Overhaul's Room
3 posters
Страница 5 от 13
Страница 5 от 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Overhaul's Room
Минута..? Ще опитам, йо. Пристъпи напред, като застана в бойна позиция. Огледа Вуду, като усети, че той самият вече се беше превърнал в божествено създание и не беше просто човек. За момент си помисли, че той може и да е по - опасен и от самият му шеф. Човече..какво би направил Мистоган..? Срещу такъв опонент, дори с огънят на Игнийл ще ми е трудно.. - Тай
Погледна към Тай. Ти си..ти си онова хлапе, чието лице виждам постоянно на обявите, а? Доста е иронично да си тук, малчо..престъпник си, а се правиш на герой. Не мисля, че си знаеш мястото, плужек!!! Протегна ръка към него, като отприщи огромна и мощна гръмотевица от божествено равнище. - Vudu
Тъй като не е достатъчно бърз да избегне мигновената гръмотевица, той я пое изцяло. Тялото му въпреки че беше от стомана, тя започна да се нагрява от силата на гръмотевицата и да се напуква. Нгх..Ъгх...!!! Падна на едно коляно тъй като Вуду постоянно поддържаше гръмотевицата като Palpatine от Star Wars. И какво от това...че съм престъпник, йо...хората, от които съм крал..които съм..пребивал..не могат дори да се доближат до тези, които в твоите очи са добри..! Започна бавно да се изпразя. - Тай
Засили гръмотевицата още повече, като отново го повали на краката му. Долу..не напразно боговете се намират на небето, малкия..защото те са над всички по - нисши от тях. За това ще ме гледаш от отдолу..коленичи пред новият ти бог..! - Vudu
Въпреки всичката болка, която изпитваше, той отказа да коленичи и продължи да поема гръмотевицата. Тя му парализираше тялото и той не можеше да се съпротивлява. Усмихна се през болката леко болезнено и насилено. Няма..да коленича.. - Тай
Това много го ядоса. Не обичаше когато някой не го уважава достатъчно. Още повече засили волтовете. Коленичи..или умри...!!! - Vudu
Вече стоманата му изчезна, защото пое максималните си щети. Сега собственото му тяло поемаше гръмотевицата, а то нямаше да издържи дълго. Аз ще бъда...човекът, който ще срази тази организация...заедно с екипажът ми и гилдията...мислиш ли..че ще коленича пред някой, който се опитва да бъде бог, защото като човек е нищожен..?!?! - Тай
...! Учуди се от думите на Тай. Не очакваше прост човек като него да продължи да му се съпротивлява. Ах ти малък пират...! Пиратите сте напастта на този свят...ще направя услуга на всички като се отърва от теб!! - Vudu
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Тай...Не можеше да се изправи Мамка му, след тази комбинация нямам сили да направя каквото и да е. Едва мога да контролирам един клонинг.. Създаде клонинг който беше буквално на бойното ниво на някой новобранец. Въпреки това го запрати към Вуду с мисълта да го спре - Акира
Акира..Нима забравяш за източника на твоите сили..? - Shadow
Акира..Нима забравяш за източника на твоите сили..? - Shadow
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Погледна и към Акира. Ти също..Създаде сякаш гръмотевици, които бяха подсилени от тъмнина и заради това бяха черни на цвят. Те минаха през клонинга и уцелиха Акира. Сега нанасяше щети и на двамата. Мислиш си, че си на върха на света, но всъщност ти също си един от слабите..всички вие хората сте такива. Това че имаш божество в теб не те прави специален..защото аз имам милиони в себе си..! Сега..ще се отърва и от двама ви и ще приключа всичко.. - Vudu
Крещеше от болка. Нямаше какво да направи в тази ситуация. - Тай
Крещеше от болка. Нямаше какво да направи в тази ситуация. - Тай
BGDodpul- Administrator
Гхах ! Поемаше щети продължително Гррр....! Изражениет му беше пълно с омраза която беше насочена към Вуду. За разлика от Тай, той не крещеше от болка. Държеше я в себе си колкото се може по-дълго. Тогава осъзна, че гръмотевиците са комбинирани с тъмнина, която можеше да го подсили, но за сметка на това трябваше да идържи на много болка - Акира
Мисля, че сега е моментът да разбереш, че ние нинджа боговете не сме отделни същества. Ние сме част от вас, която вие трябва да надвиете..А ти..ТИ ТРЯБВА ДА ПОДЧИНИШ ОМРАЗАТА СИ КАЙ АСАРА ! - Shadow
0:32
Изведнъж след тези думи, изражението му се промени на учудено. Все едно нещо го удря по главата да се осъзнае и огромен stream от тъмнина избухна като гейзер от тялото на Акира. Очите му отново станаха червени, тъй като се бяха нормализирали след като fusion-ът им изтече. Измежду цялата тази тъмнина, Акира се разкри как държеше мълниите на Вуду в лявата си ръка, а в дясната му ръка се беше сформирала катаната му. Изражението му му не беше бясно, не, беше спокойно и студено, по-студено от обикновенно което показваше сигурноста в него. Колкото повече му държеше мълниите, толкова по-силен ставаше. Сега тъмнината му беше на божествено ниво като тази на Вуду, с разликата, че катаната му можеше да shape-ва какъвто и да е вид тъмнина и сянка като щеше без проблем а манипулира тъмнината на Вуду ако има контакт с нея Кой си ти да ми казваш аз кой съм и да ми обясняваш колко богове има в теб..Аз не се храня от силите на тъмнината. Аз се храня от омразата Хвана катаната и с лявата си ръка, като това пренесе светкавиците по катаната му А ти имаш твърде много от нея.. Замахна встрани като това накара мълниите към него и дори тези към Тай да се изпарят. Вуду можеше да забележи едно. Това не беше Shadow, това не беше нито Зед тъй като косата му си беше черна, а не бяла. Това си е все същият Акира, чиито сили са извън границите си в момента.. с която мога да се храня ! Вуду можешеш да има толкова много стихии на това ниво, но тъмнината на Акира в момента се rival-ваше с неговата. От страни това изглеждаше като disadvantage, но това изцяло зависеше от Акира - Акира
Emoran- Administrator
Annie: Ще уважа твоето желание. Приготви се, защото няма връщане назад! Докато левитираше в сферата, тя започна да бяга към кунайте, като от стъпалата си отделя въздушни вълни, които да я изтласкат напред. Изглеждаше все едно тичаше във въздуха с невероятна скорост. Тя скочи по този начин и мина перфектно между перата, като си регулираше движенията прецизно с въздушни течения, отделяни от тялото й. След скока си, тя се намираше на 2-3 метра от Ivy и беше готова да нанесе melee атака. От ръцете ѝ започнаха да излизат пламъци.
Зад гърба ѝ се появиха абсолютно всички карти Таро, като тази на Умереността светна в жълто. Tengai: Temperance! Пред нея се появи досущ бариера сякаш като на Тенгай, само че покрита с отрова, за да може когато Annie я удари, отровата да попадне по ръката ѝ. След това, картата спря да свети. Ivy можеше да ползва силите на своите съотборници еднократно чрез своите карти Таро, които символизираха съответен мафиот. - Ivy
Надигна две ръце настрани. Няма значение колко си силен и колко можеш да ми се съпротивляваш..не мога да загубя от човек..! Започна да надига огромни камъни от земята край тях сякаш заформяше метеорит. Беше много подобно на Chibaku Tensei само че камъните не се сливаха, а просто се издигаха. - Vudu
Беше на един от камъните, като тръгна право нагоре. Това не е добре! Тръгна да скача от камък на камък във въздуха в опит да се измъкне, но идваха все повече и повече, а той продължаваше да се издига. - Тай
Надигна две ръце настрани. Няма значение колко си силен и колко можеш да ми се съпротивляваш..не мога да загубя от човек..! Започна да надига огромни камъни от земята край тях сякаш заформяше метеорит. Беше много подобно на Chibaku Tensei само че камъните не се сливаха, а просто се издигаха. - Vudu
Беше на един от камъните, като тръгна право нагоре. Това не е добре! Тръгна да скача от камък на камък във въздуха в опит да се измъкне, но идваха все повече и повече, а той продължаваше да се издига. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Тя сякаш хвана огъня от ръцете си с двете и вместо да нанесе огнени щети с него, тя за миг го преобразува на меч, с който замахна към Ivy, но ударът беше спрян от бариерата. Мечът пое отровата, за това Annie го пусна. Докато подържаше разстояние от 3 метра от Ivy, Annie отново запали ръцете си и преобразува огъня си на дагери, които секунда по-късно метна, около бариерата, така че едната да мине отляво, а другата от дясно. След като стигнат встрани от Ivy, Annie щеше да отприще с ръцете си още две въздушни вълни, с които да промени рязко траекторията на дагерите към Ivy, като и по този начин ще ги завърти много по-бързо.
