишното място на Тай запрати огнена топка от черни пламъци към Вуду - Зед
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Фев 29, 2020 2:05 am

Огънят по тялото му спря, като то стана от стомана, а от ставите му почна да излиза бясна струя дим сякаш беше парен локомотив. Smoking Steel Dragon Mode...!!! В мига, в който се телепортира пред Вуду, той отприщи рев от дим, с който го заби в земята и разпръсна дим навсякъде край него, прекъсвайки всякаква видимост. Падна в огромната димка, която беше създал. - Тай
Докато падаше надолу бива уцелен и от атаката на Зед, но премахна огъня чрез своите огнени божествени сили. Ъгх..Бавно се изправи, като се огледа. Нищо не виждаше. - Vudu
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Фев 29, 2020 8:07 pm

Сега си на територията на нинджата..! От всички посоки на Вуду започнаха да му идват клонинги един по един. Ако Вуду убие някой от тях, оригиналът ще излезе от дима и ще го нападне така, само дето ще го нападне с катаната си, а не с hidden blade-ове Умри ! - Зед
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Мар 03, 2020 9:21 pm

Annie: Гледаше невероятната екипна работа на Акира и Тай и това я надъха да преглътне смъртта на Mystogan и Kyoko и да се вземе в ръце. Изправи се на крака и погледна сериозно към Ivy, като от очите ѝ постоепенно започнаха да излизат малки пламъчета. Няма да лъжа, изглеждаш силна. Със сигурност бих предпочела да не се бия срещу теб, ако имах тази възможност..., но се боя, че това не зависи от мен. Ivy...! Ти сама каза, че не харесваш принципите и методите на Overhaul. Както виждаш той не е толкова непобедим, за колкото го мислиш. Жената с лилавата метерия Historia и мъжът с невероятно бързите и мощни ритници Mercury успяха да го притиснат. И сега също... вярвам, че е отслабен от мощните умения на Mystogan. Няма да позволя неговата жертва и тази на Kyoko да бъдат напразни! Протегна ръка към нея, но се намираха на няколко метра една от друга в сферата. За това, Ivy, откажи се от него! Присъедини се към нас и ще си върнеш всичко, което си загубила...!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2828
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Писане by BGDodpul Вто Мар 03, 2020 9:39 pm

Погледна към нея, като поклати глава. Не мога. Знаеш ли..на хората като мен и Mystogan им е отредено да зависят единствено от съдбата. Mystogan много добре знаеше какво ще се случи с него и се опита да го промени. И успя. Той..трябваше да оживее в моите видения. Това беше неговата съдба. Но желанието му за промяна беше водещо. Предпочиташе да умре заедно с любимата си от колкото да води живот като скитник, преследващ сляпо една единствена цел. Аз..Усмихна се леко. Аз не мога да я променя. Нищо не зависи от моите действия, защото в края на деня, на мен ми е отредено..Погледна я сериозно. Да умра. - Ivy
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Мар 03, 2020 9:47 pm

Annie: След като чу думите на Ivy, сериозното ѝ изражения се промени на строго и ядосано. Отредено ти е да умреш?! Пълни глупости! Да разбирам, че имаш подобни ясновидски умения като Mystogan, но ето сама видя, че той успя да промени съдбата си със положение усилия и смелост. Само не ми казвай, че не вярваш, че и ти можеш! Стисна юмрук с ръката, която беше протегнала към нея. Да приемеш съдбата си толкова лесно, без дори да се опиташ да ѝ се противопоставиш е най-голямата глупост, която съм чувала...!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Мар 03, 2020 9:57 pm

Не съм те и очаквала да разбереш какво имам предвид, малката. Само определени хора го могат. Моята сила не се доближава до тази на Mystogan..все пак...В ръката ѝ се сформира малка сфера от отрова, като я метна с всичка сила към Annie. От ясновидката започна да излиза огромно количество отрова във вид на енергия. Нейната отрова инфектира участъка, който е уцелила и го прави почти неизползваем т.е ако я уцели в ръката, тя няма да може да я ползва докато не бъде премахната отровата. А заради това, че е феникс, тя имаше и resistance към огнени умения. Той е този, който ми я даде..!!! Коя съм аз да се опитвам да се променя ако дори не трябваше да съм тук първоначално..?!? - Ivy

От него започна да се отделя огромно количество божествена енергия. Очите му светнаха. Begone...!! Тропна с бастуна си, освобождавайки огромна удърна вълна във всички посоки, която изблъска клонингите на Зед и разсея димът на Тай. Пиратът се чарджна към Вуду, но той просто протегна ръка към него и го изблъска сякаш направи force push право към Акира. - Vudu
Бива изблъскан, но създаде огромна ледена стена зад себе си, за която да се хване. Увисна на нея. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Вто Мар 03, 2020 10:21 pm

Претъркули се, като се изправи в клекнало положение. Погледна към него. Тъмнината по тялото му започна да мига. Това беше знак, че връзката им не бе достатъчно силна за да я поддържат тъй като не са свикнали да го правят поради факта, че не им се налага. Срещу силен опонент като този им трябва повече practice за този mode. Това е лошо..Гласът му вместо да бъде двоен, започна да се изменя. То към този на Акира, то към този на Shadow Не мога да повярвам, че точно при нас ще се получи това - Зед
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Мар 03, 2020 10:29 pm

Annie: Затвори очи. Разбирам.. значи наистина не вярваш в себе си... Колко тъжно... Отвори рязко очи и посегна рязко и с другата си ръка напред към Ivy, от където идваше опасната сфера. От ръцете ѝ излезе въздушна вълна с голяма скорост и сила, право към сферата. В такъв случай не ми оставаш друг избор. Ще трябва да ти вкарам малко самоувереност с тези две ръце.

Annie получи flashback от времето, когато тренираше с баща си. Беше дълъг около минута:
Saiba: Така няма да се получи, Annie...!
Annie: Едвам си поемаше въздух. Беше приклекнала с ръце на коленете. От всички тренировки с баща си, тази беше най-трудната. Трябваше да вземе звънче, закачено на колана на Saiba. Annie предпочиташе дори безкрайно дългите и уморителни тренировки с поддържането и овладяването на аурата си, отколкото тази. Чувстваше, че никога няма да успее да го вземе. Не съм на нивото ти, татко. Засмя се нервно и се надяваше скоро да може да си почине.
Saiba: Пълни глупости. Имаш невероятен потенциал, Annie, но ти липсва опит. Прекалено си предвидлива! Използваш само едни и същи движения. Да не говорим, че с огън срещу мен до никъде няма да стигнеш. Трябва ти повече гъвкавост, повече възможности. Престани да се ограничаваш и не спирай да се развиваш! Способна си да постигнеш много, но с това темпо дори и приятелите си вероятно няма да успееш да защитиш.
Annie: Като чу частта с приятелите тя стана доста по-сериозно. Баща ѝ добре знаеше какво да ѝ каже и как да я нахъса. Тогава тя се сети за наскоро придобитите ѝ въздушни умения, който не беше ги използва почти. За пръв път ги отприщи след тренировъчната ѝ битка със Сиел, когато се намираше в гората и ѝ предстоеше битка със Скарлет. Погледна право към баща си и за миг се изправи и изпрати светкавично бърза въздушна вълна към противника си.
Saiba: Очакваше да бъде поредната огнена атака, но като посегна да отприщи вода с меча си, той осъзна, че Annie го е послушила. Блокира вълната с меча си, но беше избутан назад и загуби баланс. Това впечатли не само него, но и самия Neji - master на въздушния елемент, който наблудаваше отдалече битката им.

Annie: Сещайки се за този спомен, тя престана да се ограничава само с огнените си атаки и сега беше по-непредсказуема.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Мар 04, 2020 12:49 am

Колко жалко..надявам се да промениш мисленето си и да спреш да мислиш за мен, а за мисията ви. Замахна с една ръка, като създаде купища отрови пера насочени към нея като кунаи. Повярвай ми, искам да спра този мафиот колкото всички вие и няма да позволя да мислите за мен..! - Ivy

Реши да отприщи и той своята мощ. Gods of the Sky, Earth, Fire, Water and Lightning, heed my call..make me a godly entity and give it to me ALL!!!! Изведнъж, от нищото го удари бясна светкавица от небето сякаш някой бог от ранга на Зевс беше чул неговите думи. Умението на Вуду да говори с боговете му беше най - силният коз, като изведнъж, цялата му форма се промени. Вече като The Shaman, по тялото му плъзна електричество, а навсякъде около него започнаха да се въртят камъни, огнени, въздушни и водни топки. В момента имаше божествен контрол над стихиите, но и нещо повече. Той можеше да контролира и всички техни разновидности и противоположности, като например светлината, която идва от огъня или тъмнината, която се крие под земята далеч от Слънцето. Може би нямаше нещо, което той да не може да контролира. Хайде...елате ми..герои!!! - Vudu
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Мар 04, 2020 1:11 am

Дишаше тежко Тай, дай ми минутка..Трябва а се опитам да измисля нещо преди силите ми отново да паднат под негов контрол Сега си говореше нормално - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 4 от 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Върнете се в началото