Morioh: Kagamine Family Offices
4 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON---------------------------------- :: Special
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Morioh: Kagamine Family Offices
Мине се изправи след атаката на Санджи, като леко си намести челюста. Не изглеждаше да е доста ранен, макар и да бе сритан директно в лицето. Издръжливостта му беше впечатляваща, като той погледна леко ядосано към тях, и по - точно към Санджи.
Мине: Ей, ей...очите ли ме лъжат или готвачът се е завърнал...? Изглеждаш...различно...
Санджи: Хпмф..не съм дошъл да си бъбря с теб, aniki. Тези момчета...имат нужда да преминат през теб.
Мине: И си дошъл да им помогнеш...?
Санджи: Може да се каже , че да. Нещата са много по - сложни от собствената ти гордост. А нямам времето да ти ги обясня, затова...отстъпи!
Мине: Хъх...дори и да си по - силен от преди, не можеш да ме победиш.
Санджи знаеше, че Мине е един от най - силните ученици на червеният вълк Еди. Той, Рюджи и Мине бяха може би най - силните деца, които бе обучавал този велик hero. Но Мине бе далеч по - добър от тях. Той погледна към Mercury и Варис, като се усмихна и отпуши от цигарата си. Изпита носталгия да ги види и двамата, особено Mercury, но знаеше, че не може да му каже много неща за случващото се. Поне...не все още. Макар и мозъкът на Mercury да не разпознаваше Санджи, то тялото му със сигурност го познаваше, тъй като сърцебиенето му щеше да се повиши и той да се развълнува само от появата на бъдещият си rival.
Санджи: Да...наистина ще ми се отблагодариш, сигурен съм в това. И напълно те подкрепям в това, което каза! Погледна към Мине, като застана между Варис и Mercury. Ще ви се доверя и на двамата. Ти..Погледна към Mercury. Нека го нападнем заедно, за да набавим време на останалите да намерят пробив в защитата на Мине. Имам чувството, че си голям бързак...но съм сигурен, че мога да поддържам темпото ти! Така че , ти ще водиш!
Рюджи: Бавно се изправи, като застана на крака и се усмихна, гледайки към Санджи. Дявол да го вземе...he's back, this madlad...! Изкашля малко кръв. Ей, ей...не ме отписвайте все още....! Може и да съм ранен, но мога да се бия! Обещавам да отворя дупки в защитата на Мине...така че, go ahead!!!
Мине: Ей, ей...очите ли ме лъжат или готвачът се е завърнал...? Изглеждаш...различно...
Санджи: Хпмф..не съм дошъл да си бъбря с теб, aniki. Тези момчета...имат нужда да преминат през теб.
Мине: И си дошъл да им помогнеш...?
Санджи: Може да се каже , че да. Нещата са много по - сложни от собствената ти гордост. А нямам времето да ти ги обясня, затова...отстъпи!
Мине: Хъх...дори и да си по - силен от преди, не можеш да ме победиш.
Санджи знаеше, че Мине е един от най - силните ученици на червеният вълк Еди. Той, Рюджи и Мине бяха може би най - силните деца, които бе обучавал този велик hero. Но Мине бе далеч по - добър от тях. Той погледна към Mercury и Варис, като се усмихна и отпуши от цигарата си. Изпита носталгия да ги види и двамата, особено Mercury, но знаеше, че не може да му каже много неща за случващото се. Поне...не все още. Макар и мозъкът на Mercury да не разпознаваше Санджи, то тялото му със сигурност го познаваше, тъй като сърцебиенето му щеше да се повиши и той да се развълнува само от появата на бъдещият си rival.
Санджи: Да...наистина ще ми се отблагодариш, сигурен съм в това. И напълно те подкрепям в това, което каза! Погледна към Мине, като застана между Варис и Mercury. Ще ви се доверя и на двамата. Ти..Погледна към Mercury. Нека го нападнем заедно, за да набавим време на останалите да намерят пробив в защитата на Мине. Имам чувството, че си голям бързак...но съм сигурен, че мога да поддържам темпото ти! Така че , ти ще водиш!
Рюджи: Бавно се изправи, като застана на крака и се усмихна, гледайки към Санджи. Дявол да го вземе...he's back, this madlad...! Изкашля малко кръв. Ей, ей...не ме отписвайте все още....! Може и да съм ранен, но мога да се бия! Обещавам да отворя дупки в защитата на Мине...така че, go ahead!!!
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Mercury: Изслуша Варис, след което се обърна назад към Алфа, който беше в безсъзнание, разбит в стената. Чесно казано не ми се иска да разчитам на непознати, но за сега нямам друг избор. Не съм си и въобразявал, че ще го кажа, но Алфа... имаме нужда от твоята непредсказуемост. Ако ние не успеем да спрем този звяр, само ти в ролята си на wild card ще се справиш. Но този gamble е прекалено губещ. Шансовете са минимални, ако въобще ги има. Не. Ние трябва да го победим сами..., тук и сега! Погледна към Санджи. Санджи, хъх? Не те знам кой си, но имам добро предчувствие. Смятам, че с теб добре ще се кординираме. Kicker fighting style имаш, нали? Нека заедно наритаме това животно, а пък ако хакерчето измисли нещо междувременно няма да откажа! След мен! Mercury започна да поскача на място и все повече и повече да се поти. Неусетно дори за него, тази пот започна сякаш да излиза от порите му и под сини изпарения, които видимо започваха леко да наподобяват все едно има аура/Nen. Казах всичко това, но как всъщност можем да му се опълчим? Е, ако дори не опитаме, то загубата ни е в кърпа вързана. Надявам се, че имаш скрити козове, Санджи. ИДВАМ! Тъй както си подскачаше на място, изведъж той приклекна малко повече от обикновено и мигновено се изстреля без почти никакво време за реакция. Но това не беше достатъчно и той беше наясно, за това точно преди да достигне Мине, се спря с почти нулев спирачен път, като заби едното си стъпало в пода. Следващото действие, което последва успя да изненада не само противника му, но дори и съюзниците му. Mercury рязко надигна с все сила забития си крак и отлепи масивно парче от паркета в офиса. Образува се форма на безобидна атака, която обаче щеше за кратко да създаде сляпо петно в зрението на Мине. Паркетът остана цял и щеше да се овие около него, ако не предприеме каквото и да е. Това е само началото! Mercury се приготви да отправи свръхмощен ритник, който обаче имаше charge time от 2 секунди... или поне така изглеждаше.
Мокоу наблюдаваше всяко едно движение на всеки един от тях от самото начало. Анализираше как се движат, как се бият, какви са техните силни и слаби страни. Преди всичко, тя искаше да разбере що за хора бяха те, а нямаше по-искрен начин това да се случи от езика на тялото. Беше безучастен и безразличен наблюдател... До момента, в който Мине беше готов да остави Mercury инвалид до края на живота му. Тогава тя се намръщи, но преди да успее да предприеме каквото и да е, се появи ново, непознато за нея лице. Именно неговите действия я накараха да изчака още малко преди да се намеси. И евентуално това време дойде.
Мокоу : Пристъпи напред, като застана до останалите. Ако ви трябва време... Ако не друго, мога да се заема с атаките му. Тя изпуска врата си и се усмихна. Каквото и да стане, не се притеснявайте за мен. Държа на бой. Каквото и да направи, той не може да ме убие. Тя съвсем умишлено го каза, сякаш беше предизвикателство за него.
Мокоу : Пристъпи напред, като застана до останалите. Ако ви трябва време... Ако не друго, мога да се заема с атаките му. Тя изпуска врата си и се усмихна. Каквото и да стане, не се притеснявайте за мен. Държа на бой. Каквото и да направи, той не може да ме убие. Тя съвсем умишлено го каза, сякаш беше предизвикателство за него.
Crimson_YaMi- Moderator
- Брой мнения : 354
Варис: Анализира ситуацията и изчака неговата фронтова линия да се заеме с действията. Варис запретна ръкави и си изпука пръстите. Добре, да действаме...За жалост обаче едва ли ще мога да вляза в ритъм, освен ако живота ми не бъде поставен в опасност. Последния път така се случи в битката ми с Рюджи така че.. За изненада на всички, Варис тръгна след останалите, вместо да стои назад както всички очакваха.
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Санджи: Чувайки Мокоу, той застана пред нея, като категорично отказа да я остави на прицел на атаките на Мине. Съжалявам, mademoiselle..предпочитам да умра от колкото да дам косъм да падне от косата на една дама. Обещавам да те предпазя от всяка една негова атака, ако ще да ми коства живота!
Рюджи: Съгласен съм със Санджи! Жена не се удря и като един gentleman ще поема всеки един удар за нея! Фокусирай се само да нападаш Мине! Остави останалото на мен!
Мине: Мине бе готов да ги посрещне дори и да го нападнат едновременно - такъв бе той! Кралят на мелето, както го наричаха, обожаваше да е в ситуация един срещу всички, и щеше да си проличи защо. Той бе умел и можеше да изолира опонентите когато най - малко го очакваха. Първо обаче, той реши изцяло да елиминира Mercury от битката. Той погледна към него докато се приготвяше да го нападне, като застана в бойна позиция като един боксьор с вдигнат гард. Хмпф...изглеждаш ми като най - умният от всички тук. Само от теб усетих колебание да се биеш с мен. Но...хладнокръвието ти те напусна, футболистче. Сега и ти си си изгубил ума...
Атаката на Mercury наистина остави сляпо петно пред Мине, като той нямаше как да знае къде се намира Mercury заради това негово действие. Но това не означаваше, че не можеше да го нападне дори и без да го вижда. Той усещаше неговата аура, все пак. Аматьорско изпълнение...в кърпа си ми вързан, Mercury! Очаквах повече от теб, "хлапе"! Този път ще те убия с един удар! Мине понечи и удари не Mercury, а паркета, създавайки мощна ударна вълна , която да го разхвърли навсякъде. Но чрез второто си умение - Impact Redirection, той пренасочи impact-а от юмрука си около пространството, където усещаше аурата на Mercury. По този начин, той щеше да удари самата му аура и да спре charge-а на неговата атака, прекъсвайки я преди дори да е започнала. Такъв бе Мине - боец, но най - вече - стратег...нямаше как да го надвият. И навярно, Mercury в момента щеше да усети, че...бе ударен, но аурата му все още се усещаше!? Мине се учуди. Това не трябваше да става така - Mercury не е помръднал от мястото си! Даже разбра, че го удари, но той стои и все още charge-ва атаката си. Невъзможно!! Няма как да си издържал на удара ми!! И изведнъж, той се досети...защото се чу звук, който му подсказа какво всъщност се бе случило.
Рюджи този път outplay-на брат си, и то по какъв начин. Той знаеше какво е намислил - да удари аурата на Mercury и да спре умението му по този начин. Но това не се случи, защото той смени собствената си аура с тази на Mercury, за да може тя да поеме ударът. Ако Мине можеше да удря всичко, то Рюджи можеше да заменя всичко, което има ритъм, едно с друго! Мине се ядоса и го погледна с огромен гняв в очите, като замахна към него от разстояние, използвайки умението си да удари пространството около него и да му нанесе удар от 10 метра.
Миг преди да бъде ударен, Рюджи плясна с ръце, но не се замени с никого, а обратното - замени аурата си с тази на Mercury обратно, връщайки го в състоянието му точно преди да бъде ударен, вече сигурно с charge-ната атака! Той пое ударът и бива изблъскан назад, като изкашля кръв, но показа, че е готов да поеме атаки за абсолютно всички на това бойно поле и да бъде ултимативният support. Именно в неговото умение се криеше ключът към победата!
Рюджи: Х-хаххах...нищо не е..свършило...Той се смени с Варис, след което се смени с Мокоу и най - накрая със Санджи, за да обърка тотално Мине. Той отскочи във въздуха, като даде знак на Санджи да се подготви, при което се смени с него и го setup-на за комбинирана атака с Mercury, където да нападнат Мине от две страни - отгоре и отпред.
Санджи: Бе сменен с Рюджи, като се намираше във въздуха, а единият му крак се бе запалил. Добра работа! Той се спусна като ястреб към Мине и започна да се върти около себе си и да започне да го замеря с многобройни ритници, за да го форсира да блокира неговата атака, оставяйки го отворен към други атаки:
Мине бе принуден да контрира атаката на Санджи, като почна с ръка да отбива всеки един негов ритник. Това обаче отвори ъгъл за атака на всички останали, като Рюджи метна три камъка встрани от Мине, като плясна с ръце.
Той размени себе си, Мокоу и Варис с по един от камъните, като сега всички бяха circle-нали Мине, готови да му нанесат огромни щети с една комбинирана атака. Mercury и Санджи с една обща, Варис и Мокоу заедно с Рюджи - още една! The Ultimate Combo attack of the gang was set in motion!
Рюджи: Съгласен съм със Санджи! Жена не се удря и като един gentleman ще поема всеки един удар за нея! Фокусирай се само да нападаш Мине! Остави останалото на мен!
Мине: Мине бе готов да ги посрещне дори и да го нападнат едновременно - такъв бе той! Кралят на мелето, както го наричаха, обожаваше да е в ситуация един срещу всички, и щеше да си проличи защо. Той бе умел и можеше да изолира опонентите когато най - малко го очакваха. Първо обаче, той реши изцяло да елиминира Mercury от битката. Той погледна към него докато се приготвяше да го нападне, като застана в бойна позиция като един боксьор с вдигнат гард. Хмпф...изглеждаш ми като най - умният от всички тук. Само от теб усетих колебание да се биеш с мен. Но...хладнокръвието ти те напусна, футболистче. Сега и ти си си изгубил ума...
Атаката на Mercury наистина остави сляпо петно пред Мине, като той нямаше как да знае къде се намира Mercury заради това негово действие. Но това не означаваше, че не можеше да го нападне дори и без да го вижда. Той усещаше неговата аура, все пак. Аматьорско изпълнение...в кърпа си ми вързан, Mercury! Очаквах повече от теб, "хлапе"! Този път ще те убия с един удар! Мине понечи и удари не Mercury, а паркета, създавайки мощна ударна вълна , която да го разхвърли навсякъде. Но чрез второто си умение - Impact Redirection, той пренасочи impact-а от юмрука си около пространството, където усещаше аурата на Mercury. По този начин, той щеше да удари самата му аура и да спре charge-а на неговата атака, прекъсвайки я преди дори да е започнала. Такъв бе Мине - боец, но най - вече - стратег...нямаше как да го надвият. И навярно, Mercury в момента щеше да усети, че...бе ударен, но аурата му все още се усещаше!? Мине се учуди. Това не трябваше да става така - Mercury не е помръднал от мястото си! Даже разбра, че го удари, но той стои и все още charge-ва атаката си. Невъзможно!! Няма как да си издържал на удара ми!! И изведнъж, той се досети...защото се чу звук, който му подсказа какво всъщност се бе случило.
- Spoiler:
- ПЛЯС!!!!!
- Spoiler:
- Jujutsu Kaisen: Aoi Todo Theme | EPIC ROCK VERSION (Season 2 Soundtrack)
- Spoiler:
- Mine no Aniki...нима забряваш твоят собствен BROTHER на какво е способен?!
- Spoiler:
- Ако Еди ме е научил на нещо, то е как да бъда три неща...
- Spoiler:
- МЪЖ!!!!
- Spoiler:
- БРАТ!!!!!!!
- Spoiler:
- НО НАЙ - ВЕЧЕ....
- Spoiler:
ДРУГАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Еди написа:Ако брат ти Мине е най - силният боец, то ти си най - смелият приятел, Рюджи! Никога не забравяй това, shonen!
След като завесата от атаката на Mercury бе премахната, Мине погледна към брат си Рюджи, който стоеше противоположно на Mercury , но СИЯЕШЕ В НЕГОВАТА СИНЯ АУРА!!!!
Mercury, съжалявам, но си падам бандит!
Взех назаем твоята аура, за да не я удари Мине!
После можеш да ми благодариш!
Взех назаем твоята аура, за да не я удари Мине!
После можеш да ми благодариш!
Рюджи този път outplay-на брат си, и то по какъв начин. Той знаеше какво е намислил - да удари аурата на Mercury и да спре умението му по този начин. Но това не се случи, защото той смени собствената си аура с тази на Mercury, за да може тя да поеме ударът. Ако Мине можеше да удря всичко, то Рюджи можеше да заменя всичко, което има ритъм, едно с друго! Мине се ядоса и го погледна с огромен гняв в очите, като замахна към него от разстояние, използвайки умението си да удари пространството около него и да му нанесе удар от 10 метра.
Винаги си бил досаден по - малък брат...
Рюджиииииииииии...!!!!!
Рюджиииииииииии...!!!!!
Миг преди да бъде ударен, Рюджи плясна с ръце, но не се замени с никого, а обратното - замени аурата си с тази на Mercury обратно, връщайки го в състоянието му точно преди да бъде ударен, вече сигурно с charge-ната атака! Той пое ударът и бива изблъскан назад, като изкашля кръв, но показа, че е готов да поеме атаки за абсолютно всички на това бойно поле и да бъде ултимативният support. Именно в неговото умение се криеше ключът към победата!
Рюджи: Х-хаххах...нищо не е..свършило...Той се смени с Варис, след което се смени с Мокоу и най - накрая със Санджи, за да обърка тотално Мине. Той отскочи във въздуха, като даде знак на Санджи да се подготви, при което се смени с него и го setup-на за комбинирана атака с Mercury, където да нападнат Мине от две страни - отгоре и отпред.
Санджи: Бе сменен с Рюджи, като се намираше във въздуха, а единият му крак се бе запалил. Добра работа! Той се спусна като ястреб към Мине и започна да се върти около себе си и да започне да го замеря с многобройни ритници, за да го форсира да блокира неговата атака, оставяйки го отворен към други атаки:
Let's go, Mercury!
Poêle à frire...
SPECTRE!!!!!!!
Poêle à frire...
SPECTRE!!!!!!!
Hot girl, BROTHER, let's go!!
Той размени себе си, Мокоу и Варис с по един от камъните, като сега всички бяха circle-нали Мине, готови да му нанесат огромни щети с една комбинирана атака. Mercury и Санджи с една обща, Варис и Мокоу заедно с Рюджи - още една! The Ultimate Combo attack of the gang was set in motion!
BGDodpul- Administrator
RWBY Jazz (Remix)
Мине не само, че не успя да удари аурата на Mercury, но и го изгуби от поглед. Счупвайки паркета, който летеше към него, той беше сигурен, че щеше да види Mercury да се крие зад него. Беше логично! - до преди две секунди беше там, както и ясно се усещаше charge-ващата му атака. Ако не друго аурата му беше все още там. Трябваше да е там! Но защо не беше?
Mercury: The obvious is hardest to see when we are expecting something more complex, Mine. За огромна изненада Мине чу гласът на Mercury на десетина метра над главата му. Използвах краткото си прикритие, за да dash-на встрани и после да отскоча над теб, а не за да charge-на ритника си. Но ти беше твърде убеден в това, че се намирам зад паркета и с добра причина. Все пак... аз оставих присъствието си там. С други думи изоставих аурата си там, за да играе роля на decoy, докато се промъквам над теб. Направих го точно по време на удара ти, за да е най-трудно да ме забележиш. Човек най-лесно заблуждава себе си все пак. Ти ясно и силно ме усещаше зад прикритието ми и не взе под внимание възможността всичко това да е било просто един bait, една илюзия. Ала е факт, че за част от секундата аз се появих в твоето периферно зрение. Колкото и съсредоточен да си бил в атаката си, чудовище като теб с може би 1000 часа битки, няма как да пропусне този момент, нали? Е това може би щеше да е така... ако въобще си имал възможността да ме видиш! Усмихна му се. Чувал ли си за сляпото петно на човека, Мине? Точно така. Аз съм добър точно в това - да time-вам прецизно движенията ми с чужди движения. Внимателно наблюдавах позицията на очите ти докато те заобикалях. Постарах се през цялото време да стоя именно в тази миниатюрна точка. Отдалечих се оттеб нарочно, за да ми бъде по-лесно, а когато отскочих, вече нямаше шанс да ме видиш. Хванах те неподготвен, Мине! Ала разбира се, ти можеш просто отново да ме контраатакуваш. Уви, този път ще ти трябват НЕ ДВЕ ръце, а ПОНЕ ПЕТ!!! ИЗВЕДНЪЖ Мине беше заобиколен от всички страни от Макоу, Варис и Рюджи, а отгоре му се изспиваше не един barrage от ритници, а цели два. Единият пълен в пламъци(този на Санджи), а другия обгърнат от тежка аура(този на Mercury) Все пак ако атакувах сам, нищо нямаше да има смисъл. Благодаря ви, хора! Този път го спипахме! ЗАЕДНО!
Мокоу: Тъкмо като Мокоу си изпукваше врата и се приготвяше да налети на Мине с всичка сила и без да има нужда да се сдържа, Санджи се изпречи на пътя ѝ. Хъх? Тя го погледна тъпо, след което и Рюджи се съгласи с неговото мнение. Тя ги гледаше сякаш ѝ говориха на някакъв незнаен за нея език. The fuck you mean?! Тя въздъхна дълбоко, като бръкна в джоба си и извади цигара, която се запали със самото изваждане. Дръпна от цигарата, като точно тогава беше сменена с камъчето, до Мине. Точно тогава издишаше, като пламък протече по ръката ѝ, и тя погледна нагоре отегчено и раздразнено.
Ръката на Мокоу се възпламени напълно, като направи ъперкът към Мине, след което започна да го налага с възпламенените си юмруци (без частта с вулкана). Изглежда случката от по-рано, където Санджи и Рюджи я спряха, само допринесе за гнева който се криеше зад нейните удари.
- ???:
No fucking wonder...
you two morons are not only single, but also virgins!
Ръката на Мокоу се възпламени напълно, като направи ъперкът към Мине, след което започна да го налага с възпламенените си юмруци (без частта с вулкана). Изглежда случката от по-рано, където Санджи и Рюджи я спряха, само допринесе за гнева който се криеше зад нейните удари.
Crimson_YaMi- Moderator
Варис: Беше поставен в удобна за него позиция от Рюджи, за да нападне Мине, но Варис имаше други планове. Той не искаше да прескача възможностите си за нападение, но и не искаше да игнорира тези на Мине. Този път те пипнах..! Варис заостри очи, като протегна ръка встрани и я slide-на във въздуха пред себе си, създавайки холограмен екран пред себе си с клавиатура под него. Той натисна няколко клавиша, след което протегна ръка към Мине карайки холограмната си постройка да се пръсне на data кубчета и да се насочи към Мине. Това щеше да стане доста бързо, заради разстоянието на което се намираше от него. Lock! Холограмните кубчета с информация изчезнаха преди да стигнат до Мине, като Варис му заключи impact уменията. Мине нямаше как да знае за това умение на Варис, но в момента, в който припари да използва такова умение, в ума му щеше да се появи информацията за това какво ще се случи. Мине щеше да реализира, че impact уменията му са заключени, но само той има ключа за тях, а това именно беше да ги използва. Правейки опит за използването на impact умение в случая, първото такова ще бъде нулирано и Мине щеше да се самозамае ако се опита да контра-атакува или да се защити по този начин. Не ми трябва да те сритвам, когато мога да те оставя без ходове за действие... МИНЕ! Ако действията на Варис не биват interup-нати, той щеше да създаде opening на бандата си, като тотално разбие опитите на Мине да се защити или контра-атакува с impact умениe. Съдбата ти в тази битка е в моите ръце!
Emoran- Administrator
SKILLET - HERO (cover by Youth Never Dies and Ankor)
Мине беше под атака от всеки възможен ъгъл. Mercury беше прав , щяха да му трябват поне 5 ръце ако иска да се измъкне от тази атака. Той се отбраняваше с каквото можеше, но атаките бяха твърде многобройни и повечето от тях го уцелиха и раниха доста брутално. Повечето от ритниците на Санджи и Mercury щяха да намерят целта си и да нанесат солидни щети на Мине. Мокоу, макар и да не успя да го издигне във въздуха със своят ъперкът, го зашемети и успя да му нанесе поредица от огнени удари, които той не успя да блокира всички. Гх-! Н-не...няма да загубя...! Impact Re-! Когато се опита да използва своето impact умение, той буквално бе зашеметен за кратко време, позволявайки на добрите да му нанесат още брутални атаки. За щастие на Мине, неговата физика бе достатъчно издръжлива, че да може да понася на много удари, но дори за него щеше да е трудно в този миг...Не...тялото ми...отказва да се движи...гх! Това не е краят ми...! Аз съм...най - добрият, да му се невиди...!! Най......добрият.....Атаките сякаш точно за един миг го вкараха в безсъзнание. Точно тогава добрите щяха да си помислят, че всичко е свършило, но за изненада на всички, Мине тръгна да залита, но остана прав, позволявайки им да продължат да го налагат. В този миг, той можеше свободно да остави тялото си да падне, но волята му и гордостта му не му позволиха...той си спомни за част от миналото си, когато бе подложен на множество тренировки от своят сенсей и гордостта и волята му бяха пречупвани многократно....и тогава, се случи поредният феномен, в който останалите можеха да видят vision, който не им принадлежи. И този vision...бе именно на Мине. И неговият път към върха.
- Memory of The Oathbreaker:
Мине се намираше пред този грамаден водопад, както бе момичето на картинката, сравнително по - млад. Този спомен явно бе на Мине от дните му, в които Еди го беше запратил да тренира в далечна Кагедома под закрилата на негов близък приятел от там, който бе сенсей на Мине. И човек, от когото той е адаптирал голяма част от бойният си стил - Do'Jin.
Мине: Този огромен водопад...искаш да го изкатеря...? Това е невъзможно! Струята, която пада върху мен..температурата на водата...няколко часа без храна...ще умра!
Do'Jin: Потупа го по рамото. И не само. С умението си, той образува една огромна 20-метрова скала, изцяло кръгла, като се качи върху нея и седна. Ще ме носиш и мен върху това. ^^
Мине: Беше втрещен. Ако задачата изглеждаше трудна, то сега бе невъзможна. Е-ей...ти си луд! Еди ме е изпратил на сигурна смърт..аз съм човек, не чудовище!
Do'Jin: Ако се отказваш още преди началото, то забрави за амбицията ти, Мине. Най - силният преминава през най - тежките изпитания. Ще те пречупя. Ще строша тялото ти многократно. Ще смачкам волята ти. Но...ако оцелееш...You will become my 'strongest' student.
Тези думи бяха достатъчни да мотивират Мине. Закачайки с две грамадни въжета скалата на гърба си, той тръгна да катери водопада, докато Do'Jin просто стоеше на камъка и пречеше на Мине по какви ли не начини - няколко пъти го накара да падне като му хвърли по едно камъче в лицето. Дразнеше го с провокации, караше го да се предаде с изкушения дори. По едно време, даже група момичета му помахаха и това бе достатъчно да го разсее, карайки го да падне. Но..дори след над 1000 провалени опита, ТОЙ НЕ СЕ ОТКАЗА! В следващата една година, Мине правеше точно това - опитваше се да изкачи този водопад!
Мине:Отново падна, но за разлика от предишните пъти, бе устремен на макс. Гах! Изплува от водата, като се приготви отново. Бих рекорда си с два милиметра...това е прогрес за няколко месеца...!! Веднага тръгна да катери водопада.
Do'Jin: Стоеше със скръстени ръце и наблюдаваше момчето от камъка, върху който стоеше. Това момче...Мине, за какво се бориш?
Мине: Катереше водопада без да спира. Колкото и студено да му беше, колкото и трудно да му беше, той не спря пред нищо.Това, за което се бия..?
Не знам...
Всички имат някакъв върховен мотив.
Всеки иска да е най - силният или да бъде герой или нещо подобно...
Не и аз.
Аз ще бъда най - силният, но това не е моята цел.
Искам просто...да се бия!
I live for the thrill of the fight!
И искам да докажа на един определен човек, че греши за мен!
Ще го надмина...ще надмина Кен!
А след това и Окамару...
Когато достигна своят лимит, ще го разбия на парчета и ще го надмина...
Аз..ще съм...
Винаги първи...винаги...на върха!!!НИКОГА НЯМА ДА СЪМ ВТОРИ!!!!!!!
Думите на Мине бяха искрени. Той нямаше някаква огромна цел или нещо подобно - просто искаше да се бие. Искаше да стане достатъчно силен, че да покори всеки един връх, изправен пред него. Той просто живееше for the challenge. За него, удоволствие бе да се развива и да тренира! И така, след още една година...той най - накрая достигна върха на водопада....стигайки го, той се изправи и погледна към хоризонта от върха на водопада, виждайки себе си в миналото сякаш - точно там долу , от където беше тръгнал. Do'Jin се усмихна и слезе от камъка, като поглеждайки към Мине, той можеше да усети, че този човек вече бе много по - силен от преди. А това бе само една от мъчителните тренировки, които му бе подготвил.Мине...ще ти кажа една тайна.
Окамару и Кен са едни от най - силните, срещу които съм се изправял.
Но ти...имаш шанса да надминеш и двамата.
Волята, която ти демонстрира...
Я притежават единици в нашият свят.
Единици, които имат "The will of the strongest".
Хех...дори не си развил своето умение все още, нали?
Ела..ще ти покажа как да отключиш своят потенциал.
Ще те хвърля в Ада този път, момче.
Готов ли си?!?
Отговорът на този въпрос, Мине даде в настоящето. Докато биваше нападан зверски, той се сети кой всъщност бе "raid boss-ът" в тази битка. Ако той покаже слабост, ще е лош пример за хората, които го гледат зад гърба му. За хората, които ИСКАТ да са като него в бъдеще! Миг преди да бъде ударен...той видя слабостта на бандата. Или по - скоро я усети. Все пак, бе брат на Рюджи, който координираше тази атака. Той го познаваше най - добре. Всичко се случваше...в един ритъм. Всички атаки към него бяха в синхрон. И точно в този момент, преди да бъде ударен за пореден път..той се усмихна леко..и отвори очи!
- Spoiler:
- Не, Mercury...няма да ми трябват две..нито пет.
- Spoiler:
- ONLAP - Fever (MINE'S THEME)
Ще ми трябва точно една
Мине намери слабостта на атаката им, именно техният синхрон! Ударите и ритниците им достигаха до него едновременно, и точно това, той използва като тяхна слаба точка. Той ЗАМАХНА силно с ръка миг преди да бъде ударен от тях, удряйки въздуха пред тях, създавайки силна ударна вълна, която пръсна добрите във всички посоки обратно, създавайки пространство между тях. Мощна червена аура започна да излиза от Мине, като това беше неговият awakening - сега вече бе сериозен! Той погледна към Санджи и със свръх-бърз даш отскочи към неговата посока. Той дори не успя да реагира, като усети, че Мине го хвана за крака и се завъртя, изстрелвайки го към Mercury , карайки го даже да разбие звуковата бариера. Докато Санджи летеше, Мине dive-на към него и го удари право в корема, след което щеше да го забие в Mercury и да им нанесе само с един удар чудовищни щети и на двамата! Следващата му цел - момичето, което му нанесе множество изгарания, Мокоу. Със саблен удар, той се насочи към нея и използва бързината си да я изненада и повали с един удар. Целеше се във врата ѝ - ако уцели със сабления удар, атаката му буквално ще я обезглави. И това щеше да остави само Варис и Рюджи...
Рюджи: Наблюдаваше какво се случва и дори не можеше да реагира. Явно awaken-a на Мине го превърна в съвсем друг човек! Невероятно..! Т-това ли е Мине когато е сериозен...?! Трябва да направя не- Щеше да се опита да плясне с ръце, но Мине се озова пред него, опитвайки се да го удари.
По чудо, Рюджи блокира, но до там - следващата атака на Мине бе насочена право в стомаха на Рюджи, като чрез умението си, Мине му ПРЪСНА тъпанчетата, правейки го изцяло глух докато не бъде излекуван и го запрати да лети назад.
Рюджи: Гхах--! Изкашля кръв, като усети, че нещо не е наред. К-какво по..?! Плясна с ръце, но не успя да направи нищо. Не чувам...ритмите...! Не!!! Мине бе намерил и неговата слабост, която бе и негова сила - слуха. Ако Рюджи не чува..то той не може да използва умението си. Но това не го спря!! Той се затича обратно, възползвайки се от адреналина в този миг да подтисне болката и се изправи срещу Рюджи едно в едно! Замах след замах, удар след удар, двамата си размениха множество нападни и удари, но тези на Мине уцелваха, а тези на Рюджи - не...
I'll show you a real "lock", kid.
С последния удар, Мине го запрати да лети и го заби право в стената, образувайки дупка и малък кратер. Последната му цел - Варис. Мине щеше да достигне до него за миг и да го удари в лицето, показвайки на Варис, че пътят, който е избрал да върви, няма да е лесен ама изобщо...с умението си, той щеше да му потроши пръстите и докато не ги излекува, Варис нямаше да може да използва умението си....
Всички щяха да изпитат огромна доза despair...Мине стоеше в центъра на битката, сам единствен изправен, докато всички щяха да са повалени. Ранени, пребити...и сигурно...на края на силите си...тогава, той се обърна към всички тях, но в очите му нямаше disrespect, а уважение. Те го накараха да се бие на макс, все пак. А това е достойно за уважение в неговите очи. И въпреки всичко...той щеше да им стовари "Ада" върху тях, точно както неговият сенсей бе направил с него. Но ако оживеят..със сигурност ще излезнат по - силни.
Разликата между първите и вторите...
Е нещо, което не можете да запълните все още, хлапета.
Повялайте ме колкото искате - ще се изправя.
Удряйте ме колкото искате - ще ги поема.
Аз...съм Kagayuki Mine!
И никога повече няма да изгубя!
Е нещо, което не можете да запълните все още, хлапета.
Повялайте ме колкото искате - ще се изправя.
Удряйте ме колкото искате - ще ги поема.
Аз...съм Kagayuki Mine!
И никога повече няма да изгубя!
BGDodpul- Administrator
Extend Ash ~ Hourai Victim (Epic)
Мокоу: Видението накара Мокоу да се замисли за нещо. Подобно на Мине, тя беше преживяла много. Но имаше нещо, което я глаждеше от толкова много време...
Once, I had a dream...
although I can't remember when...
although I can't remember when...
Мокоу си спомни проблясък от нейното много далечно минало, още когато беше дете. Деня, в който за първи път я бяха завели в двореца, за да служи на младия наследник на клана Hourai - Houraisan Kaguya. Все пак, Мокоу произлизаше от клана Fujiwara, който някога се беше отделил от кланът Jun - този, чийто наследник в момента беше Лена. Като наследник на Fujiwara, беше дълг на Мокоу да служи на младите наследници на клановете, носещи кръвта на основоположниците на империята на Луната. А ситуацията беше такава, че в момента с по-силно влияние беше именно Кагуя.
Maybe once, I had a dream...
although I can't remember what...
it burned, blistered, and fell six feet under,
the place I cannot ever reach.
although I can't remember what...
it burned, blistered, and fell six feet under,
the place I cannot ever reach.
Тя си спомни за невъзможата мисия, която Кагуя ѝ беше възложила. Успокоителната усмивка на Кагуя, когато ѝ даде шишенце с отвара, която щеше да я върне вкъщи ако нещо се обърка. А то се обърка. Докато беше на мисията си, когато тъкмо излизаше от град, в който беше отседнала, беше нападната. Тя нямаше начин да се отбрани. Тя успя да извади шишенцето, вече тежко ранена, и изпи съдържанието му. Тя беше ужасена от това, че телепортацията не се задейства. Нищо не се случи... докато мигове по-късно не възникна експлозия, която заличи и нападателите ѝ, и градчето. Шокът от случилото се беше достатъчен от черната ѝ коса да не остане и помен... но за сметка на това, следа от нрани по нея нямаше.
Но. Видението бързо свърши. С него се изпари и спомена. Но гледката как хората около нея биваха сразявани от мине, с тази новооткрита сила, я накара да уети нещо нередно. Разбира се... все пак, хората имаха подобни спомени точно в последните им мигове. И навярно и чувството, което тя усети, беше именно това - краят най-вероятно наближаваше за нея. И какво друго можеше да направи... освен да се изсмее в лицето на смъртта.
Ahah...
I guess...
life without death...
it isn't much worth calling "life", isn't it...?
I guess...
life without death...
it isn't much worth calling "life", isn't it...?
Точно тогава, Мине замахна по нея по начин, на който тя беше неспособна да реагира. Трупа ѝ се сгромоляса на земята. Секнда-две по-късно, главата направи същото до тялото, като подскочи и леко се превъртя на пода. И също както огъня ставаше по-студен, така изтля и животът в нея.
Crimson_YaMi- Moderator
Mercury: Този път го спипахме! Нашата кооперативна атака няма какво да я спре! И точно когато Mercury се изпълни с Hope, тогава се стовари най-големия Despair върху него. Цялата компания бе разбита само за броени секунди. Всичко се сгромоляса. Мисълта, че заедно могат да победят това чудовище - изчезна безследна. Mercury видя видението и разбра малко повече за Мине и същността му. Сблъсна се с източина на чудовищността му - "The will of the strongest". Мине е човек, който винаги ще счупи лимита си, дори да е последното нещо, което ще направи, и ще надделее. Когато Mercury пое атаката на Мине, той осъзна следното: З-Значи това е разликата между първите и вторите...дори не бяхме близко... Mercury бе изстрелян и разбит в стената. Подобна съдба достигна и останалита. Алфа си оставаше все така в безсъзнание и Mercury губеше вече надежда, че ще го види отново на крака. Но това дори не беше най-лошото. Mercury загуби съзнание за кратко от сблъсъка, но когато отново отвори очите си, той видя най-страшното - смъртта на Макоу. Mercury ококори очи и изпадна в шок, който секунда по-късно избухна и в агонизиращ вик, макар и да не познаваше лично жертвата.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!
Как се случи това? КАК ГО ДОПУСНАХМЕ?!!
Опита се да изправи, но избърза и отново падна на колене.
Варис: Варис стана свидетел на унищожителната гледка пред него, като разгромът на съотборниците му и смъртта на Макоу го изкара извън релси. Той не можеше да повярва как за отрицателно време, Мине успя да обърне абсолютно всичко и да разхвърля всички. Как..!? Какво се случи извед...- Сблъсъкът между Мине и Рюджи беше толкова жесток, че се вдигаха вятърни вълни от ударите им. Варис прикри лицето си с едната ръка, като с другата придърпа настрани отново новосъздадена холограмна клавиатура. Трябва да го спра...Трябва да го заключа преди да е избил всичк-...
Тези думи, тотално встаписаха Варис, като дори не осъзна как за секунда Рюджи беше повален и той беше следващата мише, ала явно беше късно. Всякаш мислите му бяха прочетени от чудовището срещу него. Мине deliver-на фатален удар на Варис, като го запрати право към Мине и го заби в него. Умението на Мине потроши пръстите на Варис, което беше фатално за него и за компанията му. На фона на всичко останало, Варис беше разгромен. Неговото най-силно оръжие е неговия ум, който в момента бива надминат от опостушителната мощ на Мине.Мине: написа:I'll show you a real "lock", kid.
Emoran- Administrator
Unicorn Heads - Early Avril
Атаката на Мине бе достатъчно опустошителна, че да разгроми не само телата, но и духовете на бандата. Всякаква надежда бе изгаснала откакто Мине разхвърли с лекота всички когато те имаха надмощието. Никой не смееше да се изправи...все пак, това би означавало сигурна смърт...Мине бавно ходеше към Варис, като бе готов да го довърши и приклекна да го хване за главата, но тогава, Рюджи се изправи рязко, при което пак падна и се опита бавно да се изправи, а гласът му веднага започна да кънти в ушите на Мине:
ANIKI, STOP!!!!!
Кх...Държеше се за рамото.
Aniki...
С-спри....
Ако ще убиваш някого...
Убий мен!
Пощади ги!
Те всичките имат...
ГОЛЕМИ МЕЧТИ, ЗА КОИТО ДА СЕ БИЯТ!!
ТВЪРДЕ РАНО ИМ Е ДА УМРАТ ТУК!!!!
МОЛЯ ТЕ!!!!!!!!!!
Кх...Държеше се за рамото.
Aniki...
С-спри....
Ако ще убиваш някого...
Убий мен!
Пощади ги!
Те всичките имат...
ГОЛЕМИ МЕЧТИ, ЗА КОИТО ДА СЕ БИЯТ!!
ТВЪРДЕ РАНО ИМ Е ДА УМРАТ ТУК!!!!
МОЛЯ ТЕ!!!!!!!!!!
Рюджи в този миг си заби главата в земята пред Мине, сякаш наистина това беше последният му коз. Сълзи започнаха да се стичат от очите му, защото той бе искрен със себе си - той наистина бе готов да загине за тях. Смяташе, че техните мечти, каквито и да са, бяха достатъчно амбициозни, че да не се предаде за тях. Ако Мине бе същността на един истински мъж и какво означава да си непоколебаем и здрав като скала, то Рюджи бе същността на приятелството. Човекът, който единствено мечтаеше да има много приятели и нищо повече! И който бе готов на всяка цена да ги спаси без да се замисли.
Мине обаче...той просто леко се усмихна и започна да върви докато не стигна до Рюджи и не сложи кракат си на главата му. Въпреки унижението, Рюджи не помръдна - ако това беше цената останалите да живеят, той без да се замисли щеше да я плати.
Мине: Рюджи...винаги си бил по - глупавият от нас двамата. Не виждаш ли, че нито един от тези не му пука за теб..по начина, по който на теб ти пука за тях? Твърде си наивен!! Изрита го с всичка сила, карайки го да се блъсне в стената. Забравих, че не ме чуваш...хех..както и да е...нямаше да има разлика и да ме чуеш...
Рюджи: Рюджи се заби в стената и изкашля кръв, като зрението му беше замъглено. Кръв се насъбираше под него, като той едвам едвам лазеше по пода. През цялата тази болка и отчаяние, той видя, че бе изпуснал...фигурка. Фигурка с огромна сантиментална стойност за него. Той бавно протегна ръка и я хвана, като я стисна силно. Ai-chan....съжалявам...провалих се....
През сълзи на очите, той се опита да се изправи докато държеше фигурката, при което веднага се trigger-на поредният vision. Ако до сега бандата бяха видели миналото на Мине, то бе ред на неговият по - малък брат...
- Kagayuki Ryuji: Origins:
- Рюжди беше едва на 5 годинки когато за първи път се срещна с неговият идол - Ai-chan. Той се намираше в магазин за играчки докато стоеше върху главата на Еди на конче и си избираше какво да му купи неговият foster father. Погледът му веднага се спря върху фигурката на Ai-chan, която сякаш моментално грабна погледите на малчугана.
Рюджи: Тате, тате..! Посочи фигурката. Искам тази!
Еди: Засмя се, като я взе. Не си ли вече голям да си играеш с кукли? Много е момичешко! Въпреки всичко, което каза в кръга на шегата, той му я подаде.
Рюджи: Изплези му се. Мнееее! Не ме интересува , че момичетата си играят с кукли! Това означава ли, че и момчетата не могат? Аз харесвам тази фигурка!
Еди: Хахаха! Правилно казано, Рюджи! Но бъди готов да защитаваш мъжката си чест! Много момчета ще се опитат да те тормозят заради това...но не им се давай! Покажи им колко е голяма твоята любов!
И Рюджи изобщо не им се даде. Денонощно в детската градина, та даже и в училище, той биваше тормозен и bully-ван от други децича, които смятаха, че е голям женчо. Едва ли знаеха, че това ще бъде най - големият мъж, когото са срещали в живота си когато порасне.
- Хееей, вижте, Рюджи си играе с момичешки играаачкииии!
- Ама че смотльо!
- Ха-ха-ха! Ха-ха-ха! Ха-ха-ха!
Подигравките не спираха, но Рюджи все продължаваше да се забавлява с фигурката, която Еди му купи. Толкова много си я обичаше той!
Рюджи: Гррр...! Те не разбират, Ai-Chan! Но не съм като тях...аз няма да ги бия както те правят с мен...ще си намеря много приятели...които ще ме обичат такъв, какъвто съм...само гледай!
Но...за жалост, това не се случи точно така. През цялото си детство , Рюджи бе избягван от абсолютно всички, защото бе онова "странно, различно" хлапе от останалите. Той трудно се присъединяваше към каквито и да било групички от приятели, защото...никой никъде не го искаше. Още по - странното беше, че той носеше тази фигурка навсякъде със себе си и ГОРДО я защитаваше. Дори собственият му брат - Мине, не му обръщаше внимание. Той бе по - голям и по - зает от него, особено с трудната задача да бъде част от кланът Kagayuki - подвластен директно на кланът Кагамине. Да си якуза бе трудно...но той не искаше да въвлича Рюджи в това и поради тази причина, бе строг, студен и страничеше от него.
Supportive Heart - My Hero Academia
Точно поради тази причина...за да се доближи до останалите, Рюджи бе принуден да заеме ролята на "клоуна". Той се правеше на какъв ли не шут, само и само да чуе останалите да се смеят, макар и на него. Когато някой имаше рожден ден, Рюджи правеше себе си на мармалад, правейки какви ли не щуротии, като например да прави палачинки докато е на едноколка. Или да падне на главата си по най - щурият начин, че да може всички да му се смеят. Макар и в подигравателният смях, Рюджи намираше щастие...не, че хората му се смеят, а напротив - че хората СЕ смеят. Защото смехът е нещо прекрасно, мислеше си той...какво значение има, че му се подиграват? И когато дойде моментът той да свали целият грим от лицето си и да спре да се прави на палячо...истинските сълзи на един истински мъж отново потекоха.
Той се погледна колко тъжен всъщност беше в огледалото - нямаше приятели. Нямаше цел, която да преследва...нямаше никой, за когото да се бори. И въпреки всичко, намираше сили да продължи напред. Такъв човек бе той. Но дори и най - силните духом имат своите моменти на слабост...с всеки изминал ден, Рюджи почваше да изпитва все по - малко щастие. Единствената му утеха - Ai-chan. Непрестанно, той гледаше нейни концерти и изпълнения. Той бе най - лудият ѝ фен, все пак. В неговите очи, те бяха заедно от ден 1. И за него, именно Ai-Chan бе неговият първи приятел и разбира се, първи crush....
(0:55)
Ai-chan...
Трудно ми е да съм сам...
Исках да имам приятели, но...
Те не ме желаят.
Е, не ги обвинявам...може би наистина съм...странен...
Ти винаги...
Ще бъдеш моят идол, нали...?
Все така мълчалива, както винаги, хахаха...
Но аз ти вярвам, че ще бъдеш до мен, каквото и да става!
Когато порасна, със сигурност ще се оженя за теб!
И един приятел може да бъде предостатъчен на човек! Дори и въображаем, този "приятел" наречен Ai-chan постоянно помагаше на Рюджи в трудни моменти...е, поне в главата му. Толкова много, че вече стана част от ежедневието му. Един ден, когато той се прибираше вкъщи, забеляза Еди да говори с новопоявила се жена в града. Морио бе малък град и всички се познаваха, затова той забеляза, че Еди говореше с непозната. Доближавайки се до вратата, той я погледна...същинска красавица! Чак и той се изчерви. Еди забеляза това, като се засмя и това привлече вниманието на жената срещу него към Рюджи. Когато тя го видя, тя веднага си припомни за един малък делфин, същият като него, когото тя отглеждаше като свое собствено дете. Засмя се и веднага го попита следното:- Spoiler:
Hey little guy...
What kind of woman is your type?
Думите на жената веднага накараха малчуганът да се развълнува. Той тогава погледна своята фигурка и я показа на жената пред себе си.
Рюджи: Ето този!
Еди: Почеса се за главата. Ей, ей...още е малък, че да го питаш такива неща, Ребека..
Ребека: Засмя се. Харесва ми. Напомня ми на Тай...чудя се как ли е в момента..^^
В следващите дни, Рюджи много щеше да се опознае с Ребека и тя щеше да му стане новият идол. Чувайки за безкрайните ѝ приключения по моретата, той се мотивира и той някой ден да обиколи света, но първо щеше да си намери екипаж! За разлика от Тай обаче, неговият "екипаж" не бе в буквален смисъл..той искаше единствено другари, с които да споделя своите дни и преживявания...
Еди в този миг вдигна Рюджи на конче и заедно с него погледна към хоризонта, наслаждавайки се на гледката. Той много добре усещаше терзанията на младото момче и му се усмихна:Young Shonen!
Бъдещето е пред теб.
Аз вярвам, че ще намериш твоите другари с времето.
Вярвам в добротата на хората!
Има все някой, който ще отвърне на чувствата ти и ще бъде твой истински другар.
А пък ако такъв не дойде...
ТИ можеш да бъдеш този другар, Рюджи!
Ако брат ти е най - силният мъж...
То ти си....
Най - добрият приятел, който някой може да иска!!!
Тези последни думи накара Рюджи бавно да се изправи и здраво да хване фигурката в ръце, като погледна устремено към Мине, който пък му отвърна с лек присмех.
Мине: Все още ли държиш тази фигурка в теб...? Yare yare...мислех, че вече си пораснал и си спрял да бъдеш такъв женчо...е, няма значение...всичко свършва тук и сега...
Мине може би навярно беше прав. Той имаше силата да свърши битката още в този момент...но той забрави един изключително важен фактор...че брат му все още имаше какво да покаже!
Рюджи погледна към ръцете си, след което към Мине. Той не усещаше ритмите в момента и знаеше, че това трябва да се промени по най - бързият начин. Остана му да направи само едно единствено нещо...той се изсмя като някой луд и погледна към Мине с ето този поглед.
Aniki, нямам си и на идея какво ми говориш...
НО ЗНАМ ЕДНО!!!
За да те победя...
Не...
За да те ПОБЕДИМ...
ТО АЗ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА СИ СИЛА!!!
АКО ЦЕНАТА НА ТОВА ТИ ДА БЪДЕШ ПОБЕДЕН...
Е АЗ ДА УМРА....
С УДОВОЛСТВИЕ БИХ Я ПЛАТИЛ!
ЗА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ...
ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО!!!!!!!!!
AI-CHAN, ТРЯБВА МИ ТВОЯТА ПОМОЩ!!!!!!
ЗАЕДНО, НИЕ СМЕ НЕПОБЕДИМИ!!!!!!!!!!!
ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!
НО ЗНАМ ЕДНО!!!
За да те победя...
Не...
За да те ПОБЕДИМ...
ТО АЗ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА СИ СИЛА!!!
АКО ЦЕНАТА НА ТОВА ТИ ДА БЪДЕШ ПОБЕДЕН...
Е АЗ ДА УМРА....
С УДОВОЛСТВИЕ БИХ Я ПЛАТИЛ!
ЗА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ...
ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО!!!!!!!!!
AI-CHAN, ТРЯБВА МИ ТВОЯТА ПОМОЩ!!!!!!
ЗАЕДНО, НИЕ СМЕ НЕПОБЕДИМИ!!!!!!!!!!!
ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOMAIN EXPANSION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INFINITE AI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INFINITE AI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пляскайки с ръце, Рюджи създаде адски мощна ударна вълна, която създаде резониращ и пулсиращ прилив на енергия, преминавайки през абсолютно всички от бандата. Тази енергия , която те усетиха, ги накара рязко да се изправят, а раните им да започнат да се възстановяват с огромна скорост...докато изведнъж, бойното поле не се промени на.....концерт!?
- Ryuji Domain Expansion:
Всички се озоваха сякаш пред оградите на огромна сцена, на която се беше появила не кой да е , а самата Ai Hoshino - световно-известен идол и любимата на Рюджи. Със самото си излизане, публиката пощуря и започна да се чува хипер много шум от ръкопляскания и як бас, който се засилваше с всяка изминала секунда. А самата Ai също проговори на микрофона, който държеше в ръце:Everyone, are you ready~?
Let's get this show started!
You too, Ryuji~!
Do your best~!
Oshi no Ko - Opening Full『IDOL』by YOASOBI (Lyrics)
(This song plays during the WHOLE duration of the Domain)
♪ Muteki no egao de arasu media~ ♪
♪ Shiritai sono himitsu misuteriasu~ ♪
♪ Nuketeru toko sae kanojo no eria~ ♪
♪ Kanpeki de usotsuki na kimi wa~ ♪
♪ Tensaitekina aidoru sama! ♪
Мине буквално не можеше да повярва на учите и на ушите си какво чуваше. Рюджи някак си успя да се излекува и да върне слуха си, явно чрез активацията на този домейн, Рюджи веднага излекува всичките си рани. Но той сякаш не можеше да го вземе насеризоно и се засмя.
♪ Kyou nani tabeta? Suki na hon wa? ♪
♪ Asobi ni iku nara doko ni iku no? ♪
♪ Asobi ni iku nara doko ni iku no? ♪
Мине: Пх-хахахах!!! ХАХАХАХАХАХ!! Това ли е ултимативното ти умение?!? Не ме карай да се смея, Рюджи!! Не ме интересува колко лудият ти мозък е хлътнал по някакъв си идол...НЯМАШ ШАНС СРЕЩУ-?!
Преди дори да се изкаше, Мине бе фраснат с всичка сила в лицето, навярно от Рюджи. Но как?! Той има чудовищни рефлекси и може да реагира на почти всякаква атака. Той бе изблъскан назад, като се задържа изправен и погледна намръщен към Рюджи, който не бе помръднал от мястото си. Но той стоеше и се движеше непрестанно като fighting game character на едно място и му се усмихна.
Докато Ai-Chan ме гледа...
Моето умение вече няма нужда от пляскане, Мине...
Моето умение вече няма нужда от пляскане, Мине...
♪ Nanimo tabetenai, sore wa naisho ♪
♪ Nani wo kikaretemo norari kurari ♪
♪ Nani wo kikaretemo norari kurari ♪
ЗАОБИКОЛЕН ОТ ПРЕЛЕСТНИЯ ГЛАС НА AI-CHAN...
ДОКАТО НЕЙНАТА ПЕСЕН ПРОДЪЛЖАВА....
АЗ МОГА ДА РАЗМЕНЯМ КАКВОТО И ДА БИЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДОКАТО НЕЙНАТА ПЕСЕН ПРОДЪЛЖАВА....
АЗ МОГА ДА РАЗМЕНЯМ КАКВОТО И ДА БИЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
♪ Sou tantan to, dakedo sansan to ♪
♪ Miesou de mienai himitsu wa mitsu no aji ♪
♪ Are mo nai, nai, nai ♪
♪ Kore mo nai, nai, nai ♪
♪ Suki na taipu wa? Aite wa? ♪
♪ Saa kotaete! ♪
♪ Miesou de mienai himitsu wa mitsu no aji ♪
♪ Are mo nai, nai, nai ♪
♪ Kore mo nai, nai, nai ♪
♪ Suki na taipu wa? Aite wa? ♪
♪ Saa kotaete! ♪
В следващия миг, Мине буквално получи удар директно в лицето ОТНОВО, при което Рюджи се телепортира сякаш мигновено пред него и с приклекнал ритник го изрита под брадичката, след което се телепортира зад него и го удари право в гърба. Това, което правеше той бе, че се разменя с непрестанните звукови вълни, идващи от гъмжащите тонколони и масивният бас, който се чуваше. Докато Рюджи и останалите се намираха в този домейн...докато Ai-Chan пееше...те отново щяха да бъдат презаредени с енергия! Изводът от цялата тази ситуация? Понякога ти трябва малко лудост, за да спечелиш!
Приятели...
Докато аз и Ai-Chan сме тук...
Няма да позволим да пострадате!
Нека сразим Мине ЗАЕДНО!!!!!
POWER.........OF..........LOVE AND FRIENDSHIPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!
Докато аз и Ai-Chan сме тук...
Няма да позволим да пострадате!
Нека сразим Мине ЗАЕДНО!!!!!
POWER.........OF..........LOVE AND FRIENDSHIPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!
BGDodpul- Administrator
Reach for the Moon, Immortal Smoke (Rock Remix)
This maze has two ways through,
one, they call despair:
to find what was lost, even knowing that someday
all will be lost again.
This maze has two ways through,
one, they might call hope:
to lose what was found, even knowing that someday
all will be found again.
Първоначално, те не можеха да определят от къде точно идваше този глас. Все пак, жената на който принадлежеше този глас в момента лежеше обезглавена на земята. Да не беше част от самото видение...? Все пак, чеха тези думи сравнително паралелно с видениетопървата част когато Рюджи бе нещастен заради ситуацията, в която се намираше, а втората - когато успя да се изправи, държейки фигурката.
След това се активира и неговия Domain Expansion
•⠀⠀⠀•⠀⠀⠀•⠀⠀⠀•⠀⠀⠀•
И сякаш се случи чудо!!!
•⠀⠀⠀•⠀⠀⠀•⠀⠀⠀•⠀⠀⠀•
И сякаш се случи чудо!!!
Immortality is the worst thing which could happen to someone. Seeing everything you know, everything you love disappear, die, crumble or rot. Is a century of life worth an eternity of loneliness? For once you become immortal, other people cannot understand you anymore, and at the end you condemned yourself to an eternity of solitude. Eons will pass, stars will fade, and you'll be there to watch it.
Immortality doesn't mean absence of death, it means the boundary between life and death disappears, and you are in a state neither alive nor dead - just as if you were in the living world and the Netherworld at the same time - a Necrofantasia.-Usami, Renko. Space and Time. Beacon, University of Beacon, 2026
Мокоу: Точно когато всички най-малко очакваха, видяха как трупа на Мокоу се надига... нима силите му да лекува бяха толкова добри, че можеха да върнат дори мъртвите от гроба?! Единственож Мине не я виждаше в момента... но със сигурност я чу в момента, в който тя проговори, а в този момент и тялото ѝ пламна.
Ей, копеле...
Ако ще наричаш някой женчо...
първо обърни внимание на това колко силно удряш самия ти!
първо обърни внимание на това колко силно удряш самия ти!
Мокоу му заби здрав юмрук в гърба, като използва толкова сила, че създаде огромна силва вълна, ръката ѝ не просто се счупи, а направо сякаш се изпепели! И веднага след това раната бе обгърната от огън, който започна да я възстановява.
Ето на това му казвам удар!
А не каквото и да беше онова по-рано...
Не ме подценявай само защото съм жена, хлапе...
А не каквото и да беше онова по-рано...
Не ме подценявай само защото съм жена, хлапе...
Ако ще нараняваш някого, поне се постарай да боли!
Ако ще ме убиваш, подсигури се че няма да те преследвам от гроба!
Ако ще ме убиваш, подсигури се че няма да те преследвам от гроба!
Crimson_YaMi- Moderator
Naruto Shippuden OST - Saika (Colourful Mist) Extended
Всички бяха съборени на земята без сили да продължат битката. Мине беше категоричният победил. Той просто беше на различно ниво. Но въпреки всичко Рюджи не се беше отказал. Той беше поел най-много щети, но единствено той се крепеше на крака. Рюджи стоеше между Мине и компанията като последен напън, демонстрирайки отлично своя решителност и вечна преданост към падналите му братя. Другари, които едва днес се запозна с тях, но вече беше готов да се жертва за тях. А real man. Но дори и тази лудост, единствено която го крепеше още на крака, си имаше лимит. Атаките на Мине не бяха само физически, но и психически. Рюджи губеше безвъзвратно и 2те битки. Мине вече се беше провъзгласил за победил... Little does he know, Ryuji has an ace up his sleeve. Веднага щом видя фигурката на Ai-chan мощен спомен завзе съзнанието му. Спомен от детството му, което го определил като човекът, който е. Толкова силно влияние имаше този спомен, че дори се разпространи като видение, което братята му можеха също както да видят... така и да почувстват. Неговата болка и самотност, но и неговата решителност и преданост към това, в което вярва, а именно в Ai-chan.
Mercury: Рюджи... Наклони поглед надолу. Той виждаше всичко... всичко през което Рюджи е минал. Чувстваше съпричастие към него, но не го съжаляваше. Напротив! Той му се възхищаваше... на решителността му. Ти наистина си достоен за уважение мъж. Ти най-добре знаеш колко по-силен е брат ти и въпреки това си готов веднага да му се опълчиш. Зареди нас! Зареди хора, които дори не познаваш! Усмихна се. Хехе, този Еди какъв човек е само. Какви хора възпитава... Рюджи... може да си по-слаб от него, но имаш сърце на войн. Никога не би отстъпил дори когато знаеш, че загубата ти е гарантирана. Очите му се насълзиха и се разтрепериха. Р-Рюджи..., н-напомняш ми на едно друго хлапе... Най-слабият от всички, но и най-смелият. И миг след като го каза, той видя нещо, което за цял живот ще запомни. Mercury не беше ревал никога през живота си, но само ако го видите сега. Гледката, на която стана свидетел го удари в слабото място. От очите му текнаха цели реки, а той самият остана без думи. Каква беше причината?
След като Flashback-ът приключи, Рюджи усети чужда ръка на рамото си. Когато той понече да се обърне времето сякаш се забави. Рюджи тръгна да се обръща, за да види чия ръка беше това. Тогава той направи няколко крачки напред и застана пред Рюджи в бойна позиция. А това, което най-силно направи впечатление на Рюджи, беше фактът,
че този човек...
...дори не беше в съзнание.
Мъжът, който застана пред Рюджи беше не кой да е, а именно...:
- :
Demon Slayer: Zenitsu Theme V2 (Thunderclap and Flash)
Дори и в безсъзнание, Алфа беше готов да се бие. Действията му бяха изцяло диктувани от подсъзнанието му..., от упоритата му воля. Мине виждаше на челно място срещу него най-слабия човек от бандата... не... най-слабият човек срещу когото се е изправял. Алфа беше one tap-на от един обикновен удар на Мине, но дори и така Алфа беше готов да продължи битката си. Тефтерът му беше отворен на земята. 490 загуби и 0 победа. Алфа беше твърдо решен да промени това число днеска. Да прекъсне патърна от загуби и да погълне това чудовище пред себе си. Ала за съжаление неговата желязна воля не отговаряше на слабото му тяло. Краката му трепериха. Ръцете му също. Едвам се крепеше на крака. За бога, та той беше ВСЕ ОЩЕ В БЕЗСЪЗНАНИЕ. Но точно това събитие разчувства Mercury, а и навярно Рюджи. "За какво се бориш, че си готов да стигнеш толкова напред?" - потенциален въпрос, който може би Рюджи би задал на Алфа. Но отговорът нямаше значение и той бързо се досети за това. Стига да се бориш за последно, то ти си живял достойно. Тогава Рюджи си спомни отново ТОЙ ЗА КАКВО СЕ БОРЕШЕ. А именно...
- :
Алфа не помръдна повече, но това беше предостатъчно. Той успя да направи най-важното - да вдъхнови сърцата на всички на бойното поле, а най-силно повлияен беше разбира се Рюджи. И тогава се случи най-немислимото. Рюджи показа истинската си същност.
Domain Expantion... !
INFINITE AI...!
Последваха всички удари, които Мине без избор поемаше. Всички те идваха от главния герой на битката - KAGAYAKU RYUJI
Mercury: Гледаше с възхита и не можеше да повярва на очите си. Енергията на Рюджи достигна до всички, включително и него. Mercury отново успя да се изправи готов да се бие и всичко благодарение на Рюджи! Но когато си помисли, че нищо повече не може да го изненада повече, се случи най-неочакваното - завръщането на Мокоу! МОКОУУ!!! Но как е възможно?! Първо Алфа, послед Рюджи, а сега и Мокоу. На какви велики хора ставам свидетел?! Нервна усмивка се настани на лицето му. Тц! Не мога да остана по-назад! ДА ДЕЙСТВАМЕ!!! Join-а melee-то със своите unstoppable ритници, които идваха от всички страни право към Мине. Време беше групичката да отвърне и да покаже на какво наистина е способна. В центъра на бандата стояха техните морални boost-ари, а именно Рюджи и Алфа! Piller-ъте, които въпреки целия натиск устояха на напрежението.
Варис: Домейнът на Рюджи се активира и музикалните вълни обхванаха всичко наоколо. Те стигнаха и до поваления Варис. Той беше в кома, но в главата му всякаш достигнаха спомените на Рюджи. Варис всякаш беше свидетел на място на всичко случващо се. Като робот, той се изправи и отвори очи.
Варис протегна ръце встрани, след което ги сближи пред себе си. Огромна синя енергия започна да извира от ръцете му, която беше толкова интензивна, че едва му се виждаше лицето. През енергията обаче, можеше да се забележи нещо много необичайно, а именно КЪРВАВА УСМИВКА. След няколко секунди, тя изчезна, а в ръцете или по-точно в едната ръка на Варис се беше сформирал часовник. Ой, Мине! Имаш уникален брат, брато. И точно това ще ти бъде поражението. Ще отмъстя за всичко, което направи на бандата ни. Не можеш да си тръгнеш ненаказан от тук! И точно затова...Влизам в боя! Варис завъртя пръстена на часовника си, като се затича към Мине. Часовникът пулсира в синя енергия, която всякаш пръсна холограмни particles по бойното поле, които създадох холограмни изображения на Варис. Те нападнаха Мине от всички посоки, докато Варис тичаше към него.
The Rebel Path
(Cyberpunk 2077 Soundtrack)
(Cyberpunk 2077 Soundtrack)
Thank you.....Ryuji-San
Thank you for everything......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I lost my track long ago........
I though humanity needs a forced evolution to face the deadly forces that are coming.
I though I can create an apportunity for them to defend against evil.
The only thing had to do was to just.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
REBEL !
Thank you for everything......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I lost my track long ago........
I though humanity needs a forced evolution to face the deadly forces that are coming.
I though I can create an apportunity for them to defend against evil.
The only thing had to do was to just.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
REBEL !
Варис протегна ръце встрани, след което ги сближи пред себе си. Огромна синя енергия започна да извира от ръцете му, която беше толкова интензивна, че едва му се виждаше лицето. През енергията обаче, можеше да се забележи нещо много необичайно, а именно КЪРВАВА УСМИВКА. След няколко секунди, тя изчезна, а в ръцете или по-точно в едната ръка на Варис се беше сформирал часовник. Ой, Мине! Имаш уникален брат, брато. И точно това ще ти бъде поражението. Ще отмъстя за всичко, което направи на бандата ни. Не можеш да си тръгнеш ненаказан от тук! И точно затова...Влизам в боя! Варис завъртя пръстена на часовника си, като се затича към Мине. Часовникът пулсира в синя енергия, която всякаш пръсна холограмни particles по бойното поле, които създадох холограмни изображения на Варис. Те нападнаха Мине от всички посоки, докато Варис тичаше към него.
Emoran- Administrator
Haikyuu!! 2nd Season OST - Direct Confrontation
Мине: След като се съвзе от удара на Рюджи, той щеше да погледне пред себе си ужасяваща гледка - хората, които беше сломил преди малко, сега се връщаха към него с бясна скорост. Той погледна учудено към всеки един от тях, виждайки неугасващата надежда в лицата им. Как....? Защо....? Това ли е онова нещо, което аз нямам...? Което ти имаш, Рюджи....? Усмихна се самонадеяно, като застана в бойна позиция с високо вдигнат гард, готов да посрещне идващите атаки. ЕЛАТЕ МИ!!!!!!!!
Рюджи бе пръв - с широка усмивка на лице, той се размени точно до Мине и започна да си разменя юмруци с него, но бързо след това се смени с една от холограмите на Варис. Той много добре знаеше слабостта на аналитик като Мине - той попиваше информация за всичко, което го обкръжава. И Рюджи щеше да се възползва от това!
Рюджи: Мине...той не удря напразно. Всеки един негов удар е предварително изчислен и предвиден. Но ще ти отнема тази способност! Ai-Chan!!! Please, turn up the volume, my love!
Ai: Докато пееше, тя намигна на Рюджи, като се видя как сърце се появи във въздуха, при което звукът край тях буквално почна да се усеща като тътен. Толкова силно пееше тя, че от ушите на Мине даже започна да тече кръв!
НО ТОВА НЕ БЕШЕ ВСИЧКО!
Това е едва началото, Минеееееееееее!
Special Move: 50 SPS! (Swaps Per Second)
Ако Мине сега беше объркан, то бе напът да стане още по - объркан. Всичко край него започна да се разменя с произволно нещо, дори и той самия, като това се случваше 50 пъти в една секунда. Домейнът на Рюджи толкова много бе amplify-нал способността му, че той можеше без дори да пляска да разменя всичко с всичко в този домейн. Мине бе разменен няколкократно ту с холограма, ту с някой от другите участници в битката, а те дори не го усетиха. Но Мине го усещаше, и то много...
Мине: От неговият POV, той буквално виждаше различна гледка във всеки един миг. Той не можеше да анализира нито едно движение, защото мозъкът му бе накаран да се aдаптира към внезапната промяна в позицията му. Той за първи път...изпита страх. Страх, че може да загуби. К-какво е това...? Н-не мога да реагирам...не мога да чуя...не мога да видя...тази музика е отвратителна...мозъкът ми не може да функционира от нея...кх...!! Всичкият този realization, че бе напът да бъде матиран, го накара внезапно да избухне в един последен outburst of rage.
- Spoiler:
- МЪТНИТЕ ТЕ ВЗЕЛИ, РЮДЖИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мине започна своята контраатака, и то по какъв начин - при следващата си размяна, той удари на сляпо надясно. Беше gamble, че там ще се намира Рюджи. Но в неговият state, друго освен да пробва и да рискува не му оставаше. И за негов късмет, той уцели. Рюджи бе ударен право в лицето и залитна назад, но се размени със звукова вълна точно до Мине и се телепортира до него, удряйки го с коляно в лицето. Мине бе мигновено разменен и се озова до Мокоу, като понечи да я удари, но Рюджи се размени с нея и пое удара, след което и контраатакува. Колкото повече удари поемаше Рюджи, толкова по - широка ставаше и неговата "кървава усмивка", но тя бе буквално от кръвта, която се лееше от него. Приличаше на някой психопат, който не спираше да поема удари и въпреки всичко, не можеше да бъде повален. Той гледаше с широка усмивка към Мине, като след всеки удар, тя ставаше по - широка.
МОГА ДА ПОЕМА ОЩЕ, МИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!
Кх...ТИ СИ ЛУД!!!!!!!! НИМА СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТОВА ЩЕ МЕ ПОБЕДИ?!? ПОМИСЛИ ПАК!
ПОНЯКОГА ТИ ТРЯБВА КАПКА ЛУДОСТ, ЗА ДА УСПЕЕШ, ANIKI!!!!!!!
РЮДЖИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!
Последва поредният епичен клаш между двамата братя, който завърши с това как и двамата си удрят кроше по едно и също време. Това на Мине обаче буквално изстреля Рюджи назад, но преди това да се случи, той направи още 50 размени - и изневиделица, Мине се озова точно пред Санджи и Mercury, които бяха напът да го нападнат в синхрон. Санджи запали своите крака и последва неговата атака към Мине. Той буквално се закачи за него и започна да evade-ва атакате му ,при което му нанесе чудовищен roundhouse kick, позволявайки и на Mercury да му нанесе големи щети в същият този window.
Рюджи бързо се завърна в битката след това, разменяйки се няколкократно с холограмите на Варис, както и с Мине. Всяка негова размяна носеше гарантиран удар по брат му! Дори в своята чудовищна форма, Мине не можеше да реагира на всичко. И измежду всички тези атаки, той погледна към Рюджи, който имаше същата широка усмивка като тази на Еди. И сякаш той бе единственият, който бе най - близо до това да бъде негов наследник като The Best Hero.
I see now..
It's not that you're stronger than me..
It's that your weakness...
Makes the others around you want to act.
It's something that you've always had in you, little brother....
Something that I never managed to understand.........
It's not that you're stronger than me..
It's that your weakness...
Makes the others around you want to act.
It's something that you've always had in you, little brother....
Something that I never managed to understand.........
BGDodpul- Administrator
Haikyuu!! OST - Omnivorous
Mercury: Наблюдаваше с удивление отборната работа на другарите си. Никой от вас не се отказа, но както и ти, Мине. Устояше на всички атаки и винаги отвръщаше на удара с удар. Каквото и да изпратим срещу теб, колкото и комбинирана и изчислена атака да насочим към теб, ти винаги намираш сили да се изправиш и да продължиш. От къде идва цялата тази енергия и мотивация за мен си остава мистерия, но е факт... You almost got us. Един единствен, който досущ като чудовище носещо разруха навсякъде след себе си, бе невъзможен за овладяване. Един истински всеяден звяр! И аз като човек прекарал целия си живот в усвояването на the art of fighting се чувствам немощ пред тази опустошителна сила. Направи достатъчно, Мине, доказа се! Вече можеш да си починеш. Изправен си пред шестима, а ти си сам-самичък. И да не говорим, че в отбора ни имаме два от най-големите мотиватори. Рюджи, който увеличи многократно бойния ни потенциал с концетра и невероятните си специални техники за размяна. Алфа, който макар и да не нанесе един успешен удар, той направи нещо много по-важно - вдигна морала на всички. А що се отнася до тези, които днес се запознах с тях..Мокоу, Варис и Санджи, вашите бойни умения драстично вдигнаха представата и въображението ми за понятието боец. Мине, колкото и чудовищна сила да криеш в себе си няма да излезеш победител. Не и срещу нас. Жалко... не знам дали изпълняваш чужди заповеди или по своя воля си тук, но ако не беше в наша опозиция можехме да станем добри съотборници. Rival-и дори! Mercury видя вратичката, която Рюджи отвори на 2мата kicker-и и веднага се затича. Уви, ти избра губещата страна. Време е за поемеш последствията си, Минее!!
- :
Тъй както се беше засилил като изтребител, Mercury се изстреля с пълна скорост и крак напред, сритвайки мощно и болезненто Мине. Но това не беше всичко. Заедно със Санджи те не му оставиха никакво време да си отдъхне и синхронизираха следващите си няколко ритника, включително и чудовищния roundhouse kick на Санджи, а след това последва финалния move.
Колкото повече се движа толкова повече се разгорещявам.
Потта ми се превръща в сини изпарения, които всъщност сформират моята аура.
Ако до сега я използвах за скорост, този път ще концетрирам всичко в един единствен последен ритник.
500-килограмов ритник!
Санджи, one more time!!!
Mercury приклекна и се изстреля отново с десен крак към Мине.
- :
Този път подкани Санджи да направи същото, като застана в противоположна страна от него(за разлика от арта), поставяйки Мине в центърра. Така ритниците им няма да има накъде да изстрелят Мине и ще се запазят целия force, нанасяйки много повече щети. В допълнение цялата аура на Mercury беше концетриарна в десния му крак правейки го наистина 500 кг тежък, но това се случи след отскока му, за да не намали засилката си по пътя. Смъртоносна атака.
Варис: След малкия ефект, който имаха холограмите му, Варис реши да подходи по различен начин. Не мога да остана по-назад. Приятелите ми разчитат на мен и Рюджи жертва твърде много за да ни даде шанс за атака. Санджи и Меркюри са водещата офанзива, но въпреки умението на, Мине успява да стои на краката си. Изключително издръжлив е и вижда всякаш всичко, което правим....Чакай...."вижда всичко"? Варис се усмихна, като се спря на едно място, докато Мине беше зает с останалите. Време е за нещо, което вие наричате "domain expansion"... Той протегна към часовника си и всякаш издърпа холограмна клавиатура. След като Варис изрече/активира умението си, всички като че ли за миг ще изживеят частта от живота на Варис, в която създава едно от най-големите си творения.
Огромно количество DATA като пулс се пръсна по целия концерт на Рюджи, обхващайки цялото бойно поле. По никакъв начин това не повлия на представлението на неговия идол. Това позволи на Варис да задейства своите фишинг атаки, които щяха да попречат на един много аспект от арсенала на Мине - неговия ум. В перфектен motion, той свърза текущите движения на другарите му и създаде холограмна измама, която само Мине да вижда пред себе си, като я направи толкова идентична с действията на другарите му, че Мине нямаше дори да разбере какво по дяволите прави Варис. В неговите очи, Варис просто задейства холограмен пулс и си нямаше и напредстава, че случващото около него няма нищо общо с реалността. Освен фишинга, Варис имплантира zip bomb-и, които щяха да се разархивират след всеки нанесен удар по мине и да му нанесат двойно повече щети от тези, които съотборниците му нанасят. Чрез магически алгоритми, Варис щеше да влезе в умовете на останалите и да ги имунизира към холограмите му, за да може по този начин те да координират атаките си, без да бъдат повлияни от уменията му в кибер света.
! CYBER WORLD !
- Fight Poison with Poison:
"Не винаги съм бил познатия на всички адронски вирус. "Варис" се превърна в име, което обединяваше хората в подгизналия от престъпления град. Винаги съм се борел за човечеството и неговия просперитет и въпреки, че понякога съм правил questionable решения, аз винаги съм го правил с добри намерения. Това е историята на едно момче.......което за да спаси света му се наложи да създаде свой."
Варис е един от най-известните хакери в цялото кибер-пространство. С тъмната си елегантност и хладнокръвието си, той превъзхождаше в света на кибер-криминалетата. Различен от останалите хакери, Варис не гонеше богатство или власт. Неговата мисия беше по-възвишена - да освободи хората от властта на технологията, която ги обсебва и превръща в зомбита. Варис беше майстор на виртуалните битки, но също така и на скритите и непрогледни улици на реалния свят. Той се движеше като призрак, незабележим и недостижим за тези, които го преследваха. Неговите хакерски атаки бяха като стрелба от мрака - бързи, неочаквани и унищожителни.
Варис не се страхуваше от закона или от могъщите корпорации, които управляваха света. Той беше свободен дух, неговата верига беше свързана само с неговата мисия. И въпреки че мнозина го считаха за кибер-терорист, в сърцето си той знаеше, че това, което правеше, беше за благото на човечеството. Варис беше хакер с неподражаем талант и невероятна преданост към причината, в която вярваше. Той не беше обикновен хакер - той беше гласът на протеста срещу системата, която изоставяше мнозинството в името на облагодетелстването на няколко избрани. Сърцето на Варис биеше за борбата с корупцията. Той беше свидетел на несправедливостта, която пронизваше обществото, и решителността му да промени нещата беше неизбежна. Той стана известен сред бедните и потъпканите, като кибер Робин Худ, който източваше богатите и даваше на нуждаещите се. Със своите хакерски умения Варис разкриваше тъмните схеми на корумпираните политици и банкери. Той извличаше големи суми от техните сметки и ги прехвърляше към банкови сметки на хора, които имаха нужда от помощ. Неговите действия вдъхновяваха масови протести и обществено негодувание срещу системата. Въпреки неговите добри намерения, Варис се сблъска със зловещата сила на системата. Всеки път, когато той разкриваше нов скандал или извършваше хакерска атака, се появяваха нови пречки и загадъчни пропуски в данните. Варис осъзна, че врагът, с когото се бореше, беше по-голям и по-мощен, отколкото един човек можеше да се справи.
За да продължи борбата, Варис създава Dark Web, където хора с подобни идеали и умения могат да се съберат и да се борят за справедливостта. Този скрит свят се превърна в център на операции за борба с корупцията, като Варис беше душата на движението. Създаването на Dark Web от Варис и неговите съмишленици не беше само акт на създаване на нова платформа за борба с корупцията, но и вдъхновяващ символ за хората, които се бореха за справедливост. Всеки, който споделяше убежденията на Варис, можеше да намери убежище в този скрит свят на хакери и активисти. Със своите действия Варис не само доведе до открити разкрития за корупцията и беззаконието, но и събуди масови протести срещу киберпрестъпността. Хората, които бяха страдали от злоупотребите и манипулациите на киберпрестъпници, се обединиха в гневни демонстрации, изискващи по-строги закони и по-ефективни мерки за борба с онези, които нарушаваха техните права и сигурност. Тези протести поставиха правителството в трудна ситуация. Те бяха изправени пред изискването да действат бързо и ефективно за борба срещу киберпрестъпността, докато същевременно се опитваха да не нарушават правата на гражданите в интернет пространството. Варис оставаше инкогнито за народа си, работейки в сянката, но въпреки това вдъхновяваше и управляваше движението за справедливост. Неговата роля като лидер на тази нова вълна от борба с киберпрестъпността беше неоценима. Той координираше усилията на хакери и активисти по целия свят, управлявайки събитията от вкъщи, скрит от погледа на обществото, но винаги готов да действа, когато беше необходимо. Варис продължаваше своята битка, знаейки, че дори в сянката на анонимността, той можеше да направи промяна и да въздейства върху света около себе си.
Syence - Lies (feat. H Kenneth)
Огромно количество DATA като пулс се пръсна по целия концерт на Рюджи, обхващайки цялото бойно поле. По никакъв начин това не повлия на представлението на неговия идол. Това позволи на Варис да задейства своите фишинг атаки, които щяха да попречат на един много аспект от арсенала на Мине - неговия ум. В перфектен motion, той свърза текущите движения на другарите му и създаде холограмна измама, която само Мине да вижда пред себе си, като я направи толкова идентична с действията на другарите му, че Мине нямаше дори да разбере какво по дяволите прави Варис. В неговите очи, Варис просто задейства холограмен пулс и си нямаше и напредстава, че случващото около него няма нищо общо с реалността. Освен фишинга, Варис имплантира zip bomb-и, които щяха да се разархивират след всеки нанесен удар по мине и да му нанесат двойно повече щети от тези, които съотборниците му нанасят. Чрез магически алгоритми, Варис щеше да влезе в умовете на останалите и да ги имунизира към холограмите му, за да може по този начин те да координират атаките си, без да бъдат повлияни от уменията му в кибер света.
МИНЕ....! Може да не мога да се меря срещу теб от към мускули.
Може да не мога да се меря с теб от към скорост.
Може да сме от различни светове.
Но докато ти трошиш тялото си за да стане по-силен...Аз троша всичко за да разбера как работи.
Мозъците ни са най-силното ни оръжие Мине, a твоят ум.....
Е МОЙ!
Може да не мога да се меря с теб от към скорост.
Може да сме от различни светове.
Но докато ти трошиш тялото си за да стане по-силен...Аз троша всичко за да разбера как работи.
Мозъците ни са най-силното ни оръжие Мине, a твоят ум.....
Е МОЙ!
Emoran- Administrator
Мокоу продължаваше да напада без да спира дори за миг. Тя не знаеше какво означаваха границите... поне в този момент. В тази битка, за пръв път от толкова време, тя си припомни какво точно означаваше да си жив. Дали благодарение на идола на Рюджи - Ai, на всички, с които тя се биеше рамо до рамо, или друга причина... Въпреки чувството, че тя не успяваше да нанесе никакви щети да Мине, в момента тя беше в зенита на силите си.
Rising Sun
Колкото повече се раздаваше, толкова повече бушуваше нейния огън. И въпреки че тези пламъци не можеха да наранят съотборниците ѝ, изглежда обаче можеха да наранят нея самата. Изгаряния се появяваха непрестанно по тялото ѝ, но благодарение на нейното умение да се регенерира, те биваха лекувани по-бързо отколкото можеха да се разраснат - появяваха се и изчезваха непрестанно. И това, в съвкупност с нещо, което тя беше усетила по-рано, ѝ даде налудничава идея. Тя се усмихна... но в усмивката ѝ можеше да се види не само лудост, но и страх... и болка.
В този момент тялото на Мокоу започна да гори още по-яростно. Но този път щеше да ѝ причини бавна и мъчителна смърт, най-вече заради прекомерната регенерация, която тя получаваше. До степен, в коятоа тя даже извика в агония. В момента на смъртта... и в момента на прераждане... се отделя изключително много енергия. Хахах... Сега разбирам защо Аматерасу беше толкова изплашена. Ако успея да използвам това... не... възможно е да убия някого. В такъв случай... ще трябва да се справя с това, което имам в момента. Тя раздели половината от огъня си в краката, а другата половина - в дясната си ръка, което ѝ позволи да не е в смъртна опасност, тялото ѝ започвайки своето възстановяване мигновенно. Внезапно, тя накара огъня в краката ѝ да експлодира, карайки я да се изстреля с огромна скорост към Мине, и точно миг преди тя да го удари - тя ускори и ръката си по същия начин. Гледката със сигурност не беше красива, но това беше нейната решителност - тя не понасяше когато други я защитаваха - нещо, което си случи достатъчно пъти, че да я подразни. Колкото и да я беше страх от смъртта... малко болка не беше нищо, даже ѝ помагаше да се чувства жива.
Rising Sun
Колкото повече се раздаваше, толкова повече бушуваше нейния огън. И въпреки че тези пламъци не можеха да наранят съотборниците ѝ, изглежда обаче можеха да наранят нея самата. Изгаряния се появяваха непрестанно по тялото ѝ, но благодарение на нейното умение да се регенерира, те биваха лекувани по-бързо отколкото можеха да се разраснат - появяваха се и изчезваха непрестанно. И това, в съвкупност с нещо, което тя беше усетила по-рано, ѝ даде налудничава идея. Тя се усмихна... но в усмивката ѝ можеше да се види не само лудост, но и страх... и болка.
Flames
of Immortality!
of Immortality!
В този момент тялото на Мокоу започна да гори още по-яростно. Но този път щеше да ѝ причини бавна и мъчителна смърт, най-вече заради прекомерната регенерация, която тя получаваше. До степен, в коятоа тя даже извика в агония. В момента на смъртта... и в момента на прераждане... се отделя изключително много енергия. Хахах... Сега разбирам защо Аматерасу беше толкова изплашена. Ако успея да използвам това... не... възможно е да убия някого. В такъв случай... ще трябва да се справя с това, което имам в момента. Тя раздели половината от огъня си в краката, а другата половина - в дясната си ръка, което ѝ позволи да не е в смъртна опасност, тялото ѝ започвайки своето възстановяване мигновенно. Внезапно, тя накара огъня в краката ѝ да експлодира, карайки я да се изстреля с огромна скорост към Мине, и точно миг преди тя да го удари - тя ускори и ръката си по същия начин. Гледката със сигурност не беше красива, но това беше нейната решителност - тя не понасяше когато други я защитаваха - нещо, което си случи достатъчно пъти, че да я подразни. Колкото и да я беше страх от смъртта... малко болка не беше нищо, даже ѝ помагаше да се чувства жива.
Crimson_YaMi- Moderator
Success!!! Всяка от атаките на бандите уцелваше Мине. Тройната атака на Санджи , Mercury и Мокоу, подпомогната от домейнът на Варис, осигури една масивна комбинирана атака, която най - накрая щеше да победи това чудовище. Той бе буквално stun-нат от уменията на Рюджи и Варис, музиката не му позволяваше да мисли трезво, а сега и сетивата му го бяха предали. Наистина, това бе краят дори и за някой като Мине. Но това, той не можеше да преглътне. Загубата бе нещото, което той най - много мразеше. Въпросът , обаче...беше колко много. И на какво бе готов, за да я избегне. Милисекунди преди вероятно гибелта си, Мине видя видение на Еди, което го накара да си спомни точно както брат си именно за човекът, който го бе превърнал в такъв мъж.
Мине в този момент направи своят избор - очите му бяха отворени от Рюджи и Еди. През цялото това време, той се е борил, за да печели...но навярно, това е била неговата грешка, която щеше да доведе до загубата му. Всичкият ад, през който бе преминал, беше за да спечели на всяка цена. Каквото и да му коства. Но сега, когато видя решителността на "слабите"..той сe поучи от това. Разбра, че не само победата е важна...и че дори най - силният може да си позволи да загуби. Тези думи, които Еди му каза, той осъзна колко беше прав чак сега....
Атаките на останалите уцелиха Мине, и то в перфектният момент. Заради позиционирането им, той не изхвърча назад и щетите, които му нанесоха, със сигурност щяха да го убият. Ако не бе една малка подробност...Мине активира последният си коз - Complete Body Control. Умение, което изискваше да преминеш през АДА, за да отключиш. А Мине със сигурност бе преминал през него заедно с Do'Jin. Той все още не знаеше пълният потенциал на това умение. И имаше много малко техники с него...но тази, която притежаваше, щеше да накара ужас да се изпише на лицата на останалите.
Атаките им сякаш не набиха абсолютно никакви щети на Мине, а той освободи своята чудовищна аура повторно, изблъсквайки ги! Какво обаче се случи?! Той активира Complete Body Control: Damage Delay. Това умение складира impact-а от получена атака в част от тялото и забавя нейната поява. Това дава време на Мине да нанесе чудовищни контра атаки и да победи опонент когато той си мисли, че Мине е победен. Но..щетите , които пое, той не ги избегна. Само ги забави. Мине имаше сигурно 1 минута време преди да умре. Минута, в която той захвърли ВСИЧКО, само и само да не бъде победен по този начин!!!!!!! Той избра...своята гордост пред клетвата. Най - големият грях на един якуза - егото. Но Мине имаше твърде голяма гордост. Такъв човек беше той - ако ще губи...то той ще се погрижи всички останали да умрат заедно с него. И точно като Barou - The King, той отдаде ВСИЧКО за победата!
I
AM
THE
KINGSLAYER!!!!!!!!!!!!!!!!
I SHALL DEVOUR ALL OF YOU, WEAKLINGS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LIMIT BREAKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Рюджи и останалите бяха изблъскани от чудовищната аура, която се отдели от Мине. Той се изплаши, защото бе на предела на силите си. Не знаеше какво става, но бе готов за най - страшното. Той плясна с ръце и се телепортира с останалите на разстояние от Мине.
Рюджи: Какво по?! Мине..сякаш нищо му няма! Но тялото му трепти десеторно повече от обикновено...нещо не е наред! Усмихна се леко. Значи...това е твоят отговор, aniki..? Признавам те за най - силният! Да танцуваме!
Мине знаеше, че докато домейните на Рюджи и Варис съществуват, той няма шанс. Той все още бе stun lock-нат от тях. Заради умението на Рюджи , той не можеше да чува и да мисли трезвено, а заради умението на Варис, офанзивата му беше изцяло елиминирана. И за това...той реши да направи нещо, което никой друг не можеше.
Рюджи онемя когато видя как Мине концентрира огромна част от чудовищната си аура в ръката си и удари земята, отприщвайки мощна ударна вълна, която буквално ПРЪСНА и двата домейна на парчета!!! Нещо, което обикновено не беше възможно - но умението на Мине да може да удари каквото и да било, му позволи да го направи. И тогава, Рюджи осъзна, че чудовището пред тях пречупи своята каишка, наречена "лимит". И застана на пътя му...негова бе отговорността...
Започна и последният танц между двамата братя! Часовникът тиктакаше за Мине, който отприщи чудовищен вик и само с това щеше да парализира всички на бойното поле! Дори Рюджи, който не можеше да плясне! ТОВА бе истинският Мине когато се бие на макс!!!! Нещо, което дори шефът му бе забранил да прави...вероятно защото самият той се страхуваше от него. Мине с адски бърз dash застана по средата на групата и удари земята под тях, създавайки мощен трус, който да ги вдигне във въздуха. И започна да ги напада един по един...
Последният удар буквално го заби в земята в критично състояние...той едвам едвам дишаше...но се изправи! Точно както Алфа..и брат си Мине. Рюджи бе несломим. Той трепереше, стоеше в бойна позиция, всеки момент щеше да припадне. Но бе готов...да се бие и да защитава своите приятели. Той се усмихна леко към Мине и единствено с поглед му каза...
Мине буквално отприщи поредният свиреп вик и като чудовището, което е, се спусна към останалите, готов да отприщи своята последна , решителна атака. Той концентрира цялата аура в юмрука си (Sett W) и бе готов да го отприщи към всички тях в един последен удар.
Тази атака буквално накара всички да изпитат неземен страх - дори Мокоу, която бе безсмъртна!! Сякаш всички замръзнаха, готови да посрещнат смъртта си. Но...късметът бе на тяхна страна. Или пък беше изчислено? Миг преди обаче той да отприщи атаката си...се чу БУМ! Цялата енергия, която бе по тялото на Мине, се взриви. Това бе ефекта на Damage Delay...и той пое всички щети едновременно. Разочерование се изписа на лицето му, като той тръгна да залита напред..това...беше краят. Той обаче не падна - Рюджи използва последната си енергия да се размени с камъче до Мине и да го хване, като едвам едвам го поддържаше да не се стовари върху него.
Еди написа:Мине...
Дори най - силният понякога губи!
Няма нищо срамно от загубата.
Но знаеш ли защо именно най - силният остава непобедим?
Дори когато губи?
Това няма никакъв смисъл сигурно за теб!
Но..
Най - силният не е най - силен , защото печели.
Най - силният е най - силен, защото нищо не може да го сломи духом.
Това си ти!!!
Ако ще губиш...
То губи, но не позволявай на някой да диктува твоята загуба!
Lose on your own terms...!
Мине в този момент направи своят избор - очите му бяха отворени от Рюджи и Еди. През цялото това време, той се е борил, за да печели...но навярно, това е била неговата грешка, която щеше да доведе до загубата му. Всичкият ад, през който бе преминал, беше за да спечели на всяка цена. Каквото и да му коства. Но сега, когато видя решителността на "слабите"..той сe поучи от това. Разбра, че не само победата е важна...и че дори най - силният може да си позволи да загуби. Тези думи, които Еди му каза, той осъзна колко беше прав чак сега....
Еди...ти наистина си бил прав през цялото това време.
Какъв глупак съм бил да го осъзная чак сега...
Когато съм напът да умра.
Хех...иронично е.
Ще бъда победен от по - малкият ми брат...
И банда хлапета.
Човек като мен не може да се нарече "най - силният".
Не и...ако нещата свършат по този начин.
Какъв глупак съм бил да го осъзная чак сега...
Когато съм напът да умра.
Хех...иронично е.
Ще бъда победен от по - малкият ми брат...
И банда хлапета.
Човек като мен не може да се нарече "най - силният".
Не и...ако нещата свършат по този начин.
- Spoiler:
- От сега нататък...
- Spoiler:
- Аз не съм НИЧИЕ оръжие!
- Spoiler:
- Шефе...ти вече не си най - важната клечка.
- Spoiler:
- Захвърлям всичко, за да следвам МОЯТА СОБСТВЕНА мечта!
- Spoiler:
- А не да се боря за чужда.
- Spoiler:
- Кагаюки Мине ще бъде най - силният...
- Spoiler:
- From this day on, I break my oath to you, Kirigiri Jin...
- Spoiler:
- And form a new one...
- Spoiler:
- "The Kingslayer", as I shall be known from now on...
- Spoiler:
- Makes his final oath..to himself.
- Spoiler:
- I SWEAR THAT I WILL BE THE STRONGEST SOMEDAY!!!!!!!
- Spoiler:
- Шефе...съжалявам...обещах да не го използвам..
- Spoiler:
- Но вече...
- Spoiler:
- I don't give a fuck about you, manipulating scum.
- Spoiler:
- KINGSLAYERI am...an egoist.
But I also...slay kings like you, Prodigy.
From now on...I call the shots.
Time for my..reckoning.- Spoiler:
- Complete...
- Spoiler:
- Body....
- Spoiler:
- CONTROL!!!!!!!!!!!
Атаките на останалите уцелиха Мине, и то в перфектният момент. Заради позиционирането им, той не изхвърча назад и щетите, които му нанесоха, със сигурност щяха да го убият. Ако не бе една малка подробност...Мине активира последният си коз - Complete Body Control. Умение, което изискваше да преминеш през АДА, за да отключиш. А Мине със сигурност бе преминал през него заедно с Do'Jin. Той все още не знаеше пълният потенциал на това умение. И имаше много малко техники с него...но тази, която притежаваше, щеше да накара ужас да се изпише на лицата на останалите.
Damage...Delay.
Атаките им сякаш не набиха абсолютно никакви щети на Мине, а той освободи своята чудовищна аура повторно, изблъсквайки ги! Какво обаче се случи?! Той активира Complete Body Control: Damage Delay. Това умение складира impact-а от получена атака в част от тялото и забавя нейната поява. Това дава време на Мине да нанесе чудовищни контра атаки и да победи опонент когато той си мисли, че Мине е победен. Но..щетите , които пое, той не ги избегна. Само ги забави. Мине имаше сигурно 1 минута време преди да умре. Минута, в която той захвърли ВСИЧКО, само и само да не бъде победен по този начин!!!!!!! Той избра...своята гордост пред клетвата. Най - големият грях на един якуза - егото. Но Мине имаше твърде голяма гордост. Такъв човек беше той - ако ще губи...то той ще се погрижи всички останали да умрат заедно с него. И точно като Barou - The King, той отдаде ВСИЧКО за победата!
I
AM
THE
KINGSLAYER!!!!!!!!!!!!!!!!
I SHALL DEVOUR ALL OF YOU, WEAKLINGS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LIMIT BREAKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Рюджи и останалите бяха изблъскани от чудовищната аура, която се отдели от Мине. Той се изплаши, защото бе на предела на силите си. Не знаеше какво става, но бе готов за най - страшното. Той плясна с ръце и се телепортира с останалите на разстояние от Мине.
Рюджи: Какво по?! Мине..сякаш нищо му няма! Но тялото му трепти десеторно повече от обикновено...нещо не е наред! Усмихна се леко. Значи...това е твоят отговор, aniki..? Признавам те за най - силният! Да танцуваме!
Мине знаеше, че докато домейните на Рюджи и Варис съществуват, той няма шанс. Той все още бе stun lock-нат от тях. Заради умението на Рюджи , той не можеше да чува и да мисли трезвено, а заради умението на Варис, офанзивата му беше изцяло елиминирана. И за това...той реши да направи нещо, което никой друг не можеше.
- Spoiler:
Да унищожи домейните с груба сила.
Рюджи онемя когато видя как Мине концентрира огромна част от чудовищната си аура в ръката си и удари земята, отприщвайки мощна ударна вълна, която буквално ПРЪСНА и двата домейна на парчета!!! Нещо, което обикновено не беше възможно - но умението на Мине да може да удари каквото и да било, му позволи да го направи. И тогава, Рюджи осъзна, че чудовището пред тях пречупи своята каишка, наречена "лимит". И застана на пътя му...негова бе отговорността...
Започна и последният танц между двамата братя! Часовникът тиктакаше за Мине, който отприщи чудовищен вик и само с това щеше да парализира всички на бойното поле! Дори Рюджи, който не можеше да плясне! ТОВА бе истинският Мине когато се бие на макс!!!! Нещо, което дори шефът му бе забранил да прави...вероятно защото самият той се страхуваше от него. Мине с адски бърз dash застана по средата на групата и удари земята под тях, създавайки мощен трус, който да ги вдигне във въздуха. И започна да ги напада един по един...
НО РЮДЖИ НЕ ГО ОСТАВИ!!!
Той пръв пречупи парализата със собствената си воля..и плясна!
Той пое удара, който бе насочен към Варис.
След това...пое удара, който бе насочен и към Санджи.
И към Mercury...
И към Алфа.
Той пое удара, който бе насочен към Варис.
След това...пое удара, който бе насочен и към Санджи.
И към Mercury...
И към Алфа.
Последният удар буквално го заби в земята в критично състояние...той едвам едвам дишаше...но се изправи! Точно както Алфа..и брат си Мине. Рюджи бе несломим. Той трепереше, стоеше в бойна позиция, всеки момент щеше да припадне. Но бе готов...да се бие и да защитава своите приятели. Той се усмихна леко към Мине и единствено с поглед му каза...
"Is that....all....?"
"I thought..you were going to devour me.."
"Then...go...ahead..."
"I thought..you were going to devour me.."
"Then...go...ahead..."
Мине буквално отприщи поредният свиреп вик и като чудовището, което е, се спусна към останалите, готов да отприщи своята последна , решителна атака. Той концентрира цялата аура в юмрука си (Sett W) и бе готов да го отприщи към всички тях в един последен удар.
IT IS OVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I WIN, RYUJI!!!!!!!!!!
I AM THE KINGSLAYER!!!
I AM THE STRONGEST!!!!!!!!
TAKE THIS!!!!!!
I WIN, RYUJI!!!!!!!!!!
I AM THE KINGSLAYER!!!
TAKE THIS!!!!!!
K.O!!!!!!!!!!!!!!!!
Тази атака буквално накара всички да изпитат неземен страх - дори Мокоу, която бе безсмъртна!! Сякаш всички замръзнаха, готови да посрещнат смъртта си. Но...късметът бе на тяхна страна. Или пък беше изчислено? Миг преди обаче той да отприщи атаката си...се чу БУМ! Цялата енергия, която бе по тялото на Мине, се взриви. Това бе ефекта на Damage Delay...и той пое всички щети едновременно. Разочерование се изписа на лицето му, като той тръгна да залита напред..това...беше краят. Той обаче не падна - Рюджи използва последната си енергия да се размени с камъче до Мине и да го хване, като едвам едвам го поддържаше да не се стовари върху него.
Stand...proud...and tall...aniki...
You were...indeed...the strongest...
And you won...
Now...rest...
There is no need for this to continue...
You proved your point...
You are...and always will be...
The strongest..
Rest...Kingslayer.
And you won...
Now...rest...
There is no need for this to continue...
You proved your point...
You are...and always will be...
The strongest..
Rest...Kingslayer.
BGDodpul- Administrator
Варис: Бързите рефлекси на Рюджи го избавиха от потенциалната смъртоносна вълна от енергия на Мине. Хакерът прикри лицето си, като погледна напред след това и не можа да повярва как неговия кибер свят бива разбит с груба сила, а не със здрав разум. Последва смразяващ вик, който го парализира всякаш антилопа чува рева на лъв. В следващите няколко секунди, Варис бива пазен заедно с останалите от Рюджи от свирепите хищнически атаки на Мине, и преди да се осъзнае, той беше на прага на смъртоносната атака на Мине.
Мине написа:IT IS OVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I WIN, RYUJI!!!!!!!!!!
I AM THE KINGSLAYER!!!
TAKE THIS!!!!!!
- Spoiler:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Беше ти смешно сестричке,
когато ти казах, че ще открия истината за света.
Накрая какво стана? Ти се превърна в лъжа, докато
аз се борих за истината.
Сега всякаш цялото ти съществуване е една лъжа и аз не мога да те намеря.
Знаеш нещо, което ние не знаем. Нещо ключово и всички те търсят именно заради това.
Всички? Не...Света се променя и ти си вече забравен казус.
Единствено клоуна иска да те намери за да не му провалиш плановете изглежда.
Знаеш ли колко ми пука за това? Не ми.
Боря се да те намеря, защото те обичам.
Защото не ме интересуват игри, атентати и войни.
Интересува ме твоята усмивка, която ти изгуби.
Която успявах на видя само в интернет пространството.
И въпреки това, това мен ме крепеше.
Някой ден се надявам отново да се срещнем,
някъде
там.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Завинаги твой, Адам, който не се отказва от теб да те търси. Защо?
Ти си моята единствена слабост и сега теб те няма.- Spoiler:
ЧАКАЙ МАЛКО...............???????? написа:Pitiful...
Това ли е жалкото ви извинение за атака?
Очаквах повече от "най - силния човек на света"...??? написа:Let's go, Mercury!
Poêle à frire...
SPECTRE!!!!!!!??? написа:Ако ще нараняваш някого, поне се постарай да боли!
Ако ще ме убиваш, подсигури се че няма да те преследвам от гроба!??? написа:Колкото и съсредоточен да си бил в атаката си, чудовище като теб с може би 1000 часа битки, няма как да пропусне този момент, нали? Е това може би щеше да е така... ако въобще си имал възможността да ме видиш! Усмихна му се. Чувал ли си за сляпото петно на човека, Мине?- ???:
Чакай.....Няма я?..............................................НЯМА Я......................................................Варис написа:Ти си моята единствена слабост и сега теб те няма.
......................................- Spoiler:
- МОЯТА СЛАБОСТ ВЕЧЕ Я НЯМА МИНЕ!
/ 0:29 /
Варис спъти тежко напред, break free от страховитата аура на Мине. Най-физически слабия от цялата им банда бе първия, който се пристраши и осъзна къде се намира. Мине беше поставил Варис в "илюзията", че е мъртъв. Атаката на Мине извади Варис извън равновесие и го накара да си представи живота след смъртта, но Варис много бързо се осъзна. Той осъзна, че страховете са само в главата му и реално когато Ментира не беше покрай него, означаваше, че единствената слабост на Варис я няма. Той направи крачка напред, заставайки пред Рюджи дори, блъскайки го леко настрани и се изправи директно срещу идващия към него юмрук на Мине.
Emoran- Administrator
Мокоу:След като с останалите успяха да нанесат последната атака, пламъците на Мокоу започнаха да утихват, сякаш самата тя си отдъхна след битката. "Свърши се", каза си тя...
Oh, shit...
И точно след като Мокоу изрече това, тя беше изблъскана с такава сила, че се заби в стената. Тя гледаше кат Рюджи продължи да се бие с брат си, а тя не можеше да му помогне. Все пак... беше сигурна, че това щеше да е краят. Не беше планирала да остане достатъчно функционална за да може да продължи да се бие - урок, който със сшгурност щеше да запомни за вбъдеще. Гледаше безпомощно как Рюджи поемаше атаки, които самата тя трябваше да поеме. Видя го как пада на земята в състояние, в което и самата тя щеше да страда. Но... Рюджи се изправи. В целия този кашмар... той успя да ѝ даде някаква надежда. Мокоу се усмихна леко, като най-накрая успя да събере сили да се отлепи от стената. Ой... не е нужно... да защитаваш всички сам.
Но когато тя беше успяла да събере силите си... Мине реши да атакува отново. Виждайки как той се спусна свирепо към тях, Мокоу пребледня. Тя сякаш преглътна голяма буца, затвори очи и прие съдбата си. Знаеше, че каквото и да направи... не можеше да спаси никой в този момент. Тя винаги бе изпитвала страх от смъртта... но в този момент, тя изпита ужас. За пръв път се почувства... че това ще бъде последния път, в който тя затваря очи.
"Бум"...? тя не усети нищо. Не беше минала през още един процес на прераждане. Тя бавно отвори очи... И усещането, че вече са в безопасност я обзе толкова рязко, че даже залитна, но успя да се задържи права. По дяволите... не ме плаши така...
...разбира се, щеше да е твърде хубаво за да е истина, ко нещата бяха приключили така. Мокоу забеляза как Варис пристъпи напред. Хей.... Хей, лудия! Тя го хвана за рамото с колкото сила имаше останала, но загуби равновесие, карайки я да го използва като опора за да не падне. Спри се... свърши се. Спести си го-.... Тя изгуби и силата да се задържи за Варис, като падна на земята. Ох, по дяволите... В левия заден джоб на панталоните ми има нож... някой желаещ да ме убие? ^^" Ще е по-приятно от каквото ме чака следващите няколко часа...
Мине написа:Damage...Delay.
Oh, shit...
И точно след като Мокоу изрече това, тя беше изблъскана с такава сила, че се заби в стената. Тя гледаше кат Рюджи продължи да се бие с брат си, а тя не можеше да му помогне. Все пак... беше сигурна, че това щеше да е краят. Не беше планирала да остане достатъчно функционална за да може да продължи да се бие - урок, който със сшгурност щеше да запомни за вбъдеще. Гледаше безпомощно как Рюджи поемаше атаки, които самата тя трябваше да поеме. Видя го как пада на земята в състояние, в което и самата тя щеше да страда. Но... Рюджи се изправи. В целия този кашмар... той успя да ѝ даде някаква надежда. Мокоу се усмихна леко, като най-накрая успя да събере сили да се отлепи от стената. Ой... не е нужно... да защитаваш всички сам.
Но когато тя беше успяла да събере силите си... Мине реши да атакува отново. Виждайки как той се спусна свирепо към тях, Мокоу пребледня. Тя сякаш преглътна голяма буца, затвори очи и прие съдбата си. Знаеше, че каквото и да направи... не можеше да спаси никой в този момент. Тя винаги бе изпитвала страх от смъртта... но в този момент, тя изпита ужас. За пръв път се почувства... че това ще бъде последния път, в който тя затваря очи.
Миг преди обаче той да отприщи атаката си...се чу БУМ!
"Бум"...? тя не усети нищо. Не беше минала през още един процес на прераждане. Тя бавно отвори очи... И усещането, че вече са в безопасност я обзе толкова рязко, че даже залитна, но успя да се задържи права. По дяволите... не ме плаши така...
...разбира се, щеше да е твърде хубаво за да е истина, ко нещата бяха приключили така. Мокоу забеляза как Варис пристъпи напред. Хей.... Хей, лудия! Тя го хвана за рамото с колкото сила имаше останала, но загуби равновесие, карайки я да го използва като опора за да не падне. Спри се... свърши се. Спести си го-.... Тя изгуби и силата да се задържи за Варис, като падна на земята. Ох, по дяволите... В левия заден джоб на панталоните ми има нож... някой желаещ да ме убие? ^^" Ще е по-приятно от каквото ме чака следващите няколко часа...
Crimson_YaMi- Moderator
Mvt. 9 'Tokyo Ghoul' (Symphonic Suites) | Tokyo Ghoul:re OST | Yutaka Yamada | 東京喰種トーキョーグール:re
Всичко най-после приключи. Тази битка протече по начин, който никой не би могъл да предвиди. Битка, от която всеки има какво да научи. Битка, която завинаги ще остане запечатана в спомените на участниците.
Масивните офиси на семейство Кагамине изглеждаха повече като имение отколкото бизнес сграда. Навсякъде се виждаше резултата от масивната битка срещу Мине и най-вече последният му порив на сила. Не се знаеше кое беше по-впечатляващо - количеството щети, които тази битка успя да нанесе на офисите или фактът, че те са все още здрави и стабилни. Семейство Кагамине не беше шега работа. No shit, все пак чудовище като Мине работи за тях. Работеше*...
Mercury: След всичко преживяно, той трудно се предвижваше, но въпреки това отиде при легналия в безсъзнание Алфа, вдигна го и започна да крачи. Ходеше с бавно темпо към Мине и Рюджи, като по пътя започна да разправя на Алфа, макар и той да не го чуваше.
- Spoiler:
- Алфа... имам наистина много да ти разправям.Днес станахме свидетел на не един, а два истински героя.Мине, който сам самичък успя не само да пребори всички нас against all odds, но и счупи лимита си и показа на какво е готов, за да остане the strongest. Мине остана верен на себе си до самия край. В края на битката ни, той не се биеше за друг, той се биеше изцяло за себе си, за своите идеали. Истински пример за подражаване. Алфа сигурен съм, че ако беше видял всичко това, той щеше да стане новия ти идол.Усмихна се закратко, но тъгата по лицето му все още преобладаваше.Хаха, щеше да се провъзгласиш за негов rival или там каквото винаги бръщолевиш и щеше да му се вдигаш на главата. Щеше да се лепнеш като паразит до него, че да извлечеш всеки възможен съвет от него. Все пак ти си най-досадният човек на света! А що се отнася до другата ти "титла", имаш още много хляб да изядеш. Не те виждам в моя lifetime, някога въобще да достигнеш този мъж.Какъвто и да е той за нас, Мине си остава достоен мъж за уважение. Да се изправиш сам самичък срещу банда от свръххора с всякакви чудати умения от reincarnation до холограми и идол концетри... Да се изправиш срещу тях с нищо повече от твоите две крошета и цялата решителност и жертвоготовност. Ти спечели, Мине. Ти ни победи само единствено с непробиваема воля и резултат от суровите ти тренировки. Единствено късметът не беше на твоя страна накрая...Алфа знам, че никога няма да се откажеш от мечтата си да бъдеш "най-силния", но наистина не те виждам скоро да надминеш този мъж.No time soon shall The King be dethroned.Но ако в едно съм сигурен, то е в това, че ти ще успееш. Ти си най-упоритото копеле, което някога познавам, все пак ^^Mercury стигна до Мине и Рюджи и застана пред тях.А що се отнася до теб, Рюджи.You crazy motherfucker.Ти беше MVP-то на битката. Със сигурност ако не беше ти, в момента нямаше да стоя на краката си. И не само аз, всички ние ти дължим животите си. Чесно казано не знам какво повече си - герой или самоубиец..., но във всеки случай ти заслужи уважението на всички ни.
Рюджи написа:Stand...proud...and tall...aniki...
Същото се отнася и за теб, Рюджи.
Бъди горд! Hero!
Naruto Shippuuden OST II - Samidare (Early Summer Rain)
Битката наистина приключи. Санджи от умора падна на коленете си, а цигарата падна от устата му, при което той погледна към гледката пред себе си - виждаше как всички, без изключения, бяха пребити почти до смърт от Мине. А самият той някак си даже оцеля всичкият този побой. Това не се чувстваше като победа...той бе много по - силен от тях. Но въпреки това...съдбата им се бе усмихнала и те щяха да имат шанс да спасят Вай. Рюджи погледна към Mercury през рамото си, като едвам едвам успя да се усмихне и да му направи палец нагоре в знак на благодарност за милите думи. Мине успя да остане прав, но бързо падна по гръб с разперени ръце, поемайки си тежко въздух. Все пак, и той бе изморен. В този миг, Рюджи нагласи слушайлките си и пусна от телефона си релаксираща lo-fi музичка, при което плясна с ръце. Мелодията щеше да има бавен healing ефект, но щеше да отнеме няколко минути преди да могат да продължат напред. Той погледна към Мине, като седна до него.
Рюджи: Aniki...благодаря ти! Знам, че можеше да ме убиеш по всяко време...
Мине: Тш...глупако, опитвах се да те убия...не съм се сдържал...
Рюджи: Знам, че казваш това, но...аз те познавам. Никога не си искал да ме убиеш.
Мине: Явно не ме познаваш достатъчно добре...Въздиша. Всичко свърши за мен, Рюджи...големият ти брат вече е нищо повече от вълк-единак.
Рюджи: Погледна към него. И какво от това?! Тези мафиоти не те заслужават!
Мине: Не е това проблемът...веднъж напуснеш ли якуза, няма връщане назад. Сега застраших не само себе си, но и теб...а цялата причина да бъда тук беше да не позволявам на Киригири да те нарани.
Рюджи: Усмихна се широко. Не се тревожи...няма да ме докосне дори!
Мине: Ама че си тъп...Погледна и към останалите. Тези хлапета...наистина са силни. Слабите винаги търсят обединение срещу силните..и по този начин се запазват. Истинската им сила се крие в слабостта им..явно тези "легионери"..могат да ме научат на важен урок.
Рюджи: Какво следва от тук нататък за теб...?
Мине: За мен...? Нямам си и на идея. Но знам, че сега ще пратят Алексеев подир мен...никой не може да му избяга.
Рюджи: Е, и какво?! Ти си силен! Ще го победиш!
Мине: Поклати глава. Не...
Този мъж...
Може би е по - страшен дори от шефа.
Никога...никога не се замесвай с него, Рюджи.
Може би е по - страшен дори от шефа.
Никога...никога не се замесвай с него, Рюджи.
Рюджи: Погледна към Мине сякаш бе леко разтревожен. Ей, ей...всичко ще е наред! Усмихна се широко, при което се изправи и се разтегна. Aniki...ще спасим Вай, обещавам. А ти заслужи дългоочакваната ти почивка. Запъти се към Варис и останалите. BROTHER!!! Вече нищо не стои на пътя ни! Единствено трябва да намерим къде е Вай!
Мине: Погледна в тяхната посока. Хлапето...е в залата на главния...ще я намерите лесно...
Рюджи: Плясна с ръце. Супер! В такъв случай, нека да въ-
|
Изстрелът не бе нищо повече от предупреждение - той само одраска Рюджи по бузата, но го накара да се обърне с ужас, изписан на лицето му към The Prodigy и двамата мъже до него. Той държеше пистолета с усмивка на лъце, като го насочи след това и към Мине.
The Prodigy: Mine-san...колко съм разочарован...
Мине: Кх...! Погледна ядосано към него, като понечи да се изправи, но бе прострелян в крака. Аргх! Д-Джин....
The Prodigy: It's "boss" to you, young man..
Мине: В-вече не....
Окамару: Погледна строго към Мине. Макар и rival, той му беше и близък другар. Той сякаш го посъветва вместо да го заплаши с интонацията си. Мине...съветвам те да мълчиш ако ти е мил живота.
Фузен: Скръсти ръце, като се усмихна. Татко...не е нужно да си играем с плячката. Моите животинки с удоволствие биха ги изяли до един...
The Prodigy: Погледна към бандата, като насочи пистолета си и към тях. Дочух, че искате среща с Вай-kun...Усмихна им се дружелюбно. Боя се, че няма как да стане. ^^ Работим към приветстването му към нашите единици. Наистина великолепен младеж...с интересна кауза! Моят приятел Вал наистина е впечатлен...Една пеперудка премина право пред очите на The Prodigy, което означаваше, че The butterfly effect се бе задействал....
В последствие, след него влезе и малката Kyoko, която го хвана за кръста в опит да го спре. Тя беше ядосана, като се виждаше на лицето ѝ.
Кьоко: Спри...спри...! Това не е редно...! Ще те арестуват...!
Окамару: Притесни се. K-kyoko-sama...! Опита се да я хване с цел да я предпази от самия ѝ баща, но не успя навреме, като Джин ѝ зашлеви шамар, който я накара да падне на земята и я погледна строго.
The Prodigy: Дъще...Усмихна се коварно, като приклекна до нея и ѝ даде пистолета, като я накара да го насочи към Варис. Очите му пристветнаха в жълто. Знаеш...какво правим...с враговете ни...нали?
Кьоко: Цялата започна да трепери, като погледна към Варис и едвам едвам държеше пистолета към него. Н-не...не..не ме карай..не съм...престъпник...!!
The Prodigy: Хмхмхмх...това е важен урок за теб, Кьоко-чан...надявам се да го преминеш..не ми се ще да си като другите провали...
BGDodpul- Administrator
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Morioh: Kagamine Family Offices: The Prodigy's Room
» Morioh
» Morioh Characters
» Morioh: Downtown
» Morioh Power Plant
» Morioh
» Morioh Characters
» Morioh: Downtown
» Morioh Power Plant
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------BEACON---------------------------------- :: Special
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите