Silva Island

3 posters

Страница 7 от 15 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next

Go down

Silva Island - Page 7 Empty Re: Silva Island

Писане by -bAzikA- Нед Сеп 24, 2023 10:29 pm

Ударната вълна отново го издуха и върна в начално положение. Но той без да губи никакво време отново се затича към Тай, този път по-бързо. Шото нямаше причина просто да не изпрати ледовете си вместо него, но въпреки това не го направи.

ГЛУПАК!!! Това ли ти е плана? Да чупиш пръстите си, за да ме държиш на страна? А след това какво? Всяка една кост от тялото си ли планираш да жертваш, за да ме победиш? Не си заслужава! ЗАЩО ГО ПРАВИШ?! Зареди Тоби? Зареди Annie? Или зареди мен? Мразиш ли ме, Тай?! Компнееш ли да ме победиш?

Продължаваше да бяга към Тай, редом с викове.

Сигурно ме презираш. Убих толкова невинни. Обърнах гръб на семейството ни. Застраших животите на приятелите ти. Разбира се, че ме мразиш. Но въпреки това аз трябва да продължа напред..., дори и това да ознава, да счупиш всяка една кост в тялото си. Тай, откажи се! Не знаеш цялата истина за мен! Аз няма да спра докато не отрадна тази твоя сила. Complete Body Control! Точно това нещо преследдам, Тай! Но кой би предположил, че чрез теб ще се добия с нея. Хаха.., колкото и да я отричах, съдбата винаги се връщаше и намираше как да ми го върне. Тай дано си наясно какво правиш. Част от болката ти е притапена от адреналина и няма да разбереш кога вече е късно. Кога раните ти са толкова дълбоки, че връщане назад няма. Братко мой, не искам да ти причиня цялата тази болка, но боя се, че ако не се предадеш няма да имам друг избор. Ти избра трудния начин! Дано си готов за последствията! Идвам!

Замахна с огнен юмрук към лицето на Тай.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Брой мнения : 2828
Местожителство : Varna, Bulgaria

https://antisocialclub.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Писане by BGDodpul Нед Сеп 24, 2023 11:03 pm

The Last Wielder
Тай: Виждайки Шото да тича обратно към него, Тай наелектризира тялото си и наблегна най - вече на долната половина, като Шото щеше да види как Тай започна в адски бързи succession-и да започне да кляка и да се изправя. Макар и странно, Тай правеше това от мига, в който Шото бе изблъскан. Накрая щеше да се види как краката му светеха, сякаш задържаха енергията от клековете в тях.

Silva Island - Page 7 B11cf8b67f19ea44fc62b925b018012573e1efde
Не, Шото..ТИ си глупак!
Не те мразя...
Обичам те!
Ти си мой брат!
Не мога да те мразя каквото и да става!!!
Никога не бих мразил някой от семейството си!
Но и точно моя е отговорността...
ДА те вкарам в правия път когато грешиш!!
И не се тревожи...
Няма да умра...не и днес!
Мисля, че трябва да се притесняваш за теб повече!
Обещавам ти, че не можеш да влезеш в ума ми...
Но аз вече влезнах в твоя...

Spoiler:

Мигове след като Тай изрече тези думи, със скорост, равняваща се на тази на звука, той се появи до Шото и го срита под брадичката с крака си, отприщвайки мощна ударна вълна от крака си, която го изстреля нагоре.

Silva Island - Page 7 Tumblr_m6v2p9zGJx1r12d1bo7_250

Ударът беше с еквивалент на 100%, но кракът на Тай не беше счупен. Но как? Тай обичаше да чийтва системата. Той знаеше, че тялото му няма да издържи на напрежението на 100%, но знаеше, че ще издържи на няколко по - слаби, които заедно като се съберат, образуват 100% потенциал. Причината, поради която той правеше тези клякания бе да задържи кинетичната енергия от тях в краката си. Тъй като бе в Gear Second, краката му бяха на 20% , но чрез този трик, комбинирайки насъбраната кинетична енергия с тях, той можеше да достигне до 100%. В мига, в който срита Шото, насъбраната кинетична енергия се отприщи и образува удар със 100% потенциал, който го изрита право нагоре на няколко метра над земята. Докато Шото все още беше във въздуха, Тай направи много бързо няколко клека и отприщи кинетичната енергия наведнъж да се изстреля право до него за един миг, като започна да го рита нагоре с последователни ритници, издигайки го още по - нависоко.

Silva Island - Page 7 Tumblr_n6z5lk7Imu1rzkxhio4_400

Stockpiling energy...!
I call this...
GEAR THIRD!!!
ЩЕ ПОТРОША ДИАМАНТЕНИЯТ ТИ ЛЕД НА ВСЯКА ЦЕНА...
ШООООТОООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!

Умението да насъбира кинетична енергия и да я складира в тялото си, готов да я отприщи изцяло, бе Gear Third. Подобно на стоманата му след като поеме силен удар и задържа енергия, този път чрез СВС Тай не позволяваше на тялото му да освободи тази енергия, а я задържаше в крайниците си да я освободи като един мощен удар, комбинация от няколко по - слаби. Той се извиси над Шото и опъна здраво ръката си, като го погледна право в очите, а неговите станаха драконови.

Fire Dragon's Iron Fist....
.
.
.
.
.
.
.
.
QUINTUPLE!!!!!!!!!!!

Използвайки скоростта на Gear Second и силата на Gear Third, Тай отправи 5 последователни Fire Dragon's Iron Fist-a право към Шото, като последния юмрук щеше да го удари право в корема и да го запрати да лети надолу, образувайки огромен кратер от силата на петте последователни атаки, като всяка следваща складираше impact-а от предишната и чак на петата атака се отприщи цялата енергия от всички удари в един адски силен, унищожителен замах.
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Брой мнения : 5246

Писане by -bAzikA- Пон Сеп 25, 2023 1:43 pm

Shoto: Изслуша внимателно думите на Тай и дори и да знаеше, че нещо голямо се задаваше, той отново не успя да реагира.

W-:

Току що Тай нахвърли очакванията му и го хвана неподготвен за ТРЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ. Без абсолютно никакъв шанс да реагира, Шото бе БРУТАЛНО изритан във въздуха от 100%-овият ритник на Тай. Зареди тежеста си, Шото бе отблъснат само няколко метра, подобно при Rock Lee vs Garaa, но това не беше всичко. Тай не му даде време да се отдъхне, като продължи да го рита нагоре във въздуха. Той не спря докато не стигна впечатляващите 10 метра. Оттук даже можеше да се прескочи лесно арената, но Тай не пожела това. Неговият следващ ход беше далеч по-различен. Преди финалния  удар, Шото отвори бавно очи и видя какво се задава. Направиха очен контакт, при който Шото ги видя - драконовите очи на Тай, и веднага разбра, че е яко загазил.  Случи се само за миг. Dragon's Iron Fist-ът на Тай веднага бе сгромолясан в лицето на Шото. Ала той почни нищо не усети.  Хъх? Това ли беше..? Wha-!? Последваха още от същите чудовищни юмруци, като последният беше най-важен. Той разкри картите на това умения и му предстови всичките щети наведнъж. 
Братко..., ти наистина си невероятен...
ЧУДОВИЩЕН ЮМРУК бе забит в корема на Шото, който веднага го изстреля обратно в арената. Разби се в ледения под и дори го проби създавайки кратер от сблъсъка. Шото остана неподвижен в центъра на кратера. Изглежда сякаш Тай вече можеше да се провъзгласи за победил, но най-лошото за него тепърва престоеше - последствията от CBC. Все още беше твърде начинаещ и дори и да беше най-големия гении пак нямаше да може да skip-не годините тренировки без съответните последствия. Той все още се намираше високо във въздуха, когато отново получи адски мусколни травми. Болката беше толкова нетърпима, че нямаше как да не извика от нея. Очакваше го сурово приземяване ако не се стегне, но имаше още едно нещо, което го притесняваше. Сякаш в мига, преди да нанесе финалния удар към брат си, той го видя.....

Shoto?:
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Сеп 25, 2023 3:43 pm

Тай: ..!? Виждайки Шото да плаче, Тай нямаше как да не се сдържи и да не hold back-не атаката си, като това бе една от неговите слабостти - той не можеше да гледа близките си да плачат. Непоносимо беше за него и точно поради тази причина, последната му атака не беше отприщена с пълният ѝ потенциал, но пак бе достатъчна да нанесе огромните щети на Шото. Веднага след като я нанесе, тялото му запрати поредица от pain wave-ове, които ескалираха и увеличиха агонията му на макс. ААААААААААААААААААРГХ!!!!!!! Тай нямаше какво да направи по въпроса, като бе парализиран. Той падна силно на земята и щеше да му отнеме отново няколко мига преди да се изправи. С-свърши ли....? Победих ли...? Тай знаеше, че ако Шото се изправи преди него, той много лесно може да го довърши. И двамата бяха на около 20 метра разстояние, и една огнена вълна от брат му щеше да е достатъчна да го изпепели.
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Сеп 25, 2023 3:56 pm

Въпреки че сдържа част от силата на удара си, Тай успя да постигне невъзможното - той проби диамантената броня на Шото и за пръв път го видя да кърви - носът му. Шото остана видимо в безсъзнание посредата в кратера, като около него се намираха купища диамантени отломки, ту от кратера, ту от тялото му. Тай бе първият човек, който само с физическа сила направи невъзможното да пробие непробиваемата защита, но веднага след това го настигнаха и последставията от усилието. След Шото, Тай също се приземи грубо на земята, но далеч по-безболезнено от Шото. След десетина секунди той дори щеше да успее да се изправи и когато го направи ще види, че Шото се намира в същата легнала на една страна позиция в кратера си. Не беше помръднал и сантиметър. Може би наистина това беше края. Битката приключи...
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Сеп 25, 2023 4:01 pm

Тай: Последствията от атаките му веднага го настигнаха, като направи дори изправянето му болезнено. След тези изминали 10 секунди в размисли дали няма да е инвалид завинаги, той най - накрая успя бавно, бавно да се изправи, но всяко движение си беше все така мъчително. Ъъъъргх!!! Боли....БОЛИИИИИ!!! ААААРГХ!! Извиквайки от болка, той се хвана за рамото и погледна към Шото, който лежеше на земята и леко се натъжи. С-съжалявам, братко...н-но трябва да помогна на останалите...съжалявам, че по този начин трябваше да се срещнем...но въпреки всичко, ти си оставаш мой брат..Той се запъти покуцвайки към домейна на Едел, който видя недалеч от тук. Domain, huh...? Т-трябва да го пробия от отвън, за да влезна и да помогна на Ани...
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Сеп 25, 2023 4:20 pm

Тай измина покуцвайки 20те метра до Шото за цяла една минута. През тази минута всеки един мускул на Тай искаше да откаже, като само волямата му позволяваше да продължи. Но след това болката започна отново да fade-ва. Тя се върна в range, където адреналинът я заглушаваше. Сега обаче изкочи нов проблем. След края на битката им, адреналинът му започна да спада и болката отново започна да се връща. Може би е добра идея да побърза към домейна на Едел или пък да си даде десетина минутки да си почине. Но Annie разполагаше ли с това време? Навярно тази мисъл щеше да му е достатъчно, за да предприеме първото действие. Но преди да го направи, шестото му чувство се активира, а миг след това той чу зад себе си следните думи:

???:

Mass Effect 2 OST - The Illusive Man

Шото се беше изправил зад него гол до кръста. Дишаше дълбоко и сякаш едвам се крепеше на краката си. Лявата му половина не кипеше в черни пламъци, но отделяше изпарения като резултат от предишни такива. Но другата му половина беше по-интересна. Непробиваемата му броня... беше пробита. Диамантеният лед беше на парчета в краката му. Шото избърса кръвта от носа си, нормализира дишането си, стъпа здраво на крака, като с всичко това показа на Тай, че битката им все още не е приключила. Той започна да ходи бавно към него, като му беше на десетина крачки разстояние.

Поздравления, Тай, успя да разрушиш бронята ми.
По дяволите, знаеш ли как боли?
За пръв път бивам ранен в битка от години насам.
Е, разбира се, ако не броим денят, в който аз умрях.

Усмихна му се.

Разкаха ли ти си какво се случи тогава?
Разбра ли кой изкопа гроба ми?
Беше именно той - ТВОЯТ БРАТ.

Шото съмнително наблегна на думата "твоят".
Той достигна melee range, стисна десен юмрук и замахна с него с нормална скорост право към лицето на Тай.
Атаката му беше най-слабата от всички досега. Даже можеше да се каже, че в момента Шото използваше повече устата си, отколкото юмруците си. Тай също вече можеше да се движи свободно, но това не го успокояваше. Той имаше ужасно предчувствие. Макар и смешната атака, Тай почувства, че нещо страховито се задаваше.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Сеп 25, 2023 4:25 pm

Тай: Миг преди да направи още една крачка, той усети как Шото се изправя и с изненадано изражение се обърна към него. N-no way...Той бе изненадан, че единствено бе потрошил бронята на Шото, но тепърва трябваше да го рани. Изглежда неговото тяло имаше далеч повече щети от това на брат му. След това обаче, той каза неща за смъртта си, които Тай не знаеше...М-моят брат...? Даби?!? Е-ей, Шото...не съм простил на Даби все още...но и не мога да скрия изненадата ми от чутото...! Моят брат?!? Той също е и твой брат! Една кръв тече във вените ни, нали?!? В следващия миг, Шото нападна Тай, като Тай се подготви да контрира, но шестото му чувство го предупреди, като вместо това, той отскочи малко назад и направи разстояние между него и брат си. А и...сега стоиш тук пред мен! ЖИВ СИ!!
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Сеп 25, 2023 4:33 pm

Shoto: Пропусна атаката си, но друго не очакваше. Без да се замисли отново се запъти с бавно темпо към Тай, говорейки му по пътя: Todoroki Dabi - мой брат? Що за глупост. Даби е изчадие и чудовище, по-голямо дори и от мен и никога не бих го приел като свой брат. Истина е. Той запали тялото ми и от неговите пламъци аз станах пепел. Но ето, че отново съм тук от плът и кръв. Доказателство за това беше кръвта, която избърса от носа си. Но как е възможно това сигурно се питаш. Усмихна му се. Победи ме и ще ти споделя тайната. Отново замахна този път с по-голяма засилка. БИЙ СЕ!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Сеп 25, 2023 4:37 pm

Тай: Тш...! Усещайки колко разгорещен бе брат му, Тай нямаше как да не отвърне на чувствата му. Той се запъти към него и сви юмрук, като го изпъна назад и се подготви да се клашне с този на брат си. Не знам какво се е случило, Шото, но ако това е условието да ми кажеш, то с удоволствие ще те победя!!! Сблъска юмрука си с неговия, като Тай накара огромно количество огън да излезе от лакътя му и да го boost-не в опит да го надвие.
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Сеп 25, 2023 4:52 pm

We're The Desperate Measures (ODST Theme)

(2:15)

Boost-натият юмрук на Тай наделя над нормалния такъв на Шото и изби ръката му встрани, в последствие на което крушето на Тай се заби в лицето на брат му. Тогава той усети нещо странно. Удари на меко. Вместо ледедена обвивка да неутрализира целия удар на Тай, Шото го пое с лицето си, като кръв отново му текна от носа. Ала Шото не помръдна от мястото си въпреки поетите щети. И изведнъж се случи следното: Лявото круше на Шото се залепи за корема на Тай. Той нанесе този удар за един миг без никакво време за реагиране, плус ефекта от изненадата. Шото пое щетите от удара на Тай, но и той от контраатаката. Но това беше странно. Шото никога не е бил боен тип. Винаги е разчитал на свръх buffed уменията си, вместо на физическата си сила. За това и не беше кой знае колко нацепен. Но как успя да развие толкова бърз и силен удар, докато поемаше този на Тай. До сега разправяше, че е подобрил скоростта на ледниците си, но изглежда е спестил малко от истината. Тай не пое кой знае какви щети, но беше отблъснат и най-вече шокиран от удара. Всякаш току що той беше ударен от някой друг човек, а не от брат му. Какво точно се случваше? Шото за пореден път избърса кръвта от носа си и отново се запъти към Тай. С всяка една крачка започваше дори да носи доза страх и suspense към Тай. Шестото му чувство се побъркваше да алармира. Нещо необяснимо се случваше и дори да не разбира какво, Тай можеше да го почувства. Шото забеляза това и реши да му сподели поне част от истината:
Чудиш се как направих това ли?
Как от нищото се сдобих с тази скорост и тези рефлекси?
Хехе, не можеш ли сам да се досетиш?
Шото му даде следния hint: докато ходи към него, с дясната си ръка премахна малко заледено парче от лявото му рамо, останало все още след сблъсъка по-рано, и го хвърли на земята.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Сеп 25, 2023 5:04 pm

Тай: След като нанесе удара си, Тай се подготви да продължи атаката си, но внезапно бе ударен в корема от Шото - нещо, което не очакваше от брат си. Кх-?! Той бе изблъскан назад, като го погледна с широко отворени очи и даже не можеше да повярва, че той се бие по този начин. Какво по дяволите, Шото..?! Защо не използваш  собствените си сили?!? Какво по дяволите се случва...? Той погледна към парчето лед, след което погледна и към Шото. Наистина имаш много да обясняваш ако те победя...не е в твой стил да раздаваш юмруци, йо! Какво е това усещане..?!? Главата ще ми се пръсне! Сякаш нещо голямо се задава, но какво?!?
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Сеп 25, 2023 5:11 pm

Преди отново да влезне в melee range, Шото реши да забърза нещата и то гръмоносно. Беше на 5 метра от брат си, когато леко се наклони и в следващият миг като светкавица се изстреля право към Тай. Dash-ът му беше толкова бърз, че Тай можеше да го блокира/избегне само и единствено с CBC, което означаваше само едно - още болка. Но той е готов на всичко, за да спре брат си, така че битката им отново започна на пълни обороти. В момента когато/ако Тай реши да контраатакува след блокадата/dodge-а си, Шото се spawn-а зад него с Goku звуковия ефект и го обсипа с още няколко от същите внезапни крушета, като все някое щеше да го хване неподготвен, особено когато винаги идваха извън полезрението му.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Сеп 25, 2023 5:15 pm

Тай: Усещайки как брат му идваше бясно към него, Тай прикри лицето си и реши да не се опитва да избягва атаките. Тялото му стана от стомана, като знаеше, че може да издържи на атаките на Шото. Макар и неподвижен, стоманата му започна да задържа енергията от ударите на Шото, като по една време Тай я освободи изцяло, отблъсквайки го надалеч, но премахна и стоманата си с това умение. Той погледна ядосано към него, сякаш не разбираше какво се опитва да направи. Шото! Не можеш да ме надвиеш по този начин!!! Спри да се опитваш!!!
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Пон Сеп 25, 2023 5:26 pm

Под "блокира/избегне само и единствено с CBC" се имаше в предвид, че dash-ът на Шото беше достатъчно бърз дори и да изпревари стоманата, като тя щеше да се появи чак след втория удар. Тай пое щетите от първия удар, но неутрализира на 95% тези от останалите, като те главно лекичко го избутваха. Когато прекъсна поредицата от атаките си, Шото се появи на 5 пред Тай и го предизвика с ръка.

Какво става, Тай?
До кога ще стоиш в защита?
Нима все още не си разбрал истината зад движенията ми?

В момента той се беше заредил със самоувереност и по всичко си личеше, че в момента вярва, че битката е изцяло в негови ръце. Тай преди да отговори на провокациите му или да напарви каквото и да е, забеляза малки черни изкри по стоманата му, които бързо разрастнаха в горещ тъмен пламък. Изглежда те бяха отделени при сблъсъците на юмрукът на Шото в стоманата. Тай можеше да се спаси от пламъци лесно, но трябваше да се откаже от този слой стомана. Малко по малко се убеждаваше, че без отново да се пусне в Адът наречен Complete Body Control, той няма да бъде равен на брат си. НО ЗАЩО брат му изведнъж се превърна в punch kick type, без почти да не използва overpowered уменията си, които буквално го определят като miniboss?!!
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Пон Сеп 25, 2023 5:53 pm

Тай: Да стоя в защита...? Мисля, че си се объркал! Докато Шото нанясаше атаки на Тай и стоманата му, Шото щеше да усети как магически частички енергия покриха цялото му тяло, сякаш метална обвивка се появи върху него. Това бе едно от уменията на стоманата на Тай - да придава стоманени частици на някой, който е имал контакт с нея. Той усети, че трябва да спре стоманата си, за да премахне стоманата, за да се спаси от черния огън, и това и направи. Но вече имаше всичко нужно, за да неутрализира този боен стил на Шото. Тай се усмихна, като замахна към него и веднага активира своето електричество, което мигновено уцели Шото. Lightning is attracted...to METAL!!! Тай започна да напада Шото с бесни крошета, като всяко едно кроше щеше да запраща електричество към Тодороки, което мигновено да го достига и да го парализира, карайки го да поеме цял barrage от удари. Атаките на Тай се привличаха право към Шото, като всяка една от тях бе гарантирана да го улучи и да го парализира.
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Окт 04, 2023 2:32 pm

Rok Nardin - Black Diamond

Тай макар и да се държеше глупаво и лапешки през повечето време по време на сериозна битка реалният му потенциал проличава, като започва се държи като истински гении, които дори от камъка вода би изкарал. Това и се случи в битката срещу брат му. Електрическите атаки на Тай моментално и безвъзвратно достигаха Шото парализирайки го. Той остана неподвижно с двете ръце пред себе си под формата на X колкото да поеме атаките на брат си. Но ако barrage-ът от удари на пирата продължи, везната много скоро щеше да се наклони към Тай. Колко наивно...

Все още ли мислиш, че можеш да ме победиш с обикновените си умения, Тай?
Нека тогава ти покажа...
КОЛКО ГРЕШИШ!!!

Следващият удар на Тай пропусна и удари въздуха. Шото се беше изпарил с Goku sound effect-а и следващият миг се по същия начин се появи зад Тай. Зад теб! Дясното му круше моментално се залепи за лицето на Тай, изрелвайки го към стената на арената. Всичко се случи толкова бързо и неочаквано, че Тай дори и със светкавични реакции едва ли би реагирал. Шото отново демонстрира, че доминира малкия си брат по всичко. Но как? Как изведнъж се доби със сила и скорост по-голяма от Тай. Как успя да направи тези движения, дори когато имаше тежка стомана по тялото си и беше наелектрезиран? Когато Тай надигне глава към него той щеше да се изненада - стоманата я нямаше. Не беше по тялото му, а на парчета по земята. Но как?

Признавам, хвана ме неподготвен с тази стомана.
Способен си да използваш ума си когато се биеш срещу по-силен опонент и така да изравняваш везната.
Но какво става когато и противникът ти използва акъл?

Постави ръка на врата си, като го изщрака, в резултат на което изпаднаха последните няколко метални фрагмента залепени по тялото му. Шото по-рано се сдоби със същата тази скорост, когато загуби ледената си броня. Сега е същото, но със стоманента броня. Тай вече със сигурност можеше да заключи, че това е тайната зад скоростта му. Ако до преди малко Шото е тежал половин тон, то сега е свободен от тази тежест и способен да се движи свободно. Ала това беше само половината истина. А що се отнася за падналата стомана:

Thermal Shock.
Silva Island - Page 7 11729110
Непрекъснатото загряване и охлаждане на метал като стоманата предизвиква напрежение и дори напуквания по стоманата. Този физически процес довежда до различия в разширението и стягането на материала в различните му части, което отслабва значимо здравината. Разбира се, човек с моите умения без проблем може да предизвика такъв термален шок с тялото си. И под "моите умения" визирам и физическа сила и скорост, която надвишава твоята, мили братко.

Последното изречение го каза провокативно. Тай е пределно наясно, че не може да победи брат си по ледени и огнени умения, но фактът че в момента дори и останалите не по-малко слаби способности от аресана му са също толкова безполезни, нямаше как малко по малко да не се събере DESPAIR в сърцето му.

Мога да чакам до утре докато разбереш истината зад скоростта ми. За съжаление нямам цел ден.
Време е да разкрия картите си. Тай, аз няма да те убия, но щом не възнамеряваш да активираш отново твоя CBC, то тогава този двубой...
Приключи...
Шото се насочи самоуверено към Тай. Следващото му движение/коментар щеше да настъпи един миг след реакцията на брат му.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Окт 04, 2023 2:56 pm

Тай: Nani?!?! Внезапно едната му атака пропусна, което го изненада тъй като атаките му трябваше да се самонасочат към Шото, но преди да успее да реагира, той го удари с всичка сила, като го запрати да лети чак до единият край на арената. Кхаа-! Изплю голямо количество кръв като се заби в стената. Ха-ха-ха...Бавно се изправи, като погледна към Шото и си намести рамото. Виждайки как брат му бе по - добър от него в абсолютно всичко малко го плашеше, но в пъти повече го зареждаше с енергия и го ентусиазираше.

Не съм се и съмнявал, че си по - добър от мен...
Но чак пък във всичко...?
Наистина си невероятен, Шото...!

Тай се усмихна широко, като видя как Шото бавно крачеше към него, този път по - самоуверено.

Целият ми арсенал от умения е безполезен, така е....
Но това значи ли, че ще се предам...?
НЕ, РАЗБИРА СЕ!
Никога няма да се предам..!
Дори и да нямам нито едно умение, с което да мога да те надвия...
Аз ще продължавам напред!
Ще намеря начин...
Знам, че искаш да ти демонстрирам моят СВС...
Не знам защо, но...
Нещо в ума ми ми казва, че ако разчитам само на СВС, ще изгубя!
Ще те победя.....

СЪС ВСИЧКО, С КОЕТО РАЗПОЛАГАМ, ШОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Изричайки тези думи, Тай застана в бойна позиция, като двата му юмрука пламнаха в син огън. Той up-на нивото на своите пламъци, които не бяха достатъчни да се мерят с тези на Шото, но въпреки всичко, Тай бе готов да го посрещне.

GIVE ME EVERYTHING YOU'VE GOT, BROTHER!!!
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Окт 04, 2023 3:42 pm

Изслуша всичко, което Тай имаше да му казва и остана разочарован, като това лесно можеше да се прочете в очите му. Глупак... Какво очакваш да направиш с тези сини пламъци, когато дори не можеш..... да ме докоснеш!? Шото наклони тялото си преди да се изстреля към Тай и макар и да беше очевидно, dash-ът му беше толкова бърз, че брат му нямаше как да го проследи с поглед, камо ли да реагира. Дори и да заложи всичко на защита, той нямаше как да знае от къде атаката ще дойде и точно тази слабост Шото използва - мигновеният му dash мина покрай Тай, веднага след което с още един dash се върна дори още по-скоростно и сгромуляса своето круше в гърба на Тай изстрелвайки го във въздуха. Още преди да се приземи, Шото продължи своята атака със следното чудовищно комбо. В рамките на 2 секунди бяха нанесени цели 50 юмрука и 50 ритника. Шото току що демонстрира скорост, която бе възможна само в stick анимациите - Един удар на всеки кадър. 100те атаки на Шото притежаваха не само нереалистична скорост, на която Тай дори не можа с поглед да реагира, но и сила, която не отстъпваше на останалите т.н. raid boss-ове във форума. Това чудовищно комбо бе способно да остави Тай инвалид до живот... ако въобще оцелее. Ала Шото разпредели 100те си по цялото тяло на Тай, така че да не му нанесе трайни поражения, но определено да го обездвижи за следващите няколко седмици. Но как е възможно въобще това? Шото raid boss ли е? Дори и да е такъв, то това ще е зареди непробиваемия му лед и Amaterasu пламъка му. Защо едновременно с това притежава и такива физически способности, които отстъпват само на малцина? Да не говорим, че се е сдобил с тези умения само за няколко месеца? Как се очаква човек да повярва на това? Имаше нещо гнило. Поредната мистерия, която Тай ще трябва да разнищни, ако му е мил живота. Шото завърши своето чудовищно комбо с ритник в стомаха на Тай, който го запрати здраво в земята, като дори се създаде кратер от приземяването му. И ако това не беше достатъчно, за да го победи, Шото активира и другите си умения - ледът. Човек лесно би забравил за тях, когато става свидетел на punch kick Шото. Но ето, че Шото направи своя завършващ ход - той протегна ледена ръка напред.

It's over, Ty...
Silva Island - Page 7 Shoto_10

Shoto - Tears

В следващият момент цялата масивна арена започна да се пропуква и разпада. Хиляди диамантени ледници се насочиха към Тай и щяха да го заровят до десетина секунди. Те не идваха с остра част, че да намушкат Тай, но щяха с тежеста си да го задържат там за доста голям период от време, в който навярно Шото щеше да убие Тобирая Тогами наказвайки го за предателството му към TG. Обаче последните думи, които Тай чу от брат си преди да бъде заровен със сигурност щяха да му направят впечатление:

Ще останеш тук за известено време, но не се притеснявай
Аз ще се върна за теб, братко, и тогава истински ще мога да се нарека...
Твой брат.

Шото не очаква Тай да е в съзнание, че да чуе думите му.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Окт 04, 2023 4:40 pm

Fairy Tail 100 Years Quest - MAIN THEME 2023 (EPIC VERSION)

Тай дори нямаше времето да реагира на тази унищожителна комбо атака. Мозъкът му дори не успя да process-не какво се бе случило, като за един миг той се озова във въздуха и пое тази чудовищна атака. Може да се каже, че един удар бе достатъчен да вкара Тай в безсъзнание заради унищожителната сила на Шото. С последната си атака, той го запрати към земята и създаде кратер, който започна да запълва с ледниците от арената. Тай бе ранен твърде много, че да продължи тази битка. Това със сигурност беше краят. В съзнанието си, той буквално се намираше във void-a. Вътрешният му свят се бе превърнал в един безкраен океан от тъмнина, в който Тай се рееше и не знаеше как да се измъкне от него. Той не усещаше, не виждаше нищо...но по едно време, той сякаш чу глас в далечината.....

Тай....
Събуди се.....!
ТАЙ...!
ТАЙ!!
ТААААААЙ!!!

По едно време, гласът стана адски шумен, като в тъмнината, той успя да чуе гръмогласният глас на Кралят на Огнените Дракони - Игнийл. Този огромен дракон успя да манифестира съзнанието си вътре в това на Тай, защото усети, че отчаянието бе превзело твърде голяма част от неговата душа. Тай не можеше да говори, нито да види Игнийл...но го чуваше. И всичко, което той казваше, Тай го разбираше.

Игнийл: Тай...това не е бъдещият крал на огнените дракони! Погледни се на какво приличаш...
Тай: Тай се усмихна леко, като успя едвам едвам да проговори...Т-тате....
Игнийл: Хмпф...какво се случва..? Защо си така тъжен...?
Тай: И-истината е, че....умрях...
Игнийл: Умрял си? Пхахаха! Как ли пък не, лешпер! Един дракон не умира толкова лесно!
Тай: Тялото ми...не мога да се движа повече....
Игнийл: И какво...? Готов си да се предадеш...?!
Тай: Н-не, но....какво ми остава друго да направя....? Шото е просто над моето ниво....какво ли не опитах...използвах всичко, на което бях научен...
Игнийл: Така е, Тай....на всичко, което си бил научен....но защо не изпробваш...нещо твое?
Тай: Нещо...мое...?
Игнийл: Засмя се гръмогласно, като смехът му буквално започна да чисти тъмнината и да я превръща във светлина. Той се сформира изцяло след това в съзнанието на Тай, като легна по такъв начин, че главата му да е точно до него.

Тай...!
Един герой...
Трябва да може да се измъкне от всяка една ситуация!
Един приятел....
Трябва да може да помогне независимо какво се случва...
И най - вече...
Един победител...
Трябва винаги да стои изправен и горд!
Намери...дълбоко в душата ти...
Отговорът, на име "победа".....

Изричайки тези думи, Игнийл се пръсна на милиарди малки светулчици, които озариха вътрешният свят на Тай, а той самият леко се засмя.

Тай: Благодаря ти, Тате.....за малко се бях отказал...не мога да повярвам, хаха...Шото е силен, това е факт...но мисля, че има начин да го победя! В този миг, Тай започна да вижда поредица от спомени, всеки от миговете, в които е получил някое от своите нови умения. Спомени чак от детството до преди няколко минути...гласовете на учителите му кънтяха в главата...но Тай усещаше, че тези умения все още не бяха негови. Не ги беше усвоил по такъв начин, че да ги направи...свои. И тогава, той разбра липсващото звено....Тай рязко отвори очи, в този миг, земята край него започна да се тресе и това щеше да направи впечатление на Шото....

Всичко започна от Игнийл...
Той ме научи как да използвам пламъка на емоцията...и това се превърна в моето отличително умение, хаха..
След това научих Ice Make от Ур, за да победя баща ми. Но когато го направих...
Аз го убих.
И тогава получих моите Ice Devil Slayer умения..
Благодарение на Griffon се научих как да контролирам гръмотевиците.
А благодарение на чичо Металикана се научих как да бъда здрав като стомана..
Сиел и Рай'Джин ми помогнаха да усъвършенствам своите умения...
А Тоби ме научи на тайните на човешкото тяло....
До сега, нито едно от тези умения не се съчетаваше с останалите!
Пробвах какви ли не начини, но никога не ми се получаваше...

ТОВА СВЪРШВА СЕГА!!!!!!!

Аз НАЙ - НАКРАЯ РАЗБРАХ ТАЙНАТА И КАКВО МИ ЛИПСВАШЕ...!
Игнийл не напразно ми каза да търся отговора в душата ми...
Защото именно тя ще промени всичко!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Fairy Tail - Dragon Force Ost

Spoiler:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silva Island - Page 7 Da678e42b589868b1a9b5390e1bf350d

Изневиделица, огромен огнен стълб буквално изригна право до небето и изпепели целият лед на Шото. От кратера се надигна не кой да е , а Тай, който заради бесният огън, който пламтеше ту със сини, ту с оранжеви пламъци, не можеше да бъде видян. Единствено Шото можеше да види очите му през огъня...и този път, имаше нещо различно в него...тези пламъци....Шото усещаше живот от тях. Той усещаше пламъците все едно бяха тялото на Тай..сякаш в самите пламъци се намираше неговата душа.

Навярно си объркан, братко...
Как така не съм в безсъзнание...?
Как така разтопих изцяло твоят лед...?
Хаха...
Искаше да видиш моят СВС, нали..?
Е, аз ти предлагам нещо по - добро....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
МОЕТО СОБСТВЕНО УМЕНИЕ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Spoiler:
(Следващото действие на Тай ще настъпи директно след реакцията на Шото)
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Сря Окт 04, 2023 5:11 pm

Шото тъкмо се беше запътил към Тоби, когато земята започна да се тресе. Какво по дяволите?! Обърна се към купчината ледници. Тай?! Ти ли си това? Не... Това не е възможно. Няма как да се събудиш след всичко това! Не още. ТВЪРДЕ РАНО Е!!! Разпали тялото си и с ядосан пламък се запъти към Тай, но миг след това се спря. Защо ли? Защото гигантски титаничен огнен стълб по-голям от бомбата в Хирошима се издигна и възпламени небето. Диамантените ледници на Шото за нула време станаха на изпарения. РАЗТОПИ ЛЕДА МИ? КАК Е ВЪМОЗЖНО?! ТАЙ? КАКВО НАПРАВИ?! Паника започна да се събира в сърцето на Шото, но изведнъж тя изчезна или по-точно се преобрази на... вълнение. 

.:

Шото внимателно изслуша брат си и разпали тялото си от вълнение.
Напълно си прав, Тай!
Нямям си и на представа как за Бога си в съзнание!
Караш ме да се съмнявам в зрението си!
Не съществува такъв вариант човек да се изправи след такива поражения!
Но ето, че ти направи невъзможното.
Но това не е всичко. Това, което чувам е не по-малко изненадващо!
Умение по-добро от CBC ли каза току що?
Твое собствено умение?
Шото разпали черните си пламъци на макс, но дори така те не достигнаха до обема на тези на Тай. Това го накара да направи неусетно крачка назад. Освен вълнение, Шото изпитваше и страх и несигурност, ала без колебание би се изправил отново срещу брат си.
С риск да се повторя ще го кажа пак:
Тай, ти наистина си невероятен...
Единствено с Complete Body Control можеш да ме достигнеш.
Ала ти казваш, че дори ще надминеш тази сила? 
Ще постигнеш нещо отвъд нея?
Отвъд 100те процента?
ДОКАЖИМИ ГО!
Направи две крачки напред и се развика.
ДОКАЖИ МИ, ЧЕ СИ СПОСОБЕН НА ТОВА!!!
ПОКАЖИ МИ КОЙ Е TY FULLBUSTER!!!
ПОКАЖИ МИ ПЪЛНИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ И ОТВЪД НЕГО!!!
През цялата им битка до сега, Шото провокираше брат си да използва CBC, за да стане по-силен, и съответно сега когато разбра, че се задава нещо дори по-силно, той продължи да го предизвиква дори повече. Шото се приготви да атакува.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Сря Окт 04, 2023 5:22 pm

(Музиката продължаваше)

Тай: Dragon Soul...умение, което променя човешката душа...знаеш, че СВС контролира тялото, но това умение контролира душата. Само по себе си..не е кой знае какво. Но когато тези две умения се съчетаят...виж какво могат да направят!!!! Тай протегна ръце встрани, като създаде две огромни огнени струи, които заобиколиха Шото. Огънят сега беше като extension на тялото на Тай. Той беше част от него. Атаки срещу огъня бяха атаки и срещу Тай - той щеше да ги усети. Това беше минусът на Dragon Soul - че вече щеше да получава една идея повече щети, но потенциалът му скачаше до небето. Тъй като огънят вече се считаше като част от тялото на Тай, той можеше да прави с тялото си всичко, което един пламък може. Но също значеше, че и можеше да го контролира с СВС....Тай замахна с лявата си ръка от огромно разстояние към Шото, но той усети ударът право в гърба си. Истината е, че impact-ът премина през огъня и излезе през него, удряйки Шото право в гърба, което го запрати да лети към Тай. Той вече го причакваше и с дясната си ръка му удари убийствен ъперкът, който го запрати право във въздуха, след което Тай отскочи и разпали тялото си.

Dragon Slayer Secret Art!

Flame Dragon King's Exploding Flame Lotus!!!!

Тай се завъртя около оста си и образува огромен огнен вортекс, който щеше да експлодира постоянно около Шото. Огньовете, които вортексът отприщи бяха с output СВС 50% и Dragon Soul 70%, правейки общият им output 120%. Тази атака се равняваше на директен удар, който надвишаваше потенциалът на Тай, и разбира се щеше да има drawback както преди - същата тази болка, която Тай изпитваше отново я имаше сега, но този път, тялото му я разделяше с душата си. Колкото повече щети поеме душата на Тай, толкова по - бързо Dragon Soul ще изтече. Но той нямаше да позволи това да се случи!

This is...

MY LIMIT BREAKER, SHOTO!!!!!!!!!!!!!!
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Окт 10, 2023 12:50 pm

Шото беше ударен неочаквано в гърба и за нула време достигна Тай без да има време за реакция за следващата атака. Отзад?! Какво по- Шото успя да постави ръцете си на X, за да се защити, но движенита на Тай бяха твърде бързи. Ъперкътът го удари в брадичката вместо в корема, така че отчаяния опит на Шото да се защити беше неуспешен. Шото за секунда изгуби съзнание докато лети и се събуди точно преди да поеме поредната чудовищна атака. Значи това е Dragon Soul. Страховито умение. Кой би предположил, че ще поема юмрук от пламъците ти зад мен. Но нещо ми подсказва, че това е само една прашинка от потенциала на това умение. Усмихна му се. Усмихна се в лицето на чудовищната атака, която Тай му беше подготвил. 

ТАКА ДА БЪДЕ ТАЙ!!

НЕКА ВИДИМ ДО КЪДЕ ЩЕ ТЕ ДОКАРА ТОВА ТВОЕ НОВО УМЕНИЕ!!!

Шото разпери ръце и веднага си появиха познати за него силуети - бяло и черно. След като видя на какво е способен брат му, Шото сякаш много набързо приглътна гордостта си и отново започна да използва пълния си боен арсенал. От дясната му страна се отприщиха диамантени ледници, а от лявата- буйни Amaterasu пламъци. Но вместо да ги насочи към Тай, той ги задържа до себе си или по-точно те станаха част от него. Шест чифта крила се материализираха на гърба му с масивни размери. Едната половина беше диамантена, а другата огнена. Бяха толкова огромни, че само с един light замах, Шото се издигна десетина метра, което delay-на атаката на Тай. След като си добави време, Шото отново замахна с крилата този път към идващия Тай изпращвайки фрагменти и от шесте си криле: дъжд от стотици диамантени шипове, които кипяха в опустошителния черен пламък. Съществуваше минимално пространство между шиповете, през което един свръхчовек може да се вмушне, ала дори и така пламъците щяха да го достигнат. Изглежда този път и двамата щяха да дадат 100% от силите си, че и отвъд това. Изглежда, това е последния етап от битката. Решаващите моменти. 

忘れじの奏 · Kenichiro Suehiro (Goblin Slayer OST)

Ала дори и така, Шото не можеше да прикрие зад бойните си ревове - тази негова тъжна усмивка.
Съжалявам братко, но времето ми изтича.
Ще се наложи да те поваля в идната минута.
Може на пръв поглед да изглеждам по-силен, но това не трябва да те спира.
Истината всъщност е, че ти вече си ме надминал, Тай.
Наследил съм най-силните умения на родителите ни, ала ти си открил свой начин да ме настигнеш, че и дори надминеш. 
Наистина си невероятен, Тай.
Но за съжаление колко и да опитваш нищо няма да промениш.
По-силен си, но победата ми е сигурна.
Много скоро ще го разбереш какво имам предвид.
А до тогава дай всичко от себе си.
Покажи ми кой наистина е Ty Fullbuster!

Шото остана във въздуха, като само с 1-2 замаха на крилата си можеше по всяко време да скъси дистанцията между него и Тай. Това му позволява да реагира на почти всяка неговата атака. За това той изчака да види какво ще направи брат му, преди да се спусне към него.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by BGDodpul Вто Окт 10, 2023 1:07 pm

My Hero Academia OST BOMBING KING (Bakugo's Theme) Epic Rock Cover

Тай: Криле?!!? Тай не очакваше Шото да си създаде криле и по този начин да избегне атаката му, но въпреки всичко, това не попречи на Тай да отприщи атаката си и да се защити. Вортексът се сблъска с многобройните шипове, но най - вече му позволи да създаде стена между него и Шото. Този сблъсък щеше да намали количеството на шипове, позволявайки му да се маневрира из въздуха по - лесно. Тай започна да се предвижда чрез екслпозии, които отприщваше от ръцете и краката си, като по едно време той се издигна над Шото и протегна ръце встрани. Кх! Поех много щети от този сблъсък...явно Dragon Soul има и голям минус...! Но...!

Where there's fire...

THERE'S SMOKE!!!

COMPLETE BODY CONTROL: 100%!!!!

SMOKESCREEN!!!!

Тай се възползва изцяло от своето умение - да може да прави всичко, което един пламък може. И в този случай , той увеличи свойството си да произвежда дим като един пламък. За секунда, той напълни цялото пространство между себе си и Шото в гъст дим , през който Шото не можеше да го види, но Тай можеше - чрез СВС той засили шестото си чувство и можеше да усети точната позиция на Шото през цялото време. Чрез експлозии той се маневрира към него и накрая отприщи една чудовищно голяма експлозия право пред лицето му.

Silva Island - Page 7 Katsuki-kacchan
BGDodpul
BGDodpul
Administrator
Administrator

Писане by -bAzikA- Вто Окт 10, 2023 1:30 pm

Bakugo Theme-ът и битката им бяха в разгара им.

И двата братя поеха щети, но разликата беше, че Шото бе ранен директно от експлозията на Тай, което навярно беше доста по-болезнено. ЪГГХХ!! При атаката си обаче, Тай усети другата си ръка да натежава. Когато я погледне щеше да види че е замразена. Шото не пропускаше, като неговите движения, които се конкурираха с CBC Тай, му позволива да направи това, докато бива изблъскван. В тази димна завеса Тай имаше пълното преимущество, за това първото нещо, което Шото трябваше да направи е да се отърве от нея. Ала за целта беше нужно отново да си набави нужното време, като този процес вече беше в наличност. По-рано вортексът на Тай неутрализира половината ледени шипове, като останалите 50 всеки момент щяха да достигнат земята, далеч от бойното поле във въздуха. Обаче неочаквано те просто спряха на сантименти от нея. Не само това, но в слевдащата секунда те скоростно се насочиха отново нагоре и по-точно към Тай. Редом с това, Шото замахна още един път с крилете си и насочи още 50 ледени шипове към Тай. Всичките кипяха и с черните му пламъци. В момента от 2 страни летяха дъждове от смъртоносни остриета. Но как е възможно това? В димната завеса Шото навярно си нямаше и на идея къде се намира брат му, но сякаш всичките шипове бяха насочени доста прецизно към него. Нещо повече, всяко едно острие всъщност летеше към Тай с 100% точност. Дори при опит Тай да мръдне, те щяха да го последват. Бяха все едно... проследяващи

Хаха, не е толкова забавно когато ти си магнита, нали?
Това е твое умение, Тай!
Ледените шипове и ледената ти ръка са само decoy. Зад тънката ледена обвивка се крие стомана!

Тай рано или късно щеше да проумее какво точно се случва, ала и 2та случая, Шото щеше да си добави нужното време да се отърве от дима. Той започна да се върти скоростно около оста си, като масивните му крила създадуха необходимите ветрове, за да разсеят дима. Нужно беше поне 10 пъти да се завърти или поне около 5 секунди.
-bAzikA-
-bAzikA-
Webmaster
Webmaster

Писане by Sponsored content

Sponsored content