Meeting Room
3 posters
Страница 12 от 25
Страница 12 от 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
Re: Meeting Room
Почна да обикаля около него в кръг. Ей, ей, Акираааа! Кога ще се бием заедно, йооо? Нямам търпение! - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Моментът не е подходящ Тай..Погледна към екрана Сахир е тежко ранен и се затруднява Погледна към Виджил Не мислиш ли, че приятеля ти го outclass-ват в момента ? - Акира
Просто почакай, още нищо не си видял от него - Виджил
Брат ми, не каза ли, че неговата нинджа богиня може да надвие вашите двама най-силни в правилните ръце..? Защо тогава се затруднява срещу този ? - Сиел
Това зависи изцяло от Сахир..В момента не ми показва, че може..Пък и противникът му не е кой да е. Все едно се бие срещу себе си..Както виждаш и двамата са принудени да превръщат илюзиите си в реалност. Всички осъзнавате какво означава това нали ? - Акира
Безброй.. - Широ
Много.. - Акаме
Възможности.. - Рафаел
Всичките останали членове на гилдията освен Акира и Сиел гледаха битката с много учудени лица
Просто почакай, още нищо не си видял от него - Виджил
Брат ми, не каза ли, че неговата нинджа богиня може да надвие вашите двама най-силни в правилните ръце..? Защо тогава се затруднява срещу този ? - Сиел
Това зависи изцяло от Сахир..В момента не ми показва, че може..Пък и противникът му не е кой да е. Все едно се бие срещу себе си..Както виждаш и двамата са принудени да превръщат илюзиите си в реалност. Всички осъзнавате какво означава това нали ? - Акира
Безброй.. - Широ
Много.. - Акаме
Възможности.. - Рафаел
Всичките останали членове на гилдията освен Акира и Сиел гледаха битката с много учудени лица
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Ей ей, какви ги върши Синтия?! - Зоро
Гледаше с презрение на собствения си екран. Тази малката изключително много ме дразни с празните си приказки..просто я убий, Shin.. - Overhaul
Радваше се. Хехе, кажи му, Синтия! Майната им на тия лошите! - Тай
Хвана се за главата. Това не е на добре..трябва да се намеся...но това е отредила съдбата..тш..защо съм безсилен..?! Мога да променя съдбата, но тялото ми не мърда когато искам да го направя...защо..? - Mystogan
Гледаше с презрение на собствения си екран. Тази малката изключително много ме дразни с празните си приказки..просто я убий, Shin.. - Overhaul
Радваше се. Хехе, кажи му, Синтия! Майната им на тия лошите! - Тай
Хвана се за главата. Това не е на добре..трябва да се намеся...но това е отредила съдбата..тш..защо съм безсилен..?! Мога да променя съдбата, но тялото ми не мърда когато искам да го направя...защо..? - Mystogan
BGDodpul- Administrator
Безмилостно копеле ! Сиел очаквай го при тебе скоро време... - Рафаел
Ще го очаквам с нетърпение ! Както и всичките от мафията им - Сиел
Ще го очаквам с нетърпение ! Както и всичките от мафията им - Сиел
Emoran- Administrator
Ей ей ей...Това не трябваше ли да е нещо като магическо шоу, защо изведнъж атаките на Сахир станаха толкова истински !? - Рафаел
Това е едно от най-силните му умения...Не искаш да си срещу него в такъв момент. Помниш безкрайните възможности които може да прави в главите на хората под формата на илюзии..? - Виджил
Усмихна се заинтересовано Най-сетне нещо интересно - Акира
Главно е манипулация над бойното поле, но имайки в предвид до къде му стига въображението.. - Виджил
Това е едно от най-силните му умения...Не искаш да си срещу него в такъв момент. Помниш безкрайните възможности които може да прави в главите на хората под формата на илюзии..? - Виджил
Усмихна се заинтересовано Най-сетне нещо интересно - Акира
Главно е манипулация над бойното поле, но имайки в предвид до къде му стига въображението.. - Виджил
Emoran- Administrator
СИНТИЯЯЯЯЯЯ!!! Падна на колене. Не...не, не не не..!!!!! - Тай
Стисна юмрук. Удари стената. - Зоро
Не успя да си сдържи сълзите, като си прикри горната част от лицето. - Санджи
Милата Синтия...загубихме ли я...? - Shun
Съжалявам, Shun..знаех си, че трябва аз да отида да победя Nemoto.. - Chronostasis
Тъгата му се превърна в гняв. Отиде до Kyoko и я удари в лицето. - Тай
Залитна настрани, като се претъркули няколко пъти на земята. Ъх... - Kyoko
Стисна юмрук. Удари стената. - Зоро
Не успя да си сдържи сълзите, като си прикри горната част от лицето. - Санджи
Милата Синтия...загубихме ли я...? - Shun
Съжалявам, Shun..знаех си, че трябва аз да отида да победя Nemoto.. - Chronostasis
Тъгата му се превърна в гняв. Отиде до Kyoko и я удари в лицето. - Тай
Залитна настрани, като се претъркули няколко пъти на земята. Ъх... - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Тай, не е прилично да удряш момиче.. - Акира
Emoran- Administrator
Млъквай да не те пребия и теб...приятелката ми я няма... - Тай
Не го вини..Бавно се изправи. Разбирам го...заради мен, тя е.. - Kyoko
Сложи си ръката на рамото ѝ. Не...не е заради теб..а заради тях... - Скарлет
Не го вини..Бавно се изправи. Разбирам го...заради мен, тя е.. - Kyoko
Сложи си ръката на рамото ѝ. Не...не е заради теб..а заради тях... - Скарлет
BGDodpul- Administrator
Annie: Веднага реагира и отиди да спре Тай, докато гневът му не израсне още повече и е вече късно. Тя също беше ужасена и натъжена от случилото се със Синтия и сълзи се стичаха по очите ѝ. Прегърна Тай в гръб в опит да го спре. Тай, моля те недей! Не влушавай нещата още повече...успокой се.. Казваше му да се успокои, но тя самата едвам се крепеше. Беше жадна за мъст, защото тя също загуби в този момент скъпа приятелка.
Също я прегърна силно, като заплака на рамото ѝ тихо. В момента сърцето му много страдаше. Що за капитан съм..ако не мога да ви защитя всички, йо... - Тай
BGDodpul- Administrator
Е как що за капитан си, неопитен къв да си.. - Акира
Emoran- Administrator
Погледна ядосано към Акира. Ръката му се възпламени. Копеле такова...!!!! Затича се към него, като щеше да го удари. Умението на Немото обаче действаше и в тяхната стая - тя също почна да се променя. Спря се на място. Ей, какво по.. - Тай
Смееше се. Хехехех...всичко почна да се обръща.. - Overhaul
Смееше се. Хехехех...всичко почна да се обръща.. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Щом Тай се затича към него го погледна като си извади ръцете от джобовете и очите му станаха червени. Леко се намръщи, но все още гледаше толкова отегчено Хм ? Тогава когато Тай се зачуди каквот се случва, на Акира също му направи впечатление Чак до тук..? - Акира
Emoran- Administrator
След като умението на Nemoto се осъществи, стаята се върна както си беше понастояще. Имаше една огромна разлика обаче...щом Тай се огледа, той видя, че абсолютно всички негови приятели бяха на земята всякаш бяха заспали. Умението на Nemoto беше изкарало всички освен него и Акира от съзнанията им, като ги беше вкарал в нещо като псевдо-илюзионен свят. Всеки един от заспалите виждаше в съзнанието си абсолютно същата картинка - как всички останали спят. Акира и Тай обаче споделяха една гледка.
Ей, ей ей ей...Огледа се още по - изплашено. Какво се случва, йо...? - Тай
Ей, ей ей ей...Огледа се още по - изплашено. Какво се случва, йо...? - Тай
BGDodpul- Administrator
Илюзия..Не, нещо повече..Тай Погледна го Ти защо не спиш ? Погледна към екрана Сахир защо е сам срещу 250 човека..? - Акира
Emoran- Administrator
Аладин, бягай!!! Мамка му...! Отиде до вратата, но тя беше затворена. Пробва се да я разбие с все сила, но нищо не се получаваше. МАМКА МУ!!! - Тай
Това, което се случваше беше, че съзнанията на всички бяха в капан. Капан, който смесваше илюзия и реалност, но освен това смесваше и нещо друго - съзнание. Мястото в главата на човека, където всичко може да съществува или не. По този начин той беше затворил всички на едно място, за да бъде сигурен, че никой няма да се притече на помощ на Сахир.
Това, което се случваше беше, че съзнанията на всички бяха в капан. Капан, който смесваше илюзия и реалност, но освен това смесваше и нещо друго - съзнание. Мястото в главата на човека, където всичко може да съществува или не. По този начин той беше затворил всички на едно място, за да бъде сигурен, че никой няма да се притече на помощ на Сахир.
BGDodpul- Administrator
Не мисля, че можем да направим каквото и да е Тай.. - Акира
Emoran- Administrator
Няма как така да не можем..Аладин е сам, трябва да му помогнем!! Иначе...! Продължаваше да се опитва да разбие вратата. Умението на Немото обаче почна да отслабва, като вече всички се намираха в едно съзнание и бяха будни в него. Те обаче усетиха неописуемият гняв, идващ от стаята на Немото и силата, която се излъчи от него. Хех, работи! Знаех си, че като бия тази врата ще му спра умението....момент, дали аз съм причината..? - Тай
BGDodpul- Administrator
Страните се обърнаха, надеждната е все още жива - Акира
Emoran- Administrator
Изведнъж, след като умението на Немото отслабна, всички вече бяха в едно общо съзнание. Това беше единственият начин да наблюдават какво се случва, но проблемът беше, че никой вече не можеше да се намеси.
Погледна объркано към всички останали. Ей, нещо ме боли главата..к'во се случва? - Леорио
Стоеше облегнат на стената. Сега ще ти обясня, докторе..това е най - силното умение на моят rival Shin Nemoto. То изцяло комбинира съзнанието на човека с реалността и илюзията, правейки го капан, от който никой не може да излезе. В момента цели да изолира нас от тях, за да не може никой да им се притече на помощ. Дори аз с моите времеви сили не мога да избягам от подобно умение. - Chronostasis
Но хей, вижте...това там е Синтия..!! Тя е жива! Зарадва се. Синт- Видя колко брутална всъщност може да е Синтия щом видя да разчленява останалите мафиоти. О, боже мой, ще повърна.. - Тай
Погледна объркано към всички останали. Ей, нещо ме боли главата..к'во се случва? - Леорио
Стоеше облегнат на стената. Сега ще ти обясня, докторе..това е най - силното умение на моят rival Shin Nemoto. То изцяло комбинира съзнанието на човека с реалността и илюзията, правейки го капан, от който никой не може да излезе. В момента цели да изолира нас от тях, за да не може никой да им се притече на помощ. Дори аз с моите времеви сили не мога да избягам от подобно умение. - Chronostasis
Но хей, вижте...това там е Синтия..!! Тя е жива! Зарадва се. Синт- Видя колко брутална всъщност може да е Синтия щом видя да разчленява останалите мафиоти. О, боже мой, ще повърна.. - Тай
BGDodpul- Administrator
Всеки крие тъмна страна Тай.. - Акира
Така е, зависи обаче кой как я използва - Рафаел
Сахир..Удари стената Стегни се идиот ! - Виджил
Той знаеше, че Сахир му е пък неговият Rival Хм.. - Акира
Така е, зависи обаче кой как я използва - Рафаел
Сахир..Удари стената Стегни се идиот ! - Виджил
Той знаеше, че Сахир му е пък неговият Rival Хм.. - Акира
Emoran- Administrator
Всеки крие тъмна страна..? Това не е вярно, йо! Аз нямам такава. Посочи Рафаел. Той също няма! Гледай го как сияе в светлина! - Тай
Хъх, това е странно..кроткото и срамежливо момиче изведнъж се превърна в това чудовище, пълно с енергия? Как? - Chronostasis
Синтия не ни е лъгала..може би наистина празните ѝ приказки за майката-природа са били истина..но ми звучеше като пълна идиотщина, за да я повярвам.. - Зоро
Хъх, това е странно..кроткото и срамежливо момиче изведнъж се превърна в това чудовище, пълно с енергия? Как? - Chronostasis
Синтия не ни е лъгала..може би наистина празните ѝ приказки за майката-природа са били истина..но ми звучеше като пълна идиотщина, за да я повярвам.. - Зоро
BGDodpul- Administrator
Защо се смееш така Сахир..Престани да ме дразниш ! - Виджил
Погледна към Чисаки Адаш..Интересно ми е, кой е следващият в списъка след Немото..? - Акира
Защо го питаш брат ми..? - Сиел
На излизане от сградата..Флашбак към момента в който се размина с Кайто на входа Видях някакъв мъж на около средна възраст с маска който влизаше. Не го бяхме срещали из архивите на мафиотската ти банда Отново към реалноста Ние в гилдията проверяваме мишените си и този не го срещнах никъде.. - Акира
Погледна към Чисаки Адаш..Интересно ми е, кой е следващият в списъка след Немото..? - Акира
Защо го питаш брат ми..? - Сиел
На излизане от сградата..Флашбак към момента в който се размина с Кайто на входа Видях някакъв мъж на около средна възраст с маска който влизаше. Не го бяхме срещали из архивите на мафиотската ти банда Отново към реалноста Ние в гилдията проверяваме мишените си и този не го срещнах никъде.. - Акира
Emoran- Administrator
Погледна към Акира. Още ли си мислиш, че ще стигнеш до мен, Асара? Следващият в списъка, питаш..? Хех.. - Overhaul
Какво ти е толкова смешно, изрод?! Ще дойда да те пребия! - Тай
Защо трябва да е..."следващия", а не..."следващите"? - Overhaul
Какво ти е толкова смешно, изрод?! Ще дойда да те пребия! - Тай
Защо трябва да е..."следващия", а не..."следващите"? - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Не разбирам на къде биеш - Акира
Emoran- Administrator
Страница 12 от 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
Страница 12 от 25