S.O.S Headquarters
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 4 от 14
Страница 4 от 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: S.O.S Headquarters
Вие вече си изкопахте гроба..Още от мига в който дойдохте в този град Погледна към Сахир Сахир, покажи им какво ги очаква.. - Виджил
Миражите му тъкмо щяха да екзекутират бунтарите, но в тях биват забити кунаи от син сатанински огън. Тъй като те са умение, веднага изгоряха Wait what..? - Сахир
Те са тук..! - Блейк
От близките сгради изскочиха 3 силуета - Акира, Сиел и Акисе
Насочи се към Сахир. След като го видях, че ще избегне, той се заби между бунтарите като ги обгради от стени от сатанински огън - Сиел
Акира и Акисе застанаха пред Ерик и Блейк
Тази битка приключи..Погледна към бунтарите и след това към военния отряд на Сай Ако някой се агресира, лично ще го убия..Очите му станаха червени щом го каза, като зад него се появи силуета на Shadow - Акира
Започна да си танцува леко Чики-та чики-та, Shadow Step е тук baby ъх ! - Акисе
Ще спреш ли да се лигавиш..Излезе през стените от огън - Сиел
Умението му свърши, но все още беше link-нат с Тай чрез верига която държеше в ръката си Твърде много си позволи..Или си тръгваш, или умираш Леко си дръпна ръката колкото да изпъне веригата - Давид
Миражите му тъкмо щяха да екзекутират бунтарите, но в тях биват забити кунаи от син сатанински огън. Тъй като те са умение, веднага изгоряха Wait what..? - Сахир
Те са тук..! - Блейк
От близките сгради изскочиха 3 силуета - Акира, Сиел и Акисе
Насочи се към Сахир. След като го видях, че ще избегне, той се заби между бунтарите като ги обгради от стени от сатанински огън - Сиел
Акира и Акисе застанаха пред Ерик и Блейк
Тази битка приключи..Погледна към бунтарите и след това към военния отряд на Сай Ако някой се агресира, лично ще го убия..Очите му станаха червени щом го каза, като зад него се появи силуета на Shadow - Акира
Започна да си танцува леко Чики-та чики-та, Shadow Step е тук baby ъх ! - Акисе
Ще спреш ли да се лигавиш..Излезе през стените от огън - Сиел
Умението му свърши, но все още беше link-нат с Тай чрез верига която държеше в ръката си Твърде много си позволи..Или си тръгваш, или умираш Леко си дръпна ръката колкото да изпъне веригата - Давид
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Огледа се. Неочаквана помощ? Погледна към Акира, тъй като му беше познато лице. - Shun
Пфю..Запали си цигара. Това беше на косъм. - Санджи
Имам да освобождавам един пич от тук, йо. Ти си ми на пътя. Спря се, като изпъна ръката си и щеше да хване веригата ако може. - Тай
Пфю..Запали си цигара. Това беше на косъм. - Санджи
Имам да освобождавам един пич от тук, йо. Ти си ми на пътя. Спря се, като изпъна ръката си и щеше да хване веригата ако може. - Тай
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Annie: Хъх?! Съюзници? Погледна към тях, след това се доближи до Shun и му каза. Какво ще правим? Кои са тези хора? Междувременно се тревожеше и за Тай, защото не знаеше какво се случва с него.
Последната промяна е направена от -bAzikA- на Сря Май 15, 2019 9:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Присви очи - Виджил
Ние сме Shadow Step. Анти-криминална гилдия от убийци която цели да защитава Адрон Погледна към военните И това ще стане само ако Обърна се към бунтарите ви накарам да се обедините.. - Акира
Това няма как да стане докато Сай е на власт и докато държат Джекъб като заложник - Блейк
Стисна юмрук като зад Блейк се спаунна него сенчест клонинг който му затвори устата Да съм ти давал правото да говориш ? Погледна към Ерик и след това към Ани и Шун Ние поемаме от тук.. - Акира
Написа нещо на ръката си - Виджил
Погледна към Виджил - Сахир
Щом го написа, от сградата на S.O.S започнаха да излизат силни струи дим. Струите бяха толкова силни, че изблъскаха всички надалеч от сградата - Виджил
Chain Ripoff Издърпа енергийната верига от него като му наби щети. Тя се върна в ръката му, а на края на нея имаше нож ( Chain Knife ) Райт е на наша страна хлапе..Потече му кръв от ръката тъй като това умение наранява и него сами. Сградата се разтресе от това което направи Виджил а ти вече си в капан..Виджил..Това беше само за спешни случаи..Какво се случва ? - Давид
Ние сме Shadow Step. Анти-криминална гилдия от убийци която цели да защитава Адрон Погледна към военните И това ще стане само ако Обърна се към бунтарите ви накарам да се обедините.. - Акира
Това няма как да стане докато Сай е на власт и докато държат Джекъб като заложник - Блейк
Стисна юмрук като зад Блейк се спаунна него сенчест клонинг който му затвори устата Да съм ти давал правото да говориш ? Погледна към Ерик и след това към Ани и Шун Ние поемаме от тук.. - Акира
Написа нещо на ръката си - Виджил
Погледна към Виджил - Сахир
Щом го написа, от сградата на S.O.S започнаха да излизат силни струи дим. Струите бяха толкова силни, че изблъскаха всички надалеч от сградата - Виджил
Chain Ripoff Издърпа енергийната верига от него като му наби щети. Тя се върна в ръката му, а на края на нея имаше нож ( Chain Knife ) Райт е на наша страна хлапе..Потече му кръв от ръката тъй като това умение наранява и него сами. Сградата се разтресе от това което направи Виджил а ти вече си в капан..Виджил..Това беше само за спешни случаи..Какво се случва ? - Давид
Emoran- Administrator
Пред Shun и компания се появи голям син щит от киберкристал от ръката му, който да ги предпази да не изхвърчат. Все пак си прикри лицето. Ей, какво се случва..?! Приятелят ни още е вътре! - Shun
Приклекна. Дишаше тежко. Не говорех за Джак, йо...Огледа се. Това не ми харесва на къде отива.. - Тай
Приклекна. Дишаше тежко. Не говорех за Джак, йо...Огледа се. Това не ми харесва на къде отива.. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Бе предпазена от щита на Shun. Криеше си лицето от дима. В главата и е като лудница - хем е загрижена за Тай, хем се притеснява за всички наоколо и не знае какво да прави.
Последната промяна е направена от -bAzikA- на Чет Май 16, 2019 12:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
Около сградата имаше поле от изолация сформирано от дима Това не е нашата битка с това числено превъзходство..Ще се срещнем пак..Свали си маската като влезе в сградата - Виджил
Гледаше ги - Сахир
God damnit.. - Ерик
Пак се провалихме да спасим Джейк..Огледа се Не бяхме ли повече..? - Влейк
Да, Тай остана затворен вътре заради този димен капан - Виджил
Сиел ? - Акира
Не, огънят ми не може да достигне дима, че да го изяде като умение. Просто защото все едно не съществува.. - Сиел
Акисе ? - Акира
Умението ми да разрязвам през всичко действа както при Сиел. Все едно няма какво да разрежа - Акисе
Ясно, с вързани ръце сме - Акира
По предавателя говореше с Виджил Ясно..Разбрах Прекъсна връзката като погледна към Тай Guess what, затворен си в сградата от димна изолационна бариера - Давид
Гледаше ги - Сахир
God damnit.. - Ерик
Пак се провалихме да спасим Джейк..Огледа се Не бяхме ли повече..? - Влейк
Да, Тай остана затворен вътре заради този димен капан - Виджил
Сиел ? - Акира
Не, огънят ми не може да достигне дима, че да го изяде като умение. Просто защото все едно не съществува.. - Сиел
Акисе ? - Акира
Умението ми да разрязвам през всичко действа както при Сиел. Все едно няма какво да разрежа - Акисе
Ясно, с вързани ръце сме - Акира
По предавателя говореше с Виджил Ясно..Разбрах Прекъсна връзката като погледна към Тай Guess what, затворен си в сградата от димна изолационна бариера - Давид
Emoran- Administrator
Погледна към Annie, защото усети притеснението ѝ. Всичко ще е наред.. - Shun
Тай остава там..? Стисна юмрук. Трябва да го измъкнем на всяка цена.. - Зоро
Обърна се към Давид. Изпука си кокалчетата. Това важи и за теб, тъп череп. - Тай
Тай остава там..? Стисна юмрук. Трябва да го измъкнем на всяка цена.. - Зоро
Обърна се към Давид. Изпука си кокалчетата. Това важи и за теб, тъп череп. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Да трябва! И ще го направим, а дотогава той ще ги е пребил всичките. Вярвам в него! Окуражаваше останалите, но най-вече се опитваше да окуражи себе си по този начин. Не искаше да губи надежда.
Ще го измъкнем от там, стига да оцелее - Акира
Недей да ги плашиш де, дайте го малко по-chill - Акисе
Игнорирайте го - Сиел
Млъквай ! - Акисе
Facepalm Пак се почна..Тей де Огледа ги С наша помощ съм сигурен, че бунтарите ще успеят да свалят Сай от власт, а вие ще си върнете приятеля - Акира
Така е по-добре ! - Акисе
Ти си този който е на чужда територия..Посочи зад него - Давид
Пристъпиха зад Тай - Сахир и Виджил
Недей да ги плашиш де, дайте го малко по-chill - Акисе
Игнорирайте го - Сиел
Млъквай ! - Акисе
Facepalm Пак се почна..Тей де Огледа ги С наша помощ съм сигурен, че бунтарите ще успеят да свалят Сай от власт, а вие ще си върнете приятеля - Акира
Така е по-добре ! - Акисе
Ти си този който е на чужда територия..Посочи зад него - Давид
Пристъпиха зад Тай - Сахир и Виджил
Emoran- Administrator
Имате ли някакъв план как да действате? - Shun
Погледна и към тях. Направи знака за Ice Make. Добре тогава..! - Тай
Погледна и към тях. Направи знака за Ice Make. Добре тогава..! - Тай
BGDodpul- Administrator
Да, но не е лесен за изпълнение. Всичките подчинени на Сай са уникални по себе си от към офанзивни и дефанзивни които да атакуват и да го пазят ако се наложи. Отстранявайки ги един по един е единствената ни опция с/у тях - Акира
Очаквах го..Както видяхте, Виджил е тежък опонент който манипулира бойното поле. Щом се появи и Сахир който манипулира реалността със своите илюзии, нашите шансове за победа спаднаха драситчно докато не се появи гилдията Погледна към Акира Благодаря ви за което - Ерик
Няма за какво. И двете страни имате приятел в плен, докато ние имаме плячка в очите на Сай. Тук ще вмъкна нещо Погледът му стана сериозен Посмеете ли да убиете Сай, Виджил или Сахир, лиюно ще ви накарам да се радвате на цветята от към корените - Акира
Усмихна се леко Вижте го.. - Давид
Сахир, заеми се с него и го затвори при Jacob - Виджил
Пристъпи напред като от него се усети енергията която се усеща от Акира и Виджил. Тази на нинджа бог или по-точно богинята Мира Съжалявам, изпълнявам заповеди - Сахир
Очаквах го..Както видяхте, Виджил е тежък опонент който манипулира бойното поле. Щом се появи и Сахир който манипулира реалността със своите илюзии, нашите шансове за победа спаднаха драситчно докато не се появи гилдията Погледна към Акира Благодаря ви за което - Ерик
Няма за какво. И двете страни имате приятел в плен, докато ние имаме плячка в очите на Сай. Тук ще вмъкна нещо Погледът му стана сериозен Посмеете ли да убиете Сай, Виджил или Сахир, лиюно ще ви накарам да се радвате на цветята от към корените - Акира
Усмихна се леко Вижте го.. - Давид
Сахир, заеми се с него и го затвори при Jacob - Виджил
Пристъпи напред като от него се усети енергията която се усеща от Акира и Виджил. Тази на нинджа бог или по-точно богинята Мира Съжалявам, изпълнявам заповеди - Сахир
Emoran- Administrator
Значи трябва все от нас да се заеме с някого поотделно? - Зоро
Аз ще ви помагам също....макар и да не ми харесват подобни неща.. - Синтия
Кимна. Ще съм с вас. - Shun
Трепереше от страх. Но в същото време се усмихна. Човече...ти си силен. Но в сравнение с онзи чернокоско който видях на арената, тоя страх който изпитвам сега е минимален. - Тай
Аз ще ви помагам също....макар и да не ми харесват подобни неща.. - Синтия
Кимна. Ще съм с вас. - Shun
Трепереше от страх. Но в същото време се усмихна. Човече...ти си силен. Но в сравнение с онзи чернокоско който видях на арената, тоя страх който изпитвам сега е минимален. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Ще се справим. Първо трябва да уточним кои срещу кого ще се бият. За да увеличим шансовете ни за победа трябва да анализираме техните и нашите умения за да изберем кой срещу кого ще се справи по-добре.
Трябва да ги започнем по ред. Там е работата, че всеки от тях се занимава с разлинча секция от техния нарко-канал - Акира
Прекъсна го Преди да продължиш, предлагам да се обобщим това другаде. Да не е на улицата - Ерик
Съгласен съм с това, докато се съберем ще върна бунтарите по домовете им - Блейк
Значи е решено. Чакам ги в гилдията ми Даде им координати - Акира
Значи си се срещнал с Кай ( Акира ).. - Виджил
Очите му светнаха като на Акира когато си използва уменията Мира..Извади си байонета като протегна свободната си ръка към Тай Spectroimage ! Около Тай се spawn-наха огледала които се въртяха около него. Бяха 8 като от всяко едно излезе мираж на Сахир който го нападна с нож - Сахир
Прекъсна го Преди да продължиш, предлагам да се обобщим това другаде. Да не е на улицата - Ерик
Съгласен съм с това, докато се съберем ще върна бунтарите по домовете им - Блейк
Значи е решено. Чакам ги в гилдията ми Даде им координати - Акира
Значи си се срещнал с Кай ( Акира ).. - Виджил
Очите му светнаха като на Акира когато си използва уменията Мира..Извади си байонета като протегна свободната си ръка към Тай Spectroimage ! Около Тай се spawn-наха огледала които се въртяха около него. Бяха 8 като от всяко едно излезе мираж на Сахир който го нападна с нож - Сахир
Emoran- Administrator
Кимна. Ще се срещнем там. - Shun
Тоя не го познавам! Знам само Акира! Отскочи високо във въздуха, като се завъртя така, че ръцете му да сочат надолу. Ice Make: Prison! Създаде ледена клетка,в която затвори всички миражи, а той самия застана върху клетката. - Тай
Тоя не го познавам! Знам само Акира! Отскочи високо във въздуха, като се завъртя така, че ръцете му да сочат надолу. Ice Make: Prison! Създаде ледена клетка,в която затвори всички миражи, а той самия застана върху клетката. - Тай
BGDodpul- Administrator
Annie: Гледаше към кординатите. Добре, в такъв случай, ще се видим по-късно. Да вървим, Shun.
Запъти се към гилдията заедно с Annie и компания. - Shun
S.O.S Headquarters >>>>>>> Сградата на гилдията "Shadow Step"
S.O.S Headquarters >>>>>>> Сградата на гилдията "Shadow Step"
Последната промяна е направена от BGDodpul на Сря Май 22, 2019 12:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
BGDodpul- Administrator
Гледаше към Тай - Сахир
Сахир..Какво чакаш ? - Виджил
Колебаеше се, а през това време Давид вече го нямаше. Беше ги оставил те двамата да се оправят - Сахир
Сахир..Какво чакаш ? - Виджил
Колебаеше се, а през това време Давид вече го нямаше. Беше ги оставил те двамата да се оправят - Сахир
Emoran- Administrator
Тъй като гледаше от високо, погледът му се спря на Виджил. Заостри поглед. Приклекна, като от краката си отприщи експлозия, която да го изстреля към Виджил мигновено. Fire Dragon's..Iron Fist!!! Ръката му се възпламени. Замахна към лицето му преди да си е завършил изречението. - Тай
BGDodpul- Administrator
Smoke реагира вместо него като му активира Outsider-а. Юмрукът на Тай мина през него като Виджил веднага се отмести и с деактивиране на умението хвана Тай за врата и го заби в земята - Виджил
Emoran- Administrator
Насочи лакът към Виджил след като бива забит, като от него излезе ледено острие. - Тай
BGDodpul- Administrator
Пусна го с отскок настрани с който се претъркули и се изправи до клекнало положение. Подпираше се с едната си ръка като погледна към Тай Явно после ще се наложи лично да си поговоря със Сахир..Изпука си пръстите докато носеше ръкавици без пръсти по моя начин.. - Виджил
Emoran- Administrator
Изправи се, като си изпука врата. Човечеее...това заболя. Обърна се към Виджил. Йо, ти си също толкова страшен колкото Акира. Казваше се....Виджил? Приятно ми е! - Тай
BGDodpul- Administrator
Присви очи през маската си Трябва ли да ме интересува това..? За какво ми го казваш това..? - Виджил
Emoran- Administrator
Страница 4 от 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------ADDRON----------------------------------
Страница 4 от 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите