Meeting Room
3 posters
Страница 11 от 25
Страница 11 от 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Re: Meeting Room
Ако изобщо е истинската ти дъщеря..Що за баща трябва да си иначе..? - Акира
Още една причина да те направя на пепел..! - Сиел
Колко студено прикрива намеренията си с топли думи..Не мога да повярвам - Широ
Наистина сме си имали работа с чудовище - Виджил
Още една причина да те направя на пепел..! - Сиел
Колко студено прикрива намеренията си с топли думи..Не мога да повярвам - Широ
Наистина сме си имали работа с чудовище - Виджил
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Засмя се. Да, и какво от това? Осъзнавате ли, че силите на това момиче са заплаха за живота на планетата? Тя може да изтрие целият свят от съществуването си ако някой ден силите ѝ излязат извън контрол..единственият, който откри начин да ги контролира СЪМ АЗ!! - Overhaul
Кай Чисаки...в момента имаме пълните доказателства, за да съсипем твоята така наречена компания..но стана ясно, че си просто мафиот...и отвратителен баща и човек. - Kyoko
Кай Чисаки...в момента имаме пълните доказателства, за да съсипем твоята така наречена компания..но стана ясно, че си просто мафиот...и отвратителен баща и човек. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Ако трябва да бъда честен го разбирам.. - Акира
Моля !? - Сиел
Но обичта ми към това което съм в момента и това което стори на моите приятели не ми дават мира Чисаки - Акира
В момента разваляш детството на това невинно същество.. - Широ
Моля !? - Сиел
Но обичта ми към това което съм в момента и това което стори на моите приятели не ми дават мира Чисаки - Акира
В момента разваляш детството на това невинно същество.. - Широ
Emoran- Administrator
Невинно? Моля те...това чудовище е далеч от невинно..! Какво ще стане с нея когато се развие, а? Явно само Акира вижда цялостната картина...някои неща..Намръщи им се. Просто не бива да бъдат допускани до нашият свят...и Ери е едно от тези неща. - Overhaul
Ядоса се. Кой си ти...да решаваш съдбата на дете, йо..?!?! - Тай
Погледна към него. Ти....ти я промени, нали..? Бях съсипал всякаква надежда в нея, но ти..успя да възрърнеш малка доза надежда в нея... - Overhaul
Когато я срещнах за първи път, усетих толкова нежна и топла прегръдка...как мога да нарека нещо подобно чудовище, йо..? Малката Ери заслужава да си играе с другите деца на нейната възраст, а не...да прекара живота си в изолирана от света стая, в която да бъде използвана за производството на оръжие, йо!!!! Никой не е виновен..ЧЕ Е РОДЕН..!!! - Тай
Явно Асара е бил прав за теб...опасен си по свой начин.. - Overhaul
Ядоса се. Кой си ти...да решаваш съдбата на дете, йо..?!?! - Тай
Погледна към него. Ти....ти я промени, нали..? Бях съсипал всякаква надежда в нея, но ти..успя да възрърнеш малка доза надежда в нея... - Overhaul
Когато я срещнах за първи път, усетих толкова нежна и топла прегръдка...как мога да нарека нещо подобно чудовище, йо..? Малката Ери заслужава да си играе с другите деца на нейната възраст, а не...да прекара живота си в изолирана от света стая, в която да бъде използвана за производството на оръжие, йо!!!! Никой не е виновен..ЧЕ Е РОДЕН..!!! - Тай
Явно Асара е бил прав за теб...опасен си по свой начин.. - Overhaul
BGDodpul- Administrator
Чисаки ! Нима нейното раждане по някакъв начин трябва да ѝ скапе живота когато има възможноста да бъде щастлива ? Аз и брат ми живяхме в кошмар ранните си години именно защото сме синове на Сатаната. Тя още повече, че е момиче. Не го залужава ! - Сиел
Ще спасим това момиче на всяка цена Чисаки..Погледна към Кьоко Коя беше следващата ни жертва..? - Акира
Ще спасим това момиче на всяка цена Чисаки..Погледна към Кьоко Коя беше следващата ни жертва..? - Акира
Emoran- Administrator
Ери е родена жертва на нашият свят, пълен с болести, които ние наричаме специални сили. Нейната е твърде опасна...ако живее нормален живот, то рано или късно ще изчезнем заради нейните сили. Тогава, Сиел...колко е всъщност ценен живота на едно дете ако от другата страна на везните стои животът на цял един свят? - Overhaul
Немото...лявата ръка на Чисаки и човекът, когото използват за разпити. Ще разреша на брат ти да поеме тази тежка задача. Той е опасен... - Kyoko
Немото...лявата ръка на Чисаки и човекът, когото използват за разпити. Ще разреша на брат ти да поеме тази тежка задача. Той е опасен... - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Удари си юмрука в дланта като си изпука кокалчетата. Погледна към Чисаки Гледай внимателно какво ти предстои, изрод..Демоничните му рога изчезнаха - Сиел
Съвсем сам ? Сигурна ли си, нека помислим. На какво е способен Немото освен, че кара хората да казват истината ? - Акира
Съвсем сам ? Сигурна ли си, нека помислим. На какво е способен Немото освен, че кара хората да казват истината ? - Акира
Emoran- Administrator
Немото може да изменя реалността и владее богат арсенал от илюзии. Също така когато се бие използва лъжи, на които кара опонентите си да вярват. Това в повечето случаи им изиграва лоша шега. Колкото и да вярвам на Сиел, не бих го пратила сам.. - Kyoko
Аз..ще отида.. - Тай
Изключено...ти направи достатъчно, Тай..сега си почини. Синтия ще отиде. - Kyoko
Аз...? Но аз..не мога да се бия.. - Синтия
Знам. Но имаш изключителни лечебни умения, които ще помогнат на Сиел. А и..в момента е малко емоционален..така че е хубаво да имаме и това в предвид. - Kyoko
Аз..ще отида.. - Тай
Изключено...ти направи достатъчно, Тай..сега си почини. Синтия ще отиде. - Kyoko
Аз...? Но аз..не мога да се бия.. - Синтия
Знам. Но имаш изключителни лечебни умения, които ще помогнат на Сиел. А и..в момента е малко емоционален..така че е хубаво да имаме и това в предвид. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Огънят ми няма да е добър срещу него..Технически е слаб срещу всичко което не може да докосне..Не мисля, че ще мога да направя каквото и да било Удари една стена със запаленият си юмрук като я срути Мамка му ! - Сиел
Кьоко, имам идея. Защо не пратим Сахир ? - Виджил
Кьоко, имам идея. Защо не пратим Сахир ? - Виджил
Emoran- Administrator
Сахир...? Като се замисля...хм. Добре. Би свършило добра работа. Асара, свържи се със Сахир. - Kyoko
Аладин...? Но той какво би направил в подобна ситуация? - Тай
Аладин...? Но той какво би направил в подобна ситуация? - Тай
BGDodpul- Administrator
Сахир притежава нинджа бог който в правилните ръце може да надмине силите на Shadow и Smoke. Това е богът който най-много зависи от своя притежател, защото способностите му нямат граница и зависят изцяло от въображението и тактичното мислене на host-a Въздъхна Казано като за идиот като теб, не знаеш кво се случва Набра го - Акира
До сега не съм гледал битка между двама илюзионисти..Погледна си ръката Сахир е моят rival. До сега никой не ме е карал да треперя като се изправя срещу него. Този човек те удря там където най-малко обичаш. Дали ще е минало или настояще - Виджил
Не след дълго затвори телефона Заинтересован е от предизвикателството - Акира
До сега не съм гледал битка между двама илюзионисти..Погледна си ръката Сахир е моят rival. До сега никой не ме е карал да треперя като се изправя срещу него. Този човек те удря там където най-малко обичаш. Дали ще е минало или настояще - Виджил
Не след дълго затвори телефона Заинтересован е от предизвикателството - Акира
Emoran- Administrator
Не съм идиот, умен съм..! Знам числата от едно до 10! - Тай
Чудесно... Сиел, добре ли си..? - Kyoko
Чудесно... Сиел, добре ли си..? - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Перфектно, като гръмнал бойлер в тръстика.. - Сиел
Потупа Тай по рамото Бу - Сахир
Потупа Тай по рамото Бу - Сахир
Emoran- Administrator
АААААА! Подскочи от страх. Е-ей, не беше смешно, Аладин..! Изкара ми акъла.. - Тай
Ще ми трябва твоето самообладание и решителност..иначе няма да можем да се справим с Overhaul. - Kyoko
Ще ми трябва твоето самообладание и решителност..иначе няма да можем да се справим с Overhaul. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Да, разбирам. Съжалявам - Сиел
Разбрах, че си имате работа с илюзионист. Нямаше как да откажа - Сахир
Разбрах, че си имате работа с илюзионист. Нямаше как да откажа - Сахир
Emoran- Administrator
Аз също мога да правя илюзии! Мога да накарам Акира да изглежда, че се усмихва! - Тай
Акисе ще е наред...вярвам го. Знам, че ти е тежко..аз съм виновна за това, но нямахме друг избор. - Kyoko
Акисе ще е наред...вярвам го. Знам, че ти е тежко..аз съм виновна за това, но нямахме друг избор. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Не се брои..Добре, къде трябва да отида и какво трябва да направя ? - Сахир
Трябва да преминеш през него за да се доближим до истинската ни цел - Виджил
Разбирам..С Мира ще се погрижим за това - Сахир
Кимна Щом казваш.. - Сиел
Трябва да преминеш през него за да се доближим до истинската ни цел - Виджил
Разбирам..С Мира ще се погрижим за това - Сахир
Кимна Щом казваш.. - Сиел
Emoran- Administrator
Отиде до него. А-а-ами...аз съм Синтия, п-п-приятно ми е... - Синтия
Прегърна я през рамо. Тя е част от моя екипаж и ще ти помага, Аладин! Искам да я върнеш жива и здрава и ако може да не е тъжна! Засмя се. - Тай
Прегърна я през рамо. Тя е част от моя екипаж и ще ти помага, Аладин! Искам да я върнеш жива и здрава и ако може да не е тъжна! Засмя се. - Тай
BGDodpul- Administrator
Кимна Добре но, не е ли опасно за нея ? - Сахир
Довери му се, ще ти помогне. Пък и не искаш да я виждаш ядосана - Акира
Щом казваш..Погледна към Синтия Аз съм Сахир, приятно ми е. Готова ли си ? - Сахир
Довери му се, ще ти помогне. Пък и не искаш да я виждаш ядосана - Акира
Щом казваш..Погледна към Синтия Аз съм Сахир, приятно ми е. Готова ли си ? - Сахир
Emoran- Administrator
Страх ме е... - Синтия
Няма от какво, йо! Аладин ще те пази, както и ти него! Но да, разбирам те..тия са толкова грозни, че се крият зад маски постоянно. Нали така Браян? - Тай
Няма от какво, йо! Аладин ще те пази, както и ти него! Но да, разбирам те..тия са толкова грозни, че се крият зад маски постоянно. Нали така Браян? - Тай
BGDodpul- Administrator
Намекваш ли нещо идиот..? - Виджил
Пак се почна..Въздъхна Къде се намира целта ми ? - Сахир
Пак се почна..Въздъхна Къде се намира целта ми ? - Сахир
Emoran- Administrator
А, не не не! ^^ Почна да го имитира и да говори с дълбок глас. Ъъъъгх, аз съм Виджил и съм много готин..но съм грозен и трябва да крия лицето си зад маска..Засмя се. Добре го имитирам, а? - Тай
Опъти го, като му метна един ключ, който беше получила с диска. Успех. - Kyoko
Опъти го, като му метна един ключ, който беше получила с диска. Успех. - Kyoko
BGDodpul- Administrator
Свали си маската Поне уцели това, че съм готин.. - Виджил
Хвана го Ще направя всичко по силите си Тръгна натам - Сахир
Хвана го Ще направя всичко по силите си Тръгна натам - Сахир
Emoran- Administrator
Акира, направи нещо! Виджил ще те победи в надпреварата кой е по - готин ако не кажеш нещо готино и ти! - Тай
Тръгна след него плахо. - Синтия
Тръгна след него плахо. - Синтия
BGDodpul- Administrator
Ти изобщо някога млъкваш ли..? - Акира
Emoran- Administrator
Страница 11 от 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Страница 11 от 25
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите