The Moon Shrine
3 posters
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------Kagedoma----------------------------------
Страница 4 от 4
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: The Moon Shrine
Йоуму: Всичко, което се случваше в момента, наистина идваше вповече на Йоуму. Голяма част от думите на Сайкоро и Jester тя не можеше да разбере, най-вече защото нямаше контекста на случващото се тук.
Разбира се... това беше до момента, в който Jester не показа неща, които Йоуму можеше да разбере лесно - прозорците към другите светове. И съответно избора, който той ѝ даде. Тя потъна в размисли. Разбира се, това не беше решение, която тя можеше да вземе току-така... до дори без да мисли задълбочено, тя клонеше силно към един от изборите.
Думите на Senji бяха това, което я накара да замълчи, точно миг преди да проговори - устните ѝ помръднаха, преди да се осъмни в решението си. Той беше прав. Сега, като той изложи тезата си, тя беше скллонна да се слуша в неговите думи.
И колкото и да искаше да направи това, което Senji казваше... колкото и да беше потънала в мисли какво да направи... какво изобщо би могла да направи... на изражението ѝ бе ясно изписано кой от двата варианта бе склонна да приеме, ако трябваше да се придържа към тях. За нея живота в утопия, която той представи за "нейния свят" щеше да бъде чисто мъчение. Имаше само един реален избор за нея, и Jester навярно го знаеше, и искаше да се възползва от това. Колкото и време да прекарваше в размисли... тя не можеше да изгради собствен път. Не можеше да измисли начин, по който да им помогне със собствени сили. Не и в сегашното си състояние.
Времето продължаваше да лети, без тя да може да вземе решение. Тя все още отказваше да приеме сделката на Jester, надяваше се да измисли поне нещо.
Разбира се... това беше до момента, в който Jester не показа неща, които Йоуму можеше да разбере лесно - прозорците към другите светове. И съответно избора, който той ѝ даде. Тя потъна в размисли. Разбира се, това не беше решение, която тя можеше да вземе току-така... до дори без да мисли задълбочено, тя клонеше силно към един от изборите.
Думите на Senji бяха това, което я накара да замълчи, точно миг преди да проговори - устните ѝ помръднаха, преди да се осъмни в решението си. Той беше прав. Сега, като той изложи тезата си, тя беше скллонна да се слуша в неговите думи.
И колкото и да искаше да направи това, което Senji казваше... колкото и да беше потънала в мисли какво да направи... какво изобщо би могла да направи... на изражението ѝ бе ясно изписано кой от двата варианта бе склонна да приеме, ако трябваше да се придържа към тях. За нея живота в утопия, която той представи за "нейния свят" щеше да бъде чисто мъчение. Имаше само един реален избор за нея, и Jester навярно го знаеше, и искаше да се възползва от това. Колкото и време да прекарваше в размисли... тя не можеше да изгради собствен път. Не можеше да измисли начин, по който да им помогне със собствени сили. Не и в сегашното си състояние.
Времето продължаваше да лети, без тя да може да вземе решение. Тя все още отказваше да приеме сделката на Jester, надяваше се да измисли поне нещо.
Crimson_YaMi- Moderator
- Брой мнения : 354
Tokyo Ghoul - Opening | Unravel
Indeed, думите на Сенджи хванаха интерес на Jester и въпреки, че му смъкнаха усмивката за секунда, той отново се засмя. Усмивката му обаче този път се усещаше доста по-топла от онази предишната, която беше зловеща:
- Spoiler:
Много ще се радвам да стигнете до отговора на този въпрос, Сенджи-сан.
Мога обаче да те уверя и да ти гарантирам, пък ти ако искаш ми вярвай.
Играта в която толкова много участници са замесени, е изцяло моя.
It's my way of dealing with reality and sadly, my words are limited.
Не мога да ти споделя колкото сърце ми желае, защото последствията ще
бъдат катастрофални, а аз не искам играта да приключва толкова скоро.
Ние всички сме клоуни в на някого историята, това обаче не означава,
че сме родени да бъдем за смях.
Играта в която толкова много участници са замесени, е изцяло моя.
It's my way of dealing with reality and sadly, my words are limited.
Не мога да ти споделя колкото сърце ми желае, защото последствията ще
бъдат катастрофални, а аз не искам играта да приключва толкова скоро.
Ние всички сме клоуни в на някого историята, това обаче не означава,
че сме родени да бъдем за смях.
Сайкоро се надигна, като изплю малко кръв и погледна напред. Jester сви юмруци, като накара порталите в ръцете му да изчезнат. Той щракна с пръсти, карайки телата на Ейс и Тоума да пулсират веднъж, което ги накара да отворят очи, а от раните им нямаше и следа. Тогава, шутът се обърна към Йоуму.
I will grand you what you wish.
But you.....
ARE PART OF THE GAME NOW!
But you.....
ARE PART OF THE GAME NOW!
Emoran- Administrator
- Брой мнения : 2776
Senji: Затича се към Jester, като в очите му не се виждаше нищо друго, освен гняв към него. Беше очевидно, че Senji никога, ама никога, нямаше да изпита симпатия към този клоун. Не и след всичко, което беше направил. Отдавна не ме интересува отговорът на този въпрос...рано или късно, ще си платиш за всички грехове, които си сторил. Не искаш играта да свършва...е, ще те разочеровам. Всички ние копнеем за нейният край....
Сенджи концентрира отново огньовете в катаната си, като с всичка сила замахна към Jester-a. Той щеше да усети как абсолютно цялата жизнена енергия край тях изведнъж бе превърната в огнена енергия, от която атаката му черпеше допълнително сила. И бе готов да стовари цялата тази ярост върху него и да го затрие с един-единствен замах!
Както и за твоят!
Zanka Muramasa: Shin'en no Gekirin!!
[深淵の逆鱗]
(Hellish Phantom of the Black Eclipse)
Zanka Muramasa: Shin'en no Gekirin!!
[深淵の逆鱗]
(Hellish Phantom of the Black Eclipse)
Сенджи концентрира отново огньовете в катаната си, като с всичка сила замахна към Jester-a. Той щеше да усети как абсолютно цялата жизнена енергия край тях изведнъж бе превърната в огнена енергия, от която атаката му черпеше допълнително сила. И бе готов да стовари цялата тази ярост върху него и да го затрие с един-единствен замах!
BGDodpul- Administrator
- Брой мнения : 5246
Мхмхмхмхмх......АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА!
Мооооооля те, кога ти е пукало толкова много за страданието на другите?
Да го беше оставил да довърши започнатото, кой си ти, че да се месиш в МОЯТА ИГРА!?
Сенджи замахна към най-големия враг на човешката свобода, без да го интересуват последствията. Jester с кеф ще приеме предизвикателството на Сенджи, защото знае че тези, които имат някакъв шанс срещу него в момента не са около него. За щастие обаче.....Ако на Сенжди не му пука за последствията и какво би последвало ако вдигнеш ръка срещу клоуна, то има някой, който го интересува.
Изневиделица, дясната ръка на Сенджи беше хваната преди напълно да замахне към Jester, спирайки го напълно. Когато причината на това действие се появи на сцената обаче, на Jester му стана смешно. Но не просто смешно, а зловещо смешно. Той се усмихна, като леко наведе поглед с намръщена физиономия, всякаш нямаше търпение този човек да се появи в играта му.
- Spoiler:
Значи най-накрая реши да се появиш !?
!!!ИДВАШ ОТЧНО НАВРЕМЕ !!!
Навреме идвам...Когато преглътнах абсолютно всичко, което съм направил.
Сърцето ми плаче с кървави сълзи, но душата ми няма да намери покой, ако нещо се беше случило
ако не го бях спрял.
Сърцето ми плаче с кървави сълзи, но душата ми няма да намери покой, ако нещо се беше случило
ако не го бях спрял.
Мооооооля те, кога ти е пукало толкова много за страданието на другите?
Да го беше оставил да довърши започнатото, кой си ти, че да се месиш в МОЯТА ИГРА!?
Кой съм аз...?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Spoiler:
- Някой, който няма какво да губи.
Ахаха...Опа...Извини ме.
Забравих, че не ми трябва този костюм,
тъй като ти вече знаеш,
аз кой съм. Нали?
Въпросният странник, познат още като Йору, пусна ръцете на Сенжи, когато вече знаеше, че е привлякъл вниманието му, като силна енергия започна да блика от него. Тя го обви целия, докато не го направи напълно покрит от нея. Енергия заприлича на течно злато, което бушуваше от него, навярно това беше неговия цвят. Цвета на парите. След няколко секунди, от тази енергия пристъпиха едни много изискани и на пръв поглед скъпи обукви. В следващия момент се разкри напълно.- Spoiler:
- Do you like me more now..?
You fucking ass-looking clown.
Киригая Докеши
Emoran- Administrator
Йоуму : Когато Jester каза, че ще изпълни желанието на Йоуму , сякаш буца заседна в гърлото ѝ. Буца, която тя нямаше как да преглътне. Гневът на Senji... Трябваше да бъде нейния собствен гняв. Но поради някаква причина, тя не изпитваше такъв. Даже когато той се втурня да за махне към Jester, тя понечи да вдигне ръка, да го спре, но... И това не можеше да направи.
И тогава.. Се появи още една непозната фигура. На този етап Йоуму нямаше идея какво се случва. До степен... В която цялата тази суматоха я накара да посегне към кръста си и да извади едната си катана, която още с изваждането си се превърна в нагината. Острието, първо на катаната, в последствие - на уакизашито, сияеше с красива лунна светлина. На върха на острието кацна пеперуда...The Butterfly effect.. А с кацането ѝ, нагинатата се пръсна на хиляди частици, които се разпръснаха наоколо и бавно загубиха своя лунен блясък. С тях изчезнаха и пеперудата, и останалите катана и уакизаши на кръста на Йоуму.
Това... Беше колко безсилна бе Йоуму в момента. Тя падна на колене, а от очите ѝ се стекоха само няколко сълзи. Тя видя, как собствения ѝ труд се изпаре пред очите ѝ. Тя нямаше силата да вземе съдбата си в свои ръце... Все пак, тя нямаше съдба. Едно цвете не можеше да цъфти дълго след като е отрязано. Destruction... Силата на Yami не беше за подценяване. Йоуму беше добър пример за това - нещото, което Yami направи само и единствено за забавление, бе да унищожи съществуването на родителите на момичето. Дори Jester да беше решил тя да бъде част от тази игра... Никой не знаеше колко време щеше да отнеме, преди тя да изчезне по същия начин, но който изчезнаха и нейните оръжия.
И тогава.. Се появи още една непозната фигура. На този етап Йоуму нямаше идея какво се случва. До степен... В която цялата тази суматоха я накара да посегне към кръста си и да извади едната си катана, която още с изваждането си се превърна в нагината. Острието, първо на катаната, в последствие - на уакизашито, сияеше с красива лунна светлина. На върха на острието кацна пеперуда...The Butterfly effect.. А с кацането ѝ, нагинатата се пръсна на хиляди частици, които се разпръснаха наоколо и бавно загубиха своя лунен блясък. С тях изчезнаха и пеперудата, и останалите катана и уакизаши на кръста на Йоуму.
Това... Беше колко безсилна бе Йоуму в момента. Тя падна на колене, а от очите ѝ се стекоха само няколко сълзи. Тя видя, как собствения ѝ труд се изпаре пред очите ѝ. Тя нямаше силата да вземе съдбата си в свои ръце... Все пак, тя нямаше съдба. Едно цвете не можеше да цъфти дълго след като е отрязано. Destruction... Силата на Yami не беше за подценяване. Йоуму беше добър пример за това - нещото, което Yami направи само и единствено за забавление, бе да унищожи съществуването на родителите на момичето. Дори Jester да беше решил тя да бъде част от тази игра... Никой не знаеше колко време щеше да отнеме, преди тя да изчезне по същия начин, но който изчезнаха и нейните оръжия.
Crimson_YaMi- Moderator
Сенджи: Изненада се, че атаката му беше спряна, при което се обърна към Киригая и го погледна ядосано, като го посочи с меча си. Не го прави отново...не ме интересува кой застава на пътя ми, но следващ път няма да има ако ми се изпречиш. Изборът ми е личен..и ти нямаш правото да се месиш в него.Въпреки грубият му тон, той погледна към Jester и бързо пристъпи напред, като посочи Йоуму да даде знак на Киригая да я предпази. За жалост, обаче..докато това момиче не бъде заведено на безопасно място , не мога да се развихря на макс. Нима това момче знаеше това?
BGDodpul- Administrator
Aventurine Theme Music -" The Golden Touch " | Honkai Star Rail
Киригая....Докеши.... Промърмоми възмутено Jester
What..? Surprised to see me..?
Your playboy and absolutely
stunning gambler at your service!
Your playboy and absolutely
stunning gambler at your service!
Нима някога ще спреш
да ми се бъркаш в плановете..?
Хмхмхммм....Плановете ти?
Нима плановете ти са,
да играеш на сделка или не с хората?
Нима плановете ти са,
да играеш на сделка или не с хората?
Киригая пристъпи напред, като си намести дрехата, докато не застана лице в лице с Jester. И двамата се усмихваха едни на друг, но израженията им бяха доста различни. Усмивката на клоуна изразяваше контрол, докато тази на Киригая - предизвикателност. Jester скръсти ръце, а Киригая сложи ръце в джобовете си. Тогава, силна енергия започна да блика от тях двамата, като от Jester излизаше пурпурна аура, а от Киригая - жълта. Гледката беше подобна на тази. Сайкоро беше изключително притеснен от случващото се и не смееше да направи каквото и да е. Който и да беше този рус комарджия, със сигурност не му беше чиста работата. Това не е добре.. Помисли си Сайкоро. Тези двамата никога не са били изправяни един срещу друг. Ужесточеният вълчи поглед между двамата продължи няколко секунди, но не по-малко 30 и тогава, Киригая side-eye-на Йоуму
If you had the chance to make 2000% return,
but risk losing 100% of your principal,
what would you do..?
.
.
.
but risk losing 100% of your principal,
what would you do..?
.
.
.
Хм
Усмихна се, като затвори очи.
.
.
.
The math is simple!
The is no way to define the value of a single chip.
But I believe.
.
.
The math is simple!
The is no way to define the value of a single chip.
But I believe.
Обърна се отново към Йоуму
- / 0:31 /:
A CHIP IS WORTH A MIRACLE!
Worry not, my friends. This guy want's to play a game and I'm gonna play it out of you.
Emoran- Administrator
Йоуму : Изправи се бавно, като се засмя леко на въпроса на Киригая. Изобщо за какви принципи ставаше дума? Неведнъж се беше случвало да се отрича от тях. От друга страна... Тя беше започнала да осъзнава случващото се, след като първоначалния хаос отмина напълно. И това я накара да осъзнае, че колкото и да не харесваше ситуацията, в която беше поставена... Тя нямаше по-добра опция. За жалост, признавам си... В момента не мисля, че имам лукса да откажа помощ. Ако одеве тя бе в състояние на паника и безсилие, то в момента Йоуму беше напълно спокойна, и най-накрая излъчваше аура подобаваща за боец... Каквото и да се беше случило по-рано, със сигурност не беше естествено. Поне не и след като съм се докарала до състояние, в което да ми е нужна. Тя видимо не беше радостна от това, което казва. Изглежда повече се съгласяваше с думите на Senji от по-рано, но... Осъзнаваше, че все още не е достатъчно силна за да бъде способна да вземе нещата в свои ръце.
Crimson_YaMi- Moderator
Senji: Застана пред Киригая и Йоуму, като погледна напред. Очевидно той се виждаше като най - зрелият тук, и навярно така и беше. Хлапе...оценявам постъпката. Но сега се отдръпни. I'd rather die than have someone save me. Заставайки най - отпред, той хвана катаната си с едната ръка и започна да завихря огън навсякъде около тях.
As the one who wields the title of Kagutsuchi...
I bear the responsibility of your lives.
If you want to live...
Put your trust in my flames!
As the one who wields the title of Kagutsuchi...
I bear the responsibility of your lives.
If you want to live...
Put your trust in my flames!
BGDodpul- Administrator
You guys are about to face the strongest motherfucker around us
and
he
is
gonna laugh at
our
suffering.
Thankfully, I'm here to reshape destiny.
You see, this guy has the ability to manipulate your destiny in order to put you in his game in one way or another.
That's why. I'm here.
and
he
is
gonna laugh at
our
suffering.
Thankfully, I'm here to reshape destiny.
You see, this guy has the ability to manipulate your destiny in order to put you in his game in one way or another.
That's why. I'm here.
Киригая погледна към Йоуму, като се усмихна. Ти, момиче, можеш да избереш каквото си поискаш. Ти идваш в нашия свят и живота ти се преобръща, което е разбираемо. Но последното нещо, което искам да бъдеш в нашия свят Обърна се към Jester, като го посочи с пръст. е да бъдеш негова пионка!
Jester: You disgusting little brat..! Усмихна се. И как мислиш точно да го направиш това? Мислиш, че тези около теб имат силата да ме спрат? Ще ти трябва много повече от един Master God-Killer Assassin ( Сайкоро ), God of Fire ( Сенджи ) и изгубена душа от различен свят за да ме спреш. Съдбата и бива преопределена в момента, в който тя стъпва тук!
Киригая: Като за начало да почнем от там, че не сме само ние тези, които искаме да те спрем. Знаеш много добре, колко много хора сме ти набрали. Усмихна се. Oh well, за жалост не разполагаме в момента с целия fire power. Затова...
ЩЕ РАБОТИМ С КАРТИТЕ, С КОИТО РАЗПОЛАГАМЕ
.
.
.
.
.
.
.
JESTER GOT STABBED
Това обаче не бе действие на Сайкоро.
.
.
.
.
.
ТОУМА БЕШЕ ЖИВ
Emoran- Administrator
Йоуму: Ако ситуацията ѝ беше по-различна... най-вероятно Йоуму щеше да каже същото като Senji. В момента обаче... тя беше далеч от дома. Далеч от тези, които тя можеше да нарече семейство. Ако умреше тук, то тя нямше да остави нищо повече от гроб без име, на странник, който не принадлежеше тук. И близките ѝ нямаше дори да разберат за случилото се. И знаеше, че щяха да са ядосани ако знаеха, че е имала възможност да оцелее и не я е взела.
Думите на Киригая обаче... я накараха да се засмее леко. Пионка..? Не ставай смешен. Около ръката ѝ се завихри малко въздушна енергия. Никога не съм имала подобни намерения. Особено когато става дума за някакъв палячо. Не е нужно да се притеснявате толкова много за съдбата ми в момента. Все пак, една неприятна личност ги изпревари... Пронизването обаче беше нещо, което тя нямаше как да очаква. Виждайки Тоума, тя се огледа инстинктивно, да види какво се случваше с Ейс.
Думите на Киригая обаче... я накараха да се засмее леко. Пионка..? Не ставай смешен. Около ръката ѝ се завихри малко въздушна енергия. Никога не съм имала подобни намерения. Особено когато става дума за някакъв палячо. Не е нужно да се притеснявате толкова много за съдбата ми в момента. Все пак, една неприятна личност ги изпревари... Пронизването обаче беше нещо, което тя нямаше как да очаква. Виждайки Тоума, тя се огледа инстинктивно, да види какво се случваше с Ейс.
Crimson_YaMi- Moderator
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
AntiSocialClub :: Места :: -----------------------------------Kagedoma----------------------------------
Страница 4 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите