Overhaul's Room

3 posters

Страница 10 от 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Overhaul's Room - Page 10 Empty Re: Overhaul's Room

Писане by Emoran Сря Мар 18, 2020 1:26 am

Добре..Явно няма да стане от далече освен ако не го прецакам по някакъв начин.. Дашна се към него като се спря и докосна земята с кракта си след което отскочи към него. От земята отскочиха 5 огромни шипа които следваха Акира с атаката му, докато в същото време той замахна към Мага с катаната си. По този начин го нападна хем с magical и хем с physical атаки едновременно. Legit беше подобно на това, само дето Акира го нападаше и с пламтящата си катана с диагонален хоризонтален замах - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Брой мнения : 2776

Върнете се в началото Go down

Писане by BGDodpul Сря Мар 18, 2020 1:36 am

Точно това и чакаше. В мига, в който Акира го нападна по този начин, той хвърли няколко лимки в неговата посока, които съдържаха тъмните шипове от предишната му атака. Една от лимките обаче беше на мага. В нея се съдържаше огромен светкавичен лъч, който принадлежеше на Шамана. Every magician must have an assistant! Щракна с пръсти, като всички лимки се отвориха, като шиповете на Акира се сблъскаха с тези от предишната му атака, а на пътят му се изпречи този светкавичен лъч. - The Magician
Нещо необичайно обаче грабна вниманието на магьосника. Тялото на Mystogan започна да изчезва все едно беше мираж, но от него все още идваше жизнена енергия. Това хипер много го обърка макар и той самият да беше илюзионист. Това на Kyoko също трептеше сякаш беше мираж, но от него също имаше жизнена енергия, макар и да бяха мъртви.
Изплаши се. Хей...н-но..защо изчезвате..? - Eri
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by Emoran Сря Мар 18, 2020 1:40 am

Със замаха си създаде огромна стена от тъмнина която да блокира лъча вместо да удари Мага. Стената го прикри. Изведнъж от двете страни на стената изскочиха тичайки 2 клонинга на Акира, които се насочиха към Маха Phew, на косъм..Не мога да му позволя да диша..! - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Сря Мар 18, 2020 1:56 am

Този не си поплюва...! Отскочи назад, като метна 2 лимки в краката на клонингите, всяка от която съдържаше голяма експлозия. Katsu! Щракна с пръсти, като лимките експлодираха в краката на клонингите, създавайки и стена между тях от дима, който се вдигна. Дишаше тежко. - The Magician
Тялото на Mystogan се превърна в жълти светулки, които бавно, бавно започнаха да се вливат в Eri. Това бяха и последните жизнени частици, съдържащи неговата богата енергия. Сега, давайки я на Eri, тя започна временно да усеща подобрен контрол над рогчето си. Усмихвайки се, тялото му просто изчезна. Eri се почувства доста тъжно в този момент, но вътрешно, тя усети как човекът, който си жертва живота заради нея и останалите тук присъстваше вътре в нея. Тази топлина я накара да се почувства целеустремена към това не тя да бъде спасена, а тя да спаси някого.
M-Mystogan...ли ти беше..името..? Благодаря ти..за тази топла прегръдка, която ми даваше...но сега..аз трябва да направя нещо..! На това момче му трябва помощ...! Отприщи лъч от енергията си право към тъмната сфера. Изведнъж, таймерът над нея започна да се връща обратно към 2 минути. - Eri
Усети нещо нередно. Е-Ери-чан..? Това е твоята енергия...? Това ли е всъщност твоето умение, йо..? Толкова е..[b]Усмихна се[/b]. Прекрасно.. - Тай
Кх..! Силите му може и да са божествени, но не можеха да се мерят с тези на Eri, която собственоръчно унищожи този таймер и прекъсна връзката между него и Тай, която свързваше душите им. Проклето...момиче...провали всичко..!!!! Запрати светкавичен лъч към Ери от гняв. - Vudu
Затвори очи от страх. Докато се осъзнаие обаче, лъчите бяха блокирани от някаква невидима бариера. Щом тази бариера изчезна, тялото на Kyoko също изчезна, но за разлика от това на Mystogan, тя просто се пръсна на магическа енергия. Това направи огромно впечатление на The Magician. Х-хъх..? Отвори очи. - Eri
Тялото на Kyoko вече го нямаше. То служеше за бариера, която да пази Ери, но източникът на бариерата беше Мистоган. С него, бариерата също изчезна.
Момент...ако това момиче...беше магия...не..не може да бъде..! Този магьосник..! Да не би с последните си сили да е създал..живот..? Погледна към Тай, който носеше дрехите на Mystogan и се усещаше неговото присъствие от него. Какъв магьосник..може да направи нещо подобно..? - The Magician
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Сря Мар 18, 2020 5:41 pm

Ой..Изведнъж удари Мага с юмрук в лицето докато беше разсеян от случващото се, като цялата му тъмнина по тялото която го лекуваше се беше концетрирала в удара и се превърна в пламъци след като Мага бива изпратен да хвърчли с висока скорост към стената Не се разсейвай ! - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Мар 19, 2020 3:21 am

Бива изблъскан назад, като части от маската му отново почнаха да се ронят. Прикри лицето си с една ръка, като бавно почна да се изправя. Погледна Акира доста свирепо, матяйки три лимки във въздуха. Pillars of Death! Щракна с пръсти, като от нищото се появиха 3 огромни светкавични пръти, които паднаха право към Акира с цел да го заковат право в земята. Бяха огромни поне 20 метра и дебели 5, правейки го много трудно да се избегне подобна атака. Шефе..мисля, че бяхме измамени! - The Magician
Хъх..? Разбра какво има предвид. Погледна в посоката на Eri. Значи е било магия..трябваше да се досетя, че не всичко, което виждаха очите ми е било истина. - Overhaul
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Мар 19, 2020 3:38 am

Докосна земята, като си заби и катаната в нея Не ме подценявай копеле ! Очите му светнаха като изръмжа в знак, че използва голямо количество енергия. Изведнъж от земята изскочи огромнона стена от тъмнина в която се забиха светкавичните прътове Гхах.. ъхъ ъх.. Задиша се тежко. Беше започнал да се измаря, а му предстоеше битката с Чисаки Не мога да се откажа точно сега..Толкова съм близо Хааааа ! Стената започна да пада като щеше да се разбие в Мага като огромна вълна от тъмнина и да му нанесе огромни щети които щяха да го убият. Акира се държеше на катаната си с две ръце да не се сгромоляса - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Мар 19, 2020 4:00 am

Напираше с всичка сила срещу Акира. Целеше да го надвие изцяло със сила в момента, като пренасочваше огромна част от енергията си към него. За съжаление обаче, не му беше останала почти никаква енергия. Хех..явно това е моят край. But..a magician shall always keep his tricks..a secret..Шамане, оставям всичко останало на теб. Беше чест да работим заедно! Щом стената падна върху него, не беше останала нито една следа освен строшената му маска, както и парчета от дрехата му. - The Magician
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Мар 19, 2020 4:11 am

Дишаше тежко, като погледна напред. Не можеше да повярва, че тази негова атака се е получила Нима това е края..? Не ми се вярва Опита се да се изправи, но му беше трудно - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Мар 19, 2020 4:12 am

Изтича до Акира от притеснение. Преди да стигне до него се спъна, като го погледна изплашено и се разтрепера. Р-ранен ли сте..? - Eri
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Мар 19, 2020 4:13 am

Погледна я най-нормално, но всички знаем Акира. Неговото нормално гледане е всъщност студено и зловещо. Без да иска можеше да я изпраши Мен не ме мисли, ти ранена ли си ? - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Мар 19, 2020 4:15 am

Кимна плахо, като отстъпи назад от страх. Д-да.. - Eri
Преждевременно, Вуду все още се намираше в тъмната сфера, в която беше заключил себе си и Тай, която левитираше над бойното поле. Опитваше се отново да завърже душата си с тази на пирата, за да може да му я извлече. Но изведнъж усети загубата на най - добрият му приятел, а именно втората му самоличност - The Magician.
Разбирам..магьосникът е паднал..Стисна юмрук. Няма да ви се размине..!! - Vudu
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Мар 19, 2020 4:20 am

Катаната му изчезна, като ѝ подаде ръка Ела, с нас ще си в безопастно Докато го казва обаче се сгромоли и падна на коляно заради раните си Точно така, как можах да забравя..Не съм свършил тук за да си ходя при останалите. Трябва да помогна на Тай и след това да убия Чисаки. Погледна към Ери - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Чет Мар 19, 2020 2:19 pm

Отиде до него. Т-т-трябва ви лекар..! Не сте в добро съ-състояние..Натъжи се. - Eri
Ще му трябва лекар щом аз привърша с него...Излезе от тъмната сфера, оставяйки Тай вътре заключен. Започна бавно да върви към Акира. Пътят ти свършва тук, Асара...ще си платиш за стореното..! В ръцете му започнаха да се завихрят огромни количества смесена енергия от земните стихии. Беше на унищожително ниво, което може да се равнява с това на Драконит. - Vudu
Кх..по дяволите..Игнийл..защо..защо не мога..да се движа..? Обгърнат съм само и единствено от зла енергия..със силата на доброто би трябвало да я надвия..защо не се получава..?! Ери и Акира са в опасност..!! - Тай
Появи се пред него като дух, който сякаш беше се облегнал на невидима стена. Тай, сериозно ли не осъзнаваш какво се случва? Замисли се..това е не по - различно от един от уроците ни. - Mystogan
Сенсей..! Н-но..как може това да е приравнено с тренировките? Тази ситуация дори не се доближава до тях! Не си ми показвал зли намерения...а тази енергия е пълна само с това..зло.. - Тай
Тай...спомни си когато си говорихме за доброто и злото.. - Mystogan
За един миг, Тай затвори очи в опит да си спомни за какво точно му говореше Mystogan. И успя. Това беше предпоследният му урок, който беше получил от мага по време на тренировките му с него и Металикана. - Тай

Ty & Mystogan's training session:

(1:00)
Отвори очи. Никой човек...не е изцяло добър или лош..? Погледна към Mystogan объркано. Все още не беше сигурен дали си спомня правилните неща, но постепенно мозъкът му почна да върви в правилната посока. Може би разбирам вече..обгрънат съм изцяло от зло..не трябва да го отхвърлям..а да го приема като част от мен, йо..нали..? - Тай
Усмихна се като видя, че е на прав път. Успех, ученико..спомни си за важните неща, които трябва да предпазиш..Изчезна. - Mystogan
Усмихна се леко. Учителю..може би наистина разбирам вече..защо ти се възхищавам толкова..точно както Shanks..и Игнийл..ти също си ми ролеви модел, когото искам да следвам..Пророни една сълза. You are..my hero.. Тялото му бавно почна да се запалва.- Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Чет Мар 19, 2020 3:07 pm

Гледаше го намръщено как се доближава до него В такива моменти явно ще ми липсва Shadow - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пет Мар 20, 2020 11:49 am

Annie: Краката ѝ продължаха да треперят от преумора, а ръцете ѝ бяха покрити в големи рани. Всеки път когато се опита да отприщи пламък, тя изпитваше ужасяваща болка. Това вероятно се дължеше на прекалено голямото количество пламъци, които тя бе отдели при битката си с Ivy. Лицето ѝ беше покрито с кръв. П-подяволите, Overhaul. В този момент чувстваше супер много тъга, зареди смъртта на новата си другарка, примесена със силно чувство на омраза и жажда за мъст. Спря да се държи за раните и тръгна да ходи към Overhaul, сякаш игнорираше раните си. Бавно и супер заплашително гледаше към Overhaul и му каза: Не съм срещал по-подъл от човек от теб, Overhaul. Ще страдаш много! Непременно ще се погрижа за това! И почивка няма да ти дам! Нямаш място нито тук, нито дори в ада! Ще елеминирам твоето съществуване, така че да не принадлежиш никъде. Никой няма дори да си спомня за теб! Можеше да се усети, че Annie сякаш изгуби страха си от по-рано и забързваше крачка към врага. Емоциите ѝ я повлияха много, засилвайки жизнената ѝ енергия, характерно за член на семейство Rose. Чустваше огромна болка в ръцете си, но я игнорираше. Краката ѝ едвам издъжаха тялото ѝ, но тя не се предаваше. Изведнъж се затича към Overhaul с пълна сила. Щеше да го стигне за няколко секунди. Това заслужава човек, като теб! Сега се приготви, чудовище!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2828
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Писане by BGDodpul Пет Мар 20, 2020 2:41 pm

Погледна към нея сякаш с отегчение. Беше му до гуша да чува подобни коментари за себе си от хора, които според него не разбираха същността на неговия мотив, а действаха чисто емоционално. Не разбирате нищо, нали..силата на Ери е такава, която може да промени света, да го унищожи от основите му. Точно това ще направя аз! Този свят ще спре да съществува и ще изградя нов, в който мястото на хората в обществото и йерархията няма да се определя от тяхната сила..!! Приготви се да я посрещне. Вие, фалшиви "герои", които използвате само вашата преценка за това кое е справедливо няма как да разберете стойността на Eri! Затова...стойте далеч от пътя ми...!!! - Overhaul

Преждевременно, Тай зопчна да поглъща цялата тъмна сфера, вкарвайки злата енергия вътре в себе си. Малко по малко, сферата започваше да намалява. Това учуди Вуду, който погледна в неговата посока.
Т-това хлапе...! Какво си мислиш, че правиш, малкия..?! Тази енергия не може да влезе в тялото ти, защото е божествена! Само един бог може да владее нещо подобно! Не се опитвай да избягаш ако не искаш това да е твоята гибел..! - Vudu
Тай изобщо дори не се повлия от думите му, като дори започна по - бързо да поглъща тъмнината. Изведнъж, вече нямаше какво повече да поглъща и се приземи на земята. В този момент, тялото му се разтрепера от новата енергия, навлязла в тялото му, като на външен вид изглеждаше, че ще го обладае. Тай обаче просто се усмихна широко и погледна към Вуду. Пфю, знаех си, че трябваше просто да изключа изцяло магическата си енергия, за да абсорбирам нещо подобно! Ама че голям риск беше..една секунда невнимание и щях да умра! Засмя се. - Тай
Гледаше го с удивление. Н-невъзможно...как може да си толкова спокоен след това, което направи..? Та тази енергия..ще те убие отвътре, глупако..!! Вече си мъртъв!!! - Vudu
Както се смееше, изведнъж спря и го погледна. Няма как да умра, йо. Ако това стане, Annie ще е тъжна, а екипажът ми ще се разпадне. Трябва да оживея на всяка цена. За това..просто ще затворя злото в себе си и няма да му позволя да излезе. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Пет Мар 20, 2020 4:13 pm

Този идиот не спира да ме изненадва Ей, кокъл лице..Не виждаш ли ? Дори ние хората можем да подчиняваме злите сили и тъмнината..Не се мисли за по-специален след като и ти си човек ! - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by BGDodpul Съб Мар 21, 2020 8:01 pm

Насочи ръка към Тай. Perish! Направи неописуемо силен Force Push, който изблъска Тай от етажа на сградата чак през други 12 сгради, които обаче бяха част от кооперацията на Overhaul и бяха стари и изпразнени, т.е нямаше жертви. Един по - малко..Насочи си отново погледа към Акира. Дай ми това моми-! - Vudu
Преди Вуду да успее да си завърши изречението, Тай вече беше пристигнал с гръмоносен даш, приземявайки се точно там,
от където беше изблъскан. От тялото му излизаха светкавици, като имаше няколко повърхностни рани
. Усмихна му се. Пфю, това беше за малко! Върнах се! Йо, сенчице, прикривай детето докато си поемаш дъх! - Тай
Гледаше го като гръмнат. - Vudu
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by Emoran Съб Мар 21, 2020 9:17 pm

Стоеше пред Ери Ей, малката..Защо не направиш онова твое нещо за да ме излекуваш ? - Акира
Emoran
Emoran
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Мар 22, 2020 12:39 am

Annie: Секунда преди да го стигне, тя още повече се разгневи от думите на Overhaul, получавайки още повече енергия. Не смей, повече дори да споменяваш това име, пропаднало чудовище!! От яростта си, Annie започна да възвръща огнените си умения, но чувстваше голяма болка, когато ги използва. Въпреки това тя успяваше да я изтърпи и да продължи напред. Създаде в ръката си огнен расенган и посегна към корема на Overhaul. От тази атака се поемаше не само огнени щети, но и се отделяше огромно количество въздушна енергия, която пречеше да противника да се защити.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Мар 22, 2020 1:55 pm

Когато видя, че Annie вече беше много близко до него, той веднага замахна надолу, докосвайки земята пред себе си адски бързо, защото вече се бе подготвил. Далеч от пътя ми, изчадие..!!! Създаде огромни шипове от земята, които щяха да пронижат Annie с лекота ако не е внимателна. Заради огромната му скорост на самото умение, тези шипове излизаха от земята много по - бързо от обикновено. - Overhaul
Н-не мога..Рогчето ѝ беше насъбрало твърде много енергия. Ако го направя сега, щ-ще ви убия..трябва да изразходя тази енергия първо.. - Eri

Хех, кво ще кажеш за това, а? Доста готино, не мислиш ли? Засмя се. Но да си призная, тоя удар бая заболя, йооо..сега ще ме боли ченето когато ям.. - Тай
Не разбираше шеговитият характер на Тай дори в подобни ситуации. Мислеше си, че хората се страхуват в лицето на всевисшите, а като разбра, че това не е така, той се разбесня. Този човек...ТОЗИ ГЛУПАВ ЧОВЕК..!!! Дашна се към Тай. МЕ КАРА ДА ИСКАМ ДА ГО УБИЯ С ВСИЧКО, КОЕТО ИМАМ!!!! Активира всичките природни стихии по тялото си и поне още 5 подвластни на тях като светлина, тъмнина, лава, вуду енергия и още много такива природни елементи. Направи атака от всички страни. Ударите му бяха толкова мощни, че можеха да създават ударни вълни един след друг. Последният му удар беше подобен на този, като енергията, която излизаше от него щеше да унищожи Тай със сигурност. - Vudu
Разбра, че няма как да поеме толкова много енергия наведнъж още с даша на Вуду, защото усещаше колко е огромна силата му. Но знаеше, че ако тази енергия бъде отприщена край него, всички щяха да пострадат. Steel Dragon's Endure! Тялото му стана от стомана, като кръстоса ръце в очакване на атаката на Вуду. Когато активира това умение, стоменоното му тяло задържа цялата енергия, която поема под формата на шокови вълни и я отприщва надеднъж след това. Щом Тай пое цялата атака на Вуду, той замахна право към него, отприщвайки същата тази енергия, но насъбрана. С това, стоманата му изчезна, защото нямаше как да издържи на чуждата атака. Дишаше тежко, целият в рани, защото финалният удар на Vudu разби цялата стомана по Тай, но не успя да го изблъска заради самото му умение, което го застопорява за земята. Дори през стоманата ми, този ми нанесе толкова щети...- Тай
Бива отнесен от атаката на Тай, но се овладя. Щом обаче погледна в неговата посока, видя неописуемо голяма огнена вълна в неговата посока. Той създаде щит от мощната си енергия, която успя да поеме половината атака, но другата направо щеше да му изпепели тялото. Въпреки всичко обаче, той издържа. Вбеси се обаче, че човек може да се равнява сякаш на едно ниво с него самия. ТОВА Е КРАЯТ ТИ!! Отскочи на около 30 метра над самата сграда. ТАЙ ФУЛБАСТЪР! НАПРАВИ ГРЕШКА КАТО СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С БОГ! ЗА НАКАЗАНИЕ, ВСИЧКИ В ТАЗИ СГРАДА СТЕ ОБРЕЧЕНИ ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ТАЗИ ЗЕМЯ!!! Започна да чарджва огромна атака. - Vudu
Гледаше към Вуду, но запази спокойствие и самообладание. Това е лошо...но..Усмихна се. Ей, Ери...каза, че трябва да освободиш енергията от рогчето ти, нали..? Насочи я към мен. - Тай
Н-но така, ти ще умреш! - Eri
Застана в отбранителна позиция. Повярвай ми, няма. Когато ти дам сигнал.. - Тай
(4:02)
ЩЕ ОТПРИЩЯ ЦЯЛАТА СИ ЕНЕРГИЯ, УНИЩОЖАВАЙКИ ВСИЧКО И ВСЕКИ В ТАЗИ СГРАДА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДОКАТО НЕ ОСТАНА САМО АЗ!! Енергията му беше насъбрала такива огромни количества, че светкавици падаха около самата сграда и унищожаваха всичко, създавайки кратери от порядъка на 10 метра дълбочина. Толкова унищожителна атака можеше да бъде заплаха за всички. UNEVITABLE END: GOD'S JUDGEMENT!!!!!! Отприщи цялата тази енергия под формата на огромен лазер насочен право към Тай. В този момент обаче, и Ери изстреля своето умение към Тай под формата на лъч светлина. - Vudu
Усмихна се. Йо, Вуду..не всичко е въпрос на сила, йо..понякога ти трябва и мозък..Защото ако планът ми се получи, би трябвало да мога да използвам силите на Ери..!! Използва Steel Essence около ръката си, придавайки ѝ метални качества макар и да не беше от стомана, а на лъча на Eri придаде Lightning Essence, третирайки го като електричество. Сега, атаката на Ери щеше да се привлича към ръката на Тай. Той обаче знаеше, че трябва да задържи лъча около самата си ръка, за да си направи нещо като импровизирана ръкавица с него, заради това създаде и втори слой Steel Essence, за да затвори един вид енергията на Eri над ръката си (все едно има два слоя стомана над ръката си и енергията на Ери е между тях). Накрая, възпламени ръката си с огъня на Игнийл. Dragon Slayer Secret Art..Flame Dragon King's Demolition Fist..! Замахна, отприщвайки огъня си и енергията на Ери право срещу атаката на Вуду. Колкото и мощна да беше атаката на Вуду, енергията на Eri направо я изтри от съществуване, а огънят, отприщен от атаката на Тай достигна Вуду, като дори от това разстояние се чу как цялото му тяло счупи всяка една кост. - Тай
Невъз...мож..но..Бива успешно уцелен, като се сгромоляса на земята от огромна височина. - Vudu
Отдъхна си. - Тай
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Мар 22, 2020 5:09 pm

Шиповете на Overhaul заеха цялото пространство пред него, а от Annie нямаше и следа
Секунди след изчезването на Annie, Overhaul почувства ръката си изключително гореща. Докато се осъзнае какво точно се случва, цялото му тяло вече щеше да се покрие с буйни червени пламъци.

(0:15)
Тези пламъци бяха самата Annie, която беше станала едно цяло с огъня си. Това е супер висше умение, с което и Annie понася щети и губеше кръв, като пламъците ѝ бяха червен цвят именно поради това. Annie беше останала без никаква огнена енергия в себе си, но получваше постоянно допълнително енегия, в резултат на нейната ярост и веднага я използваше, за да засили огньовете си. Тя загуби физическата си форма и се превърна в буйни пламъци в момента, в който щеше да бъде пронизана от шиповете и по този начин се спаси от атаката на Overhaul. След това, в тази си форма, Annie се самонасочваше, използвайки въздушните маси, създадени от нея. Така тя се предвижи по земята към Overhaul. Сега той можеше да почувства нейното присъствие докато гори. Щеше да усети яростта и болката на Annie, което щеше да му направи голямо впечатление.
Annie: Гласът ѝ се чуваше от пламъците и звучеше като демон. Изгори до пепел, изчадие! Ще те изпратя в ада, за да гориш вечно за греховете си!!!

Последната промяна е направена от -bAzikA- на Нед Мар 22, 2020 6:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Нед Мар 22, 2020 5:48 pm

Щом усети тялото си да гори, той веднага се самодокосна, пръскайки тялото си мигновено. По този начин, той щеше да премахне огъня от себе си, а по този начин и Annie щеше да бъде принудена да се сформира в човешка форма тъй като вече не гореше по нищо. Щом тялото му се сформира наново, беше непокътнат, но все пак усети болката от умението ѝ. Почеса се. Нямаш право да говориш щом не разбираш нищо и действията ти са водени само от чувствата ти..човек като теб не може да разбере мотивите ми. - Overhaul
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Нед Мар 22, 2020 6:45 pm

(след 1:39)

Annie: След като тялото на Overhaul се разпадна, Annie сформира тялото си, но не защото бе принудена, тъй като няма по какво да гори, а защото колкото повече време прекарваше в тази форма, толкова щети получаваше. Това можеше ясно да се види, когато сформира тялото си отново. То бе овъглено и бе понесло значими щети от драстичните мерки на Annie. Но на нея не ѝ пречеше болката от това. Тя продължаваше да се саморазрушава и изпитваше огромно чувство на омраза и ярост към Overhaul, което я подхранваше повече от колкото човек може да си представи. На това можеше да се погледне като един супер опасен passive. Annie продлъжаваше да гледа Overhaul с презрение. Мотивите ти..? Хъъх..? Що за глупости изръси твоята мърлива уста..! След всички животи, който почерни, след цялото нещастие, което причини на толкова много хора и продължаваш да го правиш. Искаш да ми кажеш, че зад всичко това седят мотиви, които могат да оправдаят всичко?!!! Пълен bullshit!... Да, разбира се, че действията ми са водени от чувствата ми. Но ако не направя нещо сега, хората ще продължат да страдат зареди теб, чудовище такова! Но ти не се притеснявай.... Усмихна се и изчака няколко секунди преди да доъърши изречението си. През това време тя погледна Overhaul със супер заплашителен 'yandere' поглед. Не бих се поколебала да се превърна в дори по-голямо чудовище от теб (:

(Sound up, че е малко тиха..:)

Миг след като изрече това от Annie излезе неописуемо голямо количество енергия. Цялата насъбрана енергия от нейния passive се отприщи наведнъж. Огромни въздушни маси издухваха всичко наоколо. Дрехите на Overhaul се вееха назад, а на Annie право нагоре. От овъгленото тяло на Annie започнаха да излизат свръх буйни пламъци нагоре. Тя застана в позиция, подобна на тази от снимката и се приготви да се изстреля светкавично бързо към Overhaul. At this point, Annie вече не можеше да се контролира. Бе водена изцяло от гнева си и вероятно щеше да се саморазруши в процес на елиминиране на Overhaul, в случай, че някой не я спре. Но докато настъпи този фатален момент имаше още време, в което Annie ще става във все по-голямо чудовище.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by Sponsored content

Sponsored content