Създаде отровна бариера около себе си, която щеше да поеме дагерите без проблем и да ги отблъсне. Ако това се получи, тя щеше рязко да дашне към Annie и да създаде катана от отрова в ръцете си подобно на нея, след което да замахне хоризонтално. - Ivy
BGDodpul- Administrator
Annie: Дагерите бяха отблъснати далеч от двете момичета. Annie в последния момент успя да реагира на атаката на Ivy, като запали лявата си ръка и преобразува пламъците в броня около предмишницата, с която блокира замаха ѝ. Опита се да се задържи на едно място като от краката си отприщи въздушни вълни. Веднага след това, запали дясната си китка и отново от огньовете си тя създаде меч - катана, подобен на този на Ivy и замахна диагонално към нея.
Една от картите ѝ отново светна, като това беше Жрецът. Hierophant: Rappa! Изведнъж, от страната, от която идваше атаката на Annie се появи сякаш въздушен куршум от атаките на Rappa. Той беше толкова мощен, че можеше да изблъска мечът на Annie от ръката ѝ ако се опита да блокира с него, защото не го е хванала здраво с две, а с една. Беше насочен право към тялото ѝ. - Ivy
BGDodpul- Administrator
Annie: Видя картата, но не очаква да последва толкова мощен куршум след това. Нямаше време да реши дали да блокира или не, за това заложи на другите си умениия. Мечът ѝ бе напрао издухан от куршума и той премина през Annie, но тя беше преобразувала част от тялото си в пламъци, така че да остане непокътната. Гледаше Ivy в очите, а с другата си ръка продължаваше да блокирва катаната ѝ. Значи това представляват картите ти. Използваш уменията на другите. Колко удобно за човек, който няма самоувереността дори да се бие собствените си сили. Ядоса се леко и от лакътя на лявата ѝ ръка отприщи силна въздушна вълна, която засили ръката ѝ и се стремеше да отблъсне катаната и самата Ivy назад.
Бива изблъскана успешно, като изпусна катаната си, която се разпадна във въздуха на отрова. Ядоса се и тя. Какво знаеш ти..?! Не си била родена без нищо специално, нали..?!? Отприщи огромна отровна вълна към нея. Ако беше принесена с нейният огън от феникс, вълната щеше да е в пъти по - опасна, но тя не го направи от уважение към Mystogan. За нея, този огън, който тя притежаваше беше на Mystogan, защото го е получила от него и не го считаше за свой собствен. За това и отказваше да го ползва. - Ivy
BGDodpul- Administrator
Земята под него също се издигна Ако още ме наричаш значи имаш проблеми с зрението. Между другото По катаната му освен, че имаше тъмнина, ми и тя на всичкото отгоре се наелектризира с черна светкавица заради това което беше поел от Вуду. Черните мълнии имаха силата на тъмнината му, просто бяха по-бързи. Това стана поради факта, че мълният с която нападна Акира беше подсилена с тъмнина Нямаше нужда ! Заби си катаната в земята под него коят летеше, като светкавиците seek-наха позицията на другите парчета земя през сенките им. Така светкавицата му като верижна реакция започна да унищожава и той заедно с Тай парчетата - Акира
Emoran- Administrator
(0:08)
Annie: Сложи си ръцете в джоба и гледаше право към Ivy, без да предприеми никакви защитни мерки. Хей Ivy..., не знам нищо за теб..., но не забравяй, че ти не ме познаваш! Да не си мислиш, че съм искала да наследя тези разрушителни пламъци? Аах.!? Погледна натъжено надолу. Какво знаеш ти... Това са същите пламъци, които убиха майка ми и разделиха семейството ми. Причинили са толкова болка на хората около мен ... , че за това съм се заклела, че ще ги развия до последно, ще се науча да ги контролирам и ще ги използвам, за да защитя всички!!! Погледна рязко отново към Ivy и активира буйния си Ren. Беше впечатляващ за човек на нейната възраст да усвои толкова много аура. Всички това беше резултат от тренировките с баща ѝ. Въздушни течения започнаха да се въртят около нея.
(1:18)
Annie: За това не си мисли, че само ти чувстваш тази болка!! Разбра ли?!!!! Отприщи от тялото си масивно количество въздушни маси, които с огромна скорост се разпространиха навсякъде и щяха да отблъснат отровната вълна и да продължат към Ivy. Не бяха толкова опасни, но щяха да се разпространян за нула време из цялата сфера и да започнат да нанасят напрежение и щети върху сферата. Ivy можеше да притърпи затруднения да левитира при наличието на такива въздушни маси.
Повярвай ми, знам повече за теб, от колкото си мислиш..! Една от картите ѝ светна. Strenght: Goro! Изведнъж, тялото ѝ се покри с броня от материала на тази на Горо, като това ѝ позволи да се задържи във въздуха и да продължи да левитира. Изпъна ръка назад. Имаш много повече неща от мен, че да съжаляваш за миналото си..!!! Замахна с всичка сила, като запрати и тя въздушни маси право към нея, но принесени с отрова. Беше като струя отровен вятър, насочен право към Ани с огромна скорост. - Ivy
Поклати пръст. Not so fast...В мига, в който парчетата се разрушиха, той използва контролът над земята, за да ги слее по различен начин и да образува нови парчета земя. Бяха този път общо 5 10-метрови камъка с поне 10 метра радиус. Захвърли ги право към Акира и Тай. - Vudu
Успешно се приземи. Ice Make...Заби ръце в земята. Rampart!!! Създаде огромна ледена стена, достигаща чак до разрушения вече таван в опит да спре част от мини метеоритите, но успя да спре само 2 от 5-те. Останалите пробиха стената му. - Тай
Поклати пръст. Not so fast...В мига, в който парчетата се разрушиха, той използва контролът над земята, за да ги слее по различен начин и да образува нови парчета земя. Бяха този път общо 5 10-метрови камъка с поне 10 метра радиус. Захвърли ги право към Акира и Тай. - Vudu
Успешно се приземи. Ice Make...Заби ръце в земята. Rampart!!! Създаде огромна ледена стена, достигаща чак до разрушения вече таван в опит да спре част от мини метеоритите, но успя да спре само 2 от 5-те. Останалите пробиха стената му. - Тай
BGDodpul- Administrator
(2:50-3:45)
Annie: Въздъхна и си изпука врата. Изглежда само с думи няма до никъде да стигна, ах.. Усмихна се. Значи все пак ще го направя по старомодния начин. В този момент тя се сети се за Скарлет. Беше горда от себе си, че успя да я промени и да я привлече към добрите. Сега целеше да направи същото и с Ivy, но след като думите на Annie бяха неафективни, то не ѝ оставяше друго освен да предприеме груба сила. Отровните въздушни маси летяха към Annie. Тъй както се беше сетила за Скарлет, в този момент, тя се замисли какво би направила тя. Представи си я облечена в една от нейните брони. Ами да, това може и да ми хареса. Нека опитам. Отприщи за миг буйни пламъци от тялото си и след това започна старателно да ги преобразува на нещо като броня. Секунда по-късно тя успя да създаде лично своя броня, заедно с шлем, с цел цялото ѝ тяло да бъде изолирано от отровата поне за сега.
Annie: Въздъхна и си изпука врата. Изглежда само с думи няма до никъде да стигна, ах.. Усмихна се. Значи все пак ще го направя по старомодния начин. В този момент тя се сети се за Скарлет. Беше горда от себе си, че успя да я промени и да я привлече към добрите. Сега целеше да направи същото и с Ivy, но след като думите на Annie бяха неафективни, то не ѝ оставяше друго освен да предприеме груба сила. Отровните въздушни маси летяха към Annie. Тъй както се беше сетила за Скарлет, в този момент, тя се замисли какво би направила тя. Представи си я облечена в една от нейните брони. Ами да, това може и да ми хареса. Нека опитам. Отприщи за миг буйни пламъци от тялото си и след това започна старателно да ги преобразува на нещо като броня. Секунда по-късно тя успя да създаде лично своя броня, заедно с шлем, с цел цялото ѝ тяло да бъде изолирано от отровата поне за сега.
Макар и отровата да не попадаше по тялото ѝ, тя попадна по бронята на Annie, а това позволи на Ivy да използва друго нейно умение - Toxic Induction. Сега, тя можеше да усилва количеството отрова по участъка, който беше уцелила. Тъй като вятъра премина през цялата броня на Annie, той успя да разнесе отровата на Ivy навсякъде. За секунди, тя се разнесе по цялата броня, но тъй като това не беше човек, отровата просто един вид раздираше бронята и я отслабваше все повече и повече. Ivy замахна няколко пъти с катаната си и отприщи отровни вълни към нея. - Ivy
BGDodpul- Administrator
Annie: Цялата броня на Annie се покри с отрова, която започна да я разяжда. Annie, обаче продължи да отделя пламъци от тялото си, които започнаха да възобновяват бронята постоянно. Зареди бронята Annie тежеше повече от обикновенно и не можеше да прави светкавично бързи движения, но с достатъчно отделена енергия под формата на въздушни вълни, тя успешно се засилваше към Ivy и рязко променяше посоката си, избягвайки новите отровни вълни. Дори и да поемеше някоя нямаше да е фатално, но щеше да я забави, а тя целеше бързо да dive-не към Ivy. В ръката си създаде от огъня си копие и като се доближи до противника си, тя го опъна напред, за да намушка в рамото. В същия момент тя отприщи още пламъци около себе си, които се преобразуваха също на копия, които тя засили към Ivy с въздушни течения. Изглеждаше така, като копията бяха десетина на брой и бяха насочени към Ivy и към пространството около нея, правейки избягването им по трудно, а посрещането им ще нанесе щети върху бронята ѝ. Поеми това!!
Отприщи огромно количество отрова от тялото си под формата на газ. Една от картите ѝ светна отново. Devil: Setsuno! Отприщи смъртоносна гъста мъгла от тялото си, която беше лилава заради отровата в нея. Тази мъгла покри цялата сфера, правейки го адски трудно за Annie да вижда през нея. Това значеше, че бронята ѝ щеше да поема още повече щети и Annie ще трябва да използва още повече огън да поддържа бронята си. Веднага когато тя активира мъглата си, направи много рязък даш встрани с цел да избегне всички копия и да се позиционира зад Annie. С катаната си започна да замахва през мъглата подобно на това. - Ivy
BGDodpul- Administrator
Annie: Когато Annie замахваше с копията си към нея, вече отровната мъгла се беше разпространила из цялата сфера. Това даде възможност на Ivy да успее да избяга от атаката ѝ. По дяволите.! Тази отрова ми пречи на видимостта. Също така и ми разяжда бронята. За сега няма страшно, но не знам до кога ще издържа така. Опитваше се да усети присъствието на Ivy чрез аурата си, но успяваше винаги в последния момент, колкото да избегне атаките ѝ. Понякога не беше достатъчно бърза и бронята ѝ поемаше щетите, което натоварваше още повече Annie. Ако потокът на енергията ѝ беше колкото на нормален човек, вече отдавна да беше победена. Силна си, признавам ти го. Време е преключим с игричките. Annie все още не знаеше, че Ivy е устойчива на огън, за това реши да атакува по обичайния си начин - чрез обширни пламъци. Върна първоначалната форма на копията си, тоест огньове, и ги събра в тялото си. След това погледна сериозно в мъглата, като цялата гореше, дори и очите ѝ.
Усети какво се опитваше да направи тя, затова и се отдръпна от нея. Насочи цялата мъгла право към нея в опит още повече отровата да започне да действа. Беше като одеало от мъгла, в което тя се опитваше да я увие. - Ivy
BGDodpul- Administrator
Annie: Цялата отрова от мъглата беше върху нея сега и това ѝ нанасяще супер много щети на бронята, като тя едвам спогваше да я възстановява навреме. След абсорбирането на огъня от копията и след още концентриране на енергия, Annie в момента буквално кипеше в пламъци, че чак дрехите и косата ѝ се вееха буйно назад. Бронята ѝ започна да се разпада, но това не изглеждаше да я притеснява. Тя сякаш беше на 100% сериозна, а когато си отвори огнените очи и погледна към Ivy, врагът ѝ щеше да види страховитата ѝ, но и напрегната усмивка. Хех, не съм го правил до сега. Чудя се дали ще се получи. Annie целеше да отприщи огромно количесто огнена и въздушна енергия едновременно, но и в същото време да използва своето аура умение. Ivy! Посочи я с пръст. Ще променя глупавия ти начин на мислене! Приготви се!
До сега Annie смесваше аурата си с пламъците си и те ставаха едно цяло. Тъй като Nen категорията на Annie е Transmutter, тя се беше лесно научила да преобразува аурата си, тоест пламъците си. Това, което научи след аура тренировките с баща си бе да създава твърди оръжия от огъня си. Преди това Annie също така можеше да преобразува част от тялото си на пламъци и да го връща обратно, но това я нараняваше убилно. След като успешно усвои Nen-а, тя вече може да използва по-прецизно това умения, без да застрашава живота си.
Сега обаче Annie си постави за цел съвсем друго нещо. Тя искаше да преобразува чужда енергия в нейни пламъци, което не означаваше да запали чуждата енергия, а самата тя да стане на пламъци. За целта Annie трябваше да има допир до нея и пълна концентрация. Това щеше да стане като Annie смеси аурата си с чуждата енергия. В този случай по време на няколкото секунди, които бронята на Annie щеше да я изолира от отровата на Ivy, Annie успя да постигне тази концентрация и реши да направи опит да постигне това...
Annie: Бронята ѝ започна да се разпада и парчета от нея падаха по земята. Отровата тъкмо стигна до тялото на Annie, когато тя направи своето движение: За миг отприщи гиганска огнена експлозия от тялото си, а пламъците ѝ плъзнаха във всички посоки. Пламъците на Annie, примесени с аурата ѝ започнаха да се смесват със сгъстената отровна мъгла и тогава Annie активира и въздушния си елемент. Последва супер буйна въздушна вълна, идващата от тялото на Annie и издухваше всичко наоколо. Пламъците и отворната мъгла станаха на една каша и се пръснаха от вятъра из цялата сфера. Тогава Annie направи последния ход. Тя започна да преобразува цялата тази енергия из цялата сфера и няколко секунди по-късно видимостта на двамата щеше да се изясни и Ivy щеше да се изненада от това, което ще види. Annie успя да създаде стотина пламтящи копия, от смесената чужда и нейна енергия, които бяха пръснати из цялата сфера. Хех, проработи. Готова ли си за това Ivy?! Наистина ли искаш нещата да се случат по трудния начин?! Всеки момент, Annie щеше да отприщи въздушни течения, които щяха да изстрелят всички копия към Ivy.
Ivy се усмихна. Тя се радваше когато виждаше другите да намират начини да се подобряват, защото тя самата не знаеше как да го прави и се радваше за другите. Това обаче я накара да се стегне щом видя стоте копия. Явно и аз трябва да направя нещо по въпроса. Тя махна робата си, а външният ѝ вид се промени. Освен ясновидка, Ivy също така е била и доста опорита, като ѝ се е налагало доста често да се бие понякога заради бурният ѝ характер, който на пръв поглед не би принадлежал на момиче като нея. Малцина знаеха, че тя всъщност е бунтар срещу традицията. Това е и причината за този нейн външен вид, който не е приличен за ясновидец. Никога няма лесен начин..! Отровната енергия от нея се разпространи изцяло зад нея и сякаш започна да се разпростира навсякъде. Този път не беше право към Annie, а стоеше зад Ivy. Тази отрова беше в пъти по - опасна от предишната ѝ, като я запрати под формата на вълна от енергия право към копията на Annie. - Ivy
Последната промяна е направена от BGDodpul на Пет Мар 06, 2020 12:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
BGDodpul- Administrator
Създаде два клонинга до себе си като на тях тримата катаните им се обгърнаха в тъмнина и светкавици. И тримата клонинги разбиха мини метеоритите като Саске във видеото. Парчетата от разрухата им бяха покрити с тъмнина Dark Rain: Spikes Парчетата се възпламениха образувайки нещо като мантия около камъните във формата на мечове. Пламтящите мечове щяха да се забият около Вуду и ако това стане ще последва това Burn out ! - Акира
Последната промяна е направена от Emoran на Пет Мар 06, 2020 1:30 am; мнението е било променяно общо 1 път
Emoran- Administrator
Заби бастуна в земята си. Fire Gods' Rage!! Атаката на Акира успешно го беше уцелила, но Vudu контрира със собствен огнено-тъмен кратер, който да се сблъска с неговия. Целеше да надделее, но бяха равни. Кх..да си помисли човек, че няма да мога да надвия някого по сила..! Погледна наоколо учудено. Хлапето..? По дяволите, изпуснах го от поглед..! - Vudu
Ето тук, дундьо! Беше на нещо като подвижен огнен облак подобно на този от пясък на Gaara. Той го правеше като придава Steel Essence на огъня си и му дава здравина, за да стои върху него. Обикаляше адски бързо около сблъскващите се вортекси, като беше отворил уста и поемаше огромно количество и от двата чужди огъня в устата си. Тези огньове отиваха директно във вторият му магически резервоар, наречен Second Origin, където му е и дима. В него той складираше чужди магически източници, които обаче му вредяха на тялото. След като приключи, тялото му получи няколко външни рани, но успя да поеме и от двата огъня. Ъгх, отвратителни вкусове..! Ей, ти там долу! Онзи с бастуна! Ето какво ще кажеш сега: "Какво по дяволите си мислиш, че правиш, глупав пират...?!?" - Тай
Какво по дяволите си мислиш, че правиш, глупав пират..?!? Вдигна свободната си ръка, като буквално почнаха да падат божествени мълнии насочени към Тай. - Vudu
Очите му станаха драконови, а половината му тяло се запали в черният огън, образуван от сблъсъка на Акира и Vudu. Мълниите бяха насочени към него, но той успя да се хвърли от собственото си огнено облаче и да се спусне право към Вуду, за да ги избегне.Това не е никак добра идея, но нямам избор..! Dragon God Mode!!!! Активира и двата огъня едновременно, като черния огън обаче беше твърде много за тялото му и започна да излиза отвсякъде и дори да го гори. Вече започваше да усеща какво е собственият ти огън да се опитва да те убие подобно на брат му Dabi. - Тай
Какви ги мислиш..? Ще умреш от собственият ти огън..! - Vudu
Изведнъж, сякаш някаква друга личност го облада. Погледът му стана идентичен като този на Dabi, но само за миг. Все пак му беше в кръвта да се държи и като брат си, но много много дълбоко вътре в него. Не ме интересува и да ме гори огънят..Поклати глава, като вече се върна към старото си аз. Хаааа...!! Дашна се от въздуха към Вуду. With the flames of the gods in my left hand..Запали лявата си ръка изцяло в черния огън. And The Flame Dragon King's flames in my right hand..!! Запали дясната си ръка в пламъците на Игнийл. Become..ONE! Сля ги и двете, образувайки смесен огън. Dragon God's...BRILLIANT FLAME!! Стовари двата огъня право върху Vudu, който беше зает да се разправя с атаката на Акира. Самата му атака създаде експлозия, която го изблъска на около 20 метра назад, като беше поел огромни щети от черният огън. - Тай
Кх...аагх!! В последствие бива уцелен и от двете атаки, като пое неописуемо огромни щети. - Vudu
BGDodpul- Administrator
Страница 5 от 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Страница 5 от 13
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите