Morioh: Kagamine Family Offices: The Prodigy's Room
4 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON---------------------------------- :: Special
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Morioh: Kagamine Family Offices: The Prodigy's Room
Стаята , от която самият Prodigy управлява кланът Кагамине. Тя изглежда коренно различно и е на последният трети етаж на резиденцията. Тук, той разполага главно с компютър и хубав панорамен изглед към Morioh. И разбира се, малка тераса, на която да може да пуши.
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Re: Morioh: Kagamine Family Offices: The Prodigy's Room
Electro Theme | EPIC ORCHESTRAL VERSION (Spider-Man No Way Home Soundtrack)
(A couple of hours ago)
Малко преди да започнат да навлизат в HQ-то на Кагамине клана, някой ги бе изпреварил. Както изневиделица всички якузи си почиваха, в резиденцията влезе човек, облечен единствено с черно hoodie с откъснати ръкави, ръце, светещи в червено, от които излизаха светкавици и забит поглед в земята. Той влезна вътре и спря, поглеждайки погледите на около 100-на човека върху него?
- Кой си ти?!
- Ей, охраната!!
- Да му се невиди, имаме промъкнало се хлапе тук..!- Някой казвал ли ти е да не се занимаваш с непознати, а?!
- Тук не е супермаркета, смотльо!- Оставете ме, аз ще го оправя набързо...!!
Момчето, обаче, не ги прие насериозно. Той се хвана за главата и започна да се смее като луд...и бавно протегна ръка към тях, след което насочи и погледа си към всички тях, а червени искри започнаха да прескачат по тялото му...
Пхахахх...
АХАХАХАХАХ!
Вие, отрепки такива, ВАС ли ви наричат номер едно...?
Аааах, очаквах повече...
Наистина сте просто едно нищо...
За вас няма място в моят перфектен свят...
С тези мои сили...
Аз мога да променя цялата планета.
И ще започна с вас...
Ще докажа, че сам мога да променя...всичко.
АХАХАХАХАХ!
Вие, отрепки такива, ВАС ли ви наричат номер едно...?
Аааах, очаквах повече...
Наистина сте просто едно нищо...
За вас няма място в моят перфектен свят...
С тези мои сили...
Аз мога да променя цялата планета.
И ще започна с вас...
Ще докажа, че сам мога да променя...всичко.
Якузите обаче не го взеха насериозно. Всички се въоражиха ту с катани, ту с пистолети, като някои го charge-наха, а други започнаха да го стрелят. Той през цялото време не мърдаше, а червени искри просто изпепеляваха всичко живо, което се доближи около него. Сякаш имаше аура, която щом засече някой да го доближава, го уцелваше мигновена волтова дъга. Куршумите буквално биваха редуцирани до атоми щом влезнаха в това поле...
Aaah, how sad...
I expected more...
You're not even worth my time...
But I guess some experimenting should be fine...
After all..
I am the "boss" around here...
The Legion sends its regards...!
I expected more...
You're not even worth my time...
But I guess some experimenting should be fine...
After all..
I am the "boss" around here...
The Legion sends its regards...!
KNEEL!!!!
- К-краката ми?!
- Не мога да се движа!?!Изневиделица, умовете на якузите започнаха да се подчиняват на момчето пред тях. Само с погледа си, той успя да манипулира електричеството в умовете им и да ги накара да му се подчинят, сякаш държеше цялата им нервна система в капан. Заради огромната разлика в силите, той можеше да го направи само и единствено с ума си...цялата тази сила...това усещане за контрол..го зареждаше с още повече енергия...и желание да доминира по - слабите.
Сега...
Половината от вас!
Застреляйте се!
- Какво каза?!Половината от вас!
Застреляйте се!
- Не, моля те..не..НЕЕЕЕЕЕЕ-
Това, което той изрече, наистина се случи - хората, които държаха пистолети, ги насочиха към главите си и дръпнаха спусъците.
А другата половина...
...бе напът да бъде изравнена със земята.
...бе напът да бъде изравнена със земята.
ПАХХАХАХА!!
I am immortal with this..
So much power...
I don't need anymore people around me...
I can have everything FOR MYSELF!!!
NOW PERISH, YOU WORTHLESS FOOLS!!!!!!!!!
I am immortal with this..
So much power...
I don't need anymore people around me...
I can have everything FOR MYSELF!!!
NOW PERISH, YOU WORTHLESS FOOLS!!!!!!!!!
Момчето освободи огромна електрическа вълна, която просто заличи всичко живо и създаде експлозия през покрива на сградата. Други якузи започнаха да се стичат надолу, но без успех - те също биваха заличени само щом го доближат. Но...големият шеф, който момчето търсеше, го нямаше. И нямаше кой да го спре...той сам отиде в кабинета му и погледна през прозореца. Докато вървеше, всякаква технология просто изгасваше и биваше уцелена с волтова дъга....той се спря пред прозореца и се усмихна зловещо, при което докосна и лаптопа, който мигновено просто гръмна. Но информацията от него веднага отиде в ума му. Той отиде до стената и направи дупка в нея, хващайки кабелите, които минаваха там. Огромни количества електричество започна да се отделя от тях и да влизат в неговото тяло, при което той обхвана и кабелите от другата стена. Всички източници на електричество в стаята просто се пръснаха, а той започна да свети в червено и да абсорбира огромни количества електричество...
Ааах...
Това чувство...
Никога няма да го забравя...
Нямам търпение да го изпитам ОТНОВО!!!
Боклуци...няма да има кой да ме спре...
Ще затрия всички умове...
Ще рестартирам системата...
ЧОВЕЧЕСТВОТО ще започне наново!
Без злодеи...без ГЕРОИ...!
ПЕРМАНЕНТНА...ПАРАЛИЗА!!!!!!!!
АЗ ЩЕ КОНТРОЛИРАМ ТОВА МЯСТО!!!!
Защото само някой бунтар като мен...
.
.
.
Би могъл да ни избави от вечният краговрат на отчаянието...
Аз...
.
.
.
Това чувство...
Никога няма да го забравя...
Нямам търпение да го изпитам ОТНОВО!!!
Боклуци...няма да има кой да ме спре...
Ще затрия всички умове...
Ще рестартирам системата...
ЧОВЕЧЕСТВОТО ще започне наново!
Без злодеи...без ГЕРОИ...!
ПЕРМАНЕНТНА...ПАРАЛИЗА!!!!!!!!
АЗ ЩЕ КОНТРОЛИРАМ ТОВА МЯСТО!!!!
Защото само някой бунтар като мен...
.
.
.
Би могъл да ни избави от вечният краговрат на отчаянието...
Аз...
.
.
.
- Spoiler:
- ВАЙ ПРИНСТЪН...
ЩЕ БЪДА ТОЗИ, КОЙТО ЩЕ ХАКНЕ ЦЯЛАТА СИСТЕМА НА ТОЗИ ШИБАН СВЯТ!!!!!!!
Всички вие, човеци...
Сте една долна измет...
Един бъг в системата..
Който аз ще залича...
И ще препрограмирам наново...
Сега...какво ще направите, fake heroes...?
I patiently await your arrival..
And I will REBEL with all my power..
Against anything you throw at me..
Kagamine, Legion...
God...
Neither of these will stop me...
FOR I...
.
.
.
Am..
.
.
.
.
.
.
лицето му почна да се дематериализира и да гличва...
.
.
.
.
.
.
.
.G̴̨̡̛͚̼̳̣̝̉͋͑͊̀͐̈̈́́̊̀́̚̕ͅḺ̸̛̼̗͍͍͍̩̝͙̱͙͈̤̦̂̿̏̑͒͋͗̑̊̈́͌͊̋I̷̢̛̖̞̻͉̳͉̭̜̤͚̻̪̪͙̹̐̿́͆̽͒̌̉̕ͅT̷̯̩̄̒̓̊͋̈́̄͊́C̴̝̥̥̩͉̳̹͇̦̰̭̈́̋̑̃̄H̵̨̝͚̰̻̗̻͉̞͊̾̎̉̒͌͘͜T̸͈̤͔͖̻̗͔̦̟̐́̈́̽͘͠ͅR̶͇̙̣̤̳̐A̷̧̤̙̞̭̩̜̬̜̰͖̳͈͉͂͒̽ͅṔ̵̨̡̥͕͚͖̦͓̟͇̳̪̝̪̻͎͆̇́̊̆͠͝
BGDodpul- Administrator
Връщайки се към настоящето, бандата тъкмо бе избягала от тежката ръка на The Prodigy , който бе дошъл да изчисти боклука, но смелите братя Кагаюки с помощта на Kiyoshi в момента го удържаха едвам едвам. Цялата сграда се ТРЕСЕШЕ от това сражение, което се случваше, но междувременно, бандата имаше една цел - да спре Вай на всяка цена преди да е направил големи поразии със стрелата, с която се сдоби....
Мине им беше казал точната му локация - офисът на боса. А той се намираше на най - последният етаж...и когато го достигнаха, Санджи директно срита вратата и я отвори с всичка сила, като влезе първи в стаята, оглеждайки се.
Сайнджи: Стаята...е празна..?
Тя наистина беше празна на пръв поглед. Пред тях нямаше нищо по - интересно освен стол, лаптоп и огромната гледка към града. Но..стаята бе далеч от празна. Навън пристевна грамадна червена светкавица, като нейният тътен се чу и усети сякаш бандата бяха близо до нея. На земята се материализираха като че ли от нищото две тела...това на Тори и това на Мукуро - лидерът на легионерите. За щастие, бяха само в безсъзнание...но и двамата бяха поели огромно количество щети. Преди добрите да могат да направят каквото и да било, Санджи се обърна и видя проблясък на тавана, като веднага върху него падна мъж, държейки нож в ръка, който щеше да се опита да го прониже в гърлото. Благодарение на бързите си реакции, Санджи го изрита веднага и се изправи светкавично на крака, а мъжът бе блъснат в стъклото , при което се чу как се засмя и бавно се изправи. Той носеше маска...най - първата...маска на легионерите.
???: Махна маската си докато се смееше и се видя, че беше момче...което те вече знаеха кое беше.
Санджи: Намръщи се като го видя. Вай...
???/Вай: Седна на стола, като се облегна на него и с надменна усмивка погледна към останалите. Виждам, че съм ви залипсвал.
Санджи: Ядоса се. Вай....!!!
Вай: Ей, ей...успокой се. Живи са и двамата...Намръщи му се и той. Но ви съветвам да не правите тяхната грешка и да не ми се пречкате. Дошли сте напразно. Няма да ме спрете.
Санджи: Какво си мислиш , че правиш...?! Те не са ли твои другари!!?
Вай: Другари...? Ама че смотана дума...човек може да вярва само и единствено на себе си. Погледна към Тори и Мукуро. Те бяха просто начин, по който да се сдобия със сила. Аз нямам приятели, Санджи...не искам и да имам. Защото за мен, такова нещо на света...няма.
Мине им беше казал точната му локация - офисът на боса. А той се намираше на най - последният етаж...и когато го достигнаха, Санджи директно срита вратата и я отвори с всичка сила, като влезе първи в стаята, оглеждайки се.
Сайнджи: Стаята...е празна..?
Тя наистина беше празна на пръв поглед. Пред тях нямаше нищо по - интересно освен стол, лаптоп и огромната гледка към града. Но..стаята бе далеч от празна. Навън пристевна грамадна червена светкавица, като нейният тътен се чу и усети сякаш бандата бяха близо до нея. На земята се материализираха като че ли от нищото две тела...това на Тори и това на Мукуро - лидерът на легионерите. За щастие, бяха само в безсъзнание...но и двамата бяха поели огромно количество щети. Преди добрите да могат да направят каквото и да било, Санджи се обърна и видя проблясък на тавана, като веднага върху него падна мъж, държейки нож в ръка, който щеше да се опита да го прониже в гърлото. Благодарение на бързите си реакции, Санджи го изрита веднага и се изправи светкавично на крака, а мъжът бе блъснат в стъклото , при което се чу как се засмя и бавно се изправи. Той носеше маска...най - първата...маска на легионерите.
???: Махна маската си докато се смееше и се видя, че беше момче...което те вече знаеха кое беше.
Пхахахах....
Не е зле, готвачо..!
Имаш бързи реакции...!
Не е зле, готвачо..!
Имаш бързи реакции...!
Санджи: Намръщи се като го видя. Вай...
???/Вай: Седна на стола, като се облегна на него и с надменна усмивка погледна към останалите. Виждам, че съм ви залипсвал.
Санджи: Ядоса се. Вай....!!!
Вай: Ей, ей...успокой се. Живи са и двамата...Намръщи му се и той. Но ви съветвам да не правите тяхната грешка и да не ми се пречкате. Дошли сте напразно. Няма да ме спрете.
Санджи: Какво си мислиш , че правиш...?! Те не са ли твои другари!!?
Вай: Другари...? Ама че смотана дума...човек може да вярва само и единствено на себе си. Погледна към Тори и Мукуро. Те бяха просто начин, по който да се сдобия със сила. Аз нямам приятели, Санджи...не искам и да имам. Защото за мен, такова нещо на света...няма.
BGDodpul- Administrator
Мокоу: Дори когато пристигнаха, Мокоу все още продължаваше да мисли за точно определено нещо - нейната последна смърт. Беше изминало твърде много време, откакто тя последно се бе трогнала от каквото и да е... даже, като се замисли, дори тогава пак беше замесен този човек. След бърза сметка наум... в койна сметка, не беше изминало чак толкова време. Но знаейки, че се намираха в друга вселена... Мокоу се зачуди дали този Kiyoshi я познаваше. Тя не можеше да стигне до това заключение само от думите му - все пак, тя не се опитваше да крие килите си. А ако той я познаваше... тя със сигурност искаше да говори с него. Все пак, предишната им среща не беше толкова приятна.
Това, което прекъсна мислите и, беше появята на двете тела. Тя се намръщи, като вдигна поглед към Вай. Тя пристъпи напред. Доколкото разбрах, с шефа сте братя. Ако съдя по малкото време, прекарано с него, думите ти са лъжа. Иначе нямаше причина да ги оставяш живи, или в момента да се появяваш тук, пред нас, с тях. Сега, кажи ми... какво точно искаш?
Това, което прекъсна мислите и, беше появята на двете тела. Тя се намръщи, като вдигна поглед към Вай. Тя пристъпи напред. Доколкото разбрах, с шефа сте братя. Ако съдя по малкото време, прекарано с него, думите ти са лъжа. Иначе нямаше причина да ги оставяш живи, или в момента да се появяваш тук, пред нас, с тях. Сега, кажи ми... какво точно искаш?
Crimson_YaMi- Moderator
- Брой мнения : 354
Mercury: Mercury като другия човек с бързи рефлекси и движения, също веднага реагира на нападението на Вай и заедно със Санджи го изблъскаха настрани. Вай, какво се е случило с теб? Санджи е прав! Та това са твоите приятели! Ние също сме! Стрелата е виновна за това, нали? Какво точно усети когато я заби в себе си? Не ме интересува с колко сила си се придобил, наистина ли смяташ, че можеш сам да промениш света?
Heart of Darkness
(1:00)
Вай: Засмя се. "Шефът" ти е по - малкият ми брат...? Ама че глупост...та той дори не може сам да се оправи, че да бъде "шеф" на някого! Пхахаха...! Ааах...наистина смешно. Погледна към Мокоу. Ще ти кажа нещо за Chazz - той е отрепката на семейството. Не напразно родителите ни го изпратиха на отдалечен остров. Години наред, семейството ни е подбирало внимателно онези, които да го ръководят...но не ме разбирай погрешно. Аз също мразя родителите ми. Това, което те искаха от мен...не го желаех аз. И заради това избягах и оставих отговорността на най - големият ни брат - Jett. Изправи се, като започна бавно да върви около стола, но който стоеше.
You see...
I am not trying to kill anybody.
I am trying...to save them.
I am not trying to kill anybody.
I am trying...to save them.
Вай: Надигна едната си ръка бавно, като тя започна да свети в червени светкавици. Тази сила...която имам...мога да променя целият свят с нея. Времето за герои и злодеи е напът да свърши...! Писна ми от този вечен кръговрат...хора се раждат, за да умрат, че да могат други да живеят..не, това не е честно! Всички заслужават да живеят!!!! Но единственият начин, по който мога да го направя...е да подчиня цялото човечество на силите си. Единственият начин тази раса да продължи да живее, е да бъде контролирана от някой, който да може да гарантира, че бъдещето ще бъде безопасно! Аз ще го направя...
Аз ще спася човечеството!
Нашият характер се определя от нашите спомени...
А нашият вътрешен свят...
Е съвсем отделна реалност.
С помощта на тази стрела, мога да имам пълен контрол над характера на човека!
Мога да контролирам тялото и душата му...
АЗ МОГА ДА НИ ИЗБАВЯ ОТ ТОЗИ ВЕЧЕН КРЪГОВРАТ!!!
All these worthless heroes...
Fighting to save humanity...
BUT HUMANITY STAYS THE SAME!!
VILLAINS WILL BE MADE, HEROES WILL BE SOUGHT!
No...this has to end.
Before we doom ourselves...
The old ways of humanity need to die...
For the cycle to end.
Нашият характер се определя от нашите спомени...
А нашият вътрешен свят...
Е съвсем отделна реалност.
С помощта на тази стрела, мога да имам пълен контрол над характера на човека!
Мога да контролирам тялото и душата му...
АЗ МОГА ДА НИ ИЗБАВЯ ОТ ТОЗИ ВЕЧЕН КРЪГОВРАТ!!!
All these worthless heroes...
Fighting to save humanity...
BUT HUMANITY STAYS THE SAME!!
VILLAINS WILL BE MADE, HEROES WILL BE SOUGHT!
No...this has to end.
Before we doom ourselves...
The old ways of humanity need to die...
For the cycle to end.
At the cost of freedom...
I offer eternity, peace and longevity.
I will put humanity in a permanent stasis..
So you either join me...
Or there will not be a place for you in my world.
The choice...is yours.
I offer eternity, peace and longevity.
I will put humanity in a permanent stasis..
So you either join me...
Or there will not be a place for you in my world.
The choice...is yours.
Вай вече беше решен, че човечеството е във вечен кръговрат. Злодеи ще се появяват непрестанно, за да бъдат сразени от герои, и така до безкрай. Във всяка една ера, човечеството е било изправено пред изпитания, за да запази себе си, докато не се превърне в най - силната раса..и някога, не се самоунищожи. Вай обаче бе на мнението, че за да продължи човечеството, то трябва...да спре да се развива. Трябва да застане в перманентно състояние на ментална парализа - ако някой контролира човечеството и спре неговото развитие, няма да има герои, които да се родят. Няма да има злодеи, които да се появят...и хората, макар и да нямат мечти, към които да се стремят, желание да живеят за каквото и да било...ще бъдат живи. Това е тежката цена! Свободата поражда хаос...а този хаос ражда единствено и само беди. Навън беше тъмно, но изведнъж, всички щяха да видят как силата на The Reality Arrow промени цветът на луната...в червен.
BGDodpul- Administrator
Мокоу: Ако питаш мен... изпратили са го там именно заради този въпросен "подбор", но не поради причината, която си мислиш. В семейства като това, всичко опира до това кой е най-удобен. Със силен характер като този на шефа, нищо чудно да искат да го държат колкото се може по-далеч. Може би е голям плюс, че го подценявате толкова много. Но... какво ли знам аз. Тя се усмихна многозначно. Единствено, че може би щеше да сметне брат си за пълен загубеняк, задето е прибегнал до това да използва такива сили за да си почеше малко егото. Ръката ѝ пламна. Не искам да говоря от ничие име, но... мисля, че повечето хора ще предпочетат смъртта пред това да живеят като безмозъчни кукли на човек с изкривена представа за света.
Crimson_YaMi- Moderator
Would you shut
the fuck up!?
the fuck up!?
Варис пристъпи в стаята, като съвсем бавно подмина приятелите си и застана пред всички тях, за да се изправи срещу Вай. Битката с Мине всякаш отключи един нов Варис и всички можеха да видят това. Действията му бяха пресилени, некалкулирани, прибързани...или поне така изглеждаха. Той вдигна ръка, като посочи всякаш Варис с пръст. На пръста му кацна холограмна пеперуда, която той погледна и след това я пусна, дематериализирайки се във въздуха.
Каквото и да ти говоря, знам че няма да ме чуеш. Опитваш се да превърнеш ORDER in to HARMONY. Вместо да ти обяснявам колко много грешиш и колко сбъркани са плановете ти, ще ти кажа едно..
НАДЯВАЙ СЕ ДА НЕ ТЕ ЗАСЕКА В БЪДЕЩЕТО В ТОЗИ ТИ ВИД,
ЗАЩОТО ТОГАВА ЩЕ ТЕ УНИЩОЖА
ЗАЩОТО ТОГАВА ЩЕ ТЕ УНИЩОЖА
Ръкавицата е хвърлена, а на ръцете на Варис се материализираха от холограмна енергия именно ръкавици.
Аз идвам от бъдещето, където двамата с тебе бяхме неразделни от мига, в който се запознахме. Заедно с теб успяхме да превърнем обикновените хора в оръжия, които да се защитават в корумпирания милитаризиран град. Гении, които превръщаха беззащитността на хората в спокойствие, до момента в който не те отвлякоха от мен. От тогава, ти се промени и се превърна в изрода, който си в момента. Now we are here... Нямам си и наидея какво ще се случи след като се върна в моята времева линия, но ще те преследвам до дупка, докато не си върна приятеля. Спаринга ми с Рюджи, ме накара да реализирам, че нищо повече няма да е същото. Мине.....Мине, Мине.....Показа ми лицето на смъртта. През цялото време живея с мисълта да помагам на хората, да защитавам семейството и приятелите си.....
- Spoiler:
! THAT'S ENOUGH !
Bluelock Original Soundtrack: Ego
.
.
.
.
.
The more I feel guilty for my family's safety, the more I fall in to Nihility.
Докато не се превърна в най-добрата версия на себе си, аз никога няма да успея да избавя човечеството от злото.
Аз имам всичките качества да го направя. Аз имам умението да преобърна света. Аз имам знанията да разбия системата му. Аз винаги съм намирал изход от ситуацията, в която се намирам. Аз изгубих всичко. Аз си набавих всичко, от което имам нужда.
АЗ ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОСТАНАЛИТЕ НА ПЪРВО МЯСТО!
ТОВА СПИРА ДО ТУК!
Аз съм най-великия хакер живял някога на тази планета.
Аз съм най-големия престъпник в Адрон, но и съм най-големия му спасител.
Заради мен армията на тази страна се промени коренно. Заради мен черния пазар процъфтя.
Заради мен тъмната мрежа разви икономиката, след като я създадох. Заради мен хакерството
бива изучавано от толкова много хора по света. Защото аз съм тяхната кибер месия.
АЗ ЩЕ ТЕ СПРА
VARIS IS MY POISON. VARIS IS MY STRENGHT
VARIS IS MY LEGACY
.
.
.
.
.
АЗ ЩЕ ТИ ПОКАЖА БЪДЕЩЕТО, ДОРИ ТОВА ДА ОЗНАЧАВА ДА ТЕ УНИЩОЖА КАТО ЕДИН ВИРУС! АЗ ЩЕ ТИ ПОКАЖА ПРАВИЛНИЯ ПЪТ НА СИЛА! АЗ ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА МИ СЕ ДОВЕРИШ.
ТОЗИ ТВОЙ ЛУНАТИЗЪМ ПРИКЛЮЧВА
ТУК И СЕГА!
Варис не чакаше повече. Той протегна ръка нагоре, като създаде многобройни холограмни data кубове, които запрати към Вай с цел да го бомбандира с тях.
Докато не се превърна в най-добрата версия на себе си, аз никога няма да успея да избавя човечеството от злото.
Аз имам всичките качества да го направя. Аз имам умението да преобърна света. Аз имам знанията да разбия системата му. Аз винаги съм намирал изход от ситуацията, в която се намирам. Аз изгубих всичко. Аз си набавих всичко, от което имам нужда.
АЗ ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОСТАНАЛИТЕ НА ПЪРВО МЯСТО!
ТОВА СПИРА ДО ТУК!
Аз съм най-великия хакер живял някога на тази планета.
Аз съм най-големия престъпник в Адрон, но и съм най-големия му спасител.
Заради мен армията на тази страна се промени коренно. Заради мен черния пазар процъфтя.
Заради мен тъмната мрежа разви икономиката, след като я създадох. Заради мен хакерството
бива изучавано от толкова много хора по света. Защото аз съм тяхната кибер месия.
АЗ ЩЕ ТЕ СПРА
И
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА
ДАЛИ ЩЕ СЕ ВРАЗУМИШ СЛЕД ТОВА.
ЕГОИСТ КАТО ТЕБЕ САМО, ЕГОИСТ МОЖЕ ДА ТЕ СПРЕ.
АЗ НЯМАМ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГУБЯ.
АЗ СЪМ ИЗГУБИЛ ВСИЧКО.
ЩЕ ТЕ УНИЩОЖА АКО СЕ НАЛОЖИ.
ЩЕ ТЕ ИЗЛЪЖА ПО ВСИЧКО СВЕТОВНИ МЕДИИ КАК
БЪДЕЩИЯ DICTATOR WANNA BE ИСКА ДА ПОСТЪПИ СЪС СВЕТА
ЩЕ БЪДЕШ ПРИМЕР ЗА ТОВА КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА СИ И КАКВО
ОЧАКВА ВСЕКИ ЕГОИСТИЧЕН МАНИАК НА ТЕМА КОНТРОЛ
.
.
.
.
.
.
.
.
Варис написа:https://antisocialclub.forumotion.eu/t131p75-topic#8675
Значи си на път да се върнеш дори и още..Няма лъжа, няма измама. Името ми е Адам. И за жалост, не ми е дадено от моите родители, а от...Родителите на Ерик. Нашият Ерик. ( Чакай какво!? ) Точно така, Адам всъщност се води доведен брат на Ерик. Осиновен е от родителите му, когато те губят Ерик по време на войната в Адрон по време на милитаризацията. Това се случва по време на властта на бащата на Сай. Ерик е бил взет от малък да бъде превърнат в супер-войник. Същата тази програма в която постъпил и Виджил от дете. Тъй като не могли да го намерят, те осиновяват малко момче, което много им приличало на Ерик. Кръстили го Адам, тъй като както знаем, Адам е първия човек създаден от Бог. Вярвали, че така ще заменят своето биологично изгубено дете и ще живеят в лъжа, че Ерик никога не се е бил раждал, докато в същото време Адам прилича на него. Всичката тази информация, Вай я получаваше в главата си Прокълнат съм да живея в лъжа и в един изскуствено създаден свят от доведените ми родители. Осиновили са ме с цел да ги излъжа за съществуването на техният биологичен син. Не е било направено от любов. Не е било направено с мисълта аз да имам семейство. Ако не изглеждах по този начин, сигурно са щели да ме оставят на произвола на съдбата! Протегна ръка встрани, като посочи нищото все едно сочи външният свят, където е и Ерик Той си няма и напредстава. ТОЙ СЪЩО ЖИВЕЕ В ЛЪЖА ОТНОСНО МИНАЛОТО СИ. НЕ ЗНАЕШ НИЩО И ЗА ЕРИК НАЛИ? Нормално...Той, Браян и абсолютно всяко едно дете което е преминало през този ад наречен S.O.S НЕ ЗНЕ НИЩО ЗА СЕБЕ СИ. В това число влизам и аз БЕЗ ДА СЪМ БИЛ ТАМ. Как се очаква да намериш информация относно това как се казвам и кой съм, когато аз самият не знам истинското си име. Моето първо име. АЗ САМИЯТ НЕ ЗНАМ КОЙ СЪМ ВАЙ! МИСЛИШ, ЧЕ АЗ РАЗПРОСТРАНЯВАМ ЛЪЖИ? МНОГО СИ ПРАВ. ЖИВОТЪТ МИ НЕ Е БИЛ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ТАКАВА ПИТАНКА, В КОЯТО НЕ ПОЗНАВАМ ДОРИ СЕБЕ СИ! Варис беше създаден по същия начин по който и Адам. ДА ИЗЛЪЖЕ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЖИВО СЪЩЕСТВО! Реално всички са забелязали приликата между двама им, но разликата в годините била и причината никой да не подозира нищо. Реално тяхната прилика е наистина случайна, но обстоятелствата правят тази случайност една лъжа. Лъжата...Научаваш се да живееш с нея.. Варис е моят вирус, Вай.. - Варис / Адам
Варис: https://i.pinimg.com/564x/22/74/f8/2274f844031702f49d82a3e4d6581182.jpg
Ерик: https://i.pinimg.com/564x/fc/bc/4a/fcbc4a2009c1492232b815227f99339c.jpg
VARIS IS MY POISON. VARIS IS MY STRENGHT
VARIS IS MY LEGACY
Вай написа:Животът е тежък за всички ни, Варис...! Оценявам, че си искрен с мен когато дори аз не бях..нямах си и на идея! Но...не си помисляй, че си жертва в цялата тази ситуация...животът е такъв, какъвто ти сам си го направиш! Не можеш да промениш миналото, Варис!!! Но със сигурност можеш да промениш настоящето и бъдещето..!
Вай написа:Не можеш да промениш миналото, Варис!!! Но със сигурност можеш да промениш настоящето и бъдещето..!
Вай написа:Можеш да промениш настоящето и бъдещето..!
.Варис написа:Вай...Стисна юмрук Ти никога не си спирал да бъдеш Вай. Просто не си могъл да се покажеш..Протегна същата ръка встрани показвайки околността докато го гледаше в очите с детерминиран поглед Ако това те спира да бъдеш себе си в реалния живот или ако това те кара да бъдеш себе си само тук..ЩЕ ГО УНИЩОЖА! Знаеш, че ще намеря начин да върна твоята самоличност, дори ако това означава да унищожа Глича..ще го направя..Защото ти си ми като брат! Човечеството отдавна не е това което беше. Ако няма свободата е под робство, ако я има се превръща в болест за себе си. Няма правилен начин братле, просто няма..Ръката с която показваше я насочи към него, все едно му подава ръка Ела при нас, пътят е един. Той ми го показа "Дълбай, страдай, плачи, крещи, бесней, унищожавай, но след всичко това..Гледай да си изградил себе си. Направиш ли го, вече ще можеш да построиш бъдещето на близките си, ако те не са почнали да го правят като теб." Този човек..Варис затвори очи щом го каза това, като получи флашбак за секунда, на не кой да е а на него Той ми показа пътя Вай. От тогава не спираме да се борим. Позволи ми да ти го покажа, дай ми шанс да изкупя греховете на хората които ти причиниха това, включително и на тези които не ти помогнаха..ДОВЕРИ МИ СЕ БРАТКО!
.
.
.
.
.
АЗ ЩЕ ТИ ПОКАЖА БЪДЕЩЕТО, ДОРИ ТОВА ДА ОЗНАЧАВА ДА ТЕ УНИЩОЖА КАТО ЕДИН ВИРУС! АЗ ЩЕ ТИ ПОКАЖА ПРАВИЛНИЯ ПЪТ НА СИЛА! АЗ ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА МИ СЕ ДОВЕРИШ.
ТОЗИ ТВОЙ ЛУНАТИЗЪМ ПРИКЛЮЧВА
ТУК И СЕГА!
Варис не чакаше повече. Той протегна ръка нагоре, като създаде многобройни холограмни data кубове, които запрати към Вай с цел да го бомбандира с тях.
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
През цялото време докато те говореха, Вай ги гледаше с един огромен poker face на лицето си, сякаш изобщо не му пукаше какво искаха да му кажат. Даже по едно време той се засмя на Варис, тъй като му стана смешно за някои от нещата, които той спомена. С един замах на ръката си, той премахна атаката, която той запрати към него.
Вай: You see, Varis...няма как да ми покажеш бъдещето. Не ми и трябва да го виждам - аз вече знам какво е то. Сам с очите си го видях. Не ми трябваше машина на времето, за да го направя. Но е факт, че погледнах в бъдещето..онова място ми показа всичко, което бе нужно да науча. И аз единствен знам само как да достигна до него...хмхмхм. Знаеш ли какво означава това, глупако Адам..?
Обърна се с гръб към тях, като се засмя за секунда и погледна над рамото си към тях, а гласът му стана ледено-студен...
Въпросът на Вай щеше да хвърли всички в шок. Нима той знаеше...още от самото начало? Но как? Вай никога не е имал досег с The Power Arrow! Няма как да знае! Освен ако...някой друг, който е имал преди, не го е довел тук. Някой...негов съюзник, който е планирал всичко заедно с него.
Вай: Винаги съм бил най - умният от легионерите. Погледна към Bones, който лежеше безжизнено на земята. Побеждавал съм Мукуро стотици пъти на шоги. Този мой огромен интелект..ме доведе на мисълта, че нямам равен в тази област. Но мъдростта не идва с интелекта...не можех да разбера, че всички покрай мен ме използваха заради този мой талант. Родителите ми използваха моят гений да създавам чипове още като дете , чрез които те да се превърнат във водещ лидер в икономиката и бизнеса. Всички знаят за Princeton Corporation...но никой не знаеше за Вай Принстън. Засмя се леко. Това е само началото...Glitchtrap? Аз го създадох с цел да го погълна. И това и направих. Варис...Glitchtrap отдавна не ме контролира. Защото аз сам го надвих и го погълнах, превръщайки неговите качества в мои собствени. Ние..сме едно същество. Glitchtrap е мое alter ego, Варис. Това е онзи Вай, който е готов на всяка цена да достигне до своята цел. Нещо, което старият Вай нямаше...и аз просто му го създадох. Надявам се разбираш какво се опитвам да ти обясня...Вай се обърна към него.
Вай: Бъдещето...е много, много по - различно от твоите представи. Ще ти кажа какво видях на онова място...завръщането на известна групировка терористи, нашествие на извънземни, колапсът на кралство, сливането на две вселени...и накрая...унищожението на нашата собствена. Аз съм тук да предотвратя това. Знам какво трябва да направя...Въздиша. И отговорът не е лесен..моята визия ще предпази човечеството, но и купища други, които ще умрат ако не се намеся. Варис...аз не съм егоист. Поне...не такъв, за какъвто ме мислиш. Не искам тази власт за себе си. Но това е ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да продължим напред! Чисаки беше прав. Човекът...е чудовище. И на него, сила не бива да се дава. Затова...
Като че ли в този миг, personality-то на Вай се смени - ако до преди малко, той беше говорил с искрени чувства, то сега той се превърна в своята fully villain persona, която той сам си беше създал и бе нарекъл Glitchtrap. Когато глича поеме контрол над Вай, той се превръщаше в ултимативния злодей, който работеше в екип с Вай. Приятелят на Варис беше там през цялото време...но той знаеше неща, които Варис не. И беше решил да жертва много повече, от колкото някой би искал - цялото човечество. Нима цената бе твърде голяма? Вай не виждаше нещата така. Защото човечеството е миниатюрна част от вселената. За да продължи животът...някой трябваше да плати цената. А най - греховната раса...са именно хората.
Червени светкавици започнаха да прескачат - това можеше да означава само едно! Силата на The Reality Arrow беше напът да се задейства...и точно тогава, целият град като че ли се озова под една огромна червена зона...
Огромен червен лъч бе изстрелян нагоре към небето, излизащ от Вай, който афектира цялото небе и го превърна в кърваво-червено. В целият град настана сякаш кървава нощ...но това бе новото умение на Вай - Territory. Умение, което контролираше цяла една територия и в която му позволяваше той да използва силите си. Служеше като extension на неговият range...
Вай протегна ръка напред, като с умението си буквално материализира Кьоко, която беше учудена от случващото се. Тя не знаеше как се озова тук, но беше ясно, че Вай някак си бе успял да я телепортира право в захвата си.
Кьоко: Какво по...?! Погледна изплашено към него, като се опита да избяга, но той я хвана.
Вай: Това момиче..Усмихна се коварно. Знаеш ли какво ще предизвика неговата смърт...? Вие никога няма да успеете да формирате вашият елитен отряд. Защото тя е най - добрият лидер в целият свят. Знам цялото ѝ бъдеще...никой по - добър няма да се роди от нея. Ако аз прекърша врата ѝ...с жалкото ви извинение за коалиция е свършено. Но...аз имам по - добра идея. Усмихна се коварно към Кьоко, като сложи ръка на главата ѝ. Малки светкавички се появиха от ръката му, като ги доближи до ухото ѝ. Те започнаха да я наелектризират, но болката , която тя щеше да изпита нямаше да бъде от тях...
Кьоко: Какво...какво правиш..?! Спри...СПРИ!!!! СПРИИИИИ!!!
Вай: Мълчи и стой мирно, хлапе..имаш нещо, което ми принадлежи...
Докато Кьоко се мъчеше, останалите не можеха да направят нищо. Около Вай имаше огромно поле от червени светкавици, които щяха да се насочат към каквото и да пратят към него, а ако те самите влезнат в неговото поле, ще бъдат уцелени мигновено. Беше същинско мъчение да трябва да стоят и гледат...Вай най - накрая успя да извади нещо от ухото ѝ, което приличаше на чип. Това бе именно чипа, който позволяваше на Кьоко да складира безкрайно много информация. И която я правеше също пълната енигма.
Вай: Благодаря ти за това, хлапе..твоята роля приключи тук. Удари я зад врата, като я вкара в безсъзнание.
Санджи: Стисна зъби, готов да му се хвърли. КОПЕЛЕ!!!
Вай: Стой мирно, звяр...едва започвам. Ще имаш много повече причини да искаш да ме разкостиш. Усмихна се отново коварно, като чипа изведнъж се превърна изцяло в електричество, което се вля във Вай. Ааах..чудесно..
Това, което те чуха, не беше блъф - Вай използваше умението на стрелата си да манифестира в реалността информацията, която се съдържаше в чипа. С други думи...той буквално можеше да си изтегли умение от интерент и да си го присвои. Точно това и се случи - очите му започнаха като холограми да се изменят, а стрелата ги направи реални. Едното му око бе emperor...а другото - heavenly.
Точно в този миг, Варис започна да получава спомени на разговорът му с Вай от преди много време...
Unwavering belief
Вай направи най - неочакваният ход от самото начало , в което се познават с Варис. Той току що му разкри собственият си гений и как през цялото време, той е манипулирал бандата, за да стигнат до тук. Той от самото начало е бил онзи, който е бил time traveler-a. Който е напътствал чрез виденията, които им показваше, техните действия. Тяхното развитие...всичко бе по планът на Вай - стратегът на легионерите. И навярно...в тази сфера, той бе ненадминат. И сега, той успя да си присвои и уменията на сестрата на Варис - Ментира. Най - големият шок за Варис може би щеше да е това...когато той усети как бива silence-нат и не може да направи нищо по въпроса. И как технологията по тялото му просто се развали, без да може той да я оправи. Той сам можеше да се досети, че Вай е имал контакт с Ментира...и че може би това е било началото на неговият план за бъдещето. Варис е бил използван от самото...начало.
Той хвана Кьоко и я метна към панорамния прозорец, карайки я да пада от огромна височина, при което се усмихна коварно, а тялото му започна да се променя чрез електричество...
Изричайки тези думи, той се превърна изцяло на електричество и тръгна да се движи по един от електрическите стълбове, като се материализира на земята и тръгна да бяга към една от колите. Той беше досущ като Wizyou - щеше да бяга до самият край. Вай нарочно подкани останалите да го преследват..все пак, целият Morioh в момента беше неговата ТЕРИТОРИЯ.
You really like to talk a lot, huh...?
Well, whatever...
You like making things about you...
Because deep inside you you know..
It was never about you to begin with.
Well, whatever...
You like making things about you...
Because deep inside you you know..
It was never about you to begin with.
Вай: You see, Varis...няма как да ми покажеш бъдещето. Не ми и трябва да го виждам - аз вече знам какво е то. Сам с очите си го видях. Не ми трябваше машина на времето, за да го направя. Но е факт, че погледнах в бъдещето..онова място ми показа всичко, което бе нужно да науча. И аз единствен знам само как да достигна до него...хмхмхм. Знаеш ли какво означава това, глупако Адам..?
Означава, че не си ти този , който държи ключа към бъдещето..
А aз!
Но нека не ти показвам всичките си карти още от самото начало.
Все пак, ти не осъзнаваш, че си моя пионка от много, много отдавна.
Благодарение на мен, ти успя да се превърнеш във всичко, което изреди.
Именно аз ти дадох поле за изява...
I made you...what you are today...
And to prove it to you...
I will take it all away.
Нека ви попитам нещо сега...
А aз!
Но нека не ти показвам всичките си карти още от самото начало.
Все пак, ти не осъзнаваш, че си моя пионка от много, много отдавна.
Благодарение на мен, ти успя да се превърнеш във всичко, което изреди.
Именно аз ти дадох поле за изява...
I made you...what you are today...
And to prove it to you...
I will take it all away.
Нека ви попитам нещо сега...
Обърна се с гръб към тях, като се засмя за секунда и погледна над рамото си към тях, а гласът му стана ледено-студен...
- Spoiler:
Do you really think...- Spoiler:
You are the only time travelers here?
Въпросът на Вай щеше да хвърли всички в шок. Нима той знаеше...още от самото начало? Но как? Вай никога не е имал досег с The Power Arrow! Няма как да знае! Освен ако...някой друг, който е имал преди, не го е довел тук. Някой...негов съюзник, който е планирал всичко заедно с него.
Вай: Винаги съм бил най - умният от легионерите. Погледна към Bones, който лежеше безжизнено на земята. Побеждавал съм Мукуро стотици пъти на шоги. Този мой огромен интелект..ме доведе на мисълта, че нямам равен в тази област. Но мъдростта не идва с интелекта...не можех да разбера, че всички покрай мен ме използваха заради този мой талант. Родителите ми използваха моят гений да създавам чипове още като дете , чрез които те да се превърнат във водещ лидер в икономиката и бизнеса. Всички знаят за Princeton Corporation...но никой не знаеше за Вай Принстън. Засмя се леко. Това е само началото...Glitchtrap? Аз го създадох с цел да го погълна. И това и направих. Варис...Glitchtrap отдавна не ме контролира. Защото аз сам го надвих и го погълнах, превръщайки неговите качества в мои собствени. Ние..сме едно същество. Glitchtrap е мое alter ego, Варис. Това е онзи Вай, който е готов на всяка цена да достигне до своята цел. Нещо, което старият Вай нямаше...и аз просто му го създадох. Надявам се разбираш какво се опитвам да ти обясня...Вай се обърна към него.
- Spoiler:
- This was NEVER about you.
It was never about me either.
You were able to shine because I gave you the spotlight.
And it's time for you to realize who the hell you are really messing with...
Защото аз знам онова нещо...
На което ти си посветил живота си да разбереш.
А дори не се и постарах да го направя...
Ама че ирония...
Винаги съм бил няколко крачки пред теб, Варис.
Ти...никога няма да доближиш моето ниво.
Вай: Бъдещето...е много, много по - различно от твоите представи. Ще ти кажа какво видях на онова място...завръщането на известна групировка терористи, нашествие на извънземни, колапсът на кралство, сливането на две вселени...и накрая...унищожението на нашата собствена. Аз съм тук да предотвратя това. Знам какво трябва да направя...Въздиша. И отговорът не е лесен..моята визия ще предпази човечеството, но и купища други, които ще умрат ако не се намеся. Варис...аз не съм егоист. Поне...не такъв, за какъвто ме мислиш. Не искам тази власт за себе си. Но това е ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да продължим напред! Чисаки беше прав. Човекът...е чудовище. И на него, сила не бива да се дава. Затова...
Аз ще залича всички хора.
Ще изтрия паметта им.
И ще пресъздам нови спомени.
Ще ги контролирам постоянно.
За да бъда сигурен, че няма да се родят повече чудовища...
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН!
АЗ ГО ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ!
Валентайн, Джин, както и всички останали...
Ще ги унищожа!
Но за да стане това...ще унищожа и Вай.
Ще се превърна в ултимативният villain, който ще сложи край на този кръговрат.
Мразете ме...
Това е моята цел от самото начало, все пак.
Да бъда мразен!
Насочете цялата си омраза към мен...
Аз ще я поема...
Цялата омраза на света ще я поема...
Защото все някой трябва да играе тази роля, Адам...
И това..ще бъда аз.
Съжалявам.
Не можеш да ме разубедиш.
Аз направих своят избор...
Maybe things could have been different...
But this arrow and the 'zero' made me realize..
People like me don't get to make choices.
The universe has already made them.
So I will play out my role...
AS THE EMPEROR!
Ще изтрия паметта им.
И ще пресъздам нови спомени.
Ще ги контролирам постоянно.
За да бъда сигурен, че няма да се родят повече чудовища...
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН!
АЗ ГО ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ!
Валентайн, Джин, както и всички останали...
Ще ги унищожа!
Но за да стане това...ще унищожа и Вай.
Ще се превърна в ултимативният villain, който ще сложи край на този кръговрат.
Мразете ме...
Това е моята цел от самото начало, все пак.
Да бъда мразен!
Насочете цялата си омраза към мен...
Аз ще я поема...
Цялата омраза на света ще я поема...
Защото все някой трябва да играе тази роля, Адам...
И това..ще бъда аз.
Съжалявам.
Не можеш да ме разубедиш.
Аз направих своят избор...
Maybe things could have been different...
But this arrow and the 'zero' made me realize..
People like me don't get to make choices.
The universe has already made them.
So I will play out my role...
AS THE EMPEROR!
Kuroko no Basket - Rakuzan Shingeki (Quality Extended)
Като че ли в този миг, personality-то на Вай се смени - ако до преди малко, той беше говорил с искрени чувства, то сега той се превърна в своята fully villain persona, която той сам си беше създал и бе нарекъл Glitchtrap. Когато глича поеме контрол над Вай, той се превръщаше в ултимативния злодей, който работеше в екип с Вай. Приятелят на Варис беше там през цялото време...но той знаеше неща, които Варис не. И беше решил да жертва много повече, от колкото някой би искал - цялото човечество. Нима цената бе твърде голяма? Вай не виждаше нещата така. Защото човечеството е миниатюрна част от вселената. За да продължи животът...някой трябваше да плати цената. А най - греховната раса...са именно хората.
Нашето наказание...
Е да стоим в пълен stasis!
Усмихна се коварно.
И аз ще бъда новият император..
It's time for me to evolve, my friends.
Time for me and my creation..
TO BECOME ONE!
Е да стоим в пълен stasis!
Усмихна се коварно.
И аз ще бъда новият император..
It's time for me to evolve, my friends.
Time for me and my creation..
TO BECOME ONE!
Червени светкавици започнаха да прескачат - това можеше да означава само едно! Силата на The Reality Arrow беше напът да се задейства...и точно тогава, целият град като че ли се озова под една огромна червена зона...
TERRITORY!
GLITCHTRAP'S REALM!
GLITCHTRAP'S REALM!
Огромен червен лъч бе изстрелян нагоре към небето, излизащ от Вай, който афектира цялото небе и го превърна в кърваво-червено. В целият град настана сякаш кървава нощ...но това бе новото умение на Вай - Territory. Умение, което контролираше цяла една територия и в която му позволяваше той да използва силите си. Служеше като extension на неговият range...
Within my territory..
All technolgy answers to me.
I am all technology.
I am the brain of every human within my range.
I...decide everyone's fate in here.
Because I...am absolute.
I am..
The Emperor.
All technolgy answers to me.
I am all technology.
I am the brain of every human within my range.
I...decide everyone's fate in here.
Because I...am absolute.
I am..
The Emperor.
Вай протегна ръка напред, като с умението си буквално материализира Кьоко, която беше учудена от случващото се. Тя не знаеше как се озова тук, но беше ясно, че Вай някак си бе успял да я телепортира право в захвата си.
Кьоко: Какво по...?! Погледна изплашено към него, като се опита да избяга, но той я хвана.
Вай: Това момиче..Усмихна се коварно. Знаеш ли какво ще предизвика неговата смърт...? Вие никога няма да успеете да формирате вашият елитен отряд. Защото тя е най - добрият лидер в целият свят. Знам цялото ѝ бъдеще...никой по - добър няма да се роди от нея. Ако аз прекърша врата ѝ...с жалкото ви извинение за коалиция е свършено. Но...аз имам по - добра идея. Усмихна се коварно към Кьоко, като сложи ръка на главата ѝ. Малки светкавички се появиха от ръката му, като ги доближи до ухото ѝ. Те започнаха да я наелектризират, но болката , която тя щеше да изпита нямаше да бъде от тях...
Кьоко: Какво...какво правиш..?! Спри...СПРИ!!!! СПРИИИИИ!!!
Вай: Мълчи и стой мирно, хлапе..имаш нещо, което ми принадлежи...
Докато Кьоко се мъчеше, останалите не можеха да направят нищо. Около Вай имаше огромно поле от червени светкавици, които щяха да се насочат към каквото и да пратят към него, а ако те самите влезнат в неговото поле, ще бъдат уцелени мигновено. Беше същинско мъчение да трябва да стоят и гледат...Вай най - накрая успя да извади нещо от ухото ѝ, което приличаше на чип. Това бе именно чипа, който позволяваше на Кьоко да складира безкрайно много информация. И която я правеше също пълната енигма.
Вай: Благодаря ти за това, хлапе..твоята роля приключи тук. Удари я зад врата, като я вкара в безсъзнание.
Санджи: Стисна зъби, готов да му се хвърли. КОПЕЛЕ!!!
Вай: Стой мирно, звяр...едва започвам. Ще имаш много повече причини да искаш да ме разкостиш. Усмихна се отново коварно, като чипа изведнъж се превърна изцяло в електричество, което се вля във Вай. Ааах..чудесно..
Now that I have what is rightfully mine...
Let me show you what I can really do!
ABILITY DOWNLOAD....
EMPEROR, HEAVENLY EYES!
Let me show you what I can really do!
ABILITY DOWNLOAD....
EMPEROR, HEAVENLY EYES!
Това, което те чуха, не беше блъф - Вай използваше умението на стрелата си да манифестира в реалността информацията, която се съдържаше в чипа. С други думи...той буквално можеше да си изтегли умение от интерент и да си го присвои. Точно това и се случи - очите му започнаха като холограми да се изменят, а стрелата ги направи реални. Едното му око бе emperor...а другото - heavenly.
Hey Varis...
A friend of yours once told me...
"Information...is power."
Знам, че знаеш за кого говоря...
Хмхмхм...
Точно така...сега разбираш защо винаги съм бил пред теб, глупако!
Но нека ти покажа...
Истинското значение на тези думи...
Всички видения, които вие видяхте до сега...
Не ви ли приличаха на спомени...?
Хмхмхм...
Всичко върви по план....
A friend of yours once told me...
"Information...is power."
Знам, че знаеш за кого говоря...
Хмхмхм...
Точно така...сега разбираш защо винаги съм бил пред теб, глупако!
Но нека ти покажа...
Истинското значение на тези думи...
Всички видения, които вие видяхте до сега...
Не ви ли приличаха на спомени...?
Хмхмхм...
Всичко върви по план....
Точно в този миг, Варис започна да получава спомени на разговорът му с Вай от преди много време...
А сега...
Нека наистина ти покажа истинската сила на тази стрела!
Нека наистина ти покажа истинската сила на тази стрела!
- Spoiler:
Unwavering belief
Вай направи най - неочакваният ход от самото начало , в което се познават с Варис. Той току що му разкри собственият си гений и как през цялото време, той е манипулирал бандата, за да стигнат до тук. Той от самото начало е бил онзи, който е бил time traveler-a. Който е напътствал чрез виденията, които им показваше, техните действия. Тяхното развитие...всичко бе по планът на Вай - стратегът на легионерите. И навярно...в тази сфера, той бе ненадминат. И сега, той успя да си присвои и уменията на сестрата на Варис - Ментира. Най - големият шок за Варис може би щеше да е това...когато той усети как бива silence-нат и не може да направи нищо по въпроса. И как технологията по тялото му просто се развали, без да може той да я оправи. Той сам можеше да се досети, че Вай е имал контакт с Ментира...и че може би това е било началото на неговият план за бъдещето. Варис е бил използван от самото...начало.
Казах ти...
Аз те направих това, което си...
Ти си тук заради мен, Варис...
И аз мога да те унищожа...
Защото аз ти дадох сцената за изява.
You wanted to be the best?
I let you use your tools.
You wanted this...
I gave it to you.
And now, I will take it away.
Искате Final Boss...?
Е..."You wanted this.."..haha!
This is all a part of a grander scheme...
Now...let's fight for the future, heroes...!
Let's settle this...ONCE AND FOR ALL!
Пхах...как ли пък не..
Villains don't fight fairly!
Аз те направих това, което си...
Ти си тук заради мен, Варис...
И аз мога да те унищожа...
Защото аз ти дадох сцената за изява.
You wanted to be the best?
I let you use your tools.
You wanted this...
I gave it to you.
And now, I will take it away.
Искате Final Boss...?
Е..."You wanted this.."..haha!
This is all a part of a grander scheme...
Now...let's fight for the future, heroes...!
Let's settle this...ONCE AND FOR ALL!
Пхах...как ли пък не..
Villains don't fight fairly!
Той хвана Кьоко и я метна към панорамния прозорец, карайки я да пада от огромна височина, при което се усмихна коварно, а тялото му започна да се променя чрез електричество...
Come and catch me if you can...
"Mr. Hacker."
But be careful...
I have allies of my own...
Muahahahahahah!!
Let the chase begin!
"Mr. Hacker."
But be careful...
Muahahahahahah!!
Let the chase begin!
Изричайки тези думи, той се превърна изцяло на електричество и тръгна да се движи по един от електрическите стълбове, като се материализира на земята и тръгна да бяга към една от колите. Той беше досущ като Wizyou - щеше да бяга до самият край. Вай нарочно подкани останалите да го преследват..все пак, целият Morioh в момента беше неговата ТЕРИТОРИЯ.
BGDodpul- Administrator
Не......
ГРЕШИШ!!!!!
ГРЕШИШ!!!!!
! NO ONE WILL TELL ME HOW TO EXECUTE MY ROLE IN LIFE !
- Poison for Poison - Blood for Blood:
Itoshi Rin's Theme ( on repeat )
Варис, какво целиш в живота..?
Какво...целя..?
Отговаряш на въпроса ми с въпрос, глупако.
Тях ги задавам само аз. От теб се очакват единствено и само отговори.
Аз..В момента целя да спася сестра си от оковите на самотата.
Is that so..? И как си мислиш, че ще го направиш,
когато единственото ти оръжие е твоя ум?
Способен съм на всичко на този свят..Минавал съм през всякакви трудности, че да се откажа точно сега!
Тя е някъде там. Тя не е просто някакво оръжие заради което се състезаваме. ТЯ Е МОЯ СЕСТРА!
Твоята сестра....Реши да се престраши и да направи крачка напред, която я направи по-силна.
Кога и ти ще направиш такава крачка, слабако..?
Не разбирам...Винаги съм бил една крачка пред останалите. Винаги съм намирал решения за проблемите.
Винаги съм отстоявал позицията си и съм помагал на слабите. Винаги съм се борел за правдата!
Един път в живота си, ще се наложи да бъдеш........ЕГОИСТ
Спеси ми тези глупости, нямаш право да се наречеш герой ако си егоист!
Nonsense? It is nonsensical indeed. But then, so is the world. Either you win or you lose. While you were getting excited over your mediocre successes, true gamechangers tread a path of winning or losing everything — every single day to keep on surviving.
Why do you think I send my people against unwinnable scenarios instead of playing safe with their lifes? Because in order to
to improve, you need to face DEATH!
Idiots like you have no idea what this word means. I know very well...I was dying every single day but my
instincts were the only thing the kept me alive. I wanted to die, but my body refused to listen me. Every single night my tears
kept me from sleeping, because I wanted my nightmare to end before falling in to another one after I close my eyes. Everybody though I was born to become a Shadow but instead I decided to be...My Own Light!
I stopped.....I stopped caring for people.....Why? Let me tell you...
В момента в който стъпих в онова проклето доджо, аз знаех че няма да бъде като останалите хлапаци, които се опитват да постигнат нещо. Моите учители видяха това и нарочно се опитаха да ме прекършат и да избият егото от мен. Аз бях роден да убивам от най-великия убиец. Затова започнаха да ме третират различно. Към мен всичко беше стотици пъти по-строго от това на останалите. Всяка моя грешка, беше заплащана с кръв. Аз трябваше да се превърна в най-силния убиец, дори това да означаваше останалите да бъдат пожертвани за тази цел. Аз нямах право на грешки, защото те бяха заплащани с болка. Нямах и право след това да показвам слабост, защото аз бях НЕГО! I WAS HIM! Единствено този ад, на който едно дете бе подложено, можеше да го направи по-силно. Затова аз ще подложа всеки един, който ми се пречка на него и ще се погрижа да го убия, ако не издържи на напрежението. In a world like this, we have no right to be weak!
.
.
.
.
.
IN A WORLD LIKE THIS, WE HAVE NO RIGHT TO BE WEAK!
Варис изслуша много внимателно всичко, което Вай каза. И въпреки, че той беше прав...Въпреки, че до сега той му е давал поле за изява. Цялото това преследване, търсене и всичките изпитания през които до ден днешен преминава са били неговите прожектори на световната сцена. 1.Всичко е било нагласено от самото начало. Варис е една пионка в нечия игра. Варис е един измислен герой в нечий план. Варис е един вирус, който трябва да се лекува индивидуално.
.
.
.
.
.
.
АДАМ ОБАЧЕ Е РАЗЛИЧЕН!
"2. Всичко е било нагласено от самото начало"? Да, от началото в който животът на Варис се променя завинаги. Не момента в който е изоставен. Не момента в който е осиновен. А момента, в който той губи сестра си. Това беше моментът, в който той губи единствената си слабост, но го осъзнава много по-късно, когато идва в Morioh. Саботажът на Вай докопва Варис, но Адам вече беше помислил за това. В моментът в който Вай задейства умението на Ментира, тялото на Адам светна, като около него се появи data wall:
ТИ СЕ ОКАЗА ИСТИНСКИ ГЛУПАК, ВАЙ!
Очаквах целият ти development план за мен да има всеки един outcome, а ти пропусна точно този, когото бях планирал именно ако Jester се докопа до сестра ми преди мен. А именно, ако си помисли...
ДА Я ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ МЕН!
В моментът в който аз разбрах за положението на сестра ми, с всичката информация която разполагам за нейния саботаж, аз успях да направя уникален по себе си Firewall, който да ме предпазва от нейните паразитни кибер алгоритми. С моето собствено умение....:
Аз заключих саботажа в моя firewall и го накарах да се задейства в момента в който някой се опита да използва сестра ми срещу мен.
Ние с нея сме двете страни на една монета. Саботажът и заключването са две напълно различни умения, които дори не могат да работят заедно. Поне така си мислех.....Саботажът на сестра ми е изключително коварен, затова и Jester толкова много я търси. Проблемът е, че ако се опитам да го заключа, той ще саботира умението ми. Затова създадох алгоритъм, който да реактивира Lock-а, когато бъде саботиран и да задейства повторен layer от firewall, който да ме предпази, правейки един endless sabotage cycle. За да мога да използвам Firewall-а, аз трябва да направя Access Control List, като нещата които allow-вам и нещата които deny-вам да преминават през бариерата трябва да са с еднакъв брой помежду си. That 2 layer cyber protection allows and denies the Sabotage at the same time. Този endless sabotage cycle разпокъсва алгоритъма на саботажа и го кара него самия да работи срещу себе си. "3. Всичко е било нагласено от самото начало" Би трябвало да знаеш, че...
ДА Я ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ МЕН!
В моментът в който аз разбрах за положението на сестра ми, с всичката информация която разполагам за нейния саботаж, аз успях да направя уникален по себе си Firewall, който да ме предпазва от нейните паразитни кибер алгоритми. С моето собствено умение....:
Аз заключих саботажа в моя firewall и го накарах да се задейства в момента в който някой се опита да използва сестра ми срещу мен.
Ние с нея сме двете страни на една монета. Саботажът и заключването са две напълно различни умения, които дори не могат да работят заедно. Поне така си мислех.....Саботажът на сестра ми е изключително коварен, затова и Jester толкова много я търси. Проблемът е, че ако се опитам да го заключа, той ще саботира умението ми. Затова създадох алгоритъм, който да реактивира Lock-а, когато бъде саботиран и да задейства повторен layer от firewall, който да ме предпази, правейки един endless sabotage cycle. За да мога да използвам Firewall-а, аз трябва да направя Access Control List, като нещата които allow-вам и нещата които deny-вам да преминават през бариерата трябва да са с еднакъв брой помежду си. That 2 layer cyber protection allows and denies the Sabotage at the same time. Този endless sabotage cycle разпокъсва алгоритъма на саботажа и го кара него самия да работи срещу себе си. "3. Всичко е било нагласено от самото начало" Би трябвало да знаеш, че...
Докато Вай държеше Кьоко и около него имаше огромно количество червени светкавици, Адам започна да върви към него. Той вече знаеше, че ще използва Кьоко срещу останалите още в мига, в който я хвана.
Вай написа:Той хвана Кьоко и я метна към панорамния прозорец, карайки я да пада от огромна височина, при което се усмихна коварно, а тялото му започна да се променя чрез електричество...Come and catch me if you can...
"Mr. Hacker."
But be careful...
Muahahahahahah!!
Let the chase begin!
I'M ALWAYS MOVING FOWARD
BECAUSE
THAT'S MY REBEL PATH!
BECAUSE
THAT'S MY REBEL PATH!
Докато Вай държеше Кьоко и около него имаше огромно количество червени светкавици, Адам започна да върви към него. Той вече знаеше, че ще използва Кьоко срещу останалите още в мига, в който я хвана. В момента в който той я хвърли и изчезна, Варис скочи след нея и като делфин dive-на през счупения прозорец и се насочи към падащата Кьоко. Докато падаше, той насочи ръцете си към Кьоко и с двата си палеца и показалеца направи правоъгълна формичка с ръцете си. Това задейства неговите ръкавици, създавайки data cube около нея с който да я придърпа към себе си. Варис не се страхуваше от това, че се намираше на територията на Вай. Защото саботажът който бе блокиран от firewall-а на Варис бе приет през reality manipulation, за който неговия firewall можеше да се включва също. Затова за да може Вай да спре Варис, щеше да му се наложи да разчита на своите Glitchtrap умения повече, от колкото на неговата манипулация на реалността. Щом придърпа Кьоко, Варис създаде data wall под себе си, която бе закачена за няколко от сградите и като трамплин тя пое impact-а и му помогна да се приземи на пътя заедно с Кьоко. След като я остави на земята, той погледна в посоката в която се бе насочил Вай и тръгна да тича натам.
Varis is no more, you fucking bastard.
Now you are facing Crypto.
NOW YOU ARE FACING ADAM HIMSEFL!
Now you are facing Crypto.
NOW YOU ARE FACING ADAM HIMSEFL!
Emoran- Administrator
Hikari (游戏《战双帕弥什: 九龙环城》主题曲)
Вай: Докато тичаше, той се обърна и през рамо погледна към Варис. Глупак такъв...наистина ли си мислиш, че си пред мен? Няма по - умен човек от мен на тази планета. Никога не разкриваш твоят коз в началото...сега вече истинските ти врагове знаят какво си намислил и ще се адаптират. Но си прекалено наивен, че да мислиш по тозин начин...! Нима забрави?! Нашите действия афектират бъдещето!!!! Обърна поглед напред. Had you played your role like a good puppy, I wouldn't have had to do this...Щракна с пръсти. В този миг, неговият reality manipulation се задейства, като комбинира умението с това на Кьоко, променяйки silence-а в нещо съвсем различно - чиста електрическа енергия. Варис внезапно щеше да получи шок и падна парализиран на колене за няколко секунди, при което очите на Glitchtrap светнаха в червено. Неговата територия му позволяваше да контролира всичката технология в целият град, включително и колите - две коли от противоположните му страни веднага се насочиха към него и се подготвиха да се блъснат в челен сблъсък и да го смачкат помежду им.
Не си познал, Вай...!
Внезапно, човек отскочи от голямата сграда на Кагамине клана и се позиционира пред Варис, като тропна с крак и море от кости се появи от двете страни, набучвайки колите, карайки ги да гръмнат. Той погледна към него и му подаде ръка. А Вай през това време се превърна в електричество и се вля отново под формата на енергия в една кола наблизо, при което взе тотален контрол върху нея все едно беше трансформър и потегли към центъра на града, помитайки всичко пред себе си.
Съжалявам за това...
Аз съм Мукуро, но можеш да ми викаш Bones!
Аз съм Мукуро, но можеш да ми викаш Bones!
BGDodpul- Administrator
Mercury: Веднага реагира, когато Кьоко беше метната и се насочи към нея. Като най-бързия в групичката без проблем щеше да я достигне. Да не говорим и за решителността му, с която се беше заредил от битката му с Мине. Ала по пътя си той видя Варис в неговата awakening форма. Той трябваше с очите си да види до къде би стигнал човек като него. Извличайки информация, така ще може да прецени следващите ходове. Срещу толкова силен противник, на него му трябва всички възможни съюзници. Варис беше перфектния такъв. Той определено имаше личен мотив срещу Вай, за който Mercury не знае нищо, но ясно го вижда. Редом с това, хакерът започва да показва все по-впечатляващи умения. С негова помощ, Вай може да бъде победен. - зареди се Mercury с оптимизъм, а след това с още повече. Все пак не кой да е, а МУКУРО се появи на партито. Mercury веднага скочи до него и зае бойна позиция. Пристигаш точно на време, Мукуро. Този път ще трябва сериозно да надминем себе си, за да предпазим градчето ни и хората му.
Мокоу: С всяка следваща дума, казана от който и да е от двамата, Мокоу ставаше все по-гневна и по-гневна. "Аз" това, "аз" онова... идеше ѝ да зашлеви по два задвратника и на двамата. Това, което тя виждаше пред себе си, беше жалка гледка. Особено когато Вай телепортира Кьоко тук. По стечение на обстоятелствата обаче, Варис реагира преди нея. Но в момента, в който Кьоко беше хвърлена през прозореца... Макау беше втората, която скочи след нея. Все пак, не можеше да разчита на това дали Варис нямаше да тръгне директно след Вай. И за негово щастие, мнението на Мокоу за него не падна до нулата когато той помогна на момичето. От гърба на Мокоу се появиха големи огнени криле, които И помогнаха да се приземи до Кьоко, след което започна да тича до нея. Ако мислиш, че можеш да помогнеш... мога да те нося. Не гарантирам безопасността ти обаче, огъня ми може да нарани дори мен самата. Тя се огледа наоколо, за да прецени ситуацията, като погледа ѝ се спря на червената луна. Но може и да е достатъчно да ми кажеш за какво да внимавам. По-добър стратег от мен си.
Crimson_YaMi- Moderator
Bones: Погледна към колата, в която Вай се беше вселил все едно, която отпраши. Все още можем да го стигнем...бързо, да намерим по някоя кола! Погледна към Варис. С хакер като теб, едва ли ни трябва ключ! Затича се към първата кола, която беше видял и щеше да ѝ разбие стъклата, за да влезе в нея заедно с Варис. Mercury, ти също! Намери си возило! Знам, че си бързак, но чак толкова...
Mercury, обаче, беше най - големият късметлия от всички наоколо! Съдбата явно му се усмихна, защото буквално след няколко секунди, той видя как опърлена футболна топка все едно Axel от Inazuma 11 ѝ беше направил Fire Tornado бе запратена право пред него и се сгромоляса в земята. Тогава, той чу женски глас...но преди да успее да реагира...
Волканичната Калани му flick-на носа с показалец, при което тръгна да тича след колата на глича. Тя луда ли беше?! Нямаше как нормален човек да го настигне...но това не целеше тя! Тя през цялото време тичаше напред с топка в крака, като я изрита нависоко във въздуха, при което отскочи след нея , а дрехите ѝ буквално се изпепелиха и бяха заменени с нейният fighting attire.
FIREEEEEEE TORNAAAAAAAADO!
Калани изстреля топката с всичка сила и буквално я ЗАПАЛИ, при което dive-на след нея - това беше само follow up-a!
Добавката в изстрела накара топката да се пръсне, но на нейно място се образува магмено кълбо, което се беше насочило като метеорит натам, накъдето караше Вай. С всяка изминала секунда, около кълбото се насъбираше повече и повече магма, уголемявайки размера му до чудовищните 5 метра радиус. Тя уцели перфектно целта си и колата на Вай гръмна внезапно! Разбира се, той раздразнено погледна към Калани и бе принуден да излезе от колата, като продължи да тича пеш, давайки време на останалите да го настигнат! Тя погледна към Mercury докато се приземяваше и му намигна игриво.
Mercury, обаче, беше най - големият късметлия от всички наоколо! Съдбата явно му се усмихна, защото буквално след няколко секунди, той видя как опърлена футболна топка все едно Axel от Inazuma 11 ѝ беше направил Fire Tornado бе запратена право пред него и се сгромоляса в земята. Тогава, той чу женски глас...но преди да успее да реагира...
- Spoiler:
Boing!- Spoiler:
- Дап, това бе истина! Цици буквално го удариха в лицето с зашеметяваща сила, която заради..."обиколката им" щеше доста здраво да го stun-не! Това бе случайност, все пак, защото момичето, което тичаше към него да вземе топката, далеч не осъзнаваше какво се случва. Но тя бе видимо раздразнена!
- Spoiler:
Ей, ХЛАПЕ! Гледай накъде вървиш! Ама че щуротия..! Хм, какво е това...?- Spoiler:
- Мадамата беше видимо изненадана от случващото се щом погледна към небето. Явно беше твърде концентрирана в това да гони тази топка, която кой знае от къде беше изпратена насам!
- Spoiler:
Хммм...Погледна към Mercury, като видимо беше доволна от това, което виждаше.. ;)- Spoiler:
Мммм... Хлапенце..падам си по футболистчета!- Spoiler:
От известно време те гледам докато играеш...и винаги съм искала да си спретнем едно състезание!- Spoiler:
Който достигне злодеят пръв...печели!- Spoiler:
Now...what do you say, kid!?- Spoiler:
KALAANI, GUARDIAN OF THE PALEKANA VOLCANO
Do you accept Kalaani's challenge?!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
OR ARE YOU SCARED TO LOSE TO A GIRLLLL~? ;)))
You snooze, you lose!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
OR ARE YOU SCARED TO LOSE TO A GIRLLLL~? ;)))
You snooze, you lose!
Волканичната Калани му flick-на носа с показалец, при което тръгна да тича след колата на глича. Тя луда ли беше?! Нямаше как нормален човек да го настигне...но това не целеше тя! Тя през цялото време тичаше напред с топка в крака, като я изрита нависоко във въздуха, при което отскочи след нея , а дрехите ѝ буквално се изпепелиха и бяха заменени с нейният fighting attire.
FIREEEEEEE TORNAAAAAAAADO!
Калани изстреля топката с всичка сила и буквално я ЗАПАЛИ, при което dive-на след нея - това беше само follow up-a!
I'm not done yet...!
Fire Tornado: LOCK ON!!!!!!!
Fire Tornado: LOCK ON!!!!!!!
Добавката в изстрела накара топката да се пръсне, но на нейно място се образува магмено кълбо, което се беше насочило като метеорит натам, накъдето караше Вай. С всяка изминала секунда, около кълбото се насъбираше повече и повече магма, уголемявайки размера му до чудовищните 5 метра радиус. Тя уцели перфектно целта си и колата на Вай гръмна внезапно! Разбира се, той раздразнено погледна към Калани и бе принуден да излезе от колата, като продължи да тича пеш, давайки време на останалите да го настигнат! Тя погледна към Mercury докато се приземяваше и му намигна игриво.
I guess my vacation is ruined...
But oh well~
Show me what you got, kiddo !
But oh well~
Show me what you got, kiddo !
BGDodpul- Administrator
Mercury: Прав си, Bones. Може без проблем да надбягам кола, но ако сега запазя силите си, ще мога да дам всичко от себе си срещу Вай. Mercury се запъти към най-близката кола и понече да я отвори и да се качи. Трябва да се сдържаш, Mercury. Знам, че си разгорещен от битката с Мине, но не бива твоите аналитични качества да те изоставят. Срещу толкова силен противник, ще трябва да дадем всичко от себе си и дори отвъд това! Бъди умен, Mercury. Бъди търпелив! Твоята възможност ще дойде. Само ако почакам правилният момент! Само ако почавам...
Mercury тъкмо понече да се качи в колата, когато внезапен взрив го прекъсна. Хъх, какво беше това?! И тъкмо да се обърне, какво да види...:
Mercury беше загубил ума си.. и то с причина! Дотук беше с планът му да анализира противниците си преди да атакува. Той беше готов да даде всичко от себе си ОЩЕ СЕГА! Отключи му се една негова СВРЪХ COMPETITIVE СТРАНА, която дълбоко беше пазил в себе си. Пазеше точно за такъв момент - да се появи правилния човек, който да го предизвика. Mercury наистина се възприемаше като най-зрелия от групичката под крилото на Еди и навярно наистина беше, но в последващите му действия нямаше нищо зряло! Поне не още! Mercury все още не беше мъж. Той беше едно хлапе, готово да се докаже пред каката. Но усилията, които беше готов да хвърли.... бяха неописуеми.
Mercury тъкмо понече да се качи в колата, когато внезапен взрив го прекъсна. Хъх, какво беше това?! И тъкмо да се обърне, какво да види...:
- ...:
- Ц-ц-ц-ц-ц-циииицииии?!!!!!!
Naruto OST - Sexiness
Това му дойде твърде много за все още 17-годишния Mercury. Тук той беше все още innocent.
При допир с гърдите на Калани, носът на футболиста изригна досущ като вулкан.
Mercury припадна на място...
Khalani написа:Ей, ХЛАПЕ! Гледай накъде вървиш!
Х-Хлапе?! Чакай малко току що бях наречен хлапе?! Аз? Mercury? Хлапе?
Мислеше си Mercury докато едвам запазваше съзнание, паднал на земята.
Беше като парализиран. В главата му беше пълен хаос. В момента той не можеше да мисли за нищо друго. Не само това. За пръв път Mercury бива наречен "хлапе" и той нямаше БЕШЕ БЕСЕН.
Khalani написа:
Мммм... Хлапенце..падам си по футболистчета!
От известно време те гледам докато играеш...и винаги съм искала да си спретнем едно състезание!
Който достигне злодеят пръв...печели!
Now...what do you say, kid!?
Тя ме е гледала как играя футбол?! Тя си пада по футболисти?! Тя иска да се състезава с мен?!
Тя не само ме нарече хлапе. Тя ме нарече... ДЕТЕ!
Аз? Mercury? Дете?
НЕДОПОСТИМО!
МАДАМ, ЩЕ ТИ ПОКАЖА КОЛКО МНОГО ГРЕШИШ!
АЗ СЪМ MERCURY! НАЙ-ЗРЕЛИЯ ОТ ВСИЧКИ ТУК!
ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА СИ ВЪРНЕШ ДУМИТЕ НАЗАД, КАТО ТЕ ПОБЕДЯ В ТВОЕТО СЪСТЕЗАНИЕ!
Това, което последва, беше налудничаво. Тъй както се канеше да запази силите си за правилния момент, изведнъж очите на Mercury се изпълниха с огньове. Той рязко се изправи точно по следния начин:
- :
- Song:
- SUPER SMASH BROS BRAWL DRILL REMIX | BY SHAE OT
Mercury беше загубил ума си.. и то с причина! Дотук беше с планът му да анализира противниците си преди да атакува. Той беше готов да даде всичко от себе си ОЩЕ СЕГА! Отключи му се една негова СВРЪХ COMPETITIVE СТРАНА, която дълбоко беше пазил в себе си. Пазеше точно за такъв момент - да се появи правилния човек, който да го предизвика. Mercury наистина се възприемаше като най-зрелия от групичката под крилото на Еди и навярно наистина беше, но в последващите му действия нямаше нищо зряло! Поне не още! Mercury все още не беше мъж. Той беше едно хлапе, готово да се докаже пред каката. Но усилията, които беше готов да хвърли.... бяха неописуеми.
Mercury фиксира погледа си върху целта, а именно - Вай.
- :
- Ей, Вай...
- Spoiler:
- Нищо лично, нооо...
- Spoiler:
- Ти беше дотук!
- Spoiler:
- Fullspeed power...
- Spoiler:
- Soundbreaker Rush!
- :
- Mercury полетя напред.Тичаше толкова бързо, че премина звуковата бариера, създавайки взрив в простанството, който се чу в цял Morioh. Но това не беше достатъчно. Докато бягаше, Mercury отскочи...
- Spoiler:
- И буквално започна да бяга по въздуха, отблъсквайки го с крака.Всяка секунда, той ставаше двойно по-бърз!С всяка стъпка, той се изтласкваше напред десетина метри.Огнена trail започна да се образува оттам, където е минал.Целия въздух наоколо се затопли и на места започна да се образува мараня.Като изтребител той профуча на сантиметри от Калани, като затопли въздуха и около нея.Дори самата Калани - самото въплащения на активен вулкан, усети горещината от движенията на Mercury и тялото ѝ се потна.Mercury наистина достигна своя full power със скорост над 1500км/чА миг по-късно достигна...
- Spoiler:
- И своята цел.Mercury рязко се спря пред Вай и го прекъсна, като постави ръка на рамото му.
- Spoiler:
- Калани...
- Spoiler:
- Аз печеля...!Той насочи ТОЗИ ПОГЛЕД към Вай, миг преди да понече да го срита с коляно тежката в гърба още преди да му даде възможност да се обърне..
Мокоу: Както Мокоу тичаше Кьоко и говореше с нея, тя настръхна. Каквото и да се случваше напред, порлади някаква причина Мокоу се радваше, че не можеше да го види. След като евентуално получи разрешение от Кьоко, тя я вдигна като принцеса, огнените ѝ скриле се появиха и полетя. Щом вече бяха във въздуха, двете видяха само как Mercury отпраши, но не и случилото се преди това. Мокоу започна да преследва Вай от небето, като внимаваше за препятствия по пътя.
Crimson_YaMi- Moderator
Варис: Отключи колата и с един замах я накара да запали. Щом се качиха в колата двамата с Bones, той започна да кара в посоката на Вай, докато гледаше какво се случва във въздуха. Тези се опитват да го предизвикат на негова територия. С тези светкавици, не знам колко е добра идея да го бием докато е във въздуха. Стисна волана, като дръпна една предавка надолу. В момента в който колата набави високи обороти и се засили, ръкавиците му се задействаха и обхванаха абсолютно цялата кола, преобразувайки я в спортна. Това изстреля колата още повече. Докато караше, той си създаде своя собствена холограмна навигация, на която хем гледаше картата, хем следваше Вай. Трябва да ги настигна.....Не могат да се бият срещу него без мен!
Emoran- Administrator
Nirvana - Something In The Way(Full Epic Trailer Version) | The Batman Trailer Song
Bones: Погледна към Варис. Ей, ей...успокой се. С това мислене, няма да стигнеш далеч..няма да те направи по - различен от Вай. Погледна напред. Трябва да имаш доверие на другарите ти. В мига, в който се поставиш над тях...това ще бъде началото на падението ти.
Meanwhile, Вай бе успешно уцелен от Mercury и бе забит в близкият стълб, но не и преди да наелектризира тялото си. Това щеше да накара Mercury да се парализира щом кракът му го докосне, което накара Вай да се усмихне под маската - нещо, което беше отразено и върху неговото холограмно лице, което говореше вместо него докато беше с маската.
Вай: Кх..! Не е зле...обаче...Изправи се бавно. Забравяш, че този град е моята територия , Mercury..! Изневиделица, кабели започнаха да излизат от пътя, които започнаха да се разкъсват и да разкриват медните им краища, които се насочиха към Mercury като пипала на октопод. Едновременно с това, купчина коли се бяха насочили към него от всички страни с цел да го смачкат между тях. Вай му помаха, като се превърна на електричество и изчезна.
Кьоко: Погледна към Мокоу. Виждам го..! Ето там! Посочи към колата на Варис, като видя от високо как Вай се всели в кола зад Варис и настъпи газ с цел да го блъсне от отзад. Тя извади пистолет и започна да стреля отвисоко. Скоро, обаче, гръмотевици щяха да започнат да връхлитат Мокоу и да я затруднят с движенията си във въздуха.
Вай: Щом настигна колата на Варис, той бързо се всели в нея и буквално се показа от радиото, като ръцете му и торсът му се бяха сформирали изцяло, усмихвайки се широко. You might be driving a little bit over the LIMIT! Преди и двамата да могат да реагират, той 'бъгна' цялата кола, поемайки пълен контрол над нея. Изцяло премахна спирачката и накара колата сама да завие към близката бензиностанция. Това означаваше само едно...напът бе да стане бум!
Bones: ПО ДЯВОЛИТЕ! Bones имаше две секунди точно за реакция...и толкова му стигнаха. С бързото си мислене, The OG Boss хвана Варис и се хвърли върху него, излизайки от колата заедно с него, както и с вратата. Той обви горната част на тялото си в кости, а след точно няколко секунди...
- Spoiler:
НАСТАНА ГРЪМ!!!!!!!
Масивна експлозия отприщи толкова мощна ударна вълна, че щеше да изблъска дори Мокоу. Огромен пламък се надигна от гръмнатата бензиностанция и колата, а Bones бе с много тежки изгаряния по гърба си. Макар и да имаше костна обвивка, ударната вълна беше най - близо до него и Варис и тя буквално разби защитата му. Той падна настрани и изкашля кръв, но за щастие, Варис бе защитен...
Но тогава...
Те усетиха ново присъствие.
Някой, който буквално излезе от огъня...
И ходеше бавно към тях...
Те усетиха ново присъствие.
Някой, който буквално излезе от огъня...
И ходеше бавно към тях...
Това странно чувство...Bones го усещаше за пръв път. Той виждаше размазано, кръв се стичаше от едната страна на главата му, като не можеше да се изправи. А човекът бавно приближаваше към тях. Стъпките му сякаш бяха адски шумни...кънтяха в ушите на всички наоколо. Този мъж имаше също толкова голяма аура, колкото и Вай...а най - лошото...? В ръката си...той държеше...The Power Arrow. - източникът, който беше причината тази времева линия в момента да съществува. Най - важната стрела..вече бе във вражески ръце. Варис тогава си спомни нещо, което Вай му беше казал...
Вай написа:Той е най - безмилостният човек.
Той не само изнудва жертвите си...
Отвлича близките им и ги убива по брутални начини.
След което им изпраща видео със стореното.
Лично аз не знам кой е този човек...
Но...
Е достатъчно добър , че да може да се измъкне от мен и Роуз.
Той е една от хилядите мистерии на Морио.
Може да е всеки.
Glitchtrap написа:But be careful...
- Spoiler:
- Той....е....
- Spoiler:
T̵͕̻͉͉̮̪̉̇͌͐̄͜h̶̡̢͖͎̘̤̥̮̪̥̩͈̘̼͔̰̋̊͑̈́͝e̷̢̯̦̙̱̠̩̺͚͇͆̄̉̋̋̈́̑̍̅̄̀̈́̑̂͊͝ ̷̡̙̖̞̟̪͉̟̝͍̼̻͉͍̭̽̄͝R̸̡̩̣͖̝͔̘͎̦͍̘̼̜̯̮̅̅̄͌̿͗̽͂̉͗̅̂̕͝͝ę̷̛̙̟͎͕͙̣̭̰̼̼̣̝̖̤͓͙̇͜ḑ̵̳͖̣̘͕̫͍̹̱͉̭̥̭͕͉̾̓̀͑̀̈́̌͌̀̓̏̾̑̔̊͐ ̷̡̧̡̤̩͇̭͎͈̩̏̔̒́̌̓̔̓̀̓̏͜͜ͅḪ̸͍̦̖̩̩̙̭͙̭̞͊̈͊̌̓̆́̃̈́͊̋̽̋̃̓͌̚͠͝a̴̼͉͗̍͂̀̈͠͝͝ṫ̵̢͔͚̬̯̟̫̠̹̻̜̹̪̎͆̑͌͊̈́̒̏̀̇́͑͆̈̚̕ͅͅ
BGDodpul- Administrator
Мокоу: Благодарение на Кьоко, Мокоу успя да види къде точно беше Вай, като започна да го следи от високо. Стараеше се колкото може да не си мърда ръцете, за да не пречи на момичето да стреля. Не мисля, че пистолет е най-добрата идея... Тя се примири със сигуацията, като реши да използва умение, което не владееше никак добре. Щом Кьоко спря да стреля, тя внимателно я прехвърли в една ръка, а другата сложи върху окото си. Lunatic Eyes! Очите, които дори по рождение бяха червени, започнаха да светят в същия цвят като луната. След това тя отново пое Кьоко с две ръце и започна умело да избягва светкавиците. Ооколо крилете на Мокоу започнаха да се формират малки огнени топки, които тя започна да стреля по колата, в която се всели Вай. Уви, въпреки че топките бяха homing, те удариха колата чак след като той се всели в колата на Варис. По дяволите... Тя забеляза какво щеше да се случи, като успя навреме да се обърне с гръб към експлозията за да предпази Кьоко от ударната вълна, която застигна дори тях и ги изблъска.
Когато се подсигури, че Кьоко е в безопасност, Мокоу си отдъхна. И точно когато беше готова да се върне в преследването... тя настръхна от стъките, които чу. И когато се обърна... не беше радостна от появата на новия гост. С това... не знам до колко мога да се справя...
Когато се подсигури, че Кьоко е в безопасност, Мокоу си отдъхна. И точно когато беше готова да се върне в преследването... тя настръхна от стъките, които чу. И когато се обърна... не беше радостна от появата на новия гост. С това... не знам до колко мога да се справя...
Crimson_YaMi- Moderator
От експлозията Варис се претаркули с вече разбитата костна обвивка, като щом се спря на земята, той погледна към Bones.
Варис: Запълзя до него, като го хвана за раменете и се опита да локализира кървенето. По дяволите Вай... Тогава той погледна напред към страната от където чуваше стъпките. Тогава, той се върна назад във времето. Всякаш отново беше в бърлогата на приятелите си, когато тъкмо беше дойшъл в Морио. Варис се изправи до клекнало положение, като на лицето му се изрази омраза и ярост. Ти.....!!!!!!!!!!
Проклета Червена Шапка такава...!!!
Emoran- Administrator
The Red Hat. Според думите на Вай, това бе най - големият злодей в Морио...и донякъде ,беше прав. Червената шапка бе отговорен за едни от най - gore екзекуциите на заложници в цял Морио. Водят се митове, че веднъж отвлечен от хакера, за теб, спасение няма. Много пъти, негови жертви са били намирани разчленени и убити по брутални начини. И Варис навярно беше вече наясно с тази информация. Хакерът бавно насочи един от двата си огнени пистолета към него.
Гласът му беше подобен на този на глича - роботизиран и трудно разбираем. Но можеше да се чуе човешки глас зад него.
Лов? Лов за какво? Никой не знаеше още нищо за личността, криеща се зад този псевдоним, тъй като информация за него нямаше. Дори Кьоко не знаеше какво по дяволите се криеше зад тази маска. Преди обаче да простреля Варис, той рязко се обърна и отби атака от гневната Тори, която бе ранена по - рано от Вай, но се бе промъкнала зад Червената Шапка, готова да си отмъсти за стореното.
Тори: Проклето...ИЗЧАДИЕ!! Тя замахна едновременно с двете си катани, които той с лекота отби. В момента, тя бе заслепена от Wrath и действията ѝ бяха лесно предвидими.
The Red Hat: Не полагайки почти никакви усилия, той парира атаката ѝ и я ритна в корема, след което захвана едната ѝ ръка и отби катаната от нея. Последва здрав headbutt , който я зашемети и му позволи да отбие и другата ѝ катана от ръката.
Тори: По дяволите..! Нейната предвидимост я накара да загуби този кратък двубой между тях двамата, но тя не се отказа. Последва още един замах към него, този път с ръка, но вече, прошка нямаше - той я простреля веднъж в крака, при което тя падна на едно коляно. Гхах-!
The Red Hat: Хвана я и я постави с гръб към себе си и с лице към останалите, допирайки пистолет до главата ѝ. Лесен заложник. Не мърдай, хлапе...или ще свършиш като баща ти след седем години.
Тори: Гх...! Не..!! Опитваше се да шава и да се освободи, но захватът му беше твърде силен за нея. По едно време, тя изгуби надежда и погледна към останалите с отчаян поглед. С-съжалявам...
Bones: Т-То..ри...Изправи се бавно, като застана в бойна позиция и погледна към червената шапка. Пусни я....аз съм The Boss тук...искаш мен, нали?!
The Red Hat се изсмя на тази ситуация. Той погледна към Bones, който бе твърде наивен. Той изобщо не бе мишената на червената шапка. Никой не можеше да го нападне в момента...едно грешно движение , и с Тори бе свършено. Добрите трябваше много внимателно да преценят тази ситуация и да не прибързват, защото ако Тори умре тук, бъдещето ще бъде променено по много брутален начин, и то недобър за тях.
The Red Hat: Не, момче...моята мишена тук изобщо не си ти...веднага щом разбрах, че в града има наличие на чифт перли, аз нямаше как да не се появя веднага. Трябваше да се подсигуря...Погледна към Тори. Истинската ми цел...е, ще ви я кажа.
Но първо...
Този въпрос шокира всички, защото бе доста известен клан и историята зад неговата гибел. Aomine кланът бе убит отдавна, главно от членове на TRASH GANG. Причината е заради техните автентични очи. Красиви, ярко-сини очи...те били източник както на сила, така и на неземна красота. Цената за такива очи на черния пазар била ненадмината. И няма как този хакер да не е знаел за това.
The Red Hat: В една съдбовна нощ, целият клан бил избит от TRASH GANG , а очите им били изтръгнати , за да бъдат продадени. Казват, че колкото по - ярки били тези очи, толкова по - скъпи били..хмхмхм...ще ви разкрия една тайна...
Тори: Н-не...Сай...Очите ѝ се насълзиха. В този миг, тя си спомни именно за Сай, който не бе споделял нищо на Тори за съдбата на клана си, но тя знаеше, че неговите очи пасваха идеално описанието на The Red Hat. Това я накара още повече да се ядоса. Ти...никога повече няма да ти простя, чудовище!!!!!!!!!!!!!! Ти си наранил Сай!!!!!!!!!!
The Red Hat: Сай? Аа, говориш за Сайхара...момчето, което е оцеляло..хмхмхм, днешните деца и техните галени имена..боя се, че никога не съм го виждал през живота си. Но много бих искал..все пак, той има тези прелестни очи, които бих желал да взема. Но твоите също не са за подценяване, Торияма...блестящо-сини...небесните очи, познати като Heavenly Eyes. Приличат си, наистина. Но не могат да се мерят с тези на Сайхара по красота...Все още нямам като тях в моята колекция. Ръката му започна да се движи бавно към към главата ѝ, като беше ясно, че заплашваше Тори да ѝ отмъкне очите ако не изплюе камъчето за Сай.
Шумен глас рязко спря действията на червената шапка и привлече вниманието му. С вулканично приземяване, Калани застана до Bones и Варис, като го накара да я погледне.
Калани: Обещавам да накарам вулкан да изригне ако нараниш това момиче, злодей...пусни я веднага!
The Red Hat: Ооо, колко страшна сте, г-жо вулкан..не се тревожете, и за вас ще има след като привърша с Торияма! Моите любезни клиенти от Princeton Corporation (Mokou was not going to like this) мнооого биха се радвали ако им донеса от очите , които виждат през небесата...но лично аз...искам нещо повече...честно да си призная, надявах се това момче Сайхара да е с вас. Яркосините му очи наистина са впечатляващи и не бих ги продал...колекцията ми им трябва такива. Но пък...
Изричайки тези думи, той бавно се обърна към Mercury...ЗАЩОТО НЕГОВИТЕ ОЧИ МУ ВЪРШЕХА РАБОТА!!!
Той веднага насочи другият си пистолет към Mercury...и го подкани да заповяда при него.
А̷̯͎̖̦̯͛̋́͆̈̋͆̄̕̕Х̸̨̡̬̲̠͙͍̝͔̈̽ͅА̸̨̧̤̠̳͉̬̙̹̱̅̿̾̉̇͌͐̋͝Х̸̨̯̻͓͂̇̽А̵͈̒́̈Х̸̧̛̙̇̓̐̄̐͘̕А̴̧̼̼̖͍͕͗̾͒͋̆͐Х̶̫̫͙̺̯̪̬̃̊̈́͆̍̽̽͊̕А̴͇̟̟̪͔̪͎̫̍́̃̍̀͂͌́́̕Х̸͈̔̆͂͑̿̿͒̀̕А̴̻͇͇͈̠̑͜ͅХ̴̤̠̥̻͔̭͔̰̞͆͋̔͗̌̐͝А̵̧̙̰̮̣͖͔͉̮̑̀̕͜͝Х̸͕̮͕̝͕͍̼̰̥͒̌А̶̦͖̜̣̮͈̣͋̓̓̅͐͝Х̵̡̺̮̱̗̠̍̓̀̏͜А̷̝͐̇̽͌Х̵̡͓̯̻̖̺̔̅̏͋А̸̪̣͒̀̍̋̒͘Х̷̛̣̺̪̆͑̌͆̓̏̾́͘А̵̘̰͍̐͑̈́̀̍Х̷̯̇̾͜͝А̷̮̳͙͉̌͘Х̷̖͇̳̌А̸̨̢͚̹͎͕̼̋͐̏͂͌͂ͅХ̷̡̳͍̻̘̋͊̌̅̃̽̒̍͝А̸̦̱̖͛̎͝Х̴̛̫͉̹͎̜̲̝̅͌̋̋͝Ӑ̴̧̱͝Ӓ̵̘̳̹͔̩́̔Х̴̥̮͍͕̘̜̣̯͊̓́̍ͅА̴̤̋̏̉́͆̈́̔͝Х̸̥̳͍͎̦̫͕̻̉̍̌̀̀͝͝А̴̡̺̬̥͇͑Х̵͓͎̪̪̌̓̅̊̅̾̐̾̋А̵̧͍̫̮̠͆͋͆̓̒̈́͒̚͝Х̵͇̦͍͈͈̑́͐͗͗̆͊̚Х̴̮̺̇͊͑͂̇Ӓ̷͍̰̼́͊̈́̀А̶̥̻͕͍͉̀̇̀̽̓͑̇͠Х̵̳͙͇̥̩͕̤̯̻̆̾̐͑̓̀͐͘͝А̶͇͔̥͖̞̿͋̂Х̶̧͉̩̺͕̰̊̈̚̕А̷͍̜̮͙͂͊̽̀̏̈́̇͜Х̸̧̧͎̫̤͖̻̠̿̓̿͊̾̕А̵̢̬̫̪̹͙̍̽̌̄Х̷̬̺͖̖̽͝ͅА̸̟̟̮̎Х̸̯̲̿͆А̷̥͓͉̽̈́͋̔͘Х̴̨̗͔͈̉͜͠А̸̡͓̻̮̪̖̻̻̝͂̃̐̍̆͋̽̄̚͘Х̴̲͒А̵̧͈͇̬͈͕͙̳̣̰̾͊͛̓̂͛̆̕Х̵̲̼̭̖̼͕̹̈́̈̏А̵̝̓́̅̊͆͐̾̃Х̶͚̥̻̯̪̹͈̰̏͛̂͜Ӓ̸̡̧̫͖̤́̔̐̓̈́̔͘͜Х̶̨̢̺̪͚͈͑͒͗̚͜А̸̡͉̙͓̯̝̜̪̙̍̀Х̵̧̨͎̥̱̯̞̠̤́͐͜А̶͙̝̖̰̊̌̈́̀Х̴̘̬͉̄А̵̧̣̠͎̼̩͎͙͂̽͜Х̷̛̛̛̹̮̰̪̙͚̣̙̣̍͌̄̿̕̕А̴̛̰̭͔̥͍͇̘͙̗͒͋͂̈̑͋̽͘͜Х̵̡̛̫̂͒͑͘͠ͅА̷̢̡̗͓̾̈́͘Ӓ̸͚͔͔̤́͒̈́̕͜Х̷͔͍̝̜͆̿͘А̴̪̱̫̫̌̉̈́̓͒͐̐͐͋͠Х̴͕̖̟̼̻̟̯̱́̌͗̑̌̆̂̚͝͠А̸͖̫̻̳̝̄̊͗́̑͛̚ͅХ̵̨̰̯̭̺̹̜͒̈͆̋́́͘͠͝ͅӒ̵̨̢̛̠̭͎̝̹̞͙̯́͂͋͘Х̵͔͚̥̣̫͛Х̶̡̛̘̘͓̺̻͖̆̐̋͒̈́͑А̴̞͇̥̻̦̒͂͋͗̉̈͝А̷̢̲̮͕͕͚͒̅Х̸̡͛̇̾͊͊̕̚̚А̸̞͇̯̥̟̘̭̹̎̇̈́̏̅̇̅͜ͅХ̵̫̈̅ͅА̶̬̝͙̏͝͝ͅХ̸̢̮͈̜̮͉̜̺͆̓̓͒́̂͜А̴̛̖̬̾́͑Х̸͙̦̒̊А̸̣̟͙̼͎̦͍̩̂̆͗͋̕͜ͅХ̷͙̜̘̓̾̉А̵̱͇͠Х̶̤̠̿̈́̆̾͛͋͜͝А̷̨̳̮̗͓͗̎́͛͐́ͅХ̶̘̟͉͙͓͔͕̩̙̲̽̔А̷̖̭̪̰̱̀͋̌̓͋Х̷̨̱̯͚͖̣̩̯̰͋͑͆͋̂̔̍̋̈́͝А̵̡̜̳͉̺̞̔̅͆̑Х̸̧̞͔̈́̇͂̑́̄͆̕А̵̯̣̦̖͕̩̑͌͑̓͊͆̓́͆̎ͅХ̴̧̢͓̼̟͇͖̞̺̟͊̉̀́̎̆̿А̸̣̌͑̍͒̌͂́̍̕Х̴̛̖̘̯̝̊͐̓̈͂̿͝А̸̱͇̲͇̭̜͚̖̍̎͋͋̒͘͝Х̷̛̪̭̜͖͓͙̳̙͓́А̸̢͍̜͖̥͔͊͜͠Х̸̛̠̣̤̫̔̿̃̿͑А̶̳̅̍͊̈́̎̏͗̚Х̸̛̱̥̬̭̲͒̀̽̽̀͘͠͝А̴̨̟͖͍̝͕̻̌͂͝А̶̜̫͉͔̊̉̆̽͆̽͝͠ͅХ̶̨͔͖̯̖̼͔̃̀А̴̡̭̰̪̥̎̎͂̿̑̌̄͜Х̵̹͈̘̙̾̉̔̿̓͂А̵̘̩͚͇̤̠͓̤̼͆̂́͑̉͛̈́̏Х̸̮͍͕͚̝̲̙̐͋͋А̴̨̛̛̹̣͉͔̖̜̱͆̿̒̉͆Х̷̰̓͑̿̆͐̿̆̏̕͝Х̸̧͉̜͓̻̙̫̬̅А̸̛̤̜̣̦̖̭͙̮̓́̌̈́А̵̤͊̀̓Х̷̘̮̯̼͂̋́̄̓̎̚А̷̨̝͕̖̽̄̆͋̊̎̋̈́̚Х̴̡̛̩̂͝ͅА̸̦̝̠͉̌̍̐͘Х̸̙͌̋͆А̷̧̺͈̱̺͓̮̃͜Х̸̨̺̰͈̘͛͑͛̎̋̇А̶̛͙̤̫̕ͅХ̶̬̩̫̤̝̯́̋́̾Ӑ̷̣̝̤̯̭̙̮͂́͗̋̕͜Х̷̨̥̝̪̝̘̼̹̬͔́̋̓̒̈́͋̌А̶̡͙͈̹͍͚͚̫͕͎̽̒̏Х̷͓̯̼͚̜̜̝̯̙̈́͋̽̅А̸̝̂͆̔̓̈́̏̚͘͠Х̷͔͎͗̏͑͌̆͆͒А̷͎̖͔̜̣̲̞̣̄͋ͅХ̶̬͉̼͈̥͖̙̓̂̈А̸̨̧͔͓̙̥͖̥̓͌̀Х̷͍͉̈́̐͗́̍̈͘̕͜͠А̸̛̗̘̣̮̱̮͌Х̴̛̠̱̹̰͍̞̻́͑̆̓̉̒͌͜Ӓ̵̫̓͑̒̈̋̆̒̂Х̶͚̱̻͔͓̙̝͔́͋̆͗͒̽̎͘͠͠ͅА̷͖͇̤͖̅̔̾̊̑̿͌Х̸͚̳̙̜͌͆͐А̵͈̳͚̼͈͗Х̸̦̤͈̾̐͠Ӓ̶̹͚̦͈̖̖̳̺̟́̐̓̃̀͊́А̵̨̺̾̈́͒͗͘Х̷̮̼̻̯͓̺͈̇̂̔̏͂͝А̵̢̞̝̰̬̮̱͔̉͂͌̆̎̇Х̶͎̼͖̝͎̻͊̒̀̐А̸̛̖̪͍̩͓̓́̀̉̊̇̄͊͜ͅХ̸̧͎̬͔̪͎̱͈͙̎̓̓͊͛̿А̶͉̞̻̤͆̈́̏̏̊̈͜Х̶͖̲̱͕̍̀̍͒̀Х̸̫̱͈̀͝А̸̛͚̟̿̀̽̋̈̈̆͝͝Ӑ̷̧̩͎̙̥̹̘͈̿̎̅̀͂͘͝ͅХ̶̹͇̖̹̼̠͕̞͐̉̽̐͘͝А̶̜̓̓̈̒̂̂͠ͅХ̴̣̭͇̂͆̄́͒̇̒͋̐̄͜Ӓ̴̦͇̮̣̠̼͕͙̾̏͂̆́͊̎̈́͘Х̷̹̝̭̭̤͕̖̔̿̒͌͂̌̌͠А̶̡͚͈̗̜͑͐́͐͘Х̸̧̛̬̀̊̎͒͋͋̂̚А̶̛͔̤͓̂̈͜Х̷̤͙̲̗̯̻̭̼̠̈́̀̿̚͜А̶̨̘͎͎̤̮̭̻͙͐͜Х̵̝̦̼́́̑̈́̆̈́̑̚А̶̢̨̧͙͉̱̩͔͉̬͒Х̸̭̗̟̩͙̀̅̂̽̓̈͐͆̋А̴̬̝̭͙̣͚̌̾Х̷̟̬̥͎͙̿А̷̧̡̧̪̜̮̙͕͔̣̉̏̃̈̽̀̕͝Х̸̡̤̦̦͎̖͇̰̯̇̇̓̀͊͋̍͝͠͝А̶̩͆̍̈̒͌͠Х̷̛͕̮͖̔́̈̋͐̓͗̈́͜ͅА̸̧̲͕͇͊̂̽̆͒̃̑̃ͅХ̶̣͍͇͓̤̏̊͌̽͑̐̑͝͠͝А̸̳̐͆̂̔͊̂͊̆̚Х̸̫̳̈́͋А̸̧̳̪̘̗̫̠͇̻̿̔̈́̓̋̏͝͝͝Х̶͙̱͓̆̔̓А̶̢̨̦̥̼̙̳͐͗͑̈́̅͒͗̃̚ͅХ̶͉̰̼̎̿͋͛͝ͅА̶̛̗̝̝̒͜А̷̞̠́́̔̒ͅͅХ̵̞̖̬́͑͒̃̇А̸͇̩͇̘́͐͗̅̌͋͘͘͜ͅХ̷̞̬͈̃͗͗͋̿͘͝А̴̧̧̜̥͇̯̪̭̹͆̅̊̊̐̿͛̋̈͘Х̷̡̝͇͓̱͉͒̔̚ͅА̷̡̗̏͝Х̶̧̰͕͇͕͎͉̯̦̋̿̀͂̈̚͘Х̴̛̜̈́̀̎̓̋͘̚͝А̶̀̋̄͋̑͜͝А̶̹̮̉Х̴͖̘̩̖͇́͛̊̑́А̷̢̛̮͉̬̠͍̫̐̂̌̽̽̊͒͒̑Х̶̭̝͈͋͘͝ͅӒ̷̧́̽̈́̐̎̊̂̄͝Х̵̞͇̰̲̇̈̄̀̆̔А̸̢̞͉̘͕͖͍̔́̃͌͜͝Х̴̖͍̯͓̲̺̆̒̍̂̉͜͠͝А̷̭̣̦̤͓̽͆̋̈́̋̈́Х̴̰̠͉͕̘̤̻̱͆͐͠А̶̖̜̞̪͖̑̂̉̈́͝ͅХ̵̘̉̈̍̋̕͝А̸̢̦̭͕̼̻̐̾̈́̾͝Х̸̲̫̽̅͋̀͂͝͝͠А̸̧̥̗̳̓͜Х̴̧̱͖̯̱̈́̈͗͛̈̋̓̂̕͝А̴̱̫̮͖͊͑̎͗̈́̚͝͝Х̸̭̗͍͙̤͋͆́̈́͐͐̃͛А̶̨̭̺̠̲̙͗͂͐̏͌͗̈́̕͜͝͠Х̸̢̭̠͕̥̳̜͙̻̦͆͐̔̿̒͂͌͑А̶͖̳͍̰̬̤̱̦͕̉̅̊̐͐̚̚͜͝Х̶̞̩̼͙̜̫͎͛́̎͆͑̀̿̑͝А̷̺̩̭̲̙̱̠̊͐͒́̑͑͆Х̴̛̺̲̫̭̏̍̉А̸̨͕̟̱̻͋̀Х̴̡̼̺͉̟̲̋̉͑͋͑͊̌̊͜А̴̛̛̛̦̪͙̤̄Х̴̢̙͔̖̘̞͎̥̇̆̑А̴͉̝̐̋͆͘А̷̜͠Х̵͖̳͕̌́͋̀̉̐̾͠͠А̴̯͓̱̺͌̀̔͒̎͌̀̄͘͝Х̷̘̦̣̄̈́͊̽̀А̸̨̭͈̯͇̯̙̣̓͋͂͆͝Х̴̧͂̚А̶̡̨̙͓̬͙̭͙̖͋̈̇Х̵̨̗͎̥̳̒́͊̎͆͋̎͘Х̴̧̧̧̡͇̪̺͓̜̓͛̎͗А̶̢̜̳̀̌͂А̴̘̗̜̇̐̈̉͛̈͊̕͠͝Х̴̡͍̣̮̪͔̩͉̈́̽А̸̛͉̻̗̇̎̏̄̓̆̕͝Х̸̩̻̣̩͚̥͖́͊̋̀А̸͉̰̻̥̒͌̍͜Х̴̤͓̠̼̜͔̿̽̿̿̾̑͗̕͝А̴̤̣̏͛̅̈́̍̾͋͋Х̷͈̼͔̘̘̞͒̿́͗̈́А̷̱̜̙̱͎̲̫̠̪̞̇́͛̑Х̵̭̤̭̄А̵̬̪̪͛̂̌̐̅̕͘Х̶̮̺̫̃̄̔А̶̻͍̲̙̻̰̺̪̔Х̶̡͇͙̱̦̲̳̽́͑́́̔͘͝А̴̨̬̩͉̜͓͔̿ͅХ̸̣͖͖̬̄̾̍̃̀͐͘А̸̡̿̈́́Х̶̞̗͋͊͛̽̑͛͆̓́А̴̟͖͎̯͒̐̀̿̌̅͑̍́͝Х̴̟͖̃А̴̧̣̰͚̺̖͔̇̔Х̷͕͕̩̥̤̤͇̘̙̊͂̓͆͗̈́͑͑̉̕ͅА̷͉͈͎̯̭̪̽Х̶̛͎͈̮͚͉̩͓̺А̴̡͎͉̩̱̹̠͐ͅХ̵̢͇̬̦̜͎͇͗̇̏͐̀̂̍͋͂̽ͅА̷̡͎̰͙͓́Х̷̡̨̡͍͍̟̮̍А̴̩̠͇̩͓̞̼̞͆̀̃̈̈́ͅͅА̴̡̧͍̺͉͈̫͗̂̓̍̆̓̚͝Х̵̡̛͔͉̱̻̻̋А̴̹̘̦͍̾̇́̈́͑̇͂̋̊͠Х̸͖̞̫̯̭͚̱̀̾̎ͅА̴̛̱̞̭̝̫̘̺̫̙̀̏͂Х̸̧̰͈̠̋А̷̥̫͎̒̌̃ͅХ̷̺̹̭͔̭̗̫́̉̇̇̓̈́͆́̀̈Х̵̝͕͈͚̠̥̰͖̇̀̊̃͌͛А̴̪̘̱̟͚̯̂̑̉͌̉̅͑̓̚͜А̸̢̺͇̣̼̞̫̔̋Х̶̡̛͉̱̹̲͎̪̈̀̊̀̊͒̋̋͘А̶͕̮̹͑Х̴̧͉̪͙̳̠̝̍͂̑͘ͅӐ̵̦̲͙̘̠͓̝͂Х̸̛̩͔̖͉͑͆̆̂̚͠А̸̦̼̩̳̯̰͌̏̑̐͂̚̕͝Х̵̜̠̖̙͇̝̖͌̅А̸̤̹͕̻͚̠̯̕ͅХ̷̡̼͕̞̲͂̈́̊͝͝А̴̨̬͎̳̲̞͋̇̃Х̶̡͉͕̮̼͍̟̪̺̰̌̃̃͑͆͐А̷̡̡̭͕̝͕͉̩̹̇͊͋͠͠Х̴̧̜͂̍̈́͠ͅА̷̧͈̠̼̪̹̪̘͕̀̌̓̽̒̏̽Х̴̭̈́̅̏͠ͅА̸͎̥̬̣̬͓͖̲̂̾̅̉͜Х̴̧̪̪͙͔̤͓͙̫̜̓̈͐͘͝͝А̷̛̹̫̳͎̿͒̾̓͜͠Х̶̛̃̿͊̏̋̕͜А̶̲̥͙̹̺̖͚̀Х̶̛̲̜̤̟͇̦̳͕͗͜А̶̧̣͉̯̦͎̭͓̓͑̍̂̾̉̄̕̚͝ͅХ̸͈̻̿͒А̵͍̺̮̲̺̝̩̇̃̍̓͌̉͑̈́͝͠Х̸͙̑̋̂̾̈́͠ͅӒ̵̦͔̭̙̻́̈́ͅХ̶̡̧̡͕̩͚̠̰̯̓̉͐̃̅̽͜А̶͇̜̙͚̭͔̹̪́̏̊̑̏̇̌͐̕͠А̴͇͌̏̄̽͒̄͌̀̀͝Х̶̩͍͔̼̦̋̑̂̎А̴̧̨̬͔̘͚̤̰̤̐̀͑̂Х̵̨̦̱͖̦̫̗̣͔͋̈́̓̉̋͝А̷̗̫̃̆̅́͐̾͋́̕͝Х̸̛̤̜͓͑̽̋̎̒А̴̧̯̜͈̫̦̀̅͌́Х̸̨̢̪̹͓̩̳̅̏̉̕Х̴̧̢̢͎̰͖̺̺̪̉̋А̸̨̟̰̣̗͇̹͙̜̹̀̐̽А̸̩̩̊̎̈̈́̅̄̈͒͋͝ͅХ̴̤̗͔̥̹̙͕͙̔̀́̋͜͝А̴͉̝͎̇́̔̓̎̚̕Х̸̢̰̰͎̳̍̅̂̄̂͐̍͌̒͗А̸̣̺̯̏̔͂͠Х̶̱͈̰̀̈̄͆̐͆̐͝Ӑ̸̧̘̠͋Х̶̹̱͙̍̄͐͘͘͠А̴̡̭̺̥̩̝̤͉̜͐̎̕͘͜Х̵̬̘͍̞̭͍͖̀͊̃̓́͐̎̈́͜ͅӒ̵̡̲̳͎͕́͒Х̷͙̣͉̰̖͉̮̪̒͗̚А̶̡͚̉̇͌̋͛͒͝͝Х̸̺̫͈͓̹̟͔̈͜͜А̷̧̣͕̭̝̥̥̥͕̋̓͋̎̃̑͜Х̵̼̱͐̀͘А̵̮̞͓̦̼̘̒̕Х̷̦̭͚̪̥͈̅̅̒̒̒͝͠А̷̰̦͂̅̈́͐͗̀̂̉̔͝Х̶̭̘̙͎̲̣̙̹̍̀̀̔͛͑̈́͂̓͝Ӓ̸͔͎̮͈́̏̀̌̄͝Х̸̼̰͎̈́̋̒А̸͚̳̀̾͌́̎̓̕͜Х̵̰̾́͌̂͗А̶̨̧̛̞͍̠͇̳̟͓̍͊̔̾̽͛͜Х̸̱͇̘̀̎̉́̌̈́̍͘А̸̪̞̼̼̱͐͒́̑͂̈͌Х̷̢̢͚͔̞͔̺̪͊͠А̶͎̼̇́͐А̶̨̪̱̞̠̠͍͈̑͊̔͆̌͗̓́̌Х̸͈̮̱̹͈̫̜͙̀А̷̠͚̳̦̩͉͋̈́̕ͅХ̴̡͎͔̤̗͊̓͆̑̔͠ͅА̵̨̤̘́̈̊͒̈́̀̈́̕Х̸̨̺̻̣̱̣̠̗̞̀̔̋̐̏͑̀̈А̵̞͂͌̾̽̍͗͋͂͆͝Х̸̼̥͔̤͋͜Х̷̨̱͍̬͙̦̫̀̃̋́̃̈́̏А̷̡͉̣͚̖̠̭̓̀̆̓А̷̪̪̼͇͖̔̽̍̂̓̕Х̴̢̱͉̽̾̓̑̕А̴͈͙̣̔ͅХ̸̖͎̠͖̜͍̗̔̒́̌́͋̾͗́А̶̼̪̩͕͍͚̔̈́̌̋͑͘Х̵̺͎͉̥̭̯̺͊̒̇̉̀͝͠А̸̻̦͕̐̂ͅХ̴͓̈́̈͋̄̽̈̐А̵̢̜̞̩͚͙̐Х̶̛̙̑̄̀̓̀̌̎А̴̪͖͍̺̹̖̻̥͌̈̿̓̏̃̚͝Х̷̢̡̳͍̟̠̗̮̟̿̎А̸̣̀̅̈́̓̄Х̴̬̜̥͍̘͖̟̼̝̽̔͜А̷̧̖͙̩͚͖̭̠̭͗͑̌͂̄̾͌̂Х̷̤̦͍̮̐̈̃͊̐̋͝А̴͓̥̻͇͂̈́̈́͑̒̕Х̸̧̛̻̹̱̬̣͆̐̃̐А̵̨̜̰͓̠͈̟̭̒̒Х̴̡̧̧̺͚̻̤̤̗͈̒̾А̶̡̢͍̹̻̤͍̀̔̑́ͅХ̷̲̪̙̞͐͗͒̐̀͋͒̊͋А̶͓͕̝̤̪̓͒͝Х̵̡̧̬̹̺͕̼̜̺͓͌̀͘А̸͓͍̟̳̞̯̭̻̟̖͛͆̈̾Х̶̭̲̠̦͖̭̊̅̆̒͛͘͝А̶̡̛͖͍̲̠̙̱̳̲͋̒̌̎̃̈̚Х̶̖̙̩͛͒̑͑͂̋̂̈̐͝А̷̺̲̭͆̒̈̆А̴̠͙̮̣͕̱̖̍͗̈͗̉̉Х̷̨̭͓̫̬̖͊̽̊̌̀͘А̵͇͚͈̮̤̠̠̥̀̃̀͐̆Х̸̧̡͔̥̅̈́͗Ӑ̸͇̫̫̍̈͒̆Х̴̢̟͎̩̮͈͊͛̔̔̂̐̌Ӓ̴̘̭̠́̍̈́̽̅͜͝Х̵̨̝̥͇̼̪̭̈́̍͂͌̃̒̋̎̀͜͜Х̶͙͙̺̤͙̝̔̔̋̆͐͗̚͝͝А̸̨̛̪̃̈́А̴͖͔͍͍̼̲͂̿Х̴͓͌А̶̧͖̭͇͖̘̖̦́ͅͅХ̴͚̋͜͜ͅА̴͇̖̟̝͑̋̽̏̒̾͝Х̸̢͔̫̰͒͊͌͂͐̀̍̚͜͜А̷̡̡̛͍̙̙̩̊̔̍̊̋̾̅ͅХ̷̨̠̙̞͉̐́̊́̉̏А̴̥͖̔̈́̏̈́͘Х̴̪͍̲̠̜̯̽̐͗͆̚А̴̢̡͚͎͉̫̰̇̀̑̔̃̏̍̉͘Х̶̨̛̮̤̲̰̺͈̓̄̒̾̎̉͂̚А̵̧̱̥̖̠̹̇̓͑̐̌Х̷̢̧̰̲̺̲̠̹̃́̃͆̍͠А̶͍̋̅͛Х̴̩̩̗͔̯̈́А̴̛̙͇̰̒̅̂̓̈́͐̂̕͠ͅХ̸̨̛̳͙̫̯͙̀̿͒͋̊́͗̾̅А̷̨̛̬͈̲̖̜̣̫́͐̌Х̷̮̻̣̩̈́̾͘А̶̡͕̼̿͒̉̌͊͑̓̿̇Х̷̘͝А̷̡̨̭̦̱̪͖̀̅͗́̈́̎̈̚͘Х̶͔͇̬͎͇͖̠̥̳̄̈́̿̈́͝А̸̗͍͕̉̔͑̏͐Х̶͚̫̤̝̩͍̙̭͌͆̏͝А̵̨̨̹̺̫̹̰͉̓Х̴̙̝̟̓͊̌́̓͛̕̚͝Ӓ̵̢̩̳̋̉͑̊́А̵̡̨̦̮̲͎͍̞̭̒͝Х̴̩̞̈́̄̊̀͒̃͑̒͝А̴̼̟͙̹̗̖͍̀͗̈̑̂̅̐̿̿Х̶̡͔͙̤̹͍̹̼̻̍͌̍͘А̷͎̬͈͚̻̣̪͈̠͇̉̽̎́͋̍͑̊̅Х̴̙̩̅̒͂̀͆͑̔́͒̆Ӓ̵̨̡͍̰̺̪͕́͌̈́Х̶̢̠̦̰̟̹̹̥̙̎͝ͅХ̸̧̟͚͋͌͘А̷̧̤̖̣̯̿̋͋̏͋̆̎Ӓ̵̠̣̙̻́̀̈́̔͝͝Х̵̨̢̡̧̯̞̙̰̲͙͑͆͆̌͂͂͘͠͝А̴̮̜͈̏͊̈͑͂͠Х̴̨̢̮̰͉͇̲͓̲͚̓̆͐̏̊̊̉̾А̶̬̪͙͍͓͍͕͊Х̵̨̢̝̜̯̘̼͕̪́̋̐А̶̯̌͐̅̽͆͐Х̷̥̩̪͕̍́А̸̢̟͈̹̲̾̐̄͆Х̴̥͉͈̝̰̟̂́͌̐̒͑̔А̷̛̖̻̞̗͐̓̓͊̆̾̚̕Х̸͖͚̂̀͗̾̉͗̕̕А̸̦̥̘̙̼͊͊̿̓̐̊Х̷̛̛̺̉̽͋̏͋͗ͅА̴̯̻̥̓̐͒͋̚Х̶͇̗̦͍̣͍͕͋̾͋̈́̃̀̄̀͂̔А̶̛̺̌͑̃Х̸̳͍̩̟̖̹̔̑́́̆̔̏͒͠А̴̨̛̪͓̻̂̔̊̅̆̃͛͘͝Х̸͕̭͋̈̓А̸͉̺́͂͂̄̿̌̇͜Х̵̗̳̤̜̙̥͔͈̥͠А̸̉̍̑̈́͒̚͜Х̸͉͉͉̠̳͇̩̠͐̊̉͗̓̇͠А̸͙̲͊̈̍Х̷̨̜̼̝̭̓̔͝А̵̛͓̟͙͍̞̪͉̝̌̍̐͗̽̋̚Х̵͎͕͖͕̺͎͕̊̑̍͌͜͠͠ͅА̵̻̌̑͐͆̈́͑͒͜А̸̻̥͈̗͛̍̌͜Х̸̥̻̲̝̱̿̂̾͆͗͐̿ͅА̴̡̲̠̹̣̳͔͈͎̏̀̒̈́͗Х̸͙̤͇̯͈͚͈̈́̆͑̄̋̾̓̾̚А̷̛̯̱͖̬̞̦̃̈́̂̀̍̀̐Х̶̢̩̲̣̱̗̝̈́͋͒̉̂̕͜ͅА̷̛͖̻̠̗̀̿̚Х̸̡̡̩͚̗̯̝̺̗̟͂̎̿Х̶̨͚̗͎͉͊̂͐̓̂͂̉А̴̡̙̱̠̖̓́Ӓ̷̙̖̺̙̱̈́̒̔̽͘͝Х̵̨̢̳͕̼̠̪̺͇͐͊̒̀ͅӒ̶͖̫͙̜̺̳̘͕̝̩́̎̎͋Х̵̝̹̈̇А̴̨̙͖̯͗̍͆̓̉͝Х̴͓̖̺̭̘͊͌́͗̐͆̊ͅА̵̱̬͖̗͍̼͒͊́̊̕͝͠ͅХ̷̤̳̖͚̱̮͌͐̌̓̂А̷̬͛̆̄̓̋̚͝Х̶̨̒̉̏̐̐̅А̵̨͕̤̤͖̥̗̰͆̅̅͂ͅͅХ̸̡̛̘͓̫͙̣͍͔̬̜͒А̷̧̰̭̗̮̰̭̤͕͈̐̓̍̎͛̕͝Х̵̣̻͎͇̇̎А̵̛̛̙͓͊̅͛͒̅Х̵̛̫͌̿̋͘͠͝А̶̨̮͈̣̰̑̏̂̍̇́͝Х̸̣̙͔͔̙̺̮̈́̊͝ͅА̵̢̨̛͍͉̼̹̂̃̓͗̐͆̄̕Х̷̤̒̍́̌̍͂А̶̣̠͈̟͎̺́̍̏̈͝Х̸̡͍͚͔̲͓͙͑͑А̶͇̲͚̓̉̅̌̒̉͐̚͝Х̸̥̼͚̩͖̅̓̀̊̌̆̽͒͛А̶̧̨̰͇̘̟̙̚͠ͅХ̵̖̳͍̙̫͓̰̞̂̏̔А̷̜̱͙̬̖̱̦̲̘̅͐͊̈́̀̈́̊͛͜Х̸̛̘̠͙́̍͌̉̆̀̋̚͠А̴̧̡̖̬͎̣̠̌́́̋̈́̚̚А̷̛̤̳̼̋͋̄̄̒̚͝͝Х̸͓͕̙̻̫̮͐̑̊̒̔̈͗А̵̜̹̼̻͎̺͆̃͊͆͘Х̸͈̤͎̻̦̜͊А̵̢͕͇͓̬̳͂͆̅̏͝Х̸̞͊̏͛̀̽̆͒̑̚̕А̷͉̼͍̜͔̲͆͝Х̷̧̡̭̫̖̬̣̉Х̷̧̠̻͖͉̯̝̮̖͕̔̓̅̈́͛̈̏̀̚А̸̰̫̺̜̟̜̾͜А̶̛̛̳̲̳̤̞̤̾̍̌̓͂̈́̋̏Х̶̗͍͕͇̭͔͑̀̽̈́͜͝Ӓ̶̳̻̫́͌͠Х̴̜̳̯͍̩͋̃͒͒͑͒͗̚А̸͖̱̥̮̰̻͚̳̹̬̍͆͗̀Х̸̦́̑͆̑А̸̟̳͚̦͔͙̜̲̺̥͊͝Х̷̰̖̆̃͌̒̐̄̓̐͜͠А̸̭͊̍̎̈́͑̑̈͋̍̂Х̵̛͖̺͙̉̉̈̅͑̓̉̕͠А̶̧̹͇͉̫͎̌̐̋̐͛Х̷̨̣̖̞̘̪̥͎͉̃̿͜А̷͔̬̹̺̳͑͂̈́̈̈́̒̂̚͝Х̵̖̈̈͐͘А̸̢̛̥̱̖̊̆̉͊͆͛̽Х̷̛̖̮͔͚̣͎̟̲̠̐̍͊̔̽̽̿̕͝ͅА̴̢̳͔̞͓̥̭̭̥̰̽͂̕͠Х̷̨̡͚̲̓̌͒А̷̢̧̛̬̙̟̹̜͖̯̍͛̅̓̄̚Х̶̧̥̯̭̫͋͛͠А̸̙̼̰͇̤̀̏̌̈Х̵̧̦͍̥̻̖͕̥̪̻̆̇А̵̝̩͎̹̰͓̮̺̋ͅХ̵̨̙͉͖̘̟͛̿̐͜А̶̪͉́̉̍̋͘͜ͅХ̶̺̙̠̊̄̊̈́͋̑̽̎̚͝А̷̡̡̤̰̰̻͚͇̌̔̋̆͛Х̴̨̦͕̜͎͖͉͇̩͗̍̋͝А̴͖͓̲͕̹͎̣̉̂А̴͇̾̀̈́͝͠Х̶̨̳͉͍̩͑̀́̀̾̈̈́̂̏̓А̴̧̹͖̦̩̄Х̵̛̛͔̲̃А̴̙͋̌̃̓Х̴̫͇̰͎̜̤̔̅̽͊͜͠А̴̡̻͎͐̓̽̔͒̇͝Х̵͕̫͉͉̩͇̟͗̎̇̈́Х̵͚̾̍̋̿̓А̸̛͎̖̐͛̆͛͒̋̐̀̕Ӑ̵̹̥͎̗̍̍̓͘Х̴̠̩̠͉̠̯̬̘̃̋̚͜А̷̱̝̒͌̂̀͝͝Х̷̢̧̫̜̹̺͈̝̺̄͗̃͌̈̚͜Ӓ̶̻̖͎͈̣̲́̊̃̐̌̉̑̍ͅХ̸̺̥̰̬̻̙̖̻̳̊̈́̎̅̍͗͑͋͊̕͜А̴̜̠͖̬̖̟̀̂́̀͋Х̵͔̻̮̭͓̜̟̖̣̣̈́̈́͌̈́̈́͌̑̚͝А̶̨̪̙̜͆̆̔̃Х̵̨̡̭̬̗͇̼̲̘͊̌А̷̡͉̦͍͆̃̈́̓̓̉̚Х̵̰͕͙̹͉̝̹̠̯̓̑͗͛͐͐͂͠͝͝А̷̮̹̀̐̓͑̔̎̈͛̈̀Х̴͎̃͌̆̕͠А̴͚̫̙̋̑̂̐Х̶̲̄̓͑̐̈̂̋̚̕А̴̭̙̱̓͂̋́̊̈́̈́͠Х̵̛̠͗̈́́͗̽̀͘ͅӒ̷̢͙̗̈͒̀̄́̿͘͘͜ͅͅХ̷̦̞̰͉̻̮̙̭͇͋̊͂͐А̵̡̮̙̘̠͎̲͕̩̎̀̎͜Х̶̧̨̧̩̖̜͓͖̝̍̉̊̾̓͆͛̇̚А̵̞̺̱̠͍͊Х̸̧̧̟̟͓̺̰̪͍̈́А̶̧̙͎̫͔̫̫̖͛̍͂̋̒̄͆̑̎ͅХ̴̧̢̪̣̠̜̼͙̀̋̈̽̆̚Ӓ̷̛̟͖͖̟̈̋̑̍̈́͊̊Х̸̧̻͙̖̱̒̓̍͊͗̑А̶̧͒̈͑̊͑͒̓̋͊͠А̷̘͋Х̷̦͇̈́̈́̒̿͑̋̈̐͝Ӓ̶̛͍͉̰͎̝́͗̇̇̒Х̶̙̥́̑А̵̭͝Х̶̧͉͇̰̱͛А̸̢͙̞̩̱̱͐͋̏͋̒̈̚Х̵̤̼̦͇̟̀͂̉̕Х̸̘̖̬̏͜Ӑ̴̪̊А̷̗̠͈̥̱̺̜̮̓̓̿͌͌̃̒̏Х̵͚̽̔̓́А̵̝͂͆Х̴̡̩̞̮̭͙̹̤͇̓͐͜А̸̨̲̭̥̲͚̜͌̀̈́̈͜͝Х̴̬͔̘͇̭̯̩̼͚̌͛͐͋͛̈́͊͌͐ͅА̶̢̙͍͕̘̘̽͌̏Х̵̧̻͓͖̼̺̗̤̰̠̆̆́̈̃̋͝А̸̛̝̪̠̱̫͎̤̋̇̎̆́Х̵̺̯̗̤͕̗̀͑̀͗͝͝А̶͈͇̲̜͓̹͕̙̝͆͆́̉̊͆͠Х̸͓̻͓͕̇͛̄̆͌̀͒̈́͘А̸̨̧̳͓̣̪̟̪͑̃́̽̈́̈̆͊͋Х̴̢̧͈̰͇͚̺̬͓̩̊̆̏͆̍̕͝А̸̢̧̨̩̹̝̖͚̗͗̓Х̴͚̖̺͇̗̪́̒̈́̈͗̒͑̚͝͝А̶̨͇̲̻̗̞̫̯̦͂̊͆̃̋͆͛͘Х̵̖̯͈͓̫̥̤̩̇́͗͛͜А̷̢͍͍̜͍͚̞̘̟́Х̶̫̬̯͔̦̰̌̐̊́̐̅̋͘ͅА̵̢̗͂͑̅͐̉̔̀̔̚͠Х̴̡̢̢͎͉̙̭͚̜̟́А̶̢͈̖̖̒̈́̈́͂͆̒̕͘͠Х̶̧̰͍̭̹̟̬͒͂̿̂͌̇̾̚͝А̶̡̱̲͕̥̙̹̘̤̍̿̂͂͂̓̊̽͠Х̴̡̧̰̻͔̤̝͎̀͆А̶̪͉̖̣̐̌̎̿̍̈́̐̽̊Х̵̛̻̱̭͉̝̮̦̝͂͗̍̃̾̒̿͂ͅА̵̡̾̾̈́̈́̆̾А̶̘͖͖͉̍́̎̃͑͂̃͜͜͠Х̸̢͖̊̔͘А̷̗̥͔̫͉͐̔͛̈́̽̅Х̵̛̱̪̥̅͐А̶̺̱̬͉͍̯͍̿̌̐̏ͅХ̵̬̘̘͖̞̾̌͌А̷̧̺̞̎̾̚Х̸̧̢̜̥̓͒̈̚Х̷̨̛͙̼̤̮̮̲̺͍̊̿̐͝͝А̷̺͈̦̖̠̙͊̄̈̍̆̎А̷̻̽̄̄̉͗Х̶̛̤̋̾̓̂͗̀̒̀̓А̷̬͈̹͚͍̂͜Х̴̟͎̭͎̅͑̆̽А̵̖̞̪̗̦͎̩́Х̵̯̬̘̠̦̝͉̻͇̈́̕А̴̧͈̩͕̙͚̪̲̄̓́̌͋͒̊͊͒́Х̶̨̛͚̟̣̮̗̿́̂͛̀̉̂̐̚ͅА̸̡̻͚̹̗͖͍͒Х̴͔̑̅̐͜А̷̟̅̆̀̌̾̈̓̄͒̚Х̸̪̈́͂̅̐́͋̀͂А̶̢̛̹̲̫̜̪̯̖͉̇͗͋̌̒͠Х̵̢̲̭̹̣͐А̶̧̢̡̲͓̥̻̝͉͑̈͜Х̵͓̰̮͓͙̅̇́̀̏А̷̢͉̐̚Х̸̢͕͒͑̌̈́̄͜ͅА̶̞̩̹͑̈̈́̈̆̚͝͝Х̵̨̣̺̬͖̭̎͊̆̇͑̚͜А̵̹̼͕̽̃̆͆̏Х̸̢̡̻͇͔͎̯̓͘͝А̵̢̯̱̠͈̘̓̆͊Х̷̦͎̥̝̮̖̹̉̉͒̽͆͝А̴̣̱͇̜͍̺̞̹̏Х̵̧͓̩̙͎̺͈̠͕̇̐̀̍̎͑͝А̸̙̙̬̫͚̯̫̅̈́͑̐̅̀ͅХ̴̰̮̤̀͗̃̈́͊̌͗͘А̵̣̪͖̙͖̰̥͚̌̀А̴̡̧͖̦̖̜͙̤͆͒Х̶͙̞͉̠̦̲͙̯̺̒А̶͍͕̫̗̞̼͋̈́̇͒́̄͝ͅХ̸̗̔͆̍̉͒̑̆̏̌А̴̱̤̖̙͂͆̏͐͆̐̒̊Х̵̹̬̝̲͋А̸̧̢͙̘̼͖̦͔͉́Х̷̗͖͉̜̱̱̂́͗̓̒̚Х̴̜̤̬̈́̈́̄͌̔̇͌̄̚̕А̸̥̭̲̽̑̎̈́̀̆̍̊͘͠А̷͍̪̟͙̣̥̤̑̅̒̈́̈́̌̊Х̷̢̛̞̦͓̼͚̓̂̑͑̏̄͝А̸̥͉̰̺͙̦́̎͂̿̅̂̈́̚̕Х̷̨̼̜̖̫̼́̚͝ͅӐ̴̧̳͋̂Х̵̨͖̠̜̮̬̩̝̲̀̅͛͊̄̈́͝А̷̡̝̖͇̪̍̽̒̋̾̽͋̂ͅХ̴̡̈̏̀̕А̷̛̛̦̤́́̃̽̈́Х̶̨̥͚͌А̴̨̗͉̎̈́͛͛͑̒̓̒́̃Х̶̡̨͖̠̝̠̙͂̂́̈̒͐̌̈́̏А̴̧̻͇̬̬̅̆̔̓̇̽̓̀̑̕Х̸̟̦̗̲͉͚̄͝А̴̦̀̊̽̿͛̊̎̎͘͝Х̷̙͚̰̠̘̣͙͋͋̌̄́̌̈͠А̵̨̟͉̥̱̗͈̲͍́͊͆̎̇͜͝Х̸͈̙̊͆͋͌̄̎̈́̅͝А̵̲̝͉̀̐Х̸̡̥̠̠̯̣̈̆̀̎̑̓̀̍́А̸̛̹̜̓̈́̾͑͐̂̏̚͜Х̶̨̞͚̝͔̘̠͙̫̏А̶̢̨̼̪͓̗̟͌Х̷̗̮̙́А̴̛̯͙̯̳͊̇̅͘͠͝Х̴̡͖͓̩̺̖̙̳̎̔̃͊͑̽̾̚̕͠А̸͉̅̄̇̔̃̕Х̷̠̘̈́͊̈́̽̈̚͠А̴̧̛̥̩͓̞͙̭̗̐̄̇͘А̴̢̢͚͓̤͙̗̲͌́̇̋Х̷̼̭̤̪̌А̶̢̡̨͔̱̝̩̣̘̊̑̇̊̅̋̇̾͗̕͜Х̸̹̪̬̈́̏̑́͛̆̂͗̕А̶̜̘͐͌̾̈́Х̶̛̦͉̞̠͔̺̆̊̈́̈́̈́̾̿̎͠А̷̤͙̺̼̝̓́̾͛͌͑̈́̓̕͝Х̵͈̓̔̀͑̌͂̑̔͐̚Х̵̭̣͗̅А̶͇̰͍̽̏̔̀̅̊̌̅̉͝А̶̢̛͎͚͙͕̱͕̪̒͗̅̓̾̍̕͘Х̶͈͙͚̠̻͎̠͌̆͑͝͝А̵̼͓̃Х̸̰̣̄̽̄͛̆̅̚͝ͅА̸͙͎̼̗͂͋̎͋̌̂ͅХ̷̩͖̦̪̱̲͉̩̰͌̃͆̑͆̆̄̓̈А̸̪̤͓̙̤̇̃͐̈́̀͘ͅХ̴̜̪͓̭̩̾͌͒̍̂А̷̩͉́̈́̓̋̽̉̀͜͝Х̷̢̗̤̻͓͖̀̋͒͌͆̍А̸̥́̏̃͐̓͗̌̈͆̕Х̷̡̧̧͇̱͙͓̝̲̈́А̶̡̰͓̦̳̫̤̹́̔̇̎̾̃͜Х̴͎̫̬̣̤̜̒͘̕А̴̫̤̍͊͗͑͜͝͠Х̵̧̳͚̮͔̪͚̠̓̎́͌͊͂̆ͅА̵̨̪͚̙̗̘̮̺͓́̇̆Х̴̡̹̮͍̬͇̼͙̫̂̃̈́̓̋͋͒̕͜А̷͖̜̰͓͚̏̾͜Х̸̡̡͎͚͕̺̩̇̋̉͗̎͜А̵̹͉̒̈́̈́͘Х̸̟̱͇̪͔̱͙̗̜̳̐̾А̶̼̖̗͔̺̗͍̰͈̇̆̽͂̋͆̀̕͜Х̵̭̗͚͈̣̦̞̏̎ͅА̶̙̥̩̰̥͒͝Х̴̛̳̮̺̪̤̖͓̣͔͎̋́̿̃А̶̣͙̀̆̒̅͗͜͠͠Х̸̢̡̣̗̲̻̇͗͗̈́̅̓̕͜А̵̛̯̳̳͈͕̻̉̉͌̕Ӑ̵̻̮̠̤̣̟̻͓̘̾̏̚Х̵̧͍͕͙̠̞͉͈͗̿͌ͅА̸̛͖̝̌̐͗̎̔̎̓Х̷̩̙̲̩͕͗̕͜А̵̖̰̫̓̓͜Х̸͖̜̙̘̳́͌̀̈́͒̈͆́͝͝А̵̢͙̲̮̓̈̔̈́̏̈͋́̕Х̴̢̞͉͕́̉̉͆̈́̊̓͊Х̴̮̖̇̊͋̒̐̉̽̐А̶̪̜̅̓̾̂̉̀А̴̘͔͚̼̯̏͂͆͛́̅̾̚Х̸̨̘͉̠̙̳̠͕̱̔̿̂̈́̆ͅА̴̩͖̮͌̒Х̶̛͇̼̖̘̬͙͓͈̭̓͐̽̚͝Ӓ̴̛̪̖̙̑͛̓͛̆͒̂Х̴̧̰̳̮̲̣̤̯͓̌̏̅̽͘̚͝А̷̨̖͍̐̀̓͑̈͜Х̷͔̮̩̺̜͕̤̣̰̉͒̈́̄А̸̨͚̀͒̈͛̉͜͜͜Х̵̻̩̬̞͎̱̄̿̍͊͜А̷̦̌Х̸̰̦̹͚͈̭̌͋А̸̞̣͌̐̐͝Х̶̼̳͋̿̾͜ͅА̴̼̬̞̀͒̿̉͊͜Х̴̩͓͉̣̄̽̓̄͜͝͠А̶͓̼̱̭̹̝̪͔͉̜͋͒̆̎̚̕Х̷̛͚̦̦͕̥͉͇͚̈́̇͋͊͑̍̆͋А̴͓̥̮̗̮̺̾Х̵̧̟̮̟̻̗̻̣̑̅̈͂̄̏͌̐́͘А̵̧̘̯͚͔͛̾̎͗̐͊̏̈Х̸̬̘́̒̇̾͝А̸̰̰͍͖̲̖͎͍̓͆̓͒͐̃̋̇̐Х̵͖̔̌̄̈̋̋̀̉̽А̴̰̦̥̽͑Х̴̻͍͈̥̰̝͙̬̈́͘͜Ӑ̴̙̫̫̘̬̔̏̍̍̇Х̶̨̦̣̼̦̣̲̥͂̑̒̊̽̍̔̚А̸̨̹͉̺͔̗̦̝̺͖̿͂͗͠А̷̨̢͎͕̠̻̪̖̥͆͆̉Х̷̣̮̖̞̆͐̊̓̄͌͌̽͘А̸̨̘͕̝̱̑̈́̕Х̵̛͈͔̀́͑́̓̾͆̒Ӓ̴̡Х̴̧̤͕̙̜̯͍̰͘͜А̷̹̰̜̫̱́̀̿͝Х̶̢̗͚̙͉͇̝̻̃Х̴͉͖̰̫̹̿̀͝А̷̢͔̟̯͖̪̺̮̺̽̄͐̋̏̈́̽̚А̸͍̙̹̳͓͈̰̉͐Х̷̨̥̫̻͕̎̋̎̓̅͌̽̃А̸̨̢̗͉̞̩̘͍̐̇̓̀̍͋̈̿̕͝Х̷̰̳̒̈́̅̆̋А̸̧͚̭̹̩̤́̃͒̋͋Х̴͖̇̋͂͊А̶̉̔͊̌̎̀̆̕͜Х̵̡̗̺̪̗̘̣̻̽̒̓̌̐̕А̶̟̠̯̺͕͊̎̀͗͝Х̷̲̫̥̰̪̺̌́̀͌͝А̶͈̦͙͈̝̣̱͔̠͇͋̈̅̒̂́̚͝͠Х̵̱̑̍А̷̻̝͖̠̹̳̚͝Х̴̡̛̞̱͓̤̣͕̞̳̻̇̑̿͑̈̃̽А̷͈̰̠͚͉̫̖͊̉́͠Х̴̳̟̣͇͚̰̘̊̈͂̒͘͠А̵̧̠͇͈̞͇̙̣̒͜Х̴̛͇̝̻͚̮̜̝͈͖̝̋̍̽̀͛̿̉̈̓А̵̛̛͓͉̞̼͍̺͉̤̠̄̾͒̽̽̓Х̶̢̡̛͕̠̙̼̌̐̍͑́̀́̽ͅА̷̨̺̌͌̚Х̶̨̣̦͎̭̳̒͒́̆̿̈́͒͛̕͝А̸̧͕͔̲̳̪̲͚̎̅͌̋Х̶̦͔̏͜А̴̠̳̓̊Х̵̬̟̻̻̞͌̊̚А̴̡̯̬͉̝̫̹̟̻̽̾͜Х̶̢̡̩̮͉͓̰̇͂̆͐̑͐̎ͅͅА̵̧̻͍͔̞̱͚̇̏̀͊̊̅̔̏̎͝А̷̡̠̰͖̘̻͖͛̈͑͗Х̵̻̫̣̙̪̈́̒͘̕͘͝А̴̛̙̰̘̲̦̺͇͔̓͛̋͐̽̈́̓̚Х̷̬̺̇́̍А̴̠͇̀̆͂̇̏͛͆̈́͘͜Х̶͚̟̪̳̈́͂̾͂̒̔̋̕А̴̗͔̱̯̂̍̏̂Х̸̧͚͖̠̟̜͂͋̕͜Х̷̥̺͓̱̳̈́͊̊̔̌̄̔͘Ӓ̸̤́̃̏͑͂̑͝͝А̴̡̙̝̹͎̠͗̿͛͋̈́̓͐Х̸̯̹͆͋͛̃̇̃͐͠А̷͇͓̯͈̩̦̲͛̿̈́Х̵̛̘͚̠̺͚̼̄ͅӐ̸̨͈̞̰̦̥̬̾̈́͑̅́̍͒̕͘Х̸̧̞̻̠̫̱͖̮̭̎̀̎̂̍͐̚͜А̵̫͖́̿͐̀̾Х̷͉͚̺̆͒̍̿А̶̡̯̃̑͂̎̌̍̈̇͝͝Х̷̳̟͕͍̬͓̕А̴̢̞̞̜̼̰̀̿͂͋͑͐̿̕͠Х̷̢̛̰̩̣̮̜̤̭̘̯̏̆̅̀̈́̔͐А̵̧͎̜̲̰̙̖̰͋̾͒̅͘Х̴̢̟͇̹̮̣͚͉́̍А̸̧̤̮̗̻̞̺͓͈͓͛́͋Х̴̙́̈́́̌̉͝А̷̘̜̩̼̘͕͑̈̄̋̊̆Х̵̖͚͇͉̼͕̀̇̈́̾̑̌̀̒̊͝А̶͈͓̠̑͌͊̈́̽̕Х̸̥̦̻̤̽А̶̨̥̬͗̐̇̍Х̷̡̳̞̬͕͔̱̦͉̏̇͌͋͌͂̔̆̎͠ͅА̶̝̎͠Х̶̘̥̪̐̄͋̌͗̿͌͛̏͜А̴̛̭̗͔̤͒͋̌̇̒̔̈Х̸̞̱̩̞̙̫̬̋͝А̶͉͈͙͛͝Х̷̩̠̦͇͎̓̋́̔̕͜͝А̸̡̗̀̔̿̀̓͑А̵̧̯̼̘̰̭͚́̏̈́̉ͅХ̷̛̠̮̠̺͉̈́͋̇А̸̢̧͓̻̩̗̦̲̠̠̀̅̓Х̸̧̝̜̳̪̝̙͗̐̇̎А̶̡͈̤̬͇̺̔͠ͅХ̴̹̦̅̆̑̓̏͜А̶̢̛̮̼͈͈̅͆̉͐̃͜Х̸͇̳̦̝̅Х̶͚̪͖̗̱̻̺͂̌̊͂̌͂̊̕А̶̡͍̲̣̩̺͎͂̂̍̏̇̏͝͝А̶̨̭̞̯̒̆́͌̋Х̵̭̹̗̾͂̎̆͗̒͌̊͗͝А̶̡̦͕̝͚͚̣͖̟̌Х̷͉̻̦̱͈̦͙͎̞̹̓͠А̶͎̹̟̯̝͚̜̝̥͊̔͜Х̷̩͍̬̩̯̰͂̈̔͑̌̚͝А̷̛̟͂̚Х̴̡̧̝͕͔̌͑̾̔͘͝А̶̧̧̫̜̤̗̬͇̣̹͂̉̂Х̸̧̛̠͙͖̳̀̒̈́̽̾͐̒͜͠А̵̧̼͓̿̃̓Х̷̜̙̔͒̔А̶͔̥̻̹̬͗͂͒̈́͗Х̴̨̨̹̦̗̞̻̩͇͌̄ͅА̸̧̡̖̰̀̂̃̒̊͌̓̿͝Х̸̭͈͓̞̪̼̇̉̂͑̓͒̾А̷̦͐̽̌̏̏̚͠Х̶̟̰̹̫̀А̵̢͉̖͍̝͖͉̊̀̊͝Х̷̧̤͉̭̭̬̳͙̺͒̄́̆̋̄̆А̵̛̛̫̗̪͆̋̋͆͆͝Х̴̜̗̠̱̞͆͂͋̀̅͐̿͐̚А̴̡͇̖̝͖͙̪̺̖̪̑̅̅̒̈̂̾͝Х̵̝̺̞͔̩̖̬̹̄͛̃̽̒̆̍А̴̖̥̗̖̲̱̑͊̂͜͠Х̴̜̗̼͍̮̓̊̏͜͝А̵̣͎̼͇̭̯̜̭̐͛͒͘Х̵̡͉̞͓͎̘̲̗̂̿̆͑͜А̸̢̙̘̘̝̿А̵̠̍̅͛̏̍̒̚͝Х̵̣̑ͅА̸̝̲͚͔̑̋̂̄̋̔̕̕͝Х̸̢͙̭̺̅̅̽͘А̴̘̰̮̪͔̝̳͖̊̇͌̋Х̷̰͕͋̈́̋͑̽͘͝ͅӒ̸̡͔̺͖̤̱̞̖́͒Х̷̢̲̀̽̍̓Х̵̹̮̦̬̣̻͇̬̍̒̀͜А̶̨̨̥͎̳̻̦͓̳̽А̶̠̖̮͉̝̘̋͒Х̵̩͖̬̊̌͂̀̏̌͘͠А̶̠̙̞̠͇̒̉̌̉̄̈́̀̆͘Х̵̼̣̣̓А̷̛͚͈͗̈́͗̐́̌̈́̍̑Х̶̨̢̤̻͙̥̻̂͆̈́́͊̔̄̋͜͠Ӓ̷͚̫͛̀͌̐Х̶͚̬̍͝͝А̵̢̨̦̣̹̝͕̩͋Х̴̧̛̜͎̖̤͎̰̽̎̎̎͒̃̒͜А̸̦͑͝Х̴̗̜͎͖̦͐̃̒̏͌̎̀̐ͅА̵͚̪͎̽̅̈́̈́͒̋̑Х̴̹͍͔̇А̶͉̯͙̣̖̙͈̩̗͂̒̈Х̴̢̦̱̘̖̮̮̄ͅА̸̧̑͆́̍̐͠͝Х̴̨̛͖͎̺̄̏́̈́А̸͍̞͊̈́Х̷̩̙͇͌͜͜А̶̡̀̅͗͠Х̴̭̜͖̤̘̫̬̙̳̦̅͛̐̍А̷̟̟̼̮͙̎ͅХ̵̮̰̳̺͙͙̝̎̍̿̏̎̈́̋̈́̈́͜ͅА̸͊̏̽͛͂͌̇͊̀͜Х̷̬̙͈̳̏А̵̟̩̘̠̯̯͂̒̐̿̅̏̕͝ͅͅХ̵̱̯͎̩̞̼̣̬̐͆А̵̗͌̓́А̷̠̺͖̤̜̯͔̏̌̔̒̆ͅХ̴̧̡̝̭̜̙̪͓̄͑̈́̔̋̐͒͘ͅА̷̡̢̼͙̞͙̫͖́̕͜͝Х̴̡͇̘̙͈͈̅А̶͓̖͕͕̥̠̬̻̤͊͐̋͝Х̸̞͓̮̼̲̋͆̾͑̐̃̚͝А̷̖̗̖̬͕͚͔͌̎̓͐Х̶̡̝͈̭̣͙̣͌̾͠Х̵̘͕̪̳͙̝̖̟̪̉͒̇̽͛̓̋̚͝͠ͅА̴̙̮̜̜̪͍̰̘̞̿̌̆̍̾̋͒̕А̶͙̂̍̔̈Х̴̡͈͔̳̘̈́̓̒́̓͆̊̑̌̚Ӓ̵̦́̽̀̂Х̷͖͔̭̙̜̦͚̤̓̊͝А̴̧̪̟̄͗̐̒̾̏̍̚͝Х̸̲̒А̸̨̲̠̱̬̳̜̟̻̍̈͌ͅХ̵͖̬̙̐̈́͠͠А̴̳̭̘̉̿͂́Х̸͚̪͖̤͍̤̥̥̮͌А̵̛̠̘́̿͒̐̽͌̈Х̴͙̘̜̱͇̙̤̩̅А̸̛̼̀͛̀͒̐͘̚ͅХ̷̧͇͈̩̈̾А̷̨̫̦͓̗̯̤͍͚͋̿̊̃̕Х̷̨̡̛͙̫̰̗̯̤͛͛̽͆̿̽̀͒̃А̴̱̰͍̣̬͉̲͊Х̸̧̧̼̙͎̩̙̗̤̉͝А̵̼̲̠͕̳̺͍̦̭̌͑͛̌̈̔̌̚͘͝Х̷̫̉̐̔́̆̆А̴̟͕͚̼͌̋̏͌̚Х̴̯͈̜̟͉͚̙̘͗̎͑А̷̩̜̦̗̻̖͙̘̹͔̑Х̷̢͖̘͈͔̪̫̥͖̮͐̓́Ӓ̷̢̝͖̗̪̥́̉͌Х̸̨̥̲̰̰͖̩̪̖̰̓̏͒̄͊̓̉͒͌А̵̖͓̲̊̉̔͊̀́͠͝Х̷̨̛̲̩͎̦͍̩̹̇̀͐́̎͂̓̚͝ͅА̷̧̛͎̱͓͉͇̺̋͘А̶̢̨̜͓̫̺͈͖͖͆͂͜Х̴̢̬̯̦̥̜̠̩͉͓̃̑̾А̴͖̟̾̀̚Х̷̥̤̘̠̓́̎̓̉̍͑͑А̷̢̢͕̳͕̣̣̝̅̾͝Х̶͖̗̜̲̰̭͎̰͛̓̃̐͆͝А̵͚̅̈́̑̀̓̈́̿͝Х̵̡͕̀͊͊̅̃̆͑̈́̾Х̸̮̩̙̯̻̗̙͈͆̈́̓̄̔͊͋̕А̸̧̛̫̙͉̞̀̋̒̔̊̂͆̚А̵̰͔̬̜͐̐͐͊̆̕Х̷̨̯͖͕̌̈̈͌͌̓́̆Ӓ̸̢͓̫̮̘͚̟̼́Х̸̡̺̱̳̮̲̺̘̞͂̌̈́͗͗͒̇̐̕̕͜А̴̢̘͓̣͎̎̅̍̓͒̀͘͘Х̸͈̺̝̳̳͓̝̙̯̐̋͋͒̓А̵͇͈̍́̊͑͆̀͐̄̿̿Х̷̱̺̂͋̀А̸͔͓́̾̽̔̃Х̷̛̣̞̉̓͐́͋͗̃А̴͈̀͛́̇͊͝͝͝Х̵̧̘̼́̅̎̕А̶̻͕̭͙̇Х̶̡̻̪̟̣̘̯̩̖͍̿̿̑̃А̸̧̩̜͚̦̱́̎̊̔Х̵̢̣̥̼͍̠̣͙͐̀̊͆̇̈́̊͌̽͜͜͠А̸̰̉̄̈́͜Х̴̡̧̹̟͔̳̉̋̂̎͂͑͑͝͠А̷̨̩̞̻͍̎͛̆́͋̊̅̆͗̔Х̴̺̐̓̈́͋̎̽Ӓ̵̨̨̯͖̽̈́̒̈́̔̚̕Х̷̡̢̡͕̰̾̈́̋̂А̶̞͓͍̱͒͛͐̓Х̷̺̈́͊̑͑̑̏͒́̍̓А̷͚͍́̍͑͒͋̋̕̕Х̸̡̝̪̮̳̿́̊А̷̯͓̜̽̿̂̑͐ͅХ̶̭͠А̷̧͇̹̳̩͛̽А̶̜̯͓̻̄̽̃͑͐̄̚̕Х̶̯̥̫̖̺͍͓̣̠̈́͗͑̾̓͗̄̀̽̓ͅА̴͓͈̌̒Х̶̧̡̥̫͓͒͐̈́̀̂́̾͠А̴͎̉͂ͅХ̸̡̛̹͈͎̥̮̌̔̓̀͛А̷̬̘͔͗Х̶̮̱̞̭̭̉̉͆́̋̚Х̶͔͐̆̑̈̃̓̀́͝А̸̹͉̠̬̘̜̓͗̍͊͋̀̄̚ͅА̴̨̬̰̌̈́̐̒͝Х̶̢̜̜̬̣͔͇̎̀̅͂̊͝͠А̴̧͇̟̩̎͆̀̅͊̕Х̵̢͔̱̤̠̄̄̔̓͆͝А̶̧̛̹̻̗̭̪̞͒̈́̀̾͜͠ͅХ̴̨͖̗͊̆̏͘͠А̴͇̹̀̐͗̾Х̸̥̯̈́́А̵̨̧̱̪̼͓͚̼̯̐̒͝Х̵̰͕̹̓̏͐̈́̕͝͝͠А̷̧̬̃̓̓̚͝Х̸͎͓͊̍͝А̴̢͔̃̋̍Х̵̳̹̖̥͍͇̈́̎̑͗̓͜А̷̬̟̞͎̑͋̑̕ͅХ̸̢͔̪̮̠̲͉͇͎͌̏̀͊͛̔А̸̝̼̳̤͙̂͑̔͝Х̴̧̨̏̂̍̔Ӑ̷̡̧̧̛͔̙̻̞͊ͅͅХ̵̧͕̠̺̥̒̾̉͜Ӓ̷̬̗̟̹́̄̽̀̃ͅХ̸̻̭̝͍̺̎̆̍̍̅̆̊͆̚͘͜Ӓ̶̢̡̨̼̱͎́Х̶͔̲͂ͅА̴̯͖̼͌̌̍͑͝Х̵̡͚̺̞̲͈̲̾͗͊͌̈̓̈́͗̕А̵̣͍͉͍̙̂̓̂̏́̋́͂́̚͜Х̴͓͎͍̪̃̈̔́̊̓̚͘͝А̸̼̺̌̒̊͘̚͠͠Ӓ̷̣̐̑͑͛͑͘̕̕Х̵̡̨̗̰̝͚͓̺̜̇͗̓ͅА̷̧̪̞̻̻̦̟̮͆Х̷̫̣̫̟̙̼̓̈́̊́̚Ӑ̸̛͎̠̭̙͒͘Х̶͉͉͚̥̱͚̘͎̲̯̿̄̅̔͘͝А̴̠̟͎̌͂͆̽̄͊͊̇͝͝Х̵̩̣̣̼̹͉͊̊̐̊Х̷̬̼̬̳̈͊А̴̮̥̮͕̩̫͕̯̺̃̂͋̊͐̽͂̿͝͠А̶͍͎̮͈͆́̀̅́̓̏̀Х̴̢͔̠̻̺̭͚͌̾̀А̵̰̙̊̂̓͠͠Х̶̮̖̘̙͚͙̇̾̎͌́̽̾̚͝͝А̵̛̫̜̟̖̪̫̣͌̓̅̈̑͌̈́͜Х̸̯̩͉͍͙̫̖͇̹̞͗̋̚А̸͍̍͋͜Х̸̟̑̔̽А̸̧̗̫́́͑̾Х̵̹̞̠̗́̑͋̇̂͒̂̆͠А̸̛̭̣͇̬̥̙̯̉͛͆̈́͘͠͝Х̵̧̡̝͓͔͍̩͉̖̼̉̎͊͋̊А̶̡͚̻͍͎͍̗̙͔̾̒̃̏̆̐͒̔͝Х̸̘̦̂̊̋͋͆̍͝А̵̡̛̰̱̳͇̝̭̯̇̈́̒̎̕͠Х̸̢̛̮̮̰͔̺̜̖̭̬̂̍̀͂͝А̵̨̝̥̰̭̘̫͑̇́̒͘͘Х̵̣̱͖̬̱͇̇͐̕͝А̴̧̥̭͉̠̭̰̣͖͛͌̅́̍́̋̉̇͠Х̴̨̺̯͓̝̖̳̐̋͑̄̊̚͜А̶̛̝̌͆̀̐̑̚͘͝ͅХ̵̧̧̡̫͕̘̫̲̒А̷̳͓͔̪̥̒̀͝Х̴̰̩̣̪̅̒̇А̴̨̫͈̗͚́͋͘ͅХ̸̢̾̽͋̾͊̀͠А̸͙̻̖̉͛̈́͗͝Х̶̮̹̯̳̩̊̑̇͘Ӓ̷̠͎̘̬̦̹̳́̑͆А̷̺͖̫͎̞̋̋̉̆̄̚Х̵̥̱̗̝̇̇А̷͔͓̠̜͓̼̍̒̑̆̐͂̍̕̕͝Х̴̩̒̾̐͆̓͘͠А̴̗̻̼̬̞̔̈́̏̽͒̒̌̕͝Х̷̨͎͉̝̄̐͐̇͋͊̒̈́̓̚А̸̳̤̜͙̜̹̘̽̒͆̊͝Х̶̲͚̃̉̐̇̋́Х̷̦̹̱͙͎͓̞̞͚̉ͅА̴̰̺͍̪̤̥͔̠͉̝̋̓А̴̛̞̬̝̜͆͑̍̽͆Х̴̗̙̦̙̗̎̃͋̇̿͌ͅА̷͎̝̎͌͊͆͝Х̴͔͎̀̾А̶̢̜̪̾Х̸̲̥̐̔̓̾Ӓ̶̡̢̮̖͍̹͈̟́̓͒̊Х̷͕̖͚̼͈͉̙̠̰̈́̑̅̄А̵̧̩̥͊̒́͛̚Х̵̩̟́͌А̴̨̮͍̤͈̝̬̗͙̃̍͋̂͜Х̸̨̡̡͇̣̬̝̩̯̘͛͊̑̉͌́́̽̋̂А̵͉̬̗̬͂͒͛̎̄͝Х̴̛͖̼̿̎̏̌͊̕А̵̦̾̈̽̆̍́̀͘Х̶̙̰̗̗͖̝͇͕̍́̕͜А̴͈͊̂̍ͅХ̵̘͓̳͙̳͋̑͒А̵̛̙̹̑͌́̋̍͗̇̒͝Х̸̦̬̼̠͙̟̭͚͑́̄̓̉Ӑ̶̨͙͔̖̣̐Х̸̨͖͉͕̠͈̮̟͛̆̎̀͊́̍А̷̛̛̞̻̫̖̐͆̅̊̊̇̀͜Х̴̙̰̮͂̚А̴̢̨̙̣̺̺̄̎͋͒͋Х̸̨͔̪̮̦͘А̴͉̘̖̗̹̺̩͂͊̀̈Х̴͔̣̭̐͌̄͋͗̈́̆̐́̚А̷͚̰͇̭͖̄ͅА̸̞͉̰̰̭̝̣̇͂̀́̓̃Х̵̛͉͇̲͕̭͓̯̿̊̈́͘ͅА̸̡͖̬̊͊̇͝Х̷̥͉͉́͋̇́̿͐͝А̴̡̡̯̳̹̲̻̯̬̩͒̂̊̌̑̄̒̀͒͛Х̸̨̱͉͉͂͑̔̕А̵̩̠̭̣̀͑̓̈́̊̌͋Х̸̡͖̜͎̤͈͔̲̑̄̆͒̎͝Х̵̛͕͖̲̰̼́̋А̸͎̻̰͈́́̄̿͑͌̕͝͠А̵̧̡̤́̽͛͒̔͆͊Х̵̯͈̻͚̳̪̱̋̓́͊̔̓͂̌Ӓ̷̨̫̱̦̜͈̪́́̈́̀̃͋̚͝͝Х̷̣̇͌͒̔̾̋͠͠͝͠А̶̢̝̟̿͛Х̸̳̙̳̞̭̿̒̆А̸͙͐̀̇̎̃̂͐̚Х̸̧̬̫͎͖͎̤͓̤̆̈́̈̄̓̐̚А̴͕̑Х̷̤̬̱̞̗̻͈̤́̒́Ӓ̶̨̡̙̜̪͖̥́̈̾͊Х̴̢͚̬̺̦͕̹̠̬͍̀̑̿́̈̋̈́͘А̷̱͉̯̦̏̽́Х̵̰͕̹̫̞̩̟͇͆̇͂̓̚̕͜А̵̰̤̟̤͎̋̏͠Х̵̖͙̣̞͎̹̠̲̤̥̇̊А̵͕͙͇͇͎̼͒̓̚Х̴̬͖̩̙̭͗̑̐͂̒͆͝͝͝А̴̰͇̰̪̙͆Х̸̮̼̦̜̥̳̤͂͊́̑̐͛̍̽̂͠А̴̛̟̗̮̠̝̣̾͊̅̾͋̄̕̚͝Х̸̦͙̗̘̞͔͚͌͑̐̓̃͝А̶̡̧̢̦̲̠͚͛͑̎̓͂͐͜Х̵̲̻̩̘̞̲̣͓̘̀͐̊̐͗̆͆͗͝А̵̼̪̳̞̫̫̲̀͒Х̶̢͎͍̙͈͎͎̦̳̩̐͛̏̊̊͑̓͑͑̕А̶̡̫̠̘̬͌͂̊̈́̆̽͆Х̶͈̂̒̌̓͝А̴͓̞̠͒̽Ӓ̷̳͔̤̭Х̴̢̫͓͉̮͖̜͂̎А̶̺̙̫̬̖̺̫̲̙̏̅̋͑̀̂͋́̋͝Х̸̗̻̥̤̬̰̲͖͋͜А̴̨̡̮͎͍̥̤̱̬̑͒͛͗͒̑̃̊͑͠ͅХ̴̢̛̛̝̝̝̻̜̿̍̅͒̓͒ͅА̸̢̛̻̺͆̾Х̷͇̤̜̩̫̃Х̷̤̪͇̣̺̪̙̾̓̈̎̈́Ӓ̷̨̢̛̥̟͕͚̙̒͌̊̌̑̚͘̕А̶̧̒͑̇͆̐͐̆͋͂͋Х̷̧͔͕̻̻̋͐̾̍͜А̴̡̝̱͕̖̱̪̅̐̉̾̌͠Х̴̛̀͒̇̎̔̃̕͜А̵͓̪̙̪̯̜̃̔̑̄͌̈́̔̎͠ͅХ̷̠̰̺͎̭̝̓͂͑̋͑̈͗̃̄͝А̴̨̮̹̪̑Х̸̢̨̞͇͚̲̎͋͜А̵̢͔͈̻́͐Х̷̨̺̄͒͋͛̌̂͌͘͠А̵̡̧͎̫̞̠̳̲̥̓̀̑́̒̀̂́Х̷̣͓̰̘̬̖͐ͅА̷̱̰̂͠Х̴͉͍̀̾̕А̵̢̬̻̮͍̐̈͆̓̐̐͘Х̷̘͇͕͔̩̙̝̬̣̂͒А̷̨̺̞͔̻͉̉Х̴̬̫̘͇͔̎̅̑̀̐́̈́̽А̶̲̤̹̙͔̖̍̅͌̈́̇͝ͅͅХ̶͉͈̺͖̫̗͊̄̓͘̚А̸͙̋̋̈́̉Х̶̺̩͗͌̐̀̂͑Ӓ̷͍̥Х̶̻͇͉̙̠̳̳̞̹̌͜А̶̡̛̜̞̼̥͔̪̮͇͚̐̂̇Х̶̩͔̱̗̳̼̞̭̊͋̿̓А̸̰̲̘͗̔̉Х̸̘̙̣̻̦͎̭̞̈́͠Ӑ̵̧͉͎̉͗̃͊̾̚͘͠А̶̗̎̒Х̶̳̹̤̀̈́̈̏͗̈́̏̚Ӓ̶̛̹̠̟̪̣̗̗͍́̀́̾͐̇̓̕͝Х̵̡̥̤͓̍А̴̨̢̡͇͖̙̟͈̤̟̐̋͊̌͐͘͠͝Х̵͔̺̥̬͓̄͆̓͗̂͛͜͝А̵̢̧̧̱͎̝̻̻̻͑̉̎͐̓́̔͜͝Х̵̮̼͈͔̪̂́̔̽͊͝ͅХ̵̨̢̧̦̹̟̭̙͈͔̌А̶̛͙͆̄́͘͘А̶̨̧̜̜̘̪͖̋̋̄͌̑ͅХ̵̨̡̗̮̦̫̭̳̊̃́̿А̴͔͓̫͖̫̞̮̔͑̿Х̵̢̧̘̗̗̹͎̦̾̀̊͌͆̇͒͘͜А̸͉͇͍̖͕̤̙̓̇̇Х̸̨̲̜͂̿̋̉̀̈́̕͝͠͝А̵͉̝̻͍̣̙͖̯͉̾͂̾̎̊͘ͅХ̶͉̥̳́̐͗̀Ӓ̵̡̧̧̩̲̹̗͂́͝Х̴̡̝̣͎̬̙̰̖͕͒ͅА̷̱̝̲͎̻͈͛̊̀̈́̔̓̆Х̵͍̘̹̏Ӓ̶̢̘̻̬̟̞́̑Х̶͉͔͍̽А̴̧͕̜̙̖̜͉͈̻͑̏͂̓̅̒͘̕͝Х̸̡̙͇͂̀͐͒͆Ӓ̶̡͔̮̫̯̖͙Х̵̗͔̲̺̙̑̃̋͂̉̍̈́͗ͅА̴̲̼̱͔̪̼̙̓͠Х̶͚̆̇͝ͅА̴̨̹̰͉̣̟̬̠̙͆̀̿̆̀͐͘Х̴͍͈̖̯̻̣͑͂͒̉̃̇̌͛̇͝А̴̗̬̞̤͉͋Х̶̣̱͎̤͑̔̄̈́͂̉͐̚͝А̶͓͑͌͑̾̒̔͘Х̴̡̮̜͈̽А̸̭́̌̄̓̀̕Х̵̡̢͚̜͉̪̳͈͙̜͝А̶͇̀̔̐͊͒̃̀͗̓͠ͅА̴̛̩̰̘͉̫̐͋͛̆̐Х̵̢̩͍̩̳̙̝̗̅̉̋͌̽̏ͅА̷͙̥̯͓̥̔̊̏̆Х̸̘̬̝̉А̶̛̺̻͉̜̦͔̪͎̠͌̒̔̊̈̉̅͘ͅХ̴̤̘͓͔̈́͗̊̒̏̃́͗А̶͔̗̫̗̗̼̺́̈́̽̓̀͝ͅͅͅХ̵̢͇̋͋̿Х̶̢̛̭̻̭̋̏̚͠А̵͇̹̹̓͌͗̊̉̒̃А̴̙̌̊̔͆͒̔͑͋̚͠Х̷̲͎̋͆̃̋͒̀͋̎А̷͇͔̦̖̬͎̳̄̈́Х̵̨̙̝͐̓̔Ӑ̸̪͊Х̸̨͇̹͕̦̟̝̳͑̀̒̅͆̽͝А̸̠̣̼̘̻͎͕̝̣̋͋̉͆͒̓͝Х̴̡̧̩̠͉̹̥͇̀͋̕Ӓ̶̧̡̜̹́͛̑̆Х̵̜̮̥̈͛̍̌͛А̷̙͓̹̯̠̰̉̔̌̂͐̎Х̵̧̣͉͚̝̹͕̩̹́̊̀̓͘͘А̷̨͎̲̥̦͎̺͊̈͌̀̍̾̓͘Х̶̨̧̪̱̟̯̤͇̞͐́̾̐̀̅̆͛́͘А̸̢̪̹̎̑̿͆͋Х̵̼͎̻̤̞͛̋̒̈́А̵͗̈́͠ͅХ̴͎͉͔̪̌͊͑̈́̂͊А̶̱͊̋̒̿̅͒̓͋̈́̄Х̷̛̱̳͈̉̽̔̽А̶̘̠͓̞̽Х̶̛͎̯̩̆͐А̶̺̞͇̫̝͑̓͆͑̎̋͂̾͜͠Х̸̠̃͛̋̋̎͠А̷̡̛͈͔̦̘̞̊̽͌͋̏̽̈́̿̇Х̵̲͎̱͈̳̹͈̀͋̎̾͂͘̕͜А̷̬̟̱̝̙̱̿͜Х̴̛̛̪͙̻̲̩̈͑̚А̶̡̛̠̟͈̮͋͂̋̋А̷̡̠̟̙͊̃̎̍͑̓͠Х̸̧̢̡̫̖̯̥̠̑͜͝͠А̴̯͉͒̒Х̸̥̻͕̗̥̹̫̪̼̟̀̄́А̶̫̠̝̞̜̝̭̭͎̄̄Х̶̧͚͕̠̲̰͍̣͒̿̊̿̅͌̒̉͐А̷̪̱̱̖̻̙̓̿̏̎Х̶̭̪̋̆̀̋̽͘͠͝Х̷̧̳̝̲̯̺̾̅̓̃̽ͅА̷̨̢̰̩͚̰̩̍͆͂̐̓̆͒А̸̨̙͓̟͕̘͎̙̒̒͛̀Х̷̡̧̗̺͑̍А̵̝̣͔̊́͂̇̇Х̴͈͓̬͎̪͈͔͑̀̉̀̔̽͘͠А̵̳̻̞̞̥͜͠Х̴̼̫͚́̓̓̓̂́̐̒А̶̜̳̣͕̤̉͌́̋̀͂̃͗͘Х̶̨̖̩̩͉̺͑̏̒̈́͋͝А̵̦̱́͒͛̏͐̚Х̸̯͇͙̀̽́А̶̲͖͚̗̌̀̆̉̂̓͠Х̶̡̡͙̝̠͇̲̮͊͊͌̒͐̎̓͝͝А̷͓̝͕̠̲̜̅̎͝Х̶͉̱͖̞͋̇̂͂̈́͗͜А̷̧̙̳̦͐͋͂͗͗̓̾͋̆́Х̶̙̤̬̑̓͌͌̆͆̕͘͘А̶̙̤̯̙͚̠̞͑̓̒̎̓Х̵̨̝̜͎̬̯̣̪̏̔̎́́͒̅͝͝А̵̞̬̩̜͚̭̉͒ͅХ̵̪̍͠ͅА̶̱̺̱̲̗̒̍̒́̋͊̐̚̚͝Х̶͖̔̒̌̏̂А̶̢̨̲̜̳̩͒͘Х̸̠͌А̷̛̻͕́̎͒̎Х̷̢̡̱̣̠̳̘̠̤̈́̆̎А̷̨̢̠̮̯̭͕̪͑̆̈͘Х̵̨̯͕̦̫̻̬͗̂̓̽̕А̷̨̛̥͕̙̠̦̬̽͒̌͌̈́̾̓̅͜Ӓ̴̫̲͔̩̬̰́̌͜Х̸̗̦̫̱̻̩̒̔͂̓̔͆̃̽̕А̷̨̹̹̩̻̌̈́͒͑͌͗̇̾̐Х̵̡͇̓̿̈̑А̸̣̖͓̂̌̂Х̸̰̦̞͇̙̏̊́̀̂̓̕͝А̸̢̞̣͑͑̔̂Х̴͉̻̹͍̺̜̐̓͗̚Х̷̨̤̬͈͖̪͎̦͛̽̈́̈̏̀́͠͝ͅА̷̞̺̪̞̼̰͍̼̩̾̒͗́̂͘А̴̣͚̂̾̑̒͐̔Х̷̨̨͚̝͔̪̼̦̭͆̇̄̀̏̐̚͝А̸̗͌̇̈́͒͑Х̵̡͖̺̥͎̦͚̈̀͛͋̐͋̈́͌̕ͅА̶̛̬̃̑̉͑̔͑̌͆͘Х̵̧̛̹͉̯͕̓̏̈́̀̓́̅̅͒ͅА̸̡̢̟̳͕͓͈̩̻̂̇̈ͅХ̴̞̩̯̓̓̋̏̓̽͠А̶̨̝̳̥̲̥̘̺̘͗̑̊͆̊̉͊̉̕ͅХ̴͈̮̮̞͔̬̗̙̀̐͂̔̔͆̃͠А̷͉͉̠̟̫̝̕Х̷̣̰̄̎̃͒̽̄̍̃А̴̢̨̤̳̹͉͕̙̪͉̋̄͂̓̆̈́̃̆Х̶͓͆̒̉͘А̴̨͕͈͖̘̥͖̦͈̇̆̊̏͠͠Х̷̘̘̘̤̻͍̪̤̬́̂́́̄̓̿̈́͛̾А̵̖͈̩̬͎̘̺̪̀̏̃̍̆̚͜ͅХ̴̢̮̬͔̤͐͜А̵͔͚̯̱̠͍̱͇̤̏̿͑̅̀̋̂͛Х̶̧͔̰̜̻̭̮͍̊̂А̶̢̛͎̰̦͕̬̟̥̜͗̀̒̽̚͘͘Х̴̡̧̡̦͇̺̠̻̔͗̓̔̂̅͐́̾̈А̵̮̖̠̯́̎͐́̀̑̊̚͝͝Х̵̡̱̬̫̹̗͌̈̊̔͌͐А̴͖̣̜̯͕͕̮̒̍̏̈́͝Х̷̰̪̞̯̜̈͆̋͆А̷̢̛̝͍̳͉̬͈̑̍̓͗͌̌͘̕͘Х̷͕͖̰͎̻̟͍̯̣̆̽̈́ͅА̷̨̛̖̹͍̗̲̻̖̙̲͒̑̒̂́̾͋̍А̸̡̧̨̡͍͔̳͉̳́̽Х̵̢̹̮̙͚̫̐̈́͑̈͋̃͗̎͝ͅͅӐ̸̛̝͕̣͙̟Х̴̢̺͇̟̩̔͊̆̾̑̎͜А̸̡̛̳̬̞̰̣̗̘͉̬̑̒̓̃̾̂̈́͝Х̸̖̪͙͚̻̅̑̾̊̓͜ͅА̴͖̼̘̋̿̇̂̽̂͑Х̵̢̧̳̐Х̴̡̢͔͉̞̻̯̣̇͛̔͋А̵̢͙̤̘͙̄́А̷̖̫̯̤̳̺̽̿̋͜͜͝Х̸̛͈͓͙̜͒͋̅̐А̵̣͍͎̭̮̝͌́́͊̍̾Х̴̤̥̼̪̘́̊͗̅̕͝А̵̱̹̓̅́Х̵̡̟͕̠͖̬̞̯́͌̃̓̌̆́̚А̶̠̠̤̯̖̌̍̈́̈́̿̒̿Х̷͉͛͌̇̊͠А̵̡̘̜̦͍͇̝̀̐͑̊̇̋̕͘Х̴͖̩͚͕̲͖̾̏̾͋А̴̮̦̳̜̙͔̓̐Х̶̨̧̛̛͓̥̰̣̻̭̖̙̀̆̓̒̌̀͗̽А̴̧̬̤̦̙̭̇̓̿̃́͊͋̄̕Х̸̝̒̋̍̿͆͋͘͝А̷͇̑͆̒̇̈́̽̕͜͝Х̴̨̫͙̠̩͐́̈̂̾͠͝А̷͈͕̰̝͖̳͔̪̟̄̍̋̎̑̄̈́̈́͠͠Х̷̧̢̡̩̠͕́͑͒͜͜Ӓ̸̩͔́̆̀̐̓̄̊͝Х̴̨̲̼̞́̆͘̚ͅА̵̞͂͛́̀́́̀͠Х̸͖̺̻̗̰̬̮͑̄͒̂̚А̸̢̧͓̜̝̠̟̮̥͍̑́̌̃͑̔͐̾͘Х̷̪͉̹̅͛͌̊̓ͅА̵̨̡̭̦͎̦̝̙͋͗͗̄͂͜Х̴̢̢̠͇͙̥̤̱̬̝̑̏̊̈́̐̓̂А̶̢̞̎̓̿̀̋̕͝Х̸̲̗̬̘̭̄А̴̧̢̥̪̿̎̒̉А̵͙̜̭͊͆͐̂̂̅̈̋Х̸̼̥̜̰̥͎̤͙̾͊͐͂͂̇̒̎̕ͅА̶͈̺̪̗̯̲̦͛̉͌̈́̚͜Х̸̗̪̱̟̠͇͔̠̙̽̾̓͂̈́͋͊А̴̪͖̼̙̠̥͎̎̀̈́̀̀̋ͅХ̶̜͓͎͓̻̘̈́̐̊̔͊̽́͘А̵͎̭̿̈́͊͊̃̑̇ͅХ̴̧̪͎͉͎͖̜̑̊̀̄͌Х̸̨̓͂͆̄̚͠А̸͚̱̂͑А̵̡̮̪͇͍͚͓̅Х̵̧̨͔̝̗̹̱̝̉А̶̙̘̺̫̌͒͊̄̈́Х̴̛̛̞͚̉͌̈́̍̈̑̂А̵̡̌̉̓Х̸͉̖̠͓̀̀͌А̸̥̅́͆̈́̌̏Х̶̨̢͕͈͔̟̣̞͗͑̃̌͠А̵̜͍̼̘̩̐Х̷͎͚̗͈̟̓̍̈А̶̟͆́Х̶̞̟̙͇̩̹͔͉͙͊̂̈́̾̚͠А̸̼̤͓̏̃̚Х̵̢̲͙̬̜̦̓̽͂͆͒̑̊̓̕А̴̫͚̬̞́͑͗͛̊̈́͐͝Х̷͇̲͉̐̊͜А̶̟͈̘̪̹̬͆̽͗̃̓͘Х̵̺̥̳̰̭̲̻̂͜Ӑ̵̨͕̲̹͙̘̟͋̋́̄̾͊͜͝Х̷̧̜̼̭̙͔̠̻̯̤͌̇̽̓̈́͋̄̇А̷̧̳̱̫͓̺̿̊̂Х̸͈͒̂́̈́̑̊͗А̵̠̱̌̃͛̐͋̔͗̓Х̸̹̪̺͔̻̎̓ͅА̵̹̉̕͝Х̷̧̳̳͓̈̎́̅̉͠А̷̡̨̯̦̳̱̩̣̽͜Х̶̢̩͇̄͗̏̿̍͆͛̿̕͜͜А̶̬̯͉͓̥̪̟̖̦̔͗͊̌͌̎̚А̷̟̳̳̪̎͐̇̌̈́̽̽̚͝Х̵̡̖̱̑̉̈͘̕А̴̼͉͎̰͇͈͓̙̮͎̍̏̾̈́̑̊͘Х̵͕̮̠̖̘̼͎͇̊̎̀͑̀̑͌̃̉А̴̨̧͚̝͚̤̟͓̙̋͐̾Х̶͕̬̳̎͝А̵̢̧̛̻̼̯̦̖̽͑͐̒͘͜Х̸͇̗̝͉̝̟̼͉̄̎͆̓̇͊͗͜͠ͅХ̷̛̱͗͆̎͛͝͠А̶̻̍̾̔͆̏̋͐̓̂͝
Гласът му беше подобен на този на глича - роботизиран и трудно разбираем. Но можеше да се чуе човешки глас зад него.
Здравей, адронски хакер.
Очаквах твоята поява...
Но се опасявам, че си дошъл при мен по време на моят лов.
Клиентите ми очакват от мен да им дам..нещо скъпичко.
И това...автоматично те прави мишена.
Glitchtrap ще бъде много доволен ако те убия тук и сега...
Очаквах твоята поява...
Но се опасявам, че си дошъл при мен по време на моят лов.
Клиентите ми очакват от мен да им дам..нещо скъпичко.
И това...автоматично те прави мишена.
Glitchtrap ще бъде много доволен ако те убия тук и сега...
Лов? Лов за какво? Никой не знаеше още нищо за личността, криеща се зад този псевдоним, тъй като информация за него нямаше. Дори Кьоко не знаеше какво по дяволите се криеше зад тази маска. Преди обаче да простреля Варис, той рязко се обърна и отби атака от гневната Тори, която бе ранена по - рано от Вай, но се бе промъкнала зад Червената Шапка, готова да си отмъсти за стореното.
Тори: Проклето...ИЗЧАДИЕ!! Тя замахна едновременно с двете си катани, които той с лекота отби. В момента, тя бе заслепена от Wrath и действията ѝ бяха лесно предвидими.
The Red Hat: Не полагайки почти никакви усилия, той парира атаката ѝ и я ритна в корема, след което захвана едната ѝ ръка и отби катаната от нея. Последва здрав headbutt , който я зашемети и му позволи да отбие и другата ѝ катана от ръката.
Тори: По дяволите..! Нейната предвидимост я накара да загуби този кратък двубой между тях двамата, но тя не се отказа. Последва още един замах към него, този път с ръка, но вече, прошка нямаше - той я простреля веднъж в крака, при което тя падна на едно коляно. Гхах-!
The Red Hat: Хвана я и я постави с гръб към себе си и с лице към останалите, допирайки пистолет до главата ѝ. Лесен заложник. Не мърдай, хлапе...или ще свършиш като баща ти след седем години.
Тори: Гх...! Не..!! Опитваше се да шава и да се освободи, но захватът му беше твърде силен за нея. По едно време, тя изгуби надежда и погледна към останалите с отчаян поглед. С-съжалявам...
Bones: Т-То..ри...Изправи се бавно, като застана в бойна позиция и погледна към червената шапка. Пусни я....аз съм The Boss тук...искаш мен, нали?!
The Red Hat се изсмя на тази ситуация. Той погледна към Bones, който бе твърде наивен. Той изобщо не бе мишената на червената шапка. Никой не можеше да го нападне в момента...едно грешно движение , и с Тори бе свършено. Добрите трябваше много внимателно да преценят тази ситуация и да не прибързват, защото ако Тори умре тук, бъдещето ще бъде променено по много брутален начин, и то недобър за тях.
The Red Hat: Не, момче...моята мишена тук изобщо не си ти...веднага щом разбрах, че в града има наличие на чифт перли, аз нямаше как да не се появя веднага. Трябваше да се подсигуря...Погледна към Тори. Истинската ми цел...е, ще ви я кажа.
Но първо...
- Spoiler:
- Знаете ли за...
- Spoiler:
- (0:33)Съдбата на клана...Аомине?
Този въпрос шокира всички, защото бе доста известен клан и историята зад неговата гибел. Aomine кланът бе убит отдавна, главно от членове на TRASH GANG. Причината е заради техните автентични очи. Красиви, ярко-сини очи...те били източник както на сила, така и на неземна красота. Цената за такива очи на черния пазар била ненадмината. И няма как този хакер да не е знаел за това.
The Red Hat: В една съдбовна нощ, целият клан бил избит от TRASH GANG , а очите им били изтръгнати , за да бъдат продадени. Казват, че колкото по - ярки били тези очи, толкова по - скъпи били..хмхмхм...ще ви разкрия една тайна...
- Spoiler:
Тори: Н-не...Сай...Очите ѝ се насълзиха. В този миг, тя си спомни именно за Сай, който не бе споделял нищо на Тори за съдбата на клана си, но тя знаеше, че неговите очи пасваха идеално описанието на The Red Hat. Това я накара още повече да се ядоса. Ти...никога повече няма да ти простя, чудовище!!!!!!!!!!!!!! Ти си наранил Сай!!!!!!!!!!
The Red Hat: Сай? Аа, говориш за Сайхара...момчето, което е оцеляло..хмхмхм, днешните деца и техните галени имена..боя се, че никога не съм го виждал през живота си. Но много бих искал..все пак, той има тези прелестни очи, които бих желал да взема. Но твоите също не са за подценяване, Торияма...блестящо-сини...небесните очи, познати като Heavenly Eyes. Приличат си, наистина. Но не могат да се мерят с тези на Сайхара по красота...Все още нямам като тях в моята колекция. Ръката му започна да се движи бавно към към главата ѝ, като беше ясно, че заплашваше Тори да ѝ отмъкне очите ако не изплюе камъчето за Сай.
СПРИ!!!!!!!!
Шумен глас рязко спря действията на червената шапка и привлече вниманието му. С вулканично приземяване, Калани застана до Bones и Варис, като го накара да я погледне.
Калани: Обещавам да накарам вулкан да изригне ако нараниш това момиче, злодей...пусни я веднага!
The Red Hat: Ооо, колко страшна сте, г-жо вулкан..не се тревожете, и за вас ще има след като привърша с Торияма! Моите любезни клиенти от Princeton Corporation (Mokou was not going to like this) мнооого биха се радвали ако им донеса от очите , които виждат през небесата...но лично аз...искам нещо повече...честно да си призная, надявах се това момче Сайхара да е с вас. Яркосините му очи наистина са впечатляващи и не бих ги продал...колекцията ми им трябва такива. Но пък...
Сайхара и Торияма не са единствените с прелестни очи тук...
Нали така...
.
.
.
.
.
.
(спри музиката)
Нали така...
.
.
.
.
.
.
(спри музиката)
- Spoiler:
Изричайки тези думи, той бавно се обърна към Mercury...ЗАЩОТО НЕГОВИТЕ ОЧИ МУ ВЪРШЕХА РАБОТА!!!
- Spoiler:
- Your...eyes...
- Spoiler:
- Look..familiar...Mercury...hmhmhmhm...!
Той веднага насочи другият си пистолет към Mercury...и го подкани да заповяда при него.
Ако искаш това момиче....
Да оживее....
ИЗБОДИ...ОЧИТЕ СИ!
ИСКАМ ТВОИТЕ ЯРКОСИНИ ОЧИ, MERCURY!!!!!
АКО САЙ ГО НЯМА ТУК, ТВОИТЕ ЩЕ КОМПЕНСИРАТ!!!!
НАИСТИНА МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ!!!!!
Това...е ултиматум...
"Хлапе"...
Ахахх...
Да оживее....
ИЗБОДИ...ОЧИТЕ СИ!
ИСКАМ ТВОИТЕ ЯРКОСИНИ ОЧИ, MERCURY!!!!!
АКО САЙ ГО НЯМА ТУК, ТВОИТЕ ЩЕ КОМПЕНСИРАТ!!!!
НАИСТИНА МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ!!!!!
Това...е ултиматум...
"Хлапе"...
Ахахх...
А̷̯͎̖̦̯͛̋́͆̈̋͆̄̕̕Х̸̨̡̬̲̠͙͍̝͔̈̽ͅА̸̨̧̤̠̳͉̬̙̹̱̅̿̾̉̇͌͐̋͝Х̸̨̯̻͓͂̇̽А̵͈̒́̈Х̸̧̛̙̇̓̐̄̐͘̕А̴̧̼̼̖͍͕͗̾͒͋̆͐Х̶̫̫͙̺̯̪̬̃̊̈́͆̍̽̽͊̕А̴͇̟̟̪͔̪͎̫̍́̃̍̀͂͌́́̕Х̸͈̔̆͂͑̿̿͒̀̕А̴̻͇͇͈̠̑͜ͅХ̴̤̠̥̻͔̭͔̰̞͆͋̔͗̌̐͝А̵̧̙̰̮̣͖͔͉̮̑̀̕͜͝Х̸͕̮͕̝͕͍̼̰̥͒̌А̶̦͖̜̣̮͈̣͋̓̓̅͐͝Х̵̡̺̮̱̗̠̍̓̀̏͜А̷̝͐̇̽͌Х̵̡͓̯̻̖̺̔̅̏͋А̸̪̣͒̀̍̋̒͘Х̷̛̣̺̪̆͑̌͆̓̏̾́͘А̵̘̰͍̐͑̈́̀̍Х̷̯̇̾͜͝А̷̮̳͙͉̌͘Х̷̖͇̳̌А̸̨̢͚̹͎͕̼̋͐̏͂͌͂ͅХ̷̡̳͍̻̘̋͊̌̅̃̽̒̍͝А̸̦̱̖͛̎͝Х̴̛̫͉̹͎̜̲̝̅͌̋̋͝Ӑ̴̧̱͝Ӓ̵̘̳̹͔̩́̔Х̴̥̮͍͕̘̜̣̯͊̓́̍ͅА̴̤̋̏̉́͆̈́̔͝Х̸̥̳͍͎̦̫͕̻̉̍̌̀̀͝͝А̴̡̺̬̥͇͑Х̵͓͎̪̪̌̓̅̊̅̾̐̾̋А̵̧͍̫̮̠͆͋͆̓̒̈́͒̚͝Х̵͇̦͍͈͈̑́͐͗͗̆͊̚Х̴̮̺̇͊͑͂̇Ӓ̷͍̰̼́͊̈́̀А̶̥̻͕͍͉̀̇̀̽̓͑̇͠Х̵̳͙͇̥̩͕̤̯̻̆̾̐͑̓̀͐͘͝А̶͇͔̥͖̞̿͋̂Х̶̧͉̩̺͕̰̊̈̚̕А̷͍̜̮͙͂͊̽̀̏̈́̇͜Х̸̧̧͎̫̤͖̻̠̿̓̿͊̾̕А̵̢̬̫̪̹͙̍̽̌̄Х̷̬̺͖̖̽͝ͅА̸̟̟̮̎Х̸̯̲̿͆А̷̥͓͉̽̈́͋̔͘Х̴̨̗͔͈̉͜͠А̸̡͓̻̮̪̖̻̻̝͂̃̐̍̆͋̽̄̚͘Х̴̲͒А̵̧͈͇̬͈͕͙̳̣̰̾͊͛̓̂͛̆̕Х̵̲̼̭̖̼͕̹̈́̈̏А̵̝̓́̅̊͆͐̾̃Х̶͚̥̻̯̪̹͈̰̏͛̂͜Ӓ̸̡̧̫͖̤́̔̐̓̈́̔͘͜Х̶̨̢̺̪͚͈͑͒͗̚͜А̸̡͉̙͓̯̝̜̪̙̍̀Х̵̧̨͎̥̱̯̞̠̤́͐͜А̶͙̝̖̰̊̌̈́̀Х̴̘̬͉̄А̵̧̣̠͎̼̩͎͙͂̽͜Х̷̛̛̛̹̮̰̪̙͚̣̙̣̍͌̄̿̕̕А̴̛̰̭͔̥͍͇̘͙̗͒͋͂̈̑͋̽͘͜Х̵̡̛̫̂͒͑͘͠ͅА̷̢̡̗͓̾̈́͘Ӓ̸͚͔͔̤́͒̈́̕͜Х̷͔͍̝̜͆̿͘А̴̪̱̫̫̌̉̈́̓͒͐̐͐͋͠Х̴͕̖̟̼̻̟̯̱́̌͗̑̌̆̂̚͝͠А̸͖̫̻̳̝̄̊͗́̑͛̚ͅХ̵̨̰̯̭̺̹̜͒̈͆̋́́͘͠͝ͅӒ̵̨̢̛̠̭͎̝̹̞͙̯́͂͋͘Х̵͔͚̥̣̫͛Х̶̡̛̘̘͓̺̻͖̆̐̋͒̈́͑А̴̞͇̥̻̦̒͂͋͗̉̈͝А̷̢̲̮͕͕͚͒̅Х̸̡͛̇̾͊͊̕̚̚А̸̞͇̯̥̟̘̭̹̎̇̈́̏̅̇̅͜ͅХ̵̫̈̅ͅА̶̬̝͙̏͝͝ͅХ̸̢̮͈̜̮͉̜̺͆̓̓͒́̂͜А̴̛̖̬̾́͑Х̸͙̦̒̊А̸̣̟͙̼͎̦͍̩̂̆͗͋̕͜ͅХ̷͙̜̘̓̾̉А̵̱͇͠Х̶̤̠̿̈́̆̾͛͋͜͝А̷̨̳̮̗͓͗̎́͛͐́ͅХ̶̘̟͉͙͓͔͕̩̙̲̽̔А̷̖̭̪̰̱̀͋̌̓͋Х̷̨̱̯͚͖̣̩̯̰͋͑͆͋̂̔̍̋̈́͝А̵̡̜̳͉̺̞̔̅͆̑Х̸̧̞͔̈́̇͂̑́̄͆̕А̵̯̣̦̖͕̩̑͌͑̓͊͆̓́͆̎ͅХ̴̧̢͓̼̟͇͖̞̺̟͊̉̀́̎̆̿А̸̣̌͑̍͒̌͂́̍̕Х̴̛̖̘̯̝̊͐̓̈͂̿͝А̸̱͇̲͇̭̜͚̖̍̎͋͋̒͘͝Х̷̛̪̭̜͖͓͙̳̙͓́А̸̢͍̜͖̥͔͊͜͠Х̸̛̠̣̤̫̔̿̃̿͑А̶̳̅̍͊̈́̎̏͗̚Х̸̛̱̥̬̭̲͒̀̽̽̀͘͠͝А̴̨̟͖͍̝͕̻̌͂͝А̶̜̫͉͔̊̉̆̽͆̽͝͠ͅХ̶̨͔͖̯̖̼͔̃̀А̴̡̭̰̪̥̎̎͂̿̑̌̄͜Х̵̹͈̘̙̾̉̔̿̓͂А̵̘̩͚͇̤̠͓̤̼͆̂́͑̉͛̈́̏Х̸̮͍͕͚̝̲̙̐͋͋А̴̨̛̛̹̣͉͔̖̜̱͆̿̒̉͆Х̷̰̓͑̿̆͐̿̆̏̕͝Х̸̧͉̜͓̻̙̫̬̅А̸̛̤̜̣̦̖̭͙̮̓́̌̈́А̵̤͊̀̓Х̷̘̮̯̼͂̋́̄̓̎̚А̷̨̝͕̖̽̄̆͋̊̎̋̈́̚Х̴̡̛̩̂͝ͅА̸̦̝̠͉̌̍̐͘Х̸̙͌̋͆А̷̧̺͈̱̺͓̮̃͜Х̸̨̺̰͈̘͛͑͛̎̋̇А̶̛͙̤̫̕ͅХ̶̬̩̫̤̝̯́̋́̾Ӑ̷̣̝̤̯̭̙̮͂́͗̋̕͜Х̷̨̥̝̪̝̘̼̹̬͔́̋̓̒̈́͋̌А̶̡͙͈̹͍͚͚̫͕͎̽̒̏Х̷͓̯̼͚̜̜̝̯̙̈́͋̽̅А̸̝̂͆̔̓̈́̏̚͘͠Х̷͔͎͗̏͑͌̆͆͒А̷͎̖͔̜̣̲̞̣̄͋ͅХ̶̬͉̼͈̥͖̙̓̂̈А̸̨̧͔͓̙̥͖̥̓͌̀Х̷͍͉̈́̐͗́̍̈͘̕͜͠А̸̛̗̘̣̮̱̮͌Х̴̛̠̱̹̰͍̞̻́͑̆̓̉̒͌͜Ӓ̵̫̓͑̒̈̋̆̒̂Х̶͚̱̻͔͓̙̝͔́͋̆͗͒̽̎͘͠͠ͅА̷͖͇̤͖̅̔̾̊̑̿͌Х̸͚̳̙̜͌͆͐А̵͈̳͚̼͈͗Х̸̦̤͈̾̐͠Ӓ̶̹͚̦͈̖̖̳̺̟́̐̓̃̀͊́А̵̨̺̾̈́͒͗͘Х̷̮̼̻̯͓̺͈̇̂̔̏͂͝А̵̢̞̝̰̬̮̱͔̉͂͌̆̎̇Х̶͎̼͖̝͎̻͊̒̀̐А̸̛̖̪͍̩͓̓́̀̉̊̇̄͊͜ͅХ̸̧͎̬͔̪͎̱͈͙̎̓̓͊͛̿А̶͉̞̻̤͆̈́̏̏̊̈͜Х̶͖̲̱͕̍̀̍͒̀Х̸̫̱͈̀͝А̸̛͚̟̿̀̽̋̈̈̆͝͝Ӑ̷̧̩͎̙̥̹̘͈̿̎̅̀͂͘͝ͅХ̶̹͇̖̹̼̠͕̞͐̉̽̐͘͝А̶̜̓̓̈̒̂̂͠ͅХ̴̣̭͇̂͆̄́͒̇̒͋̐̄͜Ӓ̴̦͇̮̣̠̼͕͙̾̏͂̆́͊̎̈́͘Х̷̹̝̭̭̤͕̖̔̿̒͌͂̌̌͠А̶̡͚͈̗̜͑͐́͐͘Х̸̧̛̬̀̊̎͒͋͋̂̚А̶̛͔̤͓̂̈͜Х̷̤͙̲̗̯̻̭̼̠̈́̀̿̚͜А̶̨̘͎͎̤̮̭̻͙͐͜Х̵̝̦̼́́̑̈́̆̈́̑̚А̶̢̨̧͙͉̱̩͔͉̬͒Х̸̭̗̟̩͙̀̅̂̽̓̈͐͆̋А̴̬̝̭͙̣͚̌̾Х̷̟̬̥͎͙̿А̷̧̡̧̪̜̮̙͕͔̣̉̏̃̈̽̀̕͝Х̸̡̤̦̦͎̖͇̰̯̇̇̓̀͊͋̍͝͠͝А̶̩͆̍̈̒͌͠Х̷̛͕̮͖̔́̈̋͐̓͗̈́͜ͅА̸̧̲͕͇͊̂̽̆͒̃̑̃ͅХ̶̣͍͇͓̤̏̊͌̽͑̐̑͝͠͝А̸̳̐͆̂̔͊̂͊̆̚Х̸̫̳̈́͋А̸̧̳̪̘̗̫̠͇̻̿̔̈́̓̋̏͝͝͝Х̶͙̱͓̆̔̓А̶̢̨̦̥̼̙̳͐͗͑̈́̅͒͗̃̚ͅХ̶͉̰̼̎̿͋͛͝ͅА̶̛̗̝̝̒͜А̷̞̠́́̔̒ͅͅХ̵̞̖̬́͑͒̃̇А̸͇̩͇̘́͐͗̅̌͋͘͘͜ͅХ̷̞̬͈̃͗͗͋̿͘͝А̴̧̧̜̥͇̯̪̭̹͆̅̊̊̐̿͛̋̈͘Х̷̡̝͇͓̱͉͒̔̚ͅА̷̡̗̏͝Х̶̧̰͕͇͕͎͉̯̦̋̿̀͂̈̚͘Х̴̛̜̈́̀̎̓̋͘̚͝А̶̀̋̄͋̑͜͝А̶̹̮̉Х̴͖̘̩̖͇́͛̊̑́А̷̢̛̮͉̬̠͍̫̐̂̌̽̽̊͒͒̑Х̶̭̝͈͋͘͝ͅӒ̷̧́̽̈́̐̎̊̂̄͝Х̵̞͇̰̲̇̈̄̀̆̔А̸̢̞͉̘͕͖͍̔́̃͌͜͝Х̴̖͍̯͓̲̺̆̒̍̂̉͜͠͝А̷̭̣̦̤͓̽͆̋̈́̋̈́Х̴̰̠͉͕̘̤̻̱͆͐͠А̶̖̜̞̪͖̑̂̉̈́͝ͅХ̵̘̉̈̍̋̕͝А̸̢̦̭͕̼̻̐̾̈́̾͝Х̸̲̫̽̅͋̀͂͝͝͠А̸̧̥̗̳̓͜Х̴̧̱͖̯̱̈́̈͗͛̈̋̓̂̕͝А̴̱̫̮͖͊͑̎͗̈́̚͝͝Х̸̭̗͍͙̤͋͆́̈́͐͐̃͛А̶̨̭̺̠̲̙͗͂͐̏͌͗̈́̕͜͝͠Х̸̢̭̠͕̥̳̜͙̻̦͆͐̔̿̒͂͌͑А̶͖̳͍̰̬̤̱̦͕̉̅̊̐͐̚̚͜͝Х̶̞̩̼͙̜̫͎͛́̎͆͑̀̿̑͝А̷̺̩̭̲̙̱̠̊͐͒́̑͑͆Х̴̛̺̲̫̭̏̍̉А̸̨͕̟̱̻͋̀Х̴̡̼̺͉̟̲̋̉͑͋͑͊̌̊͜А̴̛̛̛̦̪͙̤̄Х̴̢̙͔̖̘̞͎̥̇̆̑А̴͉̝̐̋͆͘А̷̜͠Х̵͖̳͕̌́͋̀̉̐̾͠͠А̴̯͓̱̺͌̀̔͒̎͌̀̄͘͝Х̷̘̦̣̄̈́͊̽̀А̸̨̭͈̯͇̯̙̣̓͋͂͆͝Х̴̧͂̚А̶̡̨̙͓̬͙̭͙̖͋̈̇Х̵̨̗͎̥̳̒́͊̎͆͋̎͘Х̴̧̧̧̡͇̪̺͓̜̓͛̎͗А̶̢̜̳̀̌͂А̴̘̗̜̇̐̈̉͛̈͊̕͠͝Х̴̡͍̣̮̪͔̩͉̈́̽А̸̛͉̻̗̇̎̏̄̓̆̕͝Х̸̩̻̣̩͚̥͖́͊̋̀А̸͉̰̻̥̒͌̍͜Х̴̤͓̠̼̜͔̿̽̿̿̾̑͗̕͝А̴̤̣̏͛̅̈́̍̾͋͋Х̷͈̼͔̘̘̞͒̿́͗̈́А̷̱̜̙̱͎̲̫̠̪̞̇́͛̑Х̵̭̤̭̄А̵̬̪̪͛̂̌̐̅̕͘Х̶̮̺̫̃̄̔А̶̻͍̲̙̻̰̺̪̔Х̶̡͇͙̱̦̲̳̽́͑́́̔͘͝А̴̨̬̩͉̜͓͔̿ͅХ̸̣͖͖̬̄̾̍̃̀͐͘А̸̡̿̈́́Х̶̞̗͋͊͛̽̑͛͆̓́А̴̟͖͎̯͒̐̀̿̌̅͑̍́͝Х̴̟͖̃А̴̧̣̰͚̺̖͔̇̔Х̷͕͕̩̥̤̤͇̘̙̊͂̓͆͗̈́͑͑̉̕ͅА̷͉͈͎̯̭̪̽Х̶̛͎͈̮͚͉̩͓̺А̴̡͎͉̩̱̹̠͐ͅХ̵̢͇̬̦̜͎͇͗̇̏͐̀̂̍͋͂̽ͅА̷̡͎̰͙͓́Х̷̡̨̡͍͍̟̮̍А̴̩̠͇̩͓̞̼̞͆̀̃̈̈́ͅͅА̴̡̧͍̺͉͈̫͗̂̓̍̆̓̚͝Х̵̡̛͔͉̱̻̻̋А̴̹̘̦͍̾̇́̈́͑̇͂̋̊͠Х̸͖̞̫̯̭͚̱̀̾̎ͅА̴̛̱̞̭̝̫̘̺̫̙̀̏͂Х̸̧̰͈̠̋А̷̥̫͎̒̌̃ͅХ̷̺̹̭͔̭̗̫́̉̇̇̓̈́͆́̀̈Х̵̝͕͈͚̠̥̰͖̇̀̊̃͌͛А̴̪̘̱̟͚̯̂̑̉͌̉̅͑̓̚͜А̸̢̺͇̣̼̞̫̔̋Х̶̡̛͉̱̹̲͎̪̈̀̊̀̊͒̋̋͘А̶͕̮̹͑Х̴̧͉̪͙̳̠̝̍͂̑͘ͅӐ̵̦̲͙̘̠͓̝͂Х̸̛̩͔̖͉͑͆̆̂̚͠А̸̦̼̩̳̯̰͌̏̑̐͂̚̕͝Х̵̜̠̖̙͇̝̖͌̅А̸̤̹͕̻͚̠̯̕ͅХ̷̡̼͕̞̲͂̈́̊͝͝А̴̨̬͎̳̲̞͋̇̃Х̶̡͉͕̮̼͍̟̪̺̰̌̃̃͑͆͐А̷̡̡̭͕̝͕͉̩̹̇͊͋͠͠Х̴̧̜͂̍̈́͠ͅА̷̧͈̠̼̪̹̪̘͕̀̌̓̽̒̏̽Х̴̭̈́̅̏͠ͅА̸͎̥̬̣̬͓͖̲̂̾̅̉͜Х̴̧̪̪͙͔̤͓͙̫̜̓̈͐͘͝͝А̷̛̹̫̳͎̿͒̾̓͜͠Х̶̛̃̿͊̏̋̕͜А̶̲̥͙̹̺̖͚̀Х̶̛̲̜̤̟͇̦̳͕͗͜А̶̧̣͉̯̦͎̭͓̓͑̍̂̾̉̄̕̚͝ͅХ̸͈̻̿͒А̵͍̺̮̲̺̝̩̇̃̍̓͌̉͑̈́͝͠Х̸͙̑̋̂̾̈́͠ͅӒ̵̦͔̭̙̻́̈́ͅХ̶̡̧̡͕̩͚̠̰̯̓̉͐̃̅̽͜А̶͇̜̙͚̭͔̹̪́̏̊̑̏̇̌͐̕͠А̴͇͌̏̄̽͒̄͌̀̀͝Х̶̩͍͔̼̦̋̑̂̎А̴̧̨̬͔̘͚̤̰̤̐̀͑̂Х̵̨̦̱͖̦̫̗̣͔͋̈́̓̉̋͝А̷̗̫̃̆̅́͐̾͋́̕͝Х̸̛̤̜͓͑̽̋̎̒А̴̧̯̜͈̫̦̀̅͌́Х̸̨̢̪̹͓̩̳̅̏̉̕Х̴̧̢̢͎̰͖̺̺̪̉̋А̸̨̟̰̣̗͇̹͙̜̹̀̐̽А̸̩̩̊̎̈̈́̅̄̈͒͋͝ͅХ̴̤̗͔̥̹̙͕͙̔̀́̋͜͝А̴͉̝͎̇́̔̓̎̚̕Х̸̢̰̰͎̳̍̅̂̄̂͐̍͌̒͗А̸̣̺̯̏̔͂͠Х̶̱͈̰̀̈̄͆̐͆̐͝Ӑ̸̧̘̠͋Х̶̹̱͙̍̄͐͘͘͠А̴̡̭̺̥̩̝̤͉̜͐̎̕͘͜Х̵̬̘͍̞̭͍͖̀͊̃̓́͐̎̈́͜ͅӒ̵̡̲̳͎͕́͒Х̷͙̣͉̰̖͉̮̪̒͗̚А̶̡͚̉̇͌̋͛͒͝͝Х̸̺̫͈͓̹̟͔̈͜͜А̷̧̣͕̭̝̥̥̥͕̋̓͋̎̃̑͜Х̵̼̱͐̀͘А̵̮̞͓̦̼̘̒̕Х̷̦̭͚̪̥͈̅̅̒̒̒͝͠А̷̰̦͂̅̈́͐͗̀̂̉̔͝Х̶̭̘̙͎̲̣̙̹̍̀̀̔͛͑̈́͂̓͝Ӓ̸͔͎̮͈́̏̀̌̄͝Х̸̼̰͎̈́̋̒А̸͚̳̀̾͌́̎̓̕͜Х̵̰̾́͌̂͗А̶̨̧̛̞͍̠͇̳̟͓̍͊̔̾̽͛͜Х̸̱͇̘̀̎̉́̌̈́̍͘А̸̪̞̼̼̱͐͒́̑͂̈͌Х̷̢̢͚͔̞͔̺̪͊͠А̶͎̼̇́͐А̶̨̪̱̞̠̠͍͈̑͊̔͆̌͗̓́̌Х̸͈̮̱̹͈̫̜͙̀А̷̠͚̳̦̩͉͋̈́̕ͅХ̴̡͎͔̤̗͊̓͆̑̔͠ͅА̵̨̤̘́̈̊͒̈́̀̈́̕Х̸̨̺̻̣̱̣̠̗̞̀̔̋̐̏͑̀̈А̵̞͂͌̾̽̍͗͋͂͆͝Х̸̼̥͔̤͋͜Х̷̨̱͍̬͙̦̫̀̃̋́̃̈́̏А̷̡͉̣͚̖̠̭̓̀̆̓А̷̪̪̼͇͖̔̽̍̂̓̕Х̴̢̱͉̽̾̓̑̕А̴͈͙̣̔ͅХ̸̖͎̠͖̜͍̗̔̒́̌́͋̾͗́А̶̼̪̩͕͍͚̔̈́̌̋͑͘Х̵̺͎͉̥̭̯̺͊̒̇̉̀͝͠А̸̻̦͕̐̂ͅХ̴͓̈́̈͋̄̽̈̐А̵̢̜̞̩͚͙̐Х̶̛̙̑̄̀̓̀̌̎А̴̪͖͍̺̹̖̻̥͌̈̿̓̏̃̚͝Х̷̢̡̳͍̟̠̗̮̟̿̎А̸̣̀̅̈́̓̄Х̴̬̜̥͍̘͖̟̼̝̽̔͜А̷̧̖͙̩͚͖̭̠̭͗͑̌͂̄̾͌̂Х̷̤̦͍̮̐̈̃͊̐̋͝А̴͓̥̻͇͂̈́̈́͑̒̕Х̸̧̛̻̹̱̬̣͆̐̃̐А̵̨̜̰͓̠͈̟̭̒̒Х̴̡̧̧̺͚̻̤̤̗͈̒̾А̶̡̢͍̹̻̤͍̀̔̑́ͅХ̷̲̪̙̞͐͗͒̐̀͋͒̊͋А̶͓͕̝̤̪̓͒͝Х̵̡̧̬̹̺͕̼̜̺͓͌̀͘А̸͓͍̟̳̞̯̭̻̟̖͛͆̈̾Х̶̭̲̠̦͖̭̊̅̆̒͛͘͝А̶̡̛͖͍̲̠̙̱̳̲͋̒̌̎̃̈̚Х̶̖̙̩͛͒̑͑͂̋̂̈̐͝А̷̺̲̭͆̒̈̆А̴̠͙̮̣͕̱̖̍͗̈͗̉̉Х̷̨̭͓̫̬̖͊̽̊̌̀͘А̵͇͚͈̮̤̠̠̥̀̃̀͐̆Х̸̧̡͔̥̅̈́͗Ӑ̸͇̫̫̍̈͒̆Х̴̢̟͎̩̮͈͊͛̔̔̂̐̌Ӓ̴̘̭̠́̍̈́̽̅͜͝Х̵̨̝̥͇̼̪̭̈́̍͂͌̃̒̋̎̀͜͜Х̶͙͙̺̤͙̝̔̔̋̆͐͗̚͝͝А̸̨̛̪̃̈́А̴͖͔͍͍̼̲͂̿Х̴͓͌А̶̧͖̭͇͖̘̖̦́ͅͅХ̴͚̋͜͜ͅА̴͇̖̟̝͑̋̽̏̒̾͝Х̸̢͔̫̰͒͊͌͂͐̀̍̚͜͜А̷̡̡̛͍̙̙̩̊̔̍̊̋̾̅ͅХ̷̨̠̙̞͉̐́̊́̉̏А̴̥͖̔̈́̏̈́͘Х̴̪͍̲̠̜̯̽̐͗͆̚А̴̢̡͚͎͉̫̰̇̀̑̔̃̏̍̉͘Х̶̨̛̮̤̲̰̺͈̓̄̒̾̎̉͂̚А̵̧̱̥̖̠̹̇̓͑̐̌Х̷̢̧̰̲̺̲̠̹̃́̃͆̍͠А̶͍̋̅͛Х̴̩̩̗͔̯̈́А̴̛̙͇̰̒̅̂̓̈́͐̂̕͠ͅХ̸̨̛̳͙̫̯͙̀̿͒͋̊́͗̾̅А̷̨̛̬͈̲̖̜̣̫́͐̌Х̷̮̻̣̩̈́̾͘А̶̡͕̼̿͒̉̌͊͑̓̿̇Х̷̘͝А̷̡̨̭̦̱̪͖̀̅͗́̈́̎̈̚͘Х̶͔͇̬͎͇͖̠̥̳̄̈́̿̈́͝А̸̗͍͕̉̔͑̏͐Х̶͚̫̤̝̩͍̙̭͌͆̏͝А̵̨̨̹̺̫̹̰͉̓Х̴̙̝̟̓͊̌́̓͛̕̚͝Ӓ̵̢̩̳̋̉͑̊́А̵̡̨̦̮̲͎͍̞̭̒͝Х̴̩̞̈́̄̊̀͒̃͑̒͝А̴̼̟͙̹̗̖͍̀͗̈̑̂̅̐̿̿Х̶̡͔͙̤̹͍̹̼̻̍͌̍͘А̷͎̬͈͚̻̣̪͈̠͇̉̽̎́͋̍͑̊̅Х̴̙̩̅̒͂̀͆͑̔́͒̆Ӓ̵̨̡͍̰̺̪͕́͌̈́Х̶̢̠̦̰̟̹̹̥̙̎͝ͅХ̸̧̟͚͋͌͘А̷̧̤̖̣̯̿̋͋̏͋̆̎Ӓ̵̠̣̙̻́̀̈́̔͝͝Х̵̨̢̡̧̯̞̙̰̲͙͑͆͆̌͂͂͘͠͝А̴̮̜͈̏͊̈͑͂͠Х̴̨̢̮̰͉͇̲͓̲͚̓̆͐̏̊̊̉̾А̶̬̪͙͍͓͍͕͊Х̵̨̢̝̜̯̘̼͕̪́̋̐А̶̯̌͐̅̽͆͐Х̷̥̩̪͕̍́А̸̢̟͈̹̲̾̐̄͆Х̴̥͉͈̝̰̟̂́͌̐̒͑̔А̷̛̖̻̞̗͐̓̓͊̆̾̚̕Х̸͖͚̂̀͗̾̉͗̕̕А̸̦̥̘̙̼͊͊̿̓̐̊Х̷̛̛̺̉̽͋̏͋͗ͅА̴̯̻̥̓̐͒͋̚Х̶͇̗̦͍̣͍͕͋̾͋̈́̃̀̄̀͂̔А̶̛̺̌͑̃Х̸̳͍̩̟̖̹̔̑́́̆̔̏͒͠А̴̨̛̪͓̻̂̔̊̅̆̃͛͘͝Х̸͕̭͋̈̓А̸͉̺́͂͂̄̿̌̇͜Х̵̗̳̤̜̙̥͔͈̥͠А̸̉̍̑̈́͒̚͜Х̸͉͉͉̠̳͇̩̠͐̊̉͗̓̇͠А̸͙̲͊̈̍Х̷̨̜̼̝̭̓̔͝А̵̛͓̟͙͍̞̪͉̝̌̍̐͗̽̋̚Х̵͎͕͖͕̺͎͕̊̑̍͌͜͠͠ͅА̵̻̌̑͐͆̈́͑͒͜А̸̻̥͈̗͛̍̌͜Х̸̥̻̲̝̱̿̂̾͆͗͐̿ͅА̴̡̲̠̹̣̳͔͈͎̏̀̒̈́͗Х̸͙̤͇̯͈͚͈̈́̆͑̄̋̾̓̾̚А̷̛̯̱͖̬̞̦̃̈́̂̀̍̀̐Х̶̢̩̲̣̱̗̝̈́͋͒̉̂̕͜ͅА̷̛͖̻̠̗̀̿̚Х̸̡̡̩͚̗̯̝̺̗̟͂̎̿Х̶̨͚̗͎͉͊̂͐̓̂͂̉А̴̡̙̱̠̖̓́Ӓ̷̙̖̺̙̱̈́̒̔̽͘͝Х̵̨̢̳͕̼̠̪̺͇͐͊̒̀ͅӒ̶͖̫͙̜̺̳̘͕̝̩́̎̎͋Х̵̝̹̈̇А̴̨̙͖̯͗̍͆̓̉͝Х̴͓̖̺̭̘͊͌́͗̐͆̊ͅА̵̱̬͖̗͍̼͒͊́̊̕͝͠ͅХ̷̤̳̖͚̱̮͌͐̌̓̂А̷̬͛̆̄̓̋̚͝Х̶̨̒̉̏̐̐̅А̵̨͕̤̤͖̥̗̰͆̅̅͂ͅͅХ̸̡̛̘͓̫͙̣͍͔̬̜͒А̷̧̰̭̗̮̰̭̤͕͈̐̓̍̎͛̕͝Х̵̣̻͎͇̇̎А̵̛̛̙͓͊̅͛͒̅Х̵̛̫͌̿̋͘͠͝А̶̨̮͈̣̰̑̏̂̍̇́͝Х̸̣̙͔͔̙̺̮̈́̊͝ͅА̵̢̨̛͍͉̼̹̂̃̓͗̐͆̄̕Х̷̤̒̍́̌̍͂А̶̣̠͈̟͎̺́̍̏̈͝Х̸̡͍͚͔̲͓͙͑͑А̶͇̲͚̓̉̅̌̒̉͐̚͝Х̸̥̼͚̩͖̅̓̀̊̌̆̽͒͛А̶̧̨̰͇̘̟̙̚͠ͅХ̵̖̳͍̙̫͓̰̞̂̏̔А̷̜̱͙̬̖̱̦̲̘̅͐͊̈́̀̈́̊͛͜Х̸̛̘̠͙́̍͌̉̆̀̋̚͠А̴̧̡̖̬͎̣̠̌́́̋̈́̚̚А̷̛̤̳̼̋͋̄̄̒̚͝͝Х̸͓͕̙̻̫̮͐̑̊̒̔̈͗А̵̜̹̼̻͎̺͆̃͊͆͘Х̸͈̤͎̻̦̜͊А̵̢͕͇͓̬̳͂͆̅̏͝Х̸̞͊̏͛̀̽̆͒̑̚̕А̷͉̼͍̜͔̲͆͝Х̷̧̡̭̫̖̬̣̉Х̷̧̠̻͖͉̯̝̮̖͕̔̓̅̈́͛̈̏̀̚А̸̰̫̺̜̟̜̾͜А̶̛̛̳̲̳̤̞̤̾̍̌̓͂̈́̋̏Х̶̗͍͕͇̭͔͑̀̽̈́͜͝Ӓ̶̳̻̫́͌͠Х̴̜̳̯͍̩͋̃͒͒͑͒͗̚А̸͖̱̥̮̰̻͚̳̹̬̍͆͗̀Х̸̦́̑͆̑А̸̟̳͚̦͔͙̜̲̺̥͊͝Х̷̰̖̆̃͌̒̐̄̓̐͜͠А̸̭͊̍̎̈́͑̑̈͋̍̂Х̵̛͖̺͙̉̉̈̅͑̓̉̕͠А̶̧̹͇͉̫͎̌̐̋̐͛Х̷̨̣̖̞̘̪̥͎͉̃̿͜А̷͔̬̹̺̳͑͂̈́̈̈́̒̂̚͝Х̵̖̈̈͐͘А̸̢̛̥̱̖̊̆̉͊͆͛̽Х̷̛̖̮͔͚̣͎̟̲̠̐̍͊̔̽̽̿̕͝ͅА̴̢̳͔̞͓̥̭̭̥̰̽͂̕͠Х̷̨̡͚̲̓̌͒А̷̢̧̛̬̙̟̹̜͖̯̍͛̅̓̄̚Х̶̧̥̯̭̫͋͛͠А̸̙̼̰͇̤̀̏̌̈Х̵̧̦͍̥̻̖͕̥̪̻̆̇А̵̝̩͎̹̰͓̮̺̋ͅХ̵̨̙͉͖̘̟͛̿̐͜А̶̪͉́̉̍̋͘͜ͅХ̶̺̙̠̊̄̊̈́͋̑̽̎̚͝А̷̡̡̤̰̰̻͚͇̌̔̋̆͛Х̴̨̦͕̜͎͖͉͇̩͗̍̋͝А̴͖͓̲͕̹͎̣̉̂А̴͇̾̀̈́͝͠Х̶̨̳͉͍̩͑̀́̀̾̈̈́̂̏̓А̴̧̹͖̦̩̄Х̵̛̛͔̲̃А̴̙͋̌̃̓Х̴̫͇̰͎̜̤̔̅̽͊͜͠А̴̡̻͎͐̓̽̔͒̇͝Х̵͕̫͉͉̩͇̟͗̎̇̈́Х̵͚̾̍̋̿̓А̸̛͎̖̐͛̆͛͒̋̐̀̕Ӑ̵̹̥͎̗̍̍̓͘Х̴̠̩̠͉̠̯̬̘̃̋̚͜А̷̱̝̒͌̂̀͝͝Х̷̢̧̫̜̹̺͈̝̺̄͗̃͌̈̚͜Ӓ̶̻̖͎͈̣̲́̊̃̐̌̉̑̍ͅХ̸̺̥̰̬̻̙̖̻̳̊̈́̎̅̍͗͑͋͊̕͜А̴̜̠͖̬̖̟̀̂́̀͋Х̵͔̻̮̭͓̜̟̖̣̣̈́̈́͌̈́̈́͌̑̚͝А̶̨̪̙̜͆̆̔̃Х̵̨̡̭̬̗͇̼̲̘͊̌А̷̡͉̦͍͆̃̈́̓̓̉̚Х̵̰͕͙̹͉̝̹̠̯̓̑͗͛͐͐͂͠͝͝А̷̮̹̀̐̓͑̔̎̈͛̈̀Х̴͎̃͌̆̕͠А̴͚̫̙̋̑̂̐Х̶̲̄̓͑̐̈̂̋̚̕А̴̭̙̱̓͂̋́̊̈́̈́͠Х̵̛̠͗̈́́͗̽̀͘ͅӒ̷̢͙̗̈͒̀̄́̿͘͘͜ͅͅХ̷̦̞̰͉̻̮̙̭͇͋̊͂͐А̵̡̮̙̘̠͎̲͕̩̎̀̎͜Х̶̧̨̧̩̖̜͓͖̝̍̉̊̾̓͆͛̇̚А̵̞̺̱̠͍͊Х̸̧̧̟̟͓̺̰̪͍̈́А̶̧̙͎̫͔̫̫̖͛̍͂̋̒̄͆̑̎ͅХ̴̧̢̪̣̠̜̼͙̀̋̈̽̆̚Ӓ̷̛̟͖͖̟̈̋̑̍̈́͊̊Х̸̧̻͙̖̱̒̓̍͊͗̑А̶̧͒̈͑̊͑͒̓̋͊͠А̷̘͋Х̷̦͇̈́̈́̒̿͑̋̈̐͝Ӓ̶̛͍͉̰͎̝́͗̇̇̒Х̶̙̥́̑А̵̭͝Х̶̧͉͇̰̱͛А̸̢͙̞̩̱̱͐͋̏͋̒̈̚Х̵̤̼̦͇̟̀͂̉̕Х̸̘̖̬̏͜Ӑ̴̪̊А̷̗̠͈̥̱̺̜̮̓̓̿͌͌̃̒̏Х̵͚̽̔̓́А̵̝͂͆Х̴̡̩̞̮̭͙̹̤͇̓͐͜А̸̨̲̭̥̲͚̜͌̀̈́̈͜͝Х̴̬͔̘͇̭̯̩̼͚̌͛͐͋͛̈́͊͌͐ͅА̶̢̙͍͕̘̘̽͌̏Х̵̧̻͓͖̼̺̗̤̰̠̆̆́̈̃̋͝А̸̛̝̪̠̱̫͎̤̋̇̎̆́Х̵̺̯̗̤͕̗̀͑̀͗͝͝А̶͈͇̲̜͓̹͕̙̝͆͆́̉̊͆͠Х̸͓̻͓͕̇͛̄̆͌̀͒̈́͘А̸̨̧̳͓̣̪̟̪͑̃́̽̈́̈̆͊͋Х̴̢̧͈̰͇͚̺̬͓̩̊̆̏͆̍̕͝А̸̢̧̨̩̹̝̖͚̗͗̓Х̴͚̖̺͇̗̪́̒̈́̈͗̒͑̚͝͝А̶̨͇̲̻̗̞̫̯̦͂̊͆̃̋͆͛͘Х̵̖̯͈͓̫̥̤̩̇́͗͛͜А̷̢͍͍̜͍͚̞̘̟́Х̶̫̬̯͔̦̰̌̐̊́̐̅̋͘ͅА̵̢̗͂͑̅͐̉̔̀̔̚͠Х̴̡̢̢͎͉̙̭͚̜̟́А̶̢͈̖̖̒̈́̈́͂͆̒̕͘͠Х̶̧̰͍̭̹̟̬͒͂̿̂͌̇̾̚͝А̶̡̱̲͕̥̙̹̘̤̍̿̂͂͂̓̊̽͠Х̴̡̧̰̻͔̤̝͎̀͆А̶̪͉̖̣̐̌̎̿̍̈́̐̽̊Х̵̛̻̱̭͉̝̮̦̝͂͗̍̃̾̒̿͂ͅА̵̡̾̾̈́̈́̆̾А̶̘͖͖͉̍́̎̃͑͂̃͜͜͠Х̸̢͖̊̔͘А̷̗̥͔̫͉͐̔͛̈́̽̅Х̵̛̱̪̥̅͐А̶̺̱̬͉͍̯͍̿̌̐̏ͅХ̵̬̘̘͖̞̾̌͌А̷̧̺̞̎̾̚Х̸̧̢̜̥̓͒̈̚Х̷̨̛͙̼̤̮̮̲̺͍̊̿̐͝͝А̷̺͈̦̖̠̙͊̄̈̍̆̎А̷̻̽̄̄̉͗Х̶̛̤̋̾̓̂͗̀̒̀̓А̷̬͈̹͚͍̂͜Х̴̟͎̭͎̅͑̆̽А̵̖̞̪̗̦͎̩́Х̵̯̬̘̠̦̝͉̻͇̈́̕А̴̧͈̩͕̙͚̪̲̄̓́̌͋͒̊͊͒́Х̶̨̛͚̟̣̮̗̿́̂͛̀̉̂̐̚ͅА̸̡̻͚̹̗͖͍͒Х̴͔̑̅̐͜А̷̟̅̆̀̌̾̈̓̄͒̚Х̸̪̈́͂̅̐́͋̀͂А̶̢̛̹̲̫̜̪̯̖͉̇͗͋̌̒͠Х̵̢̲̭̹̣͐А̶̧̢̡̲͓̥̻̝͉͑̈͜Х̵͓̰̮͓͙̅̇́̀̏А̷̢͉̐̚Х̸̢͕͒͑̌̈́̄͜ͅА̶̞̩̹͑̈̈́̈̆̚͝͝Х̵̨̣̺̬͖̭̎͊̆̇͑̚͜А̵̹̼͕̽̃̆͆̏Х̸̢̡̻͇͔͎̯̓͘͝А̵̢̯̱̠͈̘̓̆͊Х̷̦͎̥̝̮̖̹̉̉͒̽͆͝А̴̣̱͇̜͍̺̞̹̏Х̵̧͓̩̙͎̺͈̠͕̇̐̀̍̎͑͝А̸̙̙̬̫͚̯̫̅̈́͑̐̅̀ͅХ̴̰̮̤̀͗̃̈́͊̌͗͘А̵̣̪͖̙͖̰̥͚̌̀А̴̡̧͖̦̖̜͙̤͆͒Х̶͙̞͉̠̦̲͙̯̺̒А̶͍͕̫̗̞̼͋̈́̇͒́̄͝ͅХ̸̗̔͆̍̉͒̑̆̏̌А̴̱̤̖̙͂͆̏͐͆̐̒̊Х̵̹̬̝̲͋А̸̧̢͙̘̼͖̦͔͉́Х̷̗͖͉̜̱̱̂́͗̓̒̚Х̴̜̤̬̈́̈́̄͌̔̇͌̄̚̕А̸̥̭̲̽̑̎̈́̀̆̍̊͘͠А̷͍̪̟͙̣̥̤̑̅̒̈́̈́̌̊Х̷̢̛̞̦͓̼͚̓̂̑͑̏̄͝А̸̥͉̰̺͙̦́̎͂̿̅̂̈́̚̕Х̷̨̼̜̖̫̼́̚͝ͅӐ̴̧̳͋̂Х̵̨͖̠̜̮̬̩̝̲̀̅͛͊̄̈́͝А̷̡̝̖͇̪̍̽̒̋̾̽͋̂ͅХ̴̡̈̏̀̕А̷̛̛̦̤́́̃̽̈́Х̶̨̥͚͌А̴̨̗͉̎̈́͛͛͑̒̓̒́̃Х̶̡̨͖̠̝̠̙͂̂́̈̒͐̌̈́̏А̴̧̻͇̬̬̅̆̔̓̇̽̓̀̑̕Х̸̟̦̗̲͉͚̄͝А̴̦̀̊̽̿͛̊̎̎͘͝Х̷̙͚̰̠̘̣͙͋͋̌̄́̌̈͠А̵̨̟͉̥̱̗͈̲͍́͊͆̎̇͜͝Х̸͈̙̊͆͋͌̄̎̈́̅͝А̵̲̝͉̀̐Х̸̡̥̠̠̯̣̈̆̀̎̑̓̀̍́А̸̛̹̜̓̈́̾͑͐̂̏̚͜Х̶̨̞͚̝͔̘̠͙̫̏А̶̢̨̼̪͓̗̟͌Х̷̗̮̙́А̴̛̯͙̯̳͊̇̅͘͠͝Х̴̡͖͓̩̺̖̙̳̎̔̃͊͑̽̾̚̕͠А̸͉̅̄̇̔̃̕Х̷̠̘̈́͊̈́̽̈̚͠А̴̧̛̥̩͓̞͙̭̗̐̄̇͘А̴̢̢͚͓̤͙̗̲͌́̇̋Х̷̼̭̤̪̌А̶̢̡̨͔̱̝̩̣̘̊̑̇̊̅̋̇̾͗̕͜Х̸̹̪̬̈́̏̑́͛̆̂͗̕А̶̜̘͐͌̾̈́Х̶̛̦͉̞̠͔̺̆̊̈́̈́̈́̾̿̎͠А̷̤͙̺̼̝̓́̾͛͌͑̈́̓̕͝Х̵͈̓̔̀͑̌͂̑̔͐̚Х̵̭̣͗̅А̶͇̰͍̽̏̔̀̅̊̌̅̉͝А̶̢̛͎͚͙͕̱͕̪̒͗̅̓̾̍̕͘Х̶͈͙͚̠̻͎̠͌̆͑͝͝А̵̼͓̃Х̸̰̣̄̽̄͛̆̅̚͝ͅА̸͙͎̼̗͂͋̎͋̌̂ͅХ̷̩͖̦̪̱̲͉̩̰͌̃͆̑͆̆̄̓̈А̸̪̤͓̙̤̇̃͐̈́̀͘ͅХ̴̜̪͓̭̩̾͌͒̍̂А̷̩͉́̈́̓̋̽̉̀͜͝Х̷̢̗̤̻͓͖̀̋͒͌͆̍А̸̥́̏̃͐̓͗̌̈͆̕Х̷̡̧̧͇̱͙͓̝̲̈́А̶̡̰͓̦̳̫̤̹́̔̇̎̾̃͜Х̴͎̫̬̣̤̜̒͘̕А̴̫̤̍͊͗͑͜͝͠Х̵̧̳͚̮͔̪͚̠̓̎́͌͊͂̆ͅА̵̨̪͚̙̗̘̮̺͓́̇̆Х̴̡̹̮͍̬͇̼͙̫̂̃̈́̓̋͋͒̕͜А̷͖̜̰͓͚̏̾͜Х̸̡̡͎͚͕̺̩̇̋̉͗̎͜А̵̹͉̒̈́̈́͘Х̸̟̱͇̪͔̱͙̗̜̳̐̾А̶̼̖̗͔̺̗͍̰͈̇̆̽͂̋͆̀̕͜Х̵̭̗͚͈̣̦̞̏̎ͅА̶̙̥̩̰̥͒͝Х̴̛̳̮̺̪̤̖͓̣͔͎̋́̿̃А̶̣͙̀̆̒̅͗͜͠͠Х̸̢̡̣̗̲̻̇͗͗̈́̅̓̕͜А̵̛̯̳̳͈͕̻̉̉͌̕Ӑ̵̻̮̠̤̣̟̻͓̘̾̏̚Х̵̧͍͕͙̠̞͉͈͗̿͌ͅА̸̛͖̝̌̐͗̎̔̎̓Х̷̩̙̲̩͕͗̕͜А̵̖̰̫̓̓͜Х̸͖̜̙̘̳́͌̀̈́͒̈͆́͝͝А̵̢͙̲̮̓̈̔̈́̏̈͋́̕Х̴̢̞͉͕́̉̉͆̈́̊̓͊Х̴̮̖̇̊͋̒̐̉̽̐А̶̪̜̅̓̾̂̉̀А̴̘͔͚̼̯̏͂͆͛́̅̾̚Х̸̨̘͉̠̙̳̠͕̱̔̿̂̈́̆ͅА̴̩͖̮͌̒Х̶̛͇̼̖̘̬͙͓͈̭̓͐̽̚͝Ӓ̴̛̪̖̙̑͛̓͛̆͒̂Х̴̧̰̳̮̲̣̤̯͓̌̏̅̽͘̚͝А̷̨̖͍̐̀̓͑̈͜Х̷͔̮̩̺̜͕̤̣̰̉͒̈́̄А̸̨͚̀͒̈͛̉͜͜͜Х̵̻̩̬̞͎̱̄̿̍͊͜А̷̦̌Х̸̰̦̹͚͈̭̌͋А̸̞̣͌̐̐͝Х̶̼̳͋̿̾͜ͅА̴̼̬̞̀͒̿̉͊͜Х̴̩͓͉̣̄̽̓̄͜͝͠А̶͓̼̱̭̹̝̪͔͉̜͋͒̆̎̚̕Х̷̛͚̦̦͕̥͉͇͚̈́̇͋͊͑̍̆͋А̴͓̥̮̗̮̺̾Х̵̧̟̮̟̻̗̻̣̑̅̈͂̄̏͌̐́͘А̵̧̘̯͚͔͛̾̎͗̐͊̏̈Х̸̬̘́̒̇̾͝А̸̰̰͍͖̲̖͎͍̓͆̓͒͐̃̋̇̐Х̵͖̔̌̄̈̋̋̀̉̽А̴̰̦̥̽͑Х̴̻͍͈̥̰̝͙̬̈́͘͜Ӑ̴̙̫̫̘̬̔̏̍̍̇Х̶̨̦̣̼̦̣̲̥͂̑̒̊̽̍̔̚А̸̨̹͉̺͔̗̦̝̺͖̿͂͗͠А̷̨̢͎͕̠̻̪̖̥͆͆̉Х̷̣̮̖̞̆͐̊̓̄͌͌̽͘А̸̨̘͕̝̱̑̈́̕Х̵̛͈͔̀́͑́̓̾͆̒Ӓ̴̡Х̴̧̤͕̙̜̯͍̰͘͜А̷̹̰̜̫̱́̀̿͝Х̶̢̗͚̙͉͇̝̻̃Х̴͉͖̰̫̹̿̀͝А̷̢͔̟̯͖̪̺̮̺̽̄͐̋̏̈́̽̚А̸͍̙̹̳͓͈̰̉͐Х̷̨̥̫̻͕̎̋̎̓̅͌̽̃А̸̨̢̗͉̞̩̘͍̐̇̓̀̍͋̈̿̕͝Х̷̰̳̒̈́̅̆̋А̸̧͚̭̹̩̤́̃͒̋͋Х̴͖̇̋͂͊А̶̉̔͊̌̎̀̆̕͜Х̵̡̗̺̪̗̘̣̻̽̒̓̌̐̕А̶̟̠̯̺͕͊̎̀͗͝Х̷̲̫̥̰̪̺̌́̀͌͝А̶͈̦͙͈̝̣̱͔̠͇͋̈̅̒̂́̚͝͠Х̵̱̑̍А̷̻̝͖̠̹̳̚͝Х̴̡̛̞̱͓̤̣͕̞̳̻̇̑̿͑̈̃̽А̷͈̰̠͚͉̫̖͊̉́͠Х̴̳̟̣͇͚̰̘̊̈͂̒͘͠А̵̧̠͇͈̞͇̙̣̒͜Х̴̛͇̝̻͚̮̜̝͈͖̝̋̍̽̀͛̿̉̈̓А̵̛̛͓͉̞̼͍̺͉̤̠̄̾͒̽̽̓Х̶̢̡̛͕̠̙̼̌̐̍͑́̀́̽ͅА̷̨̺̌͌̚Х̶̨̣̦͎̭̳̒͒́̆̿̈́͒͛̕͝А̸̧͕͔̲̳̪̲͚̎̅͌̋Х̶̦͔̏͜А̴̠̳̓̊Х̵̬̟̻̻̞͌̊̚А̴̡̯̬͉̝̫̹̟̻̽̾͜Х̶̢̡̩̮͉͓̰̇͂̆͐̑͐̎ͅͅА̵̧̻͍͔̞̱͚̇̏̀͊̊̅̔̏̎͝А̷̡̠̰͖̘̻͖͛̈͑͗Х̵̻̫̣̙̪̈́̒͘̕͘͝А̴̛̙̰̘̲̦̺͇͔̓͛̋͐̽̈́̓̚Х̷̬̺̇́̍А̴̠͇̀̆͂̇̏͛͆̈́͘͜Х̶͚̟̪̳̈́͂̾͂̒̔̋̕А̴̗͔̱̯̂̍̏̂Х̸̧͚͖̠̟̜͂͋̕͜Х̷̥̺͓̱̳̈́͊̊̔̌̄̔͘Ӓ̸̤́̃̏͑͂̑͝͝А̴̡̙̝̹͎̠͗̿͛͋̈́̓͐Х̸̯̹͆͋͛̃̇̃͐͠А̷͇͓̯͈̩̦̲͛̿̈́Х̵̛̘͚̠̺͚̼̄ͅӐ̸̨͈̞̰̦̥̬̾̈́͑̅́̍͒̕͘Х̸̧̞̻̠̫̱͖̮̭̎̀̎̂̍͐̚͜А̵̫͖́̿͐̀̾Х̷͉͚̺̆͒̍̿А̶̡̯̃̑͂̎̌̍̈̇͝͝Х̷̳̟͕͍̬͓̕А̴̢̞̞̜̼̰̀̿͂͋͑͐̿̕͠Х̷̢̛̰̩̣̮̜̤̭̘̯̏̆̅̀̈́̔͐А̵̧͎̜̲̰̙̖̰͋̾͒̅͘Х̴̢̟͇̹̮̣͚͉́̍А̸̧̤̮̗̻̞̺͓͈͓͛́͋Х̴̙́̈́́̌̉͝А̷̘̜̩̼̘͕͑̈̄̋̊̆Х̵̖͚͇͉̼͕̀̇̈́̾̑̌̀̒̊͝А̶͈͓̠̑͌͊̈́̽̕Х̸̥̦̻̤̽А̶̨̥̬͗̐̇̍Х̷̡̳̞̬͕͔̱̦͉̏̇͌͋͌͂̔̆̎͠ͅА̶̝̎͠Х̶̘̥̪̐̄͋̌͗̿͌͛̏͜А̴̛̭̗͔̤͒͋̌̇̒̔̈Х̸̞̱̩̞̙̫̬̋͝А̶͉͈͙͛͝Х̷̩̠̦͇͎̓̋́̔̕͜͝А̸̡̗̀̔̿̀̓͑А̵̧̯̼̘̰̭͚́̏̈́̉ͅХ̷̛̠̮̠̺͉̈́͋̇А̸̢̧͓̻̩̗̦̲̠̠̀̅̓Х̸̧̝̜̳̪̝̙͗̐̇̎А̶̡͈̤̬͇̺̔͠ͅХ̴̹̦̅̆̑̓̏͜А̶̢̛̮̼͈͈̅͆̉͐̃͜Х̸͇̳̦̝̅Х̶͚̪͖̗̱̻̺͂̌̊͂̌͂̊̕А̶̡͍̲̣̩̺͎͂̂̍̏̇̏͝͝А̶̨̭̞̯̒̆́͌̋Х̵̭̹̗̾͂̎̆͗̒͌̊͗͝А̶̡̦͕̝͚͚̣͖̟̌Х̷͉̻̦̱͈̦͙͎̞̹̓͠А̶͎̹̟̯̝͚̜̝̥͊̔͜Х̷̩͍̬̩̯̰͂̈̔͑̌̚͝А̷̛̟͂̚Х̴̡̧̝͕͔̌͑̾̔͘͝А̶̧̧̫̜̤̗̬͇̣̹͂̉̂Х̸̧̛̠͙͖̳̀̒̈́̽̾͐̒͜͠А̵̧̼͓̿̃̓Х̷̜̙̔͒̔А̶͔̥̻̹̬͗͂͒̈́͗Х̴̨̨̹̦̗̞̻̩͇͌̄ͅА̸̧̡̖̰̀̂̃̒̊͌̓̿͝Х̸̭͈͓̞̪̼̇̉̂͑̓͒̾А̷̦͐̽̌̏̏̚͠Х̶̟̰̹̫̀А̵̢͉̖͍̝͖͉̊̀̊͝Х̷̧̤͉̭̭̬̳͙̺͒̄́̆̋̄̆А̵̛̛̫̗̪͆̋̋͆͆͝Х̴̜̗̠̱̞͆͂͋̀̅͐̿͐̚А̴̡͇̖̝͖͙̪̺̖̪̑̅̅̒̈̂̾͝Х̵̝̺̞͔̩̖̬̹̄͛̃̽̒̆̍А̴̖̥̗̖̲̱̑͊̂͜͠Х̴̜̗̼͍̮̓̊̏͜͝А̵̣͎̼͇̭̯̜̭̐͛͒͘Х̵̡͉̞͓͎̘̲̗̂̿̆͑͜А̸̢̙̘̘̝̿А̵̠̍̅͛̏̍̒̚͝Х̵̣̑ͅА̸̝̲͚͔̑̋̂̄̋̔̕̕͝Х̸̢͙̭̺̅̅̽͘А̴̘̰̮̪͔̝̳͖̊̇͌̋Х̷̰͕͋̈́̋͑̽͘͝ͅӒ̸̡͔̺͖̤̱̞̖́͒Х̷̢̲̀̽̍̓Х̵̹̮̦̬̣̻͇̬̍̒̀͜А̶̨̨̥͎̳̻̦͓̳̽А̶̠̖̮͉̝̘̋͒Х̵̩͖̬̊̌͂̀̏̌͘͠А̶̠̙̞̠͇̒̉̌̉̄̈́̀̆͘Х̵̼̣̣̓А̷̛͚͈͗̈́͗̐́̌̈́̍̑Х̶̨̢̤̻͙̥̻̂͆̈́́͊̔̄̋͜͠Ӓ̷͚̫͛̀͌̐Х̶͚̬̍͝͝А̵̢̨̦̣̹̝͕̩͋Х̴̧̛̜͎̖̤͎̰̽̎̎̎͒̃̒͜А̸̦͑͝Х̴̗̜͎͖̦͐̃̒̏͌̎̀̐ͅА̵͚̪͎̽̅̈́̈́͒̋̑Х̴̹͍͔̇А̶͉̯͙̣̖̙͈̩̗͂̒̈Х̴̢̦̱̘̖̮̮̄ͅА̸̧̑͆́̍̐͠͝Х̴̨̛͖͎̺̄̏́̈́А̸͍̞͊̈́Х̷̩̙͇͌͜͜А̶̡̀̅͗͠Х̴̭̜͖̤̘̫̬̙̳̦̅͛̐̍А̷̟̟̼̮͙̎ͅХ̵̮̰̳̺͙͙̝̎̍̿̏̎̈́̋̈́̈́͜ͅА̸͊̏̽͛͂͌̇͊̀͜Х̷̬̙͈̳̏А̵̟̩̘̠̯̯͂̒̐̿̅̏̕͝ͅͅХ̵̱̯͎̩̞̼̣̬̐͆А̵̗͌̓́А̷̠̺͖̤̜̯͔̏̌̔̒̆ͅХ̴̧̡̝̭̜̙̪͓̄͑̈́̔̋̐͒͘ͅА̷̡̢̼͙̞͙̫͖́̕͜͝Х̴̡͇̘̙͈͈̅А̶͓̖͕͕̥̠̬̻̤͊͐̋͝Х̸̞͓̮̼̲̋͆̾͑̐̃̚͝А̷̖̗̖̬͕͚͔͌̎̓͐Х̶̡̝͈̭̣͙̣͌̾͠Х̵̘͕̪̳͙̝̖̟̪̉͒̇̽͛̓̋̚͝͠ͅА̴̙̮̜̜̪͍̰̘̞̿̌̆̍̾̋͒̕А̶͙̂̍̔̈Х̴̡͈͔̳̘̈́̓̒́̓͆̊̑̌̚Ӓ̵̦́̽̀̂Х̷͖͔̭̙̜̦͚̤̓̊͝А̴̧̪̟̄͗̐̒̾̏̍̚͝Х̸̲̒А̸̨̲̠̱̬̳̜̟̻̍̈͌ͅХ̵͖̬̙̐̈́͠͠А̴̳̭̘̉̿͂́Х̸͚̪͖̤͍̤̥̥̮͌А̵̛̠̘́̿͒̐̽͌̈Х̴͙̘̜̱͇̙̤̩̅А̸̛̼̀͛̀͒̐͘̚ͅХ̷̧͇͈̩̈̾А̷̨̫̦͓̗̯̤͍͚͋̿̊̃̕Х̷̨̡̛͙̫̰̗̯̤͛͛̽͆̿̽̀͒̃А̴̱̰͍̣̬͉̲͊Х̸̧̧̼̙͎̩̙̗̤̉͝А̵̼̲̠͕̳̺͍̦̭̌͑͛̌̈̔̌̚͘͝Х̷̫̉̐̔́̆̆А̴̟͕͚̼͌̋̏͌̚Х̴̯͈̜̟͉͚̙̘͗̎͑А̷̩̜̦̗̻̖͙̘̹͔̑Х̷̢͖̘͈͔̪̫̥͖̮͐̓́Ӓ̷̢̝͖̗̪̥́̉͌Х̸̨̥̲̰̰͖̩̪̖̰̓̏͒̄͊̓̉͒͌А̵̖͓̲̊̉̔͊̀́͠͝Х̷̨̛̲̩͎̦͍̩̹̇̀͐́̎͂̓̚͝ͅА̷̧̛͎̱͓͉͇̺̋͘А̶̢̨̜͓̫̺͈͖͖͆͂͜Х̴̢̬̯̦̥̜̠̩͉͓̃̑̾А̴͖̟̾̀̚Х̷̥̤̘̠̓́̎̓̉̍͑͑А̷̢̢͕̳͕̣̣̝̅̾͝Х̶͖̗̜̲̰̭͎̰͛̓̃̐͆͝А̵͚̅̈́̑̀̓̈́̿͝Х̵̡͕̀͊͊̅̃̆͑̈́̾Х̸̮̩̙̯̻̗̙͈͆̈́̓̄̔͊͋̕А̸̧̛̫̙͉̞̀̋̒̔̊̂͆̚А̵̰͔̬̜͐̐͐͊̆̕Х̷̨̯͖͕̌̈̈͌͌̓́̆Ӓ̸̢͓̫̮̘͚̟̼́Х̸̡̺̱̳̮̲̺̘̞͂̌̈́͗͗͒̇̐̕̕͜А̴̢̘͓̣͎̎̅̍̓͒̀͘͘Х̸͈̺̝̳̳͓̝̙̯̐̋͋͒̓А̵͇͈̍́̊͑͆̀͐̄̿̿Х̷̱̺̂͋̀А̸͔͓́̾̽̔̃Х̷̛̣̞̉̓͐́͋͗̃А̴͈̀͛́̇͊͝͝͝Х̵̧̘̼́̅̎̕А̶̻͕̭͙̇Х̶̡̻̪̟̣̘̯̩̖͍̿̿̑̃А̸̧̩̜͚̦̱́̎̊̔Х̵̢̣̥̼͍̠̣͙͐̀̊͆̇̈́̊͌̽͜͜͠А̸̰̉̄̈́͜Х̴̡̧̹̟͔̳̉̋̂̎͂͑͑͝͠А̷̨̩̞̻͍̎͛̆́͋̊̅̆͗̔Х̴̺̐̓̈́͋̎̽Ӓ̵̨̨̯͖̽̈́̒̈́̔̚̕Х̷̡̢̡͕̰̾̈́̋̂А̶̞͓͍̱͒͛͐̓Х̷̺̈́͊̑͑̑̏͒́̍̓А̷͚͍́̍͑͒͋̋̕̕Х̸̡̝̪̮̳̿́̊А̷̯͓̜̽̿̂̑͐ͅХ̶̭͠А̷̧͇̹̳̩͛̽А̶̜̯͓̻̄̽̃͑͐̄̚̕Х̶̯̥̫̖̺͍͓̣̠̈́͗͑̾̓͗̄̀̽̓ͅА̴͓͈̌̒Х̶̧̡̥̫͓͒͐̈́̀̂́̾͠А̴͎̉͂ͅХ̸̡̛̹͈͎̥̮̌̔̓̀͛А̷̬̘͔͗Х̶̮̱̞̭̭̉̉͆́̋̚Х̶͔͐̆̑̈̃̓̀́͝А̸̹͉̠̬̘̜̓͗̍͊͋̀̄̚ͅА̴̨̬̰̌̈́̐̒͝Х̶̢̜̜̬̣͔͇̎̀̅͂̊͝͠А̴̧͇̟̩̎͆̀̅͊̕Х̵̢͔̱̤̠̄̄̔̓͆͝А̶̧̛̹̻̗̭̪̞͒̈́̀̾͜͠ͅХ̴̨͖̗͊̆̏͘͠А̴͇̹̀̐͗̾Х̸̥̯̈́́А̵̨̧̱̪̼͓͚̼̯̐̒͝Х̵̰͕̹̓̏͐̈́̕͝͝͠А̷̧̬̃̓̓̚͝Х̸͎͓͊̍͝А̴̢͔̃̋̍Х̵̳̹̖̥͍͇̈́̎̑͗̓͜А̷̬̟̞͎̑͋̑̕ͅХ̸̢͔̪̮̠̲͉͇͎͌̏̀͊͛̔А̸̝̼̳̤͙̂͑̔͝Х̴̧̨̏̂̍̔Ӑ̷̡̧̧̛͔̙̻̞͊ͅͅХ̵̧͕̠̺̥̒̾̉͜Ӓ̷̬̗̟̹́̄̽̀̃ͅХ̸̻̭̝͍̺̎̆̍̍̅̆̊͆̚͘͜Ӓ̶̢̡̨̼̱͎́Х̶͔̲͂ͅА̴̯͖̼͌̌̍͑͝Х̵̡͚̺̞̲͈̲̾͗͊͌̈̓̈́͗̕А̵̣͍͉͍̙̂̓̂̏́̋́͂́̚͜Х̴͓͎͍̪̃̈̔́̊̓̚͘͝А̸̼̺̌̒̊͘̚͠͠Ӓ̷̣̐̑͑͛͑͘̕̕Х̵̡̨̗̰̝͚͓̺̜̇͗̓ͅА̷̧̪̞̻̻̦̟̮͆Х̷̫̣̫̟̙̼̓̈́̊́̚Ӑ̸̛͎̠̭̙͒͘Х̶͉͉͚̥̱͚̘͎̲̯̿̄̅̔͘͝А̴̠̟͎̌͂͆̽̄͊͊̇͝͝Х̵̩̣̣̼̹͉͊̊̐̊Х̷̬̼̬̳̈͊А̴̮̥̮͕̩̫͕̯̺̃̂͋̊͐̽͂̿͝͠А̶͍͎̮͈͆́̀̅́̓̏̀Х̴̢͔̠̻̺̭͚͌̾̀А̵̰̙̊̂̓͠͠Х̶̮̖̘̙͚͙̇̾̎͌́̽̾̚͝͝А̵̛̫̜̟̖̪̫̣͌̓̅̈̑͌̈́͜Х̸̯̩͉͍͙̫̖͇̹̞͗̋̚А̸͍̍͋͜Х̸̟̑̔̽А̸̧̗̫́́͑̾Х̵̹̞̠̗́̑͋̇̂͒̂̆͠А̸̛̭̣͇̬̥̙̯̉͛͆̈́͘͠͝Х̵̧̡̝͓͔͍̩͉̖̼̉̎͊͋̊А̶̡͚̻͍͎͍̗̙͔̾̒̃̏̆̐͒̔͝Х̸̘̦̂̊̋͋͆̍͝А̵̡̛̰̱̳͇̝̭̯̇̈́̒̎̕͠Х̸̢̛̮̮̰͔̺̜̖̭̬̂̍̀͂͝А̵̨̝̥̰̭̘̫͑̇́̒͘͘Х̵̣̱͖̬̱͇̇͐̕͝А̴̧̥̭͉̠̭̰̣͖͛͌̅́̍́̋̉̇͠Х̴̨̺̯͓̝̖̳̐̋͑̄̊̚͜А̶̛̝̌͆̀̐̑̚͘͝ͅХ̵̧̧̡̫͕̘̫̲̒А̷̳͓͔̪̥̒̀͝Х̴̰̩̣̪̅̒̇А̴̨̫͈̗͚́͋͘ͅХ̸̢̾̽͋̾͊̀͠А̸͙̻̖̉͛̈́͗͝Х̶̮̹̯̳̩̊̑̇͘Ӓ̷̠͎̘̬̦̹̳́̑͆А̷̺͖̫͎̞̋̋̉̆̄̚Х̵̥̱̗̝̇̇А̷͔͓̠̜͓̼̍̒̑̆̐͂̍̕̕͝Х̴̩̒̾̐͆̓͘͠А̴̗̻̼̬̞̔̈́̏̽͒̒̌̕͝Х̷̨͎͉̝̄̐͐̇͋͊̒̈́̓̚А̸̳̤̜͙̜̹̘̽̒͆̊͝Х̶̲͚̃̉̐̇̋́Х̷̦̹̱͙͎͓̞̞͚̉ͅА̴̰̺͍̪̤̥͔̠͉̝̋̓А̴̛̞̬̝̜͆͑̍̽͆Х̴̗̙̦̙̗̎̃͋̇̿͌ͅА̷͎̝̎͌͊͆͝Х̴͔͎̀̾А̶̢̜̪̾Х̸̲̥̐̔̓̾Ӓ̶̡̢̮̖͍̹͈̟́̓͒̊Х̷͕̖͚̼͈͉̙̠̰̈́̑̅̄А̵̧̩̥͊̒́͛̚Х̵̩̟́͌А̴̨̮͍̤͈̝̬̗͙̃̍͋̂͜Х̸̨̡̡͇̣̬̝̩̯̘͛͊̑̉͌́́̽̋̂А̵͉̬̗̬͂͒͛̎̄͝Х̴̛͖̼̿̎̏̌͊̕А̵̦̾̈̽̆̍́̀͘Х̶̙̰̗̗͖̝͇͕̍́̕͜А̴͈͊̂̍ͅХ̵̘͓̳͙̳͋̑͒А̵̛̙̹̑͌́̋̍͗̇̒͝Х̸̦̬̼̠͙̟̭͚͑́̄̓̉Ӑ̶̨͙͔̖̣̐Х̸̨͖͉͕̠͈̮̟͛̆̎̀͊́̍А̷̛̛̞̻̫̖̐͆̅̊̊̇̀͜Х̴̙̰̮͂̚А̴̢̨̙̣̺̺̄̎͋͒͋Х̸̨͔̪̮̦͘А̴͉̘̖̗̹̺̩͂͊̀̈Х̴͔̣̭̐͌̄͋͗̈́̆̐́̚А̷͚̰͇̭͖̄ͅА̸̞͉̰̰̭̝̣̇͂̀́̓̃Х̵̛͉͇̲͕̭͓̯̿̊̈́͘ͅА̸̡͖̬̊͊̇͝Х̷̥͉͉́͋̇́̿͐͝А̴̡̡̯̳̹̲̻̯̬̩͒̂̊̌̑̄̒̀͒͛Х̸̨̱͉͉͂͑̔̕А̵̩̠̭̣̀͑̓̈́̊̌͋Х̸̡͖̜͎̤͈͔̲̑̄̆͒̎͝Х̵̛͕͖̲̰̼́̋А̸͎̻̰͈́́̄̿͑͌̕͝͠А̵̧̡̤́̽͛͒̔͆͊Х̵̯͈̻͚̳̪̱̋̓́͊̔̓͂̌Ӓ̷̨̫̱̦̜͈̪́́̈́̀̃͋̚͝͝Х̷̣̇͌͒̔̾̋͠͠͝͠А̶̢̝̟̿͛Х̸̳̙̳̞̭̿̒̆А̸͙͐̀̇̎̃̂͐̚Х̸̧̬̫͎͖͎̤͓̤̆̈́̈̄̓̐̚А̴͕̑Х̷̤̬̱̞̗̻͈̤́̒́Ӓ̶̨̡̙̜̪͖̥́̈̾͊Х̴̢͚̬̺̦͕̹̠̬͍̀̑̿́̈̋̈́͘А̷̱͉̯̦̏̽́Х̵̰͕̹̫̞̩̟͇͆̇͂̓̚̕͜А̵̰̤̟̤͎̋̏͠Х̵̖͙̣̞͎̹̠̲̤̥̇̊А̵͕͙͇͇͎̼͒̓̚Х̴̬͖̩̙̭͗̑̐͂̒͆͝͝͝А̴̰͇̰̪̙͆Х̸̮̼̦̜̥̳̤͂͊́̑̐͛̍̽̂͠А̴̛̟̗̮̠̝̣̾͊̅̾͋̄̕̚͝Х̸̦͙̗̘̞͔͚͌͑̐̓̃͝А̶̡̧̢̦̲̠͚͛͑̎̓͂͐͜Х̵̲̻̩̘̞̲̣͓̘̀͐̊̐͗̆͆͗͝А̵̼̪̳̞̫̫̲̀͒Х̶̢͎͍̙͈͎͎̦̳̩̐͛̏̊̊͑̓͑͑̕А̶̡̫̠̘̬͌͂̊̈́̆̽͆Х̶͈̂̒̌̓͝А̴͓̞̠͒̽Ӓ̷̳͔̤̭Х̴̢̫͓͉̮͖̜͂̎А̶̺̙̫̬̖̺̫̲̙̏̅̋͑̀̂͋́̋͝Х̸̗̻̥̤̬̰̲͖͋͜А̴̨̡̮͎͍̥̤̱̬̑͒͛͗͒̑̃̊͑͠ͅХ̴̢̛̛̝̝̝̻̜̿̍̅͒̓͒ͅА̸̢̛̻̺͆̾Х̷͇̤̜̩̫̃Х̷̤̪͇̣̺̪̙̾̓̈̎̈́Ӓ̷̨̢̛̥̟͕͚̙̒͌̊̌̑̚͘̕А̶̧̒͑̇͆̐͐̆͋͂͋Х̷̧͔͕̻̻̋͐̾̍͜А̴̡̝̱͕̖̱̪̅̐̉̾̌͠Х̴̛̀͒̇̎̔̃̕͜А̵͓̪̙̪̯̜̃̔̑̄͌̈́̔̎͠ͅХ̷̠̰̺͎̭̝̓͂͑̋͑̈͗̃̄͝А̴̨̮̹̪̑Х̸̢̨̞͇͚̲̎͋͜А̵̢͔͈̻́͐Х̷̨̺̄͒͋͛̌̂͌͘͠А̵̡̧͎̫̞̠̳̲̥̓̀̑́̒̀̂́Х̷̣͓̰̘̬̖͐ͅА̷̱̰̂͠Х̴͉͍̀̾̕А̵̢̬̻̮͍̐̈͆̓̐̐͘Х̷̘͇͕͔̩̙̝̬̣̂͒А̷̨̺̞͔̻͉̉Х̴̬̫̘͇͔̎̅̑̀̐́̈́̽А̶̲̤̹̙͔̖̍̅͌̈́̇͝ͅͅХ̶͉͈̺͖̫̗͊̄̓͘̚А̸͙̋̋̈́̉Х̶̺̩͗͌̐̀̂͑Ӓ̷͍̥Х̶̻͇͉̙̠̳̳̞̹̌͜А̶̡̛̜̞̼̥͔̪̮͇͚̐̂̇Х̶̩͔̱̗̳̼̞̭̊͋̿̓А̸̰̲̘͗̔̉Х̸̘̙̣̻̦͎̭̞̈́͠Ӑ̵̧͉͎̉͗̃͊̾̚͘͠А̶̗̎̒Х̶̳̹̤̀̈́̈̏͗̈́̏̚Ӓ̶̛̹̠̟̪̣̗̗͍́̀́̾͐̇̓̕͝Х̵̡̥̤͓̍А̴̨̢̡͇͖̙̟͈̤̟̐̋͊̌͐͘͠͝Х̵͔̺̥̬͓̄͆̓͗̂͛͜͝А̵̢̧̧̱͎̝̻̻̻͑̉̎͐̓́̔͜͝Х̵̮̼͈͔̪̂́̔̽͊͝ͅХ̵̨̢̧̦̹̟̭̙͈͔̌А̶̛͙͆̄́͘͘А̶̨̧̜̜̘̪͖̋̋̄͌̑ͅХ̵̨̡̗̮̦̫̭̳̊̃́̿А̴͔͓̫͖̫̞̮̔͑̿Х̵̢̧̘̗̗̹͎̦̾̀̊͌͆̇͒͘͜А̸͉͇͍̖͕̤̙̓̇̇Х̸̨̲̜͂̿̋̉̀̈́̕͝͠͝А̵͉̝̻͍̣̙͖̯͉̾͂̾̎̊͘ͅХ̶͉̥̳́̐͗̀Ӓ̵̡̧̧̩̲̹̗͂́͝Х̴̡̝̣͎̬̙̰̖͕͒ͅА̷̱̝̲͎̻͈͛̊̀̈́̔̓̆Х̵͍̘̹̏Ӓ̶̢̘̻̬̟̞́̑Х̶͉͔͍̽А̴̧͕̜̙̖̜͉͈̻͑̏͂̓̅̒͘̕͝Х̸̡̙͇͂̀͐͒͆Ӓ̶̡͔̮̫̯̖͙Х̵̗͔̲̺̙̑̃̋͂̉̍̈́͗ͅА̴̲̼̱͔̪̼̙̓͠Х̶͚̆̇͝ͅА̴̨̹̰͉̣̟̬̠̙͆̀̿̆̀͐͘Х̴͍͈̖̯̻̣͑͂͒̉̃̇̌͛̇͝А̴̗̬̞̤͉͋Х̶̣̱͎̤͑̔̄̈́͂̉͐̚͝А̶͓͑͌͑̾̒̔͘Х̴̡̮̜͈̽А̸̭́̌̄̓̀̕Х̵̡̢͚̜͉̪̳͈͙̜͝А̶͇̀̔̐͊͒̃̀͗̓͠ͅА̴̛̩̰̘͉̫̐͋͛̆̐Х̵̢̩͍̩̳̙̝̗̅̉̋͌̽̏ͅА̷͙̥̯͓̥̔̊̏̆Х̸̘̬̝̉А̶̛̺̻͉̜̦͔̪͎̠͌̒̔̊̈̉̅͘ͅХ̴̤̘͓͔̈́͗̊̒̏̃́͗А̶͔̗̫̗̗̼̺́̈́̽̓̀͝ͅͅͅХ̵̢͇̋͋̿Х̶̢̛̭̻̭̋̏̚͠А̵͇̹̹̓͌͗̊̉̒̃А̴̙̌̊̔͆͒̔͑͋̚͠Х̷̲͎̋͆̃̋͒̀͋̎А̷͇͔̦̖̬͎̳̄̈́Х̵̨̙̝͐̓̔Ӑ̸̪͊Х̸̨͇̹͕̦̟̝̳͑̀̒̅͆̽͝А̸̠̣̼̘̻͎͕̝̣̋͋̉͆͒̓͝Х̴̡̧̩̠͉̹̥͇̀͋̕Ӓ̶̧̡̜̹́͛̑̆Х̵̜̮̥̈͛̍̌͛А̷̙͓̹̯̠̰̉̔̌̂͐̎Х̵̧̣͉͚̝̹͕̩̹́̊̀̓͘͘А̷̨͎̲̥̦͎̺͊̈͌̀̍̾̓͘Х̶̨̧̪̱̟̯̤͇̞͐́̾̐̀̅̆͛́͘А̸̢̪̹̎̑̿͆͋Х̵̼͎̻̤̞͛̋̒̈́А̵͗̈́͠ͅХ̴͎͉͔̪̌͊͑̈́̂͊А̶̱͊̋̒̿̅͒̓͋̈́̄Х̷̛̱̳͈̉̽̔̽А̶̘̠͓̞̽Х̶̛͎̯̩̆͐А̶̺̞͇̫̝͑̓͆͑̎̋͂̾͜͠Х̸̠̃͛̋̋̎͠А̷̡̛͈͔̦̘̞̊̽͌͋̏̽̈́̿̇Х̵̲͎̱͈̳̹͈̀͋̎̾͂͘̕͜А̷̬̟̱̝̙̱̿͜Х̴̛̛̪͙̻̲̩̈͑̚А̶̡̛̠̟͈̮͋͂̋̋А̷̡̠̟̙͊̃̎̍͑̓͠Х̸̧̢̡̫̖̯̥̠̑͜͝͠А̴̯͉͒̒Х̸̥̻͕̗̥̹̫̪̼̟̀̄́А̶̫̠̝̞̜̝̭̭͎̄̄Х̶̧͚͕̠̲̰͍̣͒̿̊̿̅͌̒̉͐А̷̪̱̱̖̻̙̓̿̏̎Х̶̭̪̋̆̀̋̽͘͠͝Х̷̧̳̝̲̯̺̾̅̓̃̽ͅА̷̨̢̰̩͚̰̩̍͆͂̐̓̆͒А̸̨̙͓̟͕̘͎̙̒̒͛̀Х̷̡̧̗̺͑̍А̵̝̣͔̊́͂̇̇Х̴͈͓̬͎̪͈͔͑̀̉̀̔̽͘͠А̵̳̻̞̞̥͜͠Х̴̼̫͚́̓̓̓̂́̐̒А̶̜̳̣͕̤̉͌́̋̀͂̃͗͘Х̶̨̖̩̩͉̺͑̏̒̈́͋͝А̵̦̱́͒͛̏͐̚Х̸̯͇͙̀̽́А̶̲͖͚̗̌̀̆̉̂̓͠Х̶̡̡͙̝̠͇̲̮͊͊͌̒͐̎̓͝͝А̷͓̝͕̠̲̜̅̎͝Х̶͉̱͖̞͋̇̂͂̈́͗͜А̷̧̙̳̦͐͋͂͗͗̓̾͋̆́Х̶̙̤̬̑̓͌͌̆͆̕͘͘А̶̙̤̯̙͚̠̞͑̓̒̎̓Х̵̨̝̜͎̬̯̣̪̏̔̎́́͒̅͝͝А̵̞̬̩̜͚̭̉͒ͅХ̵̪̍͠ͅА̶̱̺̱̲̗̒̍̒́̋͊̐̚̚͝Х̶͖̔̒̌̏̂А̶̢̨̲̜̳̩͒͘Х̸̠͌А̷̛̻͕́̎͒̎Х̷̢̡̱̣̠̳̘̠̤̈́̆̎А̷̨̢̠̮̯̭͕̪͑̆̈͘Х̵̨̯͕̦̫̻̬͗̂̓̽̕А̷̨̛̥͕̙̠̦̬̽͒̌͌̈́̾̓̅͜Ӓ̴̫̲͔̩̬̰́̌͜Х̸̗̦̫̱̻̩̒̔͂̓̔͆̃̽̕А̷̨̹̹̩̻̌̈́͒͑͌͗̇̾̐Х̵̡͇̓̿̈̑А̸̣̖͓̂̌̂Х̸̰̦̞͇̙̏̊́̀̂̓̕͝А̸̢̞̣͑͑̔̂Х̴͉̻̹͍̺̜̐̓͗̚Х̷̨̤̬͈͖̪͎̦͛̽̈́̈̏̀́͠͝ͅА̷̞̺̪̞̼̰͍̼̩̾̒͗́̂͘А̴̣͚̂̾̑̒͐̔Х̷̨̨͚̝͔̪̼̦̭͆̇̄̀̏̐̚͝А̸̗͌̇̈́͒͑Х̵̡͖̺̥͎̦͚̈̀͛͋̐͋̈́͌̕ͅА̶̛̬̃̑̉͑̔͑̌͆͘Х̵̧̛̹͉̯͕̓̏̈́̀̓́̅̅͒ͅА̸̡̢̟̳͕͓͈̩̻̂̇̈ͅХ̴̞̩̯̓̓̋̏̓̽͠А̶̨̝̳̥̲̥̘̺̘͗̑̊͆̊̉͊̉̕ͅХ̴͈̮̮̞͔̬̗̙̀̐͂̔̔͆̃͠А̷͉͉̠̟̫̝̕Х̷̣̰̄̎̃͒̽̄̍̃А̴̢̨̤̳̹͉͕̙̪͉̋̄͂̓̆̈́̃̆Х̶͓͆̒̉͘А̴̨͕͈͖̘̥͖̦͈̇̆̊̏͠͠Х̷̘̘̘̤̻͍̪̤̬́̂́́̄̓̿̈́͛̾А̵̖͈̩̬͎̘̺̪̀̏̃̍̆̚͜ͅХ̴̢̮̬͔̤͐͜А̵͔͚̯̱̠͍̱͇̤̏̿͑̅̀̋̂͛Х̶̧͔̰̜̻̭̮͍̊̂А̶̢̛͎̰̦͕̬̟̥̜͗̀̒̽̚͘͘Х̴̡̧̡̦͇̺̠̻̔͗̓̔̂̅͐́̾̈А̵̮̖̠̯́̎͐́̀̑̊̚͝͝Х̵̡̱̬̫̹̗͌̈̊̔͌͐А̴͖̣̜̯͕͕̮̒̍̏̈́͝Х̷̰̪̞̯̜̈͆̋͆А̷̢̛̝͍̳͉̬͈̑̍̓͗͌̌͘̕͘Х̷͕͖̰͎̻̟͍̯̣̆̽̈́ͅА̷̨̛̖̹͍̗̲̻̖̙̲͒̑̒̂́̾͋̍А̸̡̧̨̡͍͔̳͉̳́̽Х̵̢̹̮̙͚̫̐̈́͑̈͋̃͗̎͝ͅͅӐ̸̛̝͕̣͙̟Х̴̢̺͇̟̩̔͊̆̾̑̎͜А̸̡̛̳̬̞̰̣̗̘͉̬̑̒̓̃̾̂̈́͝Х̸̖̪͙͚̻̅̑̾̊̓͜ͅА̴͖̼̘̋̿̇̂̽̂͑Х̵̢̧̳̐Х̴̡̢͔͉̞̻̯̣̇͛̔͋А̵̢͙̤̘͙̄́А̷̖̫̯̤̳̺̽̿̋͜͜͝Х̸̛͈͓͙̜͒͋̅̐А̵̣͍͎̭̮̝͌́́͊̍̾Х̴̤̥̼̪̘́̊͗̅̕͝А̵̱̹̓̅́Х̵̡̟͕̠͖̬̞̯́͌̃̓̌̆́̚А̶̠̠̤̯̖̌̍̈́̈́̿̒̿Х̷͉͛͌̇̊͠А̵̡̘̜̦͍͇̝̀̐͑̊̇̋̕͘Х̴͖̩͚͕̲͖̾̏̾͋А̴̮̦̳̜̙͔̓̐Х̶̨̧̛̛͓̥̰̣̻̭̖̙̀̆̓̒̌̀͗̽А̴̧̬̤̦̙̭̇̓̿̃́͊͋̄̕Х̸̝̒̋̍̿͆͋͘͝А̷͇̑͆̒̇̈́̽̕͜͝Х̴̨̫͙̠̩͐́̈̂̾͠͝А̷͈͕̰̝͖̳͔̪̟̄̍̋̎̑̄̈́̈́͠͠Х̷̧̢̡̩̠͕́͑͒͜͜Ӓ̸̩͔́̆̀̐̓̄̊͝Х̴̨̲̼̞́̆͘̚ͅА̵̞͂͛́̀́́̀͠Х̸͖̺̻̗̰̬̮͑̄͒̂̚А̸̢̧͓̜̝̠̟̮̥͍̑́̌̃͑̔͐̾͘Х̷̪͉̹̅͛͌̊̓ͅА̵̨̡̭̦͎̦̝̙͋͗͗̄͂͜Х̴̢̢̠͇͙̥̤̱̬̝̑̏̊̈́̐̓̂А̶̢̞̎̓̿̀̋̕͝Х̸̲̗̬̘̭̄А̴̧̢̥̪̿̎̒̉А̵͙̜̭͊͆͐̂̂̅̈̋Х̸̼̥̜̰̥͎̤͙̾͊͐͂͂̇̒̎̕ͅА̶͈̺̪̗̯̲̦͛̉͌̈́̚͜Х̸̗̪̱̟̠͇͔̠̙̽̾̓͂̈́͋͊А̴̪͖̼̙̠̥͎̎̀̈́̀̀̋ͅХ̶̜͓͎͓̻̘̈́̐̊̔͊̽́͘А̵͎̭̿̈́͊͊̃̑̇ͅХ̴̧̪͎͉͎͖̜̑̊̀̄͌Х̸̨̓͂͆̄̚͠А̸͚̱̂͑А̵̡̮̪͇͍͚͓̅Х̵̧̨͔̝̗̹̱̝̉А̶̙̘̺̫̌͒͊̄̈́Х̴̛̛̞͚̉͌̈́̍̈̑̂А̵̡̌̉̓Х̸͉̖̠͓̀̀͌А̸̥̅́͆̈́̌̏Х̶̨̢͕͈͔̟̣̞͗͑̃̌͠А̵̜͍̼̘̩̐Х̷͎͚̗͈̟̓̍̈А̶̟͆́Х̶̞̟̙͇̩̹͔͉͙͊̂̈́̾̚͠А̸̼̤͓̏̃̚Х̵̢̲͙̬̜̦̓̽͂͆͒̑̊̓̕А̴̫͚̬̞́͑͗͛̊̈́͐͝Х̷͇̲͉̐̊͜А̶̟͈̘̪̹̬͆̽͗̃̓͘Х̵̺̥̳̰̭̲̻̂͜Ӑ̵̨͕̲̹͙̘̟͋̋́̄̾͊͜͝Х̷̧̜̼̭̙͔̠̻̯̤͌̇̽̓̈́͋̄̇А̷̧̳̱̫͓̺̿̊̂Х̸͈͒̂́̈́̑̊͗А̵̠̱̌̃͛̐͋̔͗̓Х̸̹̪̺͔̻̎̓ͅА̵̹̉̕͝Х̷̧̳̳͓̈̎́̅̉͠А̷̡̨̯̦̳̱̩̣̽͜Х̶̢̩͇̄͗̏̿̍͆͛̿̕͜͜А̶̬̯͉͓̥̪̟̖̦̔͗͊̌͌̎̚А̷̟̳̳̪̎͐̇̌̈́̽̽̚͝Х̵̡̖̱̑̉̈͘̕А̴̼͉͎̰͇͈͓̙̮͎̍̏̾̈́̑̊͘Х̵͕̮̠̖̘̼͎͇̊̎̀͑̀̑͌̃̉А̴̨̧͚̝͚̤̟͓̙̋͐̾Х̶͕̬̳̎͝А̵̢̧̛̻̼̯̦̖̽͑͐̒͘͜Х̸͇̗̝͉̝̟̼͉̄̎͆̓̇͊͗͜͠ͅХ̷̛̱͗͆̎͛͝͠А̶̻̍̾̔͆̏̋͐̓̂͝
BGDodpul- Administrator
Мокоу: Докато се рееше над останалите, тя усети как пламъците ѝ започнаха да стават нестабилни. Съжалявам, Кьоко... но ще трябва да те оставя. Не съм в състояние да те опазя в небето. Тя се приземи внимателно, като я остави на безопасно място. Мокоу знаеше лимитите си по-добре от всеки друг. И за разлика от всеки друг, тя не бе в състояние да ги промени - все пак, тялото ѝ бе запечатано във времето, прокълнато да прекара безкрайността в този един момент. Точно когато тя остави Кьоко обаче... The Red Hat имаше голямото нещастие да направи и да каже някои неща, които ь подразниха само като достигнаха до ушите ѝ. Тя бръкна в джоба си, извади една малка играчка и я даде на Кьоко, като леко я потупа по главата. Вземи това, ще те пази. И гледай да не го загубиш, после ще трябва да ми го върнеш. Въпреки действията на загриженост... малкото момиче можеше да усети гнева в гласа на Мокоу. Тя се обърна, като започна да върви към The Red Hat, като огъня около нея започна малко по малко да изчезва. Черен пазар, казваш... че даже и Princeton Corporation са намесени...? Та трябваше да кажеш по-рано! Тя спря пред него, на дистанция от която той не би посегнал на Тори, а очите ѝ не спираха да отразяват червения блясък на луната. Нека ти предложа нещо по-добро. Тя вдигна ръка, като с едно бързо движение изкара дясното си око. Може да не е синьо, но ти гарантирам... Няма други такива очи на този свят. Ако поради някаква причина моите очи ти се струват несправедлива сделка в сравнение с техните, чувала съм, мога да добавя и безсмъртие към сделката. ^^ Тези копелета заслужават да горят докато свят светува. ^^"
Crimson_YaMi- Moderator
The Red Hat: Погледна към Мокоу, след което към окото, което тя му предложи ,като започна да се смее отново. Чак лава започна да се сипе от устата му, при което той се усмихна широко и с ръка ѝ направи знак, сякаш ѝ казваше да покачи цената. Чифт, чифт...само с половин съкровище няма да ме спечелил, пиленце. Искам и двете очи.
Glitchtrap: Материализира се от електричество зад тях на около 20-на метра, спирайки им всякакви опити да се опитат да заобикалят The Red Hat, като започна бавно да крачи наляво-надясно. Виждам сте попаднали в доста затруднено положение...Погледна към The Red Hat. Ей. Те са моя плячка. Ловувай на твой терен.
The Red Hat: Насочи пистолет и към него. Тихо, малкия. Имаш още много да учиш...може да си по - умен от тях, но не и от мен. Now stay back and let the real deal do the work while you play with your...toys.
Glitchtrap: Не се съгласихме за това....и ти го знаеш!
The Red Hat: Shrug-на. Нека кажем, че...имаше още една клауза в договора. Усмихна се широко. This time...YOU got outplayed, mister smartass..
Glitchtrap: Материализира се от електричество зад тях на около 20-на метра, спирайки им всякакви опити да се опитат да заобикалят The Red Hat, като започна бавно да крачи наляво-надясно. Виждам сте попаднали в доста затруднено положение...Погледна към The Red Hat. Ей. Те са моя плячка. Ловувай на твой терен.
The Red Hat: Насочи пистолет и към него. Тихо, малкия. Имаш още много да учиш...може да си по - умен от тях, но не и от мен. Now stay back and let the real deal do the work while you play with your...toys.
Glitchtrap: Не се съгласихме за това....и ти го знаеш!
The Red Hat: Shrug-на. Нека кажем, че...имаше още една клауза в договора. Усмихна се широко. This time...YOU got outplayed, mister smartass..
BGDodpul- Administrator
Mercury: Застана до Мокоу и постави ръка на рамото ѝ. Оценявам жеста, но нещо ми подсказва, че този изрод няма да се задоволи само с това. Направи крачка напред към The Red Hat. На изражението му ясно бе изписана яростта, която обаче старателно задържаше в себе си. Личеше си, че беше готов да отстъпи. С мъка даде своя отговор:
Ей, злодей...
Пускай момичето,
Ще ти дам очите си.
Тц, извратеняк! Ако само така ще бъдеш задоволен, така да бъде. Не знам кой е този Сайхара или колко са красиви очите на клана му, но щом и моите ще свършат работа, имаш ги. Пусни момичето на свобода и ще ги получиш!
Преди да избоде очите си, той се обърна към другарите си. Искаше да ги види за последно, като дори им се усхмина, сякаш това беше един вид сбогом.
Изборът си е мой. Не възнамерявам никога повече да не съжалявам за решенията си. Вие също не ме съжалявайте. По дяволите, Рюджи, изглежда прекалено много си ме вдъхновил. Кой да предположи, че ще излезе такъв герой от мен, хаха. Но вече съм решен. Дойдох тук, за да победя тези злодей и не възнамерявам да го направя с жертви. Никой няма да загуби живота си тук, освен вас, злодей. Ако цената е само един чифт очи, то веднага ще я платя. Ако само това е жертвата, то тогава няма проблем!
Mercury върна погледа си към The Red Hat и само с него му показа, че е напълно сериозен. Той си надигна ръката и я постави до едното си око. Канеше всеки момент наистина да си изтръгне окото, като подканваше злодея да пусне пленника си веднага щом това стане.
Казвам сбогом...
На кариерата си на футболист.
На кариерата си на танцьор...
Както и на способността да видя как изглежда момичето на мечтите ми.
Сбогом и на теб, злодей.
Защото твоята гибел е ГАРАНТИРАНА!
Мокоу: Тъкмо се беше приготвила да продължи да се пазари с The Red Hat... когато тя усети ръка на рамото си. Уви, за да се обърне, тя трябваше да си завърти главата дотолкова, че да завърти и тялото си - все пак, беше извадила окото, което беше от тази страна. Тя погледна Mercury... гледаше го... и не обели и една дума докато го изслушваше. Когато той приключи, само едно нещо мна през главата ѝ, докато тя все още държеше прясно изваденото си око в дланта си. Сега разбирам какво хората от Beacon имат предвид под "тъп като футболистче"... това хлапе е отвъд всякакво спасение. Тя се подсигури, че нито капка от тези мисли не се прояви на лицето ѝ. Вместо това... окото, което все още беше на главата ѝ, се насълзи. Mercury... Със свободната си ръка, тя избърса сълзата си, след което разроши косата на момчето. Искрено се радвам, че искаш да помогнеш на кака си. Гордея се с теб. Но... си толкова млад... та животът е тепърва пред теб! Тя се обърна обртно към The Red Hat, като застана между него и Mercury.
Разбирам, че си истински ценител на очите! Като такъв... поне ме изслушай. Mercury е все още дете...
Мокоу сложи ръка върху другото си око, като пристъпи по-близо до него. Беше готовва да го извади също толкова решително, колкото и първото.
С още едно бързо движение, Мокоу извади и другото си око, като ги поднесе двете в шепите си, а те продължаваха да светят все така загадъчно. Колкото повече Мокоу обясняваше защо The Red Hat не трябваше да взима очите на Mercury, и колкото тя продължаваше тя да говори за своите, токлова по-логично и звучаха думите ѝ. И, съответно, толкова по-добра звучеше и самата оферта. беше ЕКСКЛУЗИВНА оферта, която човек не можеше да откаже. И, разбира се, другарите ѝ щяха да се чувстват все повече и повече, че тя бе готова на АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, за да ги избави от тази ситуация.
Разбирам, че си истински ценител на очите! Като такъв... поне ме изслушай. Mercury е все още дете...
Очите му са все още недоразвити!!!
И това не е всичко!
Сам казваш, че много напомнят на нечии. Това означава...
ЧЕ НЕ СА УНИКАЛНИ!!!
За моите, обаче, имаш ПЪЛНАТА гаранция, че такива подобни НЯМА да намериш!!!
И както виждаш, едното вече е извадено! Ще е позорно да ги откажеш, и вместо това да вземеш неговите!
И това не е всичко!
Сам казваш, че много напомнят на нечии. Това означава...
ЧЕ НЕ СА УНИКАЛНИ!!!
За моите, обаче, имаш ПЪЛНАТА гаранция, че такива подобни НЯМА да намериш!!!
И както виждаш, едното вече е извадено! Ще е позорно да ги откажеш, и вместо това да вземеш неговите!
Мокоу сложи ръка върху другото си око, като пристъпи по-близо до него. Беше готовва да го извади също толкова решително, колкото и първото.
НО ТОВА НЕ Е ВСИЧКО!
Тези очи не просто по рождение нямат пигмент, но и както виждаш, СВЕТЯТ!!!11!1!
Но!!!1!
Разбира се!
КАТО БОНУС към това че са ПРЕКРАСЕН рубинен цвят, И че святят, ПАК ПО РОЖДЕНИЕ, да унточним,
те имат и МНОГО УНИКАЛНА СПОСОБНОСТ!!1!
Не мислите ли че е прекрасна оферта, господине??2
ВСИЧКО ТОВА може да е само ВАШЕ, и ако го продадете, да СПЕЧЕЛИТЕ много повече, отколкото бихте спечелили с ВСИЧКИ ДРУГИ очи наколо, ВЗЕТИ ЗАЕДНО1!!!
И разбира се, това ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ВСИЧКО!!1
Като комплект с моите НЕЗАМЕНИМИ очи, Вие ще получите и нещо, което ще даде БЕЗСМЪРТИЕ на всеки, който го консумира!
Тези очи не просто по рождение нямат пигмент, но и както виждаш, СВЕТЯТ!!!11!1!
Но!!!1!
Разбира се!
КАТО БОНУС към това че са ПРЕКРАСЕН рубинен цвят, И че святят, ПАК ПО РОЖДЕНИЕ, да унточним,
те имат и МНОГО УНИКАЛНА СПОСОБНОСТ!!1!
Не мислите ли че е прекрасна оферта, господине??2
ВСИЧКО ТОВА може да е само ВАШЕ, и ако го продадете, да СПЕЧЕЛИТЕ много повече, отколкото бихте спечелили с ВСИЧКИ ДРУГИ очи наколо, ВЗЕТИ ЗАЕДНО1!!!
И разбира се, това ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ВСИЧКО!!1
Като комплект с моите НЕЗАМЕНИМИ очи, Вие ще получите и нещо, което ще даде БЕЗСМЪРТИЕ на всеки, който го консумира!
Офертата обаче е ЕКСКЛУЗИВНА и важи...
САМО СЕГА!!!!!
САМО СЕГА!!!!!
Ако откажете, и нараните някой от околните, или вземете чужди очи, то офертата ЩЕ ИЗТЕЧЕ!!!
С още едно бързо движение, Мокоу извади и другото си око, като ги поднесе двете в шепите си, а те продължаваха да светят все така загадъчно. Колкото повече Мокоу обясняваше защо The Red Hat не трябваше да взима очите на Mercury, и колкото тя продължаваше тя да говори за своите, токлова по-логично и звучаха думите ѝ. И, съответно, толкова по-добра звучеше и самата оферта. беше ЕКСКЛУЗИВНА оферта, която човек не можеше да откаже. И, разбира се, другарите ѝ щяха да се чувстват все повече и повече, че тя бе готова на АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, за да ги избави от тази ситуация.
Crimson_YaMi- Moderator
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON---------------------------------- :: Special
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите