Silva Island
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: --------------------------------Из океана-----------------------------------
Страница 8 от 15
Страница 8 от 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Silva Island
My Hero Academia S2 OST - Trinity / Sanmittai
Тай: ...?!? След експлозията си, Тай се изненада когато усети ръката си да тежи толкова много. Още повече, шестото му чувство шумеше като аларма в главата му. По дяволите!!! Поглеждайки през рамото си, Тай видя как шиповете се насочиха бясно към него като че ли от нищото. Чрез експлозия той успя да ги избегне, но те започнаха да го преследват. NANI!?!? Тай бе принуден да бяга непрестанно из въздуха, но шиповете не спираха да го преследват. В този момент, той леко се усмихна. Ха-ха...това е...! Погледна към Шото. Точно като моят Steel Essence! Наистина си добър, йо..! Но...аз много добре знам слабостта на това мое умение, Шото! За разлика от мен, когато ти освободиш огънят от тялото ти, ти губиш контрол над него. В замяна на тази чудовищна сила, ти жертваш прецизността и контрола над пламъците ти. Тези шипове....те няма да спрат да ме преследват докато не ме уцелят. Но не ги контролираш ти...!!!! Нали така?!?!? Внезапно, точно преди Шото изцяло да премахне дима, Тай отприщи експлозия, насочена право към него докато шиповете го преследваха. По този начин, той се изстреля директно към Шото. Тодороки в този миг успя да премахне целия дим, но беше твърде късно да посрещне Тай, който вече бе пред лицето му..или поне така му се стори. Тай просто премина покрай него и успя да докосне едно от крилете му. Но...нещо не беше наред. Шото щеше да види само за миг докато Тай го задминава частици от ледена енергия, излизащи от устата му. Какво се бе случило? Тай бе изял много малка част от леда по ръката си, за да може само за миг да използва същият тип енергия.
I will keep on evolving...
NO MATTER WHAT!
Diamond Essence!!!!!!
NO MATTER WHAT!
Diamond Essence!!!!!!
Diamond essence бе смесицата на стоманената му енергия с тази на диамантеният лед на Шото. Тя щеше да придаде на Шото смесица от магнитните свойства на Steel Essence-а на Тай и да ги увеличи с тези на диамантеният лед на Шото , карайки копията да се насочат към крилете му с цел да ги унищожат и да го накарат да се приземи. Преминавайки покрай Тодороки, сега той беше на пътя на шиповете, а след diamond essence, те бяха гарантирани да се насочват към него.
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Ace Combat Zero Ost - Zero
Преди контраатаката си докато маневрираше във въздуха, Тай усети как 5 гигантски ледени стълбове се извисяват нагоре, а след падането на димната завеса и ги видя. Тай и Шото се намираха на дузина метри над земята, а тези ледени кули се извисиха над главите им, така че бяха поне 20тина метри високи. Тай обаче не виждаше опасността в тях, нито шестото му чувство го алармираше да се пази оттях, за това той продължи своята атака към Шото. Тя, разбира се, се оказа успешна. Сякаш в момента битката се намираше в фаза, в която двамата братя си разменяха атаки без изобщо да се фокосорват върху защита. Това беше така, защото и Тай и Шото се биеха отвъд лимите си и отприщваха чудовищни unblockable атаки една след друга. Да не говорим, че и двамата притежаваха изключително богат арсенал от техники. Шото, който навярно е криел сигурно 90% от силите си до сега срещу Тай, който току що отключи своето собствено умение - Dragon Soul, което му позволява да поддържа темпото на брат му, а това беше най-важното. Тяхната битка беше битка на темпо. Битка на издръжливост и психика. Битка, при която най-добрата защита беше атаката. Първия, който дори за миг изостане ще бъде загубелия. И двамата бяха поели значителни щети, така че една атака в десятката и всичко приключва. Но нито един от двамата не се даваше толкова лесно.
Тай беше хванат неподготвен от стоманта на Шото, защото нямаше логика той да владее Steel Essence. Но в сегашното си състояние Тай сякаш можеше всичко. Можеше да превърне и най-губещите положение в печеливши. Dragon Soul до такава степен обогатяваше бойния му kit, че го правеше достатъчно flexible откъм всякакви атаки. Шото беше перфектния опонент, върху който да се тества лимита на това умение, понеже Шото беше боец с видимо безкрайни на брой техники. Ледът и пламъците изглежда бяха само основата му, като fighting style-ът му далеч не беше толкова прост. Двубоят им до сега никога не е бил толкова равностоен и интересен, като Тай отново успя да изтиска вода от камък, като върна изненадващата атака на Шото право към него.
Шото се усмихна, когато разбра каквко го очаква.
Хаха, с моите камъни по моята глава, а? Не спираш да ме изненадваш, Тай.
Не разполагам с нужното време да се отърва от магнита.
Да изядеш от диамантите ми? Ти си луд!
Наистина ме хвана неподготвен.
Но уви, това отново не променя нищо...
Първият от 100те ледени шипове достигна крилата на Шото. Обаче в същия миг, той просто изчезна. Изчезна в нищото, като единствената следа бяха крилата, който той сякаш просто ги изостави там. Шесте чифта поеха и неутрализираха всичките пишове, тъй като Diamond Essence-ът беше използван върху тях. А що се отнася до Шото, той не се виждаше никъде. Така си и остана за известно време, поддържайки suspense-ът. Тай навярно беше подострил шестото си чувство намакс и го очакваше отвсякъде, но дали просто не е избягал? Не това не е възможно. Брат му никога не би направил нещо подобно. Тай трябваше да продължава да отприщва експлозии, ако иска да се задържи във въздуха. Веднага когато обаче започне да пада или мръдне накъде и да е било, той ще усети смъртоностна заплаха на сантиметри от очите му. Смъртта го чакаше под формата на.... низши? Достатъчно тънки, че да останат незабележими и остри като бръснач, че да разрежат цялото тяло на Тай. Пространството около Тай беше покрито с низши. И не само то. Цялата околоност беше така. Едно погрешно движение и смъртната присъда беше сигурна. Низшките бяха диамантени, така че това със сигурност беше дело на Шото. Сложна мрежа от низши беше обзела цялото бойно поле във въздуха. Тай вече се досети за каква цел, бяха издигнати тези 5 кули. Всеки string беше увит около тях на различна височина и под различен ъгъл, без повтарящите се patter-ни. Низшките бяха смъртоносни остри, но не за дълго. Нови и нови слойове диамант се появаше около тях удебелявайки ги. Сега Тай трудно би ги скъсал. Трябваше му charge атака за това. Скоро низшките заприличаха по-скоро на въжета, върху които всеки можеше да стъпи. Тай включително. Той знаеше, че брат му не може да контролира леда си извън тялото му, така че знаеше, че е безопасно. Ала в слеващия момент шестото му чувство експлодира. И редом с това Шото се разкри. Чрез чудовищно бърз dash той се насочи право към Тай. Юмрукът му бе запален с буйно черни пламъци, като го насочи право към лицето на брат си. Дясното му кроше щеше да достигне успешно Тай, ала той можеше да реагира и да се предпази. Но каквато и да е реакцията му, атаката не го достигна. В следващата секунда шестото му чувство отново експлодира. Алармираше го, че нещо голямо се задава отзад. Отново беше Шото. Отново дясното му кроше изчезна миг преди да достигне Тай. Отново шестото чувство се активира. И отново и отново. Със страховитата си скорост, която конкурираше тази на CBC Тай по-рано, Шото се изстрелваше навсякъде из "арената", използвайки въжетата за опорни точки. Сякаш Шото в момента се намираше навсякъде. Беше толкова бърз, че единствено after image-ът му можеше да се види. Той не престана да отправя fake атаки към Тай, но всяка една с истински намерения, които да заблудят шесото му чувство. Ала това беше просто един опит. Истината е, че Шото разви скорост, която му позволи да достигне Тай почти едновременно с шестото му чувство. Това и се случи. На практика те го достигнаха в един миг, в който дясното му кроше този път бе сгромолясано върху лицето на Тай или по-точно брадичката.
Тук долу, Тай.
Шото се появи под Тай и му заби чудовищен ъперкът, с което си го върна от по-рано. Дори и изцяло да поеме атаката, Тай нямаше да бъде победен. Не и от един удар. Не и от черните пламъци. Той можеше да поеме много повече. Но и Шото също. Така тяхната битка на издръжливост и темпо продължи. Първия, който изостане, е загубилия.
Последната промяна е направена от -bAzikA- на Вто Окт 10, 2023 3:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Тай: Непрестанно продължаваше да се движи из въздуха докато изведнъж шестото му чувство не му подсказа, че трябва да спре на място ако не иска да бъде нарязан на парчета. W-whoa...!!!! Тай рязко спря, като стъпа на една от нишките под него и дишаше тежко тъй като се размина на сантиметри от смъртта. По дяволите...това много лимитира движенията ми! Скоростта ми няма да е от полза тук..трябва да се адаптирам! Тай се огледа и видя тези огромни стълбове ,от които идваха нишките, но от Шото нямаше и следа. Тай зае бойна позиция, готов да го посрещне. Къде си...?! Къде...ХЪХ?!? Тай блокира едната атака на Шото чрез чист инстинкт, или поне така си помисли. Внезапно друг Шото го нападна. И още един. И още един. Всички тези движения бяха с цел да залъжат шестото му чувство, и успешно го направиха. Тай замахна точно един път и пропусна, което позволи на Шото да се намеси и да му нанесе чудовищен ъперкът. Кха-! Докато Тай бе във въздуха обаче, той се усмихна, защото Шото също попадна в неговия капан. Тук горе...Шото...Внезапно, Шото получи директна екплозия в лицето, равняваща се на директен удар от Тай. Но как така? Когато Тай пропусна атаката си, той store-на impact-а от нея в пламък, реещ се във въздуха, който Тай поддържаше непрестанно чрез контрол над огньовете си. Когато Шото се доближи, Тай пренесе impact-а от удара си през пламъка, за да може да го удари. Така и двамата се удариха взаимно.
BGDodpul- Administrator
Двамата се удариха с чудовищна сила и бяха изстреляни в противоположни страни. Тай нагоре над арената, а Шото - забит в земята, ала по пътя скоростта му беше намалена зареди въжетата, на които се спираше. В резултат на това, двамата поеха сравнително еднакви щети. Шото се изправи с леко затруднения и погледна нагоре към Тай. Тай! Ако продължиш да използваш това умение на пълни обороти... То ти ще останеш инвалид дори и да ме победиш. Твърде рисковано е! Шото без да иска показа загриженост към брат си, което малко или много учуди Тай. Не си заслужава! Тц! Какво си мисля? Да се опитам да разубедя най-големия инат на света? Безсмислено! Ще трябва да приключва битката ни възможно най-бързо. Не бива да му позволявам да жертва бъдещето си за мен. Аз.. не го заслужавам! Шото започна да отскача на въже към въже, докато не достигна височината на Тай. Намираха се на двата края на арената и се гледаха концентрирано един в друг. Братко, откажи се. Мога да продължа така цял ден, но ако ти продължиш, ще стане опасно за теб. Няма да откриеш доктор, който да е fix-не. Dragon Soul... Това умение е неверноятно. Навярно най-страховитото умение, с което съм се сблъсквал. Страховито опоради една единствена причина - потенциалът му е. Той е... неизмерим. Ала твърде много прибързваш! Едва сега го отключи, нали? В момента стискъш зъби от страничните ефекти, нали? Да не говорим, че и повечето ти болка е претапена от адреналина и толерантността от бойния ти опит. Всъщност може дори и сега да е твърде късно. Може да няма връщане назад. Признавам, Тай. Имаш това, което ти позволява да ме победиш. Но няма да е днес. Днес единственото нещо, което ще получиш е загубата. Загубата е част от живота ти. Тя ще те направи по-силна. Загуби, но запази бъдещето си. Не погубвай живота си! Но защо подяволите Шото би бил толкова загрижен за брат си, че да му каже всичко това. Загубата ти... Е ГАРАНТИРАТАН- Шото се опита да повиши тон, но бе прекъснат от внезапна кашлица, при която изкашля малко кръв.
Тай: Бавно се изправи, като погледна към ранения Шото, като изкашля голямо количество кръв, но се усмихна. Личеше си, че беше на предела на силите си и едвам се държеше на крака. Съжалавам, Ани...ще трябва..сама да се справиш...Шото е твърде силен , че да мога да продължа.....Да, така е...рисковано е...но точно това ме прави капитан ,нали така...? ^^ Закашля се. Ако аз...не се раздавам на макс..то какъв пример давам на моите приятели...? Ако те нямат фигура, в която да вярват...то не съм достоен да стана крал на пиратите, йо!!!! Шото...виж..не ме е страх да остана инвалид. Защото през цялото това време, ще съм преследвал мечтата си...! И аз съм готов да умра заради нея! Тази битка свършва само по един единствен начин...с мен като победител! В следващия миг, ту Тай, ту Шото изкашляха отново кръв, като Тай погледна към брат си. Хех..явно..и ти си на предела на силите си въпреки това ,което каза...но...за едно ще те послушам...като мой по - голям брат, ще се вслушам в съвета ти....Тези думи щяха със сигурност да изненадат Шото. Обикновено Тай е най - твърдоглавата личност, но точно този път, той реши да се вслуша в брат си. Защо? Тай затвори очи и си пое дълбоко въздух, като се концентрира и активира CBC и Dragon soul едновременно. Подобно на yin-yang, двете умения започнаха да се въртят едно около друго - душата започна да сиркулира през цялото му тяло, стана едно с него. Такъв уникален баланс трудно можеше да се постигне, и Тай навярно знаеше, че има лимитирано време да го направи.
Шото..
Още преди да открия Dragon Soul...
И да бъда научен на СВС...
Разработих умение, с което да мога да удържа дори на пламъци като твоите и на Сиел...
Но за него трябва изключителен самоконтрол...
Моята най - голяма слабост, хаха... ^^
Това е последният ми трик!
Нямам нищо повече, с което да те изненадам, йо!
We are in the Endgame!
Are you ready, brother?!?!
COME AT ME WITH EVERYTHING YOU'VE GOT!!!
Още преди да открия Dragon Soul...
И да бъда научен на СВС...
Разработих умение, с което да мога да удържа дори на пламъци като твоите и на Сиел...
Но за него трябва изключителен самоконтрол...
Моята най - голяма слабост, хаха... ^^
Това е последният ми трик!
Нямам нищо повече, с което да те изненадам, йо!
We are in the Endgame!
Are you ready, brother?!?!
COME AT ME WITH EVERYTHING YOU'VE GOT!!!
BGDodpul- Administrator
Избърса набързо кръвта от устата и носа си. Изслуша брат си и му се усмихна искрено. Хаха, разбира се. Бях прав. С ината ти е невъзможно да се спори. Ти имаш мечта и и си готов на всичко за нея. Това е достойно за уважение. Но Тай..., аз също имам мечта. Тя не е толкова голяма като твоята. В сравнение с твоята даже е маловажна и да не говорим колко е арогантна. Но тази мечта е единственото, за което живея. Единственото, което ми дава силите да продължа да се бия с теб. Тай, ако ме победиш... Ще ти споделя мечтата си. Погледна го в очите, като задържа нежната си усмивка. Това, за което живея. Ще ти разкажа всичко. Така че нека приключим най-после с битката ни. Нека по-силният победи, нали така? Не се притеснявай. Ще ти дам всичко, което имам. Но не забравяй, че сам си го пожела. Време е да разбереш тайната зад силите ми. Шото затвори очи и премахна усмивката. Тайната зад всичко...
Шото направи един отскок назад и се приземи върху една от кулите. Тай също може да направи същото, че да има solid ground, който да му помогне да charge-не финалната си атака. По този начин сцената щеше малко да заприлича на тази. Всеки стоеше на своята кула, готов да отприщи всичко, което притежава.
Berserk OST HUNDRED YEARS WAR Epic Cover
Шото направи един отскок назад и се приземи върху една от кулите. Тай също може да направи същото, че да има solid ground, който да му помогне да charge-не финалната си атака. По този начин сцената щеше малко да заприлича на тази. Всеки стоеше на своята кула, готов да отприщи всичко, което притежава.
Това е, братко.
Това е краят.
Последната атака.
Финалният момент.
Победителят ще е само един.
Моята мечта..
срещу твоята.
Каквото и да се случи.
Какъв и да е края, знай едно.
Ти винаги ще си останеш...
Мой брат.
и аз винаги...
ще те обичам.
Усмивката на лицето му неконтрилуемо се върна.
Стари спомени започна да се връщат в главата му.
Той се хвана с лицето, в опит да го прикрие.
По дяволите... Защо точно сега?
Каква ползва въобще имам...
От тези фалшиви спомени?!
АХХ!!!
Шото стисна здраво лицето си и го запали. Нарочно си причини болка, за да се стегне. Той не можеше да си позволи да покаже слабост точно преди решаващия момент. Още повече когато тази слабост... е измислена. След като възвърна концетрацията той насъбра цялата си енергия и се приготви да я отприщи. Започна едно по едно...:
Аmaterasu.
Черни като катран пламъци обвиха лявата половина на тялото му.
Диамант.
Диамантени ледове се отприщиха от дясната половина на тялото му.
Шото приклекна от тежеста на тези умения. Но дори така той продължи. Ярки искри започнаха да пресвяткат около него. Скоро цялото пространство около него бе пълно с танцуващи светкавици. Те бяха бели на цвят...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Complete Body Control: Plus Ultra
Да точно така.
Шото току що надмина потенциала на тялото си, като активира своя собствен CBC. Всъщност до сега той непрестанно го използваше, но не напълни обороти. Изглежда това е поредния коз, който е криел в ръкава си. Но намеренията на Тай бяха категорични и нищо не би го оплашил.
Аурата на Шото рязко се промени. Тя сякаш вече не принадлежеше на него. Тази енергия...тя по-скоро извираше от някое чудовище. За нула време достигна до Тай и дори от такова разстояние, той можеше да усети тежеста ѝ.
Задаваше се нещо от друга планета. Нещо, което Тай никога не е виждал. Атака толкова опустошителна, че би изпепелила целия остров, ако никой не застане на пътя ѝ. Съществото, което наричаше себе си брат на Тай зае следната поза:
Върхът на кулата, на която беше приклекнал, започна да се топи. Диамантеният лед в момента се топеше единствено от аурата на Шото, като малко по малко започна да се образува цял водопад.
И тогава се случи. Тай не можеше да повярва на гледката. Шото се изстеля към него, но никакъв звук не се чу. Брат му буквално се отласкаше от въздуха, за да скаси дистанцията по-бързо.
И една секунда преди Шото да достигне Тай, го достигна и звукът. Ужасяващо болезнен шум създаден от ритниците на Шото удари Тай като лека въздушна вълна. В следващата секунда Шото щеше да повали най-опустошителния си юмрук в тялото на Тай. Толкова мощен, че да счупи всяка една кост на противника и толкова възпламенен, че да разпръсне горски пожар из целия остров.
Сега всичко зависеше от реакцията на Тай...
Тай: Слушайки думите на Шото, Тай се усмихна, като погледна към него с гордост, че е негов брат. Хаха...няма нещо такова като маловажна мечта, братко..стига да има за какво да се бориш и за какво да отдадеш живота си...никой не може да ти забрани да го направиш! Точно заради това искам да разбера твоята мечта...точно тук и сега, ще ти покажа колко много очаквах този момент...мига, в който най - накрая ще те надмина. Ако изгубя тук...моята мечта отива по дяволите. Не мога да позволя това да се случи! Така че , братко...благодаря ти, че ми позволи да еволюирам, за да защитя тези, които обичам! Идвам!!!!!!
В този миг, Тай също бясно развя огньовете си, като беше готов да посрещне атаката на Шото с всичко, с което разполагаше. CBC и Dragon Soul в момента бяха едно цяло и имаха общ output от 100%. В този нов mode , Тай можеше да използва само огън и лед. Но бе достатъчно...сега, с това ново умение, той успешно затвърди своята еволюция като the next big thing to strike the world. Огньовете му, макар и големи на размер, освен топлина...от тях се усещаше и огромне студ.
My Hero Academia OST: GO STRAIGHT『You Say Run V5』
(2:23)
Огромни пламъци започнаха да излизат от тялото на Тай, които заедно с неговия СВС бяха засилени на макс. Тези пламъци правеха едно единствено нещо - извличаха топлината от всичко край тях, което ги правеше перфектното оръжие срещу пламъците на Тодороки. За разлика от обикновено, Тай беше много по - спокоен в тази своя форма, главно заради това, че трябваше постоянно да контролира 2 отделни магически source-а в тялото си, които циркулираха като едно цяло. Огън и лед, сляти в едно - студен огън. Още когато Тодороки се дашна към Тай, той щеше да усети как колкото по - бързо се движеше към него, толкова по - студено ставаше. Огньовете му извличаха топлината ,която тялото му създаваше и я нямаляха драстично, до такава степен, че да може неговите огньове да се съпротивляват с тези на брат си. И тогава, Тай видя opening...той предварително бе изпънал ръката си назад, като всичко беше толкова бавно за него, че виждаше нещата кадър по кадър. Той замахна към ръката на Шото, като в отговор на неговата чудовищна огнена вълна, Тай отвърна със същата, но от студен огън....
Тай удари директно Шото и се сблъска с неговата атака, отприщвайки силна и грамадна огнена вълна, която вместо да изпепелява, замразяваше. Дори унищожителните пламъци на Тодороки щяха да бъдат замразени от тази ледена атака и да превърнат цялото бойно поле в една огромна ледена картина....
В този миг, Тай също бясно развя огньовете си, като беше готов да посрещне атаката на Шото с всичко, с което разполагаше. CBC и Dragon Soul в момента бяха едно цяло и имаха общ output от 100%. В този нов mode , Тай можеше да използва само огън и лед. Но бе достатъчно...сега, с това ново умение, той успешно затвърди своята еволюция като the next big thing to strike the world. Огньовете му, макар и големи на размер, освен топлина...от тях се усещаше и огромне студ.
This is...the result of my training...
I call this...
Cold Flame Dragon Mode!
I call this...
Cold Flame Dragon Mode!
My Hero Academia OST: GO STRAIGHT『You Say Run V5』
(2:23)
Огромни пламъци започнаха да излизат от тялото на Тай, които заедно с неговия СВС бяха засилени на макс. Тези пламъци правеха едно единствено нещо - извличаха топлината от всичко край тях, което ги правеше перфектното оръжие срещу пламъците на Тодороки. За разлика от обикновено, Тай беше много по - спокоен в тази своя форма, главно заради това, че трябваше постоянно да контролира 2 отделни магически source-а в тялото си, които циркулираха като едно цяло. Огън и лед, сляти в едно - студен огън. Още когато Тодороки се дашна към Тай, той щеше да усети как колкото по - бързо се движеше към него, толкова по - студено ставаше. Огньовете му извличаха топлината ,която тялото му създаваше и я нямаляха драстично, до такава степен, че да може неговите огньове да се съпротивляват с тези на брат си. И тогава, Тай видя opening...той предварително бе изпънал ръката си назад, като всичко беше толкова бавно за него, че виждаше нещата кадър по кадър. Той замахна към ръката на Шото, като в отговор на неговата чудовищна огнена вълна, Тай отвърна със същата, но от студен огън....
Cold Flame Dragon's....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
GREAT GLACIAL AEGIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
GREAT GLACIAL AEGIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тай удари директно Шото и се сблъска с неговата атака, отприщвайки силна и грамадна огнена вълна, която вместо да изпепелява, замразяваше. Дори унищожителните пламъци на Тодороки щяха да бъдат замразени от тази ледена атака и да превърнат цялото бойно поле в една огромна ледена картина....
BGDodpul- Administrator
BERSERK - DRAGON SLAYER
(My Brother Metal ver.) [slowed to perfection]
Шото летеше към Тай с бясна скорост и даже наподобяваше метеорит. Цялото му тяло отново бе покрито с тежка ледена броня, която отново повиши теглото му до половин тон. Не. Този път дори стигна цял тон. Но дори и толкова тежък, в момента му на отласкване, той за кратко счупи звуковата бариера, от където се създаде този рязък шум. Ала двете коли бяха на достатъчно разстояние, така че Тай да има нужното време да отговори подобаващо. И той не само му отговори на атаката, а и предприе мерки, с които целеше безвъзвратно да я контрира спечелвайки си абсолютната победа. Всичко беше заложено на тази атака. И ето, че решаващият момент пристигна - техния clash.
Тай зае боен stand, активира своето умение, опъна ръката си назад и се приготви за най-силното си кроше. Шото достигна до него експлозивно и също приготви своят юмрук.
Изглеждаха досущ като два титана, готови да сгромолясат чудовищната си сила един върху друг.
Шото разполагаше с повече скорост и тежест на замаха, ала Тай криеше свой коз в ръкава си. Никой от братята нямаше да отстъпи в този твърде равностоен двубой. Черните пламъци на Шото още преди да достигнат Тай, го обсипаха с горещина, способна да стопи костите му за нужното време. Той се къпеше в огнената си аура тъй както никога до сега. Изглежда е заложил на тяхната превъзходност за офензива, заедно с Complete Body Control-а си. А що се отнася до непробиваемия му лед - той го използваше за да придаде тежест на атаката си - еднотонова тежест! И тогава се случи.No words...
Нямаше думи..., които да опиташ случващото се.
Когато двата братя clash-наха юмруците си сякаш.... целия свят.... изтръпна.
Небето се изпълни с ужасяваща енергия, която заемаше форма на бушуващи вихри от пламъци и светкавици. Земята се тресеше под натиска на силите, осбовождаващи се от ударите на двата героя. Стихията, която бе създадена, привлече погледите на всички жители на острова. Тя изглеждаше като гигантски огнен стълб от енергия и подобно на гръм от атомна бомба, можеше да се види отвсякъде из острова, а дори и отвъд него. В своята clash, братята се превърнаха в превъплащение на бурята и разрухата. Въздухът пламтеше около тях. Останалите диамантени кули пропаднаха от въздушните струй. Горки пожар обзе цялата гора на острова, а непрестанните земетръсове държаха всеки, които би дръзнал да помогне, паднал на колене. Това беше трагедия... за острова. Остров Силва го чакаше единствено... гибел...
...
...
...
Ала тогава умението на Тай се активира. Разбира се, ставаше въпрос за...:
COLD FLAME DRAGON'S GREAT GLACIAL AEGIR!
Това умение беше ключът към победата на Тай... Или поне това беше единствената му надежда. Но със сигурност беше най-добрият му ход в тази ситуация. Тай беше силен. Много силен. Вкален и здрав от десетките си битки на живот и смърт, както и на издръжливост. Можеше да устои на удара на Шото. Но дори и така, той не можеше да се сравнява с пламъците му. Брат му просто... беше роден по-силен. Но това никога не би го спрял. Не и Тай. Каквото и да става, той винаги ще намери начин да еволуира и да продължи напред! И ето, че след активирането на умението му, везната малко по малко започнма да се изравянява. Черните пламъци наистина бяха опустошителни. За нула време създадоха горски пожари из цели остров, но не само това. Аматерасу пламъкът нямаше да спре да гори, докато не изгори всяко едно дърво по пътя си. Нямаше надежда за пожарникарите. Навярно нямаше никаква надежда. Ала Тай не мислеше така. Чрез своя студен пламък, той намери решение на проблема. Този специален огън извилаче топлината на всичко около тях, а в този случай - Аматерасу пламъка. Cold Flame-ът беше перфектното оръжие срещу някой като Шото. Неговите опустошителни пламъци започнаха да губят качествата си. Те става все по-студени и студени. Но не беше само това. Cold flame-ът направи много повече. Целия рояк от огън, който беше заел целия остров, сега биваше замразен. Всички дървета вместо да биват изпепелени, биваха замразявани и запазвани. Невъзможно! Сякаш енергия на Шото, която кипеше в черни пламъци, ѝ се понижаваше темепратурата до толкова ниско, че биваше замразена. Скоро целият остров придоби ледени нюанси. Ала това не беше края. Тай спаси острова от гибел, но сега оставаше да спаси и себе си. Все пак, ЕДНОТОНОВИЯТ натист на Шото, редом с CBC засилката която разви по пътя, бяха изцяло изсипани върху Тай. От натиска layer-и на кулата, върху която стоеше Тай, започна да се руши. Ледени отломки заеха пространството между двата братя, а техния clash ПРОДЪЛЖИ!
МОЯТА МЕЧТА
СРЕЩУ ТВОЯТА.
И когато силата с юмруците им започна да се изчерпва, те нападнаха и с глави.
Блъскайки си челата едно в друго, чисто нов взрив от енергия се създаде, които отвя всичко отломки. Двойният clash продължаваше все така гръмоносно и нито един от братята неотсъпваше. И двамата напъваха с всички сили, като от болка дори цениците си бяха загубили. С напълно бели очи и притапени от стискани зъби, двата братя продължиха натиска си до последния етап. Ала преди това да се случи времето сякаш се забави. Преди финала, двата братя влезнаха в state извън битката. State, в който сякаш можеха да си чуят мислите. И тогава Тай го видя. Въпреки кръвта, която се стичаше от челото през очите му, той погледна към Шото и със сигурност остана изненадан.
Шото.... се усмихваше?
My Hero Academia OST - Might+U
Следните мисли на Шото, Тай можеше да ги чуе в съзнанието си, докато clash-ът им сякаш беше паузиран за кратко преди финалния етап.
Ще го повторя още веднъж, но този път за последно.
Тай, ти наистина си невероятен.
Навярно не го осъзнаваш, но ти вече си ме надминал.
Диамантения лед. Аматерасу пламъкъка.
Две непобедими умения, от които всички врагове на TG трепериха.
Ала ти ги преодоля без дори за момент да изпаднеш в отчаяние.
Дори и след като вече веднъж си загубил срещу тях.
Щом можеш да победиш леда и огъня ми, то значи можеш да победиш и мен.
Все пак Complete Body Control и всичките ми други способности...
Са заети. Заети назаем от друг, за да изпълня мечтата си.
Точно така мечтата ми.
Споменах, че ще ти споделя каква е тя, щом ме победиш, хм?
Изглежда още ще трябва да се постараеш.
Тай усети, че Шото го побеждаваше по чиста физическа сила.
Дори да мамя използвайки тези чужди умения, аз ще трябва да те победя.
Така ще бъде по-добре и за двамани.
Не мога да ти кажа защо, но ще трябва да ми се довериш.
За това...Тай...,
ЗАГУБИ!!!
ОТКАЖИ СЕ!!!
ОТПУСНИ РЪКАТА СИ!!!
ОСТАВИ СЕ ДА ТЕ ПОБЕДЯ!!!
ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПО СТАРОМУ!!!
СЕМЕЙСТВОТО НИ!!!
АЗ ЩЕ ГО ПОПРАВЯ!!!
АЗ ЩЕ ОПРАВЯ ВСИЧКО!!!
От чутото, Тай щеше да получи déjà vu. Болезнен спомен се върна в съзнанието му. Спомен от близкото минало. Ставаше дума за TG raid-а, за първата му битка срещу брат си. И тогава Шото говореше със същия поглед. Същата страст. Същото искрено желание да поправи всичко. Ала това, което навярно Тай никога нямаше да му позволи е, да поеме цялата отговорст абсолютно сам. Още тогава, той целеше да използва планът на X1, за да поправи всичките си грешки. Да поправи семейството им. Спомени за Irene и Silver също се появиха в съзнанията и на двата братя. Техните родители може да са далеч от перфектектни, но е истина, че са ги обичали. Обичали са семейстовото си и навярно им се ще никога то да не се е разпадало. Сега когато родителите им са мъртви навярно е твърде късно, ала място за надежда винаги има. Погледът на Шото обаче малко се различваше от преди. Истината не е толкова проста. Ала макар и с различни все още неизвестни методи, Шото навярно все още се опитваше да поправи семейството им... да поправи всичко абсолютно сам. И за негово съжаление едно от предизвикателствата му по този път бе да победи по-малкия си брат. Шото се усмивкаше, ала ясно се виждаше болката зад нея. Той не желаеше тази битка с брат си. Не желаеше нищо от това да се случва. Ала избор нямаше. Или поне той се беше убедил в това...
Резултатът от тегхият clash щеше да почака още малко, а през това време Might+U OST-ът продължаваше.
По време на клашът им, Тай продължаваше да напира с всички сили. Независимо, че Шото го превъзхождаше по сила, той можеше да види в очите на брат си, че той никога нямаше да се предаде, каквото и да става. Защото макар и да нямаше сили, Тай имаше неизмерима воля - воля да продължава напред. И точно заради това, той не искаше да загуби. За разлика от Шото, Тай не мислеше за семейството си. Не, че не искаше отново да ги види..но знаеше, че това ще е огромна крачка назад.
Шото...
Съжалявам, братко...
Съжалявам, че не успях още тогава да те спра...
Мечтата ти...тя е благородна...
Но това не е нещо, което ти сам можеш да промениш.
Искаш да поправиш семейството ни...?
Съжалявам, но...ако се върна към такъв живот...
То аз ще предам всички мои другари.
Хора, чиито мечти аз трябва да реализирам!
ШОТО!!!
Майка ни и баща ни...не биха искали това!
Единственото, което те искат от нас сега, е да продължаваме напред!
Тази огромна крачка, която се опитваш да направиш...
Тя не е напред, а назад, Шото!!!
Боли ме...мислиш ли, че не ме боли?!?!
Убих собственият ни баща..
А дори не съм виждал как изглежда мама!
Навярно никога няма и да я видя...
Но знам, че тя вярва в мен, йо!!!!
Аз не съм човек, който прави крачка назад..
Няма да живея в миналото, Шото...!
Аз винаги продължавам напред...
И ще продължавам да вървя!!!!!!
Единственото нещо, което искам е...
Да спася семейството ми това , каквото е останало...
Теб и Тоуя.....
ЩЕ ВИ СПАСЯ И ДВАМАТА, ЙО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЯМА ДА ТЕ ОСТАВЯ ДА НАПРАВИШ СЪЩАТА ГРЕШКА, КОЯТО ТОБИ НАПРАВИ!
ЩЕ ТЕ ПОБЕДЯ АКО ТОВА ЗНАЧИ ДА ТЕ СПАСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Съжалявам, братко...
Съжалявам, че не успях още тогава да те спра...
Мечтата ти...тя е благородна...
Но това не е нещо, което ти сам можеш да промениш.
Искаш да поправиш семейството ни...?
Съжалявам, но...ако се върна към такъв живот...
То аз ще предам всички мои другари.
Хора, чиито мечти аз трябва да реализирам!
ШОТО!!!
Майка ни и баща ни...не биха искали това!
Единственото, което те искат от нас сега, е да продължаваме напред!
Тази огромна крачка, която се опитваш да направиш...
Тя не е напред, а назад, Шото!!!
Боли ме...мислиш ли, че не ме боли?!?!
Убих собственият ни баща..
А дори не съм виждал как изглежда мама!
Навярно никога няма и да я видя...
Но знам, че тя вярва в мен, йо!!!!
Аз не съм човек, който прави крачка назад..
Няма да живея в миналото, Шото...!
Аз винаги продължавам напред...
И ще продължавам да вървя!!!!!!
Единственото нещо, което искам е...
Да спася семейството ми това , каквото е останало...
Теб и Тоуя.....
ЩЕ ВИ СПАСЯ И ДВАМАТА, ЙО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЯМА ДА ТЕ ОСТАВЯ ДА НАПРАВИШ СЪЩАТА ГРЕШКА, КОЯТО ТОБИ НАПРАВИ!
ЩЕ ТЕ ПОБЕДЯ АКО ТОВА ЗНАЧИ ДА ТЕ СПАСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BGDodpul- Administrator
Anakin's Suite but it's even more depressing
Двамата продължаваха да напъват един в друг с ръце и глава, ала силите на двамата започваше да намаля. Не само силите, а дори пламъка на живота и на двамата ставаше все по-малък. Сблъсъкът им беше толкова равностоен, че никой не отсъпваше ни по сила, ни по воля. И двамата даваха всичко от себе си и отвъд това. Отдавна бяха задминали лимите си и сега жертваха живота си и или това никога повече да не проходят в името на победата. Ако оцелеят навярно и двамата щяха да останат инвалиди. Шото добре осъзнаваше това. Той вече беше разкрил, че обича брат си и че половината от мотивите му са именно любовта му към него и семейството му. Той искрено искаше да възобнови мира в фамилията му и отново да бъдат заедно. Ала Тай беше прав за едно нещо. Шото наистина гледаше само и единствено към миналото и не можеше да го приеме такова каквото е. Преди и двамата да припадна от умора, Шото каза следните думи, които Тай навярно нямаше веднага разбере какво точно означават.
Живея в миналото?
Хаха, може би от твоята гледна точка наистина изглежда така.
Ала истината за съжаление е малко по-различна.
Аз не мога да продължа напред като теб, Тай.
Аз не мога продължа напред...,
когато дори не притежавам минало.
Когато нямам история.
Когато дори не съществувам.
Когато дори не мога да се нарека твой брат...
Тай, ти победи тази битка.
По-силен си от мен.
Ала истинският ти противник не съм аз.
До сега се опитвах аз да те спася от него, но изглежда отново се провалих.
Такъв съм. Брат провал.
Изглежда ще трябва да оставя ти мен да спасиш.
Да ме спасиш..., както спаси Тоби.
Шото му се усмихна, след което отпусна тялото му. Но не го направи нарочно. Той не му се остави. Напротив. Той даде всичко от себе си и накрая изгуби. Не му стигна изключително малко. Тай дори и по-слаб, неговата воля не му позволи да се предаде. Най-големият инат на света никога не би се предал дори и срещу по-силен противник. И точно така, Тай успя да нанесе последния удар. Масивна експлозия се създаде, която разруши изцяло ледената колона, върху която бяха. И двамата започна да падат към земята. Шото в безсъзнание от поетите щети, а Тай - полумъртъв от aftermath-а на уменията си. Но победителят беше той. Тай можеше да се приземи и да оцелее, докато Шото. Шото го чакаше последствията от загубата му. А какво точно означаваха последните му думи, тепърва предстоеше на Тай да разбере.
(Музиката продължаваше)
Леденият pillar върху който беше Тай се счупи след като сблъсъкът му с Шото приключи, като и двамата започнаха да падат надолу към земята. Тай изслуша брат си и докато падаше виждаше всичко на бавен кадър. Все пак това, което чу, пренесе съзнанието му някъде надалеч...опитвайки се да си представи какъв би бил живота му ако имаше нормално семейство. Веднага след това, той се усмихна и погледна към Шото.
Шото...наистина не знам за какво говориш, йо. Но знам едно...
Всеки...има правото да мечтае!
И аз няма да позволя...
На когото и да било...
Да ти отнеме това право!
Не ти трябва минало, за да градиш бъдеще!
Обещавам ти...
Ще те спася...
И ще ти позволя да мечтаеш отново!
Всеки...има правото да мечтае!
И аз няма да позволя...
На когото и да било...
Да ти отнеме това право!
Не ти трябва минало, за да градиш бъдеще!
Обещавам ти...
Ще те спася...
И ще ти позволя да мечтаеш отново!
BGDodpul- Administrator
Двамата паднаха безсилно на земята, заедно с ледените отломки. И двамата изглеждаха еднакво мъртви, обаче победител имаше. Това беше Тай. Макар и с триста зора, той можеше да се изправи, тъй като беше поел по-малко щети. Той можеше покуцвайки да се придвижи до брат си и да го види легнал в полубезсъзнание. Този път Шото нямаше да се изправи. Този път Тай наистина го победи. Шото беше заледен от умението на Тай. Всъщност цялата гора наоколо беше така, като точно това спаси природата от опустошителните пламъци на Шото. Пламъци, които няма равен. Пламъци, които никой не можеше да потуши... Ала Тай демонстрира обратното. Той доказа, че дори и да се родиш надарен с талант и ген, победата ти не е гарантирана. Ледът на Шото беше по-здрав, а пламъкът му по-горещ, но Тай въпреки това го победи. А сега Шото трябва да си удържи на думата. По-рано беше казал, че ако загуби, ще разкрие мечтата си. Шото наистина загуби, уви изглежда той не можеше нито да мръдне тялото си, нито да проговори. Но тогава се случи нещо странно. Чу се глас от тялото на Шото, ала устните му непомръднаха. Мистериозен и зловещ глас, който гласеше следното:
Отново загуби?
Какво разочарование.
Оказа се доста безполезен, Шото.
Изглежда сам ще трябва да се справя с него.
Тези думи със сигурност принадлежаха на villain.
Един много опасен злодей.
Но кой точно?
Зловеща аура се отприщи от тялото на Шото, което го накара да помръдне. Първо пръстите на ръцете му, а след това краката му. Шото се изправи. Ала това вече не беше Шото. Последната следа от него бяха сълзите в очите му и последните му думи:
Тай, аз съжалявам...
След казаното, този злодей сякаш превзе тялото на Шото и само неговата подтискаща аура се усещаше. Беше толкова голяма, че Тай дори и без да е ранен навярно нямаше да има шанс. Ала Тай едвам можеше да ходи, камо ли да продължи да се бие. Положението беше... трагично.
Тай: Дохождайки до Шото, Тай имаше намерението да му помогне да се изправи и заедно да отидат до дървото с надеждата Тоби и Синтия също да са там, но това не се случи. Вместо това, Тай видя как брат му не помръдваше, а изневиделица, от него се усети адски зловеща аура, както и се чу зловещ глас..Тай сложи ръце пред лицето си, като само с разкритието на аурата си, злодея успя да попречи на Тай да направи дори и крачка. К-какво по..?!? Шото, какво става...?! Ъгх-! Тай искаше да се движи, но тялото му беше тотално изключило. След толкова много използване на СВС и Dragon Soul, той нямаше как да продължи да се движи, камоли да се бие. Това е лошо...явно съм дотук...трябва обаче,...трябва да набавя време..ако някой дойде...! Дори така..н-няма да се предам...! Погледна към Шото. Кой си ти..?!?! Излез от брат ми!!!!!!!
BGDodpul- Administrator
???: Злодеят в Шото беше едновременно познат и едновременно не. Сякаш Тай по някакъв начин е осъществявал контакт с него, но непряко. Тази зловеща и подтискаща аура беше на 5% позната, сякаш Тай и преди я е усещал. Ала останалите проценти, Тай си нямаше и на идея на кого принадлежат. Ала още преди да събере мислите си, той бе обстрелян с един от тези 5%. Злодеят изпъна ръка напред и отприщи огнени пламъци. Те не бяха нито черни, нито сини. Изглеждаха като обикновени пламъци, но в следващия момент Тай бързо се убеди, че това не беше така. Огньовете около ръката му се сформираха в острие. Те буквално се материлиазираха в твърд обект - техника, много позната на Тай. И тогава той го почувства. Този 1%, който му беше познат принадлежеше на Роуз. Без съмнение това бяха пламъците на семейство Роуз. Без да се обяснява злодеят започна да крачи към Тай и щом го достигна посегна с хоризонтален замах с меча си да го посече. Тай, ти се би достойно, но за съжаление твоят край настъпи. Не се притеснявай. Ще имаш предостатъчно време да си поговориш с брат си... В ОТВЪДНИЯ ЖИВОТ!!! Продължи да замахва. Атаките му бяха обикновени, но дори и те бяха challenge за Тай в текущото му състояние.
Тай: Хъх...? Какво е това чувство...? Защо имам усещането, че...тези пламъци...не, няма начин! Въобразявам си! Тай бе встъписан от случващото се пред очите му, но не можеше да отлепи поглед от Шото. Как така злодеят вътре в него имаше пламъците на Ани?! Това е...трик...! Избегна единият замах едвам едвам, но му беше трудно да се движи, затова създаваше малки експлозии с ръце, за да се изблъсква назад и да си набави разстояние. Дишаше тежко. Това е техника на приятелката ми...! Защо и ти я можеш?! Изобщо кой си?!?! Отговори ми, злодей!!
BGDodpul- Administrator
???: Острието му не достигна, Тай, но това е само защото не се опитваше истински. Не бързаше да го праща в отвърдното и пожела да си поиграе малко с него, защото харесваше невинните му реакции. Тай, съжалявам те. Съжалявам те, че си толкова предан на тази отрепка. Погледна към Тобирая, който все още беше в безсъзнание, някак си непокътнат от ледените отломки. He's a dead man. Смъртта му ще подобри този свят. Не само това. Ако не беше заел неговата страна, нямаше да бъде нужно да се изправяш в тази ужасточена битка срещу брат си. Нека ти кажа нещо. Шото не тъй омраза към него въпреки жалкото му предателство. До днен днешен не мога да го проуме, но е така. Причината Шото да е след него е защото той бе сключил сделка с мен. Сделка, която е мотивирана изцяло от любовта му теб. Тай, Шото наистина те обича кат свой брат, ала ти избра този жалък предател вместо да му се довериш. ЗАЩО? ЗАЩО ГО НАПРАВИ?! Опс, къде са ми обноските, да отговарям на въпроса с въпрос? Моя грешка. Питаш ме от къде притежавам тези пламъци? Тези пламъци не са притежание на твоята приятелка. Това е пламъка на Сара Роуз. Усмихна му се. Изглежда злодеят се наслаждаваше на болката на Тай и вместо да го убие набързо реши да го измъчва с думи. Отделно му харесваше жалките му опити да проуме какво точно се случва. От къде този злодей разполага с тази информация? От къде се познава с Шото? Как е превзел тялото му? Защо знае за Сара Роуз и как ползва пламъците ѝ? Твърде много въпроси, на които все още нямаше отговор. Е сега е твой ред да отговориш на въпроса ми. Редуваме се, така е честно, нали? Е сега, кажи ми, защо избра Тобирая пред брат ти?
Тай: Думите на злодея наистина го ядосваха, като той си прехапа долната устна от яд. Не говори...така за брат ми...нито за Тобииии...!! Бавно си насочи ръката към него, като си допря палеца и средния пръст, сякаш се готвеше да отприщи Deku Smash от пръстите си, увеличавайки още повече перманентните щети, но за сега се сдържаше. Сключил си сделка с Шото, казваш...?! Трудно ми е да го повярвам...хора, които сключват сделки..са най - големите манипулатори...! Сигурен съм, че точно това е желаният ти outcome...злодей!!!! Но...няма да се предам...няма да предам Тоби..нито Шото, йо!!! Моят избор...той няма нищо общо с любовта ми към брат ми!!! Направих правилното решение...и избрах мечтата си. И сега, ще спася и Шото, и Тоби!! А ти, не знам как имаш пламъците на Сара Роуз, но ще си платиш за стореното...!!
BGDodpul- Administrator
Aram Zero- I'M NOT BURIED YET
???: Манипулатор? Засмя се от чутото. Повярвай за мен как ще се развият нещата няма значение. В края винаги аз ще съм победил. Сключих сделка с Шото не защото имах нужда специално от него.
Направих го, защото той ме помоли.
Точно така. Шото ме помоли за шанс отново да се срещне с теб.
Той разполагаше с реален план как да оправи семейството ви и желае да започне с теб.
Ти наистина не осъзнаваш колко загуби застъпвайки се за Тоби.
Пирате, ти имаш награда за главата ти и навярно можеш да си представиш какво е да си преследван.
Е, сега си представи същата ситуация, но умножена по 10.
В момента Тоби е най-издирвания престъпник в света.
Греховете, които се извършил са непростими и голяма част от световното население го презира.
По-добре да ти спестя наградата за главата му.
Това, което искам да кажа е, че рано или късно Тоби ще бъде заловен и убит.
Убит понеже няма затвор, който да го задържи.
Все пак най-строгия затвор в света не можа да удържи хора като Overhaul, камо ли Тобирая.
Нарочно даде пример с Чисаки, демонстрирайки колко добре познава Тай и историята му.
Смъртта му е въпрос на време. Така се случи просто, че на мен ми се падна честа.
Въздъхна.
Изглежда си твърде съсредоточен на въпроса с пламъците на Сара...
Нека тогава изчистя темата преди да продължим разговора си.
Шестото чувство на Тай се активира. Няколко секунди по-късно земята до него се разтвори и от нея излезна истинско чудовище. То разпери ръце и коси и метна от своите пламъци навсякъде, а от дупката, която се отвори, започна да извира истинска ЛАВА досущ като мини вулкан.
- Чудовището:
- Goddess of the SunЦялото и тяло беше от наполовина втвърдена магма, а крайниците и косите ѝ кипяха в буйни пламъци. Само чрез движенията си, тя ръсеше огън и дори лава из околоността, което бавно започна да разтопява ледената гора. Природата на острова беше в реална опасност, но тогава злодеят в тялото на Шото продължи:Роуз, можете да дойдете да приберете своя дял.Злодеят беше изпънал ръка напред. От китката му беше излязло някакво устройство, а от него - холограма с формата на Серена Роуз.Мисията е изпълнена. Тобирая Тогами предстои да умре.Както винаги съм благодарен за информацията ви, мадам.Serena: Не, удоволствието е изцяло мое. Пристигам всеки момент.Тай веднага щеше да познае жената. Тя беше тази, която видя преди битката си с Шото. Изглежда тя беше дълбоко замесена в случващото се, като за втори път тя се появава като холограма. Но това, което най-вече щеше да му направи впечатление беше думите на злодея. "Goddess of the Sun." Тай веднага се сети за един от първи спомени с Annie. Малко след като се запознаха и си разказваха за целите и мечтите, Annie му беше споделила, че издирва огнена жена, по-известна като Goddess of the Sun. По-късно разбира, че това е именно майката на Annie - Сара Роуз. От една страна злодеят отговори на въпроса му как владее пламъците ѝ, но от друга страна излезнаха на яве още дузина въпроси.Е, сега можеш ли да продължим по същество?Чудовището продължи да пръска лава и разруха навсякъде в околоността, но Тай в сегашното си състояне нямаше какво да направи освен да гледа слуша какво има още злодея да му казва.
Тай: По дяв-! Още преди да завърши мисълта си, земята до него изригна и разпръсна лава навсякъде, като самото изригване бе достатъчно силно че да изблъска Тай, който падна назад и погледна с очи , пълни с ужас случващото се пред себе си. Бавно се изправи, като погледна към чудовището пред себе си и очевидно не беше доволен от холограмата на Серена. Т-Тоби...е част от моят екипаж...и ако...ако някой иска...да посегне на който и да е член от МОЯТ екипаж...
ТО ТОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ МЕН!!!
АКО ЦЕЛИЯТ СВЯТ...
ИСКА ТОБИ...
ТО НЕКА ЗАПОВЯДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЩЕ ПРЕМИНА ПРЕЗ ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ГО УБИЕ!!!!!
GODDESS OF THE SUN!??!
ТАЗИ ТИТЛА НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ, ЧУДОВИЩЕ!!!
АКО ЦЕЛИЯТ СВЯТ...
ИСКА ТОБИ...
ТО НЕКА ЗАПОВЯДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЩЕ ПРЕМИНА ПРЕЗ ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ГО УБИЕ!!!!!
GODDESS OF THE SUN!??!
ТАЗИ ТИТЛА НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ, ЧУДОВИЩЕ!!!
BGDodpul- Administrator
???: Не, това наистина е тя. Същата Goddess of the Sun, за която митовете и легендите гласят. Вече може би си наясно, но това е майката на твоята скъпа приятелка. Е по-точно останките от нея. Сара Роуз, разбира се, е отдавна мъртва, а пламъците ѝ са прехвърлени на дъщеря ѝ. Е по-точно половината от пламъците ѝ. Истината е, че Сара Роуз не успява да прехвърли всичко на дъщеря си и това я ограничава. Annie Rose никога няма да надмине майка си, камо ли да се доближи до легендарната Евелин Роуз и да бъде една от спасителите на света. Но ти от друга страна ти си по-различен. Твоят потенциал е къде къде по-голям от нейния. Бойният ти арсенал е толкова богат, а да не говорим и за това ново умение, на което станах свидетел. Dragon Soul, хм? Ще бъде доста полезно в моите ръце. Усмихна му се. Изглежда каквото и да ти кажа, ти няма да се отметниш нито от Тоби, нито от брат си. Достойно за уважение, ала това е добродетел, който в настоящия свят не ти носи нищо полезно. Единственото, което има значение в този свят е победата. Абсолютната победа и нищо друго. Ти победи Шото, ала сега ще бъде победен от мен. Е, Бог ми е свидетел че се опитах да те разобедя от глупавия ти път. Изглежда не ми остава какво друго да направя. Време е да приключвам с теб. След теб отивам при скъпата ти Annie. Имаш ли последни думи, които да ѝ предам?
Дясното му окото му светна в червено.
Тай: Негодник...! За уважение към мъртвите не си ли чувал?!? Майката на Ани е умряла по мъчителен за нея начин...и ти смееш по този начин да ѝ се подиграваш?!? Няма да ти простя..!! Не смей дори и да говориш за потенциалът на Ани..! Тя е много силна, по - силна от всеки, който можеш да си представиш, йо!! Дори и да ме убиеш...то тя..тя ще те срази...вярвам го! Истински го вярвам! Някой като теб..който мисли само и единствено как да спечели битките си...не може да бъде победител..победител е онзи, който поставя останалите след себе си, йо...! Шото е такъв..той постави семейството ни на първо място!!! В сравнение с него, ти си загубеняк, злодей такъв!!!!!!!!!!!!!!
BGDodpul- Administrator
???: Усмихна му се като чу думите му, но вместо да отговори на тях, той директно премина към финала.
Няма какво повече да допълня тук. Ти направи своя избор, Тай.
Сега е време за последствията.
- Spoiler:
Дясното му око придоби следните нюанси:
Чрез императорското ми око ти заповядвам, да умр-
Изведнъж той прекъсна изречението си bukwточно преди да го довърши и продължи с нов глас, който не принадлежеше нито на Шото, нито на злодея. Този нов глас беше изключително познат на Тай. Това беше той. Без съмнение.
Той... се завърна!
- Spoiler:
Hunter x Hunter (2011) OST - Kusari Yarou
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
X1: Aomine Saihara
Чрез императорското ми око ти заповядвам, да ме освободиш от The ConstantКакво по дяволите? Това наистина е той. Aomine Saihara. Той заповяда с гласа си на Сай (Sasuke VA). Без съмнение беше той. Тай никога не би сбъркал гласа му с друг. Това беше този Сай с императорското око. Този Сай избягал от затвора. Този Сай болен от WRATH. Този, който беше изяден от Вайпър. Изяден? Това може да означава само едно.
От дупката създадена по-рано, се подаде главата на гигантска змия, която може да побере слон в устата си. От нея излезна и самият той от плът и кръв. Сайхара, целия покрит в змииска слуз, изпълзя от устата на змията и застана между Тай и ???.
Отврат. Извади от ризатата си една кърпичка и започна с презрение да бърши слузта по дрехите си. Хей изчадие... Погледна с яростен поглед към ??? Как може да си толкова противен. Знаеш ли това яке колко трудно се чисти? Сериозно ще си платиш, за това че ме накара да премина през тази гадост. Изплю се на земята, след това погледна към Тай. Йо ^^ Long time no see, right? Как е Annie? Дали съм ѝ липсвал? Нямаше 5 секунди и вече започна да се заяжда. Периферното му зрение долови и тялото на Тоби, което го накара да въздъхне. Пфф..., тоз дядка е все толкова безполезен колкото преди. Родил се е под щастлива звезда, щом е толкова lucky все още да не съм го заколил. Уви и да искам мечът ми не е в мен. Върна сериозния си поглед към ???, който междудругото разкри истинското си лице.
- ???:
СААААААААААААААААААААААААЙЙЙЙЙ!!!!!!!!!!!!!!!!
БУЙНИ ВЕТРОВЕ СФОРМИРАХА УРАГАН, В ЦЕНТЪРА НА КОЙТО СТОЕШЕ КЛЕКНАЛ НЕ КОЙ ДА Е, А ВАЙПЪР, КОЙТО СЕ КЪПЕШЕ ОТ СВОЯТА ЯРОСТНА АУРА.
НЕЩАСТНИК ПРОСТ!
ЩЕ ТЕ ИЗКОРМЯ!
ЩЕ ТЕ СДЪВЧА И СМЕЛЯ В СТОМАХА СИ!
ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ТАМ ЗАВИНАГИ!
Кожата от тялото на Шото се разложи и се разкри истинското му лице и тяло.
То принадлежеше на Вайпър, докато Шото просто използваше тялото му, като част от сделката им.
Дясното око на Вайпър загуби червените си нюанси. Той вече не можеше да използва императоското око, тъй като вече не се намираше в стомаха му. Тази сила макар и крадена в момента принадлежеше на Сайхара, който беше готов още веднъж да я abuse-ва докрай. Поне докато не открие меча си.
Saihara: ...
Доста шумен тип, хм? Едва ли някога ще си намери приятелка.
Направи тези коментари, докато стоеше до Тай.
Вайпър, малоумна змия такава. Слушай много внимателно. Ти извърши 3 гряха:
1. Ти убива и яде невинни деца и възрастни.
2. Ти преправаше историята, като се намесваше в божите дела.
3. И най-големия ти грях - ти си направи гавра с КЛАНЪТ АОМИНЕ.
Погледът му се изпълни със същата тази несравнима ярост, която един болен от WRATH човек само може да демонстрира.
СЕГА АЗ ЩЕ СИ НАПРАВЯ ГАВРА С ТЕБ, ИЗЧАДИЕ!!!
Чрез императорското ми око ти заповядвам, да освободиш ВСИЧКИ от The Constant.
Вайпър замръзна на едно място. Заповедта беше изпълнена. Това, което предстоеше да се случи беше от коренно различен мащаб...
Тай: Бе застанал в бойна позиция, незнаейки какво да очаква от злодея в Шото, но бе готов да се бие с каквото и да разполагаше. Когато чу , че му заповядва нещо, Тай веднага се сети, че това е умение, което принадлежи на Сай. Това е...! И преди да успее да реагира, Сай успя да си върне обратно контрола върху тялото с прецизен timing, в който да използва умението си върху Вайпър. Излизайки по адски гнусен начин от змията, Тай го погледна учудено, но веднага след това му се усмихна. Радвам се да те видя, че си жив и здрав, йо...чудех се какво е станало с теб, но..Погледна към Вайпър. Имаш доста да обясняваш, Сай..! Какво по дяволите е това нещо пред мен?! Кой е този тип?!? Чакай...Тай си спомни за единственият път,в който бе виждал Вайпър последно - Beacon Arena. Т-това е Вайпър, йо!!! Опонентът на Зоро от Beacon Arena! Но тогава изглеждаше по - различен..по - спокоен! Какво му се е случило?!?
BGDodpul- Administrator
2WEI - Insomnia (Faithless Cover)
(repeat)
The Constant - свят, който съществува независимо от реалността, където времето е константно, не тече. Това е място, където можеш да останеш за цяла вечност. Този свят е изработен от две от седемте вещици на смъртните грехове. Това са Witch of Gluttony и Witch of Sloth, като може да се каже, че The Constant е техния Domain Expantion. Тези 2 гряха преобладават в този свят под следната форма:
Sloth - В константен свят, в който не тече време, един греховник не е ограничен от времевите си задължения. В това число се включва работа, трениране, учене, но също поддържане на хигиена, чистене, хранене и въобще всичко свързано с движение и мислене.
Това е свят, в който човекът е способен да израходва нула калории на ден, но едновременно с това да приема безкрай калории на ден.
Gluttony - В константен свят, в който всичко е фиксирано и стои в едно и също състояние, ако влезнеш на празен стомах умирайки от глад, то гладът ти ще остане вечен. Коремът ти винаги ще е празен, апетитът ти винаги ще е вдигнат и човек никога няма да може да се насити - една мечта за чревоугодника, които намира удоволствие само и единствено в храненето и най-голямо му проклятие е, че коремът му се напълва след няколко хранения. В този констанен свят, това не се случва.
Engine-ът на The Constant, който работи на пълни обороти, за да поддържа този свят работи на жизнена енергия, която той константно точи от обитаващите. Engine-ът цени повече свръх хората, чийто енергиен запас е далеч по-богат.
Когато греховник притежаващ Gluttony Witch Factor-а изяде живо сещъство в процес на чревоугаждането си, той изпраща това същество в корема си, който всъщност представлява The Constant. По този начин коремът му никога не може да се напълни и следователно гладът му никога не може да се пребори. Това се нарича Адски глад, който в момента пържи мозъка на Вайпър и го е превърнал от благороден и възпитан дженталмен в най-голямото чудовище, което се нахвърля на всичко живо.
След заповедта на Сай, сега този свят наречен The Constant предстоеше да бъде освободен. Той ще продължи да съществува в стомаха на Вайпър, ала всичко живо, което се намира вътре започна да излиза навън в реалния свят, където времето тече (тоест ще се върнат на тази възраст, в която са били изядени.) Ефекта от заповедта започна да се усеща, когато Вайпър започна още по-силно да крещи в агония и глад и кипящаха му аура да трепери от случващото се. Редом с това целия остров бе опсипан със земетръси, създадени от гигантски змий, които копаеха под земята като огромни червии. Подобно както Сай и The Goddess of the Sun излезнаха от змия, сега хиляди змии започнаха да изкачат от земята правейки всичко наоколо в отломки, а след това да изплюват всяко живо същество от стомаха си, който е пряко свързан с този на Вайпър. Вайпър от своя страна остана неподвижен и stun-ат от агония, ала аурата която го обкражаваше беше толкова масивна, че не позволяваше на нищо и никой да се доближи до него.
Небето се оцвети в червни нюанси придавайки вид на околоността все едно е истински Ад.Змии пробиваха дупки навсякъде, като от земетреснията Тай и Сай едвам поддържаха баланс. Домейнът на Едел обаче остана непокътнат.
Едни от първите хора, които изпълзяха от гнусните змии бяха именно те:
Най-голямата терористична организация: TRASH GANG
Половината от X-овете на TG, с които екипажът и NEMESIS се беше сблъскал неотдавна, се появиха отново от кръв и плът. Те бяха отново свободни и способни отново да носят разруха и страдание по този свят. Само по вида на зловещите им черни маски се усещаше колко опасни бяха.
Това бяха именно:
X4: Garou
Започна да разстяга ръцете си, а след това изпука врата си сякаш се подготвяше да се бие.
Най-после извън това проклето място, хм? Време е за шоу!
X3: Todoroki Shoto
Той погледна встрани от Тай. Изглежда не можеше да го погледне в очите.
Сай..., благодаря ти.
Каза го, все едно двамата са си доста близки.
X7: Maki Akiyoshi
Какво богохулство човек да не оставя мъртвите да си починат...
Добра работа, Сай! Време е за възмездие!
Тя също звучеше все едно от години се познава със Сай.
X8: Аki Akiyoshi
Ведна щом излезна от змията започна енергично да подскача насам натам.
УРААААААА. Батко Сай го направи! Той ни освободи, сестричке!
Права си! Време е да си го върнем на този злодей!
Острите ѝ като бръснач нокти изкочи от пръстите си.
Меченцето ѝ Монокума също беше там, като се озъби все така зловещо.
И мечето и сестрите бяха undead, но въпреки това до сега живяха в The Constant.
X9: Deidara Katsuya
ХММ! Най-после този ден настъпи!
Денят, в който светът отново ще стане свидетел на моето изкуство!
АХЪММ!!!
Опъна длантите си, от които излезнаха онези усти.
X11 Natalie:
Излезна от устата на една от змиите под формата на дим, който миг по-късно сформира тялото ѝ.
Този бриз.. от кога не бях го усещала.
Ще трябва да съм по-внимателна ако не искам да бъде тялото ми издухано.
Макар и без камък на Viernes, Натали беше част от главния клон на Ибури клана и беше способна да поддържа тялото си дори и в силно ветровити условия.
X14: Елмаз
Нейната изящност веднага украси пейзажа от влечуги.
Нейната диамантена коса веднага привлече погледите на другите, а нейният кристален поглед спечели сърцата на ергените.
Отново всички погледи към мен... Моля ви, престанете.
И така тези членове от TRASH GANG отново бяха на свобода и в отлична форма. Какво ли ще направя зависеше изцяло от всеки поотделно. Без Тобирая като X1, TG вече не съществува като организация и X-овете трябваше сами да търсят спасението си. Дали ще се сбият с Вайпър, за да му отмъстят, че ги изяде? Дали ще убият Тобирая или Тай за възмездие. Или дали ще избягат от острова и скрият в сенките? Навярно всеки имаше свой план за действие, който тепърва щяхме да разбираме.
Редом с това нови и нови змии започнаха да изкачат като онази аркадна игра и още хора биваха изплювани от коремите им. Някои оттях познати за Тай, други не...
Един оттях беше момиче малко по-голямо на възраст от Тай. Тя се приближи до него сякаш имаше нещо да му казва. Когато Тай се обърне към нея той щеше да замръзне на място.
Последната промяна е направена от -bAzikA- на Чет Юли 18, 2024 9:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Тай: Oh my...oh my...GOODNESS!!!! Макар и ранен адски много, Тай не можеше да не се впечатли от случващото се. Толкова много змии изкачаха от земята и изплюваха хора, които той бе считал за умрели. Тъй като много от тях бяха от TG, Тай знаеше, че те сигурно бяха враждебно-настроени към него и Тоби, но се надяваше, че съдейки по реакцията им, те са се сближили със Сай. Невероятно! Преди ти ги презираше, но сега, те се държат като първи твои приятели, Сай! Нямам думи! Ти наистина си уникален човек! Какво ще кажеш да се присъединиш към моят екипаж някой ден!? ^^ Изричайки тези думи, Тай се намръщи леко и погледна към Вайпър. Но нека първо се справим с този злодей...! Веднага след това обаче, погледът му бе привлечен от момичето, което го доближи, като той погледна към нея и не успя да помръдне. Хъх..?
BGDodpul- Administrator
Страница 8 от 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
AntiSocialClub :: Места :: --------------------------------Из океана-----------------------------------
Страница 8 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